Ola i melodifestivalen 2010


Idag blev det känt att Ola ska vara med i Melodifestivalen 2010 i Övik med låten Unstoppable. Jag vill givetvis dit och jag tror jag kommer att åka ;) Men ja, det kändes verkligen som att Ola skulle sjunga den själv i år. Låten verkar passa honom som handen i handsken!

Jag håller tummarna för honom :)

Kväll


Sitter och kollar på Vem kan slå på Filip och Fredrik eftersom det inte blev någon filmkväll som planerat. Ingen orkade väl egentligen. Lika skönt det eftersom man kan sitta hemma nu istället och kolla på tv i bara tröja typ hehe.



Jag hoppas att utmanaren vinner. Det är 1 miljon kronor som står på spel ikväll.


Vecka 10 (9+0)

Jag är i vecka 10 idag också ;)


Livmodern är av en apelsins storlek och fortfarande dold i bäckenet. Vanligtvis är det dags att börja använda en bra stödjande BH. Hittar du en som passar riktigt bra och den dessutom går att justera i omfånget kanske du kan klara dig med den under hela graviditeten. Titta bland våra Mammakläder i vårt branschregister för att hitta lämplig affär.

Kanske märker du att du blir upprörd och irriterad på saker som du inte skulle bry dig om i vanliga fall. Det beror på graviditetshormonerna, och humöret kan försämras ytterligare på grund av naturlig oro över graviditet och stundande moderskap.

Moderkakan börjar producera progesteron. Processen är klar i slutet av vecka 14 och då är moderkakan klar för att överta gulkroppens funktion. Barnet är åtta veckor gammalt och 31-42mm långt från huvud till stjärt. Ditt barn är nu inte ett embryo längre utan ett foster. Huvudet ser fortfarande för stort ut för kroppen, ögon och näsa ör tydligt urskiljbara. Tjugo pyttesmå tandanlag bildas nu i tandköttet. Barnets vrister och handleder har bildats och det går att skönja fingrar och tår. De flesta lederna har bildats, nervsystemet fungerar och många inre organ fungerar. Lungorna fortsätter att utvecklas, och i bukhålan växer inälvor och mage till sig. Njurarna förflyttar sig till sin rätta plats i övre delen av bukhålan. Hjärtat är i princip helt färdigbildat.

I många landsting sker inskrivningen i vecka 9-12. Blodprov tas som testas mot olika sjukdomar. Inskrivningsvikten brukar också dokumenteras.



Söndag

Asså förlåt för dålig uppdatering men
1. det är helg, vilket innebär allmän mindre bloggning
2. jag orkar typ ingenting. Sover mer eller mindre just nu vilket är både jobbigt då jag bör göra annat men samtidigt skönt för både mig och bebis
3. bloggningen har inte direkt vart prio 1 då skola och hästen går före just nu men jag lovar jag återkommer med energi :)

Idag har jag hästarna igen vilket går bra, dock är det liiiiite jobbigt men bara ett pass kvar hehe. Ikväll blir det även filmkväll tror jag (ovanligt va? :P ) Slappa som man ska göra en söndag helt enkelt!

Hoppas ni mår bra. Nu måste jag fortsätta vila.
pussar och kramar

Lördag.


Idag har jag vart i stallet hela dagen. Var först dit och fixade hästarna i morse, mockade och allt det och sen gick jag och Sofia upp till en plats här i byn där det var julmarknad. Vi hade ponnyridning där nämligen. Dock dåligt med barn tyvärr men men.

Nu ska jag bara slappa tills det är dags att dra till stallet igen ikväll. Hoppas ni mår bra, för det gör inte jag. Mår illa mest hela tiden och trött 23 timmar om dygnet men det är väl värt det sen när jag håller en bebis i famnen ;)


Illamående


Jag mår inte direkt  super idag. Vaknade vid 10 och mådde superbra. Käkade frukost och började sedan må illa så jag gick och la mig igen och vaknade kring 1 då Fredde hade gjort mat. Käkade och gick sedan och la mig igen. Illamåendet är verkligen på G idag och jag hoppas det försvinner för det är inge trevligt.

