kul

Det är alltid lika kul att vakna sent och inse att den tänkta lilla vilostunden blev flera timmars sömn och att hela kvällen försvann till intet! Verkligen kul... Utvilad är jag dock hahha

Dagens fråga!

Påskpyntar ni?


Själv pyntar jag inte vid påsk mer än lite påskris. Jag firar inte påsk alls (mer än godis då hihi) faktiskt för den delen heller haha.


Tävlar

Är med och tävlar hos Maria om 6 stycken tvålar i doft Lavendel till ett värde av 300 kronor. Hoppas på tur :-)

Onsdag eftermiddag

Då var man hemma igen då. Körlektionerna idag gick mycket bra. Vet exakt vad jag behöver tänka på vilket känns bra inför nästa punkt nu i körningen. Kör imorgon med och sen är det påskledigt. SKÖNT! haha. Jag har vart på körskolan nu varje dag känns det som även om det vart både skönt och bra för det innebär att jag aldrig hinner glömma det Anita säger till mig plus att jag är närmare körkortet för varje dag istället för att köra en lektion i veckan i flera månader...

Nu var det meningen jag skulle till stallet med Erica men hon har hantverkare hemma och jag har tvättmaskin och en eld igång så jag kan inte kila riktigt än jag heller. Det är iof bra för då hinner jag plugga lite medans. Har nämligen två redovisningar att förbereda och två prov också som jag ska kunna tills vecka 15. MYCKET NU hörrni haha. PÅSKLOOOOV in my heart hahahaha.


körskolan

Hejsan svejsan.. eller god morgon det kanske är t.o.m för några hehe. Medan ni sitter där med morgonrock och kaffe i handen sitter jag på körskolan och äter äpple. Har en körlektion snart så sen är det dags att vänta in bussen som går vid 12. DRYGT! Men snart kanske jag får köra bil själv ;) slippa åka buss så att säga haha. Man kan hoppas iaf!

Ja vi hörs väl när jag kommer hem!

ciao

Köksrenovering sneakpeak!vi håller ju på att kakla om i köket :) fint det blir va? hehe

Jordgubbar


Sitter och äter årets första jordgubbar... ni är inte avis va? ;) hahaha

Dagens outfit

Dagens outfit look like this. Allt är faktiskt Gina Tricot haha. Blev faktiskt så av en slump måste jag säga haha. Skönt dock att inte ha gått upp så mycket för då kan jag fortfarande ha samma kläder som innan :):)


Tisdag

Varje natt drömmer jag om den där jävla uppkörningen... jag orkar inte mer haha! Idag har jag ingen körskola, skönt det för jag vill göra annat än köra bil också hehe ;)

Idag blir det till att studera lite prov. Lite teknik och lite Barn, kost & hälsa. Inte direkt roligt men det är ett måste!

kommer lite roligare inlägg under dagen ;)
kram på er

Svara på frågan tack! :)

Mina söta läsare med körkort... (eller ni som håller på ta)

Vad fick ni göra på eran uppkörning? Ni behöver inte säga om ni kuggade er eller klarade er såklart, vill bara veta olika situationer :)

Hormonryck

Satt med körkortsprogrammet och insåg helt plötsligt att klockan var mycket haha. Fick något jäkla ryck och städade istället. Plockade undan tvätt och bäddade rent i sängen. Dessa hormoner asså haha! Inte brukar det vara något bra på tv på måndagar heller väl?! Går in på msn en stund då.. medan jag väntar hem sambon.

Vad gör ni sötnosar? :)

Känns bättre!

Det gick bättre att köra andra lektionen idag. Skönt det! Dock känner jag att jag inte kommer klara uppkörningen men hellre den känslan och glatt överraskad än tvärtom! Vi får väl se helt enkelt. Nästa lektion ska jag fortsätta köra på E4:an och sen är det bara finslipningar som gäller. Skönt att gått igenom allt nu som ska göras innan uppkörningen. Sen är det bara hoppas på att det flyter på bra innan uppkörningen :) Håll era tummar för mig vettja ;) hehe


Nu ska jag göra lite teoriprov
. Lika bra att nöta in lite frågor och svar tills det är dags för uppskrivningen ;) Kommer inte skriva här när jag har den eller när jag gjort den pga de nya reglerna (då kan ni lista ut när jag har uppkörningen haha) utan jag säger till när jag har klarat körkortet istället hehe.

Nedrans hormoner...

Idag är jag inte mig själv känner jag. Jag H.A.T.A.R gravidhormoner. Imorse var allt bra, efter körlektionen kände jag att jag ville gråta och skrika rakt ut. Detta trots att det inte gick dåligt att köra idag. Jag vet inte vad det är med mig. Jag skrek åt katterna, slängde i dörren här hemma... jag måste andas lite tror jag haha!


Kommer dessa hormoner att vara kvar i kroppen på uppkörningen kommer jag gråta hejvilt hur det än går känner jag. Palla !!!! Stackars uppkörningsgubbe.Nej nu ska jag hoppa i säng och vila lite... försöka tänka positiva tankar haha!
vi hörs senare :)

Tjej eller kille i magen?

Det finns många skröner för att veta om det är en kille eller tjej i magen. Jag tänkte göra dem så får vi se vad som visar sig enligt det hehe

tecken

kille tjej Madde

magens form toppig utstående mage, syns ej bakifrån utbredd mage som även sätter sig på sidorna kille
pigmentrand på magen lång tydlig rand ingen rand kille
babyns hjärtfrekvens under 140 slag/minut över 140 slag/minut tjej
mammans skönhet under graviditeten bibehållen skönhet bebben tar mammans skönhet under graviditeten kille
halsbränna mycket lite eller ingen kille
babyn hickar lite eller inte mycket kille
babyn sparkar mycket lite mindre kille
på ultraljudsbilderna håller händer mellan benen håller händerna någon annanstans tjej
urinvägsinfektioner inga eller få många kille
var i magen ligger babyn ligger högt ligger lågt tjej
befruktningsdagen udda datum jämnt datum kille
blödande tandkött mindre mycket kille
utputande navel senare under graviditeten tidigt i graviditeten vet jag inte ännu
babyn sparkar mycket på höger sida mycket på vänster sida kille/tjej
mamman illamående inte eller lite mycket kille
vid frågan: vad har du på händerna? handflatorna nedåt handflatorna uppåt kille
     

ja ni kan ju se att svaren är kille 12/15 gånger. Jag tror själv dessutom att det är en kille i magen. Vad det egentligen är visar sig först då h*n är ute hehe. Vad tror ni? vad har ni själv i magen enligt detta? :)

Klar med plugg nummer 1Nu har man skrivit klart Dietanalysen och skickat in den till assigments. Tog typ 2 timmar att få ihop och då tog den mesta tiden att printa bilder och lägga in snyggt och så vidare. Känns lite för enkelt, tänk om jag fattat uppgiften helt fel? hahaha! Det blev dessutom inte 1-2 sidor hahaha utan 5. OPS !! Men då är det 1 framsida och  1 sida med bilder från DT, så det borde bli godkänt med 3 sidor text. Hoppas det iaf haha.


