Hemma igen

HEllo!

nu är ja hemma igen!
ja ska nämligen bara blogga lite snabbt sen sova! hhaa

duscha ska jag också göra haha :)

dagen var bäst!

DAGENS : "ska hon rensa fisk eller? ska hon rensa GULDFISKAR? *kollar på mig* HA HA HA HA
(ola om moas framtida jobb...) -.- HAHAHAHAHA

mardrömmar

Nu känner jag mig klar :) bara lite parfym på detta så hehe!

Jag drömde massa mardrömmar inatt ska ni veta! Först blev jag typ överfallen av en vampyr ( halloweentider ), jag blev inte biten men han gjorde något annat så mitt blod blev tjockare och det är juh farligt haha. Sen vaknade jag och när ja somnade om drömde ja att jag var på väg till stockholm för att se ola såklart (som idag då...) så bytte ja tåg i gävle, men så blev det något jävla krig eller något så jag lixom missade tåget ner till stockholm och jag bah "Jag förstod att det var för bra att vara sant, att ja sklle se han två dagar i rad.." HAHA ja e fan störd !! HAHAHAHA

ja som tur var det inte sant :)
nu ska jag stänga av och gå till bussen snart :D

kraaamais så hörs vi ikväll :)

Första snön


God morgon!
Nu tror jag att jag vet hur alla kändisar har det. Lägga sig sent på morgonen och sova några timmar bara och sen upp igen. Tro det eller ej men jag är inte trött, fast jag somnade efter 3 och gick upp 5! haha. Så sammanlagt inatt har jag sovit max 5 timmar inatt. Inte så lite ändå men det var jobbigt att sova, kliva upp och sen sova igen haha.

Iallafall. vet ni ? DET SNÖAR HÄR! Det är vitt på marken hehe! Det är juh något speciellt med första snön tycker ni inte? Nu hade man gärna vart hemma och lekt med Boyen i snön ;) Tar det imorgon istället om det finns någon snö kvar hehe!

Madde har turen med sig

Hejsan!

Ville bara säga att JAG VANN SJ BILJETTEN PÅ TRADERA !!!!! för 56 kronor haha :D
min sthlmsresa denna gång går alltså på 56 kronor eftersom jag åker hem gratis haha :)

ja nu ska jag lägga mig och kliva upp halv 6 igen. Måste göra mig klar tills bussen som går vid 8 snåret.
kommer hem imorgon kväll så loggar väl in då med lite bilder hoppas jag (om jag orkar ) HAAH

puss och god natt!

en kväll för mig själv

kvällen ska jag spendera i form av att fixa mig själv lite, noppa ögonbryn, duscha, smörja in mig i bus och så :)
jag har packat och valt kläder och så :) känns bra!

hemma igen!

Nu är man hemma från stan igen :) Skönt att hämta ut en resa från stockholm och hem för 0 kr ! Borde ja kunna göra oftare tycker jag... haha! Var även över till affären och köpte lite färdlektyr och vindruvor :) sen lite festis och två askar tuttifrutti. Det är min absoluta favoritgodis förutom choklad ;)

Nu ska jag bara fixa lite till inför imorgon och sen är jag klar :D om ja vinner på tradera vill säga -.- haha

Kalender 2009

Kolla vad jag fick hem idag och hoppsan, han var visst på januari ;) me like ! haha
Snyggaste killarna 2009 är detta för er som inte vet :) 
:)

kul -.-

åh kul att man har föräldrar som ställer upp -.-'
nu måste jag ta bussen in till stan för att kunna hämta ut biljetten när pappa faktiskt är ledig!!! -.-'

blä !!!! :(

Dagens schema

Idag har ja massor att göra:

* åka till stan och hämta ut y-buss biljett
* gå till banken och sätta in pengar
* ladda kamerabatteriet
* hitta mp3'n och ladda nya låtar på den
* välja ut kläder !! haha
* packa väskan tills imorgon
* sitta nattvak på tradera -.-'
* plugga (a)
* städa + tvätta

thats my day!

vi hörs sen :D kraaam

Ändrade planer

Det blev en liten ändring såhär snabbt ikväll, ska nämligen ner till stockholm på fredag över dagen för att se Ola. Ja jag ska se honom fredag OCKSÅ!! ;) Hoppas bara det går som jag vill (a) kommr hem fredag kväll, bara hoppa i säng för att göra mig klar för lördagens äventyr! haha. men sånt är livet som ett fan!

Nu ska jag kika lite överallt, sen lägga mig för imorgon ska jag beta av massa skoluppgifter eftersom hela fredagen och halva lördagen försvinner!

Hoppas ni mår bra :)

natti nati på er

Ginashopping

Ja jag var som sagt på Gina Tricot en snabbis innan jag tog bussen hem eftersom jag var på jakt efter enfärgade linnen. Jag hade juh sett på hemsidan att dem hade fina linnen där för 129 kronor styck och i olika färger. När jag kom dig hade dem bara svarta och vita kvar typ så jag blev deprimerad haha men jag tittade i reahögen och där låg det ETT ROSA PLAGG I EXAKT STORLEK kvar! Snacka om ÖDET !! JAg köpte då dem två ; ) JAg testade att fota men för det första blev det strul med blixten så det blev dåliga bilder och för det andra dog batteriet så jag måste ladda. Då blev det snabbast om jag gjorde såhär!


Linnen för 129 repektive 49 kronor


Skrev om denna mössan förut men när jag äntligen skulle köpa den var den slut, nu fanns det iallafall i färgen rosa så jag kunde inte låta bli ;) 79 kronor kostar denna!

Sen köpte jag även ett par armvärmare.(ni förstår vad jag menar då va? ) men jag ska använda dem som benvärmare på 80-tals festen istället. Dem var verkligen i skrikrosa så detta blir bra ; ) haha Dem kostade 59 kronor.

hemma igen

Halloj! nu är jag hemma igen!
Gick mycket bra där borta med gruppen. Vi planerade in några fler träffar och vad vi skulle ha gjort
tills dessa träffar och vad vi ska göra på träffarna. Sen var vi även över til buspalatset där vi intervjuade
ägaren och det gick mycket bra :) Han var hur bra som helst på att både prata, berätta och att prata med. Sånt gillar vi!

Var även över på Gina, ska fota och visa er snart  tänkte jag! hörs om ett tag

ciaoo

Studiebesök

Idag är det onsdag och jag ska in till stan en sväng för att träffa studiegruppen min och vi ska på studiebesök idag. Det är tänkt att vi ska gå på två patser, där vi senare som pedagog kan, gå med dagisbarnen och ge dem någon form av rörelse, bild, drama, musik eller/och skrivande. Vi har då valt Mulle Meck, en plats på museet i Hudiksvall och även Buspalatset, en stor lekplats inomhus. Idag är det Buspalatset som ska besökas. Ska bli intressant faktiskt men längtar mer till Mulle Meck eftersom jag diggade honom som liten haha.


Nu ska jag kolla lite i itvärlden sen ska jag läsa klart de engelska artiklarna.

Vi hörs lite mer senare :) kramis

Rosa


Var han inte fin i sina rosa brallor? :)
Jag tycker han var het faktiskt! haha

Ögongodis


Sitter och kollar på filmen "Closer" som visas just nu på tv3. Snygga Jude Law, och före det var det massa Ola på rosa bandet galan. Två snygga killar på samma kväll....kan inte bli bättre!

Skänk ett bidrag du med!

