Kvällen


Nu är jag hemkommen från stallet :) Har haft möte och sen hälsade vi på gamla goda hästarna :) Planerade även lite inför fredagen då vi ska ha stallkväll här :) ska bli himla roligt

nu ska jag åka och bada lite vid Jonas stuga. SKÖÖÖNT !!! att svalka av sig lite :) När jag kommer hem blir det sängen för jag börjar klockan 7 imorgon. Imorgon är det en lång dag. 7-16.30 men jag hoppas att det går fort. Dock ska jag ta med mig solskydd för jag brände axlarna idag. :P

ja hoppas ni mår bra, svarar på kommentarer imorgon :)
hoppas det är okej!

puss och kram sötnosar

snabb uppdatering

Nu blir det en snabb uppdatering. Jobbet idag gick mycket bra. Varmt men det gick bra :) Nu har jag ätit och så ska jag sticka iväg till stallet med Sofia. Hörs sen när jag kommer hem

ciao ciao

Jobb


God morgon!
Idag är det tisdag och jag vet inte om det tänker bli fint väder idag eller inte. Det är varmt ute och solen skiner ibland men det är ganska molnigt. Jag har i alla fall klänning idag. Det blir så varmt inne där ändå när man springer omkring. Får se om det blir något att ångra sedan när man ska cykla hem ikväll haha. Det är nämligen jag som stänger idag igen. Det har aldrig krånglat hittills så :)

Dagens outfit ser ut såhär. Jag hade visst denna klänning fotad redan så jag lägger in den bilden. Dock har jag uppsatt hår idag så ;) Ingen större skillnad hehe.

ha en bra dag allihopa!

kram kram

Goldenfish?





Här har vi ett klipp om hur det brukar vara när man träffar Ola haha.  Ni får se en liten snutt av de 5 minutrarna vi var uppe där:P Jag har gjort videon lite rolig så ta slutet inget seriöst ;) haha FÖRLÅT IDA för att han börja snacka med mig när ni var mitt i kramen :(

anledningen till att jag sa "kände du igen mig?" var för att jag hade mittbena och solbrillor. brukar ju inte ha det haha.

En filmsnutt

Nu ska vi se om detta fungerar! Det är ett videoklipp från första signeringen i lördags :) Jag hade gått ner för vi var klar och hade helt missat att hon stannade kvar haha! Söt är han iaf :)


nu var det suddigt som fan och det hackar :O tråkigt men hoppas ni ser ändå :)

want?


Vill ni se en dagens idag? jag har verkligen bara slängt på mig ngt haha

Städa

Jag kan tala om för er att det inte är roligt att städa i denna värmen !! Hualigen.

komiskt

åh förskolan ringde precis (när jag kollar om en film om barnpassning ahhahha). Fick jobb resten av veckan. Nice med pengar :) Jag ska stänga imorgon och jag hoppas att det går bra. Det är sånt ansvar att stänga haha. Men ja, det ska nog gå bra som sagt :) Skönt att jobba igen för jag har saknat de små liven!!

The nanny diaries


Fick hem två filmer innan helgen och jag hade tänkt se båda idag tänkte jag. Jag fick hem The nanny diaries och The eye. Jag kikar just nu på the nanny diaries och det ska bli extra roligt eftersom jag har boken också. Har inte hunnit läst den ännu men det blir nog  nu efter att boken jag läser är klar :)

Filmen handlar om Annie, som precis gått ut gymnasiet/högskolan och får ett nytt jobb som nanny hos de rika kvinnorna på east upper side. Hon får inte ha en pojkvän, hon måste sköta barnet hela dagarna och hon måste sköta mammans sysslor också. Dessutom vet hennes mamma inte om att hon är en nanny. Hur ska detta sluta? haha

någon som sett denna? =)

Jag blir rörd!




Hur söt är Linda på en skala då? :) Dessa fina ord har hon tillägnat mig. Lilla mig?! Jag blir rörd!
TACK !! :)

Rix fm festival i Övik

Detta kommer bli ett långt inlägg. Klicka på bilderna för att se de större :)
  
Igår var jag och Charlotte över till Övik för att se Rix fm festival. Största anledningen var väl Ola antar jag ;) Började med att man gjorde sig iordning och dagens klädsel var en klänning från Nelly.com, svarta ballerinas, min stora väska från cellbes.se och så en kavaj från Halens.se. Charlotte och hennes föräldrar kom vid 11 tiden och hämtade upp mig vid E4an. Varmt i bilen kan jag säga :P Funkade inte speciellt bra varken med ac eller kd (korsdrag ^^ )

väl framme i övik gick vi genom upplevelsebyn och kikade omkring. Snygg-Anders satt och signerade när vi kom så lite ögongodis hade man ju. Han är ju förjävla fin eller hur?! Stackarn satt inte ens hela sin halvtmme pga lite folk. (Ola satt sin fulla halvtimme plus lite till...) Sen var det dags för Ola att sätta sig där och signera. Det var så äckligt varmt att det inte ens kylde när man stod i skuggan och vifta med ett papper...

Här i tishan han fick av mig :)

Jag hade mina solbrillor på mig, trodde inte att han skulle känna igen mig med dem på men det gjorde han haha. "Goldfiiiiiish" vare första han sa hahahah. På signeringen så snackade vi om allt möjligt. Bland annat hade han koll på hur långt vi hade åkt och sen så berättade han att han mådde lite bättre idag än igår. Dock tror jag att det var pga alla mediciner han käkade. Stackarn. Han såg iaf inte så dålig ut. Bra skådespelare Ola? ;)

Passade på att fota också. En av de sämre bilderna på oss haha me Ola var fin :)

  
Vi (Jag, Charlotte, Linnéa, Ida och Moa) satte oss ner för att kolla på genrepen. Ola mumsade mest godis mellan genrepen hahah! Gott såg det ut att vara iaf ;) hehe. Vi passade även på att göra den snyggaste skylten som legat uppe på någon rixfestival ;) Rosa och fin var den också hahahha. Har ingen bild på skylten ännu men det stor "Norrlänningar + Ola = SUCCE".

   
   

  






Linda kom också :) Det var inte igår man träffade henne. Roligt hade vi iaf. ( sug på den tanten hahahha) Sen var det dags för själva festivalen att börja. Ramsells började och jag måste säga att jag gillade den nya killen som sjöng i bandet. Han var hur charmig som helst ju :) De andra artisterna var bra de med. Kunde de flesta låtarna men den som fick med publiken bäst var utan tvekan Ola. Hela Övik gungade och det syndes inte alls att han var dålig. Han levererade till 110 %. Det syndes dock efteråt att han var dålig stackarn. Men han var bäst iaf :)



Här signerar han min singel :)

TACK alla underbara människor som gjorde denna dagen underbar :)

Sliten Madde













Dagens klädsel är
Klänning: Gina Tricot

En bakis Madde höll jag på skriva... En sliten Rix Madde i alla fall.. Trött har jag varit idag. kom ju hem rätt sent så det är väl lagligt antar jag :P Nu får jag bilderna från Charlott så då kan jag börja skriva ut från igår :) filmsnuttarna ska jag också försöka få ihop idag :) Håll koll i bloggen alltså =)

adjöken!

Trött Madde skriver...

SHIIIIIIT !!!! Jag är så fruktansvärt trött så ni anar inte. Klev ju upp vid 7 igår (vaknade 5) och kom hem vid 2-2.30 inatt. Lagomt trött man var då kan jag meddela. Inte så roligt att man vaknade vid 8 av sig själv idag pga hundarna skällde. Det var egentligen bra för det var dags för dem att ha sin frukost också ;) Dagen igår var iaf grym och jag tänkte berätta om dagen i ett annat inlägg. Som troligen kommer bli rätt långt. Har massa bilder + filmklipp att visa. Ska även få bilder från Ida, Linnéa, Linda och Charlott. Snacka om kuuuuul de var igår folks :D ni som inte var där missade ngt ;)

vi hörs senare då som sagt :) pöss

Redo för Övik

Hello!

Nu är man klar. Ska bara sminka mig lite sen är jag fit for fight som man säger. Har packat allt som jag måste ha med mig, kameran och mobilen är laddad. Det enda jag behöver göra nu är att ta ut pengar.

Dagens outfit får ni se imorgon (kommer hem inatt) men jag kan säga att det är denna klänning (nelly.com) och håret är plattat. Har svarta ballerinaskor och en stor svart väska. Som sagt , ni får se imorgon då alla bilder från idag kommer upp :) Ska försöka blogga något under dagen men då kommer det tyvärr inga bilder med. Ni får kolla min bilddagbok istället då :)

Ha en riktigt bra dag allihopa
kram kram

Lördag morgon


God morgon!
Här sitter man pigg och alert och håller på att torka sen duschen. Vaknade vid 5 imorse och det ska påpekas att jag inte somnade förrän vid 1-tiden. Vet inte än om Ola kommer till övik eller inte heller. Lite jobbigt sådär eftersom vi inte vill åka om han inte kommer. Jag tror dock att han kommer men man vet aldrig :)

Ska väl göra mig klar nu men jag återkommer igen innan jag drar (vid 10-tiden...)


hare så bra
kram

God natt


Nu ska jag snart säga god natt . Vet ännu inte om Ola kommer imorgon eller inte så jag ska upp tidigt för att hålla koll i hans blogg vettja. Jag ska dessutom komma ihåg att sätta kameran på laddning. Hinner blogga imorgon innan jag åker också.

