Hälsingland tog hem segern!

Hejsan!

 

 

Bild från Aftonbladet

Har precis kommit hem från en tvkväll hemma hos Malin och Broberg. Vi kollade självklart på körslaget då Hanna tävlade för Bollnäs (hälsingland) och guess what?! HON VANN :) Känns juh kanon! De var faktiskt bäst tycker jag. Jag vet inte om det är för att jag bor i hälsingland eller om det var för att de verkligen var det, men ja tyckte att de var mer personliga i sina låtar än va erik var. GRATTIS till Hanna och Bollnäs iaf :) Min GI dag har annars funkat helt okej :) Jag kommer klara det denna gång! För att läsa mer om GI och min viktnedgång så läs min träningsblogg :)

 

natti natti på er sötnosar!


Egotime in svartvitt

Jag är juh så dålig på att lägga ut kort på mig själv och nu när jag satt och tittade igenom alla mappar på mig sen förra året så hittade jag några som jag gillade :)

 

 

Haha, ja nu mättar väl detta behovet för 2009 eller? ;) hahaha *skoja*

 


Träning

Klockan är halv 12 och jag har redan hunnit med att träna yoga =) känns kanonbra! Ska ta mig en smoothie nu tänkte jag och sen blir det väl en långpromenad med hunden :) Han måste röra på sig han med hehe!

 

Vad gör ni denna lördag då? =)


Wallander

Jag sa att det inte skulle bli några fler inlägg men kunde inte hålla mig borta ; ) haha. Kom nyss hem från Sundsvall och bio. Vi kollade på nya Wallander- hämnden. Gillar man Wallander (som jag gör..) så gillar man även denna. Dock måste jag säga att den var lite tråkig. Det var något som fattades tycker jag och jag kan inte riktigt säga vad jag tänker på men något är/var det. Den var dock bra ändå och mkt sevärd :) 

 

 

"Efter tretton Wallander-filmer ser gamle Kurt (Krister Henriksson) fram emot lite välbehövligt lugn. I det nyinköpta huset vid kusten vankas det gemytliga hundpromenader och skaldjurskalas dagarna i ända. Men de idylliska drömmarna slocknar när en elanläggning sprängs och försätter hela Ystad i mörker och kaos. 
I en annan del av staden hittas en man avrättad med femton skott. Han hade dödshotats efter att ha upplåtit plats åt en omdebatterad Mohammed-utställning, men polisbeskyddet till trots överlevde han inte natten. Kommissarie Wallander kallas in, och börjar genast nysta efter samband mellan de två fallen. 
Under tiden växer oron i mörklagda Skåneland. Polisstationen invaderas av hysteriker som kräver handling. Kvällstidningsgamarna spottar ur sig rubriker om terrordåd. Militärstyrkor tågar in i staden. Självaste Säpo kopplas in och startar en hetsjakt mot allt som går i turban. Är det självaste Usama som har något emot skåningar, eller en betydligt närmare fiende? Morden och explosionerna har bara börjat." 

 

Jag ser fram emot de 12 nya filmerna :)


klar

Hejsan!

 

Nu har jag tvättat klart, bäddat nytt i sängen, städat klart, duschat och nu ska jag klä på mig och åka och handla. Freddes kompis Andreas kommer ikväll och stannar tills imorgon eller söndag så måste fylla på kylskåpet lite. Ikväll ska vi på bio eller något annat roligt så detta blir nog mitt sista inlägg för ikväll tror jag. 

 

Hoppas ni får en underbar fredag! kram


Sonata Arctica

The cage

 

Kolla även upp Tallulah, Silver tongue och Victorias seacret (kan inte lägga ut fler videor i samma inlägg.. då försvinner den första :S konstigt !!! 


Så ni vet...

Jag har lagt ut mina mått och så i träningsbloggen =) samma som jag gjorde förra året 

Today im doin'n this

Dagens schema blir såhär:

 

[x] Har vart ute på promenad och fixar med tvätten

[x] Har börjat med GI igen så en GI frukost är ett måste

[x] Mejla läraren på skolan om några viktiga saker

[ ] Beställa skolitteratur

[x] Städa hela huset för fredde tar hem en gammal klasskompis idag

[ ] försöka hinna med bloggdesigner !

[x] någon kvällsaktivitet eftersom det är fredag ;)

 

vad ska ni själva hitta på? =)


Snabb leverans

åh mitt paket från Gina kom idag. Allt satt som det skulle, ännu bättre när jag går ner några kilon :)

snabb leverans på Gina, me like!


Shopping till huset

Jag var in på Catalog's hemsida och de har juh ett erbjudande nu där man får ta 5 saker och betala för 4. Hur bra som helst då sakerna kostar max 25 kronor styck! Jag hittade dessa saker:


Ett par lila gardiner. Tunna men ändå färg. Kostar 25 kronor

för ett 2-pack. Jag köpte två st 2-pack (alltså 4 gardiner) för 50 kronor

Fanns även röda gardiner så jag köpte 4 styckan 2-pack (8 gardiner) eftersom det är 5 fönster i tv-rummet. (3 stycken sitter ihop) Detta kostade alltså mig 100 kronor.


Tre fina ljushållare. Tre stycken för 25 kronor. Jag köpte två pack och kostade därför mig hela 50 kronor ;)


Ett par grå/silvriga leggins för 25 kronor. Inte illa va? hehe


Har aldrig faktiskt haft en trekantsbh eftersom jag inte gillar när det inte finns byglar men det kan vara sköna att ha under vissa tröjor kan jag tänka mig och när den endast kostade 25 kronor så passade jag på. Tycker jag inte om den var det juh inte så mkt bortkastade pengar så att säga.

Dessa tre vaser kostade 64,50 kronor vilket inte alls är dyrt med tanke på hur fina de är. Dessa ingick inte i ta-4-betala-för-5-rean, men cirka 65 kronor är juh ingenting :)


När jag betalade drog dom av en femma per sak så jag betalade exempel 40 kronor för de tre gröna ljushållarna och jag betalade exempelvis 80 kronor för de röda gardinerna istället för 100 och så vidare. Allt med frakt blev 309 kronor, vilket är gratis typ :p


4 just nu

4 av mina favorit program:

Desperate Houswifes, CSI, NCIS, 2½ men


4 saker jag gjorde i går:

hängde med brorsan, tränade, åt fruktsallad och shoppade på Gina


4 saker jag ser fram emot:

att flytta in i huset, ta körkort, att gå ner i vikt och sommaren


4 favoritrestauranger:

äter sällan på restauranger så ja säger maträtter istället. Då blir det pasta, tacos,kyckling och grillat


4 favoritlåtar just nu:

Danny- all on you, Ola- senaste skivan, Lady Gaga- pokerface och Erik Hassle- Hurtful

 


Emmas header

 

Hjälpte Emma med en enkel header så här på kvällen :)

klicka på headern för att komma till hennes blogg!


Impulsköp!

