still...

fortfarande hos mamma.. har bara ingen blogglust (eller ngt intressant att säga för den delen..) när jag kommit hem. Är helt tom i skallen (eller full av fakta...) och trött som ett as haha.

Hoppas ni mår bra iaf :)
kramis

ps ni får kommentera massor så jag har något roligt att göra nästa gång jag kikar in ;)
puss

hos mamma

Nu är jag hemma hos mamma. Ska bara skriva klart en uppgift och skicka iväg och sen blir det till att sova. Upp tidigt imorgon :( Hörs väl efter att jag kommit hem vid halv 6-6 tiden.

hare bra
kram och god natt

söndag

Det var rätt roligt igår :) träffade en massa folk som jag kände så det var kul =)
Blev både stadt och august hehe.

Nu ska jag däremot plugga. Hoppas jag hinner klart fort för sen ska jag nämligen laaata mig hela dagen lång.

Vad gör ni idag? =) puss


förfest själv

det är inte roligt att sitta och dricka massa cider hemma själv... det kan jag lova er! :P

Hemma


Nu är man hemma igen! Åkte förbi två olyckor på vägen, uscha för snö! Hoppas att de klarade sig bra. Nu ska jag snart ringa Emelie och fixa inför ikväll. Vet inte alls när vi ska träffas i stan eller vart vi ska gå.





Hoppas ni mår bra :)
kram

Live från sundsvall

Hejsan. Nu är man då i sundsvall. Har köpt tapeter till köket och brandvarnare. Kan vara en bra sak att ha va? ;-) speciellt då man har bastu och en kamin. Vad det blir för färg blir en suprice men det blir nog bra och framförallt billigt. Kostade bara 35 kr rullen istället för 300 kr rullen som de andra jag visade kostade. Aja vad gör ni då och vad händer ikväll? Själv ska man ut på stan och göra den osäker med emelie :) hörs väl när jag kommer hem. Puss och kram

final

Leilas showdans var faktiskt grymt vacker. Jag fick tårar i ögonen :O haha 

Lets Dance

 

 

Det blir en lugn hemmakväll ikväll. SKÖNT ! :) Tänkte väl se finalen av Lets Dance. JAg vet inte vem jag hejar på faktiskt. Från start var Leila en favorit men Magnus är otroligt bra han också. Det spelar ingen roll för mig vem som vinner haha. Vem hejar ni på? =)


Fredag

HAHA vet inte om ni såg det men det var typ 10 inlägg av samma "God natt" som jag skrev igår kväll haha. Jag hatar verkligen att blogga från mobilen för man skriver ett inlägg och skickar men det kommer bra många fler än så. 

 

Nu är jag iaf hemkommen från jobbet. Har gått bra idag med tycker jag. Lungt med så  några barn som vi hade idag. Vi hann med att gå ut på en liten promenad bland annat. Roligt för barnen att komma ut och se något annat än samma lekgård som de alltid leker på annars :) Längtar till våren då man kan se mer fåglar, se båtar, vara närmare vattnet och allt det :)

 

Nu blir det ingen vila, nu ska jag plugga klart det sista så jag slipper sitta med det i helgen. Tror jag ska göra klart min design också (jag ska byta design...) sen får vi se vad klockan blir när jag är klar. Om det kanske blir pubkväll på Måsen i Stocka eller om det blir en lugn hemmakväll framför tvn. Det är juh Lets Dance finalen ikväll!

 

 

 

Vad ska ni själva göra denna fredag? =)


God natt

Jag ligger nu i sängen och försöker bli trött. Tror inte det blir vidare svårt haha. Ska upp och jobba imorgon så jag måste försöka sova lite. Jag har dock världens underbaraste barn att ta hand om så det blir inga problem ;-) vi hörs imorgon när jag kommit hem från jobbet. Blir sent eftersom jag har stängning. Men ni har väl annat för er en fredag kväll ändå tänker jag ;-) hehe. Natti Natti sötnosar så hörs vi imorgon.

update

SORRY !!! att det inte blev någon bloggning igår men jag hade en datorfri dag helt enkelt. Mycket skönt var det också måste jag påpeka. Jag jobbade till klockan 4, sen åkte jag och Linda till ÖB och kikade lite och jag hittade faktiskt lite fynd. Bland annat en fin duk för endast 20 kronor ;) Nice! Sedan åkte jag hem till henne och var där en stund för att sedan åka hem igen och typ sova. Jag lade mig lixom 9. HUR pensionärsaktigt är inte det? hahaha men trött var jag. 