åh ja sitter bara här och bölar haha! Så himla hemskt det är det här med cancer. Speciellt eftersom jag har en moster som haft bröstcancer och en moster som dött i cancer :(

SKÄNK PENGAR NI MED !!!!

skänk 100 kronor i kväll på rosa bandet galan!
tjejer ring 099- 90 910
killar ring 099- 90 920

Bloggkoll

 Följ min blogg med bloggkoll :)

Nytt utseendeVar in en sväng på HM's hemsida och såg att dem hade ändrat i webshopen. Mycket fräscht enligt mig :)

Rosa bandet galanDet är även Rosa bandet galan ikväll på tv3 :) Det missar ni väl inte?
Jag hoppas jag får se Ola när han pratar om rosa bandet, för det har jag missat på tvn :(

Ni bidrar väl med lite pengar? :) Jag har redan bidragit med över 300 kronor denna månad på sms, rosa bandet och köpet av avannatopen hos lindex och filmen dagboken på cdon.com :)

Saw IV

Jag har sedan lägen berättat om att en femma kommer och om 10 dagar har den premiär på de svenska biosalongerna. Ska ni se den? :)


usch ja kommer inte våga haha

Nyttan med kon

har bara en liten berättelse jag vill dela med mig av, ni kanske har läst den förut eftersom den finns ute på nätet tydligen men när jag läste den i våran "lokala reklamblad" så skratta ja tills jag fick ont i magen, speciellt eftersom jag jobbar med barn nu (okej snart...) och eftersom jag älskar djur!

enjoy!

Faktauppsats om en ko, skrivet av en mellanstadieelev (stavfel och så är inte mina, jag skriver direkt av texten...)

Nyttan med kon.
Kon är ett husdjur...Men den finns också utan för huset. Och den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den ska dö. Men de bestämmer den inte själv.

Kon har sju sidor..den översta sidan- den understa sidan- den främre sidan- den bakre sidan- den ena sidan- den andra sidan och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet...och de är för att hornen skall ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och doom är bara till för prydnad. Dom kan inte röra på sej, men det kan öronen. Dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål framme i huvudet. Dom kallas koögon. Kons mun kallas mule. Det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen...Den använder den för att jaga bort flugor med, så att dom inte ramlar ner i mjölken och drunknar.

På den översta sidan- Och den ena sidan- Och den andra sidan. är det bara hår...Det heter ko hår- och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När de åskar blir mjölken sur..men hur den blir det, har jag inte lärt mej ännu. Kon har fyra ben... Dom heter ko-ben. Dom kan användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det, så äter den alltid två gånger.

Dom feta korta ger helmjölk. När kon blir dålig i magen ger den ost. I ost är det hål. Men hurr den gör det, har jag inte heller lärt mej ännu.

Kon har gott lukt sinne...vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar. Kalvens pappa heter tjur, och det gör kons man också. Tjuren ger inte mjölk och är därför inget däggdjur.

Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter ko-fångare. Den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad, man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären. Kons fyra ben skickas till snickaren. Det kallas återvinning..
Som man kan se är kon ett nyttigt djur. Och därför gillar jag kon väldigt mycket.

Lärarens kommentar: Jag har aldrig läst nåt liknande!!

HAHAHAHAHAHHAHAHAHHA ja garvar lika mycket varje gång! Det är just på grund av detta som ungar är så underbara. Dem ser det egentligen logiska i saker. För dem är det självklart att kons valpar heter kalvar, för dem är det självklart att feta kor ger helmjölk... HAHAHAHAHHAHAHA underbara barn asså! haha

Maddes nya kläder...

Mina kläder kom idag ::) Både från Avanna och Gina Tricot!


 


Tonight I'm wearing this- guld & Shoe passion- svart :) betalade 300 för båda tillsammans


Avanna T-shirten och Gina Tricot kjolen :) Kjolen kostade 199 kronor och storleken var perfekt!


Gina Tricot tunikan för 149 kronor :)


*enbart för dig linnea* ; ) HAHA

 

Spetslinnet och mössan fick jag också hem :) Mössan var trång men det ska vi nog reda ut HAHA

Nu börjas det igen

God morgon!
Idag ska jag göra massa plugg :) beta av dem en efter en bah ;) haha
vi hörs väl lite mellanåt, för jag e knappast någon pluggrobot HAHA

puss

Bra danslåt

Denna låten är fan en klassiker ute på dansgolvet! så himla bra!
HAHA såg att jag dessutom hade samma underkläder som tjejen i videon ; ) haha

Kate moss för Topshop


Kate Moss har släppt en kollektion hos Topshop och den 5 november finns den ute i de svenska butikerna.
Den var väldigt fin måste jag säga. Här är några favoriter :)     

Jag måste komma ihåg att kolla in hemsidan senare  ; )

Vacker!Det är ingen hemlighet att jag gillar Victoria Beckham och titta va fiiiin hon var i lockigt hår!
Det är nog första gången jag ser henne i det faktiskt!

Victoria Beckham

Jag leker lite i photoshop :) roligt när man hittar på något att göra haha


En jättefin bild av Victoria Beckham. Den svartvita är orginalet så jag har bara lekt med lite färger :)


Vickan igen.. hon fick en rosa klänning, Rosabandet-månaden till ära ; )

självdiciplin

Det här med att plugga på distans är så skönt så ni anar inte hehe. Dock gäller det att ha självdiciplin och att verkligen få saker gjorda i tid. Idag har jag läst matteboken och skrivit loggbok på den, ska mejla in uppgifter till rörelsen och så ska jag läsa engelska artiklarna och komma på en diskussionsfråga till den sen får det räcka med arbete för idag haha. Imorgon blir det till att beta av några till och så kommer jag fortsätta tills alla uppgifter är klara! haha!

Fick hem lite traderavinster idag dessutom! Niiice :)
Väntar fortfarande på mitt paket med kläder därifrån, läre mejla säljaren och fråga om hon skickat dem.

Vad gör ni då? :) kramis

Good morning

God morgon!

jag vaknade faktiskt för en timme sen, så skönt att få sova ut en måndag morgon, då klarar man dagen bättre haha. Jag började med att gå en promenad med Boyen, gick en runda och passade på att gå till apoteket för att shoppa lite nyttigheter. Nu sitter jag här och ska fixa med skolarbete, har massor att göra till vecka 49 så det är bara att satsa fullt ut nu haha. Lika bra att börja liksom!

Hoppas ni hare bra :)
kraaaamis

IronmanKollade juh på Ironman med Kalle, lillis, Fredde, Jonas, Malin och Broberg. Kalle och lillis bor i samma lägenhetstyp som min och det var lite konstigt att gå in i en lägenhet som ser precis likadan ut. Man undrar juh vart mina saker är haha! Iallafal var filmen mycket bra! Se den om ni inte redan gjort det ;)


För att berätta lite kort om filmen kan jag säga att det handlar om en kille som äger en fabrik som tillverkar vapen och efter att ha smakat på sin egen medicin så bestämmer han sig för att ändra sig och tillverkar en robot och blir då ironman ;) en riktigt bra film tycker jag! Den var välgjord :)
nu ska jag kolla på tv lite granna :)

Söndagsfilmen

hej!
nu ska jag, fredde, jonas, kalle och lillis kolla på ironman :)
har ni sett den?

skriver mer om den sen när jag kommer hem igen.

kramis

Knorr vie kidz


Jag älskar juh knorrr vie så när jag fick hem en kupong från ICA om att få en knorr vie kidz så blev jag glad! Dock vet jag inte om dem blev några favoriter hos mig faktiskt. Dem var god, det var dem men dem var så sura (det är banan och passionsfrukt..) då tror jag hellre att den andra med jordgubb går hem bättre hos barnen eller är det bara jag som tror det haha. Har ni testat dem? :)

Pengar e kul?

TA ALDRIG UT PENGAR PÅ FYLLEN!!!!! det säger jag er!
Jag skulle så fint ta ut 300 men råkade bli en 0:a till -.-

nu måste jag in på banken på tisdag och sätta in dem igen haha!fan....xD

Byz på stadt

haha nu lever jag också! Jag har väl inte vart speciellt bra så här på morgonen (a) nog om det nu! haha
Det var iallafall skitkul igår :) Johan körde in mig till halv 10 så då fick vi gå in gratis ; ) nice eftersom det kostade typ 100 kronor eftersom Byz spelade. HAHA alla mina kompisar försöker lura vakterna så jag måste visa leg. Denna gång gick inte det riktigt eftersom han såg att jag var äldre än Emelie ; ) haha kan också ha vart för att hon sa att jag var 13. HAHA!

