Snabbt

Då var de de här med uppdatering igen då haha. Jag fattar inte hur vissa hinner med 7 inlägg om dagen. Då bor de ju vid datorn. Jag hinner verkligen inte det haha. Jag försöker få ihop vardagen nu med 100 % skola (200 % enligt lärarna) Kevin, huset, träning, sambolivet och lite fritid där emellan också. Det är en massa som sagt och dygnet har tyvärr fortfarande bara 24 timmar :P

Denna vecka är jag nere i Gävle i alla fall. Hade heldag igår med föreläsning och shit vad bra det var. Jag lärde mig en massa, fick både aha-upplevelser och en massa frågetecken bortkopplade till utropstecken. Jag hade inte alls ont i huvudet eller var trött när jag kom hem vilket inte alls tillhör vanligheten när det gäller inneveckorna kan jag lova. Hoppas det håller i sig :)


Nu är badrummet nästan klart. Rörmockaren ...

img_1845 (MMS)

Nu är badrummet nästan klart. Rörmockaren kommer på måndag och sätter dit duschstången och sen kan man inviga de nya :) häääärligt


Vem besökte mig?

Nu såhär på lördagsmorgon fick jag sova ut (läs ligga kvar i sängen längre än pojkarna) för en gångs skull.. men jag har inte sovit helt eftersom man hörde Kevin och Fredde dona på utanför sovrummet men ändå. Helt plötsligt känner jag hur "en katt" hoppar upp i sängen och stryker sig bredvid mig. MEN det är ingen katt där. Jag tänkte att de var kanske jag som "drömde" och vänder på mig så jag ligger helt på rygg men då känner jag hur "det" hoppar upp på min mage och liksom drar sig. Går inte att förklara riktigt men jag kände en stor katt och hörde liksom lite hur katten spann..

men en långhårig stor katt jag har aldrig haft så jag vet inte ja.. haha

haha ni tror säkert att jag är galen här haha men jag lovar.. de var så. och det är iof inte första gången de händer. Häftig upplevelse är det i alla fall ;)


nästan klart

haft hantverkare här hela dagen.. blev inte klart.. de sista fick vi göra själv ;) kort kommer imorgon när vi fått upp duschen och ställt tillbaka alla saker i skåpen ;) men det blev schnyyyyygt :D

nu sover kevin så de blir fredagsmys i soffan och tvn :)
kram

nyvaken

Lånade syrrans systemkamera och fotade lite :)kevin är nyvaken :)

Kevins tandsingar

Lyckades få en bra bild på kevins små tänder hehe :)Där ser man hans små risgryn hehe.. men han går inte omkring sådär skitig om dagarna haha.. han hade precis ätit lite mat :D

Min vackra son

Här kommer några dagsfärska bilder på min underbara son :D
här ser man även de två tänderna haha :')jag äääälskar dig <3


Badrummet nu. Imorgon eller fredag kommer ...

img_1814 (MMS)

Badrummet nu. Imorgon eller fredag kommer snickrarna och tar upp dusch och de :) härligt!!!


Kevins tänder

Kevin har fått 2 framtänder :D På nedre käken har han fått två stycken små söta tansingar :)
Mammahjärtat smälte lite och idag är de ännu mer ute än igår hehe. Han har sluppit febern i alla fall men han är väldigt gnällig och "mammig" nu men det får han gärna vara ;)
ska försöka fota dem imorgon när det är bra lyse :)

när fick era barn tänder?

Vår dag

idag är det min och fredriks dag.. idag har vi vart tillsammans i 8 år :)

gaaaalet :P <3

Badrummet just nu. Haha men det blir bättr...

img_1791 (MMS)

Badrummet just nu. Haha men det blir bättre ;)


Sista dagen på veckan

är redan här.. shit vad veckorna går.. Det är inte klokt. Veckan som kommer kommer inte vara lugn för fem öre känns det som. Jag ska plugga typ 711 timmar om dagen. Måste läsa massor med litteratur och även se en film?! och sen på det ska man ta hand om allt som rör huset och djuren. SEN extra på det har jag en mattläggare att ta hand om också haha. Eller han sköter väl sig själv egentligen men jag ska väl vara hemma och se till att han jobbar ;)

Ikväll är det lugnt vid tvn. Nu kl 9 är det min favoritserie, nämligen WALLANDER på fyran :) Ikväll är det skulden som visas och den har jag faktiskt inte sett ännu så det blir ju perfekt :)

hoppas ni har det underbart :)
kram

har inte tid

plugga plugga plugga!

jag har inte tid att sitta här egentligen haha! Jag ska nu fixa lite läsning!

hörs senare!

Lets Dance
Ikväll är det dags för Lets Dance igen och jag ska självklart kolla. Jag har inte direkt någon favorit men klart man kollar lite extra på weise ;) Han är ju för söt alltså hehe

vem är eran favorit? :)


Kevin 7 månader

Idag blir Kevin hela 7 månader. Det är heeeelt sjukt. Vart tar tiden vägen någonstans?! Det är skrämmande haha. Snart är han lika gammal som Andrea var när Kevin föddes, då tyckte man att hon var så stor haha. Helt galet som sagt :pIdag händer det inte så mycket vad jag vet. Jag ska ner till förskolan och prata praktik och sen ska jag till bibblan och låna lite böcker (förhoppningsvis) Annars blir det lugnt som det ser ut nu i alla fall.
Vad ska ni själva göra denna fredag? :)

Sitter här med en aning stor hög med pappe...

img_1783 (MMS)

Sitter här med en aning stor hög med papper och försöker få struktur på min läsning. Bibblan blir de ikväll. Fy vad jag vill ha sommarlov nu :p


Slut i skallen

Jag kan säga såhär, aldrig har jag vart så såsig i hjärnan och så fullmatad med information som jag är just nu. Dessa tre dagar har varit fullpackade jan jag säga! Det har varit sjukt tempo och man har gjort allt för att hinna med att göra allt och skriva ner allt som sägs och så vidare. JOBBIGT !! Nu har jag i alla fall "ledigt" till måndag v 7 då det är dags att åka ner igen.

Ledigt var att ta i dock. Jag måste till bibblan och låna massa böcker, läsa typ 23422452 böcker/kompendium tills dess att det är dags att åka in igen. För att inte tala om uppgifter jag har att göra. KILL me please!

Nu ikväll ska jag släppa detta tråkiga arbete och bara slappa i soffan, Kevin sover och har en godispåse framför mig. Perfekt!

God natt!

RSS 2.0