äntligen klar

NU har jag skickat in uppgiften. Den första uppgiften! Känns såklart bra över att jag är klar med den men ångest över att den inte var bra. Känns inte som om den blev bra,, men så säger jag om mycket jag gör haha. Återstår bara att se vad jag får för betyg och respons på den.

Nu ska jag stänga av datorn och så ska jag kolla på någon film eller lägga mig och läsa klart boken jag har (the dirt). Drar en vinnare imorgon och så tänkte jag hinna med att starta ännu en ny tävling ;)

Hörs imorgon sötnosar!

natti natti

tävlingen är avslutad!

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!
tack alla som vart med

Nu ska jag renskriva arbetet och sen ska jag utse en vinnare :) Vet itne om ja ska göra det ikväll eller imorgon :)

Det jag kan säga är att det snart blir en till tävling med start imorgon ;)

slutspurt


Ni glömmer väl itne tävlingen som slutar om en timme? :)

skriv en kommentar i detta inlägg och ni är med och tävlar om en goodiebag värde 700 kronor sponsrat av Yves Rocher

Sundsvallsbesök

Hello bloggen!

Nu är man hemma och så igen efter bestyret till Sundsvall. Jo han körde in mig till staden så träffade jag på Magda och hennes syrra Evelina där inne på Birsta city sen. Jag kom ganska sent (läs;precis) så han kom ut ganska precis när vi kommit fram till scenen. Det var rätt lite folk men eftersom det är två våningar så stod det folk på ovansidan och kollade också. Vi stod lite lätt på sidan vi. Känns inte roligt att stå längst fram och trängas längre haha.

Iallafall körde han de vanliga låtarna, Feelgood, Love in stereo och Natalie. Han sjöng dessutom extremt bra idag :)
Efter de tre låtarna satte han sig på scen och signerade. HATAR när han sitter på scen för precis alla ser en haha. Känner mig uttittad då. Men det var inte så stor scen så det gick väl bra ändå ;) Han fick syn på oss redan i kön haha, då gjorde han en sån där filmvänding (dvs kolla snabbt som vanligt sen inser man att det är något man känner igen/tycker är fin eller vad det nu är och kollar igen.. ) HAHHA såg så jäkla roligt ut. Väl framme så bah HEEEEEEEJ det var länge sen. Roligt ändå att han håller koll på hur länge det går mellan gångerna ;) hahha.

Asså där stod vi och snackade länge, asså nästan så man kunde se tjejerna bakom stå och stampa i golvet haha men inte direkt vårat fel att Ola snackar på (a) haha. Han var hur underbar som helst idag och detta var fasen den bästa "Oladagen" på mycket mycket länge. ;)

Tog inte så direkt mycket bilder men här iallafall några :

Visst blire snygga bilder i paint? HAHA men Ola är lika fin för det ;)


skriver för fullt... Föresten vare första gången ja såg honom med lockigt hår live.. tragiskt men sant haha


Ja inte det snyggaste HAHAHA men duger väl ;) Föresten när vi skulle ta detta kort så bah skriker han "Maaaadddee" nu läre juh alla veta vad jag heter iaf -.-' hahaha

nu blir det fest

Hej!

Nu är jag klar, ska bara fixa en liten sak till så ska vi åka till Malin och Broberg sen drar vi iväg till Stocka till 7-tiden. Blir lite dricka ikväll och så förhoppningsvis massa skoj.

Ha en bra kväll allihopa! bilder kommer imorgon

kram hej

Frustrerande

Sitter här och borde skriva klart uppgiften som ska vara inne imorgon (eller måndag) men jag vet inte hur jag ska skriva. Det är så jäkla noga med att formulera sig rätt och snyggt samtidigt att man ska ha en personlig touch på det. Hm ja hoppas ja klarar det.

Kollar samtidigt på kanal 5. Det är en film med tvillingarna Olsen. Söta att titta på men dem suger som skådespelare haha. Deras filmer är alltid så töntiga. Bara jag som tycker det? (a) haha

som sagt, söta att kolla på...

skolarbeeete

Kul att sitta med skolarbete en lördag?! MEN frågan är vad jag annars ska göra. Fredde är inte hemma och kompisarna förbereder kvällen vilket jag redan gjort mer eller mindre. Okej jag vet inte vad jag ska ha på mig men jag vet vart jag ska vara, vilka jag ska vara med och vad jag ska dricka ;).

Iallafall skulle jag skriva ut massa viktiga papper men tror ni inte patronerna har torkat? Den svarta texten blir lila/ljus rosa. Det går knappt att läsa haha. Jag får gå till biblan till veckan och höra om ja inte kan få skriva ut lite papper :) Det kostar iof typ 2 kr papper då och jag behöver typ över 50 papper :O men kanske ja kan få rabatt HAHA, eller så köper jag nya helt enkelt. Läre inte vara det sista jag skriver ut!

Shit vad tråkiga inlägg ja skriver känner ja.. SORRY hha. Kommer mer intressantare senare ;)

Lördag idag då

GOD MORGON!

typ det enda jag orkar skriva, haha skoja bara ;)

Idag är det lördag och idag ska jag hinna med massor känns det som. Jag ska välja outfit tills ikväll (ska på lyskväll ), sen ska jag skriva klart morgondagens uppgift och skicka in den, jag ska fixa iordning alla sakerna jag ska ha med mig till birsta imorgon ifall (läs;när) jag åker och ser Ola, och jag borde dessutom rensa lite på bloggen. Men det får jag ta någon annan dag när jag har tid ;)

Vad är era planer för dagen? :)

Fredag= helg?

HEj bloggen!

Nu först är jag hemma. Roligt liv! Jag som tyckte det skulle vara så skönt att sluta 3 istället för halv 5. YES tänkte jag, då kan man gå på stan och sen ta tåget hem och vara hemma innan 6. MEN vad händer? Jo det hade nämligen varit en tågurspårning tidigare på dagen så alla tåg var försenade en timme, vilket gjorde att vårat tåg gick 17.15 istället för 16.18. Jag kom alltså hem typ nyss. Inte alls roligt, speciellt inte en fredag. Nu är man juh så slutkörd att man knappt vet vad man heter haha.

Nu ska jag packa ihop alla sakerna jag har här hos mamma sen åka hem och då ska jag antigen lägga mig på en gång eller så ska jag sitta uppe och kluddra på en uppgift som ska vara inne på söndag. Vill gärna inte ta den imorgon heller.

Snacka om att jag har en fullspäckad helg föresten. Imorgon ska jag först på dagen fixa lite med skolarbete, sen ska jag på lyskväll på måsen med Fredde, Malin och Broberg. På söndag ska jag till s-vall och se Ola, jag ska lämna in löerapport till jobbet och jag ska då skicka in uppgiften till min seminarieledare. Inte bara inte haha. PLUS att jag ska utse en vinnare i tävlingen jag har :=)

Hur ska ni själv spendera denna helg? :)

ses imån blåggen...

Nu mina söta bloggare ska jag stänga av datorn och lägga mig.
ska upp 5 imorgon för det är juh skola. Sista dagen dock sen är jag juh hemma några veckor :)

ha en bra kväll
NATTI NATTI

Påminnelse på tävling ;)

Glöm inte tävlingen ;)



Vinsten är en goodiebag sponsrad av Yves Rocher värde över 700 kronor. För att vara med och tävla räcker det med att du skriver en kommentar i detta inlägg. Tävlingen avslutas nu på söndag den 31:a

Lycka till! :)

rublik

Det blir inga bilder på kläderna idag känner jag, har så mkt kvar att läsa :O Tar det imorgon om jag hinner hem i lagom tid haha. Men misströsta inte för det ;)

Nu ska jag ta mig något att äta, har inte ätit något alls idag :O Dumt Madde! Dumt

läsa vare ja...

Hejsan på er! Här sitter jag och ska nu läsa tre kapitel ur Social rapport. Verkar vara jättemycket tyvärr haha så ja ska väl sätta fart :) Visar er bilder på kläderna ja köpt från Tradera i ett inlägg efter det om ni är intresserad :)

vad gör ni för ngt då? :) kraaam

Torsdag då..

Tja!

Känns som om ja vill  och måste skriva ett långt inlägg men ja pallar inte haha. Som ni märker blev jag hemma idag igen. SUCK! Ville verkligen åka idag eftersom det var info om VFU bland annat men men Julia informerar mig om det imorgon istället. Jag pallar verkligen ingenting känns det som. Något är fel, i can feel it ! Men VAD var frågan ;) haha. Man spyr inte, mår illa och har ont i huvudet flera dagar. Magsjuka är det inte då jag inte ligger och kräks hela tiden. Kanske är det nervös-nu-är-du-vuxen-och-allt-är-viktigt-nu-spya?! haha. Imorgon ska jag åka iaf, även om ja storkräks. Kan inte missa föreläsningen som är imorgon! :)

Well nog om det.. Idag har jag även fått massa saker gjorda ska ni veta!
Jag har:
* Sorterat upp all tvätt och hängt rent och fint i garderoberna
* Jag har markerat alla viktiga saker i skolpapperna och fyllt i varje viktig sak på varje viktig dag i kalendern
* Jag har betalat alla räkningar, sagt upp massa skitsaker och rensat inne på
  banken;)
* Jag har fått massa paker så nu har jag massa böcker och tidningar att läsa

Jag ska:
* kolla på någon film
* ringa mamma och prata viktiga saker med henne
* planera inför morgondagen

* kolla blackboard och skolmejl!

Är jag inte rätt duktig ändå? ;)

imorgon kommer det bilder från prylarna ja fyndade, kläderna ja fått från tradera och så på böckerna som kom idag. Har sladden hos mamma så ja lägger in allt imorgon efter skolan istället. Vet inte när jag är hemma HEMMA, men jag är iaf hos mamma kring halv 6 :)


kvällen

Sitter och kollar på project runway just nu. Det är juh självaste finalen just nu och snacka om spännande. Jag sitter på helspänn som om det vore mina kläder som visas där haha. Dessutom kan man inte missa Victoria Beckham heller ;)
Huvudvärken vill inte försvinna så fan på den -.-' haha

DESSUTOM vill jag skicka en fet kram till Ola bara för att han är så bäst ;)

Ännu en skoldag

Hejsan! Shit vad död jag är. Allvarligt! Det är den värsta känslan asså. Jag har huvudvärk, mår illa och har spytt. Ska man må så här varje dag, en vecka varje månad året runt?! Jag kommer ärligt hoppa av haha. Idag drack jag säkert minst 3 liter vatten, åt en riktig lunch, och allt men ändå är man på samma j-vla ruta ett igen! Näe så mitt humör är inte det bästa idag. TROTS detta ska jag ändå ha koll på vilka böcker ja ska skaffa till då och då, sen ska ja hålla koll på vilka uppgifter som ska vara inne då och då och vilka saker som ska vara med där och där. Det är asjobbigt haha.

Visst ja hade förväntat mig jobb men inte med massa huvudvärk och skit samtidigt! Hoppas jag blir bra tills imorgon då jag har seminarie och info om VFU. Aja, nu ska jag ta mig något att äta och sen ringa Fredde

sorry för tråkiga inlägg haha , men blir nog bättre till helgen ;) eller imorgon, då ja mår bättre :)

hur har eran dag varit?

Fyndlagret ;)

Hello!

Även fast jag tagit alvedon mer eller mindre hela dagen lång så blir det inte bättre! Jag ser verkligen inte fram emot morgondagen men vad ska man göra? haha. Det är föreläsning hela dagen vilket känns bra! Då kan man bara sitta och lyssna, och anteckna. Sen gäller det att ha med vatten och något att äta så man överlever hela dagen också!

Idag vid 4 gick jag och mamma upp till folkan där dem sålde massa saker. Sprillans nya kläder och massor med 10 kronors varor. Ni vet juh vad jag gillar med fynd ;) hehe.
Jag hittade iallafall :
* En mysdress/sportdress för 120 kronor (60 kronor del)
* En T-shirt till Fredde för endast 20 kronor
* Ett diadem för 10 kronor
* Ett paket med bollar åt Boyen för 10 kronor
* En stickad längre cardigan för 120 kronor
och så fick jag en långärmad tröja med tryck av mamma för 120 kronor
.

Jättefina varor helt enkelt för liten penning! Galet billiga kläder haha. Jag fotade såklart men mamma har en sån gammal dator så det går inte att lägga in bilderna från min nya kamera -.-' men ni får se när jag kommer hem igen :)

Nedrans spya


Hejsan!   

Som ni ser blev jag hemma idag. Har spytt inatt och mår illa som fan nu
 :( Dessutom så har jag fortfarande ont i skallen och allmänt hängig. Men jag SKA till skolan imorgon iallafall för då har vi föreläsningar och andra viktiga saker :) Det ser jag faktiskt fram emot! Dessutom kan jag inte lämna Julia själv heller ;) haha

näe men skämt å sido, nu får ja bli bra!

Vad händer idag då?  Bara slappa blir det för min del iallafall. Tänkte spela ett spel nu snart, sen prova äta något.. och så ska jag läsa lite ur böckerna jag har OCH måste kolla in blackboard och dylikt för ändringar.

puss på er sötnosar!

Jag är allt bra snäll ändå...