 

 

Var över till stan en snabbis med syrran för att lämna brorsan så efter passade vi på att handla lite. Jag var bara tvungen att handla en till sådan här. Nämligen en Garnier Pure wash. Rengöringslotion som rengör porerna och tar bort smuts och talgrester från huden. Fungerar verkligen hur bra som helst och jag brukar iof inte ha finnar och så men under den roliga lingonveckan brukar min hy bli ful men inte nu när jag använder denna varje dag. Jag rekomenderar den verkligen till er som har problem med hyn eller för er som vill fortsätta ha fin hy. Flaskans pris är olika beroende på vart man köper den men på COOP där jag köpte den kostade den 35 kronor. Helt klart värt priset! 

 

På COOP var det även 50 % på alla skor (a) inte för att dom hade många fina skor kvar men jag hittade ett par söta tennisskor som jag köpte. Nu använder jag sällan tennisskor men dom jag har hemma nu är trasiga och för endast 99 kronor tyckte jag att jag inte hade så många val ; )

Inte snyggaste par skor men söta och funkar åt mig här hemma när man känner för icke-klackade skor hihi

Lilla kissen ville vara med på kort han också!


Dagens





Såhär ser jag ut idag x)

Linne: HM
Kjol: Gina Tricot
Strumpbyxor: HM

Snygga tapeter

Kikade in på blogg.se's startsida och fick se att en bloggare skrivit om annorlunda, supersnygga tapeter. Jag kikade själv in på hemsidan Your Wallpaper och hittade några fina som jag gärna hade haft hemma i huset.

 

  

Denna söta skulle jag kunna tänka mig i min framtida Walk in closet. Kostar 10 000 plus moms

 

 

Eller varför inte denna? Kostar också 10 000 plus moms

 

 

Denna fastnade jag för. Att ha denna i sovrummet? eller varför inte inna på kontoret?! Kostar 4500 kr plus moms

 

 

Denna tapet är lite dyrare, närmare bestämt 11 000 kr plus moms. Snygg är den iallafall. 


Ni glömmer väl inte?

klicka på bilden för att komma till träningsbloggen :)


just det...

har även inhandlat lite saker till mamma idag (present ) och så köpte jag lite småsaker till mig själv på Ginza idag också. Hoppas det hinner komma denna vecka så jag kan slå in det fiint :) Inte för att mammas födelsedag är än men man vill ha det klart =)

 

Nu ska jag sova, vi hörs imorgon sötnosar

kram och god natt


Nattshopping på Gina tricot

149 kronor :) finns även i vitt, blått och rött
199 kronor kostar denna söta klänning :)
SJÄLVKLART blev det en MADDE top också. Kostar som ni ser 199 kronor och finns även i blått, rosa, vitt och lila för att nämna några färger. 

Vitare tänder



Jag har hört mycket om nya tandkrämen Pepsodent White now och jag bestämde mig för att testa den. Sett många bloggare som provat den och inte alls varit nöjda. Det utlovas juh att man ska få vitare tänder redan efter första användningen. Jag testade den precis och jag tycker att det visade liiiite vitare tänder än innan men det kan vara inbillning med. Får fortsätta använda denna tandkrämen så får jag se om några dagar/veckor om det är någon skillnad :) Återkommer om det !

Igång igen


åh va skönt det är att äntligen träna igen :) Jag är verkligen peppad för detta nu ska ni veta :) Nu längtar man till morgondagen så man kan träna igen haha! Ni har väl inte glömt min nya träningsblogg? Dock är den vit och tråkig än men det ska snart ändras ;) Tänkte ändra design till den imorgon (om inte internet övergett mig, jag har juh begärt flyttning till huset..)

Annars kollar jag på DH som vanligt :) Ser nu att jag sett många avsnitt av tredje säsongen, men jag tittar på dom ändå ;)
Vad sysslar ni med då sötnosar? =)


Man får inte alltid som man vill

 

 

Just nu skulle jag vilja gå på IKEA och guess what? Imorgon ska vi till sundsvall men ska vi gå på IKEA? ehm nej, vi ska shoppa saker till bilen eftersom den gick sönder idag ! *morr*


LYCKA !!

åh jag är så glad :D Kollade precis på betyget över den utredande texten vi skulle skriva i kursen estetiska lärprocesser. Den var väldigt viktig eftersom den var en av tre uppgifter som var betygssättande för hela kursen och den var dessutom 9 poäng av 15 möjliga så förstår ni pressen jag hade på mig att skriva en bra text? Uppgiften var att skriva om något som berört oss på ett eller annat sätt under kursens gång och skriva det som en rapport med inledning, innehåll, rapportdel, agrumentation och avslut och den skulle vara skriven i akademisk form. SNACKA OM PRESS !!! hua vad jag hade ont i magen när jag skrev den ska ni veta. Trodde jag dök rakt ner i göra-om-träsket. 

 

När jag gick in på blackboard för att kika på betyget fick jag se detta roliga :) (klicka på bilden för att se den större..)

Jag måste nog börja att tro bättre om mig själv (a)

 


Bloggtorka

  

Idag har jag ingen vidare blogglust så var beredd på bloggtorka här idag.  Jag har köpt lite anteckningsblock till skolarbetet och jag har inköpt en stor matta Dollarstore idag. Mattan var hemskt fin och billig för att vara så stor. Den var 160 x200 cm och kostade 200 kronor. Man får annars lätt betala cirka 600-1000 kr för den storleken. Så det var absolut ett fynd och den ska med till huset så klart :)

 

Idag ska jag även packa lite till. Vet inte vad man ska börja med men det får bli något man inte använder så att man slipper leta i kartonger ;) jaja smarta madde fixar det på någe vis!

 

Hörs något mer under dagen :) hoppas ni mår bra

kraaam


Överskattning

jag tror jag överskattade mina lediga timmar idag haha. Jag gjorde skolarbetet och sedan fastnade jag i simsträsket. ATTANS !!! Nu ska jag iaf betala räkningar och sen ska jag kika på lite DH avsnitt :)

 

Vad gör ni denna kväll? =)


Schema of the day

 

 

 

 

Idag blir schemat såhär:

 

 

* skolarbete

* packning

* träning 60 minuter

* desperate housewives maraton.. är inne på säsong 3 nu ;)

* fixa design för min träningsblogg !


Bio


Så här på söndags kvällen gick jag på bio med pappa, hans sambo och Fredde. Vi kikade på Vi hade i alla fall tur med vädret igen. Det var länge sen jag såg ettan men det gjorde inget då uppföljaren inte fortsätter där ettan slutade. Nu har det gått 30 år och Gösta och Gun åkte med husvagnen i film ett. (vi hade i alla fall tur med vädret) nu ska de åka upp till Luleå då deras son ska gifta sig.

Ja filmen var juh ingen höjdare men den var extremt rolig i vissa scener. Jag skrattade gott på en del ställen!

