Paket till mig





mitt paket från Buzzador kom idag. Jag ska prova Neutrogenas produkter och sedan ge bort några flaskor också. Det blir nog mina mammakompisar som får äran att prova dem :)


Torsdag 30 september

Idag är det sista september och shit vad tiden går fort haha. på måndag är Kevin 3 månader liksom och sen är det dop och sen är han 1 år hahahahahah, okej inte riktigt så men nästan! Snart är snön här iaf, fy!

Idag kom min kära vän Louise över på besök. Hon hade med sig presenter till Kevin och Louise har själv en bebis i magen men det syns knappt ska ni veta haha. Hon är i vecka 36 men har ungefär lika stor mage som jag hade i vecka 20 hahahha. Men det är ju olika på varenda kvinna så hehe

 

dessa fina kläder fick han :)


Mammaträff i Stocka

Idag var det dags för en mammaträff igen :) Denna gången var vi på Minikul i Stocka och efter det tog vi en långpromenad på ca 1 timme och fikade hos Sofia innan alla åkte hem. Jag älskar verkligen dessa träffar, så himla kul att komma iväg och göra ngt och roligt för alla barnen att träffas. Sen är det så himla kul att bara snacka massa skit med folk som är i samma sits som en själv hehe =)






vi var ute på en timmes promenad runt bergstigen och skäret i Stocka :) Folk kollade konstigt på oss när de åkte förbi, undra varför?! hahaha





fika hemma hos Sofia. Andrea och Lucas gillar varandra ska ni veta ;) hehe

Bilder

här kommer ett inlägg med massor av bilder!


kevin äter själv hahaha (nästan)



fredrik som liten haha!



den goda tårtan som erbjöds när Freddes mamma fyllde 50 =)


generationskort. Freddes mormor, fredde, kevin och freddes mamma :)



min söta unge <3


VIKTIGT !!

haha!

min telefon har gått sönder sen Andrea råkade tappa den i golvet. Telefonen fungerar men skärmen är svart så jag ser inte vem som ringer eller vad det står på sms:en och den enda jag kan ringa är Fredde eftersom jag har snabbnummer på honom HAHAHA.

Jag har nu fått låna mobil av Chrille medan jag väntar hem min iphone men typiskt nog så har inte mina nummer sparats på simkortet utan telefonen. Jag håller alltså på för fullt med att uppdatera simkortet med alla nummer. Jag vill gärna att ni messar mig erat nummer eller skriver i en kommentar här, jag publicerar såklart inte dem kommentarerna hehe!

uppdaterar senare med bilder från i helgen :)
kram kram

vann på tradera



jag vann denna väggdekor på tradera för endast 62 kronor. Jag tror jag ska ha den i tv-rummet men har inte riktigt bestämt mig ännu hehe :) jag älskar inredning...... hehehe

Problem med ppillerna

Jag började äta minipillret för en månad sedan och samtidigt som det började jag att träna ungefär 1-2 timmar om dagen. Jag vägde mig ofta och såg att inget hände på vågen och nu har jag till och med gått upp 2-3 kilo FAST att jag tränar så mkt som jag gör. och inte bara träna, jag äter inge godis, inge chips, inge läsk och inge bullar och sånt. TROTS det går jag bara upp.. därför är det ppillernas fel och nu har jag slutat med dem. Jag tänker inte gå upp mer.. fy fan.. hoppas att jag går ner det nu och det andra när jag slutat..

n¨ågon mer änj ag som haft problem med cerazette?

