Söndag

Idag är det redan söndag, vad händer med veckorna?

Igår var det Kevins dop, vilket var jättefint, jag berättar mer om det + bilder imorgon

Sedan sov Sara över här och vi var över till maskeradfesten på kvällen. Ev bilder kommer på det också :)

Idag har jag vart med sara och sen har jag pluggat hela kvällen. Nu drar jag till stallet och nattar Docka och sen skall jag plugga vidare. Aldrig får man vila haha.. men jag har satt mig i sitsen själv så hehe

hörs imorgon som sagt :) ciao

Mkt nu

Det är mkt nu inför dopet, man ska se till att allt än inhandlat, idag var jag och mamma och dukade allt i salen där vi ska vara, jag handlade mer saker till fler tårtor och vi fixade klart dopklänningen idag. Jag har äntligen valt kläder också, vad det blir får ni se imorgon hehe ;)


nu ska jag plugga och skicka in lite uppgifter för ikväll kommer prästen och sen är de bara full fart hela dagen imorgon :)

hoppas ni mår super sötnosar

Red idag med Sofia, Evelina och Emma :) de...

img_0512 (MMS)

Red idag med Sofia, Evelina och Emma :) det var väldigt trevligt i det underbara vädret hehe. Visst är hon fin min lilla häst? Lite för rund kanske men de jobbar vi på haha


Nu ska jag byta soffan mot sängen. Natti p...

img_0508 (MMS)

Nu ska jag byta soffan mot sängen. Natti på er :)


Tv kväll

Kollar på tv nu när Kevin sover för natten. Eldar lite också. Mysigt med lite sprak från kaminen i det annars mörka rummet. Nu kollar jag på biggest looser och kl 9 blir det Hollywoodfruar och vid 10 blir det någon dokumentär på 3:an om sekter. En helkväll alltså :) vad gör ni själv denna måndagkväll? :)

motivation... hallå?

Motivationen är helt borta nu när det gäller skola och träningen.. jag vill träna så de är inte det men jag kommer mig inte för att göra det bara.. lika med skolan.. jag måste plugga men uppgiften jag ska göra nu är så jävla svår så därför drar jag mig för det :( det är hemskt. jag måste ta tag i detta nu!

jag tänker dock inte göra något denna dag utan bara ta det lungt och ladda batterierna och ta nya tag imorgon.. men man får vara lite skoltrött efter att ha pluggat i 14  ½ år va? haha

Nu sitter min traderavinsr uppe på väggen :)

img_0477 (MMS)

Nu sitter min traderavinsr uppe på väggen :)


det gick inte :(

hade ställt in att det skulle komma ut 18.50 men det kom ju ut på en gång... tråkigt!

tidsinställt inlägg



såg nu att de har börjat med tidsinställda inlägg. något som jag måste prova
och som skulle passa mig utmärkt eftersom jag inte har tid att sitta här hela tiden,
men om man skriver några då på morgon som kommer upp under dagen så skulle
 det vara toppen :)

Kevin har verkligen hittat händerna hehe. ...

img_0439 (MMS)

Kevin har verkligen hittat händerna hehe. Tror att de kliar på tandköttet för Gud vad han dreglar och biter på saker :) spännande!


Håller på att göra mig klar för dop :)

img_0442 (MMS)

Håller på att göra mig klar för dop :)


Ops :)

img_0430 (MMS)

Ops :)


Idag är det fredag (vart tar veckorna väge...

img_0421 (MMS)

Idag är det fredag (vart tar veckorna vägen?) och hudik står på schemat. Ska köpa doppresent och sen bara strosa omkring med syrran, emma och barnen hehe :) ikväll blir det nog idol på tvn. Vad ska ni själva hitta på denna soliga fredag? :)


kvällsbloggning

haha nu var vi där igen ;) kvällsbloggning menar jag haha

idag gick jag, sofia och josse runt sjöarna. Det är en runda på minst 8 km haha.. riktigt skönt efteråt och det tog 2 timmar.  Jobbigt men skönt efteråt. Sen har jag faktiskt låtit pappa vart barnvakt idag så jag kunde plugga. Känns hemskt men skönt att få iväg lite uppgifter plus att pappa tyckte det var hemskt trevligt ;) sen var det bara någon timme också hehe

vad gör ni ikväll då?