De är juh även på kolmården i filmen och snacka om att jag längtar tillbaka till tiden vi var där med skolan. Fick gå backstage och vara där typ ensam i en hel vecka. Det var tider det :)






Nu ska jag fixa klart lite och sen ska jag fortsätta kolla på desperate housewives. Har bara 3 avsnitt kvar på säsong 2.

Nu startar jag :P

Hello på er! Jag vet att sagt länge att jag ska ta tag i viktminskningen igen men det har aldrig blivit av. Andra saker har kommit emellan. Idag har jag börjat med Nutrilett drinkar och ska göra det iaf en vecka för att få en kickstart. Jag har också gjort en ny blogg enbart för träningen och viktminskningen och det. Så vill ni läsa om det och gärna peppa mig ;) hehe så ska ni klicka er in på www.justmadde.blogg.se/traning

kram på er :)

Maratonet fortsätter


Hejsan på er sötnosar!

Vad har ni för er idag då? Jag har bestämt mig för att än en gång ha en slappstund framför tvn och Desperate Housewives. Är snart klar med säsong 2 så jag hinner nog tills säsong 5 visas på tv nu i vår. Är inte söndagar till för att slappa? =)

Körslaget



åh jag kollade inte på körslaget ikväll men jag läste på aftonbladet.se att Hannah och Erik gick till final. Hannah representerar juh Bollnäs vilket är en kommun inte så långt bort från mig :) Så det var verkligen roligt! Dessutom är hennes lag riktigt bra! Jag hoppas att Hannah vinner såklart ;)

Vad glad jag blir...

Vad roligt att se att jag får nya prenumeranter (stavning?) :) verkligen jätteroligt !

Desperate Housewives

 

säsong 5

 

Idag hade jag inte tänkt blogga utan istället ta en liten bloggpaus för helgen men vi ser juh hur det gick haha. Idag har jag plöjt igenom några avsnitt på säsong 2 av Desperate Housewives och såg nu att det kommer en säsong 5 nu i vår på kanal 5 vilket innebär att jag är tvungen att se alla 4 säsongerna innan nästa säsong börjar. Jag känner paniken haha! Därför tänkte jag ta ett litet maraton nu i helgen så jag kan forkusera på skolarbete till veckan och packningen inför flytten.

 

Vad har ni för er denna lördag då? =)


I love myself

Har blivit utmanad av Emma
De går ut på att beskriva 3 saker som jag tycker om med min kropp!

1. Jag gillar mitt leende
2. Mitt hår har en bra längd
3. mina naglar

Utmanar:
Alexandra
Linda
Magdalena



Reglerna är enkla!

1. Placera ovanstående banner på din blogg.

2. Lista 3 saker med din kropp som du är särskilt nöjd med.

3. Länka till den du fick utmaningen ifrån...

4. och skicka vidare utmaningen till 3 personer


Dag med ärenden

Somnade rätt fort igår måste jag säga. Idag har dagen gått åt till att fixa ärenden. Har gjort adressändring och jag har sagt upp lite dittan och dattan. Har kollat på banken och  mina csn-pengar kommer på måndag och det är = UNDERBART !!! 

 

Idag ska jag börja packa. Vet dock inte vad jag ska packa ännu, känns som om man använder allt som går att packa ner och flytten blir inte förrän om 3 veckor ungefär. Ska man leva bland kartonger i tre veckor? nja ja vet inte ja.. Jag har dessutom lite skolarbete att göra. Lika bra att börja eftersom hela vecka 7 går åt till att packa, flytta och packa upp!

 

Än en gång STORT GRATTIS till världens bästa Ola som vann en rockbjörn för ÅRETS LÅT med låten Feelgood!!! :)


ÅRETS LÅT ÄR FEELGOOD !!

 

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!

 

 

han är sååååå jävla värd det !!!! och tårarna bara spruta. speciellt när han sa

"men absolut mest vill jag tacka mina fans som har röstat. Dom är grymma! "

 

lixom vadå sötast? =)

 

 

 


Dålig dag

Asså ni får förlåta mig men jag hinner verkligen inte blogga alls när jag har campusvecka i skolan. Man kliver upp 5 och är hemma kring 6-7 och så ska man äta. SEN finns det möjligen tid för bloggning. Dessutom skriver jag inget intressant dessa dagar känner jag hahaha. Idag har jag dessutom lite agg mot några haggor i klassen som är otroligt själviska och sen hyser jag ett otroligt stort agg mot FORTUM som rånar en på pengar.

Dem anser att jag gör av med 1000 kr i månaden på lägenheten som är på 56 kvadrat. Min klasskompis betalar ca 1500 i månaden på ett stort jävla hus under vinterhalvåret. ÄR DET RIMLIGT att jag ska betala typ lika mkt för typ 100 kvadrat mindre ??? jävla skitbolag !!!! jag är så glad över att vi bytt elbolag tills vi ska flytta i huset så ni anar inte!

aja jag ska väl inte bara klaga. de nya lärarna är iaf toppen ;) haha


vi hörs imorgon vettja, då är det rockbjörnen och allt :) ska ni se?


Morgonens dagens

Dagens humör: sjuk coh trött
Dagens mående: sjuk och trött
Dagens borde: vara i skolan
Dagens frisyr: uppsatt i en snygg toffs
Dagens klädsel: leggins och tunika
Dagens planer: vila bort den onda kroppen haha
Dagens materiella vill ha: en bärbar dator
Dagens längtan: till fredag och helgen (även att se rockis på tv..)
Dagens fundering: varför ska jag bli sjuk just nu!?
Dagens beroende: troligen vatten och täcke
Dagens tråkigaste: att missa skolan
Dagens roligaste: inväntar det
Dagens middag: har bara ätit frulle än ;)
Dagens låt: troligen något med olis :P


Snabbt från Madde

Hejsan!

ett snabbt inlägg nu medan ja sitter vid datorn bara...
Idag kan man säga såhär; DET HAR INTE VARIT MIN DAG !!!!

till att börja med kunde jag absolut inte sova igår, vred och vände på mig flera flera gånger, sen imorse vaknade jag förbannad, vet inte varför men arg var jag... På tåget tog dem inte kort så jag fick iof åka gratis ner men jag var tvungen att pejja andra bussen som går till högskolan så det var tur att jag hade lite kontanter (man hinner inte ta ut på morgonen när man kommer till centralen med tåget..) På skolan gick det väl bra men jag fick ont i magen, huvudvärk och även nu väldigt väldigt trött. Kommer hem och ska registrera mig för en kurs och ser att datumet gått ut -.- Nu är det bara att hålla tummarna för att det går att ordna manuellt imorgon. Jag mejlade ansvariga läraren så får vi se. Som om denna dag inte kunde bli sämre så ringde förskolan i Harmånger och frågade om jag ville jobba denna vecka. VADÅ TYPISKT ??? När man inte kan lixom.. suck ! näe verkligen inte min dag idag


Nu ska jag stänga av denna skit innan jag kraschar den eller musen dör eller något roligt.
puss på er sötnosar så får vi hålla tummarna för att morgondagen är liiiite bättre ;)

Övernaturligt?