Glad son jag har :)







bara för att jag har världens sötaste son :)


Lite nytt



köpte denna skylt på marknaden. Mycket tänkvärt! haha



en ny tavla :) är egentligen en handduk från H&M hehe


Mammadag hos Nattan



Kevin är det sötaste som finns :)



Gruppkort :)



även Lucas ville vara med :) notera storleksordningen hahahaha!

john blund



nu myser kevin med pappa för att sova för natten hehe


Glada hudik teatern



nu på kanal 1 är det ett program om glada hudik teatern :) kolla på det vettja hehe

lovar

jag ber om ursäkt för dålig uppdatering på senaste tiden, jag har bara fullt upp med så mkt annat. Jag lovar att jag ska uppdatera mer, och med mycket mer bilder :) från och med imorgon..

nu ska jag ha kvalitetstid med fredde hehe
natti

Måndag

Idag är det måndag och jag har redan hunnit med massor. Har vart till förskolan och hälsat på med Kevin, vart på promenad nummer 1. Vart barnvakt åt Andrea och kollat skolan. Nu ska jag måla i sovrummet (igen haha) och sen väntar ett paket från jotex med bland annat detta...


en svart lampa för 29.90 kronor som ska stå i köket


överkast till sovrummet. Hatar att sängkläderna syns, det skär sig lite med fondtapeten ;)


Dag med ärenden

Söndagar brukar kallas vilodag men inte i Maddes värld. Idag har vi hälsat på Jonas och Lisa, jag har äntligen gjort dopkorten som vi ska köra ut idag (spara lite arbete åt posten) och så ska vi såklart rösta också! Ska dessutom skriva kontrakt ikväll med stallet där jag ska ha Docka resten av tiden. Mycket småfix idag alltså hehe!

hoppas ni mår bra :)
kram kram

cyklat

 jag cyklade 1 mil idag på 32 minuter. Inte det bästa jag gjort men å andra sidan har jag inte cyklat på länge så kondisen efter graviditeten är inte så bra hehe men jag jobbar på det ;) hehe

Du är mitt allt <3



Life is, life is, life is good
Since you came to my rescue
Erased the past and made me new
Oh oh ooh oh

Oh, such a pretty little face
You put me in a state of grace
And take us to a higher place
I'm not letting you go
No, no, no

Every little thing you do
Is everything I want from you
Can never get enough of you
You make me feel good

It's every little thing you say
I love in every single way
Like sunshine on a rainy day
You make me feel good


Ola- ola



men hoppsan! titta vad som låg i min postlåda idag ;) tänka sig!



gaaaalet snygg bild som finns inuti bokletten eller vad det heter :)

Min nya favorit är Beautiful rain! Det är en riktigt fin ballad och All over the world är min nya partylåt.

DU har gjort det igen Ola!


Hurtbulle!








Hurtiga jag ska ni veta. Jag har precis gått en runda runt stocka som måste vara på 5-6 km om inte mer :) skönt var det och nu har jag så himla mkt energi så jag skulle lätt kunna gå en runda i Harmånger med. Dock vet jag inte om jag kan nu för det kommer snart regn och jag skulle behöva plugga lite med. Skicka in lite uppgifter och så. Lika bra att göra det så det är gjort ;)









Mammaträff



Idag hade vi första mammaträffen. Det är Jag & Kevin, Sofia & Tindra, Evelina & Teodor, Syrran & Andrea, Martina & Benjamin och Nattan & Lukas. Vi var hemma hos oss nu första gången och vi satt i 3 timmar och snackade om allt möjligt och fikade. Hur trevligt som helst ska ni veta hehe. Det avslutades med en promenad runt byn. Nästa gång blir på onsdag hos Nattan och det ska bli trevligt för jag har aldrig varit till henne hehe.







min lilla sötnos har börjat tugga på sin hand haha :)


Jag fick en award



Jag fick awarden av Malin

Instruktioner:

* Ge denna awards till någon eller några mammor du tycker förtjänar denna.

* Skriv varför dessa just förtjänar blogg awards

* Be dina vänner som fått awarden ta bilden och instruktionerna och ge vidare.

* Länka till den som gav dig Awarden.


Jag skickar awarden vidare till:

Syrran: hon skriver om sin vardag som bland annat innehåller lilla Andrea på 1 år. Får denna award för att hon är världens bästa syrra :)

Emma: Min barndomskompis som har lilla Viggo på 1 år och en till liten son på väg. Bra blogg med många inlägg.

