Slappkväll


Har varit en riktig slappkväll
. Har bastat och druckit en öl (ja bara en för jag dricker inte så mkt som sagt..) blev sen Mumien 1 och nu The perfect storm. Har sett båda förr (filmälskare som man är...) men de tåls att se på igen. Blev ingen VIN (haha såg du Lisa? ) Diesel för skivan funkade inte i dvd'n >.<

Trodde jag skulle bli trött efter lite film och bastu men icke. Ska sitta en stund till här och sen ska jag nog läsa lite ur tredje Twiligt-boken :D

Har dessutom haft besöksrekord idag igen :) Himla roligt tycker jag ! Välkommen och hoppas ni stannar :D

Hoppsan

Det blir fan en bastu och en öl för mig ...



Skönt att basta lite och skönt för näsan om inte annat (är snorig..) och gott med öl. Jag är verkligen ingen öldrickare eller en stordrickare för den delen  :P

Nu blir det film hehe med Van Diesel ;) Aldrig fel hehe. Ser nu precis att Mumien är på 3:an och jag äälskar dem filmerna hehe! Blir att se den först !

Snygga naglar


Har suttit och fixat mina naglar ett tag nu. Klippt dem raka, filat till dem och målat med skyddslack som dessutom gör dem stakare :) Jag älskar långa naglar och jag tycker att långa, välvårdade naglar är skitsnyggt !! :)

Tradera


Som fattig student är man alltid i behov av pengar. Jag har nu lagt ut några annonser på Tradera.com .. Det är kläder jag aldrig har använt eller inte längre kan ha för att de är för stora. Hoppas de blir sålda så lilla Madde får lite pengar ;) hehe

Annars då, det är Fredag idag och det blir lite bastubadning, säger man badning? Iallafall så ska jag sitta i bastun och njuta en stund och sen blir det nog en film eller två. Inget mer än att slappa direkt men skönt det med :) Räknar ner dagarna till jag får hem Docka nu... Bara 2 dagar kvar *iih*



Här är ridstövlarna jag köpte på Tradera. Dock var de för små. För små kring vaderna med 2 cm. TVÅ CENTIMETER ?! Kollade igenom mina gamla papper sen när jag tränade och bantade som mest och då var jag 6 cm mindre kring vaderna än vad jag är idag så det ska nog inte vara några problem med att komma i dessa om några veckor eller hur`?! De kostade mig endast 50 kronor så det gör inget om de får ligga ett tag till. Men tror ni jag vart nå less eller? haha

Vad gör ni då sötnosar? Vad har ni för planer för idag?


Dagens jag

Dagens jag ser ut såhär... inge smink och slappa kläder :P









(förlåt för de fula golvet haha det SKA bytas...)

Linne: H&M
Kjol: Gina Tricot
Ballerinaskor: Ellos.se

Som sagt, inget speciellt idag men lika skönt det ;) Blir ev byte av kläder ikväll, fredag som det är hehe

Viggo till världen

GRATTIS EMMA som har fått sin lilla Viggo igår kväll :) Han är så söt och jag önskar er all lycka !

Design


Kollar på Design Simon & Tomas. De är riktigt duktiga och det är roligt att se att de gör helt olika varje gång men ändå med personlig touch (stavning?) varje gång :) inspirerande

Gudmor


Jag har den stora nyheten att berätta att jag ska bli Gudmor
åt syrrans barn. Jag blev stolt och mycket glad när hon frågade mig och självklart kommer jag vara det :) Jag älskar redan det lilla livet i hennes mage, fast det inte är mitt och fast jag inte har sett h*n ännu. Helt konstigt egentligen haha.

Gudmor, Gudfar eller Fadder, är vittnen vid dopet som egentligen har uppgift att vara fosterföräldrar ifall något händer föräldrarna innan barnet/barnen  är 18 år gamla. Idag är det inte den huvudsakliga tanken längre utan mer en fin gest vid dopet. Dock krävs det att gudmor, gudfar eller faddern är döpt (vilket jag är) och beredd att ta hand om barnets kristna fostran. Även gärna vara konfimerad (vilket jag också är) men inte längre ett krav.


Jag visste faktiskt inte att man var tvungen att vara döpt och konfimerad haha men kunde väl ha listat ut det egentligen eftersom man måste vara döpt för att få konfimera sig hehe, men man ska väl lära sig ngt nytt hela tiden right? ;) Jag ser dock fram emot detta :) Ska bli nice! Gudmor? shit vad gammal jag lät nu haha


Madde analyserar skvallertidningar



Det är lite roligt att ALLA (många i alla fall) skvallertidningar skriver om samma saker, använder samma bilder som konkurrenterna som de själva gör i varje tidning. Visst att de ska vara uppdaterade men varför använda exakt samma bilder som de andra? Varför inte vara bättre och ta något annat och inte vara en copycat? De använder oftast bilder från paparazzis ändå som inte har ngt med artikeln att göra så varför ta samma? Det förstår jag inte.

Jag förstår inte heller varför de hela tiden gör bigger deal än vad det egentligen är. Visst att de vill sälja tidningar men ingen tror väl på va de skriver ändå`? Och får man göra allt på andra människors bekostnad? Vart går gränsen? Det stod i aftonbladet att Robert Pattinson och Kristen Stewart var tillsammans men i Veckans NU står det att Kristen har en pojkvän sedan 5 år tillbaka. SAMTIDIGT i VN står det att Kristen är med barn med Robert. Hur de vet de är att Kristen har gått omkring med ett par brallor öppna från en filminspelning. Jag förstår verkligen inte hur reportrar kan sitta och ljuga ihop saker och ting och vrida på kommentarer och tips för att få det till katastrofer och för att sälja tidningar.. Jag litar inte på en enda skvallerblaska förrän personerna i fråga har kommenterat att det stämmer/inte stämmer.

Häromdagen gick jag igenom massa gamla skvallertidningar innan jag slängde dem och det var så roligt att läsa just eftersom de hade skrivit så mycket fel så det var löjligt. Det stod i varje tidning om att Victoria Beckham har lämnat David eller tvärtom. Är de inte tillsammans fortfarande? ehm jo just det! eller att det stod bland annat att Reneese Witherspoon och Pamela Anderson var gravida och skulle ha barn. De skrev de för att de såg bild på tjejerna med lite putande mage. Har de hört talas om mens kankse eller lite svullen ändå? Nej tydligen inte. Kändisar kan inte ha symptom som oss människor. De går inte på toa heller eller handlar mat, de är därför de är så intressant att skriva om det i tidningar. De är inte lätt att vara kändis inte ..

Skäms inte reportrarna sen när de inser hur fel de haft i sina skriverier? Skäms de inte över att ljuga och hitta på så mycket osanning om andra människor. M Ä N N I S K P O R ?? Jag fattar inte. Jag skulle aldrig kunna hitta på och ljuga om andra människor. Jag har alldeles för dåligt samvete för det.

Vad tycker ni? läser ni skvallertidningar? Tror ni på det som skrivs??

Torsdag


Idag är det torsdag, sjukt vad veckorna går fort.
Jag blir fan rädd. Snart sitter man här igen fast om ett år framåt, utan att man ens hinner att märka det. EHM kanske iiiinte riktigt så fort men det skulle vara nice, då skulle ett år till av högskolan vara avklarad ;) Nej men skämt å sido, det är inte bara jag som tycker saker och ting går för fort right?

Dagens planer är typ såhär. Måla staket och gärna träna. Dock vet jag inte om det kommer vara soligt hela dagen eller regn imorgon så jag ska kolla vädret hehe. Sen vet jag inte om det är så smart att träna då man hostar som en galning och då jag ändå ska börja rida på heltid igen till veckan. En funderare på det där asså ;)

Ehm har egentligen ingenting mer att säga (skriva ) nu men det kommer fler inlägg under dagen då jag är på riktigt skrivhumör kan jag säga. Kan bli både det ena och det andra känner jag haha!

Ha en bra dag sötnosar så hörs vi något mer i hope !
kram

Jag fotade en sjukling



HAHAHHA ja ibland är det roligt att fota sig själv...This is me today... sjukling :PJagJa

Lite bilder

Nu kommer de lite bilder från veckan med Emma och från när Charlotte var här :)

  







  



Då va de roliga slut..


Nu har Charlotte åkt
:( Usch att 1 ½ dygn kan gå så fort, helt sjukt haha. Vi har iaf planerat lite vidare på dittan och dattan, vi har kollat massa klipp och bilder, vi har varit ute i solen ;) Cyklat också haha! Sen har vi väl snackat mest. Sjukt roligt var det. Vi har hittat varandra kan man säga :)

Knäppt massor med kort både idag och igår men jag orkar inte lägga in just nu. Vet inte vad som är med mig haha men jag orkar ingenting känns det som xD Sjukan sitter väl i antar jag ;)

kommer med bilder snart.. ja loooovar. vad gör ni då??
kraaam på er

gammal bild....