Nu mina vänner ska en trött Madde lägga sig, mår fortfarande inte bra och har enbart suttit här vid datorn för att vinna auktioner åt mammie. Visst är man snäll? Hon vann dem iallafall och jag råkade vinna en jag med. En T-shirt för 2 kr ;) fyyynd! Tradera is the shit :) Bli medlem där och fynda mina vänner om ni inte redan är det ! En order haha

Nu ska jag sussa, hörs imorgon efter skolan (om jag mår bättre)

JAG VANN !! haha



VEM vann inte två trisslotter på korsord.se om inte jag ? :)

Nu hoppas jag bara på att det är VINSTlotter ;) höhö

Oj jag glömde...

Ska kanske tillägga att jag är hos mamma idag...
hon bor juh närmare Gävle vilket innebär mindre resa till och från skolan ;)

nice

Vad har ni för er sötnosar? :)

Förskolelärare Madde

Hellooooooooooooooooooooooo!
Förskolelärare Madde här! Enligt lärarna på skolan VAR man lärare nu ;) känns bra med en titel iallafall haha.

Känns som det var mer eller mindre evighet sen jag skrev här hah. Dock var det bara igår kväll! Kunde inte blogga igår för internet krånglade. Kunde varken köra på det trådlösa eller på nätverket och min dator funkar juh inte som den ska (som ni kanske vet...) Fick nöja mig med att slippa blogga igår kväll, ni överlevde juh ändå märker jag ;)

Hur var dagen på skolan då? Jo blandade känslor, lite som en gott och blandat påse kan man säga. Lite lycka, liten del av spänning och lite för mycket förvirrning för min smak. Det var MYCKET att ta in första dagen. Lixom give me a break! Tänk på att man är gammal och det är länge sen man satt i skolbänken typ haha! No mercy (stavning?! ) här inte. "Vad har jag gett mig in på" tänkte jag mer eller mindre hela dagen och hade faktiskt tankar på att hoppa av hela skiten. Inte för att det var för mycket att göra utan för att något kändes fel. Mitt i allt fick jag gå på toletten och spy. Känns juh bra! Första dagen lixom, snacka om att lägga ribban högt Madde ^^ haha. Näe men jag började må illa och få en fruktansvärd huvudvärk och till slut i datasalen kunde jag inte stå emot kroppens begär längre *asg* så ja fick springa på toaletten några gånger. Mer eller mindre pinsamt men inte ens hälften så pinsamt som det kunna ha blivit om jag spytt inne där bland alla de 25 personerna hahaha.

Jag behöver väl inte säga att det var skönt att gå på buss 15 på väg hem? Som sagt, mycket att ta in. Många nya människor, en stor jävla hög med papper som man ska memorera och komma ihåg, en stor hög med information som man absolut inte får glömma och dessutom en hel j-vla skola att hitta i. Men det ska nog gå bra ändå! Skam den som ger sig brukar det heta hehe

Dagen kommer gå åt till att vila skallen och försöka bli bättre till imorgon och sen blir det väl att blogga någon gång till innan ja sover.

puss på er som orkade läsa allt detta :D

Dags för dagens igen

Det var länge sen jag körde en dagens så här kommer en liten sneekie peekie haha. Bara slappkläder idag, skönt ;)



Linne svart: Gina Trocot
Linne rosa: H&M sport
Leggins: Gina Tricot

inför skolstarten!



Nu sitter man här och har hunnit med både tvättning, matlagning, mindre shopping på ica och så fixat med både datakonto och blackboard (som jag dessutom inte fattar ett skit av hur det funkar men får nog hjälp med det senare ;) ..) och nu är det bara att bestämma kläder till imorgon, packa lite lätt och läsa klart boken. Dessutom vore det bra om jag bestämde om jag ska åka hem imorgon eller sova hos mamma. Får se när jag slutar och så!

Idag köpte jag iallafall två små kollegeblock, lite markeringspennor, sudd och stiftpennor! Kan aldrig ha för mycket pennor haha. Nu känner jag mig väl förberedd (som dem säger på reklamen ^^ )


Söndag

Goddagens på er! Idag är det söndag den 24e augusti. Shit va fort det går! Tyckte nyss det fan var juli och ja hade en månad kvar till skolan började men ja, imorgon börjar allvaret! Behöver jag säga att jag är nervös? Jag har fasen ont i magen haha. Men det ska nog gå bra! Hoppas jag iallafall! ...

På dagens schema står det iallafall lite småsaker jag msåte göra inför veckan i skolan.
* Jag måste fixa ett datakonto
* Jag måste fixa med blackboard

* Jag ska läsa klart boken man ska ha läst innan skolstarten
* Jag ska inhandla pennor och lite block
* Jag ska tvätta så man har några rena kläder
* Jag måste dessutom packa lite eftersom jag ska spendera veckan hos mamma mer eller mindre (hon bor närmare Gävle vilket innebär ett bussbyte mindre..)

Ja det var väl min lilla dag men det ska väl gå fort ändå :)

Vad ska ni göra denna söndag? :)


Min dator lever juh?!

Ehm... jag är kluven nu asså. Nu stiter jag vid min egen dator och skriver, skönt givetvis men man sitter som på nålar och undrar när och vart den ska frysa sig haha. Hittills har det gått bra. Vi har iof kastat ca 10 gig med bilder och låtar och filmer. Skönt att resan den från skit men jag har svårt att tro att det var det lilla som krävdes för att den skulle gå som vanligt igen. Dessutom har jag kastat lite i min illa ola-mapp :O HAHA men jag kollade väl aldrig på det heller, mer att man har det där "bara för att".

Hoppas att den går att använda hyffsat iaf :) MEN nu när jag sitter vid min så äre juh PHOTOSHOP som gäller :)
Nu kommer ja leka lite där (om ja får igång det haha...) sist funkade det inte alls -.-'

men positiv ska man vara :D haha

återkommer senare med en fräschare rapport :)

Rosa dröm


Här ser ni läckerbiten jag föll för när jag var på dataaffären sist :) Visst är det en underbar skapelse? haha
Jag vill ha den, men den kostar lixom över  11000 på internet, och på dataaffären kostade den 10999 kronor. Lite mycket pengar att lägga ut med på en gång, speciellt då man är en fattig student haha. Men jag är i behov av en dator asså! gaah!

datorbekymmer

Hejsan hoppsan!

Nu har Johan vart här och försökt fixat lite på min dator men det blir inge bättre, dessutom så går det inte att föra över mina saker till Freddes dator (denna) då min dator inte hittar denna. Varför måste det alltid krångla? Jag ska nu iaf köpa en lös hårddisk och föra över allt på den ELLER köpa en ny och föra över direkt på den. Jag har funderat länge nu på att köpa en bärbar som jag kan ha med mig ner till skolan, ifall ja vill sitta med den istället för skolans datorer eller så. Funkar mycket bättre lixom. Och ska jag köpa en ny dator så köper jag väl heller en ny på en gång än en hårddisk först sen en bärbar ;) eller hur?! haha

ja jag ska fortsätta kika lite :)

kommer väl vara lite seg på bloggen idag, men vem är inte det på helger? ;) haha

Blir aldrig som man tänkt sig...

Hejsan på er!

Igår var det då fredag och jag had både begravning och fest. Begravningen gick väl bra men det var jobbigt när man såg pappa tårka tårarna. Då var det kört. Lixom fan ahaha. Men kan vara skönt att gråta lite med. Vem gråter inte på begravningar lixom? Det var hur fint som helst. Det var det viktigaste.

Senare var det juh firmafest (vikariefest) hos Linda och det var mycket trevligt. Det var dricka, tacos, sanning eller konsikvens, sprit och en massa massa vikarier haha. Trevligt trevligt. Dock slutade inte kvällen som jag hade hoppats då det kom upp lite självmordsprat vilket jag verkligen inte pallade så jag åkte hem utan att gått in på krogen. Får se om det blir krogen ikväll istället. Har juh både sprit och pengar kvar ;) hahah.

Bilder från igår kommer senare, då jag fått några till av Carro :)

hur spenderade ni eran fredagkväll? :) puss puss

R.I.P farmor <3

Hej mina söta läsare!

Idag blir det förhoppningsvis en blandad dag. Ska nu på begravning. Farmors begravning. Kommer inte vara roligt men samtidigt har jag redan vart med henne, gjort henne fin och lixom den värsta "chocken" har väl lagt sig. Nu är juh bara det finaste kvar kan man säga fast samtidigt det svåraste. Att verkligen säga hej då. Jag hoppas jag inte kommer gråta allt för mycket. Det är så jobbigt :/

Efter denna jobbiga start har vi även firmafest ikväll. Nu innan ni dömer mig vill ja att ni ska veta att det var bestämt redan långt innan farmor dog, att det skulle vara just idag, ikväll. OCH det kan vara skönt att göra något annat nu, komma på andra tankar när det har skett så mycket död kring mig den senaste tiden. Ja menar ja festar juh inte för att dem är döda. Det är lixom en viss skillnad anser jag! Så ja hoppas kvällen slutar annorlunda än som den började...ja hoppas ni förstår vart jag vill komma  och hur ja tänker haha

Iallafall sitter man klar här nu och väntar på att klockan ska bli lite mer så man kan stryka Freddes skjorta och sen gå till blomsteraffären för att köpa en bukett med blommor från mamma och moster. Har en del att göra som sagt.

Hoppas ni får en mycket bra dag och så hörs vi nog imorgon, tror inte jag pallar bloggen efter begravningen, får se

puss och kram på er :)

dagens shopping

Dagens shopping var från H&M, Gina Tricot och Kicks.


Skjorta för 98 kronor. Fanns i alla möjliga färger men rött var det som föll mig i smaken.

 Ett sportlinne (vilket jag tycker var lika snyggt som ett "vanligt") för 129 kronor. Fanns i rosa och svart men rosa var fasen snyggast asså ;)


Hittade även en liten söt neccesär för 20 kronor (50 % rea) så ja var bara tvungen att ha den haha. Sen fyllde jag på med lite vätska mot håret. Det skyddar håret om man använder locktång och plattång om dagarna. Tycker det funkar superbra och dessutom luktar det gott :)


På Gina hittar man alltid något och idag var det även storrea. Massor med varor för enbart 29 kronor. Lycklig blev jag men den känslan försvann fort då det var massa xs och s-varor. Men jag hittade iaf två tröjor :) Då blev jag lycklig haha.

Ett enkelt grönt linne för också 29 kronor.

Dålig kvalite på denna bild då kameran muppa på varje bild ja tog på denna, vet inte varför :O Den kostade ialalfall 199 kronor och det är en tunika som sitter som en pennkjol typ.Tycker den är jättefin iaf och den ska nog invigas imorgon :)


På Kicks hittade jag ett rött hårband (50 kronor), ett rött armband (50 kronor) och en handkräm (50 kronor) som det var rea på! Det skulle dessutom vårda naglarna bra som andra handkrämer oftast inte gör. Den funkar bra iallafall :) Så det var ett bra köp enligt mig.

som sagt, lite shopping :) hoppas att det sitter snyggt imorgon :)


my day ....

Men hejsan! Nu tänkte jag berätta lite om min dag. Det började då med att jag åkte till stan med syrran och shoppade lite. Jag skulle handla en ny tröja som jag kunde ha på begravningen imorgon, hittade jag någon? ehm...NEJ! Vadå typiskt? Jag hittade däremot en massa annat, soooom vanligt. Jag visar er i ett senare inlägg när jag lagt in bilderna :)
Vi var väl inne till 1-tiden då min buss gick och herregud! VAD DET ÅSKADE OCH REGNADE! Shit pommes lixom. Som om det inte var jobbigt nog att åka linje 30 (som tar en omväg på ca 20 minuter..) så hade åskan slagit ner i tågrälsbommarna så dem var ner hela tiden. Visst vanliga bilar kom igenom men fan inte bussen! Tur i oturen stod vi precis utanför svärföräldrarna så jag hoppade av där och åkte med Freddes syrra in till Harmånger. SKÖNT att vara hemma tänkte jag, men då skulle Boyen ut, posten skulle in och sakerna ja köpte skulle juh ur kassarna. Hann inte ens lägga mig i sängen förrän Fredde kom hem och då var det dags att åka till banken.

Det gick bra på banken iallafall, fick inte veta nu direkt om vi blev beviljad lånet för det var annat när det var jordbruksfastighet. Det skulle vara mer papper att gå igenom och allt. Hoppas verkligen vi blir beviljad det så kan vi iallafall vara med och buda. Jag vill verkligen ha det! SNälla håll tummarna :D haha.

Ja sen somnade jag när vi hade ätit. Thats my day kan man säga haa.

Vad har ni själva gjort idag? :)

Drar till staden

Tjabba tjena hallå!

Nu sitter man här och torkar av BUS:et (haha tro inte att ja glömt Carro....) och sedan ska jag väl se om jag hittar några passande kläder att ha på mig till stan idag. Ska nämligen in en stund med syrran så här på förmiddagen. Måste handla något till begravningarna och sen skulle det vara bra om ja hittade något nytt till firmafesten också! :) Får väl se va stan har att erbjuda idag. Tänkte dock itne stanna så länge. Åker hem vid 1 igen. Sen vid 4 ska vi juh till banken och snacka lån, är sjukt nervös inför det. Ja menar det är juh över en mille vi snackar här! Inte direkt packat och klart hahaha. Jag hoppas verkligen vi får det så man får köpa huset! I WAAAAAAAAANT IIIIIT kan man säga :)

aja nog snackat här. Nu måste jag göra mig klar. Vi hörs väl senare när jag kommit hem igen. Ha en bra dag sötnosar!