 

Idag har jag också jobbat. Gått bra faktiskt :) Fick sluta lite tidigare och inte klagar jag för det inte hehe. Har nu ringt telia om en räkning och nu ska jag skriva klart en sammanfattning som jag berättade om förut. 

 

Vad gör ni idag då? =) något roligt hoppas jag!

puss och kram


J*vla telefonförsäljare !!!

Åh jag hatar telefonfärsäljare.. vem gör inte lixom? Men nu blev jag rent av förbannad. De ringer och tror att man inte fattar någonting. För en stund sen ringde en telefonförsäljare från Glocalnet. Han ville såklart att jag skulle välja deras telefoniabbonemang. Jag sa vänligt att jag redan hade Telia och att jag hade det bra där. Då sa han ; jo men vi har mkt bättre priser och bla bla bla. Jag sa ännu en gång att jag hade Telia och att jag trivdes med dem. Då bah.. ja kan jag inte skicka hem papper till dig då med våra priser och så så du kan titta igenom dem? Ja gör det då tänkte jag. Så börja han babbla upp namnet och så sa han" du har nu tagit del av vårat erbjudande och tagit ett abbonemang. Jag bah WHAT :O ?!?!?!?! jag har inte sagt ja till något. Jävla idioter. Jag lade på och svarade inte när han ringde upp. Får jag någe papper nu på att jag har deras abbonemang så då tänker ja stämma de jävla satarna !!!!!!

HATAR telefonförsäljare .......

ändring

jag ska minsann göra mig en ny header ;)

jag återkommer med det.... 

 


tar det någon annan dag.... fick förhinder :P


Jobb och skolarbete = students vardag

Hemma från jobbet. Gått bra idag. Har varit liiite stökigt bara men kanske för att man är van Hudik nu? haha!

Hur som haver har jag suttit med skolarbete nu en timme drygt. Ska kolla bloggen och mejlen sen ska jag sätta fart med nästa projekt. En sammanfattning på 1-2 sidor lång. Wish me luck!

 

hörs sen

pöss


Ballar av stål


Nu på kalan 5 är det Ballar av stål. Ett program där kända komiker gör ganska så galna saker. Exempelvis denna gång så kommer komikern Nour att visa sitt kön för allmänheten och en annan kille slänger skitvatten på nytvättade bilar. Jag förstår faktiskt inte dessa galenheter till att börja med. Vad är det som är roligt med att göra dessa saker. Jag förstår heller inte hur Nour kan visa sitt kön för allmänheten. Speciellt inte när hon redan bötfällts för att blotta sig i ett tidigare program. Dock inte av ballar av stål.

Vad tycker ni om detta program? Har ni sett det?

tapeter

här är några snygga tapeter till köket :D

snygg bård med frukter. Sen kunde man välja att matcha rött och randigt till.. 

en bård till, snyggt med ojämn kant. Sen en gråspäcklig tapet under den. 

 

En till kombo med häftig bård till köket :)

 

Detta tycker jag var snyggt. Att man har två olika tapeter. En randig nere och en enfärgad eller lite mönstrad uppe och denna snygga bård. 

 

Detta är min favoritbård. Mycket färger :)

 

'

Denna bård och tapet var grymt snygg tycker jag. Passar kanske inte i vårat kök men snygg i tv-rummet kanske ;)

 

ja att välja tapeter är verkligen inte lätt, nu ska vi kolla på fler ställen haha :) hoppas vi kommer överrens om något iaf!

 


Köket före och efter

 

Huset före renoveringen

 

 

köket efter våran renovering

 

Nu ska det bytas GOLV och TAPETER också.  sen är köket klart :)


Måndag

Måndag idag!

Ny vecka, nya möjligeter haha. Imorse drog jag in till staden för att träffa studiekamraterna en liten stund. Gick väl bra. Ska skriva en sammanfattning nu tänkte jag som jag ska skicka iväg till töserna senare ikväll (om jag hinner klart...)

har även köpt en hemtelefon nu så nu har vi även det.. Telefonnumret är ***** för er som är intresserade ; ) 

 

Fotade några tapetprover och köket också som jag ska visa er :) Kommer inom kort !

kramis


Helgen

Hejsan!