Nu ska jag ut på en promenad med Boyen och sen blir det plugg 2, nämligen teoriprov. Kul söndag va? hahaha

Söndagens tråkigheter

Hello mina läsare :)

Då hade man lite tid för datorn igen då. Igår var jag knappt hemma. Först åkte jag lastbil med Fredde och sen åkte vi direkt till Edsbyn och hälsade på Freddes gamla gymnasiekompis som fyllde år och hade fest. Var meningen vi skulle stanna där och äta och vara med på festen men åkte hem tidigare. Dels för att det var maskeradfest och vi var inte utklädda och sen för att vi skulle komma hem så sent annars. Nej då var det skönt att vara hemma i tid istället och kolla på Körslaget (som för övrigt inte alls är lika bra utan Ola hahhaa) 

Idag blir det till att plugga. Ska skicka in en dietanalys till skolan och sen ska jag plugga lite teori då jag snart har uppskrivning ;) Jag är egentligen inte nervös inför den eftersom jag skrivit upp två gånger förr och klarat båda gångerna men man vet ju aldrig, kanske får blackout och inte kan något?! haha mindre troligt men jag vågar inte ta något för givet så jag ska plugga på som fan inför det nu också varje dag fram tills dess. Göra massa massa teoriprov :)


Magbilder vecka 26

Här kommer lite nya bilder på magen som lovat :)magen framifrån. Syns att jag har en kagge hahahamagen från sidan då. Vad stor jag ser ut att vara där va? hahha. Ni förstår kanske att jag inte kan stänga min vinterjacka längre :( hehe

Ny favorit


Jag har haft avsmak från chips och popcorn och allt vad snacks  heter sedan jag blev med barn men när vi handlade igår och gick förbi chips-hyllan fick vi se en nyhet, nämligen Estrella Sourcream & Dill. Sourcrean och dill är mina, annars, favoritchips och en kombination av dem verkade inte så tokigt så vi köpte en påse och det var det dummaste jag kunde göra haha. DE VAR VANSINNIGT GODA !!! Nu har jag proppat i mig massa chips och jag ser framför mig hur ungen svullar upp och blir 10 kilos klump haha. Nej men som sagt, de är vansinnigt goda så testa dem om ni funderar på det :)

Vecka 26 (25+0)

Idag går jag in i vecka 26 och det är helt galet vad fort det går haha.

Förmodligen passar inte dina vanliga kläder längre, för nu börjar du lagra fett kring bröst och höfter. Graviditetsstrimmor på mage och bröst bör dyka upp nu, om du alls kommer att få några. Ditt hjärta och dina njurar jobbar hårt för att hålla igång blodcirkulationen, och ta hand om den ökade mängd vätska som finns i kroppen.

Barnet är ca 23 cm långt från huvud till stjärt och väger ungefär 900g. Ryggraden blir starkare och smidigare, för att den skall orka bära kroppen. Lungorna utvecklas alltjämt och barnet växer till sig mer och mer. Med lite tur kan man höra barnets hjärtslag genom att någon lägger örat mot din mage. Ögonen är nu färdigbildade och barnet har lärt sig att både andas in och ut. När barnet hör ljud reagerar det med högre puls, och spelar du musik kan det hända att hon/han rör sig i takt. Det finns studier som visar att barnet reagerar på beröring runt denna vecka.


Passar vanliga kläder? ja det tycker jag att de gör. Jag får fortfarande på mig alla tröjor jag har och byxorna får jag på mig även om jag såklart inte kan stänga knappen haha. Jag har ännu inte köpt några mammakläder och tror inte jag kommer göra det heller. Leggings fungerar bra för mig nu och snart när det är sommar kan jag ha kjol och klänningar. Men man ska aldrig säga aldrig haha. Fetare nederdel och bröst? Ja jag märker ju att jag har mer fett på låren då de har blivit gropigare men jag har ju inte gått upp så mkt där eftersom jag fortfarande kan ha samma kläder som innan. Att brösten växt har jag märkt då endast två BH:ar sitter bra, de andra har jag växt ur så det blir till att köpa mig något större snart haha. Graviditetsstrimmor? Har jag inte fått ännu, varken på bröst eller mage.

Annars är bebis livligare än förr nu. Livar om hela dagarna i magen och har mer och mer mina dygnstider. Vaknar tidigt och vill sova tidigt.Löning


Idag är det löning...
ÄNTLIIIIGEN !! hahaha. Visst vi har inte vart utan pengar direkt men det är alltid skönt att se mer + i kassan så att säga eller hur?! Dock försvann det en del när jag betalade räkningarna men men ;)

Idag har jag kört ännu en lektion (gör jag inget annat?!) och det har aldrig gått så bra som det gjorde idag ska ni veta. Det var bara en känsla jag hade med mig imorse om att det skulle gå så jävla bra idag och Anita sa bara vart vi skulle idag och jag har aldrig fått så mycket beröm som idag. HELT SJUKT! Jag är övertygad om att det är för att jag kände igår att jag faktiskt kan köra bil bra och att jag faktiskt kan mer än vad jag låter mig själv tro. Nu känner jag först att jag kommer klara körkortet! hihi

Nu blir det till att fixa tvätten och vänta hem Fredde :)

Halkbanan...check!

Nähmen?! Vad har Madde gjort idag då om inte halkbanan? haha. Jag hade min halkbana bokad först nästa onsdag men efter lite strul så var jag tvungen att ändra och som tur var hade de en avbokning idag så att jag kunde åka ner idag istället. Jag åkte då ner med två tjejer som läser till trafiklärare som åkte med i bilen där nere och det var skönt för mig haha. De sa inte hur jag skulle köra eller något såklart men det var skönt att jag hade med mig någon i bilen som jag "kände".

Iaf så gick övningarna mycket mycket bra och jag fick verkligen en självförtroende-kick av detta. Att jag kunde sköta mig själv i bilen utan att någon annan behövde säga vad jag skulle göra eller tänka på. Mkt skönt faktiskt ;) haha. Nej men som sagt, känns som om jag kommer köra mycket bättre imorgon på lektionen. Får se vad Anita säger hehe.

Vad har ni gjort idag då medans jag sladdat omkring på halkbanan? ;)


(bilderna från google...)

Saker du inte visste om mig...

Blev inspirerad av Maria och skriver därför en lista med saker ni inte vet om mig.

1. Jag har otroligt dåligt självförtroende och tror alltid att jag är sämre än vad jag är
2. Jag älskar att sjunga och sjunger jämt
3. Älskar att sova och skulle kunna sova hela dagarna
4. Jag städar när jag blir rastlös
5. Har alltid höga krav på mig själv vid prov och får jag inte A eller MVG känner jag mig sämst (dock har det blivit bättre ju äldre jag blivit..)
6. Jag tror på livet efter döden och jag vet att det finns "andar/spöken"
7. Har extremt bra intution och kan känna på mig vad som ska hända ibland
8. Brukar känna ifall personer är falska och ljuger
9. Drömmer sanndrömmar
10. Jag kan skriva utan att kolla på tagenterna
11. Jag kollar alltid i spegeln i olika vinklar samtidigt som jag hatar att se mig själv i spegeln.. schitzo? haha
12. Jag har haft släng av anorexia typ
13. Jag älskar färger men har trots det mest svarta kläder
14. Jag blir nervös bland mycket folk
15. Har alltid sagt att jag ska ha barn innan jag är 25 år gammal
16. Var hemligt förälskad i Fredde ett tag flera år innan vi blev tillsammans
17. Får dåligt samvete om jag dödar en myra eller mygga haha
18. Jag har alltid gillat kontorsarbete
19. Är bra på att lyssna på människor
20. Jag hatar att laga mat och att äta.. tycker det är bortkastad tid haha.. varför vore man inte en orm? äta en gång i månaden typ haha
21. När jag var liten sa jag att jag aldrig skulle bli lärare, och hur gick det? haha
22. Älskar inredning
23. En anledning till att jag inte har körkort är för att jag trott att  jag inte kan
24. Måste ha kontroll på saker och ting, har svårt att släppa kontrollen åt andra
25. Glömmer bort ibland att jag är med barn, exempel när jag ska upp ur sängen på morgonen
26. Har fobi för gula traktorer
27. Hatar ärtsoppa och lever
28. jämför mig mkt med andra angående prestanda och utseende
29. tycker inte om att prata inför en större folkmassa (redovisningar suger...)
30. kan läsa av andra människor på foton
31. vill gifta mig typiskt.. dvs vit klänning i kyrka med släkt och vänner
32. vill ha max 4 barn
33. är otroligt åkrädd nu sen man voltade med bilen för 3 år sedan
34. har cravings på McFlurry Daim vilket inte är så bra kanske...
35. får ångest om det är stökigt eller om saker och ting inte är där de ska vara i hemmet
36. har svårt för att säga nej (men jag blir bättre !)
37. gillar att skriva brev eller att renskriva exempelvis föreläsningar på papper med bläckpenna
38. Jag löser korsord nästan varje dag
39. tänker alltid på alla andra omkring mig före mig själv
40. jag sminkar mig nästan aldrig. Bara när jag ska på fest eller någon annan tillställning


blev inte direkt många men äsch ;) 