 Söta syrran. Är vi lika? ;)


korsord.se

Jag har fastnat inne på en sida som heter korsord.se.
En sida som har precis vad namnet antyder, en massa korsord :)

Här ska det kryssas HAHA


Fy fan på er posten!


Näe nu har man gått för långt iallafall. Jävlas med Madde är inget man ska göra! FYYYY va jag är arg nu, jag bara kokar! *andas madde, andaaaaas* ^^
 
Okej vill ni veta vad som har gått mig på nerverna? Då ska jag berätta det för er. Ni vet tävlingen om läppglanset jag hade för ett tag sedan och som en liten söt tös vann? Fick ett mejl idag av henne där det stod att hon fått brevet men undrade när hon skulle få läppglanset. Jag blev lite fundersam över det eftersom jag lade juh läppglanset I brevet när jag skickade det så jag svarade lite förvånat tillbaka som det var och tillbaka fick jag ett till mejl ganska snabbt. Där stod det åter igen att hon inte hade haft något läppglans där i utan det var bara brevet och att själva kuvertet inte var riktigt stängt.

GREJEN är den att jag slickade som aldrig förr (haha) på det där jävla kuvertet så det satt ordentligt när jag postade det. MED läppglanset iiiii själva brevet jag skickade med så att det inte skulle åka ut i något hörn eller tas av brevbärarna. TROTS detta har dem jävla brevbärarna snott läppglanset ur brevet och skickat med brevet i hopp om att mottagaren skulle vara så jävla dum och tro att det åkt ut av sig själv?! Nu är ja så förbannad så ja vet inte vad?! OM man tar något varför bry sig om att skicka resten?! Ser juh fan ännu dummare ut om ett tomt brev kommer fram än att det inte kommer fram alls?! OCH varför ens ta saker från andra?! Detta är fasen inte första gången detta händer mig. Det har hänt mig ett flertal gånger då man skickat ett visst antal pengar ex, men inte allt har kommit fram. Detta får itne hända! Det är sånnahär gånger man önskar att posten vore dator och robotstyrd!!!

Näe fy fan på er posten! Näst gång jag skickar något ska det vara så igenklistrat så det inte ens går att spränga bort!










Framtida tävling?

Jag fick hem en bok idag på posten. Jätteglad blev jag såklart (eftersom jag älskar att läsa...) men det visade sig att jag redan hade boken, i lyssnarbok-format, alltså cd-skivor. Boken jag snackar om är "Faller fritt som i en dröm" av Leif GW Persson. Nu är frågan om jag ska behålla båda eller om jag ska lotta ut någon av dem och issåfall vilken? boken eller cd-skivorna. Vad tycker ni? skulle ni vara intresserad av att vinna en bok eller lyssnarbok? :)


Hej! mitt namn var Elton Persson

Som jag sa så hade jag även läst ut Martin Svensson's bok "Hej! mitt namn var Elton Persson" Det är en självbiografi skriven i tredje person. Det var juh ett annorlunda sätt men det funkade bra.

Bokens handling:
Elton Persson har på kort tid blivit både flickidol och popstjärna. Han är gift med Någon, även hon en framgångsriks kivartist, och nyinflyttad i en våning på Östermalm i Stockholm. Där skulle sagan kunna slutat lyckligt, men Elton grips av vantrivsel. Han tycker att han glider längre och längre bort ifrån sig själv och känner sig allmer främmande inför den han förväntas vara. Sprickan mellan artist och privatpersoon vidgas och det gör även sprickan mellan honom och Någon...

Antal sidor:

271

Vad jag tycker om boken:
Jag tycker att boken är väldigt välskriven. Han använder långa, välformulerade ord och meningar. Han skriver på ett sätt så man kan tänka sig in i situationen väldigt bra och delvis av boken kände man sig delaktig i händelserna man precis läser. Jag tyckte dessutom att boken var väldigt lättläst och tog slut för fort. Jag säger som Folkbladet "Efter att ha läst 'Hej mitt namn var Elton Persson' blir jag  mer än lovligt sugen på att höra mer av honom, iallafall som författare."
boken får utan tvekan en 5:a av mig därför att den var just lättläst och välskriven. Bonuspoäng för det snygga omslaget.

Jag rekomenderar den verkligen! :)

Tävlingsdags

God morgon *host host* HAHA näe jag vaknade faktiskt INTE nu utan jag vaknade vid 9 men har legat och dragit mig ett tag, plus att jag har läst ut boken nu *yihoo* haha

Igår kväll var jag faktiskt över till min granne Tobbe och drack några vinare. Tänka sig! Jag som inte ens dricker vin, hade en vinare hemma och råka dricka några glas där, EN TISDAG? Vad äre som händer med mig? haha ;) Det var trevligt iallafall och det blir säkert fler gånger :)

Nu ska jag dra på mig lite kläder, dra till ica och handla lite måsten och sen hem och faktiskt duscha och BUSa in mig. Jag och Carro har en inofficiell tävling om vem som kan bli brunast till på fredag. Hon kommer använda solarium och jag kommer använda BUS (eftersom jag inte har tillgång till solarium just nu...) Så ja, det ska bli intressant att se vem av oss som vinner. Jag tror det kommer vara Carro för hon var lite brunare än mig redan innan denna tävlingen. Men skam den som ger sig! Må bäste neger (får man säga så?! ) vinna Carro ;) höhö 

Buzzscout

Tänkte tipsa er om en liten sida som heter Buzzscout. Det är en sida som fungerar ungefär som Buzzador. Man registerar sig, får hem gratissaker som man skriver om sen och testar och har åsikter om. För det får man poäng och juh mer poäng man har juh bättre och fler saker får man hem.

Jag har vart medlem här nu bara någon dag och har därför inte hunnit fått hem något att prova ännu men antar att det kommer snart. Vem tackar nej till gratissaker? Kom ihåg att det kan vara allt från kläder, smink och parfym till mat och andra ätbara saker. Det kan alltså vara alltmöjligt. Självklart är allt gratis!

Kom igen, signa upp er ni med och få hem gratissaker !
bara att klicka på bilden där uppe :)

trååååkigt

För första gången på länge är jag ensam, hemma och typ sååå uttråkad. Jag har ingen aning om vad jag ska göra. Johan har inte kommit än så ja kan inte sitta vid photoshop (vilket jag vill...) jag har inget att göra. Läser jag ur boken somnar jag känner jag. Så frågan är vad man ska hitta på haha.

Kolla tradera ska jag göra föresten, kolla hur jag ligger till vid auktionerna ;)


husdrömmar

I am totally in love i huset vi funderar på. Jag har vela haft det där huset ända sen jag var liten. Man åker lixom förbi huset varje gång man ska till Harmånger, varje gång man skulle till stallet, varje gång man skulle till 7-9:an. ÅÅÅH va ja vill ha det!! haha

Vecko Revyn



Fick nya Vecko Revyn i brevlådan idag, trevligt tänkte jag.

Ännu trevligare var det att Ola var med i den ;)


busskrångel!


Asså en grej som är rätt jobbig nu inför skolan är resan. Asså jag får först åka buss från mig till stan och den går redan o6.00, sen i stan ska jag byta till tåg och den går direkt när jag anländer till stan. När jag väl kommer ner till Gävle ska jag direkt hitta buss 15 för att ta mig till högskolan. SNACKA OM TIGHT! Jag lovar att jag någon gång kommer missa buss eller tåg pga dem där tiderna, ja menar alla bussar och tåg är inte i tid alla gånger. Men hoppas kan man alltid göra.

Inte nog med att tiderna är så nära inpå, jag måste juh betala resan också ;) hha. Jag har suttit nu en stund för att försöka räkna ut vad som blir billigast. Ingen ide att köpa månadskort eftersom dem går på över 1000 kr (många zoner till gävle..) och jag är juh bara nere  5 dagar i månaden. Årskort kostar ca 8000 kr så avbetalning på det blir juh ca 800 i månaden, billigare än månadskort och ungefär som enkelbiljetter. Iof bra då jag kan åka vart jag vill, när jag vill men ändå bland de dyraste.Så det är uteslutet för denna gång. Ja då har vi värdekort, dagskort och enkelbiljett kvar.
Enkelbiljett kostar 85 kr per resa (85x10=850)
Värdekort kostar 120 kr per dag (120x5=600)
Värdekort kostar 71 kr per resa (71x10=710)

Som ni ser blir värdekort billigast men kul att veta att man spenderat 600 på resa på en vecka. EN ENDASTE VECKA! *suck*

Min dator ska få ett nytt liv

Hejsan på er!

Tror ni det blev så att jag läste boken igår? ehm..NEJ! Jag fastnade framför CSI på kanal 5 istället och det gjorde att jag blev så trött och la mig direkt efter programmets slut. Jag ska istället läsa ut den idag tänkte jag. Idag ska jag även hinna med att lägga in alla nya sängkläder vi fått (dvs även ändra om totalt i garderoben vi har sängkläderna i..) sen ska Johan komma över om ett tag och hjälpa mig med att formatera om datorn. ÄNTLIGEN!! haha. Jag måste först föra över alla bilder, filmer och låtar  till denna dator sen radera min och installera om nytt och sen till slut föra över mina saker igen. Hoppas bara det inte krånglar en massa för det har jag inte nerver till haha.

Vad ska ni själva göra idag ? :)

boken skriiiker

Hejsan svejsan!

Nu tänkte jag faktiskt läsa min lilla bok som jag skulle läsa klart idag som jag faktiskt inte har läst en sida ur idag än haha. Vi hörs väl imorgon! Pigg och kry!

kraaam och God natt

ändringar

  
Jag tänkte ändra om lite här på bloggen. Göra några fler kategorier som jag kände saknades :)

vad gör ni för något? :)

Rosa dröm



Idag när vi var på dataaffären så blev jag helt kär i en rosa liten laptop. PERFEKT för mitt skolarbete juh! Dock var priset lite saftigt (11.000) HAHA men ändå! Jag blev kär! Min dator är ändå över 5 år gammal snart och det skulle vara bra att ha med sig en till skolan i gävle! åååh ja har beslutsångest haha..

Men visst vore en rosa laptop hur underbart som helst? ;)

Vackert med spackel

   
Fick hem mitt paket från La Redoute som jag beställde för någon vecka sen och jag var en av dem som hann få ett kit med smink från Make Up Store. *yihoo* haha. Kläderna var jag nöjd med dock glömde jag att det är franska storlekar vilket betyder att man ska beställa en storlek större än vad man egentligen har eftersom ex en fransk 40 är en svensk
38:a vilket gjorde att min pennkjol blev liiiiten -.-' haha. Jag får på den men det ser fasen inte bra ut! Den får ligga i garderoben tills jag går ner så jag platsar i den haha.

I tidningen fanns det mycket mycket snygga bilder tycker jag :O Kolla bara in dessa!
 

 

 

och denna var inte så dum heller :O (a)


näe men fina bilder eller hur?! :) Att det är dålig kvalite är det min kameras fel !

Magiskt gott!


Hej sötisar!

Nu har man kommit hem från en liten snabb tripp till staden då vi köpte en kabel till datorn (så johan kan formatera om min...) och sen så handlade vi även lite mat. Nu slitter kylskåpet se tomt ut ;) HAHA näe skämt å sido. Jag köpte iallafall en Ben & Jerry's glass i smaken Chocolate Fudge Brownie, och är precis som det låter, en chokladglass med brownie's bitar i . Hur underbart god som helst och jag förstår varför Ben & Jerry's är så omtyckta ! Det var juh inte den sista jag provade kan jag lova ! Vilken är eran favorit? :) Finns juh så många :O








Att-göra-listan, måndag

Nu ni har jag legat tillräckligt idag. Nu ska jag nämligen göra både det ena och det andra. Har en fin liten (?!) lista jag måste pricka av idag. Nämligen:

* Posta viktiga brev
* Hänga upp rentvätten
* Plocka undan småsaker
* Damsuga
* Köpa en kabel till datorn så Johan kan formatera om min dator någon gång + kanske en dvd spelare så ja kan spela mina spel jag har liggandes i väntan på installation...
* Handla mat vore bra om vi gjorde
* Läsa klart Martin Svenssons bok "Hej! mitt namn var Elton Persson"

Tror ni jag hinner med allt idag? :) haha

god morgon

God morgon! Hur mår ni? Själv mår man skit, mår illa och har magknip typ. HEMSKT!!!! Jag ska nu göra frukost, lägga mig under täcket och kolla på high school musical 2, har inte sett ettan än men det kvittar antar jag ;) HAHA. Sen blir det till att betala räkningar och skit idag. Tråkigt men ett måste ;)

Hoppas ni mår super

hörs sen

kramis

Nya stövlar till salu!

