Nyårsafton

Hejsan hoppsan!

Syster yster var visst hundvakt så då åker jag på festen till micke och martina :) är egentligen inte på festhumör men det får väl gå, det är bara nyår en gång om året haha! ser fram emot min födelsedag istället =)

 

hoppas ni mår bra :)

kram på er


Happy new year :)

GOTT NYTT ÅR  på er :)

 

 

hur ska ni fira erat nyår? själv vet jag inte än. Om syrran kan ha Boyen så går jag på fest hos micke och martina och 20 andra sköna människor. Annars är jag tvungen att vara hemma med honom då han har börjat blivit lite rädd för raketer och smällare. 


Årskrönika

* I januari hände inte så mycket. Jag bloggade bara ETT enda inlägg under januari. Dels för att jag inte hade något internet men även för att jag inte hade någon vidare blogglust.
* Jag fyllde 21 år :)
* Jag började med GI metoden och kämpade hårt med både träning och kost
* Träffade Ola endast en dag och det var på Rockbjörnen. 
* Jag var på melodifestivalen i Västerås för att se Ola uppträda med love in stereo.
* Jag och fredde firade våran 5 års dag
* Jag fick höra att jag var likt Karl- Petters dansparter Jeanette
* Gick ner hela 60 cm med GI under februari månad. 
* mamma fyllde år
* blev nekad att gå undersköteskeutbildningen pga att jag hade för bra betyg?
* Jag skickade in ansökan om att gå förskolalärarutbildningen i Gävle
* Jag fortsatte med GI och fortsatte att gå ner ett flertal cm runt om på kroppen. 
* pappa fyllde år
* Träffade Ola i Valbo :) alltid lika trevligt!
* Boyen blev tre år :)
* Jag gick med i klubben GI-viktkoll på nätet
* Träffade Ola i Sundsvall på Volvo haha, hade med mig syrran och han trodde först att vi var tvillingar men sedan såg han att vi var för olika ; ) haha
* Hittade min dubbelgångare i bloggvärlden
* Jag fortsatte med GI och hade förlorat över 156 cm fett och jag var skapligt stolt över mig själv!
* Jag fortsatte med GI i maj månad med och fick bra resultat både i kg och cm. Närmare bestämt över 165 cm fett
* syrran skaffade blogg och jag hjälpte henne med designen :)
* Ola släppte sin nya singel Feelgood och den var jättebra redan från första stund ;)
* Min lilla kisse blev mamma för tredje gången
* brorsan blev 15 år gammal och fick en moped och plötsligt kände jag mig väldigt gammal haha
* Jag fortsatte med träning och GI och gick ner lite till :) 
* jag provade även att fasta i några dagar och kan säga att det funkade men det blev för mkt psykiskt. Man tänkte bara på att tugga massa saker, om det så vore en gummisnodd haha.
* Firade nationaldagen med Ola i Sundsvall ;)
* jag anordnade min första tävling på bloggen hehe
* jag spelade guitar hero för första gången och insåg att det blev snabbt en drog
* jag startade en träningsblogg istället för att skriva om träning i denna eftersom det vart så mycket, dock slutade jag typ träna inom kort pga jobbet så det blev inte så mkt skrivet där haha... men snart igen så ;)
* firade midsommar på ett traktorflak med massa vänner, sjukt roligt hade vi :)
* började "sommar"jobba då
* jag köpte en ny kamera och en ny mobil :) äntligen lixom 
* jag ramlade ner för trappan och slog armen illa när jag skulle till jobbet vilket resulterade i att jag blev
hemma några dagar
* jag fick besked om att jag kom in på högskolan :)
* jag vann två klänningar på en auktion som jag ännu inte fått. sjukt dålig stil av modeakuten så än en gång, handla inte av modeakuten !!!!!
* fredde fyllde år
* farmor dog efter många års sjukdom vilket jag tycker var skönt. Det var hemskt att se henne lida så faktiskt. 
* min kompis tog självmord :(
* jag hamnade på mest aktiva listan haha
