jul

Hejsan hoppsan. Jag har visst inte skrivit här på lääänge men jag är mest i bilddagboken som alla vet haha. Iallafall har jag nu flyttat in i lägenheten i harmånger :) och jag trivs jättebra hehe. Nu är det dan före dan före doppardagen och jag har inhandlat alla julklappar, julpyntat och allt.. BARA en julgran som ska upp hehe.. tänkte få upp den ikväll eller imorgon :) får se när jag hinner hehe. Har ni handlat alla julklappar då?

kramar och God jul på er :)

helgen

Hejsan svejsan!

Nu skriver jag igen, dock inte från min dator men det går väl lika bra hehe. Jag flyttade iallafall till Harmånger i torsdags och det gick, efter mkt om och men, bra. Det började med krångel på OK för dem hade dubbelbokat vagnen som vi skulle hyra så vi fick hyra en mindre vagn på en annat ok. Det gjorde i sin tur att vi inte fick plats med allt i en vända och på det snöade det som aldrig förr ^^ Det var krångel hela dagen tyckte jag för jag sov juh hos mamma från onsdag-torsdag så när jag skulle ta bussen till Hudik på torsdag kväll så kom den aldrig. VADÅ TYPISKT?? haha. Pappa kom som tur var och hämtade mig. Med sakerna kom även Fredde till räddning då han  bestämde sig för att ta bilen och hämta det sista med mig i stan så halv 12 på kvällen/natten hade jag alla prylar i min nya lägenhet i Harmånger. Jag gillar den verkligen. Den är sååå fin :) Ska knäppa kort sen när jag fått upp alla prylar :)

Annars i helgen vare lungt.. jobbade lördag kväll och söndag morgon, kände av ryggen sen olyckan så jag läre vara helt överförsiktig med vad jag gör med kroppen. Eftersom två, kortare pass gjorde spår. Annars får jag väl säga hej då till att arbeta med djur oxå :( aja man ska inte vara pesimistisk nu hehe

RSS 2.0