God natt på er sötnosar!

Fredagen den 26:e

Idag har jag en klänning igen. byxor är off limit idag känner jag haha. Idag ser man också att jag är lite större än vad ni andra vill erkänna ;) hahaa men som sagt, i dont wanna be a size 0. =)




En vinröd klänning som jag har vikt upp, därav ballong-liknande effekt. Köpt på Gina förra året.




håret är uppsatt idag. Skönt att slippa ha luggen i facet samtidigt som jag kan ha håret nersläppt =)

Klänning: Gina Tricot
Solbrillor: H&M

Helgens planer



Imorgon lördag åker jag till Övik med Charlott och kollar på Rix fm festivalen. Ska även träffa mina snygga ryssar Ida och Linnea där :) Även Linda tror jag skulle dyka upp :) Blir hur nice som helst.

Inför detta event är det några saker som ska fixas idag. Bland annat försöka lista ut vad för kläder jag ska ha och ladda kameran och så vidare. Listan ser ut ungefär såhär:

* ta ut pengar så man har kontanter
* ladda kameran så att batteriet räcker hela dagen
* välja outfit
* packa väskan så man har plånbok, kamera och allt nerpackat
* ta med Olas present  (som jag kan visa er sen..)


mycket som ska göras för en dags äventyr haha! När F kommer hem ska vi dra till stan för att hämta min jacka, lämna tillbaka golvproverna och köpa en mjukglass. Vad gör ni själva idag? :)

Michael Jackson död!?



När jag gick in på aftonbladet.se idag så läste jag att Michael Jackson har dött :O Han dog igår kväll av hjärtfel tydligen. Det är med stor chock jag skriver detta. Michael var ingen idol direkt men mannen är ju en legend! Hans låtar är ju riktigt sköna och detta är nu en bit i världshistorien. Musiker säger att det är lika "stort" som när Elvis dog. Vi har mycket uppståndelse att vänta oss då....

R.I.P mannen

Svartklädd Madde från topp till tå

Nu har man precis kommit hem. Har varit hos svärmor och hjälpt henne med att kasta lite skrot och så fick man lite mat. Aldrig fel. Det är sjukt varmt ute om ni missat det haha! Har hämtat ut mitt paket från H&M också. Linnet var jäkla stort faktiskt trots M. Orkar inte skicka tillbaka det heller så antingen syr jag in det eller säljer det. tråkigt för det satt ju verkligen skitsnyggt på tjejen på annonsen haha. Än en gång blir man påmind om att man inte är någon modell :P Skorna däremot passade bättre. Var tvungen att ta 38 istället för 37, då 37 var slutsåld. Dock satt de bra vid tårna och vid snörningen men var för stor längre bak som ni ser på bilden. Det kanske blir bättre, kanske inte. Dock syns det inte så mycket om man har jeans till kanske? De var sköna att gå i men vette tusan om jag pallar med dem på lördag. En hel dag = döda fötter på lilla stackars Madde




älskar rosett-liknande överdelen :)



Dagens jag använder:

Klänning: H&M
Skor: H&M

Torsdag 25 juni 2009


Hejsan!
Torsdag idag och det är fint väder. Nu vågar man kanske säga att sommaren har kommit. På riktigt?! Jag stortrivs iaf även om det är liiiite svårt att somna på nätterna pga värmen. Det blir alltid typ 25 grader här inne i huset och vi har inget myggnät så det går inte att öppna haha. Läre skaffa det :)

Vad händer idag då? Jag vet inte faktiskt. Inget speciellt planerat mer än att hämta ut H&M paketet jag fick på posten igår. Kanske syrran kikar förbi för att tvätta bilen. Kanske jag och F åker någonstans?? haha. Skönt att bara ta dagarna som de kommer faktiskt!

Nu ska jag avsluta detta tråkiga inlägg. Vi hörs senare :)
pussar

era åsikter please!

 

föresten.. vad tycker ni om dagens outfit? är det roligt att jag lägger ut dem eller är det bara tjatigt?

vore kul att höra era åsikter :)

bara lite skriverier


Såg att blogg.se's framsida är omgjord igen. Jag vet inte om det blev till det bättre ännu haha. Tar tid att komma in i nytt ibland ;) Men det är säkert bra hehe! nu ska jag vila lite för jag har så ont i skallen. Dricker massa med vatten och saft men det hjälper inte så bra. Hoppas jag kan charma fredde för att åka och köpa en glass sen ;)

till dig anonym:
ja Ola.cd fungerar för mig :)

Min älskling







Säg hej till min underbara älskling Sessan. Eller Bolero Princess som hon egentligen heter. Hon är ett sto född 1990 och är alltså 19 år gammal. En riktig skrutt. Jag började rida henne när jag började rida i stallet 1999 och oj, har vi minnen tillsammans eller vad?! Hon är så himla energisk och hon älskar att hoppa. Hoppa var hennes liv. (hon rids inte längre...) Jag fick henne som sköthäst och hade henne varje dag i flera år. Sessan och jag tävlade massa och vi vann en hel del faktiskt :) Hon har även tävlat sm i hoppning tills hon var 5-6 år då Helena köpte henne.

Jag saknar verkligen henne. Saknar att rida henne. Nu väger jag på tok för mycket för att få rida henne tyvärr men jag lever iaf på det jag har haft tillsammans med henne :)

Ja nu vet ni lite mer om min sötnos iaf :)

Onsdags dresscode









Idag har jag på mig en vit enkel klänning från Josefssons.se. Minns inte vad den kostade och den är inköpt för flera år sedan. Skönt med luftigt idag hehe.

Har legat och solat någon timme och ja, jag lyckades bränna en viss kroppsdel. Nämligen rumpan haha. Jag önskar jag kunde visa er but it aint gonna happend ;) blir nog inge mer sola för mig idag.


Wanted

 

hittade denna underbara klänning från Stylebystars.com som jag gärna hade vela haft. Kostar 399 kronor!

Paket paket

 
 
Sitter och väntar på att mitt paket från H&M ska komma. Ni minns det jag köpte i maj? Enligt posten är den på väg till ICA just nu och då kommer den antagligen på förmiddagen någon gång :D Jag vill nämligen ha skorna på lördag! :) Linnet med för den delen. Aja, bara invänta det alltså....

Onsdag 24 juni

God morgon!

En annan vaknade vid 8 idag. Hade önskat att det var för att jag vaknade av mig själv då men icke, jag hade ställt klockan hehe.. Jag är nämligen hundvakt nu till min farbrors hundar så jag var tvungen att gå upp tidigt för att ge dem mat. När jag klev in i hundhuset fick jag en större jävla chock. Inne där var det typ 100 myggor på väggen. Typ det vidrigaste jag sett. Jag började döda en massa (eftersom jag förstod att det var honmyggor...) och det blev blod överallt. Inte så nice kanske haha men nu kan de iaf inte föra generna vidare *mohaha* MördarMadde talar....hihi

Idag är det sol också ser jag, vilket det varit hela veckan tillsammans med regn på eftermiddagarna. Idag hoppas jag det är sol hela dagen för jag hade planerat att ligga ute på gräsmattan och sola medan jag läser ut min bok En shopaholic får en syster. Jag har några sidor kvar men det läser jag ut fort. Igår läste jag 100 sidor på en halvtimme eller någe. DET kallar jag speed :)

Idag ska jag även boka resa till Övik. Hoppas hoppas Emelie kan följa med, annars åker jag ensam som sagt :)

Vad ska ni göra idag då?
kram kram

Today I'm wearing this

vi kan väl börja med dagens mig. Jag är osminkad och underbar :P men man kan inte vara på topp alla dagar right? plus att jag gärna går utan smink på dagarna heh :) Såhär på sommaren sminkar jag mig bara om jag ska på någon tillställning :)







Idag hade jag detta på mig

Linne: Avanna "today I'm wearing this"
Kjol: Halens.se

håller tummarna



Ola kikade förbi förut idag. Hade värsta flytet för vi loggade in exakt samtidigt haha! Iaf så blire övik för min del. Hoppas att Emelie kan följa med mig för jag saknar henne och en heldag  skulle sitta fint, men om hon inte vill följa med så åker jag ändå. Tråkigare men jag åker iaf haha!

Ska lägga in bilderna nu så jag kan visa er lite bilder från stallet och min outfit idag. :) Lite sent kanske men bloggen och bilderna finns ju kvar ;)

vad gör ni ikväll? =)

Ingen datordag idag.