Dagarna bara rusar



tänk vad dagarna går... hela denna dagen bara försvann också. Jag har iof hunnit med stall, promenad, handling och hälsa på kompisar men jag som skulle plugga idag haha. Det får bli nu efter maten det när Fredde kan ta Kevin ett tag. Kräver ju lite koncentration när man ska skriva lite viktiga saker haha.

Sen ska jag nog färga håret snart också. Köpte hårfärg idag som jag tänkte höra med syrran om hon ville sätta i, blir ju inte så bra om man gör det själv. Iaf inte när jag gör det på mig själv haha. Hoppas det blir bra iaf :)


dopkläder



Snart är det dags för dop, både Sofias och mitt och jag har letat ivrigt efter kläder att ha på mig. Idag köpte jag ett par nya leggings som jag ska ha men man måste ju ha en överdel också haha! Har ni något förslag på fina toppar eller tunikor från affärer ?! skulle uppskattas ehehe :)

Provar lite majspure idag :) han verkar gi...

img_0410 (MMS)

Provar lite majspure idag :) han verkar gilla det hehe


Fullt upp och bra film

JAg ber verkligen om ursäkt för dålig uppdatering men jag har ganska mycket att göra om dagarna. Morgonen börjar med att jag matar kevin och gör klar honom för dagen och sedan åker jag till stallet för att ta ut docka och ge henne mat. Sedan åker jag hem igen och äter frukost och gör mig klar för dagen. Sedan när Kevin sover städar jag eller plockar disk eller något sådant nyttigt. Sedan klämmer jag in en promenad eller annan sorts träning. Någonstans under dagen klämmer jag också in skolan och en massa plugg och sedan ska jag även hinna med att träffa vänner och vila en stund också. Fullt upp som sagt. Bloggen har därmed blivit kvällsblogg haha! Men det ska väl gå det med :)

Igår såg jag en bra film, på tal om annat. Taking lives med Angelina Jolie. Den  var faktiskt mkt mkt bra faktiskt. En film som inte var förutsägbar som så många andra filmer och den var mycket spännande och jag ger filmen faktiskt 4 M ( M M M M M )

Tv-rummet

Äntligen har vi gjort klart tv-rummet nu :)



tv-rummet före... har ju såklart haft tv där innan också men hann inte ta en före-bild innan tvn åkte ner heheh. iaf vit och tråkig vägg..



nu med den nya tapeten :D me like hehe

vad tycker ni?

Äntligen

Äntligen kan jag blogga från telefon med bilder :) dock blir det kanske inte så ofta eftersom det är med mms, hej dyrt haha men huvudsaken är att jag kan :)

Testing Testing :)

img_0367 (MMS)

Testing Testing :)


aw



fick en söt liten suprice när jag loggade in på hemsidan :)
söt han är....


Bodycombat

fy fan vad jobbigt det var med bodycombat igår. jag var slut redan vid uppvärmningen hahaha men nästa gång kommer det gå bättre :) det var iaf skitkul ska ni veta :) Idag gör det iaf ont i kroppen hehe men då vet man att något hänt !

träning

Jag kämpar och kämpar med att gå ner i vikt, men min kropp är verkligen seg. jag har skitsvårt för att gå ner i vikt tyvärr men jag ger inte upp, det måste släppa någon gång tycker jag haha


idag gick jag 45 minuter rask promenad med mammagruppen och sen har jag vart i stallet som vanligt och idag blev det 30 minuter allt som allt. Nu ikväll har jag tränat 30 minuter med carmen electra  :) Det var jobbigt men skönt att det är över haha!






imorgon är det dags för att träna bodycombat (tror jag det var...) med martina och evelina på gym. Herregud, hur ska det gå? hoppas jag överlever haha





















Spöken

Haft en mkt trevlig dag idag med Mammaträff hos Martina och idag hade vi även nytillskott i gänget av Jenny och hennes 2veckor gamla enya :) trevligt trevligt! Bilder kommer ikväll när jag sitter vid datorn, använder telefonen nu hehe. Jag är inte rädd för spöken och det är inte första gången det händer ngt här hemma men nu när jag kom hem och skulle mata Kevin så såg jag att lillen (minsta katten) bara satt. Och kollade mot tomma intet, det gick inte ens att få han att röra en min hehe. Tänkte inte mer på det och jag fortsatte att mata Kevin. När jag matat klart och satt han i babysittern och går mot dörren för att släppa in tiger (mellankatten) så åker flaskan i golvet. Den stod stadigt och ingen var i närheten av att välta ner den. Antar att någon ville säga hej bara :)