Sorry

Sorry för dåliga och tråkiga inlägg på senaste men när man är i stan varje dag så har man så otroligt inspirerande inlägg sen... not haha. Idag var jag in och körde en till lektion (snacka om intensivt nu asså) och det gick bra. Får ju planera körningen och allt mer och mer nu vilket känns bra, både för mitt självförtroende och körsätt då man blir mer uppmärksam på allt runt omkring mig. Imorgon är det dags för en till lektion (suprice? hhahaa) och då ska jag göra samma som idag, fast helt själv. Tror det går...eller jag vet ;) hehe

Nu måste mamma Madde intaga lite mat då bebis är hungrig.. och jag ;)
vi hörs lite senare sötnosar!

Besök 2 hos barnmorskan

Idag efter körlektionen var det dags för ett besök hos barnmorskan igen. Det var ändå 15 veckor sen jag var där sist så ja, det var på tiden haha. Allt såg bra ut ska ni veta :)
Mina värden var:
socker: 5.6
järnhalt: 115 (sist var det 132) vet inte vad det ska ligga på men hon tyckte att jag skulle börja äta järntabletter nu vilket jag helst inte vill men ja, jag får väl göra det som är bäst för bebis :)
Blodtryck: 132, minns inte vad jag hade sist men hon sa att det var normalt. Jag har haft högt förr så det känns skönt att det är normalt nu
viktuppgång: ca 2.5 kilo enligt deras våg men ska väga mig imorgon här hemma för att se vad jag ligger på då
bebis hjärtljud: 155 (allt mellan 110-160 är normalt)
Min mage: låg PRECIS på den normala kurvan, asså precis på strecket haha, och ni säger att jag är stor ;) hehe

så det känns bra att allt såg bra ut :) nu ska vi dit nästa gång om 4 veckor. Då är jag i vecka 29.. GALET haha

Sitter på körskolan

Nu sitter man på körskolan och gör nada. Har precis gjort klart riskettan och ja, det var som jag trodde. Jag lärde mig inget nytt direkt men jag kan tycka att kursen är bra för vissa, speciellt killar som faktiskt är enligt statistiken, mer inblandade i dessa typer av olyckor. Allt avslutades med en film där man fick se tre killar som kört onykter så att deras vän dött eller blivit invalid. Jag har sett den filmen förr så jag visste att den var bra. Tycker absolut att den är värd att se och den ger verkligen en tankeställare. Att inte alla tänker till före förstår jag inte!

Nu ska man sitta här i ca 2 timmar innan det är dags att köra lite bil. Sen efter det är det dags för besök hos barnmorskan igen :) ÄNTLIGEN !!! haha.

hoppas ni har det bra :)

Riskutbildning 1

Jag ska göra risk 1:an imorgon och jag måste då säga att det känns som bortkastade pengar. Man ska sitta 3-4 timmar och lyssna om droger och alkohol och att man inte ska köra påverkad. Jag menar... jag är inte dum! Klart jag fattar det. Jag vet också att man inte ska åka med folk som är påverkade och jag vet vilka konsekvenser det blir ifall man kör påverkad. Detta ska jag dessutom betala 650 kronor för att lysna på?! Jävla regler! Jag är så arg så jag kokar haha. Detta gör de bara för att tjäna in extra pengar. Som om ungdomar inte har nog lite pengar ändå?! Jävla påhitt!

någon som gjort den och tycker det var värt pengarna? :P

Vinnarna av tävlingen!

Nu har jag dragit två vinnare i tävlingen och det blev Sara och Elinarmour som vann. Grattis till er :)

mejla mig eran adress på maddoo87@hotmail.com så skickar jag vinsten snarast!

och för er som inte vann, deppa inte, är övertygad om att det dyker upp fler tävlingar inom kort!


Grattis pappa!


Grattis pappaIdag fyller pappa hela 53 år. Har varit dit redan och grattat honom och fått i sig lite tårta ;) Det gillade bebis (och jag hihi)... Nu sitter man här medan man vilar lite mellan varven. Håller nämligen på med köket nu igen, slipar bort det sista fixet från gamla kaklet innan vi ska spackla igen alla hål som blev och sen börja kakla det nya :)


Drar två vinnare i tävlingen senare idag också :) Vinnarna kommer att presenteras senare idag.

Ha en bra fortsatt söndag hörrni!
kram

Vårstädning


Solen lyser härligt ute och man får riktiga vårkänslor hehe. Dock har jag hållt mig inne och vårstädat. Kollade en stund på Rent Hus på anytime och ja, det började krylla i mig och jag måsta bara städa haha. Nu har jag städat ute bland alla pantburkar och glasflaskor, jag har donat på här inne och jag har till och med sorterat bort massa gamla papper i bokhyllan. Känns bra. Har dock damsugning och torkning av ytor kvar men det känns mycket fräschare nu :) Väntar bara på att Fredde kommer hem så vi kan gå en långpromenad med Boyen i det härliga vädret.


slutspurtensista dagen idag... tävla häääär :)

Fredag

TJO!

Hemma efter en hel dag i stan. Körde först en lektion vilket gick superbra. Fick äntligen prova på att tvärnita vilket var skitkul. Det var inte alls så som jag trodde det skulle vara hehe. Hoppas dock jag slipper göra det (eftersom det är förknippat med olycka typ..) men nu har jag iaf testat på det ;)

Efter det satte jag mig med studiegruppen och gjorde klart ett grupparbete om kost och hälsa. Det gick ju bra men att det tar sån jävla tid att skriva några sidor text fattar jag inte. Nu ska jag iaf ha helg, no skola, no körningsteori och no överdrivet tänkande överhuvudtaget haha!

Har inte heller bestämt mig för ifall jag ska orka upp inatt för att åka lastbil med Fredde eller om jag ska vara hemma och typ sova och städa lite istället, bara vara liksom. Jag ser framför mig hur jag blir illamående av hunger och hur jag håller mig för att inte kissa på mig där i lastbilen (inte så lätt att stanna överallt med en sådan inte...) men det är ju så himla roligt att åka lastbil. Man sitter så högt upp och får se nya saker så ja.. jag vet inte hur jag ska göra. Bestämmer väl det ikväll gissar jag ;)

Hoppas ni får en trevlig fredag iaf!

Hiss eller dissjag kan inte bestämma mig för om dessa skor är snygga eller grymt fula. Själva skon är snygg men jag vet inte om repet gör skon snygg eller ful...

vad tycker ni? hiss eller diss?

