hos mamma

Hejsan! Nu är jag hemma hos mamma, kommer bli det sista blogginlägget tror jag men man vet aldrig ;)
imorgon är det redovisning av draman och musiken men jag vet att det kommer gå bra!

ja vi hörs lite senare då kankse annars säger jag god natt :)

redo att åka

Tjo!

Nu har jag packat klart och ska åka över till mamma :) tar med mig sladden och datorn denna gång så jag kan blogga MED nya bilder ; ) hahaha! hörs när jag kommit fram till mamma

Hoppas ni mår bra

kramis


Tradition de Hammam

För några dagar sedan fick jag hem ett paket fårn Yves Rocher där det var lite hudvårdsprodukter från de nya märket "Tradition de Hammam "  Det var en tub med mask av lera för håret och ansiktet och en burk med peeling för kroppen. Den doftar underbart gott och är superbra verkligen. 

så här står det på Yves Rochers egen hemsida om produkterna:

Den ultramjuka masken förenar biologisk arganolja med marockansk leran med renande och mjukgörande egenskaper.
Stryk ut den ultramjuka masken i ett tjockt lager i håret och ansiktet. Låt verka i fem minuter och skölj sedan. Din hud blir ren och jämn och återfinner hela sin lyster. Håret blir mjukare och synbart vackrare.

Arganolja har alltid uppskattats för att den är så otroligt välgörande för huden. 
Den är också en av de hemligheter, som de orientaliska kvinnorna har bevarat bäst. Arganfrukterna torkas i solen, sedan tas fruktköttet bort och kärnorna samlas in. Utvinningen av denna 100 % biologiska olja sker i Marocko och utförs hantverksmässigt ännu i våra dagar. Yves Rocher har i sin forskning valt ut denna olja för att kunna erbjuda dig alla dess goda, uppbyggande och näringsrika egenskaper i ren form.

 

 

kostar 107,40 för en tub på 100 ml.


 Orientalisk peeling för sammetslen hud förenar biologisk arganolja med mjuk marockansk lera till en intensivt exfolierande effekt, för detta pulver med argankärnor. 
Smörj in den fuktiga kroppen med denna konsistens, frottera sedan och skölj till slut rikligt. Du kommer att upptäcka din hud på nytt, den blir oemotståndligt mjuk och som återuppväckt genom denna doft från Orienten.
Kostar 147.60 kronor just nu för en burk på 150 ml.

 

som sagt, jättenöjd med varorna och jag tror jag ska beställa hem fler exemplar. 

 


Dagens planer

God morgon!

Dagens planer ser ut såhär:

* Betala räkningar

* Leka i photoshop

* Plugga

* Packa och åka till mamma

 

 

 

är juh innevecka på skolan till veckan så jag sover såklart hos mamma då. Sista gången för iår kan man säga haha. Ja jag har massa att göra, tänk att söndagar alltid känns minst 12 timmar kortare än andra dagar... ?!


Photoshop

Lekte lite i photoshop så här på lördagskvällen :) roligast äre juh att ändra sig själv eller hur?! haha

 

 Tog bort slingorna :)

 la till en bränna ;)

 

har även "sminkat" mig lite i form av mascara... kul kul :D


Mitt resultat av bakningen

 

Eftersom det var första gången jag bakade lussekatter själv så måste ja säga att dem var JÄVLIGT goda ;) Pepparkakorna med haha! Nu ska jag döa framför datorn ett tag innan jag kollar på tv igen.. 

 

vad gör ni då? =)


Julbak

Det är ganska jobbigt att julstäda måste jag säga haha! Pepparkakorna är klara och goda blev dem! Nu väntar jag på att lussekatts-degen ska jäsa klart så jag kan göra några sådanna med :) Sen ska jag hoppa in i duschen och så kan man mysa med julgodis och glögg framför tvn ikväll =)

 

kram på er =)


Täppas

När jag var på ICA och handlade allt möjligt till en mysig hemmakväll framför tvn så träffade jag även på Täppas :) Minns ni att han gjorde dessa barnprogram när en annan var liten. I slutet på 80 talet / början på 90 ? :) Jag gillade dem iallafall hehe. 


här ska det bakas

 

 

 

 

 

 

 

 

JULSTÄMNING :D

 

 


Rosa dammsugare á la Hello Kitty

Nu har jag plockat ihop lite och satt upp julstjärna och adventsljusstakar (långt och krångligt ord..) men har mycket kvar. Ska stryka julgardiner och plocka undan vid datorn.. Ni skulle bara se vad mycket grejer det är runt mig här. Papper och böcker och pennor överallt. Oordning är inte riktigt jag så jag måste ordna upp det.

 

 

Bland de tråkigaste som finns måste väl ändå vara att damsuga? Lite roligare skulle det dock bli om man hade en sådan här gullig Hello Kitty damsugare. Rosa och allt! 


Julstämning

Hello!

 

 

Nu håller jag på att julstäda. Ska upp med julgardiner och lite julsaker som ljusstakar och dörrdekoration och så :) Känner att det blir stressigt om jag gör det imorgon och dessutom kan det vara skönt att bara njuta av söndagen imorgon än att hålla på att städa och ha sig. Återkommer lite senare med bilder =)

 

vad ska ni göra idag? =)


Britney på tvn


Såg precis en reklam på tv4 där det tydligen ska vara någon sorts dokumentär med Britney Spears lördagen den 6 december. DEN SKA JAG SE !!! haha

Britney: for the record heter den för er som är intresserad, ska ni se? :)

och så säger vi som Fylking; ÄNTLIGEN

kan inte direkt säga att jag är ledsen över att Johan åkte ur Idol. Visst han verkar vara en nice pojke men killen kan juh inte sjunga eller hur?! Hoppas han blir bättre om några år då han förhoppnings kommit ur detta utvecklingsstadie han befinner sig i nu =)

hmm är inte ett dugg trött.. synd att man inte hade photoshop på denna :(

bloggsug

jag är verkligen på blogghumör idag känner jag, trots fredag, tänka sig! Nu är det helg och man borde vara ute och festa men jag orkar verkligen inte. Istället har jag energi att typ blogga varje minut, plugga eller julpynta. Skulle gärna göra allt på samma gång men det går juh såklart inte.

funderar på uppsala imorgon, vet dock inte om jag "hinner" det. att åka eller att inte åka det är frågan....

HAHAHAHAHAHAHAHAHA

HAHAHAHHHAHA ursäkta men va hände? tjejen totalt dog för ingenting.. asså herregud!
HAHAHAHAHAHAHAHAHHA


Idoltime



Kollar ni idol?
Det är gospeltema ikväll och Carola är på besök. Intressant!
som vanligt måste jag säga att att jag inte förstår vad Johan gör kvar i tävlingen... men men :P
längtar till kevins bidrag :)

Nytt i parfymskåpet

 

 

Bellme har ett riktigt bra erbjudande idag, nämligen 50 ml Beckham Intimately for Her av Victoria Beckham för endast 189 kronor med frakt. Samma flaska på andra ställen går på ca 300 kronor så det är ett fynd. Jag klickade genast hem en flaska eftersom jag har varit på jakt efter denna länge länge länge!

En frodig och ren doft med noter av bergamott och nyplockade rosor


Ny design

Jag fixar med designen ifall något är konstigt ibland ; )

Så var det roliga slut :(

Åh ni anar inte hur glad och ledsen jag är på samma gång. 
Först så är jag glad för att det har gått så bra på praktiken och jag fick jättebra betyg från dem (som ska vara med i helheltsbedömningen av kursen...) och det känns verkligen som om jag kan få högt betyg på kursen om jag gör bra ifrån mig på tentan nu, vilket jag ska ; ) haha. Samtidigt är jag otroligt ledsen över att det var just sista dagen där :/ GIllar verkligen både personalen och barnen hur mycket som helst och det suger att det dröjer ett år tills det är praktik nästa gång. MEN det finns inget ont som inte har något gott med sig så jag får juh jobba där vilket är super. Har redan några dagar vecka 50 och sen får vi se hur mycket dem ringer mig. Jag hoppas jag får jobba mycket .