* jag började i skolan i gävle =) och det gick faktiskt mkt bra, över min förväntan hehe
* jag träffade ola i sundsvall efter några månaders väntan.
* min dator bestämde sig för att låta viruset vinna och den gick inte längre att starta. Jag fick installera om den och ta hjälp av både malin och tobbe :)
* jag vann fanawarden på olas hemsida. Nämligen kategorin; knasigast kort med ola. hahhaha jag vet inte om jag ska ta det bra eller dåligt ;) självklart vare roligt :) det var ett knasigt kort dem hade nominerat så haha :D värre vore det om det vore ett "vanligt" kort eller hur?! :P
* var på båtresa med massa vänner till mariehamn :) sjukt roligt! och på hemresan
* såg jag ola på stan :)
* var på inflyttningsfest
* jag vann poker, no big deal kanske men jag slog ut tre killar vilket är större än att vinna tycker jag ;) dem är juh lixom bra på poker om man säger så ;) 
* var ut på bockarna en onsdag med malin och annelie, en kväll jag sent skulle glömma hahah
* jag klippte snedlugg, topparna och färgade slingor, kändes bra då, inte så bra lite senare..
* åkte ner till sollentuna för att träffa Ola. Han hade inte räknat med att se mig där nere vilket var sjukt roligt :) han försökte sig vara rolig med guldfisken och jag måste säga att det var sjukt roligt det han sa hahahaha. eller hur mos? ;)
* det var 80-tals fest hos malin. sjukt roligt :)
* blev tvådagars för mig och träffade ola i sundsvall också. Riktigt nice men tråkigt med kön :/
* fick mitt första B i betyg :) var jag riktigt nöjd med, speciellt eftersom de flesta andra låg på D vilket jag tyckte var konstigt. jag anser mig inte själv som bättre än dem lixom...
* var på mulle meck med studiegruppen, då önskade man att man hade ett litet barn att ta med för det var sjukt fint där :) besök det om ni har möjlighet till det.
* johanna och emelie hade födelsedagsfest. de fyllde närmare bestämt 20 år så det var förfest i enånger och sedan krogen vilket var himla roligt :)
* jag blev dessutom vän med anna igen efter ca 1 års ovänskap :) 
* praktiserade på förskolan i harmånger och jag blev helt kär i både platsen, lärarna och barnen. Dessutom älskade barnen Ola vilket jag inte klagade över ;) så ska det se ut lixom haha.
* jag klippte av snedluggen till en kort, rak istället vilket jag blev nöjd med 
* var tvungen att åka med boyen till veterinären eftersom han hade börjat halta, fick medicin i två veckor och det slutade, ingen visste vad det kunde vara för ngt...
* syrran klarade körkortet!
* praktiken överblev till jobb istället några dagar =) himla nöjd över att dem är nöjda med mig för jag älskar verkligen dem där ungarna....
* jag jobbade på som en galning för att få klart det sista med skolarbetena som skulle vara inlämnad denna månad. Egentligen allt på en och samma vecka. usch för deras planering.
* jag färgade håret svart och det blev en ny look igen ;)
* jag vann en tävling hos Charlotte Perelli och jag vart överlycklig eftersom jag gillar det övernaturliga och priset var en spökvandring i gamla stan i stockholm.. spooky!
* syrran blev äntligen 20 :) hon som väntat så länge hehe!
* jag fick 22 000 i stipendium från pappas jobb :) hur nice var inte det? speciellt eftersom man får nada pengar i december och januari av csn...
* jag blev juh hur dålig som helst inför nyår vilket sög men jag är i skrivande stund mkt bättre och det ser ljust ut inför kvällen :P
* julafton var mkt bra då jag fick det jag önskade mig (jag önskade mig egentligen inte så mkt)
* jag köpte playstation med singstar och guitar hero och spelberoendet var mättat!