Jag har nyss till min besvikelse provat dra på mig stövlarna jag köpte från cellbes en gång till men mina vader är för tjocka (som om ja inte hatade dem tillräckligt ^^ ) Så istället för att krångla med att skicka tillbaka dem tänkte jag försöka sälja dem här på bloggen istället.
Dem kostade 249 kronor plus frakt och dem är aldrig använda. Jag säljer dem för 200 plus frakt . Någon som är intresserade? :) Först till kvarn gäller :)




Nypris: 249 + frakt
Pris nu: 200 + frakt
Storlek: 38
Aldrig använda, säljes pga för små för mig kring vaderna :(
Intresserad? Mejla mig på [email protected]

drömhuset?

åh :) fick just reda på att huset vi kollat på i evigheter äntlgen är till salu. Det är inget slott men det kan bli ;) och framförallt, det har skog som Fredde måste ha haha. Men lån skrämmer mig, ja menar det är ändå över en mille vi snackar om nu. ni vet skog kostar! haha

ja vi får se hur det blir med det ;) kolla kan man alltid göra :)

Lisa Williams

*hatar bloggen, kan aldrig ladda upp bilder juh! -.-' *

Jag gillar juh, som ni kanske vet, spöken, andar och annat oförklarligt. Nu kollar jag på tv4+ där det är ett sådant program just nu. Lisa Williams heter hon och är ett medium, som om ni inte vet det pratar med de döda, och det är faktiskt himla bra. Inte nog med att hon får in allt, asså varje detalj om saker och ting hon inte vet någonting om utan hon har en sån fantastisk personlighet. Hon verkar vara så snäll haha. Detta program ska jag verkligen fortsätta kolla på. Ikväll blir det även hemsökta hus och James van Pragh, även han ett medium.

Tror ni på sånt där? ;)

........

jag har tråkigt :(

Tradera- bra grejer

Gud vad jag älskar TRADERA :)
Man kan hitta så mkt bra där hehe...

handlar ni på tradera? :)

såg ni månförmörkelsen?

Morsning! Eller ja nu är det väl inte längre morgon haha men känns som ja måste säga det ändå ^^ Som jag trodde så åkte vi inte direkt hem igår utan åkte lite bil på stan efterosm det var kulturskymning där. Dock var det det minsta jag sett typ haha. Inte alls värt att gå på , men kanske var för tidigt?! När vi väl kom hem var jag för trött för att starta någon dator.

Såg ni månförmörkelsen igår? Ganska häftigt tycker jag. Skönt att för en gång skull kunna se den eftersom det annars kan vara massa moln i vägen.

 Detta är en bild från DN's hemsida från igår. Som sagt, rätt häftigt :)

Vad ska ni göra idag då?

sitter på jobbet och är trööööött zZzzZ..

Hej sötnosar!

Sitte rhär på jobbet nu och har precis slutat :) Gått bra idag faktiskt, liiiite ont i fötterna kanske men det går väl över inatt hoppas jag. Skulle egentligen jobba dag imorgn också men bytte tur med lillfia så jag är ledig imorgon och jobbar måndag dag istället. Funkar mycket bättre då det faktiskt går bussar på vardagarna haha. ehm ja.. eftersom jag är ledig imorgon och Fredde snart kommer och hämtar mig vet jag inte vad vi ska göra efteråt, man vet aldrig haha. Så jag vågar inte lova något mer inlägg idag inte så jag säger väl GOD NATT och sov gott på er så hörs vi imorgon :)

hoppas ni har en bra lördag kväll :)

Kräftfiske

God morgon på er :)

Är det bara jag föresten som inte kan läsa några bloggar som finns på mest aktiva listan? Det blir bara " sidan kan inte visas"... Men andra bloggar kan jag kolla in då jag kunde svara på kommentarer och kolla på min egen blogg. Konstigt!

Igår var det iallafall himla trevligt :) Vi började med att cykla typ 4 kilometer till Jonas där även Peter och Julia var. Vi drack lite, snackade massa och försökte höra va vi sa genom den höga musiken som man alltid envisas med att ha. Peter och Julia åkte iväg en sväng och då kom istället Manne och Hanna och några ilsbobor (antar jag...). Sen kom även Martina och Micke och någon tjej till. Det dröjde inte länge förrän vi alla cyklade (vissa fuskade juh och åkte bil....) iväg till E4:an där några satt vid ån och fiskade kräftor. Där var det så många så jag orkar inte ens nämna alla men det var bland annat Tobbe, Malin, Chrille, Peter, Patrik, Fredrik... ja många! Man såg inte ett skit kan jag säga, man fick istället lita på sin minnesbank och känna igen rösterna istället haha.

Där satt vi ett tag men åkte rätt fort igen, man blev juh tamefan uppäten av alla myggor -.-' TUR att man hade huva på tröjan annars hade jag blivit uppäten totalt. J-vla köttätare! Vi cyklade bort till andra sidan E4:a till blomsterträdgården där vi träffade bland annat Li, Pimmen, Tobbe och Johanna. Dem satt och hade det mysigt med bord och stolar och en liten eld. Vi stannade inte länge där heller utan cyklade vidare till andra sidan ån där det fanns fler folk. Det var massa folk även där och jag pallar inte att räkan upp alla hehe.
Vi cyklade hem vid 1-tiden och käkade en korv (viktigt med mat i magen vid fylla...) sen slocknade man som om jag vart vaken i all evighet ;) Vaknade SÅKLART typ 6. Inte vidare roligt men man somnade juh om haha!

Ja det skulle juh vara massa bilder här också... Det var inte det att ja glömde kameran, för jag kom faktiskt ihåg den, nej nej det var att det var bäcksvart och även fast blixten är inställd att vara på så blixtra den inte så det blev bara svarta bilder.. Antar att det inte är någon ide att lägga ut de? ;) haha. Jag knäppte dog bilder på mig själv innan vi stack.. (lite egokort e alltid roligt..) som kanske kan smyga in lite senare haha. Ett diplom till mig och andra som lyckas cykla fast man druckit massa. Man håller juh balansen otroligt bra! ;)

Nu måste ja sluta innan jag får kramp i fingrarna. Tänkte försöka läsa lite bloggar nu, annars läsa lite ur min bok. Ska juh jobba ikväll också -.-' men det går väl fort!
puss på er så lääänge !

det blir att supa till lite

Ja ni, det blir att dricka lite ;) Nu ska jag göra iordning mig lite :) vi hörs sen sötnosar

kraaam

skolan

Hello! Nu är man mätt i magen och funderar på om man ska dricka lite cider eller inte haha. Skulle vart gott men kanske lite onödigt om vi inte ska göra så mkt, får se hure blir!

Jag fick reda på idag att en bekant Julia ska gå samma klass som mig nu i höst så det var juh underbart roligt! Då är man inte helt ensam där borta iallafall hehe. NICE! Sitter här nu och ska fixa med blackboard tänkte jag. Ska läsa igenom pappret igen som jag fick hem så jag inte missar något viktigt! Vore skandal haha.

Vad gör ni denna fredagkväll då? :)

Kvällsmåltid

Vet ni vad jag gör nu? (näe det kan ni juh inte göra ^^ haha) Jag lagar en fin fredagsmiddag. Det blir fläskfilé i smördeg och några utan, klyftpotatis och vitlöksbröd. Till det blir det även bea, massa sallad och lite dricka ;) Jag ska faktiskt dricka ikväll. Jag ska fasen unna mig det haha.

Vad ska ni äta för gott idag? :)

Samma smak som Rosing

I nya SOLO fanns det ett repotage med Linda Rosing. I det repotaget har hon en likadan top från Gina Tricot som mig. Grejen är den att jag gärna ville ha ett linne under då man visade väldigt mycket bröst i denna urringningen, men Rosing hon struntade i det hon ;)



Vad tycker ni? ska man ha ett linne under eller går detta lika bra?
Här kommer då bilder på när jag har den på mig;

 
1. Med bh, inte ens push-up HAHa
2. Med linne, inte det jag egentligen brukar ha till men ändå ett linne :)

sakerna..

Nu kommer lite bilder (äntligen ^^ ) på det jag fått hem idag och så. Vi börjar med de underbara små, söta förpackningarna med ansiktsmasker jag vann hos Sofia. Nivea som ni ser. Ska bli intressant att testa då jag är supernöjd med Niveas produkter för övrigt. Lovar skriva en recension (stavning?! ) sen.




När jag beställde mina skolböcker från cdon.com (blev över 400 kr ) så fick man beställa en bok för endast 9 kronor. Jag valde denna då jag hört från många att den ska vara hemskt bra. Jag provar väl då ;)

 Mina skolböcker kom äntligen, ett stort + för att dem inte var så stora och tunga som skolböcker annars har en förmåga att vara !


Två smarriga tidningar fick följa med hem idag. Nya SOLO och så tidningen CHIC. I tidningen CHIC fanns ett jättefint repotage som jag fastnade för. Det var hur fint som helst! Håller ni inte med?





Mina fina skor, ÄNTLIGEN har jag dem hemma ;) Jag ber om ursäkt för mina feta ben fötter och för min otroligt vita hy HAHa men thats me ;)

Väskan var större än vad jag hade väntat mig men det är bara bra då jag behöver ha mina skolböcker i något ;) Stilig stilig!
 jag diggar den stenhårt x)

Stövlarna har jag inte fotat än utan dem får ni se när jag har dem på mig istället ;)

en händelserik fredag

Hejsan! Asså snacka om att jag var död igår asså haha. Jag har nog aldrig vart så trött, borta, hängig, tom någon gång! Jag hade dessutom inga problem alls att somna igår kväll efter att jag stängt av datorn, utan sov hela natten och vaknade vid halv 9 imorse. Skööönt ska ni veta!

Idag kom juh ansiktsmaskerna jag vann av Sofia, mina skolböcker kom, jag hämtade ut mitt paket från Cellbes som jag beställde, jag har dessutom städat nu och tvätten hänger i torkskåpet! Nice hehe. Jag ska visa er vad jag fick senare tänkte jag :)

Vad gör ni denna fredag dåå? Är det bara bra med er? :)

OMG!

SHIT POMMESFRITES! JAG vaknade för en halvtimme sen! Jag som bara skulle vila mig lite eftersom jag mer eller mindre var ett vandrande lik. Men det resulterade i att jag somnade  och vaknade lååångt låååångt efter jag hade planerat haha. CRAP!

Jaja, det var iof inte hela världen, bara bloggen ;) haha.

Det jag skulle berätta som var så roligt (för min del) var väl att jag tydligen ska designa lite tatueringar HAHA. Shit va svårt! vilken uppgift! Personer ska ha dessa för livet lixom! Men ja hoppas ja gör ett bra jobb iaf hahaha ;)
Ni får väl se bilder sen kanske hahaha.

Haft en bra kväll? :)

skriverfrånjobbet

Hej på er!

Tänkte bara snabbt skriva hej innan jag måste rusa ner till omkläningsrummet för att byta om och dra till bussen. Var hur jobbigt som helst att kliva upp idag, att ens jobba. Man var bara som ett skal hela dagen, usch! Därför ska det bli skönt att åka hem nu, försöka äta och vila lite granna. Tror ni inte att den sista damen hade avlidit imorse då?! Det är för mycket död kring mig nu känner jag.. USCH! Ska man se något positivt nu så är jag ledig imorgon och sen jobbar jag bara lördag kväll och söndag dag SEN är jag ledig en vecka innan skolan börjar :) hehe

Ja nu måste jag rusa hörrni ;) Har något roligt att berätta men tar det senare när jag kommer hem :)

kraaaam på er sötnosar

SKITDAG!

Hejsan söta bloggläsare!

Hur mår ni? själv är man rätt tom! Vet inte hur jag ska förklara men dagen har vart hemsk! Det började med att vi skulle hjälpas åt att sitta vak åt en tant vilket var lite jobbigt då vi bara blev tre som "jobbade", under maten blev jag själv eftersom carro måsta gå iväg för att mata, jenny tog disk och fia satt vak och det är inte det lättaste att assistera 22 pers samtidigt. Efter det var det en pensionär som plötsligt avled, vilket gjorde det lite svårt för oss med att få ihop och allt. Näe det känns som en riktig j-vla skitdag! Just nu sitter man och väntar på bussen som går om en timme, och ja är inte hemma förrän vid 23-23.15 vilket gör att jag inte somnar förrän efter 12 och så ska man upp 5 för att hinna med bussen 6. JAG PALLAR INTE!!!! asså fatta, detta är hemskt. Jag funderar därför ärligt på att sova här. Men konstigt det med, men skulle vara skönt faktiskt!

Jag kan heller inte svara på kommentarer då denna skitdata inte kan trycka upp två sidor -.-' tänker därför inte heller godkänna dem för då glömmer jag bort att svara på dem. Hoppas ni är okej med det hehe.

Undra va man ska göra nu en timme ^^ förslag?

nu drar jag till jobbet...

....snart
Nu ska jag stänga av datorn, vill vila sista minutrarna innan jobbet haha.

Hoppas ni får en bra onsdagskväll !

kram

Operah

God morgon!