God morgon


God morgon sötnosar!
allt bra med er? själv är det bra, har väl börjat blivit bättre men vette sjutton om rösten är bra HAHA. Ni kan ju fråga Charlotte om hon pratar med Madde eller en hes kråka HAHAHAHA. Ni skulle bara höra mig just nu hehe. Tur att man inte behöver jobba på dagis eller vara i skolan på ett seminarium då man måste prata med folk hela tiden hehe. Men ibland ska man ha tur (i oturen).

Vad ska ni göra idag då Själv ska man väl ut i solen med Charlotte och sen ska vi väl hitta på ngt att göra fram tills dess att hon ska åka hem ikväll. Tråkigt att ett dygn redan gått så fort :( Galet. Efter det kanske jag ska på dildoparty eller så stannar jag hemma. Tror dock det blir lite fest eftersom alla andra är borta haha. Det märks som sagt ;)

Ni får ha en bra dag så hörs vi lite senare vettja :D
puss

Nya läsare

Jag får fler och fler läsare för vare dag vilket är hur kul som helst :) men vilka är ni? :)

vore kul att veta liksom :D kraaam

Tv


sitter här och kollar på paris program My new bff. Det börjar närma sig finalen så de är rätt spännande nu ;) hehe Charlotte och jag har hunnit med att snacka gamla minnen, kollat på massa roliga bilder, käkat tacos, efterrätt a la glass och sen nu nördar vi vid varsin minidator. Ska väl fortsätta vara social nu hehe

hoppas ni har en underbar tisdag :)
kram

Hejdå snuva, hej Charlotte!


Tjeeena!

Har visst glömt att blogga idag. Sorry för det haha. Vaknade liksom 10, duschade, käkade frukost och sen så åkte jag in till stan och hämtade Charlotte. Hon ska sova här idag så då tänkte vi ha lite film och lite sånt då hehe. Nice eftersom vi inte träffas så ofta. Vi fick tur med vädret också, bra eftersom jag ÄNTLIGEN börjar bli frisk. Är inte täppt  i näsan längre men jag hosta istället vilket iof är jobbigt det men inte lika som att vara täppt ;)

Vad gör ni idag då? :)


Film Madde vill se...


Jag är ju filmgalen som ni kanske vet och nu har jag fått span på en ny film som jag vill se. Nämligen Year One med Jack Black. Han är sjukt rolig och trailern verkar sååå himla kul haha.  Någon som vill se den med mig?? :D

Dålig skräckfilm och olasvar


HAHAHA jag och Emma satte igång en film med 33 kortfilmer . Japanska skräckfilmer... SÅ B:IIIGT !!!! se inte HAHHAHA
vi ska byta till något annat nu hehe!!

Ola loggade in mitt i allt också, och några svar fick man,.. TACK OLA !!! Det var på tiden då det var någon månad sen sist haha.. =) sötnosen !!

Sjuka datanördar


vi sitter här nu med varsin dator.. min rosa och emmas svarta. Hur tråkigt kan man ha på en skala? Dock är det mycket mycket roligare än att vara hemma själv och bara tråka haha. Nu kan man iaf prata med varandra.. FAST hade hon varit hemma hade vi suttit vid msn ändå hahahahah!

Kanske vi ska se en film? eller kan ni söta läsare tpsa om några bra internetsidor eller bloggar eller ngt?? =)

I'm not alone....

Emma kommer om ett tag. Så ska vi sitta här och datanörda tillsammans.. sjuklingar som vi är haha. Skönt att inte behöva vara ensam =) Fick precis även ett sms om dildoparty på onsdag. Det säger man inte nej till ;) Hoppas bara jag mår bättre för annars läre ja vara kvar här hehe

Trött i skallen, powernap och walk-in-closeth


Har precis städat undan lite granna på övervåningen. Fixade lite i min walk in closeth och satte upp alla posters på Ola där inne ;) Blev mycket bra faktiskt hehe. Jag blev dock väldigt anfådd och trött i skallen så nu ska jag lägga mig och vila en stund. Måste vara på topp imorgon då Charlotte kommer över :) Dessutom måste det vara städat och fint så man slipper skämmas HAHA...

Har inte ritat något än heller men jag vet inte vad jag ska teckna issåfall. Får se va det blir efter powernapen xD haha

Vad gör ni idag då? :)


Madde blir hästägare! :)


NUUU vågar jag säga att de kanske blir så att jag ska köpa häst :) Underbara Docka som Sofia äger nu som jag har haft som sköthäst förut så jag "känner " Docka väl. Har pratat nu med stallet och jag har fått ett bra erbjudande hehe.

åååh I cant wait :D

Blev sugen på att teckna


En teckning jag gjorde för några månader sen...


Jag blev så grymt sugen på att teckna.... vet inte vad jag ska teckna men något blir det :) Ni får självklart se den under dagen hehe.

Rapport från sjuklingen



FYYYYYYY !! haha. Jag är ännu värre idag. Eller ja,huvudet och tinningen känns bättre men jag är hes så jag kan knappt prata och jag är mer täppt i näsan. Ska ta halstabletter hela dagen, köpa some painkillers och sen sniffa nässpray all day long. Kul va? erkänn att ni är avundsjuka ;)

HAHA man kan ju låtsas iaf hehe. Vad händer för eran del idag då? själv ska man verkigen bara slappa, försöka bli bättre tills imorgon då Charlotte kommer över. Blir väl några filmer om jag känner mig själv rätt ;) hehe

Hoppas ni mår super sötnosar... ciao ciaoo

Filmkväll i vanlig ordning



Idag är det söndag vilket innebär filmkväll. Idag var det Emma, Jag, Fredde och Chrille. Vi hyrde Bedtime Stories med Adam Sandler. Han är kung och jag totlat älskade denna film. Så jäkla bra hehe. Handlar om det man kanske tror efter titeln. Adam berättar godnatt sagor till sina dottersbarn och det som de hittar på händer även dagen efter. Mycket bra film som sagt och den får 5 av 5 möjliga av mig =) SE DEN med andra ord hehe!



M M M M M





har ni sett den? =)

Rachel Zoe


Sitter och kollar på reprisen av Rachel Zoe project. Rachel är en av de största stylisterna i Usa och jag tycker att hon är grymt fin och hon hittar grymt fina kläder och så vidare. Hon är en smart affärskvinna och inte en dryg rikemansbrud som jag trott när man sett bilder på henne i pressen. Det är verkligen ett bra program ifall man gillar mode och styling :)

Har ni sett det? Vad tycker ni`? Är på trean nu ifall ni vill se :)

sjuklingen skriver


gokväll på er... allt bra?? själv har man mått bättr, Mår lite dålig pga förkylningen men det har väl varit värre så jag ska inte klaga. Utmärkt tillfälle att kunna vila om inte annat ;) hehe. Jag har legat i soffan hela dagen. Inte orkat göra något annat än att äta, kolla på tv och blogga typ haha. Fick en sådan lust att träna men jag tänker inte göra det. Inte bra för kroppen att träna när man är sjuk ;) Så jag känner mig duktig hehe

Ska väl nu snart ringa Stallet och planera lite om Docka, sen kommer Emma ikväll för att kika på en till film. Mycket nice att man börjat umgås så mycket med henne. Man bor så nära men när man börjar bli vuxen så har man inte lika mycket tid för varandra längre. Tråkigt men då äre desto roligare när man väl ses istället :)

Har ni någon bra film att rekomendera? Antingen Skräck, komedi eller action. Alla förslag tas emot glädjeligen ;)










 


Garnier Eye roll-on


Såg precis en reklam om Garnier eye roll-on. En ny produkt som tydligen ska ta bort påsar och mörka ringar under ögonen. Någon som provat detta? Hoppas verkligen att den är bra för jag blev sugen på att testa.

Victoria Silvstedt

Kikade precis på Victoria Silvstedt- my perfect life. Insåg verkligen hur snygg hon är. Vill ha hennes läppar haha.







Dessutom är hon ju från Hälsingland ;) hehe

Makeup-artisten Emma

   



Några bilder av vad hon har skapat :) Fler finns på hennes blogg...

Jag vill passa på att tipsa er om min kära barndomskompis Emmas blogg. Hon är utbildad make-up artist och hårstylist och hon bloggar såklart om det. Dock inte enbart smink och hår utan även om vardagen, hennes hundar och nu om flytten till stockholm. Läs hennes blogg vettja ;) Få fina sminktips.

Dagens söndag

Godmorgon sötnosar!

Idag är det söndag ifall någon av er har missat det. Det innebär slapp slapp på hög nivå och kanske även en film eller två. Jag har ju en helv box med skräckfilmer som jag inte har sett ännu och jag är dessutom sugen på att se DAGBOKEN igen. Jag fullkomligt älskar den filmen. Älskar Ryan (a) haha. Han är en aaaaning het och helst i den filmen ;) Om ni inte har sett den så se den!! hehe


Vad händer annars idag då? jo kanske man ska vara duktig och måla lite staket? kanske man ska bara ligga i soffan med min rosa älskling och surfa varvat med film? Många kanske nu haha.