Idag är det Idol också. De är väl i Malmö eller Göteborg ikväll om jag inte minns fel va? Jag hoppas iaf att Tove och Erik är i finalen :) Ska ni kolla?

Tålamod Madde...tålamod



ge mig ett julbord.. ge mig julskinka och senap på en hårdbrödmacka. Ge mig prinskorvar och rödbetssallad. Ge mig lax med dressing. Ge mig janssons frestelse. Ge mig revbensspjäll !!

Generation fett

Nu ikväll är det dags för tv3's dokumentärprogram Generation Fett. Ikväll handlar det om en kille som har otroligt stort självförtroende. Han väger över 200 kilo och tycker att han är i precis den tivselvikt han bör vara i.

Visst det är bra med folk som har självförtroende, jag önskade jag hade mer själv MEN hur bra är det för kroppen att bära på 100 kilos övervikt? Hur bra är det för hjätat? Hur bra är det för benen och fötterna? Att han inte tänker lite på det? Jag ska se denna serie ikväll =) ska ni?

kl 22.00 ikväll på 3a alltså


intressant ämne


cravings..



                               Jag har haft olika cravings redan (?!) och det har vart exempelvis melon och mandariner. Nu har ett nytt begär kommit upp, nämligen riskakor. Jag skulle kunna äta 1293798 riskakor om dagen. Helt galet! haha. Det är ju inte direkt nyttigt så jag tycke att bebis och kroppen ska återgå till att tycka om mandariner :P



Har ni några cravings? Nu menar jag inte att ni nödvndigtvis måste vara med barn ;) utan att man kan ha cravings ändå, det har jag alltid på choklad hihi

God morgon


Idag är det torsdag, snacka om att dagarna flyger iväg hehe. Dagens planer är att åka till stan med Sofia och shoppa lite. Kanske lite julklappar och kanske lite till mig själv hehe! Sen får vi se hur jag mår vad jag orkar efteråt. Skulle vara bra om jag städade lite mer haha.

vad ska ni själva göra idag? :)

Nya tider?

Visste ni att Svininfluensan numera heter den nya influensan? VARFÖR ??? är min fråga !!! haha


Är svininfluensan för fult namn? för skräckinjagande? Varför inte döpa det till den nya influensan på en gång?
detta är ju bara förvirrande haha

Bonde



sitter och kollar på bonde :) Tycker det är jättekul hahaha Dessutom är två av bönderna från hälsingland vilket är sjukt kul hehe. Kollar ni? hahahaha

Första titt på gravidmagen



Ja så här ser min mage ut i vecka 9. Ni som känner mig vet att den inte vanligtvis är så här stor haha. Den är fruktansvärt svullen just nu och ja.. Hoppas den lägger sig lite snart haha för nu ser jag ut att vara i 7e månaden typ hehe (a)

Bilder som utlovat

Här kommer lite bilder på julpyntet jag satte upp igår. Dock glömde jag sovrummet men ja ;) ni ser lite skillnad iaf hehe. Jag är inte helt klar heller ska ni veta men tur att det är 24 dagar + kvar till julafton hehe



söta tomtar va? :) Dessa hänger i tv-rummet



Dessa söta änglar hänger i köket :)



Lilla köksfönstet :) Stendiggar tomten!! Köpt på Jysk för bara 15 kronor hehe


Stolt moster



bara för att Andrea är värdens goaste (tills min plutt kommr hähä )

Julpynt

Jag har fått riktigt mkt gjort idag :) Jag har tvättat och städat lite. Stykit julgardiner och hängt upp dem :) Sen har jag fixat massat annat smått dom behövs göras när man hr ett hus haha! Ni får se bilder på julgardinerna imorgon, det är så tråkigt ljus nu :/

Nu blir det till att kolla på Desperate och sen blir det sängen. Hatar att vara såhär trött hha

Mer shopping


Nu har jag shoppat varje dag känns det som. IKEA, Dollar$tore och nu Jysk. Jag ska nu till stan med syrran och shoppa lite tillbehör till gardinerna så att jag kan ha dubbla panelgardiner. Var till och mer rea på dem nu fram till 6:e december. NICE :D haha


Så är det att vara vuxen. Andra kan handla smink, jag måste handla gardintillbehör haha

H&M

Kikade lite på H&M och såg precis världens fynd!