under året

idag ska jag ha en liten årskrönika tänkte jag :) gå igenom vad som har hänt under de 12 månaderna! har faktiskt inte gjort så mkt tror jag men kan vara roligt att se ändå :) om inte annat för min egen skull.

På bättringsvägen

Här sitter jag nu och snyter mig om vartannat. Jag mår i alla fall bättre idag än vad jag gjorde igår. Igår kväll fick jag 40 graders feber och låg och skakade som en galning med kläder på under täcket. Vaknade mitt i natten av att jag svettades som en tok och var tvungen att ta av mig dem istället. Hemskt med feber, kroppen kan aldrig bestämma sig för om den ska svettas eller frysa haha. 

 

Idag har jag iaf inhandlat otrivin och strepsils :) De är mina nya bästisar kan man säga! Hoppas dem är snälla mot mig och gör mig skapligt frisk tills imorgon då jag gärna vill nyårsfesta. Jag tänker dock inte dricka, men jag vill gärna gå på festen istället för att sitta hemma ensam... 


En till :)

Jag har fått en till utmärkelse , denna gång av Emma :)

TACK så hemskt mkt!


GRATTIS :)

Jag vill bara säga GRATTIS till Emma som är gravid just nu :)

Hon och Joel har försökt så länge så jag är superglad för deras skull :) 


tycker synd om mig själv

usch får man tycka synd om sig idag? får man tycka -synd -om -sig-själv -shoppa? :P

 

inte har playstation och spelen kommit än heller :( kommer dem inte imorgon tänker jag klaga, dem skulle faktiskt vara framme den 23:e :/ aja nu ska jag gå tillbaka till sängen :) skönt att sova 


Sjukling

Hello !

 

 

Idag mår jag ännu sämre än igår. Har dock inte lika ont i halsen men jag är mer täppt i näsan och är mer svullen i halsen. Plus att jag börjat fått ont i tänderna och brösten haha. Men det är bara att rida ut stormen I guess ^^

 

Idag blir det alltså kanske inte så mkt bloggande, maximal vila och kanske lite spelande om spelet hinner att komma. Stod att det skulle vara framme den 23:e men inte då, kommer därför kanske idag :D men jag ska inte hoppas på för mkt haha!

hoppas ni mår bättre än mig :) puss och kram på er 


Tvkväll och god mat

Hejsan galoppsan!
Nu är man hemkomen från en underbart god middag hemma hos Jonas. Det var massa folk där faktiskt. Tobbe, Linnea, Jag, Fredde, Jonas, Erika, Emelie, Simon och Anna ? (fick plötsligt en namnlucka haha) Det bjöds på spaghetti med köttgryta med vitlök och ädelost. HUR gott som helst!

Nu sitter jag och tittar på sagan om ringen 2, sagan om de två tornen vilket är den bästa filmen av de tre enligt mig. Dock vet jag inte om jag orkar kolla i tre timmar haha! Kanske slår på desperate housewives istället?

köpa eller inte köpa?







snygga plagg från forever21 som jag sitter och funderar på. Ska man köpa eller inte köpa? sammanlagt blir det ca 400 kronor plus frakt. Inte så dyrt alltså eftersom det är grymt snygga klänningar :) ja läre ta mig en funderare över det där

Slappsöndag

Undra vad man ska göra idag då? Kanske man ska ner till stallet och hälsa på? Jag ska i alla fall se mer avsnitt av desperate housewives :)

En slapp söndag idag. Vad ska ni själva göra? :)

tack för alla kommentarer om datorn föresten :) inte för att jag har bestämt mig än haha men jag fick iaf veta att min lilla favorit från LG inte är dålig!

går framåt

nu har jag kollat på en massa avsnitt av desperate housewifes. Är fortfarande på säsong 1 men det går framåt haha!

Kända underkläder

Wonderbra "Casino Teese" bygelbehå 429 kronor

 

Wonderbra "Dolly Teese" bygelbehå 429 kronor

 

Wonderbra "Saloon Teese" bygelbehå 429 kronor

Dita Von Teese har skapat en egen underklädeslinje som finns att köpa på halens.se jag tycker dem var hur söta som helst :)

 


beslutsångest

 

min nya skrivare en samsung ml 1640 =)

 

hejsan!

nu är man hemkommen från sundsvall. hängde med fredde och christer som skulle fynda lite åp mellandagsresan så jag hängde med för att inhandla en bärbar dator, trodde jag! Det slutade med att jag köpte en laserskrivare till datorn och jag kunde inte bestämma mig för vilken dator jag skulle köpa så jag struntade i det helt enkelt. Jag kan inte heller bestämma mig för om jag ska ha trådlöst internet till laptopen och inget till den vanliga, om jag ska betala dubbla internet eller om jag ska ha kvar internet på den vanliga. USCH för beslut haha!

just nu lutar det åt den rosa från telia med trådlöst bredband men ja vet inte ja.....