Dagens jag använder slappa kläder. Skönt en söndag och det är inte varje dag jag använder grått, så passa på och titta och lägg det på minnet ;) HAHAHAHHA :P








Tunika: Gina Tricot
Leggins: Gina Tricot

Känner verkligen att jag varierar mig idag haha. Nu ska jag kolla lite bloggar =)

The Unborn



Nu har jag och Emma hyrt en film. Blev The unborn. En skräckfilm från 2009. Berättar mer om den senare ;)



UPDATE

åååh filmen var faktiskt riktigt bra :D Den var liksom inte så förutsägbar som andra skräckisar är haha. Det handlar om en tjej som helt plötsligt börjar se konstiga saker och hon börjar undersöka sin släkt eftersom det verkar komma därifrån. Snabbt ser hon att så är fallet och hon försöker göra allt för att få det sluta.

Jag ger den 4 /5 faktiskt. Just för att den var snyggt gjord, nervryckande och rätt bra handling. Dessutom var den som sagt inte så förutsägbar och slutet var inte att räkna med så ja. Se den om ni gillar skräckisar ;)

Filmkväll med Emma

Idag orkar man inte med något jätteavancerat iaf. Jag är inte bakis men man blir bra nog trött såhär dagen efter. Emma och jag bestämde oss för en filmkväll bara hon och jag. Skönt med slapphet ikväll hehe. Återkommer väl med ett inlägg senare närn jag vet va de blir för film och så :)

Hoppas ni hare bra :)

Hånick

Hejsan! Igår kväll vart det liten oväntad fest som sagt. Emma kom hit så vi satt här och drack lite drinkar (groggar) innan vi åkte över till Evelina en stund. Satt där och snackade gamla minnen och så hehe. Faktiskt himla skoj och vad fint hon och Mårten hade fixat det :) Verkligen jättefint. Nu vill man ändra här också hahahah! Efter ett tag hos Eve åkte vi till Hånick en snabbis eftersom de var fest där. Var inte där så länge men det var trevligt den tiden man var där :) Mycket folk och många kändisar man inte har sett på länge hehe!


En färgglad grogg. Absolut vodka, passionfrukt och san fransisco drinkmix :) Gott!


Emma var på bra humör :)

 
Min underbara dator har även fått spotify i sig ;)


såhär glad kan man vara av att sitta i bagageluckan 8-) HAHAHAHHA

 
Fin solnedgång vid vattnet :)
Linnea, Emelie och Angelica var på topp :)


Linnea, Jag, Sammy och Emelie :)


Patrik och jag



En glad madde är äntligen hemma efter allt bestyr hehe :)

Oväntad fest

 
Gokväll! Nu sitter man här och väntar på Emma. Råkar bli lite fest ikväll. Är ju fest i Hånick ikväll och Emma ringde precis och ville att jag skulle hänga med. Man är ju inte den som är den och väntar som sagt på att Emma ska komma så att man kan börja dricka lite godricka ;)

Kameran åker med :D

ha en bra kväll allihopa!

Boyen



Titta så söt han är :) Det är ganska svårt att ta bra bilder på honom för antingen så vänder han sig eller så blundar han haha men ibland lyckas man ;) Sötnosen är fasen snart 5 år :O Vart tar tiden vägen??

Älskling krånglar..

Hejsan! Här sitter jag vid inte bara en, utan TVÅ datorer.. hej hej datanörd liksom hehe. Nej men jag för ju över bilder från min stationära till denna lilla nyinköpta älskling. Skönt att veta att det finns en backup på alla minnen. Dock har jag hittat ett litet fel. Eller något jag inte är nöjd med rättare sagt. Jag provade webbkameran igår och det bara svarta bilder. Trodde det hade med ljuset att göra så idag provade jag igen. Det gick inte så bra nu heller. Den har jättebra bild så länge jag posar. Men så fort jag klickar på "tag foto" så blir det en svart dimma över och så blir kortet svart. Kolla här neran får ni se.



(ursäkta bilden HAHAHHAH )
men här ser ni hur det ser ut medan man ska ta kort. hitta den rätta posen liksom.... MEN



så fort jag knäpper blir hela bilden så här.. sen återgår kameran till det vanliga igen.. Någon som vet vad som kan vara felet? Är jag verkligen så ful att jag inte fastnar på bild ens?  HAHAHAHHA 8-) :P


så ja, jag är nöjd med allt annat på min nya älskling tills detta kom fram !! blää hehe


meningslöst inlägg :P

jag ska föra över alla bilder från de andra datorerna til denna lilla nu så de kan ta ett tag känner jag haha.. dock kommer det vra nödvändigt :) men räkna med lite bilder sen under dagen :) känns som en liten nostalgitripp HAHA nej men man vet aldrig vad jag slänger ut för ngt ;)

försökte fota med den inbyggda webbkameran också men den är helt cp -.- det är bra bilder när man posar, men så fort man ska fota så blir allt svart -.- helt sjukt. ska prova i värsta ljuset sen så kanske det blir bättre, kanske inte haha!

hoppas ni överlever utan bild i detta meningslösa inlägg (a)

ciaoo ciaoo

Nu fungerar det :)

NU sitter jag vid den nya datorn. J*kla krångel innan det trådlösa nätverket ville fungera. Jag tror att det kommer funka fint nu hehe. Nu blir det bara till att lägga över alla bilder och så från den andra datorn så jag känner mig hemma haha och sen blir det till att installera massa saker :) men jag ääälskar min lilla nya dator hihi!

vad gör ni då sötnosar?? Torsdag kväll och allt :D

Shoppat ny teknik ;)

Hej!
Var till Sundsvall på Media Markt och råkade shoppa loss rejält (a) Blev en Sony LCD tv 40 " och sen en minidator som jag mestadels ska ha i skolan men eftersom min nuvarande dator är lite kurko så kommer jag använda den till att lägga in bilder och så på också :) Jag blev helt kär när jag såg denna vacka skapelse så jag var bara tvungen att ha den. Dessutom har ajg sett att många bloggerskor/bloggare har den och att de är nöjda med den så ja... Jag hoppas att den håller några år i alla fall. :)

Datorn är en Asus Eee PC på 160 gig och den är ROOOOOSA *wihooo* "Im in looooove with a..."

Torsdag

Hello Hello!
 

Nu sitter man här nyduschad och nyvaken näst intill haha. Nej men jag vaknade för 2 timmar sedan ungefär. Kunde inte somna förrän vid 2 inatt, nattuggla  som man är hehe. Nu kommer snart syrran över för hon ska låna duschen och det för hon har ingen vatten hemma just nu då någon pump eller så har gått sönder. Sen vet jag inte vad vi ska hitta på :) hehe

Vad gör ni idag då? =)

Snyggt från H&M

Kikade in på H&M och hittade faktiskt mycket jag ville ha. Värsta mycket fint på rean just nu ska ni veta. Ta en titt vettja!

Detta är bara ett urval av det jag hittade.



Snygga kuddfodral från H&M Home som kommer ut i höst. Ska lätt ha dem :)


snygga skor från 299 kronor på rean. Finnes även i svart

Söt klänning för 198 kronor på rea


söt kjol för 198 kr på rea även den.

Denna klänning trodde jag skulle ta slut fort eftersom den e rosa och tyllig och ovanlig men icke. Den finns t.o.m nu på rea för 298 kronor för den som är intresserad

fin top med bra budskap :) Kostar 99 kronor i ordinariepris och finns i tre olika färger med tre olika budskap.

saknar

Jag är så fruktansvärt ridsugen nu så ni anar inte. Jag saknar stallet och jag saknar hästarna, jag saknar doften av häst och hö. Saknar att kunna putsa träns och sadel och rengöra vojlokar. Jag saknar att kunna rida ut en långtur i skogen. Saknar att kunna träna dressyr på ridbanan och hoppa höga hinder. S.A.K.N.A.R !!! haha

TUR att det kanske är ändring på det nu snart då ;)


Namnsdag!



wohoo VEM har namnsdag idag om inte JAG ? höhö
Den 22 juli har Madeilene (Madeleine) och Magdalena namnsdag. HÄRLIGT !!

Kvinnonamnet Madeleine är en fransk form av Magdalena som använts i Sverige sedan slutet av 1700-talet och betyder "från Magdala". Magdala var en by nära havet av Galiléen som betyder "tornet" på hebreiska. Försvenskade former är Malena och Malin.