Klänning för 79:50 kronor (ordinarie 199 kr) . Finns i strl 34-46


Vecka 9 (8+1)

Livmodern har nu blivit dubbelt så stor som innan du blev befruktad. Du ser inte gravid ut än men kanske märker du att byxorna sitter tajtare i midjan. Nu kan en del tecken på hormonella förändringar synas i hyn. Rynkor syns mindre, vissa kvinnor får finnar, tandköttet mjuknar och det är mycket viktigt att sköta dentalhygienen under resten av graviditeten. Vidare kan sköldkörten vara mer framträdande. Kring bröstvårtorna kan det dyka upp små upphöjda knutor som kallas Montgomerys körtlar.

Ditt barn är 22-30mm långt från huvud till stjärt. Embryot börjar nu mer och mer se ut som en baby med fingrar och tår på händer och fötter. Armar och ben växer fort, ögonlocken täcker nästan hela ögonen och en näsa sticker ut. Barnet rör sig nu försiktigt och tränar sina muskler, men eftersom fostret är stort som en vindruva kan modern inte känna rörelserna än. Under denna vecka utvecklas diafragman och det är tack vare denna muskel som barnet kan andas efter födseln. Inälvorna som började bildas från navelsträngen, transporteras till bukhålan som blir större allt eftersom fostret växer.

På vissa platser kan man nu göra vaginalt ultraljud för att se hjärtfrekvens och även se hur många foster det är. Detta är i så fall det första läkarbeviset för att man verkligen är gravid.

källa: gravid.se


IKEA

Har vart på IKEA med syrran, Jon och lilla Andrea. Hon var ju supersnäll som sov hela tiden haha. Sån bebis vill jag också ha höhö. Jag hittade iaf lite granna smått och gott.

Mest var jag väl på jakt efter ett par ramar åt tavlorna jag framkallade på Boyen. Blev hur bra som helst eller hur?!

 

Tavlorna är i 50 x 70 cm så de är rätt stora faktiskt :) Det kostade 99 kronor att framkalla varje bild på Extrafilm och sen kostade ramarna 169 kronor styck. Inte alls farligt för superfina bilder på min lilla Boyen :)

 


Köpte ljus också som jag ska ha i köket tänkte jag. Det luktar kladdkaka, någon kolakaka och bullar :)



Sen massa stearinljus som luktar jul :) Kommer vara lite här och där nu i juletider hehe

Har jag någonsin sagt att jag äääälskar IKEA ? ;)


Inte kul

Drömt mardrömmar hela natten :( Inte kul! Charlotte, where are you when i need you?? :/

bio

Nu ska vi (jag, Chrille och Fredde) på bio. Det blir 2012. Hoppas den är bra :)


Filmen var mycket mycket bra! Lite förutsägbar men det är väl alla filmer kankse haha. Den var välgjord och effekterna var grymt snygga. Nu kommer jag inte kunna andas normalt så där nära december 2012. hahha

 

SE `DEN iaf :)


God morgon

Hej på er :)

okej det är inte god morgon även om jag gärna hade velat kliva upp först nu haha. Jag har vart i stallet och släppt ut hästarna och mockat och fixat hö tills ikväll. Det var jobbigt som fan faktiskt. Det tar på kroppen som fan. Jag hoppas att jag snart vänjer mig eller ja, att kroppen mår bättre snart :)

Ska dit ikväll och imorgon bitti med. Sen behöver jag nog vila haha. Fast det är bra att röra på sig :) Får se det så haha!


me, Ola and Charlotte förra helgen :)

Vad händer idag då? Jag skulle egentligen ha vart på väg till Rättvik snart men det blev inte så :( Jag mår ganska illa och sådär osäkert i magen plus att jag inte orkar resa långt en helg till så nära inpå Körslagsresorna. Trodde verkligen att jag skulle må bra och orka men det ville inte bebis hah. Jag hinner träffa Ola och tjejerna någon annan gång ;)


TACK

tack för alla fina gratulationer :)

nu äre tvn som gäller :) hoppas ni har en superbra fredagkväll


Avslöjande

okej...