Denna helgen har gått lika fort som vanligt!
* igår var jag över till pappa för att han fyllde år
* var även till hassela och körde lite folk eftersom det var hassela angling!
* kollade på robinson med Malin och Broberg.
* Idag har vi fixat klart i köket. Ska visa er bilder senare ikväll tänkte jag :)

Fredagkväll

Nu är man hemkommen och sitter framför tvn:n. Det gick bra att jobba idag. Jobbade med småttingarna idag för första gången ( i stan alltså ) och det gick bra. Mycket bra om jag får säga det själv. Längtar redan till veckan då jag ska jobba igen :) Hela veckan faktiskt. Nu idag orkar man inte så mkt. Det blir lungt. Tv, dator och sängen ;) Imorgon ska vi fixa det sista med köket- Förhoppningsvis blir vi klar. Iaf med luckorna. Tog även hem lite tapetprover idag. Ska tapetsera om köket och jag ska fota imorgon och visa er mina favoriter. DET ÄR INTE LÄTT att välja ska jag lova er!

Hoppas ni mår bra denna fredagkväll

puss och kram madde

natti natti

nu ska jag kolla klart på 2 ½ men sen ska jag sova :)
hörs imorgon efter 4

pöss

Sundsvall

Blev en snabb tripp till Sundsvall för att köpa handtag och så till luckorna. Blir nya och fräscha! Nu blir det lite fixning med det innan man gör sig klar för att sova och åka på jobbet imorgon!

Kanonerbjudande


Kollade mejlen och fick se detta :) 25 % rabatt på redan prissänkta varor hos Catalog.se. Är inte det toppen? =)
Räcker till nu på söndag den 22a mars... SKYNDA FYNDA :) *klicka på bilden för att komma till erbjudandet *

Målning


min fina målade sol á la paint :P Solen lyser juh så fint ute nu !

Hejsan hoppsan! Vi slipade och målade på tills klockan 12 inatt. Var lika bra att börja måla när man hade slipat upp allt tyckte jag ;) Gick fort när man var 3 stycken :) Idag målade jag en gång till med grundfärgen så det blev helt vitt. Nu är det bara vanliga färgen en gång (tror det kommer räcka med en gång...) och sen upp med alla luckorna och in med alla saker. Just nu är allt porslin och allt sådant i kartonger i tv-rummet. Mindre nice haha.

Jag kommer fota när det är klart och lägga ut före- och efterbilder såklart :) Det kommer bli så fint så fint :D Nu ska vi byta golv och tapeter också. Jobbigt när det finns så mycket att välja på hahaah!

Ja hoppas ni har en bra torsdag. Nu ska jag kika vidare och sen tänkte jag lata mig tills det går att måla en sista gång :)
puss på er

renovering

Just nu håller vi på att renovera köket som ni kanske vet. Har målat om köksluckorna vita så nu håller vi på med att slipa skåpen och allt det för att ikväll eller imorgonbitti börja måla även det vitt. Köket var sedan innan mörkbrunt som ni kanske minns. Före- och efterbilder kommer när det är klart, jag lovar ! Ganska skönt att ta ut sin aggression med sandpappret haha. går väl mindre bra med en roller sen men då kanske mitt adrenalin har försvunnit ;) Man kan iaf hoppas hehe.

Vad gör ni denna onsdagkväll då? Är ni ute på krogen kanske? kanske sitter ni med läxor eller sover ni kanske tom redan? tell me...

J*vla idiot

FY FAN!!! hoppas du är nöjd nu?!

Bloggtorka

Jag ber också om ursäkt för det lilla bloggande jag har haft på senaste tiden. Jag är bara i en personlig svacka haha men det ordnar till sig :) och jag lovar att bli bättre med bloggandet :)

Hallelujah


Jag tror jag aldrig har varit så glad över att se en bajskorv som jag var idag! Efter nästan 3 veckor av diarre har Boyen ÄNTLIGEN fått en stabilare mage! Iaf för stunden..... Hallelujah!

solig tisdag

hello!

hur mår ni idag? själv mår man lite bättre. Solen lyser juh ute och det kan inte bli skönare väder ute just nu känns det som. Idag blir det till att plugga. Har en hemtenta som jag måste börja med och jag har lite annat som ska skrivas av från "to-do-list". I eftermiddag blir det kanske stan och köpa mer färg till köket, annars ska jag börja med att hugga in på att slipa skåp... finns roligare saker att göra men det är lika bra att börja så det blir klart någon gång hehe!

puss och kram på er

Sjuk och förbannad!