Byz var hur bra som helst, jävla ös, dock syns det på mitt lår eftersom jag har fetaste blåmärket på benet -.-' Ska dessutom påpeka att trycket var ingenting mot för om man kollar på ola eller takida! Shit pommes grabbar haha!
Iallafall fick jag in en liten flört med headline ; ) han är rätt söt ändå haha! Stod där och höll mig i handen ett tag hahaha! Det du janni ; ) HAHAHAHAHAH nej skämt å sido! DEM VAR BRA !!!! Dock kort, typ bara 6 låtar eller något men ja, kul ändå :)

Fin fina grabbar  :) jävla ös det blev på Karatefylla, allsång på Do you wanna fuck och Fridas Upp och hoppa

kvällens

Blir denna klänning ikväll :) Det blir stadt med Emelie :) Saknar henne så oerhört mycket så det ska bli skitkul att träffa henne igen hehe. Till denna klänning har jag lockat håret och ska även göra någon sminkning hehe! Skor har jag inte valt ännu men några som är lätta att gå i TACK! haha


Det är byz på stadt ikväll tydligen så det ska väl bli intressant hehe! Hoppas han e bra och ger ett ös bara! Dock e det inte så roligt att festa själv här hemma kan jag säga er. Förfesta själv är ALDRIG en höjdare! Och Johan (min chaffis..) kommer om typ 2 timmar HAHAHA, undra hur full (eller nykter)  ja kommer vara då ; )

ja jag kankse återkommer innan jag drar :)

Utgång

Jag ska juh ut ikväll tänkte jag :) Spendera kvällen med Emelie! Länge sen jag träffade henne nu, vet inte ens när det blev av sist! Hoppas jag hittar en outfit bara! Kanske den nya kjolen och linne? eller kanske strumpbyxor och tunika? eller kanske nya lila klänningen? hmm... förslag? haha

Mina paket :)

  
   

Nu har jag hämtat ut mina paket från ICA. Det var Lindexpaketet jag beställde för några dagar sen och så var det ett paket från H&M med kläder som jag beställde för länge sedan men som inte fanns på lager då. Jag är otroligt nöjd med alla plagg förutom med kjolen från Lindex. Den var verkligen jättesnygg men det var mer att jag var för tjock för den! Men det kan vi snabbt ordna! :)

KEVIN

KEVIN E KUNG!!!!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.682596

Nytt hos Madde

råkade shoppa idag :)


tunika 149 kr

mössa 79 kronor

kjol 199 kronor

linne 149 kronor

provade ginas webshop idag :)

besvikelse

Nu är jag hemma :D

DOCK e jag mycket besviken :( för här hemma fanns det inga traderavinster, inga avanna tröjor, inga auktionsvinster från modeakuten, hann inte hämta ut paketet från lindex heller och vevkorevyn hade kommit hem som jag redan hade! -.-' Antar att sakerna kommer till veckan annars jädrar! haha

nu ska jag packa upp lite, fota och sen slappna av lite :D hehe

kraaaam på er!

Fullspäckat schema va

åh idag slutade vi tidigt, eller ja jag kom hem tidigt. Började med att man gick upp tidigt och såg ut som en zoombie och allt va, sen när man väl kom till skolan så får man sitta där och vänta eftersom ingen lärare kommer. Några ringer och det visar sig att vi redan hade haft den föreläsningen så den hade tagits bort från lärarnas schema men inte från vårat haha. Sen på eftermiddagen hade vi seminarium, dock inget eximenerande (stavning?) så vi struntade i den och åkte hem istället. Dock ska vi göra uppgifter till den så helt taskiga e vi inte ;) Jag tog på mig att läsa de engelska artiklarna! hjälp! haha. Det ska nog gå bra!

Ska hem vid 4-tiden tänkte jag och när jag kommer hem har jag lite att göra.
*ska gå igenom post
* ska hämta ut paketet med kläder från lindex
* ska packa upp
* VARVA NER !!!
* visa alla bilder från veckan här och lindexkläderna och vad jag köpte från Gina idag ; )

fullspäckat alltså ;) Dessutom ska Jonas ha fest fattade jag det som, men får se om man pallar det, just nu är man inte så redo för en fest haha!

Feelgood

Denna med hög bas vill jag ha ;)

HAHa älska skrattet där i början !

 

Shine on

Detta är en låt som får mig på bra humör :)

ny blogg

hello!

vad jag känner för att starta en ny blogg, börja om lixom! samtidigt är denna blogg jag, this is me lixom!
hmm svårt det där haha

stress-en ny innebörd

Jag känner mig en aning stressad, lixom nu vet man vad stress betyder och innebär! Det är inte hälsosamt detta skolliv. Ni ska bara veta va som ska vara klart till samma vecka! Det är massa massa saker. Det vill säga att ja kommer göra så mycket som möjligt nu i veckan, sen bara ta det lungt fram till vecka 49 då vi ska vara klar med allt och sen efter det göra klart det sista... Hela vecka 49 kommer jag alltså mer eller mindre inte existera haha! Jag kommer inte hinna andas förrän efter vecka 50. lite så känns det hahaha!

usch! jag e inte stressad... inte alls...

Otippat


Idag var det en rätt intressant men dryg dag. Intressant i den aspekten av att vi fick kladda med lera, vi fick lära oss intressanta saker men dryg därför att vi fick massa nya uppgifter som ska vara klart samma jävla vecka som allt annat (v 49) och vi hade en dryg föreläsning på eftermiddagen.. man bara satt lixom haha! ja kan inte säga att jag intog så speciellt mycket av det som sas.. fast kanske kommer tillbaka senare  ;)

DOCK hände en väldigt ovanlig grej så här på vägen till bussen. Träffar nämligen Magnus Carlsson! Ja menar det är inte varje dag man gör det haha! Snygg var han som vanligt och jag kikade lite snabbt på hans turneschema och enligt det hade han företagsspelning typ och det borde då vara i Gävle tycker jag.. annars hänger man väl inte så mycket där? haha! Trevlig han ! ; ) haha

vad har ni gjort själv idag då? :)

Sundsvall


Sundsvall kommer bli så galet roligt!! :D

yihoo

Mina kläder från Lindex hade kommit idag :) ska hämta ut dem så fort jag kommer hem på fredag hehe

rolig, kreativ dag

ÅÅÅH va roligt denna dag har vart! Vi målade och skapade som aldrig förr ska ni veta, sjukt roligt! Sa jag att det var superkul? haha ;) Jag kan lova att jag är den som leker och målar mest på dagiset sen haha!
På föreläsningen efter var det mer som ett seminarium än som en föreläsning, vi skrattade och hade roligt haha. Näe fler sådanna dagar tack!

Nu ligger man i sängen med datorn på magen, vadå slappt? men sköönt! ; ) Jag har även en liten kattunge brevid mig som tydligen ser mig som mamma mer eller mindre just nu haha, det var juh mindre skönt men samtidigt sött!

Nu läre jag kolla lite mejl och skit, viktiga saker ;)
hare bäst så hörs vi senare
puss

Natti natti

Nu måste jag stänga av och sova :)

natti på er sötnosar!

Natti natti

Nu måste jag stänga av och sova :)

natti på er sötnosar!

Min kreativa sida


Picassos självporträtt ;) JAg har faktiskt ritat av denna bild på bilden en gång i tiden, kan fota den när jag kommer hem och lägga ut om ni vill se ;) Jag fick faktiskt mvg på den (a) :D ahha

Glömde säga att vi har BILD IMORGON !!! Fattar ni? Mitt absoluta favoritämne och jag har väntat på detta i 10 veckor! haha.. åh det ska bli såå roligt :D

bildbildbildbildbild :)

Tisdag

Ja idag har jag inte direkt mått så bra ... har sovit dåligt (somnade typ 5..) och haft en dålig dag bara. Men nu känns det bättre iallafall! Roligt att Boyens kennelägare har hittat hit! Välkommen :) Jag lovar att lägga in fler bilder på min plutt snarast, ska bara ha tillgång till bilderna :)

Nu ska jag kika vidare lite innan jag ska förbereda morgondagen!
Vad har ni gjort idag? :)

jag lever

Hejsan!
kul att man kunde blogga nu först haha! Förklarar senare, nu ska jag dona vidare

puss hej

Måndag

HELLO!