Vaknade sent idag kände jag, man får lixom ingen fritid hemma om man ska kliva upp vid 12 eftersom jag måste åka 1 typ för att hinna vara på jobbet halv 2. Så tur att jag vaknade 10 haha. Vad händer för er idag då? Själv ska man bara jobba, håll tummarna över att jag har styrkan att klara av det hela. Jag ser inte fram emot det men jag hoppas det går bra ändå! Jag mår lite illa också, jag vet inte om det är för att jag är nervös över kvällen eller om det är något annat, märks ikväll eller imorgon ;) haha

Kollar på Operah nu och det handlar om andra levnadssätt än de vi vanligtvis lever. Förut var det några som levde på att inte konsumera så mkt utan tog mat, möbler och andra saker direkt från soptunnor. Visst det låter äckligt men det är juh inte så att man tar ett äpple som ligger löst, sköljer av och äter. Utan man tar juh bara det som finns i påsar och då tycker jag faktiskt att det är okej. Affärer och det slänger juh fullt friska och hela saker, bara det att dem inte kan sälja det pga visst datum är fel, felmärkningar eller att det är något konstigt på kartongen. Det är egentligen vansinne hur mkt vi kastar bara för att det inte ser bra ut. Skulle folk i afrika bry sig om utseende på en plåtburk? I dont think so?! Varför gör vi? är vi bortskämda? är det att vi har råd att köpa en annan? är vi rädd för vad andra ska säga?! Nä jag kommer nog aldrig rota i soptunnor me jag tycker inte att det är direkt fel med det. VIll man göra det så gör det då haha.

Den andra personen som är just nu är en mamma som är 40 + och som har 3 barn. Hon försörjer barnen genom att strippa. Det är väl också en moralfråga. Är det rätt att strippa för pengar? Är det rätt att strippa för pengar så man kan mata barnen? Första reaktionen hos mig var USCH! hon har barn :O vilken förebild är hon ? Men efter att hon har berättat lite så tycker man att det är mer och mer okej. Hon strippar bara två dagar i veckan, när ungarna sover och tjänar pengar för flera veckors annat arbete. Gör pengarna dem till en sämre mamma? Hon gör det som krävs för att få ihop pengar, anledningen till att hon valde just detta är för att hon skulle få snabba pengar och massa tid med barnen. Ja moralfrågor har man väl aldrig riktigt ett svar på, men jag tyckte iaf detta var ett intressant program! :)

nu ska jag dona vidare haha, kankse hörs något mer innan jag kilar till jobbet !

Vann min andra bloggtävling :)

Åh va roligt, vann en tävling hos söta Sofia :) Lite ansiktsmasker får jag hemskickat! Ser jag verkligen fram emot" Lovar att visa bilder och recentioner sen :)

TACK sötnos :)

begravningar

Som om inte en begravning per sekel är nog, nu ska jag på TVÅ på en vecka! Får det gå till så? Okej inte bestämt om ja ska gå på Annelis än men troligen, farmor ena fredagen och Annelis fredagen efter. Näe usch! Tur att man har starka nerver?!

näe... anse er som lyckligt lottad om ni slipper gå på sådanna tråkiga tillställningar :(

glad ?! ;)

Vet ni? men jag är faktiskt glad idag! Trots att jag drömmer mardrömmar varje natt sen det som hände Anneli så är jag glad idag. Dels för att jag fick pengarna, jag fick massa smått och gott i brevlådan och sen hörde jag en smaskig sak på jobbet idag. Jag kan tyvärr inte berätta vad det är ifall vissa läser men jag kan berätta att det var SKÖNT att höra för min del ;) jag kanske kan säga sen hahaha. Vissa kanske har en aning om vad det handlar om haha. jaja nog om det

OCH vet ni? ;) det bästa av allt? är att man får sooova imorgon, även om jag itne ser fram emot att jobba kväll pga vissa anledningar men det skiter jag i :D jag är glad idag och då är allt så mkt bättre på ngt sätt ;)

bara för att ja är så snäll får ni en feeeet kram :D hahahaha

Market2member



Tänkte ägna ett inlägg åt Market2member.com. Det är ett företag som funkar som gratisbio. Skillnaden mellan gratisbio och market2member, enligt mig, är att det är lättare att skaffa poäng på market2member. Jag har redan skaffat till mig nästan 40 000 poäng vilket ger 400 kr att antingen checkar, eller varor av olika slag. Det finns massor med olika företag att samla poäng hos, allt ifrån bilar och motorer till kläder, mode och nöje. Det finns olika sorters sätt att samla poäng på.  antingen genom att ta emot reklam från företag som söker just din profil eller genom att handla på internet och få viss procent poäng per köp. Det är superenkelt och varför inte få tillbaka pengar enkelt? :)

jag är iaf supernöjd och jag har som sagt redan fått tillbaka 400 kr som ja ska vänta med att byta in tills det blir mer ;)
klicka på bilden och bli medlem ni med :) superenkla pengar är kul! haha

puss på er :)

En händelserik dag

 Åh jag vet inte vart jag ska börja, jag har så mkt att berätta känns det som haha. Började med att man drömde om döden (inatt igen...) denna gång drömde jag om gubben på jobbet som var nära att färdas vidare och jag bara förstod imorse att han var död, vilket han även var. Skönt för honom men läskigt för mig när man drömmer sanndrömmar haha. Sen när man trodde att man skulle ha det lungt idag eftersom det itne är några "krångliga" på min avdelning just nu så får man tillbaka tanken snabbare än en käftsmäll. Det låg en tant på golvet, det blev ett hål i ens ben så det for ut massa var. Det var det vidrigaste jag sett, ärligt! Det går inte ens beskriva hur det såg ut. Det var som en slang i benet, en stråle rätt ut som vägra sluta typ. Stackars kvinna som haft det i sig! hua.. Ja som om inte morgonen var jobbig nog så fortsatte det, man var tvungen att vara överallt och ingenstans! Man var så slut så man ville bara hem och sova. Jag hade kunna somnat på bussen hem om det inte vore för att jag bara tog mig i kragen, man vill gärna inte vakna i sundsvall haha.

När man kom hem låg iallafall bra saker i postlådan. Bland annat skattepengarna, check från ica, tidningen glamour och lite böcker från internet bokklubben. Niiiice! Skyndade mig till banken eftersom jag trodde att dem stängde 4 men jag insåg att det var klockan kvart i tre. Det var bara snabbt leta fram kontonummret, skriva ner skiten och snabbt iväg till banken och jag hann precis. typ 14.55 klev jag in och som TUR var var det ingen kö ;) tänka sig haha!

Sen var jag in och handlade lite mat och en tidning (a)! Nu väntar jag på att johan ska komma över och hjälpa mig med datorn! Om han hittar någon sladd annars tänker jag itne låta honom sitta där haha. Lixom hejdå till alla minnen? NOWAY! ;)

ja eftersom ja inte har lovat er någon novell måste ja sluta nu ;) haha

puss på er :*


hemma

Hej!

Nu är  jag hemma från jobbet :)
snackar med mamma i telefonen så kan inte riktigt blogga haha. Ska godkänna massa kommentarer och svara på dem såklart ;)

hörs lite senare :)

kram kram

Kathy knight- den kvinnliga kannibalen

Hejsan! Jag lovade er en recention av boken jag äntligen läst ut !!


Jag läste då Kathy Knight. En verklig berättelse om Kathy som hade ett häftigt humör och som till slut tog steget längre och mördade hennes sambo. Hon högg honom med ca 40 knivhugg, flådde honom och styckade honom. Som om 
detta inte var hemskt nog så kokade hon även hans huvud som hon tänkte servera deras ungar. 
Jag rös fruktansvärt  mkt under denna bok, speciellt under kapitlet där dem beskriver hur mordet gick till, hur hon högg honom, vart hon högg honom, hur hon hängde upp honom i en krok och tog av han allt skinn, näsa, öron och hår. USCH! Denna kvinna är fasen psykiskt sjuk, galen, insane och allt därtill! Hon fick sitt straff, livstid! Vilket i USA betyder just livstid. Hon har dessutom ingen chans till benådning (?! ) eller kortare straff vid skötsamhet. Jag tycker det är bra, läser man boken så förstår man verkligen hur evil hon är. Hon är rent ut sagt galen och skulle jag vara hennes släktingar skulle ja skämmas!

Dock var det en mycket seg bok, dem berättade om hennes barndom och uppväxt vilket för mig inte alls var intressant, jag ville juh läsa om mordet och varför hon gjorde det. Iof kan juh uppväxten ha betydelse men hon har juh vart såhär galen ända sen liten ålder. näe fy!

Boken var seg, tråkig och ännu mer seg. Det enda som var intressant var slutet när man fick reda på hur hon gjorde det och vilket straff hon fick. Jag skulle defenitivt inte läsa boken igen och jag är glad att jag köpte den på rea haha.
pga att den var så seg och tråkig får den en 2/5. Det enda som uppehåller till en 2:a är att det är en sann berättelse och att hon faktiskt sitter i finkan nu!

Morning

God morgon!

Nu har man vaknat inom den tid som var rimlig haha. Nu ska jag bara logga in på internetbanken och sen ska jag till affären för att handla lite käk och lite hund och kattmat! Återkommer senare med liten beskrivning av boken jag läst och lite bilder kanske ;)

puss och kram på er så länge

Nattmössan på

Nu ni mina söta läsare ska jag stänga av datorn, börja läsa en annan bok (bokrecention om den andr kommer imorgon) och sen sova. Jobbar kväll imorgon så jag behöver inte kliva upp halv 5 ;)

ja god natt på er så hörs vi imorgon :)

Chokladsugen

*här skulle det vara en stooor bild på massa gooood choklad men muppdatorn bestämmer sig för att krångla så ja kan inte ladda pp den nu -.-' haha detta är inte bra för mina chokladnerver!! * haha

Jag ska fasen skaffa mig ett jävla akutlager med godis. Nu när man är supersugen på choklad och skulle kunna äta hela kalles chokladfabrik så har man varken choklad hemma eller en butik som är öppen i närheten. VAD GÖR MAN? nu måste ja klunka oboy som en annan galning!


näe akutlager ska inhandlas IMORGON! haha

Söndagsfilmen


Kollar ni på trean? Det är filmen Analysera mera just nu. Robert De Niro och Billy Crystal i huvudrollen.

Ben Sobel (Billy Crystal) är en psykolog med ett alldagligt liv som just ska gifta sig. Gangsterbossen Paul Vitti (Robert De Niro) börjar få panikångestattacker och måste för att kunna fortsätta med sitt jobb få ordning på sitt känslomässiga liv, och inser att han måste ta hjälp av en psykolog. På grund av en bilolycka möts deras vägar och Ben Sobel blir ofrivilligt maffiabossens psykolog dygnet runt.


hur funkar?

Är det någon som kan förklara hur "mest aktiva listan" fungerar? Jag har en aning om att den som är högst upp har för tillfället fått mest kommentarer på kort tid eller något sånt, men ibland kan den som ligger etta inte ha några kommentarer alls just, beror det på besöksantalet då istället? Folk åker ju upp och ner, ut och in värre än en jojo tamefan haha


photoshop here i come

Hejsan!

Nu tänkte jag sätta mig vid min andra dator en liten stund och pyssla med något i photoshop! Jag har inte använt det på flera veckor eftersom min dator är pucko just nu. Den får för sig att leka 90 bast och därmed göra allt i slowmotion och ibland inte ens fungera alls! -.-' ska formatera om, ska formatera om!

Men jag återkommer väl med något sen kankse :) är sugen på att göra en makeover på en kändis men just nu kommer jag inte ens ut på internet med min gammelburk *buhu* aja jag är envis och ger mig inte i första taget :)

har ni det bra annars denna söndag kväll? :)

puss på er


UPDATE!! min dator kan skrota sig -.-' ps funka inte, kan inte gå in på internet.. please johan nu får du komma och liva upp den igen !!!!

jaha va ska man göra nu istället då? haha

Min nya kamera :)

Tycker min nya kamera funka rätt bra :) Gäller bara att lära sig nu hur den fungerar. Det är en Nikon coolpix s700 :)






Detta är juh en tavla vilket försämrar kvaliten lite :( Men nu ska ja minnsann ha med kameran överallt :D

Min älskling :)

Visst är han fin min lilla pussgurka :)


Dagens outfit

Jag lovade juh en dagens outfit, detta är bara casual söndags kläder men fina ändå :)

Top: H&M
Leggins: H&M

(ursäkta röran där bak haha)



och ja ja vet att mina lår inte är smala men ja vll inte vara någon size 0 ;)

krims krams


solen lyser idag iaf :)

Hejsan! Gud vad sent jag skriver första inlägget idag då. Jag skulle juh sätta mig vid datorn redan vid 10 men då ringde pappa så jag och Fredde åkte ner till farmors gamla lägenheten och plockade ur lite. Jag tog reda på massa blommor och lakan och galgar. Det kan man inte få för mycket av. Jag fick dessutom ta reda på en docka. Kan vara bra att ha som minne och kanske som leksak till mina framtida ungar (om jag får några...) men just nu vet jag inte alls vart dem ska vara. haha.
Nu sitter jag här med 100 kartonger med lakan, påslakan, dukar och annat krims krams som jag inte vet vart jag ska lägga. Måste omorganisera i skåpet jag har nuvarande sakerna innan!

Frågestunden gick juh inte så bra haha! tror jag skiter i det nu faktiskt, har provat förr men inte funkat heller ;) Jag ska fota dagens outfit sen också! :) Ja nu ska jag fota lite :) vi hörs senare!

Glöm inte tävlingen!