Avtryck

Gjorde avtryck på Kevins hand och fot idag och det blev riktigt riktigt bra :)







hans hand blev verkligen så himla bra :)
nu ska dessa torka i tre dygn bara sen åker de upp någonstans hehe


bilder som lovat

nu har jag fört över bilderna så här kommer det lite :)



i fredags var det dags för idolfinalen och kollade på den hos Sofia tillsammans med henne, Tindra och Josse hehe




var över till dalarna på lördagen och hälsade på min morbror och hans sambo :)



på söndagen gosade vi lite :)



kevin vände sig själv från mage till rygg igår :) han är så duktig min lilla gofis <3



köpte en matstol åt Kevin, har jag visat er när han sitter i den? sitter inte särskilt bra men inte så dåligt heller :) snart så... hehe



min lilla björn snackar med Evelina hehe


Helg

I helgen har jag haft ledigt från bloggen. Har inte hunnit eller haft lust till att blogga. Konstigt egentligen eftersom jag älskar att blogga och att skriva. Men jag har inte haft tid heller som sagt. I fredags pysslade jag med allt möjligt och igår var i i Dalarna över dagen. Söndagen har bestått av att besöka Andrea då hon fyllde 1 år, gått promenad med Evelina och Teodor för att gå bort kalorierna efter tårtbiten (haha) och pluggat. Hela dagen har försvunnit som sagt. Bloggen hamnar därför lågt på priolistan tyvärr. Men jag ska bättra mig! Jag lovar haha!

Jag har massa bilder sen helgen på telefonen men jag hittar inte sladden just nu så jag kan inte föra över dem. Tråkigt att jag inte kan blogga med bilder över telefonen men det går inte att klicka på knappen "bläddra" vilket är oerhört frustrerande. Enligt Josses pappa ska det finnas någon sorts app som tillåter det men jag har inte hittat någon sådan så vet ni hur jag skall lösa detta så är ni varmt välkommen att berätta det för mig hehe. Jag vill nämligen kunna blogga från mobilen också eftersom jag har den med mig jämt medan datorn sitter hemma ganska mycket (läs alltid ) hahaha.

Bilder får komma imorgon, nu ska jag skriva en uppgift till medan Kevin är med Fredde och jag sitter här i tystnaden. Skulle hellre ligga och lata mig men prioritera var det ja...

kram på er

Robinson 2010



jag kollar just nu på robinson och jisses va de är hårt iår haha. Jag kollade på förkväll igår när Paolo sa att det skulle vara det hårdaste i robinsons historia, jag börjar tro han haha

såg att en kille från sundsvall var med, nice!
sen är gurkan med HAHAHAHAH han som blev sveriges värsta bilförare i våras haha


hallen

här kommer lite efter-bilder på syrrans hall som vi har fixat med de senaste dagarna.




fler bilder kommer på söndag då linda har plockat undan alla småsaker och satt upp det som ska vara :)
jag måste säga att vi är riktigt bra som lyckas med detta trots två barn och plugg ;)

hallen

vi renoverar ju syrrans hall nu också :) Eller hon och Jon har redan renoverat men jag och Linda har fixat det sista kan man säga. Spackla, slipa och målat :) Ska göra klart imorgon tror jag hehe







detta är före-bilder

ni får se resultatet imorgon (eller när det är klart) hehe

det är verkligen kul att pyssla lite


bilder sen mammaträffen idag


martina och benjamin



evelina och martina, sen ser man även benjamin och min lilla kevin



ute på en promenad i harmånger :)


Mammadag

Idag var det dags för mammaträff igen. Det var riktigt kul. Först var vi på Minikul i stocka och sen åkte vi till Evelina där vi blev bjuden på pannkaka och go fika. Det avslutade vi med en långpromenad på ca 1 timme. Jag bloggar från mobilen nu så då kan jag inte lägga om bilder men det kommer ikväll när jag sitter vid datorn. Nu ska jag plugga en timme innan det är dags att åka till stallet :)

min nya kärlek

Jag fick ju hem min nya telefon igår och jag är kär haha. Jag älskar verkligen min nya telefon. Den har allt jag saknade med min gamla telefon kan man säga haha! Dock är jag lite besviken över att det inte går att ha en vanlig låt som ringsignal hur som helst och att jag inte kan blogga med bilder. Men det kan lika gärna vara jag som inte kommit på hur man gör hehe!