Idag har man då vart i skolan och det gick faktiskt bra. Seminarie 7 va bland d roligaste seminarir jag haft och jag tror jag får bra betyg, iaf bättre än förra ; ) haha Sen hade vi en intressant föreläsning om mattens och språkens utveckling genom tiderna. Intressant men lte tröttsamt samtidigt haha. Ja sen åkte vi hem och stnnae en snabbi i söderhamn för lite shopping, jag shopade faktiskt inget förutom tidningar ; ) känner mig duktig hehe!

I bilen på vägen hem får jag ett fint meddelande av Olga där det står att Ola kommer till Piteå vilket betyder uppdaterat schema :D sen fick jag snabbt ett till där det stod att han skulle komma till SUNDSVALL med :D fatta min lycka! :) DOCK finns det ett litt problem! Jag är på väg till åland då -.- fan nu vet jag vekligen inte hur jag ska göra :( Jag vill åka med dem och fira men jag vill samtidigt se ola samtidigt som jag har haft velningar om hur vida jag ska åka bå eller inte :/ så finns det någon här hemma som känner sälskapet som vill köpa min plats? ahaha :P Näe men jag hoppas det ordnr sig! Annars har jag betalat för inget -.-' men men det ordnar sig! *andas madde*

När jag kom hem var jag uppsvullen som en gravid kvinna och hade ont i magenoch huvuet, jag somnade mer eller mindre på soffan haha! inte direkt planerat men skönt!

Imorgon funderar jag på att göra en fuling! Nämligen att vara hemma. Det är ingen skoldag imorgon utan skolan har föreläsninga för allmänheten som vi får gå på. Visst intressanta föreläsningar men jag vet inte om jag pallar att vara där en hel dag med att bara lyssna! Får se som sagt... :)

Nu ska jag sluta skriva noveller och börja kolla runt lite :)
puss på er så hörs vi!

kvällslitteratur


Om man hade haft denna då? då hade det åtminstonde vart ROLIGARE att packa 8-)


Nu ska jag göra det jag har skjutit upp hela dagen, nämligen att packa! Är inte alls roligt då man vill ha med sig så mycket saker men inte har någon plats för det egentligen. Imorgon ska jag dessutom ta med mig allt på en buss. Jag får packa smart! Lättare sagt än gjort då man dessutom har 10000 böcker att ta med sig. Äh nu svamlar jag haha

Vi hörs imorgonkväll, då är jag hos mamma!

kraaam och god natt på er

stressad

Jag känner lite panik över veckan.. Hinner juh aldrig med något privatliv då haha. Man vaknar, gör sig klar, åker tåg, buss, skola 8 timmar, buss, tåg, hem , äter, sover HAHA vilket liv va? men jag lovar, jag SKA blogga ; ) its part of my life!

Nu ska jag ta tag i tvätten sen äta :) mums

Önskeoutfit


såhär skulle jag kunna gå idag ; )
Linne-149:-
kjol-199:-

eller kankse lite slappare som denna?

mässa- 79 :-
sjal- 129 :-
top- 99:-
kjol- 199:-


priserna är som jag kommer ihåg dem, kan ha skrivit fel på någon eftersom jag kollade på så många (a) ber om ursäkt issåfall

ÄNTLIGENÄNTLIGEN säger jag bara! Som jag har väntat på detta haha. Gina Tricot har nämligen öppnat en webbutik. Gina har supersnygga kläder till superbra priser. Jag har väntat på detta speciellt eftersom det inte är så stort i Hudik och dem har inte alla kläder där inne jämt, och ibland inte alla storlekar...därför är det bra att det finns så jag förhoppningsvis får dem snabbt :)

Enkelt att handla , bara klicka sig fram, lägga i varukorgen och sen gå till kassan. Just nu finns det bara möjligheten att betala med kort och man måste vara över 18 år för att handla, det är ett minus men för er som inte har åldern inne än kan ni alltid be mamma eller pappa ; )

Kläderna från Nelly

Jag har juh lovat att visa kläderna jag fick hem av Nelly. Jag visar iallafall 2 av dem, den lila klänningen vill jag inte visa för jag ser ut som en fet prinskorv i den :D den ska ligga på hyllan tills jag gått ner lite till serrni!

 

Inte så bra bilder kanske men den satt bra och jag är nöjd :)Den e stor som ni ser haha, ja ser ut att vara 10 times bigger men den e sköööön :D

Gårdagen

Det blev tyvärr ingen utgång igår, mycket på grund av att jag var tvungen att förfesta själv eftersom Emelie bor i stan och förfestar man själv är lixom partyhumöret mer eller mindre dött sen...Så det sket sig! Lika bra det kanske haha
Istället åkte vi till Marcus och Malin för att spela lite kort. Jag vann både på chicago och texas holdem, sen kom jag tvåa på utslagspoker och inte sist på plump ; ) HAHAHA. Det är viktigt, att inte komma sist! tävlingsmänniska som man är ; )Brobergarn i högsta hugg med kortlekenMalin var där hon med ...Jag drack Cola light ; )De andra drack lite öl...chips var gott iallafallNågra kort...


KLAAAAR ;D

NU är jag klar med min tråkiga uppgift! Nu har jag bara dramat kvar men den gör jag nog imorgon. Är bara 1-2 sidor på den och det skriver man fort :)
Nu ska jag byta om och göra något annat än att sitta framför datorn ett tag. Kanske blir det krogen, kanske blir det något med Broberg och Malin, har inte bestämt mig än hehe

hoppas ni får en skoj lördag ni med :)
kram på er

Jag ska tillbaka till 80-talet !


Här ser ni en 80-tals look, benvärmare i starka färger, axelvaddar och stort hår ;)


Idag ska jag skriva klart det sista :) Hoppas jag hinner, jag hann rätt långt igår iallafall hehe...

Igår fick jag även en inbjudan till Malins 25-års fest. Det är ingen vanlig fest detta, nej nej hon ska nämligen ha
80-tals tema! Fattar ni hur roligt det kommer vara? hahaha

Jag ska ha en tofs på sidan och en stor lugg, ett urringat linne och en yppig kjol, tights? och benvärmare och klackskor
sen ska jag ha pärlhalsband, massa armband, färgade skor och benvärmare och såklart en fräck make-up!
Emma är juh utbildad make-up artist nu så hon ska stå för sminket ;) Kan det bli bättre? Nu är jag bara på jakt efter allt men jag har juh till den 15 novemer på mig ;)

FATTA VA KUUUUL! hihi

Idol

Ikväl är det Idol... Robin ska sjunga Angels.. det är en av mina absoluta favoritlåtar :O
Andra robin ska sjunga Torn och den e bra den med ;) ska bli intressant att se

Emma kommer också :)

Höstrea hos Lindex

Jag är svag för rea och shopping, det vet alla (a) och idag fick jag ett mejl från Lindex om att dem har storrea på höstens plagg. Jag kunde juh inte låta bli att gå in och titta och självklart hittade jag massor. Till en början hittade jag 10 varor men jag tog bort en del eftersom det skulle bli för mycket pengar (a) Jag måste göra så mycket annat nu ett tag så jag får spara in på shoppandet istället ;) Dock kunde jag inte låta bli att inte köpa dessa fina plagg som jag då till slut klickade hem :)Denna söta top kostar enbart 49,50 kronor nu :O


Denna top har Anna designat (hon som även designar märket Avanna...) och är från Lindex "the pink collection". Dessa topar säljs endast under oktober månad som jag fattat det och 20 % inköpet går till forskningen av bröstcancer för rosa bandet. Topen kostar endast 149 kronor och den är juh både supersnygg och då även supersmart ;)
Finns i olika designer av olika designers så köp en ni med vettja!


Denna söta kjol har ca 50 % rea nu. Kostar 179 kronor och är juh för underbart söt inte sant?


