uppdateringar

Hejsan hejsan. Jag upptäckte att det var ett tag sen jag bloggade (a) sorry för det men jag har inte heller haft ngt internet.. sen har jag väl lixom inte vart på humör heller.. man kan kortfattat säga att killar strular till det lätt och just nu har jag inte så stora förhoppningar eller glädje över killar haha... men men man åker väl ner för att ta sig upp eller hur? hha..

i veckan hoppas jag att jag får internet... det är ett litet papper från telia som väntar men som mer troligt har åkt till USA en vända oxå -.- men ja som sagt.. hoppas hoppas det kommer i veckan (a)

imorgon ska jag ha dildoparty haha :) Vet inte hur vi ska få plats men det ordnar sig väl ahhahah :) Vi blir ca 10 tjejer som kommer hem till mig, dricker lite och sedan drar ut på krogen.. sist jag var ut på krogen raggade några men fy n'ä.... nada för mig haha xD
vart är alla dem där man lixom tappar andan av? eller just det.. dem skulle juh inte ragga på mig ;) haha

näe ni folks.. nu ska jag kika vidare på allt jag missat.. see ya later

HEEEEEEJ !!

Hejsan hoppsan fallerallela :D
haha näe men hejsan på er alla.. Känns lite konstigt att skriva här igen.. känns som om jag vart borta från bloggen och allt vad internet heter aslänge men det är juh tamefasen en vecka nu (a). Jag har inte fått internet än utan kommer troligen i veckan -.- men vad ska man göra? ahha. Jag snodde jobbets dator nu lite medan jag sitter på rast..

iallafall trivs jag jättebra i lägenheten.. dock tomt utan fredde :( och det är långtråkigt utan internet och med en tv som bara har 1an, 2an och 4an -.- men men jag har iallafall en dvd (a)

nu måste jag kila tillbaka till jobbet men nu har jag iallafall hört av mig så ni vet att jag lever haha ^^
vill ni ngt kan ni alltid ringa mig =) pussar och kramar på er sötnosar

Adjöken

Heeeejdå kära läsare ^^ Nu flyttar jag och internet följer inte med mig haha. Jag ska dock få det till veckan förhoppningsvis men men.. nu vet ni vart jag tar vägen iaf :)
kraaamis

konstiga saker händer

åå jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Igår låg Lenas busskort på bänken i hallen brevid väskan och allt.. idag när jag skulle ta det låg det inte längre där :O Lixom varken pappa, jag eller Fredrik har lixom tagit undan det och det försvinner inte av sig själv lixom !!! Jag har letat igenom hela min väska, hela hallen, i soppåsen och allt men inget busskort -.- PANIIIIK !!! då Lena ska ha det på bussen på måndag -.-

En annan konstig sak var juh att min ridjacka (som vart inlåst i stallet i 1 år snart ) var hos pappa helt plötsligt! Lixom jag har inte vart i stallet och inte pappa, lena, simon, jimmy, mikko eller någon annan heller för den delen. HUR HAMNADE DEN DÄR????!! och när jag skulle hämta den i förra veckan var den helt plötsligt borta!!!! VAR HAMNADE DEN?????

lixom jag hatar när saker och ting plötsligt försvinner för att sedan lixom komma fram på samma ställe igen, som om det aldrig ens försvunnit :O

RSS 2.0