Datorjakt

Jag är som ni kanske vet på jakt efter en bärbar dator. Största anledningen är för att jag ska kunna ha med mig den ner till skolan och när jag sover hos mamma (inneveckorna..) men funderar även på att säga upp internet till denna stationära och beställa med ett trådlöst internet till laptopen. 

 Denna från Acer kostar 3990 kronor från egiganten.se

 

 Eller kanske denna rosa skönhet från LG =)

 

VIlken är bäst?


småsaker kvar

Nu har jag lite småsaker kvar, ska byta färg på länkar och sådant men orkar inte just nu (a)

nu ska jag sätta mig framför körslaget och sen promenera med hunden =)

funderar också på att ta kort på dagens fynd och dagens outfit vad tror ni om det? hehe

 

kram på er 


Utmärkelse :)

snart klar med designen  =)

 

fick denna söta utmärkelse av Cissi TACK =)

This is the rules:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån.
3 .Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden


Jag nominerar:
Magdalena, Olasknasbollar, Sofie, Emma, Jennifer, Vibbe, och  Deniese 


designbyte

under uppbyggnad =)

träningssugen

 

 

jag blev genast sugen på att träna lite :) jag är sååå taggad inför 2009 så ni anar inte. Jag ska börja stenhårt med bättre matvanor och träning 5 dagar i veckan nu! NU SKA JAG KLARA DET !!! målet är att gå ner 15 kilo men gärna 20-25. Men minst 15 och då är jag nöjd! :)


OBS !

ni glömmer väl inte jultävlingen? =)

Mellandagsrea

Hello!

Nu är man hemkommen från stan. Har varit och shoppat lite med syrran. Jag hittade massa kläder på gina, desperate housewifes boxen (säsong 1-4) och en tröja på kappahl så jag är nöjd! Bilder på plaggen kommer senare för jag orkar inte nu hehe

 

 

har ni gjort några fynd? :)


Juldagen

Det var första gången jag var ut på juldagen faktiskt så jag visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig mer än en massa fulla människor. Jag och Emelie hade förbokat biljett på stadt och stadt är lika med fjortisar and brats typ.. känner mig inte alls som en sådan haha! Iallafall hade vi skitkul igår. verkligen SKITKUL !!!! haha. Två jobbiga killar stötte på oss så vi pretended to be lesbian ;) hahaha. typiskt killar så var kommentaren "hett" *suck* :P

 

Kvällen i några ord:

uppraggad, glassplitter, kära återseenden, snygga killar, fyllefolk, trängsel. blåmärken, kallt, varmt, kööö, lesbisk (kompis) kärlek, drinkar, lång väntan, 

 

ja jag skulle kunna fylla på med mer ord men det får räcka ;) Jag hade i alla fall så himla roligt igår. TACK Emelie för en underbar kväll :) tyvärr tog jag inge kort igår, tråkigt eftersom jag ville visa den nya klänningen och hårfärgen ;) men det kommer väl någon annan dag .

 

Vad gjorde ni igår? =)


blir ALDRIG som planerat....

jag ska aldrig mer skriva ut vad jag har för planer för det är som om det är en förbannelse över mig som gör att det blir helt tvärtom då!! det är lixom inte första gången det händer. Nu ringde syrran och sa att hon inte längre kunde vara chaffis... kul !! Nu vet jag inte hur jag ska ta mig in faktiskt.. aja det löser sig väl kanske

vankas utgång

Nu kära vänner ska jag börja göra mig klar. Har inte riktigt valt skor och sådant än och you know girls ^^

ikväll blir det alltså utgång med emelie men först blir det förfest hos munken med massa folk :)

ha en bra juldag hörrni så hörs vi imorgon, inte allt för sent och inte allt för bakis!


1408

Har precis sett filmen 1408. Den var otroligt bra. John är som vanligt en bra skådespelare och själva filmen är hur bra som helst. Extra roligt är det att det är en svensk som reggiserat filmen  =) Det visste jag inte innan så hehe. 

Se den om ni inte redan gjort det, ja klarade av att se den själv ;) dock skulle jag inte vilja se den på ett hotellrum haha!