Så fort jag såg denna top blev jag kär. Den är juh hur underbart söt som helst och passar både till kjol och byxor. PERFEKT med andra ord. Dock det dyraste plagget jag klickade hem (199 kr ) men det är den värd! Hoppas bara storleken passar och att den är skön :) Finns även i grått :)Om ni vill shoppa på Lindex så är det bara att klicka på det man vill ha med strl och färg (precis som med alla andra internetbutiker..) sen väljer man om man vill betala med kort, internetbank eller med postförskott. Väljer man att betala direkt så kan man även hämta ut sitt paket i närmaste lindexbutik, man behöver då inte betala de 50 kronor extra som man gör vid postförskott. Supersmidigt!

Sibiriska rävar

Är det någon mer än jag som brukar besöka blondinbellas internetföretag bellme.se? Jag är iallafall in där varje dag om det är möjligt för att se vad hon säljer just den dagen. Hon har hittills inte haft så mycket som fallit mig i smaken och idag blev jag rent av riktigt förbannad. Hon säljer pälsmössa av sibirisk räv. HUR LÅGT FÅR MAN SJUNKA??? Jag är emot att man köper pälskappor och pälsmössor. Jag fattar inte för det första hur ens någon kan vilja gå med döda djur på kroppen och sen veta att dem oftast får dö på grund av att bli pälskappa. SEN förstår ja inte hur man kan stödja den sortens verksamhet.
 
Visst om djuret redan är dött då? ja men det får man aldrig veta och troligen har dem blivit dödade för att bli päls. Jag är en djurvän in i benet och dödar knappt en mygga Jag tycker inte att man ska bära pälsar och jag fattar inte hur bellme kan sälja det som om det vore vardagsmat. USCH och fy, nu tänker jag faktiskt mer eller mindre rata bellme from now on...

tråkigt eftersom jag gillar isabella och hennes blogg :/

Nattuggla


I am a litte bit of a nattuggla och det förstår ni kanske om ni ser mina sista inläggstider hehe. Nu är det så att jag kollar på csi och sen ska jag faktiskt skriva lite till på sem 7 uppgiften :) Det går rätt bra nu faktiskt så jag tänkte avverka lite medan jag fortfarande känner så! Sen tar jag lite sovmorgon imorgon innan jag skriver klart de båda uppgifterna jag har kvar för i helgen tänkte jag unna mig med att ta det lungt och inte tänka på skolan för det kommer jag ha tillräckligt av i veckan ;) Campusvecka då vettni.

Trevligt att syrran var här, inte varje dag vi ses liksom så det får vi göra om snart igen sis'

Nu ska jag återgå till tvn :) puss på er

Finbesök


en gammal bild på syrran...

Nu e systeryster här så ska vara social med henne :)

återkommer senare ikväll hehe

Nelly

Nu hade kläderna från Nelly kommit. Dem satt helt perfa alla tre plaggen och man fick tydligen med en scarf eller sjal eller va man ska säga från ICHI med :) Det var välkommet haha. Nu ska jag dra igång stereon och sen skriva klart uppgift nummer 2 :) Jag känner mig som sagt lite stressad nu men jag hoppas jag hinner klart med två stycken idag :) Känns så.

puss på er så länge

Misses lista


SNACKA om att denna lilla trevliga minut på femman var värd att titta på. Det var Misses lista på kanal 5 och en fågel hade viskat i mitt öra att Ola skulle vara med och det kunde man såklart inte missa..
HAHAHAHAHHAHA är egentligen allt jag har att säga hahaha.. så jävla klockrent HAHAHAHHAAHHAHA
.
kolla själv på www.misseslista.se/hem :)

Jo det är juh PRECIS så här jag brukar tänka mig en het Ola med carolafläkt med ;)
eller hur var det nu då?

BLÄÄÄÄ

Jag känner mig så värdelös... Hatar känslan att inte vara nöjd med något man gör någon gång! USCH och bläää!
 
Har precis sett bonde söker fru.. alltid lika roligt att se faktiskt men förvånad över hur fjortis vissa var i den åldern, kanske var det nervositeten som gjorde det? haha. Och jag tycker att både peter och magnus (heter han så? ) är superfina så höstens tv-tittande är nice ;)

Nu ska jag ta mig något att äta och sen sitta och göra klart två uppgifter så ja kan fokusera på de andra två imorgon... vill INTE sitta i helgen med det.. TÄNKER inte sitta i helgen med det.. men men jag hinner hoppas jag!
wish me luck

puss


HEMMA !!!! ...


HEMMA !!!!

okej, har vart ett tag men har gjort annat, bland annat öppnat ett paket (utan avsändare) som innehöll en GULDFISK!!!! hahahha för er som inte vet det så kallar Ola mig för guldfisk och nu vare då någon som tyckte det var skitkul att skicka en sådan till mig haha. Jag vet vem denna någon är nu.. DET VAR HELENA OCH MAJA!!!! hahahaha som ja misstänkte, påsen som guldfisken låg i var nämligen från stockholm och ja vet att Ola inte skulle skicka den till mig så ; ) hahahha.

Men det var skitsött iallafall, ska borra hål i den och sätta i en nyckelring. Denna måste vara med mig jämt! tycker ni inte? ahahaha. Lägger in bild på den sen för muppkameran tog suddiga kort nu och jag pallar inte krångla med elektronik idag :D..

Nu har jag massa uppgifter att göra så bloggen ska inte uppehålla mig mer just nu! Hoppas det är bra med er

puss och kraaam guldfisken!

Hello

Tjolahopp!
Nu ska jag packa ihop lite saker och dra till stan. Ska nämligen till CUL för att studera lite med gruppen min.
Hoppas det går bra! Ni får ha det så bra så hörs vi när jag kommer hem igen :)
kraaaam

Natti

Hejsan! Nu sitter man vid laptopen som vanligt på kvällarna haha.
Nu ska jag däremot bege mig till badrummet, noppa ögonbrynen, lägga ansiktsmask och borsta gaddarna. Sen är det sängen direkt som gäller. Ska läsa lite ur min nya bok sen ska jag sova för jag ska upp tidigt imorgon tänkte jag. Ska träffa studiegruppen i stan kring 12-tiden så jag ska iväg redan vid 11. Före det tänkte jag träna lite om jag orkar, annars blir det när jag kommit hem.

GOD NATT på er sötnosar

känns bra

åh jag e glad jag e glad jag e glad!

Jag är nämligen klar med 2 uppgifter.. bara 2 stycken kvar :D en av dem är skitsvår och ska bli 3-4 sidor men jag tror jag hinner tills på söndag ; ).. samma med den andra.. 1-2 sidor men jag har iaf till på söndag på mig !

NUUUU ska jag slappa en stund :)
vad har ni för er? :)

En av klarad...1000 kvar

Nu blev jag klar med en uppgift :) bara att hugga in på nästa då :) men först ska jag äta (a) jag e hungrig hihi

Fler böckerBörjade prenumerera (stavning? ) på tidningen Hennes och då fick man tre pocketböcker som present. Eftersom jag älskar att läsa är det en underbar gåva haha! De tre böckerna var
På andra sidan venus - av Elisabeth Andersson
Jaktsäsong- av Mats Strandberg
Jenny S- av Denise Rudberg


Frågan är bara.. när ska jag hinna med att läsa alla? Jag har säkert 40 böcker på väntelistan nu ^^

Tisdag

Har spenderat morgonen med att träna x) och så.. känner mig duktig hehe.
Jag cyklade en halvtimme eller så och sen hoppade jag in i duschen och la en hårinpackning
och sen käkade jag frukost. Idag blev det två ägg, skinka och lite juice. Inte mycket jag vet men
en GI-frukost iallafall.

