Lovefilm


Jag är medlem på market2member vilket är ett företag som funkar ungefär som gratisbio, man kan rekrytera medlemmar, samla poäng genom att klicka på erbjudanden och handla online på nätet. Genom market2member testade jag lovefilm (man fick 10 000 poäng...). Man kan prova lovefilm gratis i två veckor och se så mycket film man hinner helt gratis. Man kan dessutom säga upp det den 14:e dagen för att slippa betala den fortsatta abonemanget som börjar efter dessa 2 veckorna. Man kan juh välja ett av olika abonemang beroende på hur många filmer man vill se i månaden och jag valde då jag hade fri tillgång av filmer och  max 3 filmer hemma samtidigt. Nu idag kom de tre första filmerna så jag vet juh vad jag har att göra idag.
Det är väldigt enkelt detta eftersom man inte behöver betala något porto då man skickar tillbaka filmerna i samma kuvert som dem kom i. Snabbt, enkelt och superkul!

Bli medlem på market2member ni med, samla poäng och byt in till olika presentkort. Ni kan juh ex prova lovefilm och få 10 000 poäng!! :)


De tre filmerna jag fick hem nu idag var
  
1. Tonårsliv - Lola Cep är en populär tonåring från New York City som är van att alltid stå i centrum och få allas uppmärksamhet. Men allt detta förändras när familjen lämnar hennes älskade Manhattan och flyttar till en otroligt tråkig förort i New Jersey. Men det allra förskräckligaste är att rollen som fröken populär är upptagen av född-att-vinna, född-att-bestämma-allt Carla Santini som inte låter någon ta hennes plats

2. Resident Evil; Extinction- Överlevande från katastrofen Racoon City ger sig ut på en resa genom Nevanda öknen för att förhoppningsvis ta sig till Alaska. Alice ansluter sig till sällskapet och deras kamp mot den onda Umbrella Corp. Detta är film 3 och jag som inte har sett tvåan än (a) kanske det inte gör ngt? aha

3. Alvin och gänget- De talande och sjungande ekorrarna, Alvin, Simon och Theodore forslas med när deras gran blir nedhuggen för att skickas till Los Angeles. Väl där träffar de den misslyckade musikern Dave Seville som trots att ekorrarna river sönder hans hus blir imponerad av deras musikaliska talanger.

Postat av: ida

ja det blir nog kul! tack så mycket! nu hoppas jag att det bara rullar på så att jag snart har körkortet i min hand!

2008-08-05 @ 14:17:38
URL: http://karlssonida.blogg.se/
Postat av: Pernilla

Jag har sett Tonårsliv och Alvin&Gänget... Det blev en hel del skratt när jag såg Alvin & Gänget =)

När du har sett den så kolla på när de gör sin version av Olas feelgood xD (länken)

2uMWT38nQg" rel="nofollow">http://www.youtube.com/watch?v=2uMWT38nQg

2008-08-05 @ 14:22:12
Postat av: Pernilla

Eller sök på Alvin & Gänget - Feelgood på Youtube om länken inte funkar

2008-08-05 @ 14:23:38
Postat av: Deniesé

Ah Alvin o gänget är bra! :D

2008-08-05 @ 14:48:38
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Madde

pernilla:



haha ja jo jag har redan sett den haha, klockren ;)

2008-08-05 @ 15:34:32
URL: http://justmadde.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0