åh förlåt för dålig uppdatering idag. Jag har knappt varit hemma. Haft en dag i stallet med Sofia faktiskt och sen har datorn varit avstängd typ. Ska försöka lägga in bilderna sen och blogga :) men lovar inget för jag känner inte dirket för att blogga idag :O Men man får ha sådanna dagar right? ;)

kram på er

Soliga tisdag

God dagens söta läsare!

Idag är det varmt må ni tro. Här i hälsingland är det ca 25-30 grader varmt och det ser inte ut att bli något regn och åska som de senaste dagarna har bjussat på. OCH det är skönt! Idag händer inte så mycket. tänkte fota dagens outfit SÅKLART och sen ska jag till stallet med min barndomskompis Sofia. Hon ska hoppa med sin häst så det tänkte jag fota lite granna. Annars blir det till att försöka bestämma matta till köket och hallen. Ska som sagt byta golv där och tog hem en massa prover igår. Det blir inte det lättaste kan jag säga men jag vet ungefär vad jag vill ha så förhoppningsvis går sambo med på det ;)

Nu ska jag ut i solen och läsa boken En shopaholic får en syster. Vet inte hur många gånger jag försökt läsa den men så kommer det alltid saker ivägen. haha.

Ha det så bra allihopa så hörs vi senare

www.ola.cd



 






Ola hade visst uppdaterat hemsidan och ändrat designen helt och hållet. Jag stendiggar den =) Mycket fina bilder på Ola var det också dessutom :)

Sommarklänning







klänning: Gina Tricot

Dagens jag ser ut så här. Köpte denna snygga sommarklänning från Gina Tricot förra sommaren men använde den aldrig då. Det är iof bra, för då är jag kanske rätt ensam om den denna sommar ;) haha! Passade inte riktigt i den än känner jag. Var liiiiite för vit men äsch ;) Jag hinner bli brun under sommaren hoppas jag. Nu när vädret skulle bli så fint sägs det.

Ska snart ut och sola, väntar bara på att en gubbe från antisimex ska komma. Har nämligen fått problem med hästmyror -.- uscha! De ska bort *mohaha*

Sanndröm


MINNS ni att jag berättade om att jag hade hört Olas singel Sky's the limit? Att jag hade hört den två gånger i olika drömmar. Idag (nyss) var det premiär för hans singel på Rix fm och VET NI?!?!?! DET VAR LÅTEN JAG DRÖMDE OM !!!! Okej jag minns inte hela texten men just refrengen minns jag :O Sitter här helt chockad och vet inte vad jag ska säga eller göra hahaha. Skrika eller skratta xD hahahahha ! Men fattar ni? Jag drömde en sanndröm :O Galet !

Nu ska jag ut med Boyen sen käka frulle ;)
kram på er


Ps. Olas singel var SKITBRAAAA som vanligt ;) Sommaren är räddad haha

Arg på H&M

åååh just nu är jag arg på H&M. Minns ni att jag beställde saker från H&M för flera veckor sen? Över en månad sedan?! Då hade jag massa pengar så jag tänkte att de kunde betala med kort så att det blev gjort liksom. Såg NU först att de dragit betalningen.. MÈD MINA SISTA PENGAR ?!?!?! Fy fan :( jag som inte har någon inkomst under sommaren eftersom jag inte får några pengar från CSN... fy fan -.- nu får jag kämpa med nästa månads betalningar då sparpengarna jag lade undan måste gå till denna månad -.-. åååååh vad arg jag är nu !!!! Jävla H&M

Serie


Fick ju köpa en säsong av en valfri serie från cdon.com för en billig peng  när man hade handlat för 600 kr tror jag att det var. Jag köpte iaf första säsongen av Navy CIS. Love that serie ;) Sätter igång med den direkt.

Elddansen



kollar på Irene Huss- Elddansen. Handlar om pyromaner ;) Berättar mer efter filmen :)

jag tycker den var ganska bra. huss filmerna är inte bland de bästa svenska polis-filmerna. Vet inte varför men de är bara inte ens i närheten av Beck och Wallander. Denna hade iaf ett otippat slut vilket jag gillar :) Den får 3 M av 5 möjliga.

om filmen:
Göteborg drabbas av en serie anlagda bränder. Kriminalinspektören Irene Huss börjar utreda en mordbrand som visar sig ha kopplingar till ett femton år gammalt olöst fall. Samtidigt tvingas hon utreda ett knivmord på en gammal dam ute i skärgården, ett fall som till en början inte verkar ha något som helst samband med mordbränderna. Men när Irene gräver djupare i mordfallet upptäcker hon saker som avslöjar gamla sedan länge glömda hemligheter. Den lugn och ro hon skulle behöva hemma förvandlas till förtvivlan när det kommer fram att dottern Katarina är en mobbare i skolan.

Övik



he made my day !!! Tack Ola!

Dresscode of today

Idag är det ÄNTLIGEN fint väder :) (förhoppningsvis hela dagen..) och idag har jag kjol och linne och det känns för en gångs skull inte fel till vädret. Söndag idag och det är en slappdag i min kalender. Vet dock inte vad jag ska göra. Kanske bara slappa? :P hahaha Hur ser eran söndag ut? =)





Linne: Ellos.se
Kjol: Vero moda

Nattuggla


Sitter här med världens energi och kan inte somna. Är sugen på att se på en film. Såg nyss klart Laura Croft (eller va hon heter...) och den var rätt bra faktiskt :) Såg dock inte hela men bra mycket av den. Det är faktiskt rätt tråkigt att vara en nattuggla. Ingen är vaken typ, finns inget bra på tv, de flesta bloggarna och sidorna man brukar besöka är redan besökta eller ligger nere (för att folk sover...) och man kan inte leva om hej vilt här hemma för då vaknar en viss person och det skulle inte vara populärt.

Dagens i-landsproblem tror jag :P

J*vla facebook

HAHAHA fy fan vad jag hatar facebook. Att alla jävlar taggar foton på en hit och dit så vem som helst kan se haha. Hittade ett kort som Ida taggat och fy fan.. jag såg ut som en jävla köttbulle.... Nu tänkte jag inte länge happy thoughts om mig själv längre... fy fan!

Superhjältar


ber om ursäkt för den dåliga bilden.. tagen med mobilen...

Har precis kikat på denna med Fredde och Chrille. Den var faktiskt riktigt bra enligt mig. Faktiskt bättre än ettan vill jag minnas (det var länge sedan jag såg ettan...) Tycker de har gjort specialeffekterna riktigt bra och tänk om detta skulle hända. Att kanske Christer (svenske astronauten) skulle få magiska krafter nästa gång han åkte upp till rymden och kanske blir vår näste superhjälte? Nja troligen inte haha men man vet ju aldrig ;) rymden är ju ett stort mysterium...

Denna film får starka 4 M av 5 möjliga. :)

Nu blomster tid nu kommer...




fotade lite på en blomma som är vid vårat hem :) riktigt fin är den

Dagen-efter-outfit





Dagens jag ser ut så här. Slappt och lagom "dagen -efter-outfit" :)

Tröja: H&M
Leggins: Ellos.se

haha jag vet att jag är stor men vet ni? Jag bryr mig faktiskt inte så mycket längre. Visst jag ska fortfarande gå ner 15-20 kilo men jag vågar visa mig ute och på kort. Varför ska jag behöva sitta inne och gömma mig?! Jag har lika stor rätt att visa mig som de som går omkring med size 0. Det är snyggare med former ;) haha eller?

Bilder sen midsommar

Tänkte visa lite bilder sen igår. Kan troligen bli flera inlägg för har så fruktansvärt mycket bilder haha men jag tror inte att ni klagar ;) Ni får klicka på bilderna för att göra de små bilderna större.

  
  

  
  



Här ser ni lite bilder från gårdagen. Finns många många fler eftersom typ varenda person hade kamera så det finns masas bilder på mig tillsammans med många andra också på andras kamera. Kommer lägga in dem så fort jag får tag på dem hehe. Igår hade jag i alla fall min klänning från Gina Tricot och så hade jag lockat håret dagen till ära. Dock är dessa bilder på mig tagen på kvällen så rosetten på midjan plus håret var i bättre form under dagen haha!

på dessa bilder kan du se;
Mig, syrran (Linda), Jon, Jon, Fredde, Erika, Emelie, Li, Patrik, Jonas, Martina, Elin, Magnus, Erik, Linnéa, Mårten, Evelina, Christer, Hanna, Fredrik (Bulten) , Tobbe,  men det var bara typ en bråkdel av de som var med. Vi var 21 stycken i vagnen som åkte omkring och det var massa massa fler på slätta på själva festen sen :) Trevligt hade vi :)

Humor när den är som bäst!


På Lovefilm.se kan jag även se filmer gratis i 24 timmar. Hittade Björn gustafsson- ett livsverk som jag valde att se. Hur bra som helst haha. Länge sen man såg han på tv nu men antar att han tagit en paus kanske?! Iaf gillar ni Björn ska ni se denna haha.