Detta är anledningen till varför jag har varit off senaste veckan. Har inte haft ork till det eller vetat vad jag ska blogga om haha. Jag är iaf gravid i 8:e veckan och går in i vecka 9 på söndag. Varför berätta det så tidigt undrar ni?! Jag anser att man lika gärna kan få missfall i vecka 25 eller 30 så det är ingen garanti att barnet är kvar i magen till vecka 40 bara för att man väntar med att berätta det efter vecka 12. Jag anser också att barnet tyvärr kan dö i plötslig spänbarnsdöd eller olycka senare också. SKA man aldrig få vara glad?! Jag är iaf väldigt glad över detta besked och vill därför berätta det för hela världen helst också haha!

Nu är det som det är iaf och det är ett gemensamt beslut både att behålla och berätta i bloggen så ni vet ;)

Bloggandet och dess innehåll kommer ändras en del som ni förstår men jag kommer fortfarande skriva om det jag har skrivit om hittills och jag kommer såklart inte att ändra detta till en blöj och nappblogg haha.

Hoppas ni är med mig som läsare ändå trots detta stora avslöjande och ja :) vet vem, kanske kommer det fler avslöjanden ;) haha!

Morsning korsning på er sötnosar!


Imorgon

Imorgon kommer jag vara igång igen :) lovar....

bloggtorka

jag har en oerhört stor bloggtorka just nu... det vänder väl :)

hoppas ni mår bra!

plugg

förlt för dålig uppdatering men jag har pluggat och vart lite hängig

tar en dag vila så hörs vi snart igen :D

kramar

VI VANN :)

TEAM OLA VANN !!!!

asså de går inte att beskriva känslan som fanns igår... de var magiskt! Sekunderna när Gry ska berätta vem som vinner hela körslaget var an galet ! Har aldrig vart så nrvös någon gång. VI TOG HEM SEGERN !!!!!

FY FAN VA VI ÄR BRA :)

sen att en pinsam människa hoppa fram till hela kören och stör dem i direktsänd tv är en annan sak! JAG skäms !!!!! -.-'

Men sen var Ola sötast så ja, det övervägde ;)

Stockholm i mitt hjärta...

Ja då var det dags för ännu en helg i Stockholm. Jag bor där typ känns det som haha. Nu är det finalen på Körslaget som står på schemat och även fast jag egentligen inte pallar att åka när jag har vart borta en hel vecka så åker jag ändå haha. Det är once in a lifetime detta så.

Nu har jag precis duschat och jag ska försöka få i mig något att äta. Sen blir det till att välja outfit, packa det sista och sen dra till bussen eller se om pappa eller syrran kan köra mig till tåget. Vore ju snällt eftersom jag annars får vänta över en timme i stan på tåget. DET är drygt haha.

Hoppas ni har en bra lördag och söndag så hörs vi imorgon när jag kommit hem =)

kram kram

TEAM OLA I FINAL

Som jag har sagt tidigare så är Team Ola i final och självklart kommr jag vara på plats i studion och hejja gärnet (och rösta) för att de ska komma till första platsen.


Denna vecka kommer de sjunga 4 låtar.
1. All by myself med Celine Dion
2. Its raingin men (favorit i repris)
3. Caruso med Pavarotti och Paul Potts som båda körerna ska sjunga och
4. Humlans flykt som teamen kör battle med.

Ring 099-40202 eller smsa OLA till 72400

Tävling hos Lolla

Nu är det en novembertävling hos Lollashus.blogg.se. Man kan vinna virkade/sydda figurer gjorda personligen av Lolla själv :) Tävlingen pågår fram till den 27 november och allt du behöver göra för att vinna är

1. skriva en kommentar i hennes bloggilägg för att få 1 lott
2. skriva ett inlägg i din blogg om tävlingen för 2 lotter
3. tipsa 3 vänner på mejlen om du inte har blogg för 2 lotter.

tävla här!




fredaaaag

planering... är något som jag verkligen hatar. Man kollar saker hit och dit haha. Har hittat resa ner nu och ska boka det bara charlotte kommer in på msn :) Sen har vi hittat ett bra boende också tror vi :) bra bra!

Vad händer mer idag då? Jo jag ska tvätta, packa, plugga, träna och rida. Inte en lugn stund kan man tycka haha! Men sådant som jag måste göra och vill göra så ;) Vad gör ni själva denna fredag?