(finns på H&M för 399 kronor)

Testar nya START

Idag när jag var och handlade letade jag efter en ny müsli eftersom den här hemma var slut. Jag såg direkt en nyhet bland START'en så jag köpte en sådan

Blev en START crisp'n CRUNCH Frosty Fruit.Den innehåller vanilj, pumpakärnor, banan och tranbär :) Gott var det men jag skulle vilja prova den andra också haha. Får bli nästa gång kanske ;)

Vecka 25 (24+0)

Nu växer magen och blir tyngre. Allt eftersom kan du få ont i ryggen, kramp i benen och känna ett tryck ned mot bäckenbotten. Kramper är vanligt och kommer att vara det även längre fram. Undvik att knipa med tårna. Barnet kan trycka på blåsan vilket medför att du måste gå på toaletten ofta. Det kan hända att du lättare blir andfådd nu. Tänk på din hållning och vila mycket.

Ditt barn är nu ca 22cm långt mellan huvud och stjärt och väger runt 800g. Det kan ta tag om sina fötter och knyta nävarna. I lungorna bildas allt fler blodkärl och näsborrarna börjar öppnas. Barnets benkärnor blir hårdare. Barnets livlina - navelsträngen är tjock och elastisk med innehåll av två artärer och en ven. Dessa blodkärl ligger inbäddade i en tjock geléartad massa som hindrar dem från att trassla ihop sig. Detta är ett sätt att säkra blodflödet mellan moderkakan och barnet och dess livgivande funktion.

De permanenta tänderna bildas långt in i tandköttet men kommer inte att bryta fram förrän barnet börjar tappa sina mjölktänder i sexårsåldern.

Under graviditeten är det inte heller helt ovanligt att man drabbas av halsbränna eller sura uppstötningar. Många drabbas även av underlivssvamp (källa: gravid.se)

Hur är det då för mig? Magen växer och blir tyngre? ja det kan jag hålla med om. Känns helst när man ligger i sängen och vrider på sig. Det tar liksom ett tag haha. Ont i ryggen + kramper? Har inte känt av det än faktiskt. Ont i ryggen har jag bara haft när jag haft foglossningar vilket "bara" varat i någon dag i sträck. Just nu är jag i vanligt läge igen. Kissnödig ofta? Ja nu har det börjat igen då jag måste upp på nätterna och gå ofta på dagarna. Lättare anfådd? HELST hahahh. Halsbränna? Ja nu är det rätt ofta igen men det är oftast kvällarna.


snygga nyheter hos H&M


jättesöt kofta för 199 kronor. Älskar ju rosetter och rosa ;)
 

enkel och snygg klänning för ENDAST 49,50. Hade gärna haft en själv men inte direkt plats för mage där i nu i sommar haha.


Denna tänker jag nog beställa hem. Riktigt skön modell med stretch vid bröstet och ledigt vid magen. Somrig är den också och billig. 99 kronor kostar den


Minns ni att jag köpte bodys och byxor med denna text på? Hittade även dessa mössor på hemsidan. 39,50 kostar dessa två. Vill ha :)
Fortfarande chans...

Vad kul att det börjar bli några tävlande Jessica Simpson-tävlingen jag har nu där två stycken kan vinna en varsin sminkprodukt från hennes serie Dessert Beauty.

Tävlingen pågår i 3 dagar till (avslutas den 20:e) och du kan fortfarande vara med alltså. Kika in hääääär :)

Onsdag

Hello!
Sorry för dålig uppdatering igår men jag hade fasen inte tid. Först pluggade jag hela förmiddagen, gjorde klart ett temaarbete och skickade in det och sen åkte jag direkt till stallet för att sko Docka. Hann inte mer än hem förrän det var dags att åka till Ljusdal på storseans med Terry Evans. Fick ingen kontakt denna gång heller men jag lärde mig att man ska lita på intutionen och ja, jag hade rätt i vem som skulle få kontakt. När jag satte mig ner så bara fick jag en känsla att han i rött framför mig skulle få kontakt och det fick han också. Intution eller bara tur? Jag tror det första haha ;)

Kom hem rätt sent, typ halv 12 och då var det bara hoppa i säng för jag hade ju en körlektion nu på morgonen. Fredde åkte med idag och det gick bra det med hehe ;) Nu kör jag mer i stan vilket känns skitbra! Allt tekniskt sitter nu liksom så nu är det bara regler som behöver nötas in. Vart det är högerregeln och så vidare. Men det går framåt med stora steg och jag känner mer och mer för varje lektion att jag kommer klara den där jävla uppkörningen haha! *hoppas vi*

Nu sitter jag här vid min rosa lilla dator och ska väl publicera detta inlägg sen gå ut och gå en sväng med Boyen. Måste passa på medan solen är uppe och visar sig. D-vitamin är ju bra grejer ni vet haha ;)

Madde testar igenMärker ni hur mkt nya saker jag har testat på senaste ? haha. Nu har jag även fallit för att prova denna nyhet från Ballerina. Nämligen Ballerina kladdkaka. Jag tycker dock inte den smakar varken choklad eller kladdkaka.. bara sött. Dock har jag inte provat att doppa i mjölk men tror inte det blir kladdkake-smak för det ;) Så nej, jag blev besviken på denna varan också och tar helst en Ballerina-original om det ska vara något haha.

Har ni testat denna? vad tyckte ni? :)


Håkans Bar..premiären


Har tvn på medan jag kikar runt på det nya programmet Håkans bar. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka om detta haha. Man får hoppas det går bra för honom där borta. (eller säger man gick? ) Kollar ni på det?Medan jag sitter här och skriver så sparkar lillen.. antar att han vill säga hej :) haha


Ingen höjdare


Jag provade ett av de nya teérna jag köpte igår och den var faktiskt ingen höjdare. Jag sockrar aldrig mitt te utan dricker det naturellt liksom och detta var surt som sjutton och smakade konstigt. Vet inte om det smakar bättre ifall man sockrar det lite granna eller om det är själva teét som är så. Har ni smakat det någon gång? Tyckte ni det var surt?Låter otroligt gott och den luktade underbart men smakade pyton tyvärr...


Update mellan teknikfrågor och wordskrivning

Gud vad jag är kung när jag verkligen är på G. Idag vaknade jag 07.12 HAHA JA SJUUU !! Jag trodde jag såg fel på klockan och kikade för säkerhets skull två och tre gånger men den stod fortfarande på 07.12. Jaha tänkte jag, bara att kliva upp då?! Käkade frulle och läste tidningen och gick sedan en promenad i vårsolen med Fredde och Boyen trots den fruuuuuktansvärda foglossningen. Jag kommer knappt upp ur sängen eller soffan numera HAHAHA ...

Sen började jag plugga. Jag har betat av all teknik nu och skrivit upp punktligt för varje sak som skall göras i alla de 4 kurser vi har nu för att inte missa något. Och som ni vet så måste jag även plugga körning och teorin till den. Det är aldrig en lugn stund i Maddes hjärna nu inte haha. Tur att jag är lättlärd ;)

Idag blir det alltså att plugga lite till och sen vette sjutton vad jag hittar på. Städar eller något för att hålla mig sysselsatt då Fredde jobbar eftermiddag. Vad ska ni själva hitta på idag då?! :)

Tråkmånsar!

vad tråkiga ni vart på kommentera idag ;)

Nu ska jag hoppa i säng snart... är galet trött och mycket som ska göras imorgon.

Tenarkomanen är i farten...Jag var en sväng på Dollar idag och hittade dessa små söta te-förpackningar från Friggs. Jag har vela testa dem sedan jag såg dem i någon tidning för länge sen men har inte kommit mig för att göra det. Nu var det 2 för 10 kronor och då kunde jag inte låta bli haha. Blev Sweet Citrus och Berry Rosehip. Tenarkoman som man är har jag höga förväntningar på dessa och återkommer när jag provat dem med en liten kommentar hehe.