GLAD MIDSOMMAR

Jag hade inte tillgång till dator igår och kunde därför inte hälsa er GLAD MIDSOMMAR och så vidare. Jag klev upp vid 8 för att göra mig klar. Lockade håret och allt vet ni. Vid 10 åkte vi till mamma för att lämna Boyen då han inte kunde vara ensam hemma hela dagen/kvällen och hundgården gillar han inte stackarn... Väl hemma igen drog vi direkt till Jonas för att äta lite lunch och fixa vagnen som vi skulle åka i. Vid 2 ungefär var vi klara för avfärd till mellanfjärden och det var många många som åkte vagnen haha. Vi har aldrig varit så många faktiskt haha, Jag visar bilder sen på alla :) (bara jag lagt in de från kameran...) Var till mellanfjärden och kollade på stångfaighten och det är med glädje jag säger att Hanna-Karin vann hela skiten :) Hon klassade ut 15 medtävlande och bland dem, mest killar faktiskt. HAHA Girlpower kallas det.

kring en 6 tiden åkte vi hem igen till Slätta för att grilla lite. Där var det fullt med människor som väntade på oss. TIll grillningen vare ja säkert en 20-30 pers till som inte var med och åkte traktor och vagn. Riktigt roligt var det. Dock blev jag dålig efter maten. Fick ont i magen och hade huvudvärk. Det var dels pga spriten och dels pga att jag var sjuk redan innan ju haha. Jag åkte hem och lade mig och sov och det tackar jag gud för idag hahahha! Jag mår som en nötkärna :)

Nu ska jag avsluta detta innan det blir en novell... men det var mitt midsommarfirande det här :) hoppas ni hade minst lika roligt :) Bilder kommer senare idag :) I promise!!

Filmkväll



Hade filmkväll med Emma och Christoffer ikväll. Hyrde film genom tvn och det blev Zack and Miri make a porno. Den var hur rolig som helst haha. Inte en film man ska se med familjen kanske (om man inte vill ha några pinsamma stunder..) men den gav en hel del skratt och man fick se en snorre så min dag var gjord HAHA nej men skämt å sido. Se den om ni inte har gjort det haha.

BUS



Eftersom solen har lyst med sin frånvaro så tänker jag i alla fall vara lite brun imorgon. Tänker dränka mig i bus ;) Hoppas på att det blir lite fint iaf hahaha!

Vilken bus använder ni? Själv använder jag niveas summer beauty för kroppen och andra starkare till ansiktet eftersom det syns hela tiden liksom ;)

Sky's the limit omslag



Ola har nu ÄNTLIGEN visat bilden på omslaget till nya singeln. Inte direkt som jag hade trott haha och inte alls som tidigare omslag (om ni kollar på de andra här nedan...) De har varit mer diskreta och "tysta". Men denna var fin :) väldigt annorlunda och färgsprakande.Jag ser fram emot att höra den :) Premiär på kanal 4 på måndag klockan 20.00 :)


 
Singel 1: Rain, Singel 2: Brothers

 
Singel 3: Natalie, Singel 4: S.O.S

 
Singel 5: Love in stereo, Singel 6: Feelgood

Film



Kollade precis på The House Bunny med Emilia. Den var faktiskt riktigt rolig. Hon som spelar huvudrollen är ju lika rolig som hon är i scary movie och så vidare haha.

Om filmen:
När playboy mansions favorittjej Shelly (Anna Faris) blir utsparkad från stans hetaste palats, känner hon sig allt annat än bekväm i Beverly Hills djungel. Men hon träffar de misslyckade tjejerna i studentföreningen Seta Alpha Zeta, upptäcker hon att hon faktiskt kan göra nytta.

Den får 3½ M av 5 Möjliga =)

Torsdag


Hejsan svejsan på er!

Hur mår ni idag? denna tråkiga, ruggiga torsdag? Själv har man mått bättre. Är så uppsvälld i kroppen så jag ser ärligt gravid ut. Vet inte vad det är. Har varit så nu i över en vecka. Man har ingen direkt lust till att festa imorgon kan jag säga. Helst av allt skulle man vilja sitta hemma under täcket och bara läsa en bok haha. Speciellt när vädret inte är så bra heller. Aja,.... det kanske blir bra till slut?!

Idag vet jag inte vad som händer. Ska väl sköta lite tvätt, fota dagens outfit, handla lite midsommarmat skulle det vara bra om man hann med och sen ska jag självklart läsa lite ur en ny bok.

Jag ska även se en film idag. Fick hem lite filmer som jag inte har sett. Lovar att självklart recensera dem när jag har sett klart dem hehe.

Vad gör ni idag då? =)

Snyggt



549 kronor


499 kronor

Snygga klänningar från Nelly som skulle sitta fint i min garderob ;)

Mina kattungar

Tänkte visa kattungarna nu. De har blivit lite större sedan jag senaste visade dem :)
 
Såhär ser honan ut :) Hon är hur söt som helst och kommer kanske bli långhårig som det verkar nu för hon har så otroligt mycket päls hehe :) söt är hon iaf



Här har vi hannen (eller raggarn som syrran kallar honom.....) Han ska vi troligen spara. Även han kommer nog bli långhårig vad det verkar som nu iaf. Ser ni att han har ett C på ryggen? det är lite ihopkrypet nu när han sitter sådär, man ser det bäst live hehe.


En stolt mamma! min goaste kisse :)

DRESSCODE



Klänning: H&M
Väska: Louis Vuitton
Skor: Cellbes.se

problem med att blogga

Det går inte att blogga :S de hamnar automatiskt som utkast

någon fler än jag med det problemet????

Gud testar mig?!

Det är jobbigt för mig att höra om folk som blir gravida. Som jag skrev förut så blir jag såklart glada för deras skull, jag vill ju att folk ska bli glada för mig sen. MEN det gör så ont i mitt lilla hjärta. Att alla andra har förmågan och lyckan men inte jag. Idag fick jag veta om två stycken till som ska ha barn. Det känns som om Gud och de högre makterna testar mig. Testar hur många gravidbesked som jag klarar av?! I cant take it anymore


skrivande i pausen

ååååh DET ÄR VÄRSTA SPÄNNANDE !!! Jag tror jag vet hur det kommer sluta dock.. två saker har jag på min lista som måste fixas.
1. att Mike och susan blir tillsammans igen och
2. att Dave åker dit utan att döda Mike jr


Idag har jag varit på allmänt blogghumör (som ni kanske märkt...) Sen har jag känt att dagens timmar inte räcker till. Så mycket som jag vill göra. Jag vill hinna med att gå en promenad ikväll, jag vill läsa klart min bok och jag vill kolla på en film. Allt detta kommer jag inte hinna ju haha. Tror jag skippar filmen faktiskt och läser klart min bok efter en kvällspromenad faktiskt :)

hoppas även man kan sova inatt. Inatt var det så j*vla varmt så det var svårt att somna. Hatar att inte kunna somna.

Ja vad gör ni då? =) kollar desperate kanske? :)



JAG HADE RÄTT ??????!!!! :D ÅÅH (bara det är susan han gifter sig med...) Man ska väl tro att det är det och bara för det äre väl inte hon -.- gaah! give me säsong 6 nu !!!! hahaha

Dubbelt upp


Såg precis att det är dubbelavsnitt av Desperate Housewives ikväll. (kanal 5) Är det för att det är säsongsavslutning tro?
Hur som haver klagar inte jag iaf ;)

Nu är det föresten My new BFF med Paris Hilton på kanal 3. Hur kul som helst hahaha

Efterlysning



Finns denna på Gina Tricot i Hudik? någon som vet? :)

Att donera organ


Kollar på ett avsnitt av Grey's då de donerar organ. Det fick mig att komma ihåg donationsregistret. Man kan anmäla sig där om man vill donera organ och andra delar av kroppen efter sin bortgång. Jag tycker det är en självklarhet att donera. Visst att vissa kan känna sig "trasig" men själen är hel och det är den som går vidare, kroppen är bara ett skal man går omkring med. Så tror jag iaf och tror man det, så spelar det ingen roll om man donerar alla kroppsdelar som finns att ta eller om man ligger där hel i kistan. Det är bara en symbol för livet som var. Själen lever som sagt vidare...

jag är själv medlem på donationsregistret och efter min död får de ta vad som går att använda för att rädda andra människor. Är inte det livets goda gärning eller vad?! :) Registrera er gärna ni med om ni inte är det, det är en sak ni inte lär ångra :) Det är helt gratis och går snabbt att göra via denna länk.

Sexiga låttext..



Sitter och lyssnar på Dannys låt All on you. Det är en riktigt bra låt tycker jag men lyssnar man på låten är den rätt sexig ;)

"baby feel mee, cause all i wanna do is do you right
touch you, feel you

I am all on you..."