Hejsan!


Idag blir det inte mkt uppdateringar. Jag har nämligen fått feber under natten. Anade att något skulle kunna komma upp eftersom jag sov före 8 igår. Inte alls vanligt mig. Blev därför tyvärr inget jobb idag heller :( Jag som hade saknat det stället under helgen juh !! Men jag har fredagen att se fram emot iaf :)

Jag är inte bara sjuk idag. Jag är extremt förbannad också. Jag har sett och märkt att någon eller några använder min hotmail för att skapa användarkonton på exempelvis gratismakeup.se och nu hade jag fått ett mejl av bloggtävlingar.se där det stod att mitt inlägg "goodiebag värde 700 kronor" hade blivit avslaget. OCH TUR DET eftersom jag inte har skickat in någon sådan tävling ens !!!!! Jag har mejlat företagen men det är svårt för mig att bevisa att det inte är jag som skickat dem. Jag har även för några månader sedan fått ett mejl av ett annant konto, typ gratiskläder eller något sådant.. det stod " HEJ LISA " Heter jag Lisa eller? SUCK !!!! ska det vara så jävla svårt att låta bli andras mejladresser????SKAPA ERA EGNA !!!

näe nu ska jag mejla gratismakeup igen eftersom de aldrig svarar.... Den eller de som använder mina adresser ska inte tro att de kan fortsätta med det !!!!

Vinnaren 2009


Igår hade jag en jättetrevlig kväll :) Dock kom inte alla som var planerat men jag , Anneli, Sofia och Josse hade trevligt ändå! Kollade på alla bidrag på Melodifestivalen men sen sjöng vi singstar istället. Kollade alltså inte på röstningen eller hur det gick och vem som vann. (Tack gode gud för Marie som messade mig vem som vann...) haha! Vad tycker jag då om Malena som vann? Jag gillade faktiskt låten som jag berättat om tidigare. Ska bli intressant att se hur det blir i den stora finalen, om poppig opera går hem. Jag håller tummarna för oss iaf!

Bilder från igår kommer upp bara jag lagt in bilderna :)

Lördagkvällen med tjejerna

Hejsan!

Nu sitter jag hos pappa och dricker en cider. Jag ska juh till Josse ikväll och vara med massa goa töser där senare ikväll. Ska dit till 7-8 tiden och kolla på finalen av Melodifestivalen och dricka lite godricka :) Finns chans för att det eventuellt blir lite Singstar efter mello och sen blir det kanske lite annan fest i grannbyn. Jag har kameran med mig så jag ska försöka fota en mass. Hoppas ni har en bra lördagkväll!

pussar och kramar madde

Fredag

Nu har jag tid att skriva lite. Har gått extremt bra på jobbet idag tycker jag. Träffade vikarien Lisa idag också, mycket trevlig tjej det där :) Var lungt idag på jobbet också vilket var en bra avslutning på veckan :) Med mig från stan följde även mamma. Hon ska sova här inatt. Skönt att vara med henne lite också :) Vi ska snart beställa hem lite från pizzerian och kolla på lets dance. Hoppas ni har en skön fredagkväll :)

puss och kram
madde

Hej


Ja då var man hemkommen och sutten framför datorn. Idag har jag jobbat 8 timmar i stan på förskolan. Det har gått bra tycker jag. Jag fick vara med om saker jag annars inte har hunnit med att testa. Som sagt, förskolan i stan är annorlunda mot förskolan i min hemby. Där sover barnen i barnvagn ute medan barnen i stan sover på madrasser inne. Som sagt, bra med erfarenhet från/med båda :) Jag fick dessutom tre dagar till om två veckor. nu har ajg jobb varje vecka tills skolan (inneveckan) börjar igen. Ja det går bra iaf :)

nu ska jag kolla lite på tv och sen är det dags att sova igen känns det som haha. Imorgon kommer mamma över på besök och sover till lördagen. Nice!