Ni vet sedan tidigare kanske att jag är väldigt intresserad av det övernaturliga. Visst jag tror inte på allt hokus pokus men jag tror att det finns liv efter döden och jag tror på healing exempelvis eftersom jag upplevt båda delarna. Jag och mamma brukar testa lite saker ibland på varandra och idag testade vi en sak.


Man har händerna mot varandra med någon decimeters luftavstånd. Sen tänker man på ett föremål och den som har handen underst ska då känna detta föremål. Första gången jag och mamma provade detta tänkte mamma på en boll och jag kände efter ett tag något runt i min hand. Idag provade vi detta igen fast mamma provade istället med att tänka på något annat. Jag kände då ganska snabbt att det var något fyrkantigt hon tänkte på och det visade sig vara en liten ask hon hade tänkt på. Nu var det min tur att testa och jag tänkte på en pennudd mot hennes handflata. Ganska snabbt kände hon något vasst mot handen och gissade på en nål. VA?! är det en slump att vi satt 3 av 3? tror inte det. Det går inte att förklara men det är faktiskt lite äckligt hur man kan känna något som den andra tänker på. ;)

ja ni behöver inte tro mig, jag kan visa er någon gång! hehe

nu äre trolleri på femman
chiaoo

Att drömma sig bort...

åh ja vill gå tillbaka till min dröm som jag hade inatt (a) ....

Klädförvarning

Jag har tidigare nämnt att jag ska ha en walk in closet nu i det nya huset :) Jag vill inte ha kläderna instängda i garderober i ett stort rum utan jag vill direkt kunna se alla mina kläder (iaf de ja använder mest och festplaggen..)

Typ dessa som fanns att köpa på IKEA för ett tag sedan. Enkla att flytta då de har hjul och man får plats med massa plagg på ett snyggt sätt. Någon som vet om man kan köpa sådanna någon annanstans? :)


Telia krånglar IGEN !

Ehm som om inte Telia hade strulat tillräckligt med mig igår? Nu fick jag mejl om att dem stängt av mitt bredband från första mars enligt överenskommelse. Jag har inte sagt att jag ska säga upp det :S Beställde juh flytt till huset igår :S GAAAH! jag blir tokig !! Nu får dem bannemig ordna upp det där !

Att vara Olafan !

Jag har många gånger fått frågan om varför jag åker för att se Ola. "Varför honom av alla människor? Du har juh sett honom en gång, räcker inte det?" säger folk till mig. Det är så otroligt jobbigt för mig att förklara för er som inte är ett "fan" så ni förstår den känsla jag får när jag hör Olas musik eller träffar honom irl. För att inte tala om töntigt det är att jag ens ska behöva förklara mig och näst intill skämmas enligt er för min "hobby". 

 

Jag minns så väl den dagen jag såg Ola för första gången, nämligen när han var på Idolaudition i skåne. Håret var ruffsigt och han hade inte ens tagit en endaste ton men redan då föll jag för hans charm och jag hoppades av hela mitt hjärta att han kunde sjunga så man kunde följa honom, se han utvecklas. Som tur var kunde han sjunga och det skitbra dessutom. Jag var fast !! Jag gick sista året på gymnasiet och hade en hel del skolarbete men der hindrade inte mig från att följa Idol och se hans utveckling till en riktig stjärna. 

 

Jag koncentrerade mig på skolan, tog studenten och började sedan följa Ola även på spelningar. Jag var alltså rätt sen med att åka omkring för att se honom. Faktiskt till juli 2006. Då turnerade han med Rix fm i Sundsvall och jag var bara tvungen att åka. Han klev ut på scenen och man var ännu mer fast, om möjligt! Resan började... Nu står man här 3 år (4 från start START..) och ca 25 spelningar senare och man ångrar inte en enda sekund! Så många nya vänner man har fått, så många nya orter och städer i Sverige men har fått se, så mycket man har vuxit och så många roliga minnen man har.

 

Varför då Ola? Ola är till att  börja med en helt underbar person. Han är omtänksam, han är rolig och han har fötterna på jorden. Han är alltid på lika bra humör och han visar verkligen hur roligt han tycker detta är och hur mycket han uppskattar oss "fans" Att han sjunger bra och är snygg är bara ett plus i kanten ; ) Jag trodde då aldrig att jag skulle fastna så för en artist i äldre år haha!

 

Att vara 22 år och följa Ola har inte alltid varit en dans på rosor. Nästan varje dag får man höra typ "är inte du för gammal för sånt där?, jävla fjortis, väx upp, när ska du ta och skaffa dig ett liv ?" Nu är jag så stark att jag fullständigt SKITER i vad ni så kallade vänner och familj säger för varför skulle musik och att träffa någon som gör mig glad vara fjortisaktigt? Varför skulle min "hobby" vara mindre värt och mindre acceptabelt än att skruva bil, supa på krogen eller åka skoter? Varför kan inte personer unna andra det som är glädje för dem? Varför ska folk lägga sig i vad andra gör? Det är det jag inte förstår! Varför ska man hela tiden behöva förklara sig när man åker till en spelning eller köper hans skiva? Det är dessutom lite lustigt att det inte är någon som klagar på exempelvis Takida -fans eller Michael Jacksson-fans. De åker på spelningar, köper skivor och hänger på hemsida lika mycket som vi?! Det är mina pengar och jag gör vad jag vill med dem! Vill ni hellre supa bort dem på krogen så fine, I dont care och jag dömer inte er för det eller hur?! :)

 

Många tror och tycker att jag lägger ALLA mina pengar på Ola, spelningar, skivor mm och att jag inte har något liv men då ska jag berätta för er att det har jag visst. Jag shoppar kläder, jag går på krogen och jag sparar. Jag pluggar, jag jobbar, äger ett hus, har en familj och djur. Det har inte slagit er att jag kanske hinner med allt ? 8-) Som sagt, att vara ett Ola fan är det roligaste jag har gjort i hela mitt liv och jag kommer fortsätta med detta länge länge till. Låt mig då ha denna glädje, denna "hobby" för tro mig, det är ingen tortyr ; )

 

Nu hoppas jag att ni kan acceptera att jag är ett Ola fan som kommer fortsätta åka runt på spelningar och fortsätta köpa hans musik så länge jag kan och hinner =) 

 

 


Nattjobb och Ola

Drömde om denna sötnosen inatt, oj oj oj säger jag bara ; ) what a man, what a man.