Med systeryster


Var inte hemma särskilt länge förrän syrran kom och kidnappade mig. Vi åkte till gnarp till Hilda eftersom hennes son fyllde 7 år så vi fick lite tårta. Hur gott som helst (a) haha. Efter det drog vi hem till syrran då jag hjälpte henne med att städa lite i rummet de ska ha barnskötarrummet senare. Intressant och det är så roligt att städa hos andra. Vet inte varför men det är det haha.

Jag har dessutom blivit sjuk. Inatt sov jag jättedåligt och halsen hade svullnaat igen. Jag började även nysa som sjutton igår och idag kliar det i gommen, är täppt i näsan och nyser haha. Det fattas bara att jag ligger i magsjuka också haha. Jag hoppas jag mår bättre tills fredagen, midsommar och allt.

ja ni får ha det så bra så hörs vi lite senare
kraaam




på bilden ser ni syrran med stormagen :)


Tisdag

Sköterskan ringde och hon bokade in en tid för mig på en koll inom tre månader. Hoppas man kommer in fort så man har det över men nu känns det bra. Att det äntligen är igång :) Nu äre bara att hålla tummarna ...


Strax efter att jag lagt på åkte vi till hudik för att släcka de små felen vi fick på besiktningen och sen svänge vi förbi hos svärmor på vägen hem. Fick lite lunch där vilket aldrig är helt fel ;) haha. Fotade dagens jag också. Ni måste erkänna att jag blivit duktig på det. Jag som aldrig annars fotar mig själv i helbild ;) hahaha



Linne: H&M
Leggins: Gina Tricot.

Inte så dyra märken idag heller men i like it anyway ;) haha

Morgonpigg


God morgon!

madde är uppe med tuppen idag...


här har man varit vaken i en halvtimme drygt. Ställde klockan och ringde till gynmottagningen. Deras telefon öppnade vid 6 och eftersom jag tydligen ringde för sent igår, tog jag inga chanser idag och gick upp när de öppnade istället. De ringer upp mig vid halv 10 ungefär så jag tänkte lägga mig nu och sen vakna förhoppningsvis vid 9 :P

Håll tummarna för att jag får en snabb tid :)

ja nu bär det av till sängen igen, hör av mig senare

puss på er

Nyplanterat





Minns ni att jag för någon dag sen berättade att jag tagit skott av lite blommor för att kunna sätta nytt? Idag satte jag i de skotten jag tog i nya inköpta krukor :) Det var 2 krukor för 30 kronor på Dollar. Mycket billigt och bra tycker jag haha. Framförallt är de snygga ;)


när du får oväntat besök


Har precis haft besök av moster och kusinbarnet Maria. Moster hade ett par skor här som hon hämtade samtidigt som hon kikade in huset vårat :) Det var trevligt med lite besök haha!




Nu sitter jag och snackar med mami i telefonen för typ 3 gången idag haha! Sjukt hur mkt man kan prata om egentligen ingenting, ja ni vet hehe.





Är det något bra på tv ikväll då? själv har man inget program man följer eller så (det är DH imorgon ^^) 

Dagens me





Dagens jag :)
 Tunika: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot :P

känner att jag varierat mig idag (not) men det är så skönt att ha slappa, rörliga kläder när man har den dåliga veckan ;)

ps. jag har inte sån där stor mage haha, den där tunikan ska vara pösig ;) så ni vet hahaha

Shopping del 2


Köpte lite filmer på ellos.se De var inte alls dyra och det var därför ja köpte dem. Kostade typ 30 kr styck förutom Shrek som kostade enbart en 5:a HAHA.


Inte de snyggaste skorna kanske men de kostade enbart 47 kronor på catalog.se så jag klagar inte ;) haha Dessa ska bli mina walkingskor hehe


Två amplar som jag planterade hängväxter i :) Hoppas de blir stora och fina sen hehe

 
Dessa två kostade 75 kronor styck egentligen. Minns ni att jag sa att det var halva det priset på catalog.se för ett tag sedan? Jag fick alltså båda dessa två för 75 kronor istället. ME LIKE IT !! Dessutom äre färg :) hahaha

Föresten har catalog.se bytt namn till catalog OUTLET. Dock är det samma adress, iaf än så länge.


Shopping del 1

Idag har jag varit till stan och handlat lite. Råkade fynda en del på DollarStore och sen hämtade jag ut två paket på posten och jag hade fått hem två paket i brevlådan. Rena julafton ju! haha Tänkte visa er lite av det jag fick hem och köpte  :)


Så vare det här med böcker igen (a) Fick ju faktiskt en gratis bok från lovefilm.se så jag valde boken Smuts. Köpte även en dietbok. Jag vet att jag inte ska lita på saker hit och dit men denna verkade intressant!


My new hair and body shimmermist :) Traderafynd för 30 kr om jag inte minns fel. Det är glitter i denna som man sprutar på sig. Inte enbart luktar det gott och glittrar fint, den ingår även i serien Dessert Treats från Jessica Simpson så den är även ätlig och den smakar mocca. Gott hehe


Inne på Dollar hittade jag detta. Showergel och rollon från LdB. En Limeted edition i lukten Berry. Luktar underbart gott !!! Passar utmärkt nu till sommaren. 20 kr för gelen och 10 kr för deon



Knästrumpor 40 kr. Jag äger ett par vita sedan tidigare men de har inte en rosett på sig. Det gick att välja mellan gråa/svarta eller blå/svarta. Jag valde färg eftersom jag är så dålig på det annars (a)


Var vänlig återkom nästkommande vardag

ÅÅÅÅH tror ni jag är irriterad eller? Jag har ringt till gyn och då säger rösten "våran kö är full, var vänlig ring nästkommande vardag.." jaha? svarar de bara när kön är full eller vad? gaah imorgon ska jag kliva upp 6 för att ringa.. då ska jag ha en tid !!!!

ja nu ska jag göra mig klar för stan... har lite ärenden.. ha en bra dag :)
kram

Ny serie




Kollar på den nya serien Privileged. Den verkar bra.

kollar ni? :)

Dagen

Söndagen har varit en riktig slappdag.. (eller ja nästan iaf...) Jag har
* ...legat i sängen och läst lite ur boken "En shopaholic säger ja"
* ... städat hela huset så nu luktar det gott och är bättre ordning
*.... gosat med kattungarna och upptäckt att vardera katt har en extra klo  :)
*.... kollat på film

och klockan är bara tjugo  i 5 liksom. Hela dagen är ju kvar typ :)
 Vad har ni själv gjort? =)


Lördagen i text

Hejsan! nu har man vaknat till liv, ätit frukost och allt det haha.

Igår lite snabbt bestämde vi oss för att dra till Sundsvall (1) på bio. Det blev Terminator Salvation. Jag har inte direkt följt de andra terminator filmerna men det behövdes inte direkt heller tyckte jag. Många har sagt att denna film är skitdålig men som sagt, gillar man inte de andra terminatorfilmerna gillar man inte denna heller. Den är ju överdriven men det är ju sience fiction. Det SKA vara överdrivet ju ;) Halva poängen hahahah. Christian Bale (John Conner) är hur bra som helst i denna film. Dock tyckte jag han pratade lite för likt Batman ibland vilket störde sig hos mig haha men annars var han mycket bra. Filmen var på två timmar men det kändes inte tyckte jag. Filmen får 4 / 5 M av mig. Och kom ihåg, då gillar jag inte ens terminatorfilmerna annars.... :P

Ni kan se en trailer här http://www.youtube.com/watch?v=puAxrOTqtr4. Jag kunde inte lägga in klippet här eftersom man inte kunde ta länken men om ni är intresserade så är det bara klicka på länken som sagt ;) ...


Sedan åkte jag hem för det var meningen att jag och Emelie skulle till Ljusdal på crousing men fick höra av min insider Björk att det var lite bilar där och att det regnade så Fredde ville inte åka. Då ringde syrran precis och ville att jag skulle med till Sundsvall igen för att köra hem Hannah. Det blev alltså Sundsvall (2) igen. Det tog cirka två timmar och innan hon körde hem mig igen ville hon att jag skulle följa med hem till henne för att hon behövde fixa en sak. Då var Jon och Pillen där också så Linda blev chaffis istället. Vi drog till sörfjärden där det var pubkväll på campingen och ja.. det var väl ganska mycket folk ändå haha. Linda och jag drog även ner till stranden där 9:orna hade avslutningsfest. Inte så jävla kul att vara med fulla fjortisar direkt haha men vi stod där ett tag ändå och snackade med Hilda och Pompen istället. Efter någon timme drog vi ÄNTLIGEN iväg till campingen igen för att hämta Jon och Pillen.

Jag var trött och hade ont i magen och längtade hem till min underbara säng.. Då kommer grabbarna i baksätet på att Sundsvall och Max skulle sitta fint. Sagt och gjort och jag var i Sundsvall (3) än en gäng haha. Tre gånger på en kväll är nog rekordet tror jag haha. Vi käkade hamburgare och sen drog vi hemmåt. Jag låg väl i sängen kring 3 inatt. Nykter och allt haha!