Eftersom denna tävling blivit så populär har det kommit en hel del kommentarer i första original inlägget så jag gör ett nytt inlägg, det är asså SAMMA tävling men bara ett nytt inlägg :) Alla andra kommentarer i förra gäller fortfarande :) Det är bara det att jag lättare ska kunna skriva ner alla som är med utan att tappa bort mig bland alla de 100-tals kommentarer :)

Så samma regler gäller, samma tävling, bara nytt inlägg!


Nu startar jag min andra tävling här på bloggen. Denna gång är det en goodiebag värde över 700 kronor sponsrat av Yves Rocher. Paketet innehåller mascara, parfym (edt), kroppspeeling, dag-och nattkräm mot ojämn- och blandad hy och en kräm mot kluvna toppar. Alla produkterna har jag själv testat och är jättenöjd med dem :)

Tävlingsregler:
Eftersom jag vill att alla ska kunna vara med och tävla så ska ni skriva en kommentar (vad som helst) i detta inlägg. Ni får skriva flera kommentarer för att öka era chanser att vinna då en kommentar är en lott i dragningen i slutet av tävlingen. Tänk bara på att inte skriva lika i varenda kommentar och har ni blogg får ni gärna länka om tävlingen och skriva med länken i kommentaren så får ni 10 extra lotter!

Tävlingen slutar söndag den 31:a augusti klockan 20.00

Lycka till! :)


Vackert!

mönster är snyggt!



Paris Hilton,  Ginnifer Goodwin, Kate Bosworth, Ewa da Cruz och Eva Longoria Parker

Frågestund


Jag känner att jag behöver hålla mig sysselsatt hehe. Tänkte därför ha en liten frågestund om någon är intresserad så svarar jag på alla frågorna i ett eller två inlägg (beroende på antal frågor..) senare :) Ni kan fråga vad som helst så ska jag försöka svara :) Pågår fram till 12 imorgon!

puss på er

Maddes funderingar

Jag sitter här ensam hemma med lite funderingar. När någon nära har dött, är det rätt att vara glad då?, är det rätt att vara hemma och dona på som vanligt? På något sätt känns det fel nu när jag skickar smilegubbar i kommentarerna och skriver blogg och handlar godis och lever som vanligt. Någon har dött, du borde vara ledsen! Grejen är den att jag är ledsen, jag har fällt en tår eller två men hur mycket måste man gråta för att det ska vara okej att vara glad?
 
Det var lika med olyckan som hände mig och Magda och två tjejer till i november förra året. Vi voltade med bilen flera meter och skulle egentligen ha vart döda, istället klivet vi ur bilen med lite skrapsår efter glassplitter. Just där och då tänkte man; shit vad bra att jag överlevde :O nu ska jag gå i kyrkan varje söndag, be varje kväll och aldrig aldrig aldrig någonsin mer vara ytlig och tänka på småsaker. Vad händer? jo redan nästa helg sitter man och klagar över en bruten nagel eller att man inte har något att ha på sig. Hallå?! vad lovade du förra helgen? Men grejen är den att jag är inte den som går i kyrkan. Jag är en tjej som gillar smink, kläder, musik och allt annat smått och gott som finns i livet. Jag är precis den jag är som innan olyckan, bara det att jag inte tar något för givet längre OCH jag är mer noga med att alla i bilen har bilbälte! Så frågan kommer igen, är det rätt av mig att vara den jag är fast tragiska saker hänt? Gör det mig mindre värd livet jag fick igen? Usch hatar att tänka för mycket ibland haha

lovar att lite mer piggare inlägg kommer sen ;) Ja ville bara skriva av mig!
hoppas ni har det bra :)

R.I.P Anneli

Känner att jag måste skriva av mig.
Det som hände Anneli, som hon nu heter var inte alls roligt. Jag känner mig tom. Även fast hon inte tillhörde min närmaste vänkrets eller en tjej jag känt så värst länge, så är det ändå en tjej som jag och Fredrik och många andra vart mkt med, speciellt på senaste! Det är ofattbart att hon är borta, att hon inte längre kan vara med oss och skratta, festa och ha roligt, precis som hon brukade. Jag har ännu inte fattat att man inte längre kommer kunna prata med henne, att man inte längre kommer se henne käka pizza, bakis en söndag morgon haha. Det känns så konstigt på någe vis! Jag trodde verkligen Fredde skämtade när han kom hem och berättade att hon hade dött inatt, även om det inte är en sak man skämtar om eller så så trodde jag det. USCH! Jag hoppas hon har det bättre nu iallafall och hoppas hon vet att hon alltid kommer vara saknad här i detta jordeliv.

Jag känner dessutom att ja inte kan sitta hemma och gräva ner mig, för det vore juh det sista hon vela att man skulle göra, Inte för att jag heller kommer vara samma gamla sprudlande Madde de närmaste dagarna. Jag ska försöka fortsätta leva som förut och istället minnas henne för den person hon en gång var :) Det är det enda rätta right?

TACK för alla fina ord, ni är så omtänksamma! Puss på er !!!!!

ibland önskar man att man kunde vrida tillbaka tiden....

Inte igen ...:'(

Fick precis reda på att en kompis dött inatt..berättar mer någon annan gång...
 kommer därför inte vara aktiv i bloggen mer idag, hoppas ni har förståelse för det :/

ha det bra

puss på er

Dagens outfit

Dagens outfit ser ut så här:

Klänning/tunika; Gina tricot
Leggins: H&M
Naglar: N.Y.C



Jag har faktiskt aldrig använt denna tunika/klänning. Jag köpte den på rea utan att prova den och jag kunde itne ha den då, så det var underbart att se att den satt perfa nu! :)

buyorsell.blogg.se

JAAA!!! problemet är nu löst! TACK FIA!! :)


Gud va skönt att kunna printa bilder så man kan visa både det ena och det andra eftersom man inte alltid kan spara bilderna på datorn. Det jag skulle visa er nu var en blogg som heter buyorsell.blogg.se där man kan skicka in annonser på varor man vill sälja helt gratis och som sedan säljs i denna blogg. Helt genialt!

Kika in ni med vettja. Dock fanns det inte mycket jag var intresserad av nu men det fylls väl på hela tiden gissar jag :)

Prt sc

Jag har en liten fråga till er som jag hoppas att någon kan svara på!

Det är så att jag sitter på en laptop och det går inte att printa. Jag blir galen! Printknappen finns men det går inte att klistra in i paint, någon som vet varför? eller vad jag annars kan göra? Vore tacksam för svar :)

hej hej så länge

mina bäbisar flyttar

Jag kom juh på att jag visst har saker att göra idag. Har juh en bokhylla hos moster som jag ska hämta så jag får plats med alla mina böcker (a) Just nu står alla mina böcker huller om buller och varje hylla har två rader med böcker. KATASTROF! Sen ska vi även åka med kattungarna till mamma. Hon ska ta hand om två av dem, honorna. Jag kommer sakna dem små liven för det är mina favoriter som försvinner medan hanen blir kvar ett tag till, tills någon vill ha han!

Vill ni se dem söta små liven? :)


Här äter dem, vilket dem älskar haha! Den långhåriga till vänster och den svarta i mitten är honor och det är dem som flyttar idag *snyft* haha


Detta är min favorit, hon är den som är lugnast och den som gillar att gosa mest! åh henne kommer ja sakna :( haha

visst är dem söta? :)

God morgon

God morgon !

Igår bestämde jag mig för att ta en liten sovmorgon och ja, det kan man väl säga att det blev. Halv 11 vaknade jag av att kattungarna lekte bland mina fötter. Ibland är katter inte så gulliga haha! Dock var det bra att jag vaknade för man vill inte sova bort hela dagen, speciellt inte nu när solen skiner :)

Idag har jag inga planer alls. Ska väl bara vara idag. Det är juh lördag ;) Vad ska ni själva göra då?


En gammal, mindre smickrande bild men äsch ;) its still me!

En liten lista =)

Här sitter man och typ klagar för sig själv att man inte har något att blogga om eller så, sen kom ja på att det är fredag och vad brukar jag göra då? jo hissa och dissa, dettta får bli en sen lista men går nog lika bra ändå ;) hehe


* Jag vill hissa söta läsare. Vem gillar inte att få läsa fina, söta kommentarer som får en att bara sitta och le? Att personer som inte ens känner mig skriver sådanna saker gör det hela lite roligare :) Tack för det och fler söta läsare till fler bloggare där ute!

* Guitar hero är en favorit just nu! Det är himla beroendeframkallande och glädjen att slå ett rekord är juh inte helt fel ;) Nu kör vi mot 5 färger eller vad säger ni?! haha

* Jag vill hissa pennkjolen. Snygg, enkelt och stilrent! ^Åååh i waaant one



* Inte så svårt att lista ut kanske att döden hamnar här. Visst det är livets gång bla bla bla men ändå svider det så friktansvärt mycket varenda gång en närstående tas ifrån en. R.I.P farmor <3

* Massa spam hamnar också på min utelista. Hur många kommentarer om gratisbio, gratisgodis och gratismakeup har jag inte fått idag tror ni? hur många fler bloggare har inte fått det? Jag tycker att det är okej att skriva och tipsa om det på sin egen blogg, för då kan andra bestämma själv om dem vill läsa eller inte men att skicka utt spanmkommentarer om det är inte roligt. Näe utelistan för mig ;)


smink från make up store på köpet

Jag tänkte faktistk tipsa er om ett litet erbjudande som ni kanske gillar. Handlar ni minst tre olika varor från La Redoutes höst och vinterkatalog så kan ni även få smink från MAKE UP STORE värde 299 kronor. Men skynda er, det finns bara ett begränsat antal  premier. Dessutom får ni 20 % rabatt på första varan och 15 % rabatt på resten av varukorgen!



Uppger ni koden 82560 när ni handlar så får ni en ögonskugga, en shimmering eyeliner, tidning och en tygpåse! :)

Skärpning ^^

Någon som vet vart det finns snygga breda skärp? :)

Kyckling på fredag..

Att ligga på mest aktiva listan är verkligen annorlunda. Min statestikvisare pekar rätt upp och jag har aldrig fått så många kommentarer på en och samma dag som idag. Jag tackar och bockar för dem fina orden och jag hoppas ni stannar även senare när tävlingen är över :)

Nu ska jag ta och laga lite mat, det blir kycklingfileer och ris med lite currysås till. Även en och annan cider kan slinka ner till maten, gott gott!

Jag vet ännu inte vad jag ska göra ikväll, känner för att bara vara hemma också!

*irriterad över att ja inte kan ladda upp bilder*  haha

Vinnaren av minitävlingen

Det var inte så svårt att utse vinnaren eftersom Leila vann överlägset hehe. Ett stort GRATTIS till dig :)
Leila maila din adress till mig på [email protected] och märk mejlet minitävling :)

 Tack alla som var med :) håll utkik efter fler tävlingar framöver :)


Någon som har några förslag på vad man kan göra nu? Nu har jag städat och fixat med skolböckerna och pappret! Blackboarden fixar jag imorgon ;) Vad ska ni göra denna fredagkväll? :)

slutspurten

okej, det är ca 30 minuter kvar på minitävlingen på läppglanset! Eftersom de flesta har missuppfattat det och numrerat varandra så skiter jag i det nu, den som skriver flest vinner helt enkelt! skriv vad ni vill hha, ja måste ändå räkna för hand så att säga ;)

tävla här!

Vinnaren presenteras ikväll någon gång! Kommer ta ett tag att räkna igenom alla kommentarer hahaha
men TACK alla som var med :)

dags för my inre rocker att glänsa


Hello :)

Nu ska jag spela guitar hero eftersom jag inte får fingrarna ur röven och skriva klart det sista till csn haha. Jag ska spöa några gamla rekord på Guitar hero och sen ska jag skicka iväg papperna, annars får ni säga till mig på skarpen! haha

Spelar ni guitar hero? spelar ni med 3, 4 eller 5 färger?!

ja vi hörs lite senare då :) då ska ja svara på kommentarer igen :)

snyggt

snacka om att  inledningen till OS  är GRYYYMT snygg! Kollar ni? annars på ettan :)

Drömma sig bort

Varför ska man fixa med viktiga papper när man kan drömma sig bort bland fina klänningar
från stylebystars.com? haha

 399 kr 499 kr
529 kronor

påminnelse

ni behöver inte numrera för goodiebagen :) bara för läppglanset hehe

men känner ni att det är lättare att skriva nummer istället för meningar :) haha

hjälp!

Någon vänlig själ som skulle vilja hjälpa mig med en sak? (a) Jag skulle vilja ha  en liten bild vid arkivet  där man kan klicka direkt till goodiebag tävlingen jag har nu istället för att leta bland arkivet hela tiden. Förstår ni vad jag menar? Den första som är snäll att hjälpa mig med det (alltså göra en liten minitävlingsbild med direkt länk och sätta i arkivet) får 5 extra lotter i tävlingen! Vore supersnällt hah =)

Jag vet inte riktigt hur man får den att länka (a) haha

inför skolan...


åh vet ni va ja måste göra idag? Jag måste fixa en massa saker inför skolan som börjar om två veckor. Jag måste beställa böcker så ja hinner läsa dem innan, jag måste fixa blackboard så jag kan med det, jag måste skaffa mig ett användarkonto, och jag måste skicka in papper till csn om lån. Jag känner mig stressad haha.

För er som inte vet det ska jag läsa till förskolelärare nu i höst på Gävle högskola. :)
Någon som vet vart det är billigast böcker? på cdon.com kostar alla tre ca 600 tillsammans.