vad gör ni idag då? kramis

syrran

syrran är här nu :) därför jag inte har bloggat på hela dagen!

hoppas ni mår bra så hörs vi ikväll

 

kramis


klagoinlägg haha

Åh jag är liiiiite frustrerad just nu -.- Det är så f*cking typiskt. Jag skulle först ha åkt till CUL för att träffa studiegruppen juh, så får Fredde för sig att han ska jobba... PRECIS idag ! Vanligtvis står de stilla med skogsmaskinerna denna vecka , dvs han är ledig, men nej, då ska vi skruva lite traktor idag istället. Som om det inte var jobbigt nog att jag måste stanna hemma med Boyen så ringde de från dagis i stan och ville att jag skulle jobba mellan 9-15. HALLÅ?! Vill världen mig illa idag eller? haha. Hej då pengar lixom. Jag ska juh iaf jobba där imorgon och på fredag men ändå, en dag blir juh ganska mycket pengar.

 

suck... nu ska jag svulla gröt och tänka på mina förlorade pengar haha!

 

God morgon på er föresten ;)


Dumma mig

kul att jag inser att jag har missat 7 avsnitt på säsong 5. Följde inte DH innan säsongsavbrottet utan köpte boxarna. Sen märkte jag att första avsnittet på säsong 5 (som egentligen var avsnitt 8 ) inte riktigt stämde ihop med slutet på säsong 4. Jag hade sett en trailer på ett avsnitt ur säsong 5 som inte var i det avsnitt jag trodde var första. 

Hur fan kan man göra säsongsavbrott mitt i en säsong? jävla puckon !! haha

 

IALLAFALL har jag då fått en länk av Emelie så jag kan se de förlorade avsnitten höhö

 

thats my evening :D


SKANDAL

Jag missade Desperate Housewives :O

Har haft besök i flera timmar , vilket iof har varit mycket trevligt :) Någon som vet om det går någon repris?

 

 


nytt inköp

 

 

Var in på bellme.se som vanligt och fick se dagens erbjudande som var 5 olika bodylotions från märket Aquolina. Jag behöver en ny bodylotion och jag har hört så mycket bra om det märket så jag slog till. Gillar jag de inte kan jag alltid sälja dem på tradera eller lotta ut här i bloggen right? ; ) 5x 125 ml för 199 kronor. Billigt eftersom en burk går på ca 80 kronor. Spännande!


Tisdag

Hello hey!

Hur står det till med er idag? Själv var man uppe med tuppen (kl 8..) känns som man aldrig får sova numera haha! Iallafall ser dagens planer ut like this

 

* plugg

* till staden och kolla på ÖB och sen skulle jag vart och kollat på färg till köksluckorna

* kanske slipa köksluckor

* Desperate Housewives på femman kl 21.00 ICKE ATT GLÖMMA !!! haha

* göra klart Emmas header

 

Vad gör ni idag då? =)


Klar med data/pluggrum

Datorbord som jag haft förr och är nöjd med. Blir nog ett sånt igen. Finns just nu för 499 kronor på jysk!

 

Så var man klaaaar med städningen av datarummet/pluggrum. Det är dock inte som jag vill ha det ännu men det får duga. Jag får köpa till lite andra möbler senare. Dessutom skulle jag villa ha en stor blomma i ena hörnet här! Och byta databord. Som sagt, får kika på lite andra möbler här så småningom :)

 

I allt städande blev jag pigg. Är inte alls trött, vilket har både för- och nackdelar. Den största nackdelen är att man inte kan somna i tid och sover bort hela morgondagen. Ska försöka åka till förskolan imorgon för att göra en intervju. Har några frågor om etik bland annat som jag ska ställa och ta med mig till studiegruppen då vi träffas på onsdag. Ja det blir nog bra!

 

Vad har ni gjorde denna måndagkväll? Ni sover säkert hha


Designhjälp

Så här mellan lådorna i datarummet hann jag med en annan sak också. Jag hjälpte Emma med att göra en ny header. Hon är inte helt klar ännu. Kanske tillkommer någon bild, kanske ska ändra någon färg på ramarna eller texten men på ett ungefär är resultatet så här iaf ;)

 

 

Emmas blogg före
och Emmas header nu snart....