Madeleine började öka i popularitet redan på 1950-talet och blev ett modenamn någon gång på 1970-talet. I slutet av 1980-talet nådde modevågen sin kulmen och nu faller namnet allt snabbare nedför listan. 31 december 2005 fanns det totalt 21 012 personer i Sverige med förnamnet Madeleine varav 11 489 med det som tilltalsnamn. År 2003 fick 435 flickor namnet, varav 128 fick det som tilltalsnamn. Offeciell namnsdag 22 juli sedan 1986. (wikipedia)

idag finns det

Antal kvinnor:21 585 st, varav 11 723 tilltal.



Grattis till alla Madde och Magda där ute :)

Hemma från BB

Hejsan hoppsan!

NU var man hemma då. Åkte ju in med syrran till förlossningen igår eftersom hon började må dåligt av någon anledning och de på förlossningen ville att hon skulle åka in. De gjorde någon slags kurva på henne och enligt den hade hon sammandragningar och bebis var livlig som bara den. När de gjorde ultraljudet visade det sig att hon var lite öppen och barnet låg med huvudet neråt och hon fick därför inte åka hem för de trodde att det fanns risk för att hon skulle föda lilla bebis inatt. Vi var väl inte direkt lugn om man säger så haha. Det är ju 3 månader kvar innan bebis egentligen får/ska komma till världen. Vi fick därför sova kvar där och det var väl ingen höjdare. Sov nästan ingenting och vi hatar verkligen den svenska sjukvården. Det består egentligen inte av något annat än att vänta vänta och vänta. De tog 4 timmar för dem innan de sa att vi inte fick åka hem liksom. 4 TIMMAR !!!! herregud -.-

Imorse kollade de kurvan igen och ultraljud och enligt kurvan hade hon sammandragningar de första 20 minutrarna och efter det vare lungt. Dock förstod inte doktorn som gjorde ultraljudet idag vad den andra doktorn som kikade igår hade sett. Livmordern var inte alls öppen idag och allt såg helt normalt ut. Det betyder kanske att vi sovit över där i onödan -.- Aja hellre en gång för mycket än en gång för lite som jag brukar säga :P

Nu ska en trött Madde gå och vila lite :)
kram kram

Sjukhuset än

Ja vi blir kvar här. Syrran har haft samandragningar och var lite öppen. Alldeles för tidigt. Hoppas han hon stannar inne någon månad till hehe. Vi hörs imorgon när vi kommit hem. Svarar på kommentarer då :) kram på er

Sjukhuset än

Ja vi blir kvar här. Syrran har haft samandragningar och var lite öppen. Alldeles för tidigt. Hoppas han hon stannar inne någon månad till hehe. Vi hörs imorgon när vi kommit hem. Svarar på kommentarer då :) kram på er

Sjukhuset

Hej. Sitter utanför förlossningen nu och väntar på linda. Hon var tvungen att åka in för att hon inte mådde så bra men det var iaf inget fel på barnet vilket jag är glad över. Hon väntar på att dr ska komma nu och som vanligt när det gäller sjukvård i sverige så får man vänta, vänta och vänta. :( hoppas bara att det blir snart för jag orkar inte vänta ute längre xD vad gör ni då? Något roligare hoppas jag :)

Sjukhuset

Hej. Sitter utanför förlossningen nu och väntar på linda. Hon var tvungen att åka in för att hon inte mådde så bra men det var iaf inget fel på barnet vilket jag är glad över. Hon väntar på att dr ska komma nu och som vanligt när det gäller sjukvård i sverige så får man vänta, vänta och vänta. :( hoppas bara att det blir snart för jag orkar inte vänta ute längre xD vad gör ni då? Något roligare hoppas jag :)

Filmer

 
Fick två filmer från lovefilm idag. Wallander- mördare utan ansikte och The others. Har sett The others förut men den är så himla bra så jag ville se den igen. Den har dessutom slutat säljas och är sjukt svår att få tag på. Har ni den och vill sälja den till mig så säg gärna till :)

Nu blire film asså :D

Två outfits

Nu har jag varit duktig att fota outfiten för idag och jag tänkte visa er den jag hade igår också. Kan ni tänka er? haha jag som inte ens ville visa mitt ansikte för några månader/år sedan och nu gör jag helkroppsbilder också dessutom ;) Girlpower till mig hähä.


Måndag




Oversizetop i jeanstyg: ellos.se
Linne: Gina Tricot
Leggings: ellos.se


Tisdag:







Kavajtröja: ellos.se
Top: Lindex
Jeans: H&M


Tisdag

 
En nyvaken och osminkad Madde :p

God dagens folk :) Allt bra? Själv mår man bra. Ganska seg bara eftersom jag sov till 12 HAHAHA. JAg har drömt konstigt och knepigt haha. Jag drömde att Ola var med i ett hörn också. Han kom till dagis precis som han sa HAHAHAHA. Sen drömde jag att jag höll bli uppäten av en skitstor bläckfisk och massa konstigt. Jag är inte normal! Det kan man ju konstatera hahahah.

Vill ni se kort på dagens outfit idag föresten? =) Blev ju ingen igår som jag lovade. Har fotat det så jag kan visa er den också om ni bara väntar 10 minuter eller så :)

Rekord



Åh idag hade jag både besöksrekord och rekord i antal sidovisningar vilket är superskoj tycker jag :)
Vart kommer ni ifrån? dvs, hur hittade ni hit? :)

Bilder från Diggiloo



  



  



Ja här har ni lite bilder från Diggiloo as you wished ;) Det är långt från alla bilder (och alla "scener") men vill inte förstöra för er som inte har sett ännu heller hehe.

Klicka på de små bilderna för att få de större :)


Han fick för sig att prova på att stava till mitt namn haha. Det var de roligaste på länge hahahahha! :)

Jag ska måla hela världen lilla mamma...


Nu har man målat ytterligare en sats med bräder
. Inte så himla roligt men det blir nog bra när det är klart :) Nu sitter jag och mumsar lite Cashewnötter (stavning?).. GOTT hehe!

Vad gör ni då? :)

Musik

  
Jag har verkligen musikperioder i mitt liv haha
. Jag är verkligen en allätare inom musik. Lyssnar faktiskt på det mesta. Just nu har jag en rockperiod tror jag. Lyssnar gärna på rocklåtar! Dead by april, Nickelback, Metallica... När jag städar gillar jag att lyssna på Celine Dion HAHA, vet inte varför men hennes best-of-album är riktigt bra :) När jag pluggar eller är ledsen vill jag lyssna på Olas musik. Jag vet inte varför det är så haha men har ni också liknande `? Och vad lyssnar ni på för musik? :)

Ego

  
 

Jag fastnar på bilder ibland jag också ;)

Måndag

Hej svejs!
allt bra med er? Hoppas verkligen det :) Vädret ute suger verkligen. Regnar och regnar. När ska man få njuta av solen liksom? Nu ska jag göra mig klar för att dra iväg till Karro, min barndomskompis som fyller 22 idag. Fan om några månader är man 23 :O Snart är man 30 liksom haha. Hualigen va fort allt går. Det går bara fortare och fortare också har jag hört. :P
 
WOHOOO DET FUNKA :) JAg är kung på att fixa saker ;)

Aja dagens outfit och så får ni när jag kommer hem :) Försöker installera webcam på laptopen också men det går inte så bra. Vet inte varför. Den har sökt efter drivrutiner hur länge som helst nu. Hoppas det fungerar :P

aja vi hörs sen sötnosar :)

Mer av Diggiloo

En anonym kommenterade och ville se bilder från diggiloo :) Vill ni andra det också ? jag har inte vela lagt ut för att de kanske förstör för de andra som inte sett ännu. Men om jag varnar nu då så kan jag kankse lägga ut imorgon ? :)

Avundsjuk.. jag är så avundsjuk!

åh Linnea (Olga) är i Lycksele på Diggiloo. Jag är inte alls avis... INTE ALLS !!!! haha fan... men hon skulle hälsa och ev köpa en singel :) Mys det iaf hehe. Jag får väl höra godsakerna senare i guess ;) Nu ska ja klippa ur lite ur signeringsvideon så jag kan visa er :)

vad gör ni?

Dokumentär om Anna Nicole Smith



Ikväll på kanal 5 klockan 21.00 är det en "dokumentär" om Anna Nicole Smith. Det är en skådespelare som spelar Anna. Det visar väl hennes liv antar jag. Jag ska absolut se det. Ska ni? =)

Anna var faktiskt riktigt fin :)

God morgon! Bilder update !