Jaqueline: En tjej som jag följde under graviditeten eftersom vi hade BF ungefär samtidigt, nu bloggar hon om sin lilla son och vardagen där nere i Sthlm. Rolig blogg eftersom vi har ungefär lika gamla söner

Anna: Anna skriver om sin vardag och sin son Felix och hennes blogg läste jag under graviditeten och läser än.

Maria: Maria har tre barn i loppet om tre år. Hur hon hinner med allt är en gåta för mig. Dessutom har hon en superfin blogg med många fina bilder =)


städning

Idag har jag gått en långpromenad med syrran och Fredde och barnen såklart.. det var riktigt nice :) Vill ta en till promenad nu men det spöregnar så jag hoppar över det för tillfället. Inge bra för Kevin att vara ute i regnet nu. Jag har istället gjort av min energi på att kasta undan sopor.. gammalt reklam och skit som jag åkte med till sorteringen.


Efter det åkte jag till Stocka en sväng och gissa vem som kom in då? Jo Bill Hugg. Han som var med i andra avenyn om ni minns den serien? :) Han är ju därifrån han nämligen hihi

Måndag

Sitter här och kollar på Biggest Loser Sverige och äntligen finns det programmet även i Sverige. Jag tycker det är jättebra hehe. Roligast är att se förvandlingen, före- och efterbilderna :)


Nu sover Kevin äntligen, han har vart grinig hela dagen lång. Vet inte vad som vart fel men efter promenaden somnade han och jag måste snart väcka han om han inte vaknar själv för att mata honom. Sen somnar han om för natten förhoppningsvis så jag kan fixa lite i hemmet eller plugga. Jag har så mkt energi nu så ni anar inte hehe.


Tävling!



Vinn en personlig filt till din going från Pledd.net/babyfilt!
Följande uppgifter kan finnas på filten:
barnets namn
födelsedatum
födelsetimma
vikt
höjd
dedikation


Jag tävlar om en personlig filt från pledd.net hos Sara


marknadshelg

gokväll på er alla =)

Nu är det söndagkväll och jag sitter här med Kevin i knät! Jag och syrran råkade åka på marknaden även idag och jag fyndade lite till.. kryddor, strumpor, godis och inredning till hemmet. Nu är marknadshelgen över för detta år och nästa år är kevin över 1 år. galet haha.

Nu kommer snart pappa över på besök så jag ska väl ta och avsluta :)

ha det bra så =)


fynd från marknaden



 



denna tröja har jag alltid velat köpt på marknaden för den är så jäkla söt men har ju inte haft ngn unge att sätta den på haha. Nu kunde jag äntligen köpa den till min lilla älskling :)



jag köpte mig äntligen en sån här mössa.. perfekt nu till hösten när man inte pallar göra frilla ;) Han tryckte dem på plats... kanske man ska fråga han om han kan skriva Madeilene istället? hahhhaha


Marknad

ikväll blir det marknad :) niiice... vi hörs väl ngt imorgon

ha en bra fredag allihopa!

Torsdag

Idag har jag pluggat, hämtat ut mer skollitteratur och gosat en massor med kevin. Noll tid för datorn med andra ord. Ber om ursäkt för det men jag har velat avverkat uppgifter i kurserna medan jag har motivation, ork och "tid" hehe.

Bjuder på lite bilder på min sötnos!





min glada skitunge :)



Tindra, Teodor och Kevin




studera, promenader och stress

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen på senaste men jag har inte haft tid. Igår var jag med syrran hela dagen och pluggade massa och idag har jag pluggat en massa sen vart till Evelina och Teodor. Vi har gått långpromenad med barnvagnarna :) Riktigt mysigt var det hehe. Nu har jag satt mig för att studera igen. Jag vill få lite gjort så man ligger lite i förväg hehe! Lika bra när man kan och har tid menar jag ;)

Bilder på sakerna jag handlade till Kevin häromdagen kommer imorgon. Nu kommer lite bilder på sötnosen själv istället :)


kevin efter badet :)



han lipar lite åt mamma i vagnen hahah :)


dag med shopping!

