2010- del 1

Tänkte sammanfatta året lite lätt vad som hände för mig.

Januari
- jag skrev in mig på körskolan- ÄNTLIGEN!
- jag fyllde 23 år och tyckte det helt plötsligt var jättegammalt (ni kan tänka er min ångest nu...)

Februari
- Jag och Fredde firade 7 år tillsammans
- Vi hade också redan bott i huset 1 år

- Jag fick äntligen se Kevin som låg och skvalpa runt i magen för första gången . LYCKA !
- Såg Melodifestivalen live i Övik
- vi gjorde klart barnrummet
- Andrea hade dop och jag var gudmor :)

Mars
- Började på körskolan

- Ola i birsta och han fick se min lilla (?) mage. Han trodde som jag, att det skulle bli en pojk hehe

April
- Jag klarade körkortet :D
-  renoverade om trappen med Emma
 

Nyårskrönika

Imorgon tänkte jag skriva en nyårskrönika om vad som hänt under året :) Det har hänt en del ändå kan man säga, lite stora saker haha. Körkort och kevin och ja.. lite sånt :)

Nu blir det sängen, är sjukt trött

natti

Klar!

Om sista uppgiften blir godkänd är jag nu klar med en kurs :) Skulle egentligen skicka in sista uppgiften 14 januari men varför inte göra klart nu så jag får lov? haha. Nu har jag bara en uppgift kvar i sista kursen sen är jag helt klar! Men den tar jag tag i imorgon, har ont i huvudet nu :p

Fler foton

Här kommer lite olika foton på senaste tiden..





är det bara för mig som det krånglar med att ladda upp bilder eller?
har försökt ladda upp bilder snart en halvtimme -.- suck

Promenadband

Igår köpte jag ett promenadband. Jag har vela haft ett länge och när jag hittade ett på RUSTA för endast 2318 kronor slog jag till. Jag stod en halvtimme igår och en halvtimme idag och jag är nöjd än så länge :) Jag blir svettig och rör på mig så den gör sitt jobb haha..


nackdelen är väl att den drar el, men men, blir jag smal är det värt det!

nu ska det köttas !! fettet ska väck! till sommaren ska jag ha min idealvikt! annars...

Fotograf Linda

Syrran var över förut idag och fotade massor med sin nya kamera :) Jag klagar inte för jag har allt för lite bra bilder på min lilla Kevin. Det blev en hel del bra faktiskt :)



mer bilder kommer sen... det funkar inte att ladda upp fler nu


God morgon säger jag och Kevin :) jag ligg...

img_1379 (MMS)

God morgon säger jag och Kevin :) jag ligger inte på honom haha ser bara ut så när jag sträcker ut min hand för att fota :p


Kevins första julafton

Julafton har från och med detta år en annan betydelse. Nu är inte jag längre den som får massa julklappar utan nu är jag den som köper massa julklappar och nu är jag den som ska se till att skapa traditioner och göra någon annan glad varje år. Denna julen var mycket mysigare och mycket mer underbar än de tidigare åren. Denna jul hade större betydelse :)

Kevin var så himla snygg och han blev glad över alla julklappar :)





min fina kevin hade en kostym köpt på H&M :)



kul att öppna paket ju :)

 
Det till vänster fick han av farmor, farfar, faster Maria & Hans och farbror Christer. Han fick en lära-gå-bil, nalle, kläder och leksaker.
Till höger fick han av mormor. En skoterleksak, en overall, skruvställ och en filt


av morfar och Lena fick han leksaker och kläder


av oss fick han leksaker..



han fick böcker och en film...


och en massa kläder.. sen fick han även en pulka :)



Kevin fick även en julklapp av Peter och Jon, nämligen en grävare haha. otippat va? ;)

Hur var era jular? :)


Min outfit för kvällen. Klänning : H&M Bol...

img_0024 (MMS)

Min outfit för kvällen. Klänning : H&M Bolero: Gina tricot God jul på er alla. Hoppas ni haft och fortsätter ha en underbar julafton :)


22 december

Idag är det redan 22 december.. shit vart tar tiden vägen? Idag har jag iaf fyndat klart de sista klapparna och sen ska jag väl ta och slå in dem ikväll :)



köpte denna klänning på H&M igår och den satt ganska bra måste jag säga. lite fett som väller över haha men de får vi jobba på ;) Den är iaf tänkt att ha på julafton.

Svar på fråga

Till dig anonyma som frågade vad som hade hänt med Kevins hand


Han har nämligen ett storkbett där.. eller smultronmärke, eldmärke, jordgubbsmärke, födelsemärke.. kärt barn har många namn.. Det har han haft sen födseln och kommer försvinna med tiden. Det har redan försvunnit ganska mkt på bara några månader. Det brukar oftast hamna i ansiktet så jag är glad över att det faktiskt hamnade på handen. För hans skull..

inget jag gjort alltså och inget som gör ont på honom. Sånt som vissa får bara.