Oh!

HERREGUD!
inte trodde jag det skulle bli sån succe :O jag är chockad. Inte nog med att en söt människa vinner ett läppglans, jag hamnade på mest aktiva listan också! TACKAR för det haha. Ojsan..

ehm ja hej alla nya läsare! :) vilka är ni då? Hoppas ni kommer stanna säger jag :)

Nu ska jag svara på lite kommentarer! puss på er så länge :*



Jag ser dock att ni har missuppfattat inlägget under, ni ska juh numrera era kommentarer själva, asså ex:

madde, 1
madde, 2
madde, 3
lisa, 1
sofie, 1
madde, 4
lisa, 2

ni har juh numrerat varandra haha så nu kommer det ta längre tid för mig att kolla vem som skrivit mest, tänk på det ;)

Minitävling!

Jag sätter igång en minitävling bara för att jag känner för det :)

Den som skrivit flest kommentarer innan 17.00 imorgon vinner ett vä läppglans från Aco värde 75 kronor. Har inte riktigt valt färg än det blir en suprice :D

skriv 1, 2, 3 osv så jag lättare ser vem som vinner, kontrollerar såklart om det stämmer med antal :)

lycka till! =)

kvällslektyr


Nu ni mina små söta bloggläsare ska jag faktiskt stänga av och gå och lägga mig, men ska jag sova? nej nej jag ska faktiskt läsa klart min bok om Kathy Knight, ni vet boken jag köpte för 1000 år sedan och som jag läst en halv evighet? segare bok har jag aldrig vart med om (det ska vara någon tråkig måste-läsa-svenska-läxa-bok issåfall...)

Wish me luck ^^

puss på er sötnosar!

Ola

Bara för att han är bääääst!

resultatet från garderoben

skriver ett inlägg på en gång.. så mkt jag har att berätta nu :O haha

Jag var juh över på Eriks hjälpen för att köpa galgar till kläderna men det fanns bara 18 kvar tyvärr så jag köpte dem 18 och en bok från Steven King och en tröja. Jag var nöjd med besöket ändå. Jag ändrade juh dessutom om i garderoberna. Jag tog över en till, den tredje garderoben så jag kunde ha alla toppar/linnen i samma skåp, dock har jag juh mer tröjor än vad galgar fanns men nu ser det iallafall bättre ut :)


Denna är megatjock! men vad annat är nytt när det gäller Stephen King? haha Hopps jag läser ut den detta århundrade iaf x) Kostade 40 kronor


Jag tog alla toppar och linnen i från denna och lade i den tredje garderoben. I denna har jag nu
* sovkläder längst ner
* bh:ar i nedersta korgen (och jag vet den hänger snett på kortet...)
* tjocktröjor i nästa korg
* korgen överst har jag toppar och linnen som jag inte använder så mkt
* längst upp hänger freddes skjortor och några av mina tjocktröjor


Här i denna garderob hänger först alla långa toppar och tunikor
* i korgen under är alla klänningar (jag vill ha dem hängandes men vart finns platsen ?! :O haha )
* längst ner finns få mina byxor och kjolar

I sista garderoben som blev ny i familjen ^^ haha hänger mina toppar och linnen jag använder mest! Ni vill inte ens veta hur mina skor och väskor ligger (a) haha. När ska jag få min walk in closet? x) hahaha

Jag och syster yster

 Bilderna är från festen i fredags, roligt madde att du är snabb x) Vi hade lite tråkigt när vi väntade utanför krogen... det finns fler bilder men jag måste tyvärr säga att dem är topp hemliga ;)

 Syrran kan det där med att vara snygg framför kameran ;)
 Den får inte bli större än så där (a) haha


Djävulen fick spööö

Im a guitarr hero expert! Ja klarade ut en bana eller va man ska säga ;) den lilla djävulen fick spööö *mohaha*
Synd bara att man inte är lika haj som brorsan, som klarar 5 färger galant! HAHAHA men tre är väl en början ;) ahahha

garderobsbestyr

Jag slapp åka till jobbet idag, TACK!!! för det.

Nu skajag klä på mig och sen ska jag kila över till Eriks hjälpen och köpa galgar för jag ska fixa en till garderob med alla kläder (a) ni får se sen :) VI hörs

kram

Exakt samma mardröm....

Vill ni veta en äcklig sak? Jag drömde en mardröm inatt om farmor. Hon  låg i sina kläder i sängen på hemmet och då när jag satt där med henne började hon att andas. Och jag får panik över att vi håller på att skicka iväg henne levande. Men hennes ansikte och andning var mer som en mardröm. Jag tog det hela som en mardröm vilket var mkt hemskare än om ja hade sett henne "levande" med farfar i drömmen. Nu till det hemska. Syrran drömde EXAKT lika dröm inatt. Asså nu snackar vi E.X.A.K.T !!! Det är läskigt som fan. hur ofta drömmer man exakt lika dröm samma natt?! Näe fyy ja bara ryyyser.

nu ska jag försöka få tag på jobbet om ikväll, ja kommer inte klara av detta känner ja. Ja är på bristningsgränsen hela tiden :( -.-' men det har man väl rätt till antar jag!


R.I.P farmor <3

Ja som rubliken säger så överlevde inte farmor igår :( Hon dog innan man ens hann dit, lite tråkigt men jag vet inte om jag hade orkat "se" henne dö. Jag och Lena tvättade henne och klädde på henne hennes favoritkläder. Det kändes faktiskt himla skönt att jag fick göra det och inte dem som jobbade där. Inte för att jag inte tror att dem hade gjort det bra men för att jag fick vara med att göra det sista lixom. Hon blev jättefin! Det kändes lite konstigt att vara där med henne när hon inte längre var där, men hon såg så nöjd ut. Hon hade lixom ett litet leende på läpparna vilket var skönt att se. Nu har hon det bra med farfar och deras ara som också dog för ett litet tag sedan som dem haft i typ 25 år.

Jag kan säga att jag inte är på humör för att jobba, helst inte eftersom jag jobbar med gamlingar, det kommer brista en eller två gånger ikväll känner jag på mig men vad ska jag göra? dem blir väl fett galen om jag stannar hemma. Egentligen har man rätt att vara hemma en eller två dagar om någon inom familjen dött men som sagt, dem blir väl galen! Får se hur jag hanterar denna dag, kanske jag kan vara hemma imorgon. Fy fan! haha tur att folk inte dör oftare!

Nu ska jag spela lite guitarr hero! Så hörs vi sen

puss på er

Vak

Hej på er! Som jag kanske sa förut så ska jag vaka över farmor inatt, det är tydligen inte alls bra med henne nu.  Jag ska iallafall kolla på film nu sen sova ngn timme innan jag ska gå till ålderdomshemmet med syrran.

Ni får ha en bra onsdag kväll så hörs vi imorgon :)

kram och hej

Never judge a book by its cover..

Ibland får jag hem en massa reklam, jag kollar igenom men beställer aldrig något. Idag fick jag en katalog från cellbes, vilket är ett företag som säljer kläder, skor och lite till hemmet. Jag tycker att nästan inget av kläderna är min smak (fast jag har hittat tunika där någon gång..) men jag hittade faktiskt lite annat denna gång. Hittade ett par stövlar som ska få följa mina fötter i höst och vinter och sedan fanns även mina skor som jag hittade i våras men som såldes slut innan jag hann få dem :( så dem beställde jag naturligtvis! Och till sist hittade jag även en fin oversize väska! Det gäller att kolla igenom saker och ting ändå! Fynd gömmer sig där ibland tydligen haha.

stövlarna som kostade 249 kronor, hoppas dem är sköna också!

 
de söta marina skorna som såldes slut sist jag beställde dem. Kostar 198 kronor och finns även i svart/vitt


Den krokodilliknande väskan, självklart är det fuskskinn! :) kostade 198 kronor även denna :)

dåligt väder, dåliga nyheter

¨
Man vaknade till skinande, varm sol. Jag hoppade in i duschen och klev ut till massa regn och gråväder. Ska det vara så? haha. Fick starta dagen med en dålig nyhet dessutom. Syrran ringde och sa att farmor är dålig. Vi ska sita vak imorgon natt för det är någon annan ska sitta ikväll.

Idag kommer brorsan över så då ska vi se den sista filmen sen skicka tillbaka dem till lovefilm. Jag måste även komma ihåg att utöka min lista där så dem har fler filmer att välja på hehe. Jag måste dessutom beställa böckerna nu från cdon.com och skicka in papperna till CSN så det hinner göras klart haha. Jag känner mig stressad, jag menar ja jobbar 6 dagars nästa vecka och sen har jag bara en vecka innan skolan börjar, ja tänkte lixom slippa fixa massa inför skolan då ;) tar det hellre nu!

ja hade inget speciellt att berätta haha så  ja säger hejdå så länge ;)


Någon som vet?

Jag tillhör en av dem som får skattepengarna nu först, tråkigt i juni men superkul nu haha! Någon som vet vilket datum dem betalas ut? :) Skulle vara super om någon vänlig själ berättade det hehe.

det var bara det.. tjo :)

T.Ä.V.L.I.N.G ;)

Ni glömmer väl inte min tävling?....
 

                        .... en goodiebag värde ca 700 kronor? .....


                                                                                            ........ klicka här ;)

Ännu en film avverkad...

Nu har jag och johan sett klart på Alvin och gänget, eller rättare sagt JAG, för johan var visst en liten kärring och åkte hem mitt i filmen :O haha. Mitt i det roliga lixom hahaha. Men filmen var huuur bra som helst, jag bara satt och garva (kanske därför han åkte hem? :O ) hahaha. Nu har jag bara en film kvar, resident evil, men den väntar jag med tills imorgon då brorsan, som älskar filmerna, kommer över för att sova här.

Nu har jag noll aning om vad jag ska göra, inget bra på tv heller vad jag vet.

Dags för Alvin och gänget..

Kollade precis på tonårsliv och den var väl inte allt för bra faktiskt. Tyckte den var seg och rätt irriterande haha. Absolut en av de sämsta filmerna hon gjort... men men haha
Nu har Johan kommit så nu ska vi se på Alvin och gänget hahaha, jag har ställt in mig på att skratta en massa ;) hoppas jag har rätt!

Vi hörs väl senare :)

kraama


Lovefilm


Jag är medlem på market2member vilket är ett företag som funkar ungefär som gratisbio, man kan rekrytera medlemmar, samla poäng genom att klicka på erbjudanden och handla online på nätet. Genom market2member testade jag lovefilm (man fick 10 000 poäng...). Man kan prova lovefilm gratis i två veckor och se så mycket film man hinner helt gratis. Man kan dessutom säga upp det den 14:e dagen för att slippa betala den fortsatta abonemanget som börjar efter dessa 2 veckorna. Man kan juh välja ett av olika abonemang beroende på hur många filmer man vill se i månaden och jag valde då jag hade fri tillgång av filmer och  max 3 filmer hemma samtidigt. Nu idag kom de tre första filmerna så jag vet juh vad jag har att göra idag.
Det är väldigt enkelt detta eftersom man inte behöver betala något porto då man skickar tillbaka filmerna i samma kuvert som dem kom i. Snabbt, enkelt och superkul!

Bli medlem på market2member ni med, samla poäng och byt in till olika presentkort. Ni kan juh ex prova lovefilm och få 10 000 poäng!! :)


De tre filmerna jag fick hem nu idag var
  
1. Tonårsliv - Lola Cep är en populär tonåring från New York City som är van att alltid stå i centrum och få allas uppmärksamhet. Men allt detta förändras när familjen lämnar hennes älskade Manhattan och flyttar till en otroligt tråkig förort i New Jersey. Men det allra förskräckligaste är att rollen som fröken populär är upptagen av född-att-vinna, född-att-bestämma-allt Carla Santini som inte låter någon ta hennes plats

2. Resident Evil; Extinction- Överlevande från katastrofen Racoon City ger sig ut på en resa genom Nevanda öknen för att förhoppningsvis ta sig till Alaska. Alice ansluter sig till sällskapet och deras kamp mot den onda Umbrella Corp. Detta är film 3 och jag som inte har sett tvåan än (a) kanske det inte gör ngt? aha

3. Alvin och gänget- De talande och sjungande ekorrarna, Alvin, Simon och Theodore forslas med när deras gran blir nedhuggen för att skickas till Los Angeles. Väl där träffar de den misslyckade musikern Dave Seville som trots att ekorrarna river sönder hans hus blir imponerad av deras musikaliska talanger.

lunch väntar

Hej!

Nu ska jag äta lite pizza (jättenyttigt jag vet ;) ....) så svarar jag på kommentarer och bloggar mer sen när jag kommit hem igen :) hoppas det är ok!

kraaam


sex and the city


jag hittade på något att göra. Kolla på sex and the city :) det är väl ett sjuhundrades program x)

ska fasen köpa boxen :)

Gokväll sockertoppar!

Hej på er !
Hur mår ni sötnosar? Själv har man precis svarat på alla kommentarer, det var två sidor så det var en del hahaha. Det gick bra att jobba idag om ni ville veta :) Det kändes inte ens som om jag behövdes där idag (jobbade bara en extratur..) för det var hur lungt som helst, har aldrig vart så lungt en kväll någon gång under ett år som ja vart där haha. Det säger en del kanske?! aja pengar till mig iallafall hehe!