 

tänk va va bra detta blev =)


Gör mig en tjänst (a)

Nu blir det till att stänga av, har sista dagen imorgon på praktiken och behöver vara utvilad, börjar dessutom bli förkyld så ska försöka motverka det. Imorgon ska jag lägga in bilder som jag har glömt visa och jag ska dessutom köra en hiss och diss, det var länge sen nu, sen en dagens outfit kanske man kan slänga in ; ) Ska dessutom försöka plugga och börja med julstöket. En rätt fullspäckad fredag alltså.

 

Hoppas ni mår super sötnosar

GOD NATT !!

 

föresten.. ni glömmer väl inte att nominera ola till rockbjörnen? =)

vore supersnällt om ni gjorde det... om inte annat för min skull ;)

rösta häääääääääääääääääääär och ni kan nominera honom i 4 kategorier

årets manliga, årets låt (feelgood), årets album (good enough feelgood edition) och årets liveakt.


Done some shopping

Snygga plagg från Gina Tricot :) Snart hemma hos mig *nanana*

 


Fynda idag!

Denna söta klänning kan man köpa på Lindex.se för endast 99 kronor. Erbjudandet gäller enbart idag så passa på :)


Hade fest på förskolan

Idag var det sista dagen på "lekis" så jag bjöd på lite glass och behöver jag säga att det var uppskattat? ;) Dessutom fyllde Ellinor år juh! Grattis till henne. Imorgon är det sista dagen där på förskolan och då är det fritids hela dagen. Har vart otroligt givande att vara med på förskolan och fritids eftersom det har vart så många barn i olika åldrar. Intressant att se hur dem verkligen beter sig i olika situationer. Speciellt efter att ha läst alla tunga böcker haha!

 

Idag har jag dessutom hämtat ut medicinen till Boyen och jag var orolig över att han inte ville äta dem men han hade gärna tagit hela burken också så det var inga problem. Jag har även hämtat ut paket på ICA. Det var från Yves Rocher och från CDON.com. Allt jag beställde från cdon hade inte kommit utan bara massa singlar :P JAg som hade beställlt böckerna Gömda och Asyl men men. 

 

Nu ska jag rösta lite på rockbjörnen och sen kolla mejl och dona på!

vad gör ni idag? =)


humörpiggande..

 

 

Lite fina kommentarer blir man alltid glad av  :)

sen om man håller med om dem eller inte är en annan sak... hehe


Ni glömmer väl inte?

 

 

Ni glömmer väl inte att nominera ola till Rockbjörnen? =)

Nummer 2. Årets svenska manliga artist [Ola]
Nummer 5. Årets svenska låt [feelgood]
Nummer 6. Årets svenska album [good enough feelgood edition]
Nummer 11. Årets liveakt [Ola ]

 

snälla snälla snälla rösta (a) =)


Veterinärbesök

 

 

 

Idag var det dags för ett veterinärbesök för Boyen. Han fick en vaccinationsspruta och vi kollade även upp benet han har börjat halta på. Grejen är den att han haltar på vänster fram när han vart ute i det kalla ett tag. Det är inget han verkar ha ont över (han säger iaf inget när man är där och klämmer och drar...) och han springer och går på som vanligt. Är precis som om benet bara bestämt sig för att halta utan smärta. Veterinären var väldigt fundersam över det eftersom hon inte hittade något och hon visste inte vad det kunde tänkas vara heller. Vi fick iallafall antiiflamatoriskt som vi ska ge honom i två veckor för att se om hältan försvinner då eller om det är lika. Sen ska vi på återbesök och eventuellt röntka benet för att se om man ser något då. 

 

Dock har han inte haltat varken igår eller idag så jag hoppas det var något "ofarligt" som gjorde att han haltade och jag hoppas att det inte är typ artros eller något liknande. Bara att hålla tummarna och se vad som händer.

 

min bäs den bästa hunden som finns =) 


god natt

gokväll!

 

sorry för att ja är så seg på att uppdatera men ja har inget att blogga om ikväll känner jag! återkommer väl med något smaskigare imorgon ; )

 

god natt på er 


Namnsdag

 

 

Idag har jag juh namnsdag inser jag nu!

Katarina Madeilene heter jag juh ;)

Grattis till mig :)


Tisdag

Hemma! 

Nu har man lite ont i skallen faktiskt... var rätt mkt stim bland barnen idag så det satte sig i skallen haha men det försvinner nog med lite mat och vila ; )

 

hörs lite senare

puss och kram


Glädjespridaren


ojojoj Ola är verkligen en glädjespridare.. uppehåller mig såhär på kvällen när jag borde sova haha *fyyy* !
fick 4 roliga svar :D det sista talar vi inte ens om :D hahahaha
Nu ska jag iallafall sova, börjar tidigt imorgon!

puss och kram på er
GOD NATT!

Hunk


Det är något med Ola Rapace som får mitt hjärta att bulta...

Datorkrångel

Hej!

Igår kväll slutade internet helt plötsligt att fungera så jag stängde av den och la mig och sov istället. Idag på rasten gick jag hem för att släppa ut boyen och då passade jag på att starta datorn men det fumkade fortfarande inte förrän nu! SKITBRA !!! haha.. Det är först när det inte funkar som man inser hur beroende man är av internet. Skrämmande!

Idag har jag även beställt tid till veternnären för Boyen. Han har börjat halta när han är ute så vi ska titta vad det är för något. Förhoppningsvis är det inget allvarligt, huvudsaken han blir bra!

Nu ska jag bomba rockbjörnen... föreslår att ni gör desamma =)

kram på er


Städtanten Madde

Nu har jag kommit hem, fatta att jag har slitit idag, flera timmar... men men det är gjort nu iallafall och man har juh bränt några kalorier ; ) niiiice!

Nu ska jag dock slappa framför tvn ett tag och sen sova, imorgon är det dagis som gäller =)

puss på er

God gärning


Ska iväg till gnarp för att hjälpa syrran att flyttstäda lite =)
känns som dagens goda gärning!

Sen ikväll blir det att plugga plugga plugga ;)
morsning på er sötnosar

Nytt från Avanna

 
Visst är den fin? =)

Mysig lördagkväll

Kvällen har jag spenderat med Jonas, Fredde, Tobbe och Linnea. Vi har ätit god mat, kollat på tv och spelat kortspel. Mycket trevligt måste jag säga. Nu tänkte ja fortsätta slappdagen och sedan gå och sova. Imorgon blir det pluggdag till MAX !!!

Hoppas ni har en trevlig lördag :)
kramis

*bilder kommer imorgon*


Fredag kväll

Missade ido.. skit också, tur att reprisen är på söndag :)

Nu ska jag faktiskt kolla lite mer på webben sen lägga mig och läsa eller ngt, är inte alls på humör
och jag är dessutom trött...

hoppas ni har en roligare fredag =)

pussen

Luggen

klippte  juh lugg igår.. här är litet smakprov.. Dock är den inte bra ännu eftersom jag har haft snelugg och mittbena plus att det är lite vatten i luggen på bilden ....men om några dagar så ;)

  
 som sagt. inte så bra nu men blir förhoppningsvis  :)

Rockbjörnen 2009


Det är även dags för att nominera till Rockbjörnen :) Mellan den 21-27 november kan man nominera artister i 11 kategorier och självklart tycker jag att man gärna ska nominera Ola i de 4 kategorierna som är möjliga för honom.
* Årets svenska manliga artist
* Årets svenska låt (feelgood )
* Årets svenska album (Good enough feelgood edition )
* Årets liveakt.

Rösta gärna på honom som sagt :) då gör ni mig megaglad :D


på min önskelista

 
85 kr              95 kr
 
125 kr       165 kr

245 kr


www.cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Cocoo.se - Massor av trendiga halsband, armband, örhängen, ringar och klockor!