 

Nu har man vaknat till liv efter jobbet inatt. Det gick extremt bra att jobba ska ni veta. Jag hade tre stycken att ta hand om (tre med vinterkräksjukan..) och det var inte mkt liv där inte. Dock fick jag handskas med andra nattpersonalens gamlingar som var upp och traskade kring mig. Tiden gick iaf mkt fortare än vad jag trodde den skulle göra och det var inga problem att hålla mig vaken heller. Dock var det liiiite jobbigt kring 6 då man visste att det var sista timmen och jag hade inget mer att göra då jag hade städat överallt och mina gamlingar sov. Så lättförtjänta tusenlappar igår ; )

 

Idag ska jag skriva ut lite symboler till imorgon och så ska jag packa och åka till mamma. Vad har ni för er idag då? :)

kram


Dålig service !!

Ringde som sagt telia förut och jag måste säga att jag är besviken på deras personal på kundservicen. Den första tjejen jag hamnade hos var lite otrevlig i telefonen och sen sa hon " vänta jag ska kolla.." så försvann hon och där satt jag i typ 20 minuter tills jag till slut helt plötsligt hamnade hos supporten och varken jag eller dem fattade varför jag hamnade där. De kopplade tillbaka mig och då hamnade jag hos en kille som inte verkade förstå vad det var jag ville och kopplade mig till fast telefoni. Där hamnade jag i kö och när jag var framme så bröts det så jag var tvungen att ringa upp igen. Då hamnade jag hos telefoni direkt och då ordnade tjejen där upp det jag ville ha hur enkelt som helst. VARFÖR kunde inte den första tjejen bara sagt att " jag kan tyvärr inte detta så jag kopplar bort dig till någon annan " ??? nej då ska hon försvinna utan att säga något och sen koppla bort mig till dessutom helt fel person? Näe dålig stil !! Sådanna gånger funderar man om Telia har hittat sina anställda i ett flingpaket !!!?!

 

Nu ska jag i alla fall äta lite mat sen ska jag sova lite och så ska jag hoppa in i duschen innan jag åker och jobbar natt. Jag måste packa med mig en väska med lite saker med, massäck och typ tidningar och en bok, det får icke glömmas haha. Då är risken mycket stor att jag somnar :P

 

Aja vi hörs väl kanske någe mer annars hörs vi imorgon! Natti (haha ) gott folk

 

 

 


Ärenden

Jag kommer att blogga idag med eftersom Fredde skulle ut och åka lastbil vilket betyder att jag blir hemma själv. Har jag inte tid till att blogga då så vet jag inte vad hehe! Dock sitter jag med det sista skolarbetet nu. Ska ta med massa symboler för saker jag tycker är angeläget för mig idag som människa, pedagog, i samhället och i världen. Jag orkar inte ta med mig massa "saker" så det blir massa bilder istället ;) Går nog lika bra det! 

Sen ska jag även ringa Telia för att beställa lite saker till huset! Vi behöver juh även tv där och nu har de ett erbjudande med tv, telefoni och bredband för 299 kronor i månaden och eftersom jag redan har bredband hos dem tänker jag fråga om vi kan ta det erbjudandet :) Just nu betalar ja 400 kr i månaden på bara bredbandet och där får jag med telefon och tv med massa massa kanaler för samma summa lixom :P inte illa inte illa...

 

Vad händer hos er idag då? =) denna lördag?


Ledigt över helgen


Jag tänkte bara säga att det nog inte blir mer bloggin i helgen. Jag Vill umgås med Fredde ikväll och imorgon ska jag sova mkt och sen jobba natt. Kan ev bli ett blogginlägg från telefonen då ;) Sen söndagen blir till att ställa om dygnet och åka över till mamma då det är skola på måndagen. Men ha en bra helg så hörs vi på söndag!


kramis :-)

Säg det inte till någon


Jag började på en ny bok idag, Säg det inte till någon skriven av Kathy O´Beirne eftersom jag läste ut män som hatar kvinnor igår. Jag trodde inte jag skulle sträckläsa den och läsa ut den idag faktiskt men den var så bra att det inte gick att sluta läsa den.

Boken handlar om Kathy som blev brutalt misshandlad av sin pappa och fick flytta till olika hem och anstalter. Inte nog med att hon blev misshandlad av sin pappa, hon blev våldtagen och antastad av personalen på de olika hemmen.

Boken är oerhört gripande då Kathy är väldigt liten i bokens början. Hon är bara 6-7 år i bokens början och redan då blir hon våldtagen. Som blivande förskolelärare är detta extremt jobbigt att läsa om eftersom jag är kring barn hela tiden. När hon är 14 år gammal föder hon en dotter efter en våldtäkt. Boken är som sagt väldigt gripande men bra. Kathy är otroligt stark som vågat berätta om detta. Jag rekomenderar er att läsa den men jag varnar er för starka meningar då jag bokstavligt riktigt illamående och fick ont i magen.






Som sagt, läsvärd!

Män som hatar kvinnor


Jag har äntligen läst ut boken Män som hatar kvinnor skriven av Stieg Larsson. Boken är på ca 600 sidor så det tog sin tid (speciellt när man pluggar och läser andra böcker samtidigt..) Boken handlar om reporten Mikael blomqvist som får ett uppdrag av Henrik Vanger. Han ska ta reda på vad som hände Henriks brorsdotter Harriet Vanger som försvann plötsligt för nästan 40 år sedan.

Boken är väldigt bra, Steig fångar läsaren och man vill gärna läsa mera. Det finns två böcker till i denna triologin och jag har dem båda ;) Jag ska hugga in på nästa så fort jag kan.

Män som hatar kvinnor blir även film. Filmen har biopremiär i februari och jag ska absolut se den :) Michael Nyqvist och Naomi Rapace spelar huvudrollerna och jag tror den blir bra :)

Fredag

Hejsan!

Hur är det med er idag? denna otroligt kalla fredag? Själv är det bra, håller på att tvätta lite och sen ska jag väl kolla på lite film. Idag har det vart en riktig slappdag ska ni veta. Har läst ut en bok, spelat lite guitar hero och kollat på tv.

Tänkte bara skriva en liten recention om böckerna jag har läst ut och sen ska jag hänga upp tvätten :)

titta in snart för bra boktips;)

Verklighet



åh kalla mig tönt men jag kikade just på mäklarens hemsida och såg att dem plockat bort "vårat" hus från nätet.
NU känns det plötsligt mkt mkt verkligare!

Verklighet



åh kalla mig tönt men jag kikade just på mäklarens hemsida och såg att dem plockat bort "vårat" hus från nätet.
NU känns det plötsligt mkt mkt verkligare!

Lite fråga bara...

Får man fråga vad ni har för er? :)


Massor av rea

Ellos har en massa rea nu. Massor med fina plagg för ingenting i stort sett
Catalog har alltid mycket rea men nu är det extra billigt då massor med varor är sänkta till 70-90 %. Skynda fynda
Yves Rocher har också massor med rea. Fynda bra sminkprodukter!
Det kliar i mina fingrar nu kan man säga hahaha!

Lite ledighet

Jag insåg just att jag har bara två lediga dagar kvar typ..