Nu ska jag sätta igång med skolarbetet. SKA bara skriva klart två eller tre uppgifter idag.
Helst alla men det finns ingen chans i världen att jag hinner det haha.
Hoppas ni får en bra dag :) kram plugghästen!


kvällen

Sitter här i tv-rummet och kollar på mitt favoritprogram, csi ;)
har lite långtråkigt så jag har kikat runt på massa bloggar och hemsidor. just nu tycker man att internet inte är stort nog haha. Hoppas att något roligt händer snart annars somnar jag, vilket egentligen inte borde vara så fel ändå :P

Man har rört sig också

Jag har vart duktig och tränat nu ett tag :D känns bra ;) hallonsmoothie är juh gott det med ;)

plugghäst

Sitter här och har påbörjat alla uppgifter jag ska göra nu. Känns lite bättre iallafall. Har sjukt mycket att göra känns det som. Tills söndag ska jag ha gjort klart:

* Drama - extrauppgift
* Skrivande - biografi i miniformat till onsdagen + skriva om (1-2 sidor)
* Persp- motorisk utveckling till seminarie 7 (3-4 sidor)
* Persp- hemuppgift seminarie 6 (1-2 sidor)
* Kanske en uppgift till i rörelse.. minns inte när den ska vara klar (a)

Men jag har påbörjat alla och ja är snart helt klar med en så jag kommer hinna :) Dock ska dem bli bra HAHA


Nelly.com

Jag fick ett ryck och beställde lite plagg från Nelly.com
Faktiskt första gången jag beställer därifrån så jag hoppas verkligen att jag blir nöjd hehe.

Denna söta klänning för 399 kronor.. Hoppas verkligen den passar, om inte annat går ja ner massor nu så ; )


Denna tröja från Avanna :) Hon säljer inte dessa i bloggen så ja passade på här ; ) hehe
329 kronor går dessa tröjor på.


För 199 kronor kunde man klicka hem denna. Fin och enkel tunika/klänning och jag har alldeles för lite lila i garderoben ; )

Skön läsning


Fick idag hem nyaste Glamour och i detta nummer var Victoria Silvstedt gästredaktör så det var mycket Vickan alltså. Jag tycker Victoria är en mycket fin kvinna och hon har faktiskt mer hjärna än de flesta skandalblondiner. Dessutom kommer hon härifrån Hälsingland ;) Naaajs hehe.

Fun

hej och hå va det var roligt med skolböcker... NOT ehe ehe

Åter igen

Idag har jag börjat med GI igen.. Nu är det stenhårt tills jul!

My new look

här kommer en liten för och efter bild.. så svårt att ta kort på frillan själv :( haha
Jag har iaf klippt topparna, klippt upp lite granna, klippt snelugg och lagt slingor.


jag vet att jag ser ut att vara jätteblond på ena sidan haha men det är mer att håret är lite ur fokus HAHAHA

hoppsan

Hello!
Det blev inte så mkt bloggande idag heller men jag skyller på att det är söndag ;) Idag har jag iallafall slappat vid tvn, gått långpromenad och tränat, ja har kollat på superhero movie med jonas och fredde nu på kvällen och det var skönt att få skratta av sig lite :P Den var minst lika sjuk som scary movie filmerna så ni kan juh tänka er :P


Dagens eller månadens största händelse ( ^^ ) var att jag klippte mig idag. och färgade håret. Jag fick ett litet ryck och köpte färg till slingor och så ringde jag kära Emma som kom över och hjälpte mig. Jag passade även på att klippa mig... Klippte topparna, klippte upp håret och ja klippte även till en liten lugg. Jag blev skitnöjd! Jag fick även tillbaka mitt självlockiga i håret så just nu har ja shakira frilla haha. Ni får se bilder imorgon för nu orkar jag inte lägga in dem hehe :P

Vad har ni gjort idag? :)

Just nu ligger min katt i mitt knä så ja ska väl inte störa henne genom att skriva massa... vi hörs sen :D

kraaamsett denna Magda? ;)

Roligast idag


Det var visst ngn annonym på bilddagboken som frågade om jag var tillsammans med Ola..
 hmm. Undra varför hon/han tror det haha.

söta ola....

Mer film


kollade även på Natt på museét när ja kom hem från bion. Även fast den var från 2006 så hade ja faktiskt inte sett den än, men eftersom ja köpte den från cdon.com så kunde ja då kolla nurå ;) hehe
Den var iallafall rolig haha. Jag tycker det var snygga effekter och en bra handling. bra bra !!

Bio


hejsan!

Igår vart det inte mkt blogga känner ja, förlåt för det men jag var knappt hemma faktiskt. Först var jag över till Freddes syrras kille som fyllde år och då råkade det bli lite tårta (a) känner mig syndig men ja tränar bort det nu ;) haha. Sen åkte vi snabbt över till syrran och hennes kille i deras hus. Dem har nämligen köpt hus nu så det var väl intressant. Där akutbestämde vi att vi skulle se på bio så vi for till Sundsvall och kollade på Rallybrudar. Den var hur bra som helst haha. Det var länge sen ja garvade så länge till en film, så har ni inte sett den så se den!!! :)


flitiga jag

Hello!

Igår efter idol blev det en tripp till stan för att kika lite granna, dock var det mest ungdomar ute eftersom det var gymnasiefest tror jag, eftersom den största delen inte ens var 18 ; ) Det var även lungt på bockarna så det var väl tur att man inte gick ut kanske hehe. Idag funderar jag dock på att gå ut, en gammal klasskompis fyller juh år idag så skulle vart roligt att gå ut och firat honom men jag vet inte om jag orkar. Funderar på att ta vita helger fram till båtresan den 1a november istället ;) Så kroppen får vila lite!

Idag ska jag läsa en skolbok, göra klart eller iallafall börja på några uppgifter och sen ska jag ut och fota lite tänkte jag. Så fint väder idag plus att löven är juh så extremt vackra just nu. Man måste passa på ; )
Vad ska ni göra idag? :) puss på er

IDOL

nu var det dags för första idolsemifinalen. Jag har inte kollat så mycket alls på idol iår eftersom ingen har tilltalat mig så mycket. MEN jag tror att ja kommer kolla varje jävla fredag ändå eftersom dem är juh bra även iår ;) Iår tycker jag även att det är bra att så många unga är med, att det är en ny jury, att en storvuxen person får vara med, det är annars sånt jävla snack om size 0, annars är man inte värd något och det håller jag inte med om. tydligen inte idol heller såklart ;) BRA
Att Robin B och Kevin är fin att titta på gör inte saken värre heller hahaha

SEN måste ja juh kolla idag eftersom Kevin ska sjunga Olas Natalie hehe. DET ser ja fram emot. Han var tydligen först ut också hahaha.. NICE!

Glasögonorm

Ja undrar om någon vet vart man kan köpa snygga glasögon utan styrka? Vill verkligen ha ett par som accosoar :)

buhu

och varje gång bölar man lika mycket.. SJUKT!! men bra är den :) som sagt, se den om ni inte har gjort det redan.

Dagboken


Nu ska jag ta mig och kolla på dagboken tror jag. Jag totalt äälskar den filmen :)
om ni inte har sett den så SE DEN!

Sen att Ryan Gosling, som är huvudrollen,  är så jävla het så man vill äta
upp honom gör inte saken sämre ; ) 

mums ;)Onsdagen i bilder

Här kommer lite bilder från onsdagen :) Klicka på bilderna för större bilder.

    

   

   

ja det var väl ungefär vilka bilder som kom med x)
hade verkligen skiiiitkul =)

gårdagen

Hello snyggingar!

Hur mår ni denna torsdag? Asså man känner sig helt lost när man festar en onsdag, lixom det känns som söndag idag eller något hah. Iallafall hade jag världens roligaste kväll igår HAHAHA det var galet kul! JAg tänkte inte berätta allt nu för jag orkar inte haha (a) men jag kan berätta att jag , Malin och Anneli var hemma hos Örjan på förfest, sen gick vi till bockarna och sjääälvklart fick jag visa leg därför att Malin skämtade till vakterna om att ja troligen inte hade åldern inne HAHAHAHA -.- typiskt lixom haha! Vakten bah " näe det är gränsfall ;) " lixom HAHAHAH 3 år sen man fick börja gå på krogen ; ) men roligt med humorisktiska vakter! VI var inne där på ett fullpackat bockarna heeela kvällen och sen drog vi till ett matställe där vi träffade ett gäng roliga killar. Nu snackr ja roliga. Ja har aldrig garvat så mycket tror jag haha. Vi följde med dem på efterfest i maln där dem hade stuga. Dem jobbar nämligen som byggarbetare i stan fast dem var från östersund haha. Iallafall var vi där  och festade till typ 6-7 då vi åkte hem och sov HAHAHA. Ja sjukt roligt hade vi iallafall :)

Bilder kommer senare, pallar inte nu ;) dessutom kommer anneli och emma över för vi ska se på film =D haha

puss på er

njut av denna vackra bild på fulla brudar istället hehe

Anneli och Malin tyckte att statyn behövde lite kärlek =) värsta snällt av dem

Hos Annelie

Tja!

sitter nu hos Annelie men har inte börjat festa än hehe. Har vart på stan och shoppade lite på Gina och H&M. Hittade två toppar på gina och lite strumpbyxor och annat smått på H&M. Jag är väl nöjd med köpen ;) hehe. Nu vid 7 ska Annelie till tandis så vi ska inte börja festa förrän efter det ;) Malin kommer efter 8 tiden och så kanske Carro och några kompisar till henne kommer :) Nice med liten tjejkväll!