Stylebystars


399 kr


479 kr


499 kr


at home

Hello readers :)

Imorse när jag vaknade kände jag mig inte bra så ja ringde och rådfrågade på dagis och dem ville inte ha ner mig när ja kände mig dålig så ja gjorde som dem sa och stannade hemma, skönt egentligen för då kan jag plugga massa idag :) Har lixom den där nedrans läsloggen att skriva och jag har bestämt mig för att skriva minst 5 sidor men helst minst 10. Det är ändå en mycket viktig punkt i kursen.

och till dig sara som sa att ja skiter i skolan och är lat, brukar inte du läsa min blogg? ja pluggar som ett jävla as för detta,  ja älskar barn och trivs jättebra där nere på dagis nu så ja är knappast hemma för att jag är lat ?! :) läs gärna bloggen innan ni kommenterar strunt ;)

Nu ska jag som sagt plugga vidare, bilder på min lugg kommer senare idag
puss

svaret är...

gokväll!

Ja nu känner ja mig lite bättre men inte bra. Får se hur ja mår imorgonbitti. Kanske ja ska gå dit och gå halvdag iallafall! Får se imorgon som sagt :) Eftersom ja inte har någe nummer läre ja gå dit och berätta det om inte annat haha!

och till förra inlägget, ja har klippt lugg om ni undrade ;) Blev faktiskt bra tycker jag , bilder kommer imorgon... luggen måste lägga sig först, få bort mittbenan lixom hehe.

Vad har ni gjort idag då? :)
puss på er


Ops..


I did it again....

dålig?

Hej!

Nu är jag hemma från dagis, var med på en stängning idag och det gick bra hehe
dock fick ja gå iväg ett tag för ja hade så ont i huvudet och nu är ja dålig i magen... hoppas det inte blir
någon magsjuka :( usch! Ja bara hålla tummarna för att jag i alla fall klarar morgondagen...

nu ska jag lägga mig och vila.. hämta en spyhink

vi hörs =)

new home?

åh kikade lite på hemnet.se och hittade ett drömhus :O

nu gäller det bara att smöra.....

Tillbaka till sina rötter..


Näe nu har ja bestämt mig (a) ja ska färga håret svart (a)
och klippa lugg.. :) fags för en förändring haha!

näe men ja har tröttnat på slingorna nu och ja saknar det mörka håret, det är galet snyggt och sååå jag (a)
men lugg vet ja inte om ja vågar klippa :O visst den växer ut igen men det tar lång tid om man inte blir nöjd...

Madde i svart vitt

några fyllebilder som ja tog när ja kom hem från 80-tals festen...







egokort a la Madde ^^

Säg till mig på skarpen

jag borde plugga men jag orkar inte...

Julstök

Hemma från förskolan :)
Gick jättebra idag också tycker jag. Bakade pepparkakor och lite sånt pyssel. Nu känner man dock bara juldoft i snoken och blir sugen på att gå och inhandla lite deg själv. Ska dock vänta till första advent då jag ska julstäda och baka pepparkakor och knäck tänkte jag!

HAHA måste bara berätta att vissa ungar kan olas låtar, va stolt han ska vara över det ;) Måste berätta det för honom nästa gång vi ses...


Nu tänkte jag kolla lite bloggar och sen kolla skolmejlen.. vad hittar ni på? =)

bilfärd med syrran

Nu kom man hem :)
har vart ut med syrran och åkt lite bil. Var över en sväng till pappa, hälsade på Johan och sen en sväng till stan :)
Där var det dött men det är juh en tisdag så vad förväntar man sig?

nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, dagis imorgon igen :)

god natt

Om man bara ändå vore lite mer kompakt

haha säger ja bara ^^




Attan att denna är slutsåld i min storlek....

Ola har stora fans i små kroppar...

HAHA tråkigt att ingen fattade va ja menade med fråga nummer 1 i inlägget under... jag menade inte att det är mer kvinnligt att kunna gå i klackar, det var att dem stapplade fram som killar vilket jag även skrev :P haha Att gå som en man är inte kvinnligt eller? det säger juh sig självt ;) haha.. dock ser ja inte ner på ngn det var bara en fundering som ja alltid har undrat när ja sett sådanna galor!


Idag gick det extremt bra på förskolan. Känns verkligen bra när dem säger fröken haha! Och dem gillar mig också vilket är bra för mitt lilla självförtroende kan ja säga, barn är lixom ärliga i det dem tycker, tänker och säger. Men ja gillar dem också ;)

haha idag frågade ja några i klassen om dem gillade Ola (man måste juh fråga :P ...) dem bah " ja han är skitbra :O och snygg.. (haha söta ungar ) så då berättade jag att jag brukar åka och se honom sjunga och att ja brukar prata med han och så och dem blev helt impade haha! Dem bah :O känner du han? :O hahahaha ungar är så jäkla söta! Jag ska försöka fixa fram lite autografer och så till dem senare, just nu äre tomt med datum bara hahaha -.-' Och ja får försöka ta ner någon skiva någon dag så dem får lyssna ;) Störtsköna ungar iaf ; )

Fotbollsfunderingar


Någon mer än jag som kollar på fotbollsgalan? Nu har jag inte tittat helhjärtat på den eftersom jag kollar på CSI samtidigt (skandal där btw :O )  Iallafall under de snuttar ja kollar så kommer det fram två frågor

1. Varför är de alla fotbollsbrudar så fruktansvärt dålig på att gå i klackar? De stapplar juh som killar i klackisar, vart är kvinnligheten?

2. Varför är alla fotbollskillar så jävla heta?


finner ni några svar får ni dela med er dem....

Systeryster har blivit stor...

SYRRAN klarade körkortet idag :) GRATTIS GRATTIS :)

Första dagen på förskolan

Hemma!

åh det har vart en superdag verkligen! Jag trivs verkligen med dem jag jobbar med och barnen. Det var dock lite konstigt när barnen sa "fröken" till mig, det tar lixom ett tag innan man ragerar på att det faktiskt är mig dem menar haha! Ja som sagt, skitkul idag, verkligen! Längtar redan till imorgon hehe!

Nu ska jag kolla lite på nätet sen ska jag sätta mig ner och skriva loggbok för idag ;) Med mitt minne glömmer jag bort det annars och så sitter man där sista söndagen och funderar va fan man gjorde första måndagen HAHA!

Något roligt som hänt er idag? :)

Klar med allt


KLAR med dramauppgiften också, herregud vad jag har stressat inför den asså. Den var dock inge svår ! Ja märks väl på betyget då gissar ja men det känns bra just nu i skrivande stund i alla fall. Nu ska jag leta fram pappret från polisen som jag ska ha med mig till förskolan. För er som inte vet det måste alla som arbetar på förskola ha papper från brottsregistret med sig. Jag är då helt clean ; ) *höhö* men är en bra regel tycker jag faktiskt :)

ska bara hitta den (a) hahaha!










nu blire film så´hörs vi sen :) pussen

intensiv dag

ja dagen idag har vart intensiv haha!
åkte och käkade vid 11, var över till jonas, sen hjälpte jag Malin att städa ur lokalen vi var i igår och HERREGUD va det stank där borta, och en hel svart sopsäck med pantburkar och två sopsäckar med skräp. USCH! Dock vare någon oinbjuden som snodde Malins plånbok (stavning? ) och kamera. IDIOT!! Plånboken hittade vi under bron, totalt rensad på pengar och kvitton och allt löst.. fy fan! :/

sen var vi över en sväng till pappa för att jag skulle skriva ut papper som jag ska ha med mig imorgon men en dator från stenåldern hade vart snabbare så ja sket i det. ska skriva ut någon annan stans då ;) haha!

Nu ska jag äta sen hugga in på dramauppgiften, renskriva den och skicka in!

vi hörs väl senare folks

pussen

80-tals make up

Emma sminkade juh mig innan festen. Det var verkligen jättefint sminkat och hon fixade håret lite snabbt också !
Tråkigt att man har sådan tråkig kamera då bilderna inte gör rättvisa åt sminkningen. Men Emma är iallafall duktig och jag tror jag aldrig haft så snygga ögonbryn som igår kväll, stora ögonbryn e nice ;)


Emmas sminkbox, härliga saker det där!





hahaha men ja syns kanske inte så bra som sagt men det är ögonskuggan ja vill visa. Lila, rosa och guldaktigt :) Var mycket snyggare än på bild kan jag garantera er, detta är också på natten när jag kommit hem så lite smink har försvunnit :(


ja litet försök att ta egokort på toan på festen HAHAHA jag är säker på att någon annan lyckats fånga mig bättre (?) lägger in mer issåfall =)

Tillbaka till 80 talet för en kväll

Festen igår var hur rolig som helst, pallar inte att berätta allt eller alla som var där utan ni får kolla på lite bilder här istället ; )

Christer


Christer och Linnea


Jonas, Emelie och Emelies klasskompis Sofia?