* Jobbar natt på lördag
* söndagen går åt till att ställa om sig igen
* till veckan är det skola vilket innebär tidiga mornar och sena kvällar
* sen är det skolarbete och flyttning för heela slanten. Jag ser inga direkta slappdagar haha!

Lite jobb

Åh äntligen ska jag få jobba lite :) Dem ringde från kullen och ville att jag skulle jobba lördag natt..

 

hej pengar ;)


Husägare!

 

 

Vårat nya hem :)

 

Då har man vart och skrivit på papper med säljaren och mäklaren och betalat handpenningen :D med andra ord kan man säga att huset är vårt. JAg vet att det inte är det på riktigt förrän vi betalat resterande pengar också vilket vi ska göra den 11:e :D DÅ är det vårat hus och vi ska faktiskt börja flytta in redan den dagen :) UNDERBART känns det :) Kan inte med ord beskriva faktiskt! Dock är jag fortfarande skitskraj över att räkningarna ska välla över oss och att man får leva på bara bröd och vatten men jag vet att det inte blir så egentligen eftersom enligt bankens beräkningar (som också var överdrift...) skulle vi ha mycket pengar över i månaden sen betalda huslån och boendekostnad! 

 

åh ja är så glad :D dock känns en månad som hundra år just nu !! 

 

aja jag fick även hem minneskortet jag köpte på tradera för några dagar sedan så nu ska jag spela lite guitar hero :) ha det så bra så länge så hörs viiii :D

 

kram / husägarn!


Ola ger svar på tal


Så nu vet ni det också :)


Singstar

Har spenderat kvällen med syrran. Hon kom över och hämtade priset och ville sjunga lite singstar. Blyg som jag är tvekade man först men gav efter och hej jag vann överlägset på alla låtarna ;) whos the king? haha!
Nej men det var extremt roligt! Jag ska fortsätta sjunga lite själv nu, smygträna på låtarna så att säga...

Bilder kommer senare när syrran skickat dem på msn. Troligen redan ikväll!

kram på er så länge



Linda e blå och jag är röd, ganska nöjd med tanke på att det är första gången ja sjöng och faktiskt hörde hela låten så.



My number one med Elena gick bra :P

Krångel !!!

jag blir förbannad !!!!!

 

jag kan inte blogga idag -.- *morr*


skriv skriv skriv

Hejsan!

me and la syrra i somras...

Idag har jag skickat in skolarbetet eftersom det krånglade igår *morr* och sen har vi varit på banken och skrivit på papper om huslån. Jag ville egentligen inte berätta förrän allt var klart men det känns som om alla vet om det redan. Jag och Fredde har alltså köpt ett hus. Vi ska skriva på papper med mäklaren imorgon och vi har sagt upp lägenheten. Det känns faktiskt hur bra som helst. Obeskrivligt. Vuxet. Skrämmande och massor med glädje så klart ;)

 

Nu blir det inredning för hela slanten haha!

Nu ska jag sysselsätta dagen med att plocka ner julen. Julgardinerna låter jag hänga klart då vi snart ska flytta ;) Lite onödigt att ta ner dem och sätta upp nya och låta dem hänga kvar bara en vecka eller två. Det blir dubbelt arbete och det gillar vi inte haha. Vad händer mer idag då? jo jag ska försöka ringa eller mejla försäkringsbolaget och säga upp hemförsäkringen eftersom vi får gratis i huset några månader i och med köpet. Man betalar juh helst inte för två :P Sen tänkte jag se om syrran kommer över idag. Hon ska hämta priset hon vann och så ska hon hämta mat till grisarna och så ska vi sjunga singstar tänkte jag hehe!

 

Ja jag skulle kunna skriva i evigheter känner jag men det tänker jag inte göra. Hoppas ni hare bra!

hörs sen! kramis


Sant som är sagt

 

 

Haha min lärare i skriv skickade med detta söta citat i mejlen idag :)

"Retar du upp dig på ting som är små är du väl inte större än så.." Alf Henrikson


Just det....

min lilla fis kom hem igår föresten :)

Ingen vidare bloggare

förlåt för att jag inte är någon vidare bloggare idag men jag har suttit med skolarbetet mest hela dagen.. plus att man har funderat fram och tillbaka över huset och så dära.. ;)

 

men nu vänder det hela,... i promise !! 


Det svänger

ja det kan svänga fort.. det kan jag säga er...

Nu har jag gått från att vara superarg till världens lyckligaste :D det ni ;)

Nu ska jag skriva klart den där lilla skrivuppgiften...

vinnarna av vintertävlingen :)

Nu är vinnarna av de två priserna dragna och jag får säga GRATTIS till

Linda och Camilla som vann make-up och manikyr från Yves Rocher.


fler tävlingar dyker upp inom kort så håll utkik!

huslån och matlagning

Ja ni läsare, idag händer det mycket... det har hänt mkt idag också! Jag har redan vart på handelsbanken och snackat huslån (man läre juh kolla på olika banker..) och så har jag lagat mat och diskat och donat på lite. Nu är det skolarbete för heeela slanten. Ska skriva klart kladden och renskriva det tänkte jag. Det ska juh in idag så jag är lite sent ute men ni ska veta att denna uppgift var lite svår plus att jag ville utnyttja alla möjliga dagar. Jag har juh till midnatt på mig så detta ska nog gå bra ändå. HOPPAS JAG !!! haha!


Vinnaren av tävlingen ska jag snart presentera också! :) så håll ut :P

Ja vi hörs senare sötnosar
kram kram

Pam

 

Nu klockan 22.00 på kanal 5 är det Pamela Anderssons realityserie som jag har fattat det som :)

det får inte missas hehe. ska ni se ? =)


Trollkarlens hemligheter

 

Ikväll är det Trollkarlens hemligheter på kanal 5 klockan 21.00

Då avslöjas några trick och det kan man inte missa. Har sett liknande program när jag var liten så jag vet ungefär va som kommer visas. Jag tänker i alla fall sitta bänkad framför tvn:n .. kommer ni? =)


Tävlingen är avslutad

jag hade totalt glömt bort att tävlingen avslutades redan 16.00 hehe

men ja den är avslutad nu i alla fall. Jag drar en vinnare och presenterar den imorgon :)


Saknar dig

 

Nu vill jag att min sötnos ska komma hem! Hon har varit borta sen måndagen denna vecka (5:e) och

hon är oftast bara borta max 3 dagar.. jag börjar bli orolig :/


Kurs 1 avklarad och betygsatt

 

 

Jag fick precis veta betyget för kursen Perspektiv på läraryrket och jag vet inte ja, jag borde vara nöjd men den lilla djävulen på min vänstra sida sitter och hånar mig just nu. Jag hatar att ha sån press på mig själv. FY !!! men men jag får väl lyssna lite på ängeln som sitter på höger också och säger  "du behöver juh i alla fall inte göra om..."