Hej!
Nu har man vaknat till liv. Kom hem halv 4 igår och somnade då kanske 4. Mår dessutom riktigt bra idag. Drack inte så mycket igår heller så det är bra gjort av mig :) Jag fotade som ALDRIG förr igår som jag ska visa er bara jag har lagt in dem på datorn. (snart)

   




Gårdagens outfit. Klänning från Gina tricot :)

  


ja några bilder sen igår. Pallar inte att lägga in alla bilder ;)

Vad händer idag då? själv ska man BARA slappa. Ska väl kolla på massa filmer. Ser ut att bli regn dessutom så det gör inget om man är inne och latar sig ;) hehe 

fest

hejsan!
en liten snabb uppdatering. nu är festen i full gång och det är en massa folk här. råkade bli en smirnoff och nu dricker jag en päroncider. Gott :P

hoppas ni hare bra

kraaam

Tårtor, kalas och crusing


Idag är det ju lördag den 18 juli
och det är även Freddes födelsedag så Grattis till honom :D Det innebär fest ikväll och det är även crousing i Hudik ikväll vilket innebär mer fest haha. Jag har dock inte bestämt mig ännu om jag ska dricka eller vara nykter. Onödiga kalorier och onödigt med huvudvärk och skit men tråkigt att vara ensam nykter när 40 pers till dricker hehe. Lutar mer åt nykterheten faktiskt haha. Jag har ju alltid syrran ;)

Vad ska ni annars göra då? Ska någon på Diggiloo i Biskopsgården då? Jag hade gärna åkt dit men eftersom det är fest och så ikväll och jag såg igår så får det vara. Det blir fler gånger ;)





finns det något godare än tårtor? Min favorit är chokladtårta haha men de mesta går ner ;)

Diggiloo

Hej! Nu är man hemma och vaken och återställd till vardagen så att säga haha. Var ju till Järvsö och Diggiloo igår kväll. Var huuuuuuuuuur braaaaaaa som helst :) Det var verkligen det. Som jag sa till Ola så kunde de lätt ha varit tre timmar till haha. Bäst igår var såklart Ola (suprice suprice ?! ) och bästa låten var nog I belive I can fly. Visst hans låtar e ju bättre men de har man hört han sjunga så många gånger så därför toppar denna låten kvällen. Dessutom är det en av mina favoritlåtar i övrigt. Det var så bra att det kom en tår eller två (a). Kvällens andra bästa låt var när hela gruppen körade till trumpetlåten. En operalåt som är huuuuur bra som helst. I love it annars också (kommer tyvärr inte ihåg något namn HAHAHA )

Efter själva showen gick jag och Charlotte till signeringen. Kön var det värsta jag sett. Den var bred som en motorväg och man visste inte om de gjorde två köer eller en. Stod i 1½ timme ca innan vi kom fram till Ola men det var okej för då var vi sist vilket var helt okej ;) Filmade såklart så kanske lägger ut en snutt här, kanske inte ;) Det var ingen trängsel eller stress alls vilket var underbart! Efteråt när han var klar med alla stod vi och snackade lite till. Hur perfekt som helst och gud har jag saknat dem kramarna?! haha

Har ni funderat på att gå på Diggiloo så GÅÅ !! haha. Jag hade gärna gått på alla men när man inte är född rik så har man inget val :P

Nu har jag ingen spelning planerat men det blir väl till hösten antar jag =)





Halva bilden "råkade" försvinna :O

Diggiloo i Järvsö



Ikväll smäller det :) Jag bokade mina biljetter redan första maj eller något sådant haha. Sjukt länge sedan men nu är dagen äntligen här =) Jag har aldrig varit på stenegåren och jag har heller aldrig varit på själva Diggiloo -turnén men jag har velat varje år det har varit. Dock har jag aldrig kommit mig för att åka men nu när Ola var med gjorde jag äntligen det ;) hehe. Detta är min födelsedagspresent av Fredde och man tackar man tackar :D

Ska även träffa Charlotte där borta i järvsö :) Ska bli roligt eftersom det är snart en månad sedan vi var till Övik.  Vart tar tiden vägen? :O hehe. Jag tar givetvis med kameran. Vet inte om man får fota själva showen men jag tänker iaf fota Ola efteråt så ni får väl se det om inte annat ;)

Nu ska jag fixa duscha, fixa outfit, äta något och packa handväskan så man inte glömmer kamera eller plånboken eller något annat viktigt ;)

Ha en bra dag så hörs vi imorgon. Kommer hem ganska sent tror jag.

Staketmålning



  



Dagen har gått åt till att åka in till stan för att köpa färg till staketet. När man kom hem fick man börja sätta ihop alla plankor på ett hemmagjort ställ. Måla dessa plankor var verkligen skittråkigt men det gick ju. Det tog ca 2 timmar att måla alla plankor. 1 timme per rad ungefär haha. Nu ska jag till Iggesund till kusin och grilla och hälsa på ytterligare en kusin från Dalarna. Sedan när vi kommer hem blir det till att måla de andra plankorna :)

Tråkigt att det regnar , tycker ni inte? Vad har ni för er då? =)


Läsa


Nu ska jag stänga av datorn för idag och läsa lite ur min bok (egentligen Emmas.. har lånat den!) När jag hör din röst. Den andra boken i twilight-serien :) Ha det bäst så hörs vi imorgon!

kram

Gott



Godaste godiset just nu. Mandlar i mjölkchoklad rullad i kanel. Så underbart gott :)

Är från Exotic snacks och finns i de flesta affärer :)

Ljudet av ditt hjärta (^^)


Åh jag är helt slut haha
. Hej föresten! Idag har jag inte hunnit med datorn förrän nu faktiskt. Imorse vaknade jag dock klockan 6. Hur kul var det på en skala?! men jag somnade som tur var om igen och vaknade kring 9. Åkte först in till stan och fixade lite med Fredde och sedan stannade jag där och åkte hem med Linda. Följde med henne till barnmorskan och fick höra hjärtljudet för första gången. Hur underbart som helst :) Jag fick höra mitt systerbarns hjärta slå! BALLT !!!! Sedan följde jag med henne när hon handlade och donade på. Hann bara hem och byta om och sen drog jag till stallet. Har ridit Docka nu ca 1 timme på banan med Sofia & Faust och Hanna-Karin med Curre. Nice och Docka var faktiskt riktigt mjuk även fast som sagt, länge sedan jag red och hon är inte så mycket riden i sommar. Känns positivt ifall jag fortsätter rida henne :)

nu sitter man här nyduschad och är helt slut i kroppen. Man har varit ute sedan 3 och gått, ridit och borstat hästar och allt vad man har gjort. Känns i både armar och ben. MEN det är skönt! Det betyder viktnedgång och det betyder snyggare kropp på lilla mig och det betyder bättre kondis och bättre självförtroende och det betyder lyckligare Docka. Bara en massa + med andra ord ;)

Nej nu ska jag sluta babbla. Vi hörs lite senare snyggingar




kram







syster ysters mage i vecka 27 :)

Ridningen

Nu är jag hemma igen. (eller har varit ett liiitet tag...) Det var iaf hemskt roligt idag. Jag red Docka och gud har jag saknat henne !! Hon står på bete nu och har inte blivit så mycket riden på ett tag men det gick bra ändå :) Hon var hemskt pigg och tyckte det var hur roligt som heelst. Imorgon ska jag rida henne igen. Denna gång på banan på klubben. Ska bli intressant att se om hon känner igen sig hehe. Man kan dessutom träna på ett annat sätt än vad man kan göra ute i skogen. Men hon mjuknade och gick på tygeln av och an på slutet vilket var överraskande. Dels för att jag inte har ridit på över ett år, sen att hon stått ett tag som sagt. Så det var hemskt roligt :)

Ja nu ska jag dricka massa vatten och sen blire en film tror jag. Har ju en wallander från lovefilm som jag borde se.

Vad gör ni denna kvällen då?

Maddes nya byxor


Nu har man precis kommit hem från Sundsvallstrippen med Sofia och hennes svärmor Sandra. Det var faktiskt riktigt nice att gå omkring i lugn och ro för att kika på hästsaker. Ett stort minus är att man vill ha allt som finns i butiken typ -.- haha. Det blev i alla fall ett par nya ridbyxor så att jag kan rida bekvämt i några månader. Eftersom jag läre gå ner massa kilon kommer jag inte kunna använda dessa hur länge som helst men det gör inget. Antingen köper jag ett par nya då eller syr in dessa ;) Kan inte vara så svårt hehe.  Iaf hittade jag dessa (som på bilden..) De kostade 329 kronor i butiken men nu när jag kikade på internet på Hööks, kostade de istället 299 kronor men då kostar väl även frakten hem tänker jag så det var väl kanske billigare i butik ändå ;) De är iaf jättesköna och bekväma!