Peter och Emilia


Tobbe hårdrockar´n


Födelsedagsbarnet Malin :)


Me and andra Malin


Evelina var på topp ;)


Sen drog ett liveband igång och folket var som galna...


Hanna var sugen? :P



Malin var på topp som sagt :D

har massa fler bilder men orkar inte lägga in alla just nu :) kommer väl tippa in fler och fler allt eftersom eftersom det var massa folk där som knäppte kort och säkerligen fotade något roligt!

rosa från topp till tå ;)

Det blir den rosa tubtopen, dels för att ni ville det sen för att rosa är snyggt ;)
me lajkii!

Nu sitter man med första groggen (min p2:a ) och väntar på Emma som ska sminka mig
kommr med bilder sen =)
pussar

80-tals outfiten


Mina 80- tals kläder :)
skorna, skärp, benvärmare, kjol, halsband, väska :)
har även lagt till turkosa armvärmare? och så vet ja som sagt inte vad jag ska ha för överdel HAHA

denna rosa tubtop
 
eller denna gula oversize t-shirt?


vad tror ni? man matchade inte direkt på 80-talet så ja behöver inte bry mig om det.. jag vill ha den rosa tubtopen men ja tror kanske det blir för mkt rosa? eller? haha

vad tycker ni? =)

mer film...


Blev att jag kollade på Asterix på olympiaden ändå (a) den var rätt rolig hahaha men hatar ändå dubbade filmer ...

Nu ska jag leta fram lite överdelar och fota så får ni rösta på vilken sen :)
puss på er så länge

Filmkväll


God morgon!
Nu har jag vaknat till liv. Igår hade vi filmkväll här hemma, jag, Fredde, chrille, Jonas och Emelie. Vi kollade först på nya Asterix och Obelix men eftersom jag hatar dubbade filmer och de andra kände likadant kollade vi istället på Sex and the City-filmen. OJ OJ OJ VAR DEN BRA ELLE?! Jag fick fram en och annan tår men mest skratt haha. Den var verkligen skiiiiitbra! Längtar till tvåan ; )

Till filmen måste ja erkänna att jag drack lite cider, mums! Känner mig dock som en alkis hahaha. Farligt med barskåp 8)

en ny älskling



min nya favorit =) 199 kr på ellos.se

Smygtitta på H&M paketet


skor från H&M för 298 kronor. URSNYGGA och sitter perfa ;)
ska jag ha imorgon på 80-tals festen


Köpte denna för 49,50 kronor :)

känner mig dyster som oftast köper svart men jag trivs i svart ;)

paketen har anlänt

Nu har jag hämtat mina paket på ICA från H&M och Ellos. Det var mycket fina saker =)
JAg ska fota och visa er lite senare, OCH min outfit som ja lovade. Vet dock inte om det kommer upp idag eller imorgon, ska skriva lite mer på min uppgift sen ryktades det om film ikväll 8-) kanske madde tar en eller två drinkar till det MOHAHA!

ja vi hörs lite senare som sagt :D puuss på er

Ola provar något nytt


Nu är det klart att Ola ska vara med på Diggelooturnern i sommar :) Han kommer juh till Järvsö så dit ska jag försöka ta mig :) Vet juh inte än hur jag jobbar och så men antar att ja kommer kunna åka! Jag SKA dit haha


Dagens planer

Hej!

Fredag idag och dagens planer är faktiskt inga fredagsaktiviteter än så länge.

* skriva några sidor i draman (som SKA bli klart idag...)
* hämta ut paket från H&M och Ellos, dock kan jag inte visa er allt för det är lite julklappar i ;)
* städa garderoben så jag blir klar med min 80-tals outfit !

Sen får vi se vart kvällens planer bär iväg

vad ska ni själva göra idag? :)

Likheter?

ehm äre bara ja som känner vissa likheter här? Båda klänningarna finns hos Nelly.se


klänning från Rare Fashion för 479 kronor.



klänning från ICHI för 399 kronor

Nu kan det se ut som att klänningen från ICHI är svart men den är bara liiiite mörkare lila än den översta klänningen. Är inte detta lixom lite av kopiering? Det är samma typ av klänning, lika färger och samma tyger. Bara priset som skiljer egentligen haha!

kommande uppdrag

Imorgon mina vänner tänkte jag dra ihop lite 80 tals outfitar så får ni rösta :) det är mest överdelen ni får rösta på eftersom ja inte fått ihop den än haha!

nu ska jag stänga av oh göra något annat.. typ plugga ^^

puss på er

Glömt att visa

Jag fick juh även hem denna idag från stylebystars.com :)





den är verkligen jättefin (a)

KLAAAAR med nästa

KLAR med en till uppgift, den jobbiga matteuppgiften :) nu ska jag bara be någon läsa den :) haha

efter maten ska jag hugga in på draman så den också blir klar sen äre bara fullt ös på loggboken :) men den tar några veckor ;) haha

puss och kram ses på stan

ps.ellospaketet kom idag :D iiih men hämtar det imorgon så ja inte behöver springa varje dag

Paket

Min klänning från Stylebystars.se com idag =) Den var dock lite för stor så jag får sy in överdelen lite men det går bra eftersom det redan finns en söm där ;) Ni får se den senare :)

Dock hade jag inte fått någon avi för varken H&M eller Ellos vilket är tråkigt eftersom jag vet att dem ligger på ICA just nu :/
men då får jag väl dem imorgon istället :) hoppas det för där ligger mina partyskor haha

kanske inte så roligt

 
provade en outfit idag som jag tror att ja INTE ska ha på 80-tals festen HAHAHAH

boobsen ramlar fan ut :O

sorry för kvaliten, men jag hade fel inställning och pallade inte att ta om ....

HANDLA INTE HOS MODEAKUTEN !!

Nu tänker jag skriva ett inlägg som jag har försökt hindra mig själv för att skriva länge. Det är nämligen så att jag vill varna er för ett företag. Minns ni kanske att jag berättade att jag vann en auktion som företaget Modeakuten i juni i somras? Jag betalade de båda klänningarna dagen efter och nu äre så ATT JAG INTE FÅTT KLÄNNINGARNA ÄN ?!

Jag är vansinnigt arg över detta och jag skulle fan kunna gå ner till henne för att ta mina klänningar och gå hem igen, så jävla arg är jag ! Jag har mejlat tjejen ett tiotal gånger och hon har svarat endast typ 3 gånger. Först var det att hon inte hade haft tid pga personliga skäl och att sommarvikarierna var sega, så då skulle hon skicka klänningarna någon dag efter det. Tiden gick och jag mejlade henne ett flertal gånger utan svar och först när jag hotade med polisen svarade hon att hon hade fått in pengar av flera budgivare från auktionerna men inga adresser då skickade jag adressen och då svarade hon att hon skulle skicka dem inom en vecka. Det är nu månader sen !!!! Hon svarar inte nu när jag mejlar henne så jag funderar ärligt på att polisanmäla henne. Visst ni kanske tycker det är töntigt att jag vill polisanmäla för två klänningar MEN det är faktiskt så att hon är ett så kallat företag med skyldigheter och jag har gjort min skyldighet, nämligen att betala varorna i tid. Det ska inte ta 5 månader för mig att få klänningarna ? Eller hur?! Har hon dem inte i lager kan hon säga det till mig och ge mig pengarna tillbaka istället för att låtsas som om det regnar..

Det är fruktansvärt dåligt gjort av denna tjej att inte svara på mejl och att inte göra gott intryck..
Hoppas ni lär er av detta och att INTE handla hos henne !!

pluggandet fortsätter

God morgon!

kanske det inte är nu direkt men äsch. Idag blir det plugga för hela slanten, vet att det är det enda jag gör nu för tiden men jag vill verkligen bli klar med allt så att jag hinner ta det lungt under praktiken (har lixom arbete med praktiken att göra också...) så det känns bra om man istället kan fokusera på praktiken och sen redovisningarna och tentan!