Vinterlekar

När jag var liten älskade jag vintern. Kunna bygga snögrottor, ha snöbollskrig, åka sparktåg, åka madrass ner för kullar och för att inte tala om leka herre på täppan. Jag älskade verkligen att vara ute med kompisarna och jag inbillar mig att det är kallare ute nu för tiden än när jag var mindre haha. Eller så har man fel kläder på sig nu ?! ;)


Jag vill i alla fall att Kevin ska ha minst lika kul ute på vintern som jag hade under min uppväxt och jag tänker verkligen vara ute och leka med honom (under alla säsonger såklart) och idag köpte vi hans allra första pulka. Det är en pulka för de minsta från STIGA. Skulle köpa den egentligen på Lekstugan för jag tyckte att 169 kronor var rena kapet men vi glömde bort det när vi var dit. Istället hittade vi samma pulka för 149 kronor istället. ÖDET !! hahah

Kan dock inte bestämma mig om han ska få den på julafton eller om vi ska ut och åka tidigare. Kommer det fortsätta vara såhär kallt så säger det sig självt men ändå :D

Dålig dag

Igår hade jag sådan fruktansvärd dålig dag så ni anar inte. En sån där dag då allt känns fel och jävligt. En sån där dag gå man tycker att allt och alla är emot en. En sån där dag då det bara rinner tårar ner för kinderna för ingen anledning alls samtidigt som det är på grund av allting. Ingen bra dag igår alltså.

Idag är det däremot bättre :D

Lucia



Idag är det den 13:e december vilket innebär Lucia.

Firar ni lucia på något speciellt sätt? Det gör verkligen inte jag men i framtiden nu så kommer det väl bli att se min lilla kille i ett luciatåg på förskolan eller något framöver :) Hoppas det i alla fall hehe.

Jag har ju redan sett min gofis som en söt tomte :)


Måndag

Hej på er alla!

Idag är det måndag och en ny vecka har startat. Hoppas verkligen att det händer massor med roliga saker denna vecka. Har än så länge ingenting planerat vilket är skönt också. Då tar man dagarna som de kommer så att säga.

Idag ska jag i alla fall åka över till syrran och hjälpa henne med lite skolarbete, köra Andrea till förskolan och sen såklart träffa hennes nya hund. De har en söt liten valp där hemma nu som jag vill gosa med hehe. Sen ska det bli intressant att se vad Boyen säger om den haha.

Jag har läst alla era kommentarer och ska svara så fort jag hinner. Nu bär det av till syrran :) ciao

Ligger i soffan och slappar medan Kevin so...

img_1143 (MMS)

Ligger i soffan och slappar medan Kevin sover :) händer idag då tro?


Vad tycker ni?

Jag tänkte verkligen satsa på bloggen igen tänkte jag. Skulle bara vilja ha en ny design också ;) någon frivillig??

Men jag undrar.. vad vill ni läsa om?
vad tycker ni jag ska skriva mer om? vad ska jag skriva mindre om?
dagens outfit? hiss & diss? veckans blogg?
tävlingar? mer bild-inlägg? tips på filmer?

mer bilder vet jag själv att jag saknar men det kommer :)

DET SPÖKAR

Fan jag har ju inte berättat om igår.. Igår lade jag mig i sängen ganska tidigt eftersom jag hade sovit dåligt natten innan det eftersom Kevin var dålig. Jag tänkte då att lite sömn är bättre än ingen sömn! Helt plötsligt hörde jag hur någon stängde en bildörr i garaget. Fredde hemma då tänkte jag! Jag låg kvar i sängen och undra när han skulle komma in. Sen måste jag ha somnat och sen när jag vaknade flera timmar senare kom han hem. Det var alltså inte han som var i garaget tidigare under kvällen.


Det var låst överallt så ingen kunde ha vart där om man inte hade nyckel och det var inte Fredde enligt honom och jag tror inte heller han spenderade några timmar i garaget efter kvällsjobb sådär haha. Vem var det då? Mystiskt de där :p

På bättringsvägen

Kevin har vart ganska dålig för första gången i hans liv denna vecka. Han har vart tokförkyld och knappt kunnat sova om nätterna stackarn. Jag ställde huvuddelen i sängen högre upp och bäddade även upp kudden lite högre upp så han kunde sova bättre. Igår natt vaknade han typ 4-5 gånger och inatt vaknade han bara 2 så det artar sig. Nu sover han gott utan att ha vaknat till någonting alls så jag tror att det går bättre denna natt. Om inte annat hoppas jag det såklart :)

Det är så synd om barnen när de ska vara sjuka.. De vet ju inte så mkt om livet än, att de kommer gå över och så menar jag. Hoppas bara han slipper vara sjuk något mer :)

Grattis


Idag fyller syrran 22 år :) Grattis till henne!

Min tomtenisse







Har jag inte en vacker son så säg!! Emma fotade dessa bilder för ett tag sedan. Hur har jag kunnat tillverka en sådan vacker varelse? :)


hej hej

Ville bara säga att jag lever.. jag har bara inte tid med någon blogg just nu känns det som. Jag hinner inte ens med det jag har som intresse, nämligen träning och stallet. Jag lovar att jag ska bättra mig här :)

nu måste jag mata kevin så vi hörs lite senare :)

kram kram

RSS 2.0