 


Fint

 

 

Jättefin klänning för 349 kronor på Stylebystars.com. Får gärna bli min ;)


Mer jobb och renovering

HAHAHAHAHHAAHHAHAHAAHHA va tragiska vissa människor kan vara....så då kan ja lämna det!!!


Idag ringde det om mer jobb. Jag är så glad. Jag jobbar nu på tre olika ställen vilket är hur bra som helst juh! Nackdelen med mig och minnet är att jag måste komma håg vilka datum jag ska vara på vilka ställen haha. Vore en miss om jag åkte till min lokala förskola när jag hade plats i grannbyn? ;) hahaha! Aja bara hålla tummarna om att det inte händer hoho.

Nu ska jag städa. Jag hatar att städa men eftersom min sambo inte gör det läre jag göra det. Nu har jag damsugat och torkat golven varje dag hela förra veckan och ser ut som om jag måste göra det denna vecka också. Så länge Boyen droppar avföring/blod. BLÄÄ !!

Sen är det tänkt att vi ska åka till stan för att titta på färg till luckorna i köket. Ska börja ta ner dem nu och måla. Kommer vara mer eller mindre kaos här en tid framöver men men, blir juh snyggt när det är klart!

God morgon

God morgon!

Måndag idag då.. Idag har jag lite saker jag ska göra tänkte jag!
Förutom att torka upp Boyens droppar och försöka tvinga i honom mat ska jag

* betala någon räkning
* fixa med lite skolarbete
* träna
* kanske till stan och leta färg till köket. (ska juh måla om luckorna )

det var min måndag det... vad har ni för planer? :)
kramis

Mysdag

Jag har spenderat dagen med att gosa med Boyen. Han är inte riktigt sig själv nu pga att han varit/är sjuk. Vi har myst och varit ute och så. Jag har dessutom kollat på massor med avsnitt av olika program på tv4 anytime. Bra kanal det där ;)

Ikväll blir det nog film, eller lägga sig tidigt. Är sjukt trött av mig numera. Dumma kropp haha

Vad gör ni denna söndag? =)

Andra chansen

ja så var andra chansen klar...

tycker inte om det nya systemet eftersom det blev mina favoriter i samma duell.. Lilie & Susie mot Sarah. Så där spelade det ingen roll vilken som gick vidare. Sen i andra duellen hade jag gärna sett Star Pilots. HUR kunde Caroline gå vidare? Spenderar alla pensionärer deras pensionssparande på att rösta? Vilka gillar den låten? ja fattar inte

Nu är det bara att hålla tummarna på att resten av Sverige röstar på någon annan ;)

Vad tycker ni? rätt som gick vidare?

Melodifestivalen


bloggtorka idag känner jag men jag har gjort så mycket annat. Njutit av en god kycklingsallad, har provat ICAs nya ekologiska juice (blåbär och äpple), jag har hängt på några sidor på internet, kollat på tv, haft besök av två forna klasskompisar och jag har spenderat dagen med Boyen. Försökt fått i honom lite mat, tyvärr går det inte så bra. Han har ätit några korvskivor och lite mat som jag fick i honom, annars inget. Misstänker att han inte vill ha för att han är rädd att samma sak ska hända igen men det är bara hoppas på att det försvinner eftersom här.

Ikväll blir det Melodifestivalen såklart. Andra chansen. Vill att Sarah ska gå vidare.. gärna även Star pilots ;) Men det blir väl säkert helt andra bara för det.. ska ni se? vilka hejar ni på?

kramis

Lördag

God morgon!

Igår somnade jag klockan 9 typ. EN FREDAG ?! Att ha ett sjukt "barn" (Boyen) tar på krafterna haha. På tal om Boyen är jag lite orolig för honom. Han vill inte äta. Jag får stoppa in medicinen i halsen på honom så han sväljer den själv. Det smärtar mig så otroligt mycket men vad ska jag göra? Han måste juh ta dem. Börjar han inte äta idag måste jag göra samma med maten :( Han har inte ätit mat sen tisdagen. Han äter en tugga här och en tugga där. Sen nada. Äter han inget under helgen måste vi in med honom igen till veckan. Jag vill helst slippa det.

Aja håll tummarna för att jag får i honom lite mat sen under dagen.

Boyen är hemma

Hejsan!