Har föresten fått reda på hur tentan ser ut nu och shit pommes säger jag ! Jag kommer fan inte få bra betyg på den! men men bara att försöka eller hur?!

aja nu äre matte som gäller :) vi hörs senare, förhoppningsvis har jag fått paket från H&M och Ellos idag :) med lite julklappar i.. spännande ;)

Den där jävla cancern...

Gick precis in på Aftonbladet om 13-åriga Hannah. Hanna har en svår typ av leukemi och har sedan hon var 5 år medicinerats hårt vilket har gjort att hennes hjärta vittrats sönder. Hålet i hjärtat blir bara större och större och hon har fått möjligheten att genomgå en hjärttransplantation men hon har tackat nej till det eftersom det inte är en garanti på att hon blir bättre av den och hon vill hellre spendera sista tiden hemma med familjen. Hon har nu fått prognosen att inte överleva julen.

VA ?? är det inte sjukt? Att barn blir tvungen att genomlida detta?

Denna jävla cancern asså! Rent ut sagt är det det värsta jävla sjukdomen jag vet! Varför varför VARFÖR går det inte att bota? Kommer vi någonsin kunna besegra cancern och alla dess former? Jag är så less på att människor måste genomlida detta :(

Nu hoppas jag att vi tillsammans kan genomföra att det blir möjligt att bota cancern och att ingen behöver genomgå detta lidande. Jag skulle betala allt jag hade för att hjälpa denna tjej känner jag nu...



usch hoppas att hon inte behöver lida mer nu :/

KLAR


Detta har ja då suttit med senaste timmarna..


JAG ÄR KLAR :D iallafall med denna uppgift ;) Gjorde juh klart bilden förut också. Nu har jag bara två uppgifter till att göra, okej tre sen kan jag börja med den stora äckliga uppgiften, nämligen loggboken. Ska bli en uppsats med en röd tråd om alla böcker vi läst !! fattar ni? det är typ 921254252014 böcker... men men jag kan do this.. I WILL MAKE THIS

Typiskt

SKIT... det blev ingen utgång.. fick en till uppgift att göra klart denna vecka, ja känner stressen asså!

MEN jag har juh 80-tals festen på lördag att se fram emot, ett breake i stressvardagen ^^

Bilden klar

Nu är jag klar med bilduppgifterna! Känns både bra och tråkigt. Bra för att jag självklart är KLAR men tråkigt eftersom ni som känner mig, vet hur mycket jag älskar att teckna och måla och så.

Vill ni se hur det blev? issåfall kan jag lägga in bilder senare idag :)


Nu ska jag direkt hugga in på Mulle och skriva klart rapporten och skicka in på black board så att mina gruppmedlemmar kan läsa och dra ut ett ex :) "aldrig får hon vila, hon bara jobbar och jobbar och jobbar" Känner mig lite som askungen ;)
Ingen ro! hahaha







vi hörs senare :)

LYCKA

Hej hopp!

åh jag är såååå glad :D Dagiset vr underbart, ungarna var hur söta som helst och jag kände igen alla kollegorna ;) Dessutom var det underbart att en av dem går sista terminen nu på samma utbildning som mig så henne kan jag fråga massa saker juh! Perfekt! haha

Jag längtar som ett as tills kan man säga :)

åååååh *smiiiiile*

Dags att sova



Nu har jag pluggat hela dagen igen... mitt liv innehåller inget annat känns det som haha...
Nu ska jag stänga av datorn, ut med Boyen och sen sova för jag ska upp tidigt imrogon
och hälsa på dagisbarnen. Ska bli roligt så vi hörs imorgon efter det :)

Natti natti på er

Ny blogg i bloggrymden



Min kära vän Emma har skaffat en blogg (äntligen säger jag ...)
Emma är makeupartist nu så det läre nog dyka upp en del sminktips kan jag tro :)

kika in vettja! (klicka på bilden för att komma till hennes blogg..)

detta grupptrycket alltså..

jag föll för grupptrycket.... krogen imorgon med girlsen alltså :)

Ska bara skriva lite uppgifter nu så man blir klar någon gång så jag KAN gå ut imorgon :)

Fuck shakespeare

Fest imorgon med de chicka brudarna Carro och Lisa eller inte? Det är frågan....

Tidig julklapp

Fick föresten en liten julklapp av jobbet idag :)
presentkort på SF BIO :) NIIIICE hehe

nu ska man bara ha TID att gå på bio 8-)





saw IV skulle man ha sett...hmm haha

Julklapp till mig?


Jag är med och tävlar om denna box här :)

stretar på

Nu är jag hemma! Gick jättebra idag så det känns bra.
Nu ska jag beta av lite individuella uppgifter....

hörs mellanåt

tjo tjo

Adoreble

Kolla vilken söt topp från Ellos.se :)



Kostar 149 kronor och finns i storlekarna 34- 44 :)

God morgon

God morgon!

Nu har jag vaknat också. Sitter här och äter lite frukost, lax !! GUD så gott! Skulle kunna äta lax varje dag tror jag. Snart ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för stan. Längtar faktiskt in idag eftersom man får pricka av så många uppgifter hehe! Sen när jag kommer hem är det mer plugg som gäller som sagt, men ska bara bli skönt. Vill få klart det mesta denna vecka.

Vad ska ni göra idag då? :)
puss på er

okej jag ljög...

jag sa för ca 2 ½ timme sen att jag skulle sova, det har inte hänt, jag ljög. Istället har jag skrivit en till skoluppgift. Känns bra :) En mindre att göra imrgon, eller egentligen inte eftersom jag kommer fortsätta med en annan istället men blir i alla fall en mindre att göra i överlag nu :D

Nu ska jag strosa omkring på nätet sen sova, ska upp tidigt imorgon må ni tro!








natti

Pluggmästaren säger natti natti

Hello!

Nu har jag pluggat exakt hela dagen. Okej inte varje sekund men det förstår ni själva. Jag har fått klart tre uppgifter tills imorgon iallafall. Ska göra klart tre gruppuppgifter imorgon med gruppen när vi är på CUL och sen när jag kommer hem ska jag göra klart bilden, renskriva rapporten, skriva klart draman (nu jävlar) och det räcker nog med uppgifter imorgon skulle jag tro.. Sen på onsdagen ska jag börja med loggboken och seminarium 10. Lika bra att gå in hårt eller hur?! haha

nej men som ni märker har jag sjukt mkt att göra tills vecka 49. Och 47-48 är juh praktik, hinner inte så mycket efter dagiset känner ja haha. Aja jag ska illafall vara flitiga madde tills jag säckar ihop ;)

Nu tänkte jag stänga av och hoppa in i duschen :)
puss på er och natti natti

SATC


Jag har länge velat sett sex and the city filmen (ända sen rykterna om filminspelningen) eftersom jag totalt ÄLSKAR serien och har köpt in hela säsongerna i en liten fin skolåda. Det blev aldrig att jag var på den på bio eftersom jag jobbade så mkt i våras och somras och för att alla kompisarna hade sett den när jag väl hade tid haha. Vadå jobbigt läge? Iallafall köpte jag den igår när det var ett helt ställ där med SATC-filmer. Snacka om att reklam fungerar på mig. Dessutom skulle det bli billigare än att köpa den på internet då ja ändå för lägga till fraktkostnad och i vissa fall fakturakostnad. Bra val av mig tycker jag. Ska kolla på den imrgon när jag kommer hem från stan. Gaah längtar!

Nytt från ICA


Var över på Ica förut idag och hittade denna lilla nyhet. Den innehåller 4 små påsar med banan och jordgubb som är färdigt att blandas i juice, mjölk eller yoghurt till en smoothie ( alltså en påse till en smoothie ). Tycker väl att det är en bra ide även om jag föredrar att ha frukt hemma färskt. Men som sagt, jag köpe en påse och ska givetvis testa, kanske man inte känner någon skillnad, kanske man gör. Stod inge pris när jag köpte den och jag orkar inte att kolla på kvitto men skulle tippa på ca en tjugolapp iallafall. Återkommer med det senare när jag skriver en recension ; )

Efterlysning

När jag såg denna vackra bakelse på H&Ms hemsida blev jag totalt kär i den. Dock insåg jag ganska snabbt att den var slutsåld !! Någon som vet om den finns ute i butikerna nu ? Jag bara MÅSTE ha den !! :)

Lovely

Jag har hittat min julklänning :) Enkel men snygg och rött är juh ändå jul ; )

 

399 kronor hos stylebystars

Fotograferad

Berättade juh att en fotograf fick oss på foto... här är dem !