Finns även lakrits för den som är intresserad... dock hatar jag lakrits så den skippar jag faktiskt ;)

Magen i vecka 24

Det var ett tag sedan jag la in en magbild här så jag bjuder väl på en dagens hahaha

Jag är stor idag, vet inte om det beror på något jag ätit eller om bebis ligger konstigt. Jag är liksom stenhård redan under bröstet vilket man inte ska vara då moderkakan ligger ovanför naveln nu.. inte under brösten ;) haha

Men men... magen i vecka 24 som sagt :)


Ni glömmer väl inte tävlingen?

Ni glömmer väl inte bort tävlingen? Det är inte så många tävlande just nu vilket innebär stora chanser att kamma hem en söt liten burk med ätbart smink :)


Melodifestival och ny bil!

Igår kom vi hem vid halv 8 på kvällen, ganska precis 12 timmar efter att vi åkte. Vi kom hem med en ny bil också vilket känns helt okej ;) Det blev en volvo v70 och jag äälskar den :) Nu längtar jag bara tills jag har mitt körkort i handen så jag kan ut och brumma med den!


Igår kväll var det även melodifestivalen och även om jag kände på mig att Ola inte skulle vinna (trodde Anna, Salem eller Erik) så visste jag att han inte skulle komma sist heller. Han gjorde verkligen ett bra jobb igår Ola och jag är stolt över honom :) hehe.


Vad tycker ni? Var det rätt låt som vann? :) Jag gillar Annas låt, dock hatar jag ballader i melodifestivalen men kollar man på vilka som kommit tvåa och trea de senaste åren (ballader) så kan Anna ha en mycket bra chans i Eurovision Song Contest i Oslo. Vi får hålla tummarna helt enkelt.

Tråkig fredag

Idag är det redan fredag och för en vecka satt man hos Annelie på Dildoparty med en massa brudar. Tänk vad fort det går haha. Idag har jag kört en lektion som gick väldigt bra. Backade idag och tränade på att parkera vilket gick extremt bra tycker jag. Jag gillar att backa (mest för att det är en utmaning kanske..) och jag känner mer och mer för varje lektion att jag fan kommer klara detta i tänkt tid. Nervositeten försvinner liksom och jag tycker det är kul att köra bil nu :) Framsteg alltså höhö

Dock har jag börjat blivit sjuker :( Snuvig som fan och känner mig tung i skallen. Jag har inte tid att bli sjuk nu. Inte när jag har så mycket i skolan och nästa vecka ska jag köra typ varje dag. Har inte tid att bli sjuk med andra ord. Jag tror dock det går över i helgen. Lite nässpray (får man ta det som gravid?) och massor med gotta så gör det susen ;) hahaha

Ikväll blir det lungt för vi ska upp tidigt för att dra ner till Uppsala för att kika på en ny bil. Volvo v70 står på menyn och jag hoppas vi gillar den för jag gillar volvo's och dessutom kör jag en v70 nu på körskolan så det är ju inte en främmande miljö för mig som förare så att säga ;) hehe

mer om det imorgon.. ha en suuuuperbra fredagkväll allihopa!
puss och kram

paket från tradera

Fyndade i lite bebiskläder (strl 50-56) på tradera och igår fick jag hem dem. Det är egentligen pojkkläder men de passar även till en tjej om det skulle vara så att det ligger en tös i min mage. Jag fick alla 8 plagg för 100 kronor vilket är helt okej tycker jag ;)
En dag kvar...Imorgon is the big day. Ola startar som nummer 6 med låten Unstoppable i finalen och vill ni rösta på honom så ser ni hans nummer i bilden ovan här. Jag kommer självklart rösta på Ola ;)


tvkväll

Nu ska jag se Sveriges värsta bilförare på 4an

har körlektion imorgon så det är ju kanske en liten självförtroendekick att kolla på de där ;) hahahaha

Vecka 24

För att gå in på något roligare än förra inlägget så går jag in i vecka 24 idag. (23+0) och det känns bra hehe! Det är inte långt kvar nu liksom... börjar bli lite pirrigt haha!

Nu går det att höra barnets hjärta med ett vanligt stetoskop. Någon gång runt denna vecka är det dags för ett besök hos din MVC. Om du inte börjat träna dina muskler i bäckenbotten, så är det hög tid. Bäckenbottenmusklerna börjar tänjas ut, vilket kan leda till att du läcker urin när du hostar eller skrattar. Denna muskelgrupp används inte i dagliga aktiviteter och det kan därför vara svårt att veta om man tränar rätt.
Hormonnivåerna i kroppen börjar plana ur och humöret brukar jämna ut sig. Många känner sig lugnare och gladare. Livmodern når nu ovanför naveln.

Barnet är nu ca 21cm långt mellan huvud och stjärt och väger omkring 700g. Skulle barnet födas nu har det 20-25% chans att överleva. Det är fortfarande litet, finlemmat och alldeles hårigt. I kroppen har vita blodkroppar börjat bildas och dess funktion är att bekämpa infektioner.

Lungorna fortsätter att utvecklas och luftvägarna formas till rör för att kunna ta in och stöta ut luft. Blodkärl och lungblåsor utvecklas i lungorna och mellan dessa kommer så småningom utbyte av syre och koldioxid ske. I lungorna börjar också ett ytspänningsnedsättande medel att bildas. Dess uppgift är att hindra lungblåsorna från att klibba ihop.och hur är det då för mig? Jag har inte vart hos BVC sen jag skrev in mig i vecka 10 vilket känns som flera år sedan men ska dit om två veckor vilket känns bra. Dock lite sent kanske men men. Läckage? Jag har inte börjat läcka än hahaha. Hormonerna? Jag känner mig som vanliga Madde nu och det har jag gjort i flera veckor. Dock har jag svårare att gå och svårare att ta mig upp ur sängen på morgonen men det har ju sin orsak. Dock kan jag bli vansinnigt arg för ingenting ibland men det går snabbt över då jag inser att det är gravidhormonerna haha.

Annars känner jag av lille varje dag nu hur mycket som helst. Mest är det dock på förmiddagen och mot kvällen :) Snart så är lillen här med oss, underbart !!

Blir så j*vla besviken

För någon dag sedan berättade jag att Ola lade ut en bild på min tatuering och skrev om den i sin blogg eller hur?! Jag hade faktiskt ingen aning om att han skulle göra det och jag blev såklart smickrad över att han gillade den så mycket. Dock hade jag inte heller tänkt på hur många negativa människor det finns där ute i syberspace. De flesta kommentarerna Ola fick var faktiskt positiva men nu på senare har det kommit en hel del anonyma negativa kommentarer, kanske är det en och samma person, kanske är det flera?!

Nu var det någon som skrev iaf att jag inte såg ola som en människa och att jag måste vara realistisk och att h*n hoppades att texten inte kom från hans låt. Klart den gör !!!! De orden betyder så fruktansvärt mycket för mig både från uppväxten och nu medan jag lever i nuet. Det är bara ett plus att det kommer från hans låt. Tro inte att jag är ett fanatiskt fan som måste tatuera in kroppen med något som rör han för då hade jag lika gärna kunna tatuera in hans ansikte eller namn eller hur?! Det var och är inte det jag är ute efter...

Och att jag inte skulle se Ola som en människa gjorde mig otroligt ledsen. Jag är faktiskt ett av de fans som inte stör honom i onödan när han är någonstans. Jag låter han ta sin tid när det gäller signeringar och jag springer då fan inte efter honom efter när han har gått ner och ska till bilen som vissa andra gör. Till exempel så gick jag och käkade när jag var klar med signeringen i söndags, trots att Ola satt kvar och signerade.. säger inte det någonting?! Jag är dessutom ett av de fans som aldrig skulle gå hem till Ola och knacka på eller stå utanför och vänta eller vad man nu kan tänkas göra där. Jag har heller aldrig skickat något brev hem till han fast jag kan. Jag har aldrig sprungit efter honom på stan eller efter någon spelning och jag skulle aldrig göra det heller. Jag vet att Ola är en människa, jag är för fan inte dum!? Och jag åker inte på spelningar och signeringar för att träffa en snygg kändis, det har jag aldrig gjort heller. Jag åker på spelningar för att träffa en underbar kille som sjunger bra och är otroligt trevlig.