Behövde inte visa leg på systemet idag heller ;) DET KALLAR JAG NICE! ÄNTLIGEN!!! hahahah. Bara för det kommer jag få visa leg till krogen ikväll, i promise.

Ja nu får ni ha det så bra så länge, nu ska jag prova kläder ;)


I like

ni vet väl att jag gillar kommentarer? 8-) HAHAHA

sluta vara så snåla på dem ;)

Onsdag och utgång

Hejsan!

Idag blir det inte mkt till bloggning.. jag ska snart göra mig klar, packa och så.. Ska nämligen till stan till Anneli. Vi ska gå på stan och småshoppa, visit the systembolag och sen ska vi på bockarna ikväll. Jag har inte vart ut en onsdag sen typ gymnasiet så det blir 3 år typ.. skandal (a) haha. Hoppas iallafall att det blir sjukt roligt :)

Vad ska ni själva göra denna onsdag? :) kram på er

Första filmen ut


Första filmen ut var "på smällen" Det var verkligen en rolig film :) Jag visste dock inte att den var över 2 timmar lång så då blev filmen ännu längre haha. När hon fick bebisen började jag böla! Fan jag tror alltid att aborten ja gjorde för några år sedan inte har gjort ett större sår på mig men varje gång jag ser en bebis går mitt hjärta sönder :( Jag ångrar verkligen det över allt annat och skulle spola tillbaka tiden för att få det ogjort.. nu går inte det och det finns väl en anledning till det med antar jag. Åh ibland vill man bara slå sig själv för det man gjort ....

näe tänk verkligen 3 gånger innan ni gör det stora valet...

Filmkväll hos Madde

Tjolahopp tjolahej!

IDAG gick det juh faktiskt rätt bra måste jag säga. Vad gjorde vi då? ja inte så mycket faktiskt, vi bestämde drama, vi bestämde planering och vi bestämde va vi skulle göra tills onsdag nästa vecka då vi ska ses igen. Nu känns det bättre när man har grepp om det och dramat var faktiskt inte att vi skulle spela upp pjäs för något utan mer som en impovisation med de andra, svårt att förklara för er som inte har gjort detta men det ska nog gå bra ;)

Sen var jag över till ICA för att hämta mitt lilla fina paket från cdon.com :) GANSKA så nice skulle man kunna säga. Typ miljarder filmer och lite Olasinglar fick slinka med ; ) Dem kostar juh endast 5 kronor styck brothers-singlarna nu så jag köpte några så det ökar på siffrorna lite så han kan sälja guld på dem kanske (a) Så snäll jag är!

Nu ska jag då läsa lite böcker sen ska jag faktiskt ta och kolla på en film, vet inte vilken än,.. vilken tycker ni? ;)

   
Tror det blir på smällen faktiskt, den har jag velat se länge =D hahahaha  

studier

Nu ska jag iväg till stan snart med studiegruppen och öva drama. KILL ME! För det första, ja gillar inte drama, för det andra har jag scenskräck och gillar inte alls denna iden -.- Dessutom så gillar inte gruppen mig.. i can feel it...

näe usch! Hoppas ni får en bättre förmiddag än mig och önska mig lycka till ^^

så hörs vi senare när jag kommer hem .

kram

Färjan

Sitter och kollar på Färjan. Ni vet, nya dokumentären på båten Cinderella. Jag längtar tillbaka fan haha. Dock är jag hemskt glad över att dem inte spelade in när vi var där haha. Dock vill jag juh påpeka att bartendern Håkan e lite nice ;) hahaha

Kollar ni på detta? :)


skolarbete

Nu är en skoluppgift klar och inskickad.. nu har jag bara 4-5 stycken kvar.. men jag hinner :)

*madde speedar *

Böcker

Jag älskar paket, vem gör inte lixom? Idag hittade jag iallafall massa smått och gott i brevlådan. Dock inte mitt paket från cdon som jag hade väntat på men det fick gå ändå ; )

Jag hade fått massa böcker iallafall. Nu är det dock slutköpt tror jag, har typ 20-30 böcker som ligger och väntar på att jag ska läsa dem, just nu känns det inte som om man hinner andas ens med allt skolarbete som ska göras och så haha. Tur att böcker har lång livstid iallafall ; )


Denna bok är MArtinas tredje bok och innehåller både nyskrivna krönikor och tidigare publicerat material från Aftonbladet och mama. Ska bli intressant att läsa då jag hört mkt bra om hennes böcker.


Faväl älskade holly handlar om två småflickor som försvann den 4 augusti 2002. Några veckor senare hittades deras kroppar svårt brända och kastade i ett dike. Denna boken är baserad på föräldrarnas dagboksanteckningar och minnen, Verkligen hemskt men ska bli intressant att läsa.

102 minuter handlar om kampen för överlevnad inne i world trade center. Ska också bli intressant att läsa eftersom det var en sådan stor händelse i våran historia.


Stephen Kings serie Det mörka tornet har jag redan och detta är bok 4. Finns även en femma men den har inte riktigt kommit ut än, jag kan iallafall inte hitta den i svenska butiker haha.
 
En nannys dagbok- är precis vad det låter som ; ) en nanny i överklass familjen i usa. Verkar även ha kommit ut som film eftersom det är skådespelare på omslaget... någon som sett den? :) var den bra? :)

Män som hatar kvinnor- en bok jag velat läst länge. Dem säger att den ska vara bra. Den handlar iallafall om ett mord som sedan 40 år senare kommer på tal igen under ett uppdrag. 


Carmen Bin ladin skriver en bok om sig själv och hur det är att vara medlem i saudiarabiens mäktigaste familjer. Bara efternamnet gör att man vill läsa boken.

Säg det inte till någon är en sann historia även denna. Handlar om en tjej som blev skickad till en katolsk kyrkskola där hon samtidigt blev våldtagen och misshandlad. USCH! intressant verkar den dock

Tjäna pengar!


Hejsan!
Har fått lite förfrågningar om hur Market2member.com fungerar. så ja tänkte att jag drar det en gång till ;)
Tänkte ägna ett inlägg åt Market2member.com. Det är ett företag som funkar som gratisbio. Skillnaden mellan gratisbio och market2member, enligt mig, är att det är lättare att skaffa poäng på market2member. Jag har redan skaffat till mig nästan 40 000 poäng vilket ger 400 kr att antingen checkar, eller varor av olika slag. Det finns massor med olika företag att samla poäng hos, allt ifrån bilar och motorer till kläder, mode och nöje. Det finns olika sorters sätt att samla poäng på.  antingen genom att ta emot reklam från företag som söker just din profil eller genom att handla på internet och få viss procent poäng per köp. Det är superenkelt och varför inte få tillbaka pengar enkelt? :)

jag är iaf supernöjd och jag har som sagt redan fått tillbaka 400 kr som ja ska vänta med att byta in tills det blir mer ;)
klicka på bilden och bli medlem ni med :) superenkla pengar är kul! hahaTänkte tipsa er om en liten sida som heter Buzzscout. Det är en sida som fungerar ungefär som Buzzador. Man registerar sig, får hem gratissaker som man skriver om sen och testar och har åsikter om. För det får man poäng och juh mer poäng man har juh bättre och fler saker får man hem.