Hemma

Nu är man hemma igen! sjukt skönt måste jag säga. Det innebär att man har internet igen haa. Dock mår inte min dator så bra kan man säga. Det knastrar när man trycker på tagenterna och nyss kunde jag inte ens skriva siffror utan det blev ! på 1an och & på 6an och så vidare.. sjukt jobbigt haha

I veckan hare varit onödigt att åka till skolan iaf. Ingenting har jag lärt mig. Inget nödvändigt i mitt arbete iaf känns det som. Dock hände det roligaste igår. Team Ola ringde mig och ville att jag skulle komma till finalen. SJÄLVKLART svarade jag haha. De ringde 2 gånger innan jag till slut svarade (trodde det var försäljare) HAHAHHA men de gav sig inte sa de ;) TACK för det haha!

Nu blir det stockholm och körslaget finalen på lördag med andra ord ;)

ja, det var allt från mig nu. Nu ska jag sova för mkt att hinna med imorgon :)
puss på er

Skola

Nu sitter jag vid en dator. YEY typ hahaha. Jag har lektion i datasalen och faktiskt så håller jag på att somna. Kanske för att man måste kika efter massa tråkigt och inte efter blogg, ola.cd eller facebook eller något annat roligt haha.

Ja hoppas ni mår bra :) vi hörs sen!
puss på er mina kära läsare

festen

Igår var jag på klassfest och jag kan bjussa på en bild hah.



Jag och Åsa i en duell på singstar haha. Vi har olika ansiktsuttryck hon och jag så jag har ingen aning om vad vi sjunger för låt hahaha :P Roligt vare iaf hehe

Nu mina vänner åker jag till mamma eftersom det är skola till veckan. Mamma har dock inge internet längre heller eftersom hon ska byta bolag så hon är mittemellan så att säga haha. Jobbigt värre för mig kan man säga. En vecka (okej 4 dagar) utan internet och utan facebook och blogg och mejl och masså sådant. Skit! :p

Jag hoppas verkligen att ni läsare stannar kvar trots att det inte blir så mkt uppdatering under några dagar :)

Ha en fin söndag så hörs vi när man minst anar det ;) Och ni har ju alltid mitt nummer så ni kan messa mig istället ;) hahaha


FINAL

Team Ola i finalen :D

fy fan va kuuuuuuung !!!!

skitdag

hej skitdag !

idag har det krånglat rejält för lilla mig.

1. jag kan inte hitta kameran. så jag kan inte ladda den och ta med den ikväll på festen
2. jag spillde lite vatten på min dator så den är nu död. kul !

Jag sitter asså med hårtork och försöker torka den lite . HÅLL TUMMARNA OM ATT DEN KLARAR SIG ! Annars ska Tobbe försöka rädda bilderna iaf och så får ja försöka ta ut en ny dator på försäkringen.

jävla pissdag

JAG FICK IGÅNG DEN IGEN :D PRISA GUD !!! ahahhahh

 


RÖSTA !!!

Ikväll gäller det. 3 körer ska bli 2. OLA SKA TILL FINAL !!! så är det bara ! Nu gör ni eran plikt som medmänniskor och röstar på Team Ola ikväll ;)


Ring 099-40202 och /eller
smsar Ola till 72 400


De är supergoa killar allihopa och är verkligen värda en plats i finalen :)

Filmmys

Igår kväll var vi ett gäng som kikade på film. De var Jag, Evelina, Fredrik, Chrille, Danne och Mårten. Den utvalda filmen för kvällen var Natt på Museet 2. Den var faktiskt mkt bättre än första filmen vilket brukar vara svårt att prestera. Den får absolut 4 M av 5 möjliga utan tvekan :) Se den om ni inte har sett den !