Vad ska man hitta på nu då? Jag jobbar juh inte förrän torsdag kväll nu så man är juh långledig kan man säga. Kanske man ska kolla på någon film? eller har ni någon bra sida att tipsa om? kanske någon bra blogg? ;) alla tips är välkomna!

Ni får gärna signa upp för tävlingen som jag har om ni ännu inte är med i den :) eller skriva kommentarer igen för att öka chanserna ;)

ciaoo så länge!

And off i go

Nu ska jag kila ner för att hämta tvätten sen göra mig klar för att åka till jobbet, känns som jag måste äta innan också haha. Vi hörs väl senare ikväll när jag kommer hem (vid 10 ) så får ni ha en bra dag sålänge :)

puss och kraaaam

Fräscht från Lindex

Jag måste erkänna att jag är dålig att handla från Lindex, men det måste jag ändra på genast! Jag kollade på deras onlinebutik och hittade massa fräscha plagg. Finns alla plagg även i butikerna? någon som vet?! Annars måste jag nog beställa dessa genast haha!


snygg pennkjol för 249 kronor

En musse pigg-tshirt för 199 kronor

en söt rosa tubtop (finns även andra färger..) för 129 kronor

Jag fastnade även för denna t-shirt med motiv på. För 99 kronor kan den bli din. Finns även i svart

tvättstugan

Nu mina kära läsare fick jag börja dagen med att svara på många kommentarer, jag är juh inte riktigt van att ha så många på morgonen haha så det var roligt! Fortsätt gärna med det ;) hehe
Nu har jag tvättstugan till 15.00 så det är en massa massa kläder som ska tvättas, hoppas dem hinner torka för halv 4 åker jag till jobbet, har inte tid att hänga upp massa blöttvätt då ;) ja nu måste jag kila ner till tvättstugan, vi hörs väl lite senare

vad ska ni göra idag då? :)

mot andarnas värld..

Nu mina små nissar ska jag stänga av datorn och fortsätta kolla på tv4 +
Det är juh en massa spök/ande program fram till 3 inatt, rena maratonet, åh ja älskar söndagar

hörs imorgon
kram och god natt :)

Så var det film igen...

Va roligt att några har signat upp sig till tävlingen! Hittills är det bara ca 10 stycken men jag hoppas fler är med :) Skriv en kommentar här så är ni med och tävlar om en goodiebag värde 700 kronor.

Nu sitter jag vid tvn och kollar på bones samtidigt som jag sitter vid tv:n, ibland är jag rätt effektiv haha! Nu efter bones är det en film som heter North Country med Charlize Theron. Det är en delvis verklighetsbaserat drama om en lång juridisk kamp som förs av en grupp kvinnliga gruvarbetare. Kvinnorna får utstå en fientlig arbetsmiljö, återkommande smädelser och oönskad beröring när de blir de första kvinnorna som jobbar i Eleventh Mines i Minnesota.

Har ni sett den? :)


Doftar gott


Jag fick ett parfymprov med i någon tidning för ett tag sedan. Denna gång var det BE.ST från Sergio Tacchini. Den luktar faktiskt jättegott men jag hittar den inte på någon parfymaffär på internet, kanske kicks har? någon som vet? :)

Vinn en goodiebag värde 700:-




























Nu startar jag min andra tävling här på bloggen.
Denna gång är det en goodiebag värde över 700 kronor sponsrat av Yves Rocher. Paketet innehåller mascara, parfym (edt), kroppspeeling, dag-och nattkräm mot ojämn- och blandad hy och en kräm mot kluvna toppar. Alla produkterna har jag själv testat och är jättenöjd med dem :)

Tävlingsregler:
Eftersom jag vill att alla ska kunna vara med och tävla så ska ni skriva en kommentar (vad som helst) i detta inlägg. Ni får skriva flera kommentarer för att öka era chanser att vinna då en kommentar är en lott i dragningen i slutet av tävlingen. Tänk bara på att inte skriva lika i varenda kommentar och har ni blogg får ni gärna länka om tävlingen och skriva med länken i kommentaren så får ni 10 extra lotter!

Tävlingen slutar söndag den 31:a augusti klockan 20.00

Lycka till! :)

Sorry

Hej!

Jag vill börja med att säga förlåt över att jag inte lade ut tävlingen igår men för det första var jag inte hemma förrän 1 på natten och då ville jag sova och sen ville jag faktiskt göra en snygg (finare) tävlingsbild än bara bilden på sakerna man vinner så därför måste jag använda denna dator med Photoshop på istället för laptopen som bara har paint haha ^^
Jag ska försöka trixa ihop den nu så hörs vi lite senare med tävlingen!

Jag såg föresten the hills have eyes 2 igår och den var faktiskt mkt bättre än ettan. Det hände mer, mer effekter, äckligare scener och en bättre story tyckte jag. Den är värd att se om man gillade ettan helt klart!

ja till photoshopens värld... hörs sen :)

läsa vare...


nu mina läsare ska jag sätta mig ner i soffan och läsa lite ur boken så den blir klar någon gång haha. Jag har juh massa andra böcker som väntar på att bli lästa =)

hare bra så länge

puss:*

och nu muppar denna data -.- kan inte lägga in bilder haha

ettan avklarad


Nu har jag sett ettan och jag måste säga att den var bra. Dock hade jag väntat mig något annat, vet inte riktigt vad men något annat. Filmen är juh egentligen inte läskig utan mer äcklig. Det är vissa vidriga scener och jag kan inte ens tänka mig hur den unrated versionen är haha. Jag kan dessutom säga att detta, just detta, är anledningen till att jag inte vill åka skogsvägar på kvällarna hahaha. Tänk om bilen skulle gå sönder lixom, dessutom ingen täckning! :O haha

Jag väntar med tvåan tror jag haha, ser den ikväll istället ;) Dock ska jag förbereda för tävlingen nu så ska jag starta den lite senare :) glöm inte att kolla in ikväll!

the hills have eyes maraton

Nu blir det att se the hills have eyes 1 sen blir det kanske tvåan på en gång om den inte är alltför hemsk att se på själv hahaha.. kram på er så länge!

 

recension av produkterna!



Ni minns sakerna jag fick hem av Yves Rocher ? =) Nu har jag testat alla produkterna iallafall och jag tänkte berätta lite om dem och vad jag tyckte :)

*Spa vegetal- (Aqua peeling med vit lera som har renande egenskaper. Befriar kroppen från orenheter och gör kroppen mjuk och len.)
- jag tycker att den håller vad den lovar, huden känns len och babymjuk efter en dusch och den luktar dessutom hur gott som helst!

*Parfym Naturelle edt- (En doft av sorglöshet och lätthet, en fräsch och sprudlande Eau de Toilette med gröna doftnoter, blommiga och fruktiga som för med sig vårens ungdom. Den sprudlande och vårlika doften, en cocktail av grönskande trädgård med en glimt av gröna, saftiga äpplen, avslöjar ett grönskande inre, oskyldigt och ljust, sammansatt av jasmin från Egypten och persikoblommor, uppbyggd av ceder från Virginia, ambra och mysk)
-Den doftar verkligen fräscht som den lovar. Det är en shopping-parfym tycker jag. Lätt och passar många olika personligheter och smaker tror jag. Jag kommer använda den, men dock bara till lättare tillfällen om ni förstår vad jag menar haha.

 *Phytum active Nutricion S.O.S- (mot kluvna hårtoppar. Appliceras på hårtopparna i både vått och torrt hår.)
- Den luktar rätt okej och den är lätt att smörja in, eftersom jag inte hade kluvna toppar innan så vet jag inte om den funkar mot det men topparna ser snyggare ut nu så jag kan tänka mig att den gör det den ska.

Sebo Specific- (Intensivverkande dag- och nattcreme mot ojämnheter. )
- Den funkar bra tycker jag, den känns ren och fräsch. Krämen känns behaglig och ligger bra på ansiktet. Man ska juh använda denna tillsammans med rengöringskräm och ha ett rent ansikte varje dag för det är ingen mirakelkräm.

Cauleurs nature Extensium mascara- (mascara som ska förlänga och böja dina ögonfransar.)'
- Jag är alltid lite kritisk till produkter som lovar stort att man får ex 50 % större fransar och så vidare eftersom dem oftast lovar mer än vad dem kan hålla, tråkigt men sant. Jag tycker dock denna vrider upp fransarna rätt bra och det blir en bra svart färg. Jag är nöjd med den.

Det är denna goodiebag ni senare kan vinna :) kolla in senare ikväll :D
klickar ni på länken till Yves Rocher får ni dessutom 50 kronor att handla för :)
Yves Rocher

Vinn shoppingrunda



Har ni hört talas om Market2member ? Det är ett företag som fungerar ungefär som gratisbio! Man kan värva medlemmar, man kan få poäng när man ex handlar online på ellos och andra onlinebutiker. Dessa poäng kan man sedan växla in till presentkort. Hur bra som helst, speciellt om man handlar mkt genom nätet! Då blir det lite som att man får rabatt på allt man köper eftersom du får tillbaka lite varje köp!

Just nu har Market2member en tävling där man kan vinna en personlig shoppingrunda med en stor modeperson och man får då dessutom 5000 kronor att handla för. Det säger man väl inte nej till va? :) klicka på länken och bli medlem och börja samla poäng! Så håller jag tummarna över att bästa man eller kvinna vinner ;) hehe

missa dessutom inte min tävling som kommer upp senare idag :)

gårdagen i ord

Hello!

Gårdagen var hur rolig som helst :) Det började då som sagt inte roligt, när man satt här hemma själv och drack men till slut kom brorsan över och även  Fredde och Jonas till slut så man var inte ensam så länge haha. Johan och Stefan körde in mig och syrran till stan till bockarna där Emelie och Johanna väntade så glatt vid ett bord hehe. Väl inne träffade man massor med folk som man kände igen och som man itne har sett på länge så det var erhört roligt faktiskt! Tråkigt eller roligt (beror på hur man ser det...) var att det var en massa killar som kollade OCH raggade ^^ det iof var väl smickrande men om dem inte hade kollat så mkt på brösten ^^ Tror dem att man inte ser? haha. Ja det var som sagt hur roligt som helst igår , det gör jag gärna om!

När jag och syrran satt och väntade på att Johan och Stefan skulle komma och hämta oss igen så råkade vi fula oss lite. Tog en massa knäppa kort och töntade oss lite lagomt ;) Finns det någe roligare än att kolla på kameran dagen efter?! Ni får leva med att det kommer in några bilder sen gårdagen senare idag om syrran skickar över dem! Hon tog mer kort än jag :) hehe.

Vad gjorde ni själv igår? :)


Förfest?

Har ni testat att vara på en förfest själv och typ tvn är en endas kompis? haha det har jag iallafall.. Det är nog det tråkigaste jag vart med om ska ja säga er ^^ Men men snart ska ja vara i stan med Emelie och Johanna så ja kan nog hålla ut haha... hoppas ni får ha en superbra kväll allihopa!

kraaam


Partydax

hejsan hoppsan galoppsan.
Nu sitter man här nyduschad och ska sprätta första cidern nu. Gott gott! Idag är det en Gravendal jordgubb som får äran att vara först ut hehe. Ska väl se till att håret torkar nu sen ska jag juh göra allt girlstuff ni vet ^^ Sen bär det av till stan till Emelie och Johanna. Blev inte förfest med Carro och dem utan träffar dem där inne istället :) går nog lika bra det.

Vad ska ni själva göra denna fredag kväll? :)

kvällsoutfit?

Ikväll om jag går ut ska jag nog ha detta vita linnet


svarta leggins alternativt de nya svarta brallorna ja köpte


den röda väskan ska invigas :)

kan man gå i detta eller blir det för mkt färger? ja menar vitt och svart är juh egentligen bara basfärger.. rött klickar till det juh hahaha. aja får se om det blir utgång. som det  verkar nu blir jag hemma, som vanligt! fucking hate this! :(

Detta vill sig inte

hm jag vet verkligen inte hur jag ska göra ikväll. jag har juh ingen chaffis än så länge, jag har ingen som vill följa med till Carro och hennes kompis men jag har iaf fixat dricka ;) looking good som man säger i amerika ^^ Näe skämt å sido så vet jag inte hur jag ska göra. Förslag? haha. Kanske jag har förfest för mig själv här hemma och drar in direkt på krogen? jag får se, gaaah hate this haha

Typiskt

Det är väl typiskt? att det regnar när vi ska ut?, att man sover länge när man har mkt att göra? att man inte har någon kompis alls som varken svarar eller vill/kan följa med ikväll när man annars har kompisar som festar varje helg? haha Det är väl typiskt att man inte har  ngn chaffis?! Jag blir galen hahaha!

Jag har en del saker att göra innan kvällen kan börja. bland annat;
* välja kläder
* sminka fixa frilla och göra mig klar
* duscha
* äta ngt
* fixa ngt att dricka
* hitta någon som vill följa med till Carros kompis (ja det blev ändrat..)
* fixa chaffis

ja listan kan göras ännu längre men ni förstår nog ;) hahaha
jag blir tamefan stressad!..

nu ska jag sätta fart.. vi hörs lte senare :)
kraaam

RSS 2.0