Ny blogg

Det är med en klump i hjärtat som jag bestämt mig för att lämna denna blogg och börja blogga någon annanstans. Jag har tappat gnistan för denna lite och blogg.se har krånglat varje dag i flera veckor och till slut försvinner tålamodet haha.

Nu kommer jag blogga mer varje dag och det kommer förhoppningsvis bli bättre där borta :)

följ med mig dit vettja :)

www.justmadde.bloggplatsen.se Jag valde att ha kvar namnet justmadde, det är ändå jag på ngt vis ;)

Byta blogg?

Funderar ärligt på att byta bloggportal ?! Blogg.se har krånglat jättemycket för mig på senaste. Jag har inte kunnat ladda upp bilder, inte kunnat skriva, inte kunnat godkänna kommentarer och framför allt, inte kunnat sett mina inlägg på bloggen. Jag har bara sett min header och är det inspirerande då att skriva? NEJ ?!

Hur är det med blogspot.com ? krånglar den tycker ni? Ska man blogga så ska sakerna runt omkring fungera också! haha

nja jag ska ta en allvarlig funderare på de där !

Klassfesten

Igår (läs lördagen) var det dags för klassfest i Ljusdal like the old times.. SHIIIIT vad jag hade saknat det där och alla de där människorna. Fan det var de roligaste jag gjort på länge och jag vela inte åka hem någon gång. Den bistra sanningen uppkom imorse när man insåg att man inte gick gymnasiet längre och att jag inte kommer träffa dessa sköna människor på måndag i skolan. Fan ni ska bara veta vilket sammanhållning vi djurvårdare (och skogsare) hade back in the days... och har än skulle jag vilja påstå. Här kommer i alla fall en del bilder som jag lyckades ta under kvällen. Hade kunnat tagit många många fler men vela umgås med folket istället för att titta på dem ;)
 
 

här är innan vi går in till stadt..

  
i väntan på maten...

det var ju skogsare där också ;)

det går segt att ladda upp bilder.. blogg.se krånglar som vanligt haha


krångel.se

Gud vad blogg.se krånglar för mig nu (och för andra har jag märkt...) Det går inte att ladda upp bilder, inläggen går inte fram, det går inte att godkänna kommentarer heller... ngt är ju helt klart fel :p

Idag har jag umgåts med Emma, Sofia & Tindra, Syrran & Andrea hela dagen och Kevin har blivit sjuk igen och vaknar hela nätterna och är allmänt gnällig :( Stackarn..

nu vaknade han precis så läre kila...

Här igen

Jag har bestämt mig för att börja blogga igen. Nu har skolan lugnat ner sig och jag har tid att sitta här om dagarna. Jag har saknat bloggandet som fasen faktiskt. Men skolan och Kevin går före och därför har datorn och bloggen blivit lägre prioriterad.

Men från och med nu ska jag börja igen som sagt, inom kort kommer även en ny design :)

RSS 2.0