Nu måste jag försöka dricka lite vatten eller något och leta skor innan jag måste åka till stallet. Wish me luck nu för nu äre iaf över ett år sedan jag satte mig på en häst sist. Men det är väl som att cykla antar jag. Har man en gång kunnat det så sitter det sen ;) Ja menar jag har ändå ridit i 11 år så man är ingen nybörjare haha!

aja nog snackat nu asså . Hörs senare när jag kommit hem ikväll!

puss och kram ses på stan

Ridning


Sofia med hennes häst :)

Nu ni mina vänner (eller läsare? ) ska jag skriva lite snabbt innna jag måste dra. Ska till Sundsvall med Sofia och hämta en sadel. Jag kanske ska köpa mig ett par nya ridbyxor också. Efter Sundsvall ska vi rida Sofias hästar. Ska bli nice att rida igen ska ni veta. Tänka på något annat :) Ja jag får se när jag bloggar nästa gång. Om det är efter inköpet eller ridningen :)

ha det så bra allihopa!
kram

Städning på hög nivå



Jag har idag hunnit med att:

* plocka undan saker där de hör hemma och plockat bort saker som inte behöver vara framme
* torkat rent alla ytor
* dammat
* tvättat 3 maskiner tvätt och hängt upp det. Har även vikt och lagt in den tvätten som var torrt
* Diskat
* Bäddat rent i sängen
* Skruvat ihop hylla och skohylla till hallen (bilder kommer när det är uppe på väggen..)

jag ska damsuga och torka golvet så fort jag skrivit detta inlägg :)

2 timmar städning (så att man blir svettig..) bränner ca 700 kalorier. Jag har städat och donat i 4 timmar. Dock inte så att jag blivit svettig men jag borde ha bränt 700 kalorier ändå ;) Nice!

Måndagens outfit

Dagens outfit ser ut såhär:




Detta är linnet jag köpte häromdagen i Sundsvall. Kostade 149 kronor




håret är uppsatt i en slarvig knut idag :P

Tunika: Gina Tricot
Leggins: Ellos.se

Filmer

Dåligt med uppdatering igår , sorry för det men jag pallade inte med datorn igår. Jag låg i soffan hela dagen och kollade på tv. Hann med två filmer också. Först den svenska filmen Vinterviken som gick på tv:n och sedan slängde jag i filmen Legaully Blondes 3, från lovefilm.se. Jag hade faktiskt inte sett Vinterviken någon gång fast jag har ju självklart hört talas om den.

 

Vinterviken- handlar om John John som har en halvkriminell styvpappa och har det lite jobbigt hemma. En dag räddar han en liten tjej från att drunkna och det visar sig vara Elisabeths lillasyster. John John blir direkt intresserad av henne men gör dumt nog ett inbrott hos hennes föräldrar. Det krånglar till en del men de blir kära så klart och filmen går väl ut på att de ska försöka få vara tillsammans trots olikheter i bakgrunderna.
 Jag tycker filmen var bra men inte wow. Kanske för att den är gammal (från 1995 tror jag) eller kanske för att jag bara inte blev frälst ;)
Filmen får iaf M M M M M (3 M)

Legally blondes 3- Underskatta aldrig en blondin, oavsett avsett om det är i rättssalen eller i klassrummet! När Elle Woods unga, blonda kusiner Annie och Izzy flyttar från England till Kalifornien tror de att deras rosa kläder och små hundar ska få dem att smälta in direkt. Men istället är de totalt fel i sin nya skola, där pengar, makt och ett helt annat mode är det som gäller.
Filmen var rolig även om jag tyckte den var megatöntig bitvis. Så dåliga skådespelare och det blev helt plötsligt en barnfilm istället för en rolig komedi som de andra två filmerna var. Filmens historia var förutsägbar redan från början och som sagt, dålig skådespel från de flesta i filmen. Ingen känd skådespelare var med heller vilket drog ner filmen ännu mer tyckte jag. Hade Elle Wood varit med i filmen hade den varit sååå mycket bättre. Nu får den bara 2 M av mig
M M M M M





Grillfest i Stocka

   
Igår var det fest på schemat. Jag var sjukt laddad eftersom jag inte hade festat på flera månader. Vid 5 tiden hämtade Sofia upp mig så vi åkte hem till henne och det var första gången jag var där faktiskt. Sjukt fint var det iaf och jag är lite avis på henne faktiskt ;) Hon gjorde sig iordning och vid 7 tiden åkte hon jag och Patrik fyrhjuling upp till Fredrik där festen skulle vara. Grillarna var igång så det var bara att lägga upp maten på grillarna. Jag hade med mig laxfilé och sojakorv. Nej jag har inte blivit vegetarian men jag är så less på kött just nu haha.

Josse och gänget hade dukat upp med ett stort långbord som alla satt vid och vi hade turen att bli klar med maten samtidigt så att alla käkade samtidigt. Det var mysigt ska ni veta :) Vi käkade god mat och drack gott och snackade gamla minnen och allt möjligt. Jättekul var det verkligen. Sedan råkade Singstar komma fram och det var ju en hökdpunkt. Nu var dock inte alla med som jag hade hoppats hahah men många sjöng iaf och det var kul hehe!
   
Vid 12 tiden började folk dra sig hemåt och jag och Josse gick hem till henne. Jag fick sova där hos henne eftersom jag inte hittade någon chaffis hem hehe. TACK JOSSE !!! Vi satt och snackade minnen och allt annat i flera timmar medan vi fikade lite hehe. MYS!

Vaknade sjukt tidigt idag (8-tiden) och blev hämtad vid typ 12. Nu sitter man här och bloggar samtidigt som ögonlocken vill neråt haha. Hoppas bara att jag piggnar till under dagen ;)






Gårdagens jag såg ut såhär:
Kavaj/tröja - Ellos.se
Tunika: Gina Tricot
Leggins: H&M
Väska: Cellbes.se (syns inte på bild)
Skor: H&M (syns inte på bild)


party ikväll :)

nej vet ni vad? jag hinner inte visa er dagens outfit. Jag har sprungit omkring i en klänning idag och ikväll blir det något annat. Ni får kort på det senare (läs imorgon) Ska sminka mig nu och äta något innan Sofia ringer så jag vet när jag ska vara hos henne :)

Hoppas ni får en trevlig lördag!
kraaam

Fint väder igen :D

Hejsan hoppsan!

Vaknade sent idag men det gör inget för jag gick upp halv 2 inatt för att åka in till stan och hämta Chrille på krogen. Körde hem honom och var hemma 3 igen. Somnade som en stock och drömde underbara drömmar :D haha. Ola var med på ett hörn också och jag saknar han ju inte mindre nu kan man säga -.- haha

Idag blev det fint väder vilket innebär grillfest hos Josefin och Fredrik i Stocka. Ska bli nice att träffa massa stockafolks igen för det var bannemig inte igår. Ja förutom Sofia då ;) hehe. Fram tills dess ska jag bara ta det lungt hemma. Fixa outfit för idag och fixa outfit för ikväll. Fotar väl båda under dagen ifall ni vill se :)

Vad händer för er idag/kväll då?

Heldag med Sofia

Nu kom jag hem från Sundsvall. Eller ja för en halvtimme sen kanske :) Att vara hela dagen med Sofia och bara umgås var det länge sedan vi gjorde så det var helt underbart faktiskt. Vi kollade på affärerna i Birsta City och jag hittade en topp på Gina Tricot som jag fick gratis eftersom jag hade stämplat klart alla stämplar på bonuskortet. NICE. Jag tänkte använda den imorgon så då får ni se den som dagens outfit :)

Vi gick även på Hööks lite granna och jag som älskar hästar blir sugen att köpa allt till en egen häst. Tråkigt att jag inte har någon ;) Men jag fick nyss ett erbjudande jag inte kan tacka nej till faktiskt. Berättar mer senare när lite mer saker har kommit i lås så att säga ;) Nyfiken? haha!

Råkade bli MAX på vägen hem men vafan, de är fredag och länge sedan jag smakade på något så gott ;)

Mår bra



Åh det känns så bra. Jag vet inte vad det är men jag känner mig glad, känner mig nöjd med mig själv och jag känner mig så där fin idag igen. Varför kan man inte må så här varje dag? :)
Nu ska jag göra mig klar för en tripp till Sundsvall med Sofia. Ska bli nice!

kram på er

Fredag

Hejsan!

Idag öser regnet ner som vanligt -.- Visst bra med lite regn efter de alla dagarna med stekande sol men man behöver inte överdriva ^^ Hoppas det blir finare väder imorgon som de lovat då jag är bjuden på grillfest i Stocka. Tror jag ska dit, annars så blir det väl till att vara hemma som vanligt haha.

Vad händer idag då? jo Sofia ringde förut så jag ska följa med henne till Sundsvall och gå på Birsta lite granna. Tänker inte spendera så mycket dock ;) Men titta är alltid roligt. Innan dess blir det troligast en film eftersom jag förmodligen har två filmer från lovefilm.se i brevlådan.

Hoppas ni mår bra! :)

Dålig skräckfilm


Har precis kommit hem från en filmkväll med de vanliga filmkompisarna hehe. Idag blev det Chrille, Fredde, Danne, Nilsson, Emilia, Jag och Jon. Vi kollade först på filmen från i förrgår som jag nämde. Den var dock ganska dålig. Eller inte ganska utan SKITDÅLIG !!!! Den var filmad precis som Blair Witch project för er som sett den. Det var 60 miuter där det hände ingenting och 20 minuter där allt hände istället. Helt värdelös !!! Se den inte ! Jag lovar er !! haha feel my utropstecken för f**n !! haha.