M M M M M


stallet

Jag har vart i stallet fr¨n 7-7.30 tills nu. Jag har nämligen mornat hästarna, städat hela stallet, kollat igenom en ny hage till Docka, packat höpåsar, mockat och ridit. Plus gått dit och hem vilket blir sammanlagt 3 km. Det känns bra nu haha! Dock är magen hungrig (a) hahahha

Vad gör ni denna fredag då? :)


Studera


Nu har jag suttit sen 5 oh studerat lite med studiegruppen
. Vi har disskuterat och analyserat och pratat om massa saker. Skönt att bocka för lite på listan och skönt att snacka lite erfarenheter med folk som gjort samma saker och uppgifter som jag själv nu under en tid, och inte bara kompisar och så vidare :) Nu tänte jag vara lite aktiv och fortsätta studera lite. Skriva en reflektion som ska in och börja läsa en eller två böcker som ska läsas i denna kurs. Sent jag vet men har lånat böckerna. Bättre sent än aldrig heter det.

Jag ser det snöar...

Det var ju roligt hurra...



Det snöar för fullt ute just nu. Dock tror jag inte att det kommer stanna vidare länge. Tyvärr!

Foton

Jag älskar kort men det är typ först nu som jag framkallat bilderna haha. Nu idag fick jag hem två kartonger till med framkallade kort. Dock blev jag lite besviken först. Vissa bilder var 15 cm lång och vissa kort var 13 cm långa. Sen hade jag dubletter på många kort men inte alla. Jag trodde då att jag var tvungen att betala för dubletterna eftersom jag inte hade beställt det men jag dubbelkollade min beställning och det var inga dubletter beställda där och det står inget på fakturan. Antingen har det blivit fel när de gjorde bilderna och skickade med båda eller så fick man det på köpet just nu. Jag vet inte haha men alltid bra med dubbla bilder ;)

Nu ska jag göra lite mat sen städa och sen ikväll vid 5 kommer mina studiekamrater för vi ska kika igenom lite saker inför inneveckan som blir till veckan. :)

vad är era planer?

Jobb

Idag ska jag jobba på förskolan och jag får börja när jag vill och hade tänkt mig 8 men nu är jag klar och har ändå inget att göra så jag tänkte cykla iväg nu redan haha. Så kan det gå när man vaknar astidigt på mornarna och somnar typ 10. Jag gillar det inte haha.

Aja, mot cykeln :) Hörs när jag kommit hem hehe

HA EN BRA DAG :)

Idag

Min tatuering idag... Den ömmar som attan och jobbigt att behöva vara kladdig på armen nu i två veckor.. men men xD vill man vara fin, får man lida pin.. eller nåt xD



och jag ska förklara lite nu så ni inte tror den är så där skabbig haha. Det röd/blå/buna runt tatueringen är skuggor. Dock skuggor med blåmärken haha. Dekommer försvinna och istället bli gråa oh knappt synas :) Sen är de Helosansalva på så därför är själva tatueringen gå/vit hehe. Som sagt, blir bättre :) men jag gillar den mer och mer för varje gåg ja ser den hihi


Nytt garderoben



Igår efter tatueringen gick jag och Natta på stan och jag passade på att gå in på Gina Tricot och köpte denna tröja. Jag älskar långa tröjor och denna är perfekt myströja sådär. Dock tog det ett tag innan jag valde fäg (finns grå, svart, blå och röd) men jag valde grå till slut. Av den enkla anledningen att jag inte har någe mycket grått i min garderob haha. Kostar 249 kronor :)


Renovering

Huset är inte direkt behov av renovering men klart att jag vill ändra lite efter mitt tyckte och smak. Nu har köket fått sig en törn igen.. eller snarare make over ;) Här nedan ser ni hur fönstret och köket såg ut innan (luckorna är sedan länge vita ...)




Samma område fast efter :) Det är bara grundfärgen som är på men stor skillnad va? ;)



Den andra sidan av köket är också ändrat...


som jag nu har målat vitt. Bara grundfärg på här med haha. Men visst blire mkt snyggare? ;)

 


nej

nej jag ångrar inte tatueringen... blev bara så less pga vissa saker.. jag kommer älska denna om några dagar. när jag vant mig med strl haha.. jag gillar den nu liksom, tycker den är snygg och det :)

nu ska jag kika på fotboll!
ja ni hörde rätt hahahahha ;)

ånger

jag har redan börjat ångra den.. kul

Nu är man märkt för livet

Nu ni, nu är jag märkt för livet. Dock blev det inte alls som jag planerat. 1. jag fick komma in 2 timmar tidigare, 2. den blev större och mer annorlunda än jag tänkt mig.