Johanna


Wille


Emelie & Johanna


Anna & Karro


Lina


Lisa & Jessica


ops :P va liten den blev 8-) *nanana*
Jag, Karolina & Emelie

Händelserik dag + film

HOHO var det en händelserik dag idag eller? vaknade, bloggade, pluggade, farsdag, film, skrattretande, glad igen, nu bloggandes. Går inte mer in i detalj på va som var skrattretande men det var just det och tråkigt att en person ska haka upp sig på en sak och totalt missförstå vad man säger, men men ja klarar mig bra utan dina surheter :) Jag lägger inte energi på folk som gör mig ledsen, det finns många personer som gör mig glad ;)

Iallafall kollade jag på en film ikväll. Filmen Horton. En animerad film om elefanten Horton som hittar ett pollenkorn som talar. Det är nämligen inget vanligt pollenkorn utan det är en hel by, Wholand. Där bor de en massa små personer och filmen bygger på att Horton ska skapa trygghet för detta pollenkorn, eller byn. Det är en vansinnigt rolig film, speciellt om man kollar på den engelska versionen eftersom Jim Carrey gör elefanten Hortons röst haha! Ja se den om ni inte redan har gjort det :)

Nu ska jag kolla mejlen, mejla skolan och sen bums isäng, ska plugga massor imorgon :)

kram och hej leverpastej

Farsdag

Idag är det farsdag.. Det glömmer ni väl inte? :)

Jag ska iallafall till stan snart och plugga och efter det åker jag med pappa hem till honom
för att fira honom lite :)

Hur firar ni eran pappa idag? :)

Nya gina kjolen

syns kanske inte så bra men på order av er visar ja er nya gina kjolen PÅ!

kan ta bättre bilder sen någon dag (a)


Johanna och Emelie 20 år

Hade såååå kul igår trots den negativa känslan innan...

Iallafall kom Karro över hit så vi tog ett eller möjligen två glas vin innan vi åkte. Vi gjorde oss iordning lite granna och åkte till Enånger där festen hos Johanna skulle vara. Vi kom dit bland de första vilket var extremt skönt eftersom man inte kände alla där. Vid 6 hade alla kommit och då käkade vi tacos (världens godaste köttfärs ) och snackade lite skit och så som tjejer gör ; ) Vi spelade lite guitar hero och sen drog vi in till staden för att gå in på stadt. Fick gå in gratis ;) NICE kallar man det haha!

Nackdelen med stadt tycker jag är att det är BARA ungdomar där. Asså nu snckar vi 16-18 åringar. Ni förstår kanske att jag känner mig gammal där, plus att alla är så nedrans snygga. Näe ja passar inte alls in där känner jag! Men roligt hade vi igår iallafall...

Åkte hem tidigt (var hemma halv 2 ) eftersom ja ska plugga i eftermiddag så ville ja inte vara dålig, plus att sällskapet åkte hem samtidigt som mig...
HAHA ska berätta att det var väl någon som raggade också men tji fick dem hehe.. dock äre alltid lika smickrande :)

GRATTIS i efterskott Johanna och GRATTIS till Emelie som fyller år idag ;)

   

   

fler bilder kanske kommer då man råkade bli fotad av en fotograf där inne -.- haha

Plötsligt händer det...

plötsligt vill man bara lägga sig under täcket och aldrig mer kliva upp....

Kvällens outfit



kvällens outfit ser ur såhär. Både linne och kjol från Gina. Jag hinner säkert ändra mig men just nu så känns detta bra :) hehe. Snart kommer Karro hoppas jag, då ska vi göra oss klara för att dra till Enånger och till Emelie och Johanna!

Återkommer väl en gång till innan ja drar ;)

God dag

Hello!

Idag händer det mycket må ni tro! Ska nu först under några timmar bara slappa, tänkte spela lite spel och så.
SEN vid typ 3 tiden kommer Karolina hit, då ska vi ta oss ett glas gott och göra oss iordning för att åka till Emelie och Johanna för att parta parta. Dem firar nämligen 20 år fyllda båda två så dem drar till med en tjejmiddag och lite roligt, sen blir det krogen ikväll. Hoppas det blir roligt. Jag ser fram emot detta.

Vad jag ska ha på mig har jag då inte valt ännu, förutom skor och kjol. Bara överdelen kvar då, sen är frågan om jag ska ha strumpbyxor eller inte. Jag vill för det är kallt men inte så fint att vara helsvart där :/ aja det fixar sig på någe vis!

Nu ska jag slappa med lite spel, vi hörs senare :)
kraaam

Kvällens bästa



Min favoritlåt dessutom !!! jag är ordlös !!!!

Idol


Nu ska jag öppna mitt favoritvin, smutta på ett glas gott gott och kolla på Idol. Det är rocktema ikväll så det ska bli intressant eftersom jag älskar rocklåtar. Iallafall de gamla rock klassikerna som jag antar att dem valt (har inte sett låtvalen) Kevin tror jag kommer knäcka, för att inte tala om Robin E som är i sitt rätta element ikväll :)

ska ni se idol? :)

En sak är iallafall spikad...

Jag ska iallafall ha den nya svarta kjolen imorgon! Den var skiiiitsöt på och linne får ja välja imorgon när Karro e här.
Tur att man iallafall har något bestämt!

Velmaja är mitt mellannamn!

Vin med möjligheter


Jag är inte direkt någon vindrickare men det finns ETT vin som jag kan dricka utan att göra fula miner och det är detta äppelvin från KIVIK. Fördelen med detta (förutom den goda smaken ) är att man kan dricka den både varm, som på vintern, och kall. Perfekt för dem som gillar möjligheter haha! Det smakar kanel och äppel och är verkligen supergod. Köpte 2 stycken idag så jag har ett tag. En läre jag nog avverka imorgon på festen men ska nog ta ett glas till Idol. :)

Sundsvall

Var över till Sundsvall idag och hämtade något till bilen. Passade även på att gå in på systemet för att inhandla lite gott gott tills imorgon (Emelies & Johannas 20-års fest...) Det var verkligen inte lätt att hitta just mitt vin där kan jag säga, trots den perfekta sorteringen haha. När jag hade gett upp hoppet om att hitta den och istället fyllt korgen med massa alkoläsker så hittade jag till slut den :D Vid kassan! Jag tog två sådanna med eftersom dem var så billiga ;) Så nu klarar jag mig ett tag skulle jag tro hehe.

Jag fick även hem mitt paket från Gina Tricot som jag beställde för någon dag sedan. Kjolen sitter perfekt och skärpet passade och var faktiskt bredare än vad jag hade förväntat mig så det var en positiv överraskning.

Nu ska jag plugga lite och så ;) så vi hörs senare :) Då ska jag ha försökt fotat de nya kläderna PÅ mig ! :)

puss hej

Börjar man bli gammal?

SHIT!!! ni anar inte vilken panik jag just fick när jag insåg vilken vecka det var. Om två veckor börjar praktiken och sen äre skolan :O DÅ SKA JAG VARA KLAR MED ALLT !!! gaah! Jag ska börja med bilden ikväll asså och sen efter deet ska jag verkligen kolla igenom allt imorgon så jag inte missar någon uppgift och så att jag är redo för gruppuppgifterna i veckan.

GAAAH gillade inte detta asså haha!

Emelies present



Detta köpte jag till Emelie ; ) hahaha Vad det är får ni veta först på Söndag när hon fått det.