De hade hyrt en annan film också, nämligen Zack and Miri makes a porno. Den har jag redan sett men jag kollade på den ändå. Tro det eller inte men den var lika rolig idag haha ;)

Vad har ni gjort idag då? :)

MålarMadde

Nu är jag hemma! Vaknade vid 10-tiden, cyklade ner till ICA i spöregnet för att handla mat till ridlägret som var på klubben. Kommer hem och inser att vi inte har någon el. Elbolaget hade någon sorts service av något slag på något mellan 10-11 så de var tvungen att kapa elen. LIIIITE panik jag fick då eftersom jag skulle ha maten klar till 11-12 tiden. Dock hann jag få maten klar till halv 12 så det var ingen panik men ändå haha!
   
Precis när jag var klar ringde Hanna-Karin och frågade om jag var intresserad av att hjälpa henne att måla i hennes blivande lägenhet och självklart var jag det. Jag älskar att måla. Jag började att måla listerna medan HK målade den halvan av taket som var kvar. Jag gick sedan över till att måla murstocken som fanns i rummet medan HK Målade över alal springor som hon inte hade kommit åt med rollern. Imorgon eller så fort som möjligt ska vi tapetsera istället. Sen är det bara slipa golvet och lacka det sen är det klart! :D (iaf med sovrummet och själva stora rummet) Känns otroligt roligt att få hjälpa till med detta, att vara lite aktiv så att säga hehe! Dessutom är det roligt att träffa HK för det är inte ofta man bara umgås och pratar annat än hästar och så som det annars blir :)

Filmkväll

Har precis kommit hem från en oplanerad filmkväll med massa kompisar. Det var Fredde, Jag, Jonas, Emilia, Nilsson, Lisa och Danne. Vi hade två filmer att välja mellan. Jag och Nilsson röstade för rysaren Welcome to the jungle men de andra ville hellre se amerikanska american-pie-inspirerade filmen College. Jag tycker filmen var rolig bitvis, snuskig (inte tuttar och snoppar snuskig utan bajs snuskig) bitvis och hade som vanligt en ganska tråkig handling.

Tre pojkar från high school hörde om livet på college och bestämde sig för att åka till ett college i närheten för att festa loss en helg. De förväntar sig massa villiga brudar och massa god sprit. Det blir givetvis massa tuttar och massa sprit men det blir lite mer ändå, lite av det de inte tänkt sig kan man säga...



Killarna gjorde i alla fall ett bra jobb som klarade dessa scener som filmen innehöll. Gillar ni american pie-filmerna gillar ni helt klart denna. Jag tycker det var för mkt vidriga scener och för mkt tuttar för min smak och skratten jag hade doesn't make up for that. Får endast 2/5 M av mig M M M M M

Sommar från Gina Tricot


149 kronor


199 kronor


199 kronor


199 kronor


249 kronor

Förälskelse

Jag har blivit kär i denna parfymen!


Miss Dior Chérie. Finns att köpa på parfym.se. 50 ml kostar 629 kronor. Ganska dyr för att vara edt men den luktar vansinnigt gott !! hehe I want this one!

Dresscode Onsdag









Dagens jag ser ut såhär!

Skjorta: Gina Tricot
Byxor: Vero Moda
Ballerinaskor: H&M (syns inte på bild..)

Yatsyspelande

Nu har min mamma och brorsa åkt hem. Blev ingen lång visit men ändå timmar som betyder mycket för mig. Mamma bor ju inte direkt nära så det är inte ofta hon kommer på besök tyvärr men hoppas det hinner bli flera gånger till i sommar. Igår var vi över till syrran som jag nämnde. Mamma hade aldrig varit där tidigare så de kollade omkring på allt hehe medan jag och Jon satt och tittade på Michael Jackson's minnes cermoni istället. Den var fin men man har ännu inte fattat att han är borta. På riktigt så att säga.

När vi kom hem spelade vi yatsy och gissa om det gick dåligt för mig. Jag som är sån dålig förlorare haha! Vi spelade en omgång till jag och mamma fast vi körde uppifrån och ner (dvs först ettor, sedan tvåor osv..) i slutet var det lite roligt för mamma fick yatsy på första slaget. Jag hade inte alls någon press att få yatsy jag med för att vinna. Första slaget fick jag två tvåor och massa andra olika, andra slaget fick jag inga tvåor så jag sa "ingen press Madde !!!! " så slog jag och tro på fan att jag fick tre stycken tvåor så jag fick också yatsy och därmed var vinsten min *MOHAHA* ehehe ;) Asså det händer ju inte hahahah!

    

Fint besök

hejsan!

Jag har fått besök av min moder och brorsa nu så jag kommer inte vara sååå social idag. De sover över och åker hem imorgon så jag kommer väl vara tillbaka i mina riktiga bloggskor först imorgon. Men jag uppdaterar säkerligen igen ikväll ;) Nu ska vi till min gravida sis och säga hej!

hare bra
kram

Gaykompis?



åh jag vill också ha massa gaykompisar... iaf en !!!

Tack Marie



Åh söta Marie ringde mig igår efter att hon hade varit på signeringen och då berättade hon att hon hade köpt en singel till mig. Är hon sötast eller?! Jag hade verkligen ingen aning om detta så det blev en glad överraskning :) Hon berättade dessutom när hon snackade med Ola.  Det gick till typ såhär:

Marie: Signera denna till guldfisken :)
Ola: känner guldfisken? :O
M: haha ja xD
O: HON ÄR EN LEGEND !!
M: hahahahhaha



HAHAHHHAHAHAHHA snacka om att jag garvade när hon berättade det där... Ola är så jävla bäst !!! Ni anar inte. Och TACK MARIE för att du ens tänkte på mig :) Hur ska man tacka dig? Du har ett hjärta av guld !!! :)

*kommer inte på ngt bra*

Nu har jag tid att blogga lite. Jag och Boyen har varit på en nästan 2 timmars promenad med Emma och henns hundar Barri (Jack russel) och Rocco (chihuahua) sen drog vi iväg till stan för att handla lite saker till svärfar och så avslutade man kvällen? med att bli bjuden på middag där hos svärmor och svärfar. Underbart gott! hehe









Dagens jag look like this

Linne: H&M
Bälte: Gina Tricot
Jeans: H&M

Trött

shit vad trött jag är. Jag är trött mest hela tiden nu för tiden känner jag. Skulle kunna ligga i sängen hela dagarna. Vet inte vad som är fel egentligen haha. Jag har aldrig haft problem med att somna på kvällarna om man säger så haha men nu är det som sagt liiiite överdrivet. Hoppas det går över ;)

Nu är klockan snart halv 2 och då kommer Emma med hunden/hundarna. Vi ska väl gå en promenad. Ska bli skönt även om jag gärna hade sovit nu haha! Kan ta det när jag kommer hem igen då. Ska visa er dagens outfit också! Men det får bli när jag kommer hem igen.

puss på er

Måndag och tillbaka till rutinerna

Hejsan hoppsan!

Idag är det Måndag och rutinerna kommer åter tillbaka. Dock har jag inget jobb än vad jag vet denna vecka, F är hemma hela veckan för han har semester och ja, ingen skola. Så egentligen är det väl så långt ifrån rutiner man kan komma hehe! Idag händer inget speciellt ännu vad jag vet. Jag ska gå en promenad med Emma och hundarna sen, jag ska hämta ut mitt paket från Jotex och jag ska väl träna ltie yoga. Idag blir det nog regnväder så det är perfekt för att träna lite inomhus ;) haha!

Ska fota dagens outfit också. Jag fick nämligen på mig ett par jeans som jag inte använt på typ 12321434 år. Så det är nice för mig. Kanske inte lika spännande för er dock ! Aja, ni får se senare när jag fotat.

Vad gör ni idag denna måndag? :)

Läslusen Madde









Jag läser ju äntligen dessa böcker. Jag har köpt första själv och får låna de andra av Emma. (tack Emma !!!! ) Har snart läst ut denna och sen ska jag hugga in i bok nummer två. Boken är helt underbar !! Den är såååå bra, bättre än filmen faktiskt.

Nu ska jag kila iväg för att vila. Huvudvärlen, illamåendet och urseln sitter kvar i kroppen... -.-
ciaoo ciaoo

Söndag

Hejsan!
Idag är det redan (?) söndag. Vad fort tiden går. Tyckte det var nyss jag jobbade liksom men det är flera dagar sedan nu. Igår hade vi en lugn dag hemma iaf. Jonas, jag, Nilsson, Fredde och brorsan kikade på två filmer. Först kollade vi på Repmånad- eller hur man gör pojkar av män med Stig helmer ;) och sen kikade vi på skräckfilmen The Eye med jessica Alba. Båda filmerna är ju bra. Repmånad är ju en klassiker och the Eye var en mycket bra film.
 