JAg är så jävla less på folk som inte fattar ett skit. Folk som har tuuuuusen fördomar om Ola och om mig som åker omkring. Ni som aldrig har vart på en spelning eller signering och snackat med han ska fan absolut inte säga någonting! Om ni ser mig skrikandes och fjortisdarra när jag ser Ola, då kan ni säga något. Men eftersom det aldrig har hänt under 5 år och det kommer aldrig hända heller så tycker jag ni kan hålla käften! Vill ni säga något om tatueringen så gör det under namn eller mellan 4 ögon, era fega töntar :)

Till sist vill jag säga att jag älskar min tatuering och kommer alltid att göra det eftersom det är en text som jag står för och som betyder mycket för mig. Det kommer gälla hela livet ut, tills jag ligger i kistan och ruttnar bort :)


tråkdag!

Jag har pluggat heeeela dagen lång. Känns som om det är det enda jag gör nu för tiden. Jag skrev upp allt på ett papper som skall göras innan nästa innevecka och jag har redan betat av 2 punkter och håller på med den tredje. Sen är två punkter att träna inför tenta vilket jag inte kan bocka av riktigt ännu ;) hehe

Som om skolan inte är nog så pluggar jag även teori för körkortet. Visst jag kan så jag kommer klara uppskrivningen (med 99 % säkerhet iaf) men vill verkligen kunna allt så det gäller att plugga lite varje dag så sitter det till slut.

Nu ska jag fortsätta plugga lite. Ska renskriva lite på datorn och sen blir det städning som gäller. Hänga tvätt och städa ur bilen. Sånt där som är så kul!!!? Not haha

Hoppas ni gör något roligare denna onsdag :)

TÄVLINGJag har äntligen kommit mig för att göra en tävling igen. Denna gång kan två stycken vinna varsin ny inplastad Sweet cheek blush i smaken juicy från serien Dessert Beauty av Jessica Simpson. Det som är bra med hennes serie är att man inte bara kan använda det som smink utan även äta det också. Det smakar lika gott som det luktar. Hennes sminkserier har dessutom slutat tillverkats så dessa produkter är svåra att få tag på.

Sweet cheek blush kan du ha som rouge, på läpparna eller varför inte ögonlocken?

Tävlingsregler:

* Skriv om denna tävling i din blogg (har du ingen blogg så mejla tre vänner om denna tävling) och använd gärna bilden.
* Skriv en kommentar i detta inlägg med bifogad länk till ditt inlägg

Vips så är du med och tävlar :)

 

Tävlingen pågår fram till lördagen den 20 mars klockan 19.00 då jag drar två vinnare.

Lycka till !


nytt i hyllan

Shit vad jag har testat nya grejer på senaste känner jag haha. Nu häromdagen köpte jag Clearasil-pads. Inte för att jag har speciellt problem med finnar men alltid nice att testa något nytt och dessutom är hyn annorlunda nu under graviditeten. Jag har testat den i 3 dagar nu och jag tycker man redan ser skillnad. Efteråt blir hyn helt len och den känns liksom luftig. Hoppas att det är lika bra på längre sikt också hehe


Kommande tävling

tävling dyker upp under dagen imorgon så håll utkik ;)vad kan de vara?.... :P

Hemma från staden

Idag körde jag lektion 2 och det gick mycket bättre än väntat faktiskt. Jag fick starta i uppför-och nerförsbacke och lära mig att "fånga upp" bilen i uppförsbacke. Det är verkligen något man måste nöta in för att det ska sitta bra men jag tycker det gick bra och det tyckte Anita med hehe. Nästa gång ska vi backa och det ser jag fram emot faktiskt. Gillar att backa. Än så länge ;) hahahahhaha

Efter lektionen gick jag på stan med Karro och shoppade lite saker. Var inte alls meningen att jag skulle handla något alls men shoppade faktiskt bara på rea. Hittade barnkläder på H&M, tavlor på Gallerix, Adidas-slappa-runt-i-och-slippa-hård-kant-byxor på Intersport och en cardigan på Gina Tricot.

 

En skitsöt hoodie med lilla tiger på. Blev helt kär när jag såg den och det gjorde inte saken värre att det var 50 % rea på den haha. Den blev min för 74.50:-Hittade även denna suuuuupersöta kaninen på H&M. Den ska jag lägga i barnvagnen så länge hihi. Kostade också bara 49.50 till orginalpris så det var inte så mycket att fundera över.Gallerix i stan rear ut allt i butiken för 50 % eftersom de har gått i konkurs. Denna köpte jag alltså för 19 kronor. Rena rånet ;)

Rörd!
kollade in Olas blogg nu såhär på morgonen medans jag äter frukost och fick en smärre chock! Jag vet inte vad jag ska säga, jag blir rörd! Tack Ola :)

Det är alltså min tatuering han bloggar om där och vill ni inte gå in på hans blogg för att läsa själva så står det; "Mycket finare tatuering existerar inte !! "

Vill ha! (och tänker köpa)


Denna kostar 800 kronor och den vill jag ha i sovrummet framför sängen eller i tv-rummet mellan fönstren där det är så tomt. Snygg va?


två nattduksbord hade inte vart fel. 175 kronor kostar dessa styck.Ha denna i hallen eller varför inte i badrummet? 500 kronor kostar denna.

Årets första glassnyheter

Soligt och fint är det idag och här hemma är det 8 plusgrader fast solen inte ligger på just för tillfället. Galet skönt men snacka om ovant då det vart snöoväder och blåsigt de senaste veckorna/månaderna så plusgrader känns som rena sommaren haha. Jag och Fredde testade därför också två nyheter hos GBglass-familjen och jag testade Magnum Temptation Fruit och Fredde provade Magnum Gold.


Magnum Temptation Fruit är en vaniljglass med tranbärssås, tranbärsbitar och chokladbitar med chokladöverdrag. Jag tycker den smakade fräscht och kommer absolut köpas igen mot sommaren.

Jag hittar tyvärr ingen bild på Magnum Gold (man kommer inte in på gb's hemsida just nu) men det var en vaniljglass med kolasås med chokladöverdrag som även var färgad i gult/guld. Smakade kola och lite kaffesmak sådär. Väldigt god den också men gillar man inte kola så är detta ingen glass för dig eftersom det blev lite för mycket kolasmak mot slutet av glassen.

Paket på posten

Idag fick jag min traderavinst på Dessert cheek shine från Jessica Simpson's serie Dessert Beauty. Hittade 9 stycken för 99 kronor vilket är ett riktigt kap då en kostar ca 129 kronor i affären. Jag kommer givetvis inte använda alla själv utan tänkte lotta ut en eller två stycken här i bloggen om ett litet tag ;) Så håll utkik!

Det som är så underbart med hennes serie är att det inte bara luktar gott, man kan äta det också ;) Hon använder sig av naturliga ingredienser så det är ingen fara att smaka på det.

Skulle ni vara intresserade av en tävling där dessa är vinsten? :)

Söndag = Filmkväll

Igår när jag och Charlotte kom hem från Sundsvall så kollade vi på film med Fredde, Christer, Jonas, Lisa, Marcus och Malin.
Vi kollade på Luftslottet som sprängdes (äntligen) och den var hur bra som helst. Jag gillar alla tre filmerna men tycker nog tvåan eller trean var bäst :) Har ni inte sett dessa tre filmer ännu så gör det för de är verkligen bra svenska filmer. Jag ska också försöka hinna med att läsa bok nummer två och tre också men känns inte så viktigt ännu när man sett filmerna ;)

Filmen får fyra M (M M M M M)av mig då den är välgjord, har en bra story och filmen spelas av en hel del kända skådespelare vilket jag tycker är skönt.

har ni sett denna? vad tyckte ni?