Det var väl min lilla lördag det... vad gjorde ni igår? :)

slappar vid datorn

Sorry för sent inlägg men har inte direkt haft tid med bloggen haha. Har gjort lite annat som jag inte kan berätta här nu. orkar inte men det är inge farligt if kan jag säga :D

jag ska väl fortsätta slappa vid datorn innan fredde kommer hem då vi förhoppningsvis ska hitta på ngt. kanske crousing i ljusdal ikväll? :)

kram på er

Lovefilm


Fick hem två nya filmer av lovefilm.se idag. Det var två disneyfilmer haha (Askungen 3 och lilla sjöljungfrun 3 ? ) Ska se på Askungen nu och sen Ariel haha. Ska skicka tillbaka filmerna imrgon så jag hinner få fler filmer till veckan :) Kanske tycker jag är lite töntig som har disneyfilmer på min filmlista men jag älskar disneyfilmer och ja, man får ta fram barnet i sig ibland ;)

om filmern:
Askungen är Disneys mest förtrollande Klassiker och i den helt nya långfilmen Askungen - Det Magiska Trollspöet fortsätter magin i ett sagolikt spännande äventyr! Tänk om glas skon inte passat Askungens fot? Tänk om prinsen blivit kär... i någon annan? Det är precis vad som händer när den elaka styvmodern får tag i den goda gudmoderns magiska trollspö, vrider tillbaka tiden och ändrar historiens gång! Med trollspöet i sin hand kan hon äntligen få den makt, rikedom och framtid för sina döttrar hon alltid velat ha. Och samtidigt stoppa Askungens drömmar om ett liv på slottet för gott... Följ med Askungen och hennes trogna vänner, mössen Jack och Gus, på ännu ett svindlande och fartfyllt äventyr med massor av skratt, härlig musik och magisk "Bibbidi-bobbidi-boo"!



om filmen:
Följ med i en helt ny långfilm som tar dig långt bakåt i tiden, djupt ner i havet och till den tid då Ariel var ung, i det härliga undervattensäventyret "Den Lilla Söjungfrun - Sagan om Ariel". Ariel, hennes systrar och deras mamma - drottning Athena - älskar musik över allt annat och lever lyckliga i Atlantica. Men lyckan förvandlas plötsligt till tragedi då Athena fångas av pirater och försvinner. Ariels pappa, havsguden Triton blir förkrossad och förbjuder all musik i hela havet, för all framtid! Men Ariel kan inte tänka sig ett liv utan musik, och börjar i hemlighet leta efter andra som delar hennes dröm. Hon träffar fisken Blunder och den calypsosjungande krabban Sebastian. Tillsammans blir de bästa vänner och kompanjoner i ett riskfyllt uppdrag: Att återföra musiken till Atlantica!

Jobb på förskolan


Här leker vi med några pinnar jag och Leo. Tanken är att man ska ta en pinne i taget och den som tar en pinne så tornet rasar förlorar haha. Vi förlorade en gång var.

Nu är man hemkommen från jobbet. Även fast jag har stängt många gånger förut så var denna lite speciell eftersom jag var HELT ensam i byggnaden när jag låste. Annars har jag låst förskoleavdelningen bara och gett nyckeln till någon lärare (som har haft möten då...) men denna gång var jag verkligen själv vilket var lite scarry haha men jag klarade det bra tror jag ;) Jag hade kunna stannat flera timmar till för att organisera bland pennorna och bland papper och så men man kan inte spendera en fredagkväll själv på förskolan?! haha

jag ska iaf dit till veckan för att lämna nyckeln :) Då får ja träffa de underbara ungarna igen hihi

Dags att dra till jobbet


Nu ska jag stänga av datorn och göra mig klar för att åka till jobbet. Ska jobba några timmar på förskolan här i byn. Ska stänga och det har jag gjort flera gånger förut men det känns lite osäkert ändå. Jag är där helt själv med massa ungar haha. Dock tror jag inte det är så många barn eftersom det är så mycket skolavslutningar hit och dit och oftast har barnen syskon så ;) Det ska nog gå bra.

Jag ser dock inte fram emot att cykla i detta väder. Visst det regnar inte nu men det är inte så fina moln där uppe i skyn och jag hoppas att det regnar (om det ska regna..) innan jag åker hem haha!

Slutar vid 6 så hör av mig efter det!

kram på er

Hello, I'm Gabby


Hittade ett roligt test på kanal5´s hemsida. "Vilken housewives är du? " Jag blev Gabby vilket iof kan stämma haha. Jag gillar kläder  och smink och skor men jag är inte lika ytlig som henne (vilket ni kanske kan förstå....) Men jag skulle vilja påstå att jag är lite Bree också (gillar att ha ordning i huset...) och lite Lynette som älskar barn haha. Vilken blev du? :)
Gör testet här.

Vattenmelon



åååh vad vattenmelon är gott :) Köpte en riktigt stor en häromdagen på ICA och skärde upp den idag först. (varför ?! haha ) Den var extremt god och jag måste ta lite mer. Man kan inte övertrassera sitt dagliga intag av vattenmeloner va? Finns det ens något sådant? hahahah :P

Det blir aldrig som man tänkt sig

Ja borde ha lärt mig att skriver jag något innan jag gjort det så så är det som att det blir ett stort svart moln över mig. Det kommer något ivägen som gör att det inte blir av. Detta händer ALLTID mig!!! Med andra ord blev det inget besök till Peter (iaf inte nu på ett tag då F är upptagen...) och det blev inget besök till apoteket.


Iof inge händelser som på något sätt förstör mitt liv haha men det är tråkigt och än en gång faschinerande över att det inte händer bara för att jag skriver ut det i bloggen i förväg...

nu har jag bara ca 10 sidor kvar i andra boken om Rebecka Bloomwood (en shopaholiv i new york). Ska genast hugga tag i den tredje boken, "En shopaholic säger ja" Såg även att det finns en femte bok, men hittar den bara i ett inbundet exemplar men jag vill ha en pocket. Dels för att jag hellre läser pocketböcker men även för att serien ska vara "lika" haha Vet ni vart man kan köpa den femte boken (en shopaholic i väntans tider) så let me know!! :)

Bli bortskämd

Ibland blir man riktigt bortskämd haha. Igår kom svärmor hit och fixade med lite blomster på gården och som tack bjöd jag henne på lite mat. Idag är det vi som blir bjuden på mat. hon sa inte vad men allt hon lagar smakar underbart så jag blir nog inte besviken ;)

Efter det bär vi iväg till Peter som fyller år idag. 25 för att vara exakt. Grattis till honom =)

SEN tänkte jag försöka komma iväg till apoteket för att köpa Alli. Det nya bantningspillret. Beroende på vad hon i kassan säger om det. Vill verkligen bli smal nu... iaf så jag kommer under min "spärr" aja.. återkommer om det :)

Today


Dagens jag

Tunika-Gina Tricot
Jeans- ONLY

ber om ursäkt för den dåliga bilden men det är mörkt ute och mörkt inne och kameran ville inte samarbeta då haha!
Tråkigt väder idag igen, vad ska man göra då? läsa klart min bok kanske ;) Hoppas det är lite bättre väder imorgon, för då ska jag jobba på tal om annat. Ska stänga så jag hoppas det är lite barn haha

Nytt program


Sitter och kollar på trean och premiären av Stora byggslaget. Som nybliven husägare kan detta vara bra att kika på. Man kan alltid på tips och ideér för att inreda sitt eget hus. Kanske bytta något nytt? haha. intressant var ordet!



ja det var väl intressant, men mycket av va de gjorde var lite väl irriterande haha. Som att det skulle ta 4 dagar att göra ett bord, det borde det inte ta om man är 4 pers liksom hehe. Men jag ska absolut fortsätta kolla :) Som sagt, inspiration och ideér till huset haha

Ny blomster




Svärmor var över och kom med dessa fina blommor som nu hänger vid entrén. Mycket fina!



Fick även nya plantor under fönstret ... :)

tidningar



ber om ursäkt för den dåliga bilden, fotat med mobilen...

Fick dessa två tidningar i postlådan idag. Underbart då vädret suger och jag inte har något att göra. Jag har redan klarat av Vecko Revyn och nu ska jag hugga in i min favorittidning, topp HÄLSA :)

Madde funderar

sitter och tittar på massa engelska program och det uppstod några frågor. Först var det "Extreme home makeover" och i detta program var det en mörkhyad familj som fick hjälpen. Jag är absolut inte rasist men VARFÖR skriker varje mörkhyad tjej som om hon håller på att dö? Hello dramaqueen. Det är lika i nästan varje program tycker jag. Talkshows and everything.


Nästa program var (är) "the real housewives  of OC". Visst är pengar nice och allt det men man jag tycker det är pinsamt med 40-14. Men nu till funderingen....VARFÖR går amerikaner alltid med skorna inne? Jag har inte sett en enda serie eller realityshow där de går utan skor inne. Är inte det lite onödigt , ja menar det blir ju skitigare inne?!