Jag gillar iaf båda filmerna. The Eye tycker jag var en mycket bra film och jag rekomenderar den för er som gillar skräckisar. Dock var det inte en massa blod och döda döda som i andra skräckisar utan denna var med psykisk ;) Har ni sett dessa filmer?

Nu ska jag bara slappa en stund tror jag. Huvudvärken sitter fortfarande i och jag är yr om jag ställer mig upp för fort och så mår jag illa. Jag vet inte vad det är. Om det har med värmen att göra eller om det är något annat som orsakar det. Hoppas det går över bara :)

Egotime och självförtroendekick




haha jag provade Freddes keps. Passar jag i keps? Jag vet inte om jag tycker det haha...


Dagens jag har en svart kjol från H&M och ett svart linne från H&M. Inte så varierande men skönt med slapp och ledig klädsel idag. Det är nämligen varmt trots att solen inte direkt lyser. Jag mår fortfarande crap men lite bättre med huvudet är det alltid. Mår otroligt illa men har inte spytt. Hoppas det är något jag ätit bara så det går över imorgon :) Huvudvärken med för den delen....

Idag känner jag mig faktiskt fin. Det tillhör inte min vardag haha. Vet inte varför, är inte direkt smalare, har inge smink, är typ sjuk men ändå känner jag mig finare än jag gjort på flera dagar, möjligen veckor. Det är nice!! Idag känns det som att en modell skulle kunna ställa sig brevid och jag skulle känna mig lika fin. Lika bra att njuta med andra ord för imorgon är det väl över hahaha.

Vad gör ni idag? :) puss

Gårdagen i ord (nu även med bilder)

 
Vi hade sååå kul igår ska ni veta. Det var Helena, Hanna-Karin, Emma, Jag, Clara och Merre. Det var hur kul som helst. Vi grillade först och snackade gamla minnen och så. Efter det intog vi scenen och blev artister allihopa när vi sjöng singstar. Efter att alla hade provat på singstar så spelade vi i två olika lag. Först var det H-K, jag och Merre i en grupp och resten i den andra. Då fick de faktiskt ganska storspö av mitt lav (11-3) men det var ganska lika poängmässigt och så hela tiden. Andra omgången vi spelade så blev det faktiskt 7-7 så det vart oavgjort helt enkelt hehe. 
 
Efter det drog Helena hem och vi fortsatt att sjöng lite singstar bara vanligt. Vi lyssnade på oss själva när vi spelade upp låtarna efteråt och ibland lät det bra och ibland inte hahaha. HK Hittade dessutom en funktion där man kunde höja eller sänka tonerna i låten så man hade basröst eller smurfröst. VI SKRATTADE TILLS VI GRÄT kan jag meddela ahahahhaha. Efter det åkte även Emma hem så då spelade vi som var kvar, så det kan låta istället. Det var sjukt roligt eftersom vi var jämna även där hela spelet. Sen skrattade man så tårarna sprutade eftersom Merre var så sjukt rolig hahaha!


   
Merre och Clara åkte hem vid typ 11 tiden men HK blev kvar tills halv 2 haha. Vi satt och pratade drömmar, ridläger, bloggar och massa annat. Roligt även det eftersom det var länge sedan man bara pratade och inte snackade sadlar, vilket bett man ska ha idag eller vart vi ska rida hehe. 

Bilder kommer senare idag. Nu har jag sådan fruktansvärt huvudvärk plus illamående och jag har lovat HK att hjälpa henne måla i hennes blivande lägenhet så jag ska se till att bli bättre nu hehe! Så bilderna kommer senare idag. I promise! Nu ska jag svara på era kommentarer!

kram kram 

Fästingar



Jag kollar Boyens päls i stort sett varje dag nu efter fästingar eller liknande och igår när jag klappade han vid örat kände jag en knöl och jag förstod direkt att det var en fästing. Den hade inte hunnit bli sådär gråvit ännu så den hade inte suttit där länge som tur var. Jag plockade bort den snabbt och blev lite orolig över alla j*vla sjukdomar som kan komma med de små äcklen. Han fick en liten knöl vid öran men den är borta idag så nu är det bara att hålla koll efter borrelia. Då blir det en röd ring runt bettet efter några dagar och då blir det ett besök hos veterinären. Men idag ser det bra ut som sagt och Boyen visar inga som helst symptom på ev sjukdom just nu :)

Detta blir den trejde fästingen sammanlagt som jag tar bort från mina djur. Boyen och ena katten fick förra året en varsin och så nu en till på Boyen. Jag har lyckligtvis klarat mig ifrån dessa kryp :P

Har ni råkat ut för fästingar någon gång? på er själv eller på era husdjur?

Freeeedag


Hejsan hoppsan!
Idag är det fredag och solen lyser ute även idag. Imorse när jag vaknade kring 6-tiden så var det mulet och jag trodde faktiskt att det skulle komma regn. Nu verkar det inte vara på tapeten så att säga. Vad händer idag då? Jo jag ska ha en liten stallträff här. Nej inga hästar ska komma utan massa folk från stallet. Var ett jävla tag sen (läs år ) som alla vi träffades samtidigt och gjorde något skoj ihop. Idag kunde inte alla komma tyvärr men det ska vi se till senare i sommar. Idag tänkte vi träffas här hemma hos mig. Spela lite kubb, grilla, sjunga singstar och bara prata gamla minnen haha. Jag, Sofia och Emma tänkte väl även ta oss en stänkare eller två ;) *mohaha*




Jag kommer självklart ta kort under dagen hehe! Nu ska jag chilla en stund vid datorn innan jag ska damsuga och torka golv och slutligen slänga mig i duschen. Adjöken så länge!

Boyen gillar att bada :)

Hejsan!

lite uppdatering de senaste dagarna men jag känner inte att jag har haft tid eller lust att sitta vid datorn direkt. Ikväll blev det lite städning inför imorgon och så åkte jag iväg och badade med Fredde, Jonas, Nilsson, Lisa och Sammie. Det var 24 grader varmt i vattnet och det var hur skönt som helst. Boyen verkligen älskar att bada haha. Han har varit lite fessig för att bada förut faktiskt. När han var liten råkade han hoppa i utan att ens veta vad vatten var typ stackarn så han hade respekt för vattnet där ett helt år faktiskt. Sen började han bada massa men han har inte vela hoppa i utan han har varit som matte, gillar idén att gå i från stranden haha ;)


I förrgår när vi badade lärde han sig att hoppa i från bryggan. Han tyckte verkligen det var skitkul haha. Idag hoppade han i först av alla och var sist att kliva upp. Min lilla gofis :D

Slut på jobbveckan


Idag har jag haft det lyxigt
. Visst jag började klockan 7 och cyklade iväg vid kvart i men jag har haft det lungt på jobbet. Det var några barn, de badade i vattenspridaren så det var lätt att hålla koll på dem ute ;) och jag fick sluta två timmar tidigare eftersom det var så lungt ;) Dock svider mina axlar rejält. Jag var så noga med att lägga på solskydd både imorse innan jag åkte och efter frukosten på förskolan.

Nu ska jag bara slappa ett par timmar innan jag tänkte städa ikväll. Ska ju komma en massa folk imorgon så det läre bli lite fint. Har faktiskt bara damsugning att göra för sen är det andra redan fixat av lilla moi! Föresten så intar man massor med glass i denna sommarvärmen och Calippo har blivit en nyfavorit hos mig :) Vilken är eran glass i sommar?


Hoppas ni njuter av sommarvärmen!
puss och kram och glöm inte solkrämen !! haha

Sommarlåt

Skönaste partylåten just nu !!

Alex Gaudino- Destination calabria

Onsdag

Hejsan!
Nu är man hemkommen från jobbet och idag gick det lika bra som igår, trots fler barn. Det har varit varmt som sjutton och dumma jag tog jeans och tunika idag då det såg ut att kunna bli regn idag. Tji fick jag och kavlade upp jeansen till piratbyxor och tunikan fick bli ett linne. Har blivit ganska brun idag så det är nice ;)


Glömde berätta något gulligt igår haha. En ny tjej frågade om det var jag som sjöng "gimme gimme gimme" på tvn. Lili och susie tänker ni kanske men tjejen menade Sara i A-teens( den mörkhåriga...) Tar det som en komplimang för Sara är söt :) haha!

Dagens planer blir till att läsa. Vill inte vara ute nu mer idag känns det som då man är ute 6 timmar av 8 på förskolan plus att det är varmt som sjutton. Ska försöka undvika solen ett tag. Började på Twilight boken (om jag kunde drömma) igår och har redan läst halva typ. Ska försöka läsa klart den idag. Eller ja, nästan iaf.

Vad ska ni själva göra? =)

RSS 2.0