:)

Ola i Birsta

Nu har man vart i Birsta för att se/träffa Ola när han var där och signerade hans nya singel Unstoppable. Det var rätt mycket folk där men mest barn ( HAHHAHAA) så ja, vi var äldst men skit samma ;) Ola är värt det hehe. Han tyckte att jag hade blivit stor tror jag för han pekade på magen och sa "Nu börjar det hända grejer va?!" hehe. Han trodde dessutom som jag, att det skulle bli en pojk så det är väl bara att vänta och se antar jag ;) Han var jättenervös inför lördagen också stackarn men bara han gör sin grej så röstar vi som är våran grej hehe.

Fotade inte så mycket för det var mycket saker att hålla i och det var massa folk som ville upp och ja, det blev bara jobbigt med kamera :P Lyckades få ett foto med Ola trots att man egentligen inte fick pga smittorisken inför mello men Ola ville ta och inte klagade vi ;)


Ta inte bilden utan att fråga först!Inte det snyggaste men vafan ;)


Sundsvall

Nu bär det snart av till Sundsvall. Hoppas vi hinner med lite shopping också ;) vore nice höhö

bilder och inlägg kommer när jag kommit hem!
ciao

krock + lastbilsåkande

Heeej!

Nu först har jag tid för datorn. Igår kväll var jag hos Annelie på dildoparty som planerat men hemvägen blev inte lika kul. Krockade nämligen men det gick bra och alla vi inblandade klarade oss utan större skador och bilarna fick bara lite småskador som är lätta att fixa. Som tur var kom det inga bilar på E4a för då hade det gått mycket mycket värre kan jag säga. Men huvudsaken är att vi klarade oss :)

Idag har jag njutit av solen ute och sen åkt lastbil med Fredde till Ljusdal. Nu ska jag småstäda lite snabbt innan Charlotte kommer över. Hon ska nämligen sova här eftersom det blir Ola imorgon ;)

Hör väl av mig något mer under dagen. Hoppas ni har en fortsatt solig lördag
ciao

Dildoparty hos Anneli


Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för att åka på dildoparty hemma hos Anneli. Kul att träffa lite tjejer igen som jag inte sett på länge :)

Hoppas ni har en bra fredag kväll!

kraaam

shopping

Medans jag väntade på hemfärd så gick jag lite på stan och shoppade faktiskt lite också. Jag hittade lite saker på Gina vilket jag är nöjd med och sen hittade jag även lite saker på Kicks som jag faktiskt tänkt köpa länge men som jag inte kommit mig för att köpa.make-up svampar är alltid bra att ha hemma och sen köpte jag även en glansspray till håret. Märket har jag aldrig hört talas om förr (Lee Stafford) men hoppas den är bra. Återkommer väl med en liten kommentar om den sen när jag testat den hehe :)

Första lektionen...done!

Ja hörrni. Då var jag hemma igen och första körlektionen är avklarad. Jag tycker det gick extremt bra och det tyckte Anita också då hon tyckte jag var lika duktig som de andra som kör där vilket känns bra då jag typ kört bil 5 gånger HAHAHAH. Inte alls mkt alltså ;p Jag har nu både halkbana, uppskrivning och uppkörning bokad också vilket känns konstigt haha. Jag har ett datum då jag kan ha körkort. Ett datum då jag måste ha lärt mig allt. Ett datum som jag kommer hinna enligt Anita. Jag hoppas verkligen att jag gör det och ett plus är att jag kommer köra väldigt tätt nu i mars så kunskaperna sitter haha.


Idag när jag körde så backade vi, lärde mig krypkörning, lärde in att blinka (det kan man ju haha men ändå) att kolla i alla speglar, lärde mig allt i bilen (denna är ny med annan handbroms, alkohollås och elstart) Jag fick köra runt körskolan och sen runt lite i industriområdet där nära. Jag fick starta i backe med både fotbroms och handbroms och slutligen parkera när vi kom tillbaka till körskolan och därmed har jag redan avklarat 4 punkter av 16. Egentligen 5 eftersom jag inte kommer göra mörkerkörning. BARA PÅ EN LEKTION !!! Känns otroligt bra haha.

Och inte blev jag nervös av de andra bilarna bakom mig i stan heller fast jag blir det hemma, och inte fick jag motorstopp heller. Och hon klagade aldrig på placeringen av bilen :) Jag är fan stolt över mig själv haha.

aaaaaaaaaah !

Nu sitter jag här och har klätt på mig och ätit frukost. Är bara lite sminkning kvar sen ska jag gå ner till bussen. Detta suger haha. Jag är skitnervös och har inte kunnat sova på hela natten då jag drömt mardrömmar som fan om denna jävla lektion haha. Sen får man gå själv på stan också i flera timmar som en annan enstöring. Kul! NOT !! men men, kanske tröstshoppar lite istället ;) hahhahaha

Vi hörs väl i eftermiddag när jag kommer hem igen. Adios amigos!

Natti

HAHAHAHAH ja vad säger man? jag kommer klara mig fint imorgon ahaha.. hoppas jag! hehe

nu ska jag kolla klart på bilförarna sen hoppa i säng. Ska upp tidigt imorgon liksom.

vi hörs imorgon, om jag överlever ;)
kraaam

Sveriges värsta bilförare

Snart är det dags för en till säsong av Sveriges värsta bilförare. DET MÅSTE JAG SE haha. Då kommer mitt självförtroende som chaffis öka tror jag ;)


LYCKA !! =)

Jag klarade tentan i kemi- och fysiken :D
Vet dock inte vad jag fick men det skiter jag i nu haha. Jag klarade mig och det är huvudsaken =)

Inte lika nervös längre


Imorgon har jag min första körlektion
och jag har gått som på nålar hela veckan känns det som. Jag vet egentligen inte vad jag är nervös över. Jag kommer ju inte direkt köra inne i stan första gången och ingen är perfekt i början eller hur?! De få gånger jag har kört hemma så har allt gått extremt bra så jag underskattar nog mig själv skulle jag tro. Nu ser jag faktiskt fram emot att sätta mig i bilen och lära mig mer. Få första gången överstökad.håll tummarna för mig?! (a)


Karatekid

Det är så himla mysigt att känna bebis sparka och röra på sig i magen :) Att det är ett liv inuti mig, ett liv jag och Fredde har gjort och något som jag längtat så otroligt länge efter :) Heeeelt otroligt amazing är det !! Tur att jag har en aktiv bebis så man får känna av h*n mycket hihi 

nya skor

idag hämtade jag ut mina nya skor som jag köpte på H&M. Behöver nya par ballerinas inför sommaren haha.kostar 129 kr och finns i svart, grått, beige? och flerfärgade :)

Vecka 23 (22+0)

Din mage blir större och desto mer påverkar den din matsmältning. Vissa kvinnor kan dras med förstoppningsproblem eller halsbränna. Halsbränna kan du själv försöka lindra genom att äta många små mellanmål istället för färre rejäla måltider. Ta gärna en lätt promenad efter maten för att hjälpa matsmältningen på traven. Nu går det att känna (palpera) barnets olika delar genom bukväggen. Det kan smärta i sidan av magen, det är livmodersmuskeln som töjer sig. Smärtan bör försvinna efter vila. Nu brukar sammandragningarna (förvärkarna) bli påtagliga. De tar tag om barnet och masserar det. Vissa blivande mammor är ofta sjuka. Det beror på att immunförsvaret påverkas så att det fungerar lite sämre under graviditeten.