Dagens jag

Det är allvarligt något fel på min telefon haha. Jag ställde den på 9 så jag inte skulle sova bort hela dagen. Då var jag så trött så jag ställde den på 10 istället. Vaknade typ 10.30 av mig själv. Då hade inte telefonen ändrat ringningen till 10. Snacka om irriterande haha. Men men, det är fult väder ute ändå så jag missar inget speciellt.

Vad händer idag då? Inget planerat har jag. Ska väl städa lite och läsa lite ur min bok. Annars tar jag dagen som den kommer liksom. Vad gör ni då? :)

Dagens jag:



Skjorta: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot

Ska ni själv köpa en likadan från Gina så prova den innan för de är stora storlekar. Detta är en storlek 38 men jag hade kunna köpt en 36 lika gärna haha..



ciaoo

Dumma repriser

Varför är deet bara en massa repris av allt? :(
2 ½ men hade jag sett förr, denna NCIS har jag också sett 3 gånger innan till och med. SUCK haha!

3 år i vuxenvärlden



Glömde nästan bort att det är 3 år sedan PRECIS, som jag tog studenten idag. Den 9 juni 2006 gick jag ut skolan i Ljusdals naturbruksgymnasium.

studenten är bland det roligaste jag gjort i hela mitt liv, samtidigt som det är det läskigaste. Att stå på egna ben i den vuxna världen och klara sig själv helt och hållet. Att slitas från sina vänner och den trygga vardagen som skolan faktiskt var. Att känna presen på att hitta jobb och allt annat... Jag klarade mig ändå och saknade pluggningen eftersom jag hittade tillbaka till skolbänken ;)

Lillebrors födelsedag


Tårta med jordgubb, mandarin och kiwi :D mums



lillebror som blev 16 idag i tröjan han fick av mig :) det står
" i can fix whats broken"

Tips till läslusar

Ska tillägga att cdon.com just nu har ett erbjudande. Ta tre pocketböcker för 99 kronor. De kostar alltså 33 kronor styck vilket är 6 kr rea per bok (då de annars kostar 39  kr) Det är bra erbjudande för alla läslusar där ute :)

nu blire desperate housewives och sen kommer det bilder sen vi var hos brorsan :)

Ego




Dagens jag har en svart klänning från H&M :)

Läsning



Hämtade även ut mitt paket med böcker från cdon.com
någon som vågar gissa vad jag ska göra i sommar? ;)

Shopping

Åkte in till stan med syrran och Karro, det var trevligt. Något som var ännu trevligare var att skattepengarna hade kommit in =) me like a loooot ! haha. Blev lite mer shopping än bara en present till brorsan men faktiskt inte så mycket som jag brukar göra.


Blev denna klänning från H&M. En klänning designad av Matthew Williams. Kostade 398 kronor men hade presentkort så denna kostade bara 60 kronor för mig. Inte illa va? haha. Den hoppas jag kunna använda mycket i sommar



Blev även två tunikor på GinaTricot. (Nu har jag fullt med stämplar så nästa gång jag handlar där har jag 150 kr rabatt ) En aprikosfärgad tunika för 149 kr och en brun skjort/tunika för 149 kronor


Hudiksvall

Nu ska jag göra mig klar för hudiksvall. Ska till stan med syrran. Köpa lite krukor till hemmet, och sen en present till brorsan. Hoppas jag hittar ngt bara hehe!

ha det så bra sötnosar

Brorsan 16 år

Idag är det tisdagen den 9:e juni. Idag är det inte en vanlig dag

* brorsan fyller 16 år idag. Grattis grattis!

snackade igår om att åka ner till Göteborg och Liseberg. så håll tummarna för att ingen backar haha! Ska snacka mer om det idag när F kommer hem hehe! Någon som vill följa med? =)

Rainman twins

Kollar på dokumentärer om "rainman tvillingarna". De har otroligt minne. De minns exempelvis vad de har ätit varje dag sedan barnsben och de kan rabbla upp vilket väder det var den och den dagen. Helt otroligt. Dock förstår jag inte hur det kommer sig att endast "mindre utvecklade" personer får denna förmågan. Är det alltså inte meningen att vi ska ha sådant minne?

hur som helst är det faschinerande :D

inlägg


När man har "sommarlov" och är hemma själv i stort sett hela dagarna finns det mkt tid över till datorn, internet och bloggen. Det kommer bli mycket uppdatering här framöver kan jag lova. Både korta och långa inlägg, både skvaller, och meningsfulla inlägg, inlägg med bilder och inlägg utan bilder. Ja allt helt enkelt. :)

Nu ska jag äta middag, det blir grillat. mums :D

Bra program

Kollar på Tyra Banks och idag är det ett program i min smak. Handlar om barn med övernaturliga förmågor. Intressant intressant. Just nu på kanal 3

Tatuering



Vet ni? Jag har äntligen bestämt tatuering och placering. Jag ska ha den på handleden. Vad det är säger jag inte men visar er sen när det är klart. Ska ringa och boka tid nu i veckan förhoppningsvis. Här ser vi Vickan med en tatuering på handleden. Tycker det är sååå snyggt :)


Gratis bok


Jag ber om ursäkt för dålig bild men det är från mobilen hehe. Jag fick med en gratis bok nu med senaste leveransen av filmerna från lovefilm. Helt underbart hehe! Jag som ääälskar att läsa liksom. :)

Film



Kollar på denna nu.. den är hur bra som helst hahahhahaha. Behövde verkligen denna nu hehe!
Han är verkligen niiiiice att titta på :D

Mannen med minnet

Minns ni igår om vad jag skrev om helena och hennes påhittade gubbe som hon berättade till ola om?
nu råkar han minnas detta och med tanke om hur det blev med guldfisken så anar jag hur detta kommer bli HAHAHAHA

Wanted



299 kr på Stylebystars.com

Kväller

  
Nu är man hemma igen efter lite bestyr.
Har varit över till pappa för att kolla in hans nya kök, sen har jag varit runt omkring i my hood för att fota blommor till herbariumet vi ska göra under sommaren. Jag är väl uppe i 20 blommor kanske men då har jag enbart fotat idag typ så jag är ganska nöjd. Dock vet jag massor av fler blommor som jag inte har hunnit med att fota ännu så mina minimum på 50 arter kommer jag nog klara galant :)

Idag var det även val till EU. Jag kan erkänna att jag inte röstade. Mest för att jag inte bryr mig om politik men även för att jag har noll koll på vilka partier som vill utföra vad så :P Jag hoppas det blir bra ändå!

Röstade ni?

föresten.. vet ni vad jag har i ugnen just nu? Rabarberpaj :D gott gott gott !!! hehe

My new BFF



sitter och kollar på My new BFF på kanal 3. Det är hur bra som helst haha. Jag förstår dock inte hur man kan vara med på en grej för att bli hennes bästis men men. Jag har redan hittat mitt hatobjekt. Hon tjatar hela tiden om hur alla hatar henne för att hon ser så bra ut men jag tycker inte hon är all that haha... men det kanske är jag som tycker det :P
iallafall äre ett rätt bra program.. om man gillar realityshows vill säga :)



UPDATE !! Hon heter Kiki hon jag menar. :P

Söndag

Hejsan alla läsare!

Idag vaknade jag vid 12. Asså fan haha. Hela dagen är ju borta typ. Idag är det söndag vilket innebär slapp slapp. Ska se en film från lovefilm.se och skicka tillbaka dem så jag får nya i veckan, jag ska läsa klart min bok så jag hinner att läsa fler böcker när de kommer från cdon.com. Jag ska även spela lite RollerCoaster Tycoon 3. Jag testade lite igår och det var sjukt roligt haha!

HAHAHAHA Helena och gänget drev med mig igår om att det inte var Helena jag skickade till utan till ngn roffe haha. Först trodde jag att hon drev och jag skrev det också haha. Sen fortsatte hon och jag tänkte att det kanske stämmer då, helena kanske har bytt telefonnummer eller så har hennes mobil blivit stulen haha. Så berättade hon allt detta för ola HAAHAHAHAHA han läre tro att jag e blond eller ngt :P Men ja, han hälsa iaf ;) höhö

 

Dagens jag är svart, osminkad och allmänt ful :P men det är ju söndag så :) haha

Magnus och litteratur

Nu kollar jag på Magnus Betner på kanal 5. Han är så himla bra haha!