Förlåt för att jag har varit mindre aktiv här de senaste dagarna men Boyen har som sagt inte mått så bra så datorn och bloggen har inte direkt varit prio 1. Var in med honom idag igen och de kollade så att han hade slutat blöda och att han var piggare. Han uppfyllde båda kriterierna så vi fick åka hem direkt igen. Mindre roligt var kosnaden för dessa tre dagar. Jag tror jag ska byta försäkringsbolag. Ska man behöva betala sån här stor procent av summan är det lika bra att lägga in alla pengarna på ett eget konto och ha som en budget eller byta. Jag fick betala 2500 kronor av 6000 kronor. Det är nästan 50 procent juh! aja jag ska ta och kolla upp andra företag..

MEN jag är glad att han är på bättringsvägen nu så för mig hade det lika gärna fått kostat 2342342344 miljoner. Bara han blev bra och att jag fick hem min lilla plutt igen. :)

Nu ska han då äta någon medicin i fem dagar och så hoppas vi på att han får bajsa normalt sen ;) haha
En liiiiiten nackdel med Boyen nu är att han ser ut som en skabbräv :S De har först rakat av en stor fläck på hans rygg där han haft ett plåster. Sen har de rakat av hår från svansen och bakbenen och rumpan för att det rann (rinner) så mycket avföring. Han ser därför ut som en skabbräv bakifrån men det växer ut igen.. hoppas jag haha!

Ska fota honom sen kan ni få se.. lillplutten min

Alphabeat- Fascination



TOTALT ÄLSKAR DENNA LÅTEN :D

Shake it


Har hittat ett band som jag gillar skarpt. Lite av nya favoriter skulle man kunna säga haha. Bandet är Metro Station.
Deras singel nu "Shake it" är hur bra som helst. Tyvärr kan jag inte lägga in videon här fårn youtube men klickar ni här får ni höra den braiga låten ni med :)

TACK

TACK föresten för alla fina kommentarer :) Det värmer oerhört!

Jag ska hälsa Boyen dem ;)

kramis

Boyen på bättringsvägen

Hejsan läsare!

Nu har vi varit och hämtat Boyen och han blev så glad över att se oss. SNACKA om lycka :) Jag kunde börja böla om jag ville men försökte hålla mig haha! Han har fått dropp och smärtstillande och antibiotika idag och han var dessutom ganska hög just nu. Det är iof bra det med, då känner han förhoppningsvis ingen smärta vilket är prio ett just nu (tillsammans med att bli bra igen förstås...men ni fattar vad jag menar...) Just nu ligger han nedanför mig och sover vilket han kommer göra mycket idag/inatt. Jag är jätteglad över att han är hemma och att febern och det gått ner men samtidigt skiträdd över att han ska hamna i chock som de berättade om, då vi måste åka ner till strömsholm eller uppsala. I det läget blir det Uppsala eftersom det är närmare och så....

Jag kommer därför inte vara för aktiv här någe mer idag.. hoppas ni förstår

kramis

Hos veterinären

Hejsan.

En liten uppdatering... Boyen är inlagd hos veterinären med dropp stackarn. Väntar på att de ska ringa med en rapport och så jag får veta om jag får hämta honom idag eller om han ska vara kvar tills imorgon. Jag har aldrig känt mig så hjälplös! Min lilla gofis...

Håll tummarna

Blir veterinären idag...
håll tummarna över att han överlever detta...
Boyen är inte direkt Boyen just nu :( *snyft*

Händelserik dag

Idag har det hänt ganska mycket men ska försöka vara kortfattad. Det fungerade verkligen skitbra på den nya förskolan idag. Jag trivs otroligt bra med personalen och det funkar bra med barnen också, blir juh bättre när man känner dom mer och mer givetvis! Det som är så fachinerande med denna förskola är att det är allt jag inte är van vid.

* Den är helt nybyggd 

* Den har enbart två avdelningar med barn 

* Den ligger enskilt brevid den andra förskolan 

* Det är barngrupper med blandade åldrar mellan 1-5. 