 

 


Ovanlig heminredning

Detta snygga duschdraperi skulle jag kunna tänka mig i det nya huset :) kostar 325 kronor och finns i flera motiv på bluebox.se

 

Snygga väggdekorer finns det på bluebox.se och jag fastnade för denna med trädet :) Hur snygga var dem inte? Dock lite dyra, ca 500 kronor styck !

 

Detta är ett klistermärke man ska fästa på kakel. Inte nog med att det är snyggt den heter MADELEINE också hahaha! Jag skulle absolut kunna tänka mig denna på vitt kakel i det nya huset :) Finns i vitt, denna och i helsvart på bluebox för 119 kronor styck! :)


Nya tavlor

 

 

Jag köpte vita ramar på IKEA när jag var dit sist och jag köpte fina vykort med blommotiv på. När korten var vita så bestämde jag mig för att måla ramarna svarta istället för att ge mer kontrast till bilderna och visst blev det snyggt? =) Nu gäller det bara att hitta ett stället att hänga upp dem på! Men det blir i nya huset såklart ;)


Dagens att göra

Dagens schema:

 

* Titta efter snygga tapeter och målarfärger

* Titta efter lite nya möbler

* Skriva klart skolarbetet (i alla fall lite mer på det...)

* Betala en räkning vore bra om jag hann med ;)


Ändring

Jag gjorde några nya kategorier.

Hem och Inredning tänkte jag kunde vara passande då det verkar bli husköp och då man har mycket mycket att inreda och ändra om i till skillnad från nu.

 

Mode och make-up lade jag också till eftersom den behövdes då jag skriver mkt om det. och jag sorterade bort massa från kategorin Madde vill ha. 

 

Nu ska jag bara kolla mejlen och sen vette sjutton vad man ska hitta på. Boyen är med Emma nu någon timme för att se om hennes mamma tål den rasen då Emma funderar på att köpa en sheltie själv :) Jag tipsade glatt om att Boyens kennel ska ha en kull nu till våren. Vore kul om den kom från samma kennel hehe :)


Kategorier

jag ska ändra lite bland kategorierna nu ;) så är det lite knas så vet ni varför haha.

Tänkte lägga till någon kategori och så :)


Nytt hos Gina

Kikade in på Gina tricots hemsida och fick se ett par läckerheter som jag gärna hade lagt i min garderob ;)

  titta vad Gina hade ordnat nu? en MADDE top ;) måste inskaffas, måste inskaffas....

 

 

en till i blått :)

supersnygg klänning/ tunika för 249 kronor, finns även i vitt

 

ett par snygga jeans för 399 kronor

söt klänning för 149 kronor. Finns i flera färger men svart är tidlöst ;)

jag är juh ett fan av tröjor med tryck och jag fastnade för denna :) 99 kronor kostaar den också bara

och denna med skor var ganska häftig. 99 kronor kostar den också :)

 

 


Påminnelse till er sötnosar

Ni glömmer väl inte tävlingen ? vinn make-up eller fransk manikyr.
tävlingen slutar på söndag så skynda er :)

Jubileum :P

Fick precis mitt 150:e svar av Ola :) nice

Lets Dance


Ikväll är det Lets Dance och jag har faktiskt ingen direkt favorit. Dock håller jag väl på Leila och Blondinbella om jag ska hålla på någon..eftersom jag läser bellas blogg, jag ändrar kanske tyckte ikväll efter att ha sett dem dansat hehe. Ska kolla? vilka är era favoriter? =)

Lets Dance ikväll på tv4 klockan 20.00

fullmåne


Jag har haft det jättesvårt att sova de två senaste dagarna nu och jag vet att det kan låta töntigt men jag har faktiskt svårt att sova när det börjar bli och är fullmåne ute. Jag kan inte somna och när jag väl gör det så vaknar jag efter någon timme igen och det är skitjobbigt haha.








aja nu ska jag kolla klart på desperate housewives ;)

Framtida planer


okej vet ni? Det verkar som om vi ska köpa huset :D MEN även om vi inte ska det så måste man planera lite vad man ska göra av varje rum eller hur?! Ifall man köper menar ja ....Jag kan ÄNTLIGEN ha min walk in closet ;) Jag vet inte bara vilket rum jag ska ha det i. Jag har liksom 4 rum att välja bland :D fattar ni den känslan? Från att ha svårt att ens få in kläderna i tre garderober till att kunna välja och vraka bland 4 olika rum? Jag är överlycklig kan jag säga hehe! Nu gäller det bara att välja rätt rum och att jag hittar saker till det, vill juh ha sådanna snygga ställningar som affärerna har. Kan man få tag på sådanna som privatperson? Jag har iallafall BIG PLANS :D fatta, alla mina skor, alla mina väskor och alla mina kläder på ett och samma ställe? åååh I cant wait :D

God natt

Tro det eller ej men jag ska faktiskt lägga mig nu, och läsa i min bok.

Jag vet inte men jag känner mig konstig.. trött och pigg, ont i magen men ändå inte. Konstigt och svårt att förklara haha!

god natt på er sötnosar!


otippat!

Åååååh denna dag har vart helt tvärtom mot vad jag trodd den skulle vara, 

jag var godkänd på tentan, 

det gick bra med hustittningen och 

jag fick svar av söta olis ;)

 

det är en grej till som gått bra som jag inte vågar berätta än... men det kommer väl avslöjas längre fram här ;)

*ååååh* låt det vara min dag idag :D


KLARADE TENTAMEN :D

JAG KLARADE TENTAN !!!! Vet ni hur bra det känns? =) Hur det gick med portföljen och vad jag fick för betyg på tentan får jag veta om ett tag, om det är senare idag, imorgon eller vecka 4 vet jag inte men jag klarade den iaf :)

 

sen fick jag världens gulligaste svar av Ola idag :)

 

plugga vare ja.... :P hahaa


Onda aningar

usch jag har en dålig känsla över denna dagen. Jag vet att jag till 90 procent får veta hur det gick på tentan och portföljen idag och jag är nästan säker på att få göra om båda sakerna, usch! och jag drömde mardrömmar HELA natten!!! fy fan -.- PÅ det så går det säkert skit vid hustittningen också, att vi inte får lån eller att det är något stort fel på det :(

 

eller så äre jag bara som har alldeles för negativa känslor i kroppen HAHA, men hellre det och blir glad än att vara för positiv och bli besviken liksom. aja bara vänta och se antar jag hehe.

 

Hoppas det är bra med er :) vad ska ni göra idag?


Kort från igår


blommorna jag fick av Fredrik, hur fina som helst :) lilla kissen sprang ner precis när jag fotade, typiskt! :P


blommorna jag fick av Malin och Broberg :)


värstingkort med trisslotter :) vann "bara" 50 kronor dock men alltid ngt ;)

fick jag av Ola och hans vänner *asg* 



så här såg jag ut igår. Lila "klänning" från ICHI som jag använde som tunika istället och ett par gamla
jeans som jag inte vet märke på ;) hehe

Home sweet home?

Kan råka vara så att jag ska kolla på hus imorgon :)

här är nedervåningen. Massa rum som ni ser :) me liiiiike!