jag köpte detta skal på tradera för endast 9 kronor! NIO kronor haha! Skalet är av gummi vilket är bra för det tål stötar lite bättre än det hårda skalet under :)


Bygge

Ärju hos syster och hjälper henne med hallen. Vi har spacklar, slipat och målat. Dock inte klar än men det närmar sig hehe. Nu ska jag snart hem och gosa med Kevin och till stallet och rida docka :) jag har problem med att blogga med bilder från mobilen. Jag kan inte klicka på där man laddar upp bilderna :( vet inte vad jag för fel. Men men jag kanske löser det ngn dag hehe.

Kevins dop

Snart är det dags för kevins dop och jag vet att många inte vet vad de ska köpa så jag tänkte skriva ner vad Kevin behöver så kanske det hjälper till lite hehe. han behöver ; en lära-gå-vagn, kläder över strö 62, leksaker är alltid uppskattat, inredning till hans rum är också kul att få, skor har han inga, han tycker om färger och ljus, han kommer nog vara galen i motorer, ja det finns massor med saker. Kevin är inte kräsen och det viktigaste är inte presentera utan sällskapet ;) hehe

Skriver från mobilen

Jag fick ju hem min nya telefon igår :) och nu kan jag även blogga från telefonen vilket är superbra. Räkna med född inlägg från min sida från och med nu hehe.

Vaccination

Nu är det gjort, min lilla kille har fått sin första vaccination. Hur det gick? jo det gick bra men han grät som fan och jag började nästan lipa själv. Det var hemskt. Men nu är det iaf gjort

Jag gissade iaf inte helt fel angående vikt och längd. Han var 62.6 cm lång (gissade på 63) och han vägde 6490 (gissade på ngt med 6400) hehe

han blir stor min snuttis :')


3 månader och vaccination


I dag blir Kevin hela 3 månader gammal! Vad det går fort haha! Nu snart ska vi iväg till BVC för att väga, mäta och ta vaccination. Jag hoppas verkligen inte att han kommer böla allt för mycket för då börjar jag med haha.. helt sjukt vad känslig man är när ens lilla hjärta gråter.

Jag återkommer efter besöket med hur lång han var och hur mkt han vägde. Jag tror att han är kring 63 cm lång och väger ca 6400 gram. Får väl se hur det ser ut som sagt

Fort fort fort!

Imorgon blir kevin hela 3 månader! Det går väldigt fort det hära haha



mina sötnosar :)


nya tapeter

Nu har jag skickat in uppgiften, känns bra hehe!


tänkte visa er den nya tapeten jag köpte igår i sundsvall. Den är meningen ska bli fondvägg i tv-rummet. Jag hoppas verkligen att det blir snyggt och att rullarna räcker haha! Den är mer svart än vad den ser ut att vara på bilden.



Kevin tyckte iaf att det skulle bli jättefint.. Det sa han :D haha


Plugghästen Madde

 



Plugga är det enda jag gör känns det som. Idag måste jag göra klart uppgift nummer 4 i ena kursen och sen ska jag tamesjutton ut på en promenad (om det inte börjar regna) jag återkommer efter att jag skickat in uppgiften med bilder på tapeten och kanske lite av det jag fyndade igår i Sundsvall :)

kram kram

lördag

sorry för dålig uppdatering men denna vecka har vart galen! har inte hunnit med datorn alls känns det som. Idag har jag vart till sundsvall och shoppat loss lite med Erica. Lovar att visa er imorgon, nu är jag hos mamma. Imorgon kommer bilder som sagt, ha en underbar lördag allihopa!

kram

Fredagsmys



Idag har jag gjort massor. pluggat, städat, ridit, vart på långpromenad i stocka och fixat i stallet i vanlig ordning. Nu ska jag käka lite sen in i duschen. Imorgon bär det av till sundsvall på en liten tripp med Erica :)

ha en underbar fredag allihopa!

RSS 2.0