 

Det är som sagt rena motsatsen mot Harmånger men man ska vara med om allt tycker jag :) Nya erfarenheter att ta med i "ryggsäcken" så att säga. Jag fick 5 dagar att jobba nu.. Blir nog mer eftersom en eventuellt kommer bli sjukskriven och jag jobbar så gärna. Det vet dom om :) Så håll tummarna över lite arbete för Madde ;)


 

Min gofis ligger och sover... (ej nytaget )

 

För att övergå till nästa. När jag kom hem visade det sig att benet Boyen tuggade på igår gjorde honom förstoppad. Stackarn har försökt bajsa hela dagen utan att lyckas. Stackarn kunde inte ens sitta. Fy fan va ont man läre ha då. Jag åkte ner på Apoteket och köpte Lavemang åt honom men det har inte kommit ut än (inte vad jag sett iaf..) fast att det skulle ta max 15 minuter. Det har dock runnit massa droppar asså så något har kommit ut men jag väntade mig värsta badet med avföring... Nu kan han iaf sitta och nu ligger han och sover. Kanske var det kramper som gjorde att han trodde att han var förstoppad? Jag vet inte ja.. hoppas iaf att han mår bättre. Dock är man inte så sugen på att jobba imorgon.. men utan pengar så kommer jag ingen vart :/ 


god natt

Förlåt för inaktivitet idag men jag har haft andra saker för mig.. skolarbete och hushållsarbete ;)

imorgon blir det jobb på nytt ställe, nervöst men det ska nog gå bra!

 

säger god natt och så nu, ska nämligen lägga mig och läsa en bok. Börjar få huvudvärk..måste nog dricka mer vatten =)

 


Positivt besked

Nu är jag hemma från äventyret i staden. Till skillnad från det lilla negativa jag kände sen konsultationen så fick jag ett positivt besked. Dessi (som precis blivit utbildad till förskolelärare och som jag jobbade lite med under VFU:n) ringde och undrade om jag var intresserad av lite jobb på förskolan där hon jobbade. SJÄLVKLART !!! var mitt svar haha. Man ska sätta in fötterna överallt där man kan eftersom det är svårt att få jobb i min hemkommun. Lite jobbigt att det inte direkt är någon bussförbindelse dit men det är inte så långt att gå, kanske någon km. Men det ska bli intressant att komma till ett nytt ställe, nya erfarenheter, nya kontakter och kanske nya tankesätt då e kanske inte jobbar på samma sätt som där jag jobbar vanligtvis. 

 

Det blir jobb imorgon och på onsdag så det ska bli intressant att se om de trivs med mig och om jag trvis där hos dom. Men det tror jag ;)

 

Nu ska jag plugga sen träna :)

vad gör ni själva denna måndag? =) kramis


Hudiksvall

Jag hoppas att detta fungerar nu :) jag sitter nämligen i bilen och väntar på syrran. Har varit till marie och jag vet inte hur jag tycker att det gick. Enligt den vågen hade jag bara gått ner 3 kilo och enligt den hemma 5. Känns bättre att gå enligt den hemma ;-) haha. Nu fick jag välja smaker själv och tog typ bara choklad så nu behöver jag inte må illa inför varje måltid haha. Ja ja berättar mer om det senare ;-) vad har ni för er då? Denna måndag. Skola? Jobb? Hemma? Kram kram

Söndag

Orkar nog inte packa upp alla kartonger idag.. uscha haha!

ska nog ta mig ett glas vatten och sen sova! När torktumlaren är klar, för i detta oväsen kan man inte sova haha! Det är en stor nackdel att ha sovrummet brevid tvättstugan haha

 

Hur har eran helg varit då? =) gjort något roligt?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


jag lever..

Jag lever jag lever haha!

Har bara inte hunnit sitta vid datorn. Igår kollade jag på melodifestivalen med Fredde, Jonas, Chrille, Patrik och Lisa. Gillade faktiskt de flesta låtarna, iaf de som gick vidare första omgången (5 låtar) SARAH skulle ha gått vidare enligt mig. Så fort de ens nämnde låten började få värsta rysningarna, jag vet inte varför men det var helt sjukt haha! Tråkigt att hon inte gick vidare men jag vet att hon kommer vidare antingen i andra chansen eller i juryns val :)

 

Idag har jag åkt skoter och jag har vart till IKEA i sundsvall och shoppat lite. Ska knäppa kort när sakerna är uppe så ni får se såklart! Nu blir det till att montera ihop det men vi hörs lite senare då 

 

ciao ciao


RSS 2.0