Jag har vart medlem här nu bara någon dag och har därför inte hunnit fått hem något att prova ännu men antar att det kommer snart. Vem tackar nej till gratissaker? Kom ihåg att det kan vara allt från kläder, smink och parfym till mat och andra ätbara saker. Det kan alltså vara alltmöjligt. Självklart är allt gratis!

Kom igen, signa upp er ni med och få hem gratissaker !
bara att klicka på bilden där uppe :)


Buzzador funkar på samma sätt som med Buzzscout, man fyller i en profilsida och man får på så sätt chans att testa nya varor beroende på hur dem passar din profil eller inte. När man sedan har testat varorna ska man skriva om dem eller berätta om dem för sina vänner och efter det ska man skriva in en rapport och då får man poäng. Ju mer poäng man har desto mer produkter får man prova :) Jag har provat en del saker och är mycket nöjd över hur snabb leverans det är, hur bra poäng man får för att testa och faktiskt hur bra saker jag fått prova. Verkligen en lätt grej för att få testa nya produkter iallafall :) Klicka på bilden om ni vill bli medlem och få hem gratissaker ni med :)
Gratisbio funkar på samma sätt som med Market2member.com. Man samlar poäng genom att klicka på annonser, handlar genom nätet, är med i tävlingar och värvar medlemmar. Det är superenkelt att samla poäng och när man tjänat in 400 poäng har man en biobiljett. Samlar man ihop lite till har man ett presentkort på 300 kronor. Finns även chans att få ett på 500 respektive 700 kronor med. Varje månad har dem även en tävling, så de 10 som värver flest medlemmar vinner någe fint. Börja samla poäng ni med och få tillbaka pengarna (om ni ex handlar genom nätet och gratisbio)
Klicka på bilden för att bli medlem :)

JumperVa vad det jag sa? Nu är klockan snart 12 och jag är fortfarande vaken. Fredde kom hem med en film som dem sett på filmkväll som jag också kunde kolla på. Dagens film var jumper. "Bourne möter matrix" som det står på omslaget. Jag skulle faktiskt instämma till 100 procent med den. Jättebra film tycker jag, annorlunda, spännande hehe. Har ni tråkigt någon dag rekomenderar jag den :)

Att huvudrollsinnehavaren var en läckerbit gjorde inte heller saken sämre ;) haha

"på baksidan av filmen":
Av reggisören till Bourne identity kommer ännu en extrem adrenalinchock som tänjer på fantasins begränsningar... Davin Rice är en ung man utan gränser- en "jumper" - född med den märkliga förmågan att kunna teleportera sig själv vart som helst på jorden inom ett ögonblick. När David upptäcker att det finns fler som honom själv kastas han plötsligt in mitt i ett forntida krig. Han jagas av en blodtörstig skara fanatiker, fast beslutna att utrota alla jumpers. nu måste David använda sin mycket speciella gåva smart för att ha en chans att överleva...


kväll

Här sitter man en söndagkväll och gör inget speciellt. Kollar på nyheterna nu och det är väl inte något direkt som hänt verkar det som. Dock är jag glad att jag inte åkte med viking line idag eftersom dem hade fått vänta flera timmar pga det dåliga vädret. Jag har egentligen ingen noja men klart man tänker hemska tankar när man väl är på båtfan haha!

Ikväll blir det en tidig kväll tror jag, känner mig inte allför pigg för att sitta här och surfa, men det brukar aldrig bli som man säger ;) Hoppas ni mår bra

kram kram


Helgen i bilder

Här kommer lite bilder från gårdagens spelkväll och fredagens fest!

   Markus, Fredde och Jonas
 JAG VANN !!!!! ; )


Gårdagens ego ! osminkad och underbar ^^
 

 Lina fick musche när vi körde sanning eller konsekvens
  Emma och killen
  Lotta och Viktor

Hon lever!

Ja nu var man levande igen då haha. kolla klockan lixom! Var skitroligt igår i alla fall. blev superfull -.- usch haha men nu ska jag inte dricka på lääääänge (vem har inte sagt det förr? hahah) Bilder kommer imorgon, batteriet måste laddas -.-' och jag hade inte orkat lägga in dem nu iallafall ;) hehe

Idag har jag legat hela dagen lång, konstigt eftersom jag inte brukar kunna göra det men jag kommer inte ha några problem med att sova ikväll heller x) sköööönt.

Ikväll blir det lite pokerspelande :) Roligt eftersom det var ett tag sedan vi spelade det nu och pokerkungen inuti mig vill juh kunna visa sina talanger ;) höhö. Ja nu ska jag klä på mig och göra mig någolunda fin och sen plocka undan lite snabbt innan det kommer folk för jag antar att vi ska vara här eftersom bilen är paj! -.-

Va ska ni själva göra denna lördag? :) kraaaam

Inflyttningsfest


Hejsan!

Nu ska jag göra mig klar för sen kommer Vendel och hämtar mig och så drar vi hem till han på fest. Han har inflyttningsfest ikväll så det kommer en massa stockabor :) Gud vad jag har saknat dem asså! haha. Ska bli skoj! Har vilat nu ett tag på dagen så nu har jag ingen huvudvärk längre, hoppas den håller sig borta ;)

Jag ska nu välja kläder, sminka mig och fixa håret lite snabbt, Fredde kommer om en timme ca ehehe så jag känner mig liiite stressad! Kameran åker givetvis med så ni får se bilder imorgon :)

Håll tummarna för att jag hittar något bra så ska jag blanda mig en drinkis nu :) puss och kram på er!
ha en underbar fredag!


Tog tag i saken


Idag mår jag konstigt ska ni veta. Vaknade med huvudvärk och illamående och det brukar jag aldrig göra. Dock är det bättre nu :) Idag ska jag på fest är det tänkt. Vendel har inflyttningsfest så ska dit om jag inte blir sämre igen.

Idag har jag faktiskt beställt sex and the city-boxen. Det var på tiden kan man säga. Kostar juh 600 kronor på cdon.com vilket är billigt egentligen då en säsong vanligtvis kostar 250 konor cirkus.
Jag får väl hem den på måndag eller tisdag och jag lääääängtar ; )

inte tid

Nu sitter man här, har egentligen inte ens tid att blogga känns det som. Ska ta hand om tvätten nu, sen diska , plocka undan skolböcker och sen ska jag skriva klart två inlämningsuppgifter. Jag har inget datum på dem men vore skönt att få dem gjorda eftersom det är två extra uppgifter som jag ska göra eftersom jag missade när jag var sjuk.

Vad händer för er idag? Torsdag och allt? shit vad veckan går fort föresten....

Generation fett

Sitter och kollar på trean där det har börjat en ny dokumentärserie som heter Generation fett. I just detta program handlar det om en Manuel som är världens fetaste man. Han vägde idag ca 350 kilo tror jag men har vägt nästan det dubbla. Så han har lyckats bra tycker jag! Dock har jag svårt att förstå hur man kommer över 200 kilos sträcket och jag har svårt att förstå hur man låter det gå så långt som till över 500 kilo. Jag har lixom ångest över mina små kilon lixom haha!

men intressant program och bra att dem tar upp konsekvenserna med fel mat! Hoppas att Manuel lyckas gå ner till hans målvikt, 100 kilo.


detta är Renee som tyvärr dog när hon gjorde en operation, speciellt tråkigt eftersom hon hade 2 flickor i ung ålder.

Bloggdesign a la therese


Tjo!

har suttit ett tag med Thereses blogg :) Hon ville ha en header och det fick hon väl hehe
Hon blev nöjd så då blev jag också nöjd!

Kika in hos henne vettja genom att klicka på headern :)


översikten

Nu har jag suttit hela dagen med skolarbete. Har gjort en översikt på allt arbete som ska in och så. Känner mig en aning stressad ska ni veta! Det är lixom inte lite som ska in haha! Men jag ska nog se till att klara det ; )

Vad har ni för er idag då? Onsdag redan lixom! haha


RSS 2.0