Råkade dessutom köpa 10 böcker på cdon.com. Nu är man laddad inför sommaren! härligt.

hugga ved


Fy farao vad jobbigt det är att hugga ved kan jag tala om haha. Har huggit ved nu i en halvtimme typ. Mina armar, mage och rygg kommer känna av det imorgon kan jag lova haha. Men det är bra träning iaf :)


Vad gör ni då? själv ska man ringa syrran och fråga om de vill komma och se på film eller ngt ...

kram på er

Mina bäbisar


katt nummer 1


katt nummer 2

Garderoben

 
före och efter.. :)


mina klackisar....


mina plattisar.... :)

städade garderoben idag. Lade skorna och väskorna längst upp, och på nedersta hyllan sorterade jag ut kläder jag kan ha, kläder jag kan ha om några kilo och kläder jag inte vill ha som jag ska sälja. Det försvann ganska mycket faktiskt. Ska nog sälja mer kläder när jag gått ner lite till. Dels de som då är för stora och sen även de som jag kanske inte vill ha trots att jag då kan ha dem. Nu blev det tjatigt haha men ni förstår ;)

Nu ska jag nog ut och kratta ihop lite gräs. Fredde ville inte ta uppsamlaren efter gräsklipparen så det ser ut som en äng med nyslaget hö hahaha. Det går inte för sig!

ciaoo

Nyplantering


Tog skott från denna planta och...



..planterade dem i en egen kruka. Satte även om dem så att de fick sitta i likadana nya krukor :)


Även denna planta fick ett nytt "hem". Den verkar trivas bättre nu så här hängandes hehe! Någon som vet hur man tar skott på denna och vad den heter? =)

Sveriges nationaldag


Idag är det lördagen den 6 juni 2009. Med andra ord; Sveriges nationaldag! Jag firar inte nationaldagen på något speciellt sätt. Lever den som alla andra "vanliga dagar". Skamligt kanske men så är det. Idag är det även ett år sedan jag och Magda var i Sundsvall för att titta på söta skåningen Ola som sjöng där då. Tiden går fort ska ni veta!

Idag vaknade jag tidigt och inte speciellt på bra humör heller. Vet inte varför, kanske för tentan igår, kanske för att det är mkt hormoner i mig nu, kanske för att jag bara har en dålig dag. Hur som helst började jag städa massor. Tog tag i min garderob. Rensade ut det jag inte kunde ha och det jag inte ville ha kvar som jag istället ska sälja på Tradera. Sen delade jag upp kläderna i det jag kan ha nu och det jag sparar tills det att jag gått ner mina kommande önskade kilon. Kan alltid vara bra att ha kvar lite så man slipper köpa så mycket nytt.

Nu tänkte jag sätta mig i spelens värld och spela lite CSI. Åh va skönt det är att vara ledig :)

Hur har ni det denna nationaldag? :)

SKITDAG

Idag har jag en jävla skitdag ska ni veta... Först är man en poäng fr¨ån att få A på tentan. EN JÄVLA POÄNG ?! Kill me please !!! Sen har jag haft så ont i magen och mått illa varje dag plus sen mens så jag tänkte att det kunde (äntligen) vara barn i min mage. Dock var det inte det..

fy fan kan denna dagen vara värre? nej tror faktiskt inte det?! Jävla cp dag -.- kommer inte vara så aktiv här idag
nu ska jag bara gå och lägga mig i sängen och deppa haha

hörs imorgon eller någe

ps.. har iaf sommarlov nu !!

090604


Nu hörrni har ajg pluggat heeeela dagen. Kan fåglarna som sagt, kan träden, kan spåren och spillningen och kan de flesta insekterna. Har lite svårt med dagsländor och flicksländor och alla de. Helst när de är i larvstadiet men det ska nog gå bra! hehe!







nu ska jag läsa igenom allt igen sen sova!
har tentan kring 10 imorgon. bloggar efteråt med mobilen!

kram och god natt :)

En studerande sjukling

Hejsan!
Vart hemma från skolan idag. Har fortfarande fruktansvärt ont där nere i magen :/ Skulle bara vilja ligga ner och vila resten av dagen /natten men det går inte.. Måste plugga till tentan imorgon. Fågelljuden och utseendena sitter, däggdjursspåren och spillningen sitter, löven sitter till 97 %. Det är stenarna och småkrypen jag är lite osäker på och som jag kommer lägga energi på idag. Jag SKA bara ha A på tentan imorgon. jag ska, jag ska, jag ska!! haha

Hoppas ni har en underbar torsdag så hörs vi sen under dagen!
kram

ond äggstock?

Usch! Jag mår inge bra. Har mått illa nu typ hela veckan under dagarna men aldrig spytt. Har nu dessutom ont i äggstockarna (tror jag) Jag hoppas det inte blir värre för jag har ju skolan imorgon. aja.. ska titta på busstider nu så att jag  inte missar den imorgon hehe!

Kram och vi hörs imorgon under dagen :)
kram

Förtrollad


JAg vet att jag är helt seg men man kan inte kolla på alla filmer samtidigt right? hehe! Nu har jag sett denna film då. Detta var en av filmerna som kom hem med lovefilm.se :) Den var hur bra som helst tycker jag. Snyggt gjord och rolig kombo med både tecknat och verkligt haha!

Har ni sett den? Annars rekomenderar jag den.

Den får M M M M av 5 M möjliga!

Borta bra men hemma bäst!


Idag åkte jag hem "hem" faktiskt. Slutade vid 11 idag så då är det värt att åka hem till Boyen och katterna och kattungarna (som för övrigt har börjat öppna ögonen nu ...) Idag i skolan var vi ute i två timmar och kikade på träd så nu kan jag förhoppningsvis allihopa. Kan köra ihop sig på Alen om inte kottarna är med men det ska nog ordna sig. Med uteslutningsmetoden kommer man långt hahaha!

Hade även fått hem två filmer från lovefilm.se som jag ska försöka se. Iaf en idag. Hinner inte så mycket mer eftersom jag måste lägga mig tidigt då bussen går tidigt. HUA !!!

aja nog om mig.. vad har ni gjort idag? =)

Annorlunda



FRÄN BILD ELLER VAD ?! haha
( Det är Ola för er som inte ser )

OLAS NYA SINGEL


Fick veta i Fredags att Olas nya singel kommer den 22:a juni. Idag fick jag höra vad den kommer att heta också... nämligen Sky is the limit.. eller  sky's the limit som man  skriver...


LÄÄÄÄNGTA !!!! haha

Gissa trädet

på tal om träd.. kan ni detta träd? ;)


Detta trädet ska jag kunna på fredag. Ett av de jag har svårast för men kör man uteslutningsmetoden så funkar det väl? :P hahahaha. Vet ni vad det kan tänkas vara?? =)

Dagens skoldag

Nu är man hemma från dagens skola. Idag läste vi om däggdjur, deras fotspår och spillning på förmiddagen och på eftermiddagen samlade vi på småkryp och kollade på dem i stetoskop och så vidare. Ganska äckligt men ganska spännande ändå. Imorgon är det halvdag som tur är :p Man blir ganska såsig i skallen av allt som man ska ta in hit och dit hehe.

Nu ska jag ladda hem fågelljud (lagligt på en sida...) och sen ska jag nöta in dem, försöka nöta in stenarna och sen BANKA in träden haha! Aja det ska nog gå bra!

Vad gör ni idag då? Hoppas ni sitter och slappar :P hehe!
kraaamar så länge

Tentor


Resultatet från förra tentan. Är egentligen inte nöjd men eftersom jag trodde jag skulle behöva göra omtenta så ska jag kanske vara nöjd ;) haha. Bara hoppas på bättre nästa tenta!!


Nu har jag tränat på lövträd hela dagen. Tänkte träna lite varje dag på allt inför duggan på fredag. Eftersom jag fick så pass bra på förra tentan har jag chans på A på denna kurs. Ska bannemig ha det också haha! Jag ska kunna allt. Fotade stenarna idag som jag ska titta på varje dag, tränar fågelljuden och utseendena i bilen till/från Gävle, kommer träna mer på däggdjur och småkryp imorgon i skolan och därför antagligen mer på kvällen när jag kommer hem! aja! jag kommer kort sagt träna på allt varje dag haha! HÅLL TUMMARNA för mitt A? ;) haha!

Nu ska jag slänga mig i säng och läsa. Köpte mig en tidning på väg hem och så ska jag försöka sova. Ska upp tidigt imorgon för att försöka hinna göra matlåda.

Natti natti

Dagens jag

Lovade bild pä dagens mig. Som sagt, jag är varken fotogenisk eller speciellt smal ;) men äsch!
I still gotta have clothes right? haha!
 

Linne- Gina Tricot
Kjol- Lindex

får se om det blir fler outfits i veckan. Kameran varnar för lite batteri haha :(

Madde tipsar för fynd



Vill tipsa om att sidan Catalog.se har halva reapriset på redan prissänkta varor. Passa på att fynda :)

Skoldax


Nu sitter man här och skriver lite. Kan inte låta bli datorn inte ens när man ska till skolan. Illa illa hehe! Dagens jag har kjol och linne. Vädret tillåter typ inget annat. Inte om man inte vill vara indränkt i svett iaf ;P Har bara en föreläsning på morgonen och sen slutar vi för dagen. Skönt att komma hem tidigt idag kan jag lova.  Nej nu måste jag borsta tänderna och dra till E4:an där jag blir upphämtad av klasskamraterna!

Tänkte fota dagens outfit senare när jag kommit hem :)
Ni får ha en härlig dag under tiden. kram kram

RSS 2.0