*nanananana*

Ja jag råkade hitta lite saker idag (a) haha


Ett nytt underklädes set och ansiktsmaskar från H&M. Första Bh'n jag har i D-storlek faktiskt. Ska bli intressant att se om den passar faktiskt ;) haha



Till bild-uppgiften var vi tvugna att ha färgade ark så jag köpte mig några på Bokia. Och så är det bomullspaddar från H&M


Hittade en farsdag present till pappa från Bokia med ; ) + sött kort :) ni glömmer väl inte eran pappa på söndag?


Syns inte så bra men det är två nya nagellack (rosa och orange) till 80-tals festen och en ny plum'n'up läppglans från isadora i en brunaktig färg :)


Hittade denna rosa kjol på Gina. Måste ha ett alternativ ifall den andra svarta kjolen inte blir bra ;)


En söt väska som var på rea (49 kr ) som ja tänkte ha till 80-tals festen ; ) hahaha
passar juh även annars också givetvis.


Ett jättesött korsettliknande linne hittade jag på rea :) Rea e nice. E snyggare på än sådär på bordet haha!

ja nu äre slutshoppat på ett tag (a) haha

home again

var och shoppade på stan ;)
ska bara fota allt och visa er ...

återkommer inom kort :D

Dagens planer

Hejsan!
dagens planer ser ut såhär:


* åka till stan med syrran och shoppa lite. Måste ha en present till Emelie och Johanna som fyller 20 i helgen. Förslag?
* titta efter färgade papper någonstans så ja kan göra min bilduppgift  :P
* plugga någonting när jag kommer hem
* försöka hinna med att träna

Det är vad jag har planerat nu, hinner säkert bli mer eller ta bort något :P som vanligt haha!






Vad ska ni göra idag denna torsdag?

Fortsätter i musikens tecken

Eftersom denna dagen har vart lite utav en musikdag så fortsätter jag med lite mer bra musik. Att jag gillar Takida är väl ingen hemlighet och Losing är en av mina absoluta favoritlåtar både med dem och över huvudtaget också ;)
Videon är grym och Robert är väl söt inte sant? :)


Curly Sue tillhör också till mina favoriter. Denna var en stor favorit innan den ens kom ut som singel haha!


Jag är bra!

Idag har jag hunnit med mkt må ni tro!

Jag har :
* städat
* läst två skolböcker och skrivit läslogg på dem
* skrivit två uppgifter som ska lämnas in senare på terminen
* skickat in två uppgifter som ska vara inlämnad först vecka 47 (men ja ville få bort dem... (a) ...)
* fixat med tvätten

Känner mig så jävla bra just nu! Att jag tagit tag i detta :) ni anar inte hur skönt det känns hehe!
Nu är det bara en individuell grej jag kan göra innan vecka 49 resten är gruppuppgifter som vi ska göra klart till veckan :D
känns suuuuper :D haha

nu är jag sugen på att spela lite :)

A little to perfect

Denna låt är såååå bra :)
dessutom är han söt :)

Oväntat besök

åh mina underbara barndomskompisar tittade över en sväng :)
Närmare bestämt Josefin, Anneli, Sofia och Emma. Trevligt trevligt! :)

tyvärr hade jag inte gevalia hemma, har jag gjort ett fruktansvärt misstag då? :O haha



nästa gång så ;)

If I were a Boy

Jag har verkligen pluggenergi i mig nu. Har betat av 3 uppgifter hittills och fler ska det bli tänkte jag.
Lika bra när man ändå är på G ; )

tänkte att jag kunde bjuda på en bra låt :)


Inhandlar 80 tal

Som jag nämnt tidigare ska Malin ha 80-tals tema på henes 25-års fest. Jag har nu vart på jakt efter lite 80-tals influerade saker att ha på mig. Jag har nu hittat en snygg kjol som dessutom har spets (vilket var inne då väl? ) och ett rosa skärp från Gina. Jag har även sen tidigare inhandlat benvärmare. Det jag har kvar att inhandla är då :
* stora örhängen
* nagellack i någon neonfärg
* Överdel

Överdelen har jag inte bestämt mig vad det ska vara än. Tror jag tänker köra på urringat linne eller kanske en korsettliknande överdel. Är inte det också lite överdel? Om man kollar på madonna fast bortser från strutpattarna!



Kjolen från Gina Tricot kostar 299 kronor


Ett rosa skärp som ja tänkte ha mest som dekoration eftersom ja inte behöver skärp för kjolen ; ) Dessutom rosa så ja kunde inte låta bli haha! Kostade 99 kronor på gina.

Madde fyndar

Tog även sväng över på Eriks hjälpen när jag kom hem. Hittade ett par jeans, en tunika, en sjal, två dataspel, filmen fucking åmål och en t-shirt med vargar åt mamma. Allt för 170 kronor. Det kallas fynd ; )

Visar kläderna någon annan gång :)

Mulle Meck

Hemma igen då! Att besöka Mulle Meck var hur roligt som helst, nu önskar man att man vore ett barn kan jag säga er. Och för er som har spelat spelen så kan man säga att det kändes som om man var i spelen. Det var verkligen jätteroligt och jättefint. Barnen är nog jätteroade där.




Mulles hus :)




Mulles bilverkstad =)

Visst var det mysigt där? :) Tog massa fler bilder på resten av stället. Finns rymdraket och flygplan och tidningsavdelningen också ;) riktigt roligt att vara där kan jag tänka mig :D

God morgon

God morgon!

Här la man sig tidigt igår och hade ställt klockan på 8 för att kunna snooza en timme innan man var tvungen att kliva upp och göra sig klar för 11 bussen eftersom vi hade bokat tid vid 12-tiden. Dock ringde Janet vid 8 och sa att det hade blivit ändrad tid till halv 3 istället. Skönt egentligen. Dock går det inte så bra med bussarna men jag åker med Fredde istället :)
Så nu sitter man här nyduschat och väntar på att håret ska torka så man kan göra ngt med det haha. Sen ska jag väl läsa en bok eller något. Gäller att ta vara på tiden ^^

i stan efter Mulle Meck ska jag iallafall gå på stan med syrran. Ska bli roligt. Vill hitta något till Emelie och jag tror jag vet exakt vad jag ska köpa, dock säger jag inte vad för hon läser juh bloggen ;) Sorry gumman! haha

kram på er sötnosar

Hiss och diss



* Ola- finns verkligen INGEN som honom och han får mig på bra humör jämt och han är alltid en solstråle som får den suraste att hoppa av glädje. Ola har alltid vart och kommer alltid vara nummer ett !

* Youtube- det finns något för ALLA på youtube. nyaste musiken, roliga tabbar och filmsnuttar från barndomsfilmer.

* Spets- snyggt som funkar till både vardags och till fest.

* Britney- ÄNTLIGEN är hon tillbaka!



* Falska personer- finns INGET värre än när någon är falsk. Finns fortfarande en person (som ingen gillar) som smyger omkring och lurar folk och försöker få tag i information om vissa saker. PATETISKT enligt mig och dessutom inte snällt mot dem personen lurar. Men säger som dig, sanningen kommer ALLTID fram!

* Slask- tråkigt när snön försvinner och blir slask. Inte trevligt för varken gångare eller bilister.

* STRESS- har sjuuukt mycket att hinna med för skolan nu och ja känner mig stressad. Inte bra för mitt gamla hjärta ;)

Womanizer


Britney gör rätt sköna låtar ändå ;)
senaste womanizer har satt sig på min hjärna.. riktigt bra!

Äta kaffebönor?

Jag är med i chokladklubben och då får man varje månad hem ett paket med choklad från Malmö chokladfabrik. Denna gång fick jag en chokladkaka, små förpackningar chokladrutor och sen 100 gram kaffebönor i ljus choklad. Just det där sista är intressant. Jag visste inte ens att man kunde ÄTA kaffebönor haha! Jag är egentligen inget kaffefan men kaffebönor i choklad var verkligen gott! Något jag rekomenderar till er som gillar BÅDE choklad och kaffe. Ni kommer vara galna haha. Doftar underbart om inte annat!

mums!

1 år sedan olyckan

Idag gick det faktiskt bra att plugga. Rätade ut några frågetecken och sådär! Mycket bra haha! Ska dock in till stan imorgon igen men då ska vi gå på mulle meck! Det ser ja fram emot haha!