Ditt barn är ca 20cm långt mellan huvud och stjärt och vikten omkring 600g. För varje dag som går ser kroppen mer proportionerlig ut. Barnet börjar se ut som en fullgången bebis, men fortfarande kan man urskilja skelett och organ genom huden.

Innerörats ben har hårdnat och då hörseln blivit skarpare kan barnet särskilja olika ljud, såväl inifrån som utanför din kropp. Tänk dig hur bullrig din kropp är. Magen bubblar, hjärtat bankar och blodet forsar. Ditt barn kommer att känna igen din röst på tonläge och rytm när det föds. Prata gärna med det så mycket du kan redan nu. Då forskning visat att barnet i magen lättare uppfattar djupa manliga röster än höga kvinnliga, är det lika viktigt att pappan pratar mycket med det ofödda barnet. Det kan mycket väl hända att du får en spark till svar och du stimulerar även nervsystemets utveckling. Barnet hickar när det ligger i livmodern, ett nyfött barn hickar också ofta. Nu är det mer kännbart och känns igen som ett rytmiskt dunk.Hur är det då för mig? Förstoppning? Nej något sådant har jag inte kännt av ännu tack och lov. Dock räknar jag med det i senare skede haha. Halsbränna? jo då, den har dock avtagit från att vara här varje dag till att komma kanske 20 minuter en dag i veckan. Sammandragningar? nej det tror jag inte att jag haft ännu, iaf inte sådanna som gör ont eller känns så speciellt mycket. Sjuk ofta? Ja asså jag har kännt av typ förkylningssymptom och så oftare nu men det är ju vintertider också haha. Känner av barnet? JO MEN HELST haha. Varje dag gör h*n kullerbyttor och sparkar och har sig vilket känns underbart :D Vikten? Den ligger kvar på samma (+ 1.5 kg ca) än så länge

BuzzadorJag är ju en Buzzador och fick idag hem detta paket med Dove produkter. Det är nya Dove visiblecare och denna renewing gör huden mjukare på 7 dagar och märkbart vackrare hud inom 3 veckor. Jag kommer nu testa denna varje dag i minst 7 dagar och sedan återkomma med en liten kommentar på det hela :) Kommer även dela ut de små flaskorna så att mina vänner också får prova!

Roliga Ola
HAHAHHAHAHAHA


Det okända

Nu kollar jag på Det okända. Har väntat 2 veckor på att få se nya avsnitt då de har visat repriser pga OS. Det är iaf Terry Evans som är mediumet ikväll och jag tycker att han är den bästa av alla medium på Det okända.


 Jag ska ju på seans med honom nu igen den 16 mars. Jag läääängtar haha
Bloggen har blivit schnygg ;)

Nu är det mesta klart i bloggdesignen :) Är en lite småsaker som skall göras men som inte är så bråttom med ;)
TACK söta Maria för att jag vann denna design hos dig hehe.


Nu sitter jag och tittar på Förkväll för en viss Ola är ju med haha ;) Brun han är... lite avis måste jag säga!

Renovering pågår

bloggen är under renovering som ni kankse ser :) ha överseende med det tack! haha. Blogg.se krånglar alltid när man ska byta design vilket är sjukt tråkigt och därför tar det även lite extra tid till att få allt att fungera som det ska. Men ikväll eller imorgon är allt som det ska vara förhoppningsvis :)

men vad tycker ni om designen än så länge då? bättre eller sämre? :)

god morgon bloggen


Nu har man vaknat och ätit frukost. Blev som sagt inget studerande med studiegruppen idag eftersom det blev något i vägen för alla. Det är ändå ingen panik med det vi skulle göra hehe.

Idag är det onsdag (redan?!) och jag blir mer och mer nervös för fredagens körlektion. Jag har bara målat upp all skräck som kan tänkas hända. Kärringstopp, slira fast i modd, inte få i väg bilen, köra in i någon. JAg vet att det inte kommer hända såklart eftersom jag vet hur man får iväg bilen och hur man stannar ;) men lika bra att vara beredd på det värsta. Då kan det bara bli bättre eller hur?! hahahaha. Samtidigt ser jag fram emot det eftersom jag vill ha mitt körkort helst igår och lika bra att få det överstökat liksom. Aja, får se vad hennes dom blir. Jag är iaf inte sämst och det är alltid en tröst hahaha

Idag är det riva klart allt kakel i köket som står på schemat. Jag ska även plugga lite tänkte jag men det hinner jag göra nu medan Fredde jobbar.

just det...

designen blir klar imorgon förhoppningsvis så håll ut tills dess ;) hahaha

nu ska jag sova. pallar inte att vara vaken längre :P

*äntligen*

Nu börjar Desperate Housewives igen :D

Ja må han leva...

Idag fyller ju min goplutt Boyen 5 år. Tänk vad fort tiden går, läskigt haha.

Grattis min älskade vovve :')

byte förnöjer

Jag får nog ny design idag också..... det ni!

Veckans to-do-list

Veckans planer

[x] fixa pass, då leget går ut haha
[x] riva massa kakel (nu är allt helt borta )
[-] plugga med studiegruppen imorgon (blev framflyttat några veckor)
[ ] körlektion på fredag
[ ] Ola i Sundsvall på söndagsedan tillkommer det alltid massa saker allt eftersom som vanligt ;) Ska ni göra något roligt i veckan? :)

Inredning

Jag läste i någon gravidtidning för ett tag sedan att gravida kvinnor börjar förr eller senare att bona om hemma. Möblera om eller kanske köpa in nya saker till hemmet och det stämmer verkligen in på mig. Jag har ju möblerat om uppe,barnrummet, renoverar i köket och har dessutom köpt hem massa dekorationer att inreda huset med.
 köpte jag blommor och lite tavlor. Det hade jag inget större intresse för för några månader sedan. Nu helt plötsligt ser jag vad man skulle kunna göra med varje liten vrå i huset och det både på gott och ont haha.Köpte dessa idag och satte dem i en svart stor vas som jag hade. Bry er inte om den fula duken under, den ska jag byta nu hahahhah.köpte även en tavla som jag satte upp här uppe på övervåningen. Jag gillade den verkligen men den skall givetvis få en ram runt sig :) Det får bli nästa inköp hehe

The proposalFilmen vi valde blev The proposal. Jag har vela sett den sedan jag såg trailern på tvn för några månader sedan men det blev aldrig att man såg den på bio. Tur att det går bra att hyra genom Telia också ;)
Filmen var så bra som jag trodde den skulle vara och att Ryan är oförskämt snygg gör inte saken sämre heller. Jag tycker verkligen ni ska se den ifall ni funderar på det. Den är rolig, romantisk och även fast den är lite förutsägbar så förstör det inte helheten som andra filmer kan göra.

Den får 3 ½ M av mig. M M M M M


Mycket nu

NU först har jag tid att sitta vid datorn fast jag har vart uppe sedan 8. Jag klev upp tidigt idag för att åka till sundsvall för att köpa ett paket golv till eftersom det fattades typ 4 rader. Det var iof bra eftersom vi måsta köpa mer saker till kaklet i köket. Spackel och sådant skit haha.

Sedan var det bara att lägga klart golvet och sen kom syrran och hämtade kläder från det jag tänkte slänga. När hon åkte hem var det bara till att städa undan och fixa till i garderoberna igen och lite sådant. NU är jag dock klar med det och nu inväntar jag Sofia och Hanna-Karin som ska komma över och kika på film. Ska bli nice!

Uppdaterar efter filmen om vilken film vi såg och vad jag tyckte om den :)
hare bäääst

ciao

RSS 2.0