Det gick inte att göra den så fint på handleden som jag hade hoppats så det blev på underarmen istället. Den blev sjukt snygg tycker jag :) Men den gjorde fruktansvärt ont och ja, kanske lite föööör stor  men men ! Svårt att ändra sig nu haha!

Nathalie fotade så ni får se senare när hon skickat över bilderna :) hahahaha








som sagt stor. så jag har lite ångest över det :/ men den är fin tycker jag, huvudsaken det :) och som ni ser är den svart och inte lila :) och sen har den skuggningar men det är så rött nu så lägger ut sen när den är liksom "klar" hehe

Perfekt dag

Hejsan!

Insåg precis att det är exakt två år sedan idag som vi var nere i Uppsala för att kika på Ola på klubben Lotus. Det var bara trevligt, dock var inte hemfärden så trevlig. När vi kommer till Enånger voltar  vi av vägen och landar slutligen på taket. Polisen sa att vi alla bore vara döda så man får en jävla tankeställare när man kliver ur bilen med lite glasbitar i knät bara. Jag hade kunna vart död, mina kompisar hade kunna vart död ! Allt för att föraren somnade...Inte vidare kul !!

Idag är även dagen D då jag ska tatuera mig. Känns perfekt på något vis!

Hjälp!

Imorgon är det tatueringsdax och jag vet som sagt inte än i vilken färg jag ska göra i eller vilken stil jag ska skriva i. Vore snällt om ni kunde hälpa mig :) skriv gärna vilket stil som är finast i en kommentar så blir jag glad haha!


stil 1


stil 2


stil 3



HJÄP MIIIIG !!!! (a)


Jag vann


ååh vad jag gilar tradera :) Vann precsi denna Tisha som jag har letat länge efter och nu vann jag den för 71 kronor ;) Det gillar vi hehe



Heidi Klum says fuck you!


Ett år sedan


Kollade igenom arkivet
om vad jag gjorde förra året denna dagen. Jag hade tydligen fått ett B på ett seminarium och det är bra gjort av mig för jag pratar inte så mkt annars vet ni väl?! haha. Det var även söndag och det hände inte så mycket mer den dagen. Dagen innan hade jag vart i Sundsvall på en signering med Ola och på fredagen var jag i Sollentuna och träffade han där ;) Ett år går fort ska ni veta !

Rabattod hos Stylebystars




God morgon Sverige

Idag är det måndag, ny vecka och jag är faktiskt ledig. Är klar med mina 6 veckor praktik och det är blandade känslor. Det känns som om jag "skolkar" nu om ni förstår vad jag menar när man är van att cykla ner till barnen och vara ute på rast nu haha. Dock är det skönt att få hinna med lite skolsaker nu istället. Har lite plugg som ska göras, lite läsning av böcker.

Idag mätte jag mig och vägde mig också. Hade gått upp 8 hg men antar att det är efter spriten i helgen så jag ska väga mig imorgon istället :) Dock hade jag gått ner typ 16 cm runt kroppen på en vecka vilket jag är sjukt nöjd över !!! :)

Imorgon ska jag tatuera mig också :D iiiih !! ÄNTLIGEN hahaha. Drömde massa konstiga drömmar inatt. Att det blev fel och att det blev fult och att Ola var med och ja, det blev en massa konstigheter bara hahaha. Antar att jag innerst inne är nervös nu? hahaha!


Halloweenfesten i bilder


fick en liten knäskada av Emma..


Emma var fan riktigt läskig hahaha.

min fina skylt haha

Partyskelettet HAHAHA

halloweengubben redo

 

elin och jag dog ett tag


Bulten var brännskadad han..

  


Vampyren i Emma kom fram haha


Vampyren blev Mexican?


Marilyn Monroe var på ett besök. Vi blev glada ;)
 

patrik, fredde och fredde haha


jag vart slaktad..


Födelsedagsbarnet Nattan


Här ser vi en överkörd nörd HAHHAHHAHA. så jäkla bra kostym haha. Lägg märke till matteboken hahahaa.

Jag hade kul igår hahahaha :)



hahha en clown var också på besök :D


lilla nörden fick en puss av snälla mig haha


RSS 2.0