Idag var jag på stan med Sofia. Var meningen att vi skulle till sundsvall idag men det blev hudik istället. Det skulle tydligen vara rea på albins leksaker men det vette fan om de var det. Jag hittade inget på rea. Dock hittade jag en mobil där till spjälsängen och lite annat smått och gott :) Köpte bara ett par byxor till mig själv idag faktiskt. Allt annat var till Kevin eller hemmet hehe. Hittade åkpåse och overall så nu är han redo för vintern :) Bilder kommer imorgon.


Jag köpte iaf denna byrå på jysk idag men jag är inte så nöjd. Som vanligt är det fel på deras varor. När vi köpte sängen där var det skarvat mitt i sängen och hur snyggt är det?. När jag köpte nattduksborden var ena lådan för stor så jag fick klippa sönder den för att den skulle gå in och idag när jag köpte denna byrå var själva överdelen skadad i ena hörnet. Dock ska jag måla över det så det blir bra men så mkt fel ska det inte vara. Jag tänker inte köpa möbler där igen. Har ni råkat ut för likande händelser på deras varor?

Dock blev det väldigt snyggt i köket nu ;)

massa snack...

Igår hade jag fullt upp hela dagen. Först hade jag en liten sovmorgon, sen satte jag mig och pluggade, hann med att städa hela huset och sen fick jag besök av pappas moster och hennes dotter med hennes två barn & linda, jon och andrea. Sedan när de hade åkt hem kom mamma och brorsan över på besök. På kvällen var det crousing i stan som gällde :) var riktigt mysigt att gå omkring och kolla på alla fina bilar med barnvagnen och Kevin hade det riktigt mysigt i vagnen med täcke och filtar. Man ville inget annat än joina honom hahaha.

Idag har jag stort sett bara pluggat. Eftersom hela morgondagen försvinner för en tripp till Sundsvall så gäller det att göra klart andra uppgiften i ena kursen idag. Skönt att ligga lite före också, för då kan jag hugga in i tredje uppgiften istället :)

nu måste jag skiva klart men vi hörs senare :) ciaooo

Älskar livet som mamma <3







foto: Linda Wik


Tänka sig vad lite färg kan göra ...









visst blev det skillnad? jag är supernöjd. Nu är det bara byte av golv kvar men det tar vi till jul =)


Minnen för livet!



köpte detta fina fotoalbum på Dollarstore för endast 30 kronor.

 

här i har jag bilder på min gravidmage, förlossningen och massa bilder sen dess =) Dock inte fullt ännu men snart så hehe.



framkallade även detta underbara kort till denna söta ram :)


Böcker



Var till bibblan idag och hämtade de böcker jag beställde i tisdags. Fick 6 böcker så jag har ju att göra ett tag om man säger så. Inför andra uppgiften i specialpedagogiken ska vi läsa denna bok så det är väl bara att hugga in i den hehe. Den var inte så tjock som tur var :) Kevin sover också så då är det bäst att passa på :)


onsdag kväll

Idag har jag inte haft tid med bloggen. Inatt sov Kevin hela natten igen vilket var underbart hehe. Hoppas verkligen han fortsätter med det nu :) När jag vaknade så satte jag mig vid datorn och kollade skolmejl och lite sådant. Sen har jag fixat här hemma med disk, tvätt, slängt sopor på sorteringen och målat soffan så nu är jag HELT klar med köksmöblerna. Nice för jag orkar verkligen inte ta ett penseldrag till haha.

Ni får se bilder imorgon :)

nu ska jag ta mig något att äta (nej har inte hunnit det än hehe) och kolla klart på Livet på BB!

natti på er

RSS 2.0