övervåningen har bastu och två stora rum :) kanske man får sig en walk-in-closeth till slut? :D

Det bästa av allt är att det är stort, fräscht, har hundgård med "hus" till och det finns ett stort garage till Fredde och egen, stor, fin tvättstuga :D im in lööööv! :) håll tummarna över att vi trivs och att vi får det :D


Grattis från Ola

till att börja med vill jag säga att Ola är bäst! Nu har jag fått Grattis tre år i rad ;) Den pojken är guld värd hehe!

 

Nu är det skolarbete som gäller, ska in på måndag senast så lika bra att skriva klart skiten ;) hehe

hoppas ni gör ngt roligare, bilder från gårdagen kommer in senare idag!

kram på er!

 


Vann en tävling :)

Åh som om det inte vore en bra födelsedag redan så såg jag att jag vunnit en tävling hos Sandra. Priset var ett valfritt skosmycke från Frozza.se och jag valde detta snygga :) Åh nu längtar jag tills jag får hem den :)


Snart över...

Nu är snart min födelsedag över och den har varit intensiv haha. Det har varit folk här hela dagen lång typ =) Har fått massa lotter (och det var faktiskt vinst på vissa...) och jag har fått pengar, blommor, snapsglas :P och så ska jag få mer av syrran + jon, emma ? och mamma. Trevligt med besök tycker jag hehe!

 

Ska väl in med lite bilder sen men kamerabatteriet är på laddning så det kommer imorgon :) Nu ska jag slappa och sen blir det till att sova typ, dagen har gått extremt fort! men TACK alla underbara människor som grattat mig här, på ola.cd, på facebook,  på bilddagboken, msn och sms :) ni är bara för söta!


inte på min födelsedag

skolarbete idag? pyttsan :P det läre vänta tills imorgon ! :)

 


Min födelsedag :)

IDAG är det ingen vanlig dag utan det är MIN FÖDELSEDAG =D

Idag fyller jag 22 år! Ni som vill får juh komma över och äta tårta ;) heh!

 

Ha en bra dag :) kramis


The incredible Hulk

 

Jag har varit med Fredde, Broberg och Malin ikväll och kollat på film. Vi kikade faktiskt på Hulken 2. Riktigt bra film enligt mig då den var snyggt gjord, hade bra handling och Edward Norton är hur bra som helst! Jag antar att det kommer en trea så den ser jag faktiskt fram emot! Denna film får 3 till 4 M av 5 möjliga. :)

 

Om några timmar är det min födelsedag =) känns konstigt men imorgon ska jag skämma bort mig själv riktigt ordentligt :) Vad har ni gjort denna måndag? =) kram på er 


Skulle vart ett hus nu...

Jag vill ha ett större hem , ett hus ! med typ 364354354 rum! HATAR när man inte får plats med allt man vill ha. Jag vill ha en walk- in- closeth (stavning? ) och jag vill ha ett kontorsrum med datorn och skrivaren och alla skolböcker och pärmar med räkningar i.... Jag vill ha en större bokhylla så jag får plats med alla mina böcker... Asså det är det jag vill... men drömma kan man ^^ hahaha

Dan före födelsedagen :P

Ja imorgon fyller en viss Madde år ;) ÄNTLIGEN kan jag säga. Som jag har längtat! hehe

Idag gäller därför städning och kanske baka lite kakor och bullar ;) man är juh riktigt händig när det gäller sånt hahaha. Vad ska ni själva göra idag? =)


Vinn make-up =)

Ni glömmer väl inte vintertävlingen? Det är endast 3 tävlande så det är ganska stor chans att vinna ;)

allt ni behöver göra är att kommentera inlägget :)


dagen efter inte alltid så glamouröst!

Förlåt för kass uppdatering idag men kan väl säga såhär... DRICK INTE !!!! hahaha.

Jag gjorde alla misstag man kunde göra igår, åt inte, drack fort och mycket! inte bra inte bra och därför var det nästan rätt åt mig att jag mådde som jag mådde idag :P Nu är det iallafall bra hehe!

 

Nu tänkte jag väl typ sova :P (som om jag inte gjort annat idag...) och så hörs vi imorgon istället.

 

 

 

ps, jag är juh en himla kung på singstar! ;)


Hejsan hejsan! ...

Hejsan hejsan!

Vad har ni för er denna lördag då? själv har man varit i stallet ett tag och hälsat på, det var nice :) verkar som om jag ska börja rida igen också! det känns bra :) har saknat att rida ska ni veta. Jag har även städat lite eftersom sofia kommer över och kankse patrik , johan och fredde också! Ewe har fest ikväll så tanken är väl att gå över dit en sväng och kika :) annars ska vi spela singstar och så här hemma :) ser jag inte fram emot eftersom min hals inte alls är i topp idag hahaha! men efter lite alkohol kanske ;) hehhe

 

aja hoppas ni mår bra :) läre göra mig klar nu

kraaam på er 


inte alltid som det verkar

fredag idag... känns som måndag haha. knepigt!

4 dagar kvar...

...tills jag fyller 22 år ;)

Carros design

carros blogg innan...

carros blogg efter...

Har gjort om Carros blogg som sagt nu och jag vet inte om hon är nöjd eller inte men det märks väl :P lite skillnad blev det iaf ^^

 

 


madde donar

loggar in och ser att jag fått många kommentarer :) tack sötnosar!

 

Nyss lade jag in en ny kurs på blackboard och så har jag planerat lite rockbjörnen med Helena. Många frågetecken som måste rätas ut men det är jag som bestämmer i slutändan. Hur ska jag göra? Det är frågan men jag vet att jag kommer fram till ett svar, någon gång ;) haha Nu hörrni ska jag ta tag i Carros design tänkte jag :) sen vette sjutton vad jag ska hitta på men jag får väl låta fantasin flöööööda !

 

puss på er så länge!


Nyårsdagen

Ja ny dag då och nytt år. Tänk va fort tiden går, lite skrämmande faktiskt haha!

Igår var jag på fest hos Micke och Martina då och det var många mååååånga där. Jag ska se om jag minns alla som var där. Knäppte inte någe bra kort, vet faktiskt inte varför men kanske något kommer in senare :) man vet aldrig ;) hehe!

De som var där var iaf; Jag, Fredde, Chrille, Lisa, Tobbe, Linnea, Jonas, Erika, Emelie, Martinas brorsa + tjej och barn, Pontus + tjej, Jon, Erik, Jenny, Malin, Sammy, Micke, Martina, Liiten, Pimmen, Li, Anna och Lina + någon kille jag inte vet namnet på. Ja en massa goa folk som man hade SVINKUL med :) Jag är väldigt nöjd med kvällen. Vi åt tre rätters och drack gott, dock drack jag bara någon cider men det var lika kul nykter :)

 

 

Grattis farfar också som skulle ha fyllt år idag!


RSS 2.0