Idag är det precis ett år sedan vi voltade med bilen på hemvägen från Uppsala. Usch! Det var det läskigaste jag vart med om och jag önskar ingen att få vara med om desamma. Tänk er att vakna upp ur en sömn, först fundera vad som händer och sen när man hör skriken och när man fattar att man voltar går livet förbi en i revy. Det gör verkligen det. Barndomsminnen, nära och kära, allt man inte hann säga och göra, tunneln, ljuset och typ vilka som kommer möta en vid himmelriket. Bara på några få sekunder. USCH! Sen kommer det även tankar som vart är vi? varför voltar vi? vad kommer bilen ta stopp mot? kommer bilen börja brinna? När man väl stannar försöker man kolla om alla lever. Iallafall jag gjorde så. Jag försökte få Magda att andas lugnare eftersom hon höll på att få en panikattack och hon hade svårt att andas, man såg att Madde och Malin var på väg ut redan och sen kom det även upp i skallen att vi måste ha en mobiltelefon så vi kan ringa ambulansen. Det fanns även i hjärnan att vi måsta ut ur bilen ifall den skulle ta eld.

När man kom ut ur bilen såg man att den visst låg upp och ner, det hade man inte ens reagerat över där inne för då var det så mycket annat i tankarna. Näe det var verkligen en mardröm och dagarna efter kunde man inte röra sig, man var verkligen öm ÖVERALLT !!! blåmärken och skrapsår överallt och det kändes som om man hade blivit överkörd av en ångvält. Det var hemskt. Sen även att polisen och ambulanspersonalen sa att vi borde ha vart döda allihopa fick en att reflektera och tänka över detta ännu mer. Nu tar man verkligen inte saker och ting för givet, man använder ALLTID bälte och man tänker alltid OM om allt! Näe TACK för den som lät mig och de andra leva vidare...




Där till vänster om trumman, ut genom ett fönster var vi tvungen att lirka oss ut...


ja bilen var inte så fin :/ usch!!

men vi överlevde och det är huvudsaken!

Studiedag

Nu ska jag bege mig in till stan för att träffa studiegruppen och ha en pluggdag. Vi ska bland annat kolla på en föreläsning genom blackboard och så ska vi gå igenom lite uppgifter vi har. Känns bra att kunna beta av lite saker!

ja jag vet inte när jag kommer hem men det märks ; )


Natti

nu tänkte jag skriva god natt!
ska träffa studiegruppen imorgon vid klockan 9 så jag ska åka en tidig buss in till staden haha.
Ser inte fram emot det nu men det blir väl bra imorgon hoppas jag!

Natti på er så hörs vi imorgon eftermiddag :)

kraaam

Ny design?! efterlyses (a)

ja e less på designen! ja skulle vilja ha en stilren bloggdesign! vitt, snygg arkiv och header.. hmm någon frivillig? ; )

fy

tänk för att detta är en av de döaste söndagarna ja vart med om .....

mitt första B

åh ja blev glad nu :D
ja kollade om ja hade fått betyg på seminarie 7 och det hade jag.. Det blev ett B :D ååååh va nice :D
ja blev så glad hahaha!

asså ja tycker inte ja e så bra som ett B eller asså det går nog inte att förklara hur ja menar men det känns som om att om ja får ett B måste alla andra ha A +++++ om ni förstår haha!
ja jag blev iallafall glad för detta :D haha

Söndag

Hello allt bra med er idag?
själv mår man super, hade gärna sovit mer bara men eftersom jag är pigg kan jag inte ligga hur länge som helst. Känns även mycket bra att jag inte drack något igår. Syrran däremot var så full så att hon inte ens visste va hon hette typ ;) Henne ska jag nog allt ringa om ett tag *mohaha* ja känner mig elak!

Nu ska jag kika omkring lite granna, har tvättid i eftermiddag, typ det enda planerat. Känns bra! :)

vad ska ni själva göra? :)
kramis på er


Yoyyo är räddaren!



åh har vela haft en krambild hur länge som helst men hur ofta äre man lyckas få en sån lixom? nu visade det sig att söta yoyyo fotat en :) TACK sötnos!

Dagens jag

dagens jag (a)





ehm ja vem har sagt att det skulle se bra ut (a) haha

linne: H&M
kjol: Gina Tricot
Strumpbyxor: H&M

och nej det är inte hår under armarna, ja e mörk i skinnet där haha ;)


Olahelgen

Okej detta kan bli långt men ska försöka göra mig kort (a)

Fredagen den 31 oktober
Jag satt juh uppe på natten för att vinna en sj-biljett på tradera. La mig igen vid halv 3 men somnade 3 kanske och så var man uppe vid 5 igen haha. Jag var faktiskt inte så trött som man kunde tro. Jag tog 8 bussen in till stan och var där lagom tills tåget kom :) Fick turen att sitta helt själv ner till stockholm, lyx! Nere vid halv 12 och helena kom vid kvart över så ja satt där och väntade på henne. Sen vandrade vi omkring medan vi väntade på mikaela men hon kom inte då hon skulle utan typ 3 minuter innan tåget gick så vi fick kuta haha. Hej hej flås!

Vi åkte pendeltåget mot Sollentuna och tog sedan en buss därifrån till Stinsen där Ola skulle uppträda. Där framme möter vi mickis och sedan ser vi även yoyo, denise, charlotte och linnea. Sen kom även naty och ronja, julia, anna och martina och många många fler :) Ola kom upp vid 2 snåret och sjöng tre låtar. han sjöng fel på en låt stackarn HAHA men han kom snabbt in på rätt köl igen! Efter det var det världens bästa signering. Går inte att förklara men han sa så klockrena saker, var så jävla bäst ! :) ångrar inte en sekund att ja åkte ner hehe.

efter signeringen gick vi upp till helenas jobb en snabbis, stor ginabutik hon jobbar i asså ;) och efter det käkade vi. Dock vare sämsta och dyraste pastan ja någonsin ätit men men ^^ ja blev mätt i magen iaf... sen vare bara att dra till centralen för att ja skulle hinna med ybussen hem. Var hemma kring halv 10, lade in korten och sen snabbt isäng haha. Som sagt försöker vara kort 8-) hahaha 
  
      
okej jag filmade så ja var inte direkt beredd på att han skulle göra miner hahaah!


en vanlig :)



Lördag 1 november i Sundsvall

Eftersom det är lite av hemmaplan så åkte jag till svall vid 12-tiden. Kom dit typ 10 i 1 eller ngt och då gick jag mot guitar hero eftersom norrlänningarna stod där ; ) nice att träffa dem igen måste jag säga haha. Vi gick mot scenen eftersom Ola skulle börja om typ 2 minuter haha. Han kom till slut ut och ja, han sjöng tre låtar hur bra som helst! Magda lyckades komma så det blev att jag gick med henne och olga gick med sitt gäng bakom oss :) Det var lite jäktigt idag tycker jag och man fick inte ta kort med honom men det funka iof lika bra ändå. Ola var hur söt som helst! Han blev glad över hans lilla present han fick :) fotbollsfrågor i kortleksformat typ!

Han hade inte sett kalendern heller så han blev glatt överraskad tror jag. Fick en highfive när ja sa att han var på min månad ;) hahaha. Ja han sa rätt klockrena kommentarer idag också haha. Orkar inte berätta allt ; ) men det överlever ni nog! Gick två gånger för att hinna med att signera allt sen gick jag och magda ut för att ta luft och vandra till bilen. TACK för idag Ola, Snygga norrlänningarna,  magda och linda och gänget  :) det var braaa idag :)
   

Redo för nästa spelning


Ola igår =)

Hejsan!
Nu är man vaken och nyduschad. Jag hade ställt klockan på 9 men jag vaknade visst före 8 haha! Jag ska nu vänta på att håret torkar så jag kan locka det sen :) Få se om det blir några lockar eller hur det blir. Sen ska jag packa ner singlar och sånt som ska signeras och lite sånt! och efter det gäller det att välja kläder. Ginakjolen har jag redan valt men vet ej vad jag ska ha för överdel. Men något kommer jag på ; )

Sen drar jag vid 12 tiden eftersom det börjar vid 1. Ska bli roligt idag :)

RSS 2.0