 

Jag ha faktiskt boken 1408 också, eller det är inte en bok utan en bok fylld med minihistorier men jag har faktiskt inte läst den ännu tror jag, för jag minns det inte iaf haha! får väl ta och läsa den nu för den är inte på så många sidor :P

 


juldagen

Madde är trött idag, och utgång ska det bli, hur ska hon orka? :P

vad ska ni göra idag? denna juldag?


hemma igen

nu är man hemma från alla tre stoppen och man är både mätt på prinskorvar och ägare av nya saker. Jag fick kläder, presentkort på olika affärer, hudvårdsprodukter och pengar. Nice nice :) Jag önskade mig faktiskt inget speciellt i år så jag är nöjd! Nu ska jag spendera kvällen hemma. Det är fest hos ett par kompisar men jag orkar inte. Ska juh ut imorgon med Emelie så :)

 

Hoppas ni får en bra fortsatt julafton :)

 

kramar


God jul =)

 

 

ja jag testade att mobilblogga igår. Dock kunde jag inte ta med någon bild för det stod att jag överskred med typ 368432435324 någonting (såg inte resterande text..) någon som vet vad det var? för jag har väl inte större bilder än de andra som mobilbloggar haha. Iallafall resulterade det i typ 10 mobilinlägg som jag nu raderat.

 

Idag är det julafton som ni säkert vet ;) och därför vill jag säga GOD JUL på er alla söta läsare :)

hoppas ni får en trevlig julafton!


Testar

Hej och god jul på er :)

Lukten av 22 ljus på tårtan

vem fyller år om exakt 2 veckor om inte jag? :) hihi


uppesittarkväll

Nu blir det uppesittarkväll med bingolotto =) hoppas jag vinner hoho

 

kram på er !


Vintertävling

 

 

Så här inför jul och nyår kör jag igång en tävling. Tävlingen är sponsrad av Yves-Rocher och priserna är en make-up palett och en  väska innehållande fransk manikyr för naglarna. 

 

Tävlingsregler:

kommentera detta inlägg och beskriv eran drömoutfit till nyår. Skriv även om ni vill vinna make-up paletten eller manikyrväskan. Har ni blogg är det ett plus i kanten om ni länkar och skriver om tävlingen i eran blogg och skriver med länken till inlägget i kommentaren. Självklart får ni använda bilden.

 

Tävlingen pågår fram till den 1 januari 2009 klockan 16.00 då två vinnare dras.

 

Make-up paletten innehåller:

* 3 duoögonskuggor

* ansiktspuder

* duoläppglans

* duokajalpenna (blå och svart )

 

Manikyrväskan innehåller:

* nagelfil och nagelrensare

* 40 styckensjälvhäftande band (som hjälper dig måla det vita på nageln)

* instruktioner till att lägga fransk manikyr

* vitt nagellack 

* ultra shine  (genomskinligt)

* pastell rosa nagellack

 


ändrar datumet från 1 januari till söndagen den 11:e pga för få tävlande !


dan före doppardagen!

hejsan hoppsan!

så här inför julafton måste jag städa lite. Bara diska lite snabbt och damsuga en sista gång sen är ALLT klart inför julen. Jag måste dock även besöka systemet idag och köpa bingolotter tills ikväll (spelar bara bingolotto en gång per år och det är ikväll ^^ ) och så håller vi tummarna för att jag inte blir dålig. Igår kväll blev jag akut dålig, fick huvudvärk och mådde illa, därav den dåliga uppdateringen på kvällen. Det sitter i fortfarande :/

 

Jag fick även hem grejer till en tävling som jag lägger ut ikväll så här lagom innan jul :) så kika in lite senare för att delta i tävlingen :) 

 

kram på er 


Madde syr

jag ska sy in mina klänningar :)

 

Denna som jag ska ha på julafton och denna som jag troligen ska ha på nyår, har inte bestämt mig än.


Hemma från shoppingen

Dagens shopping är lösögonfransar, lösnaglar och nagellack. Känner mig fake haha. Vecko Revyn låg redan i postlådan. Nu tänkte jag faktiskt kolla runt lite till sen eventuellt vila, är sjukt trött! Shopping is killing me.

sägs att alla har en mörk sida... :P detta är nog min haha

 


Måndag

God morgon!

 

Idag är det hur mycket snö som helst ute, hoppet för en vit julafton finns igen kan man säga. Jag sitter och lurar på om jag ska åka in till stan med pappa idag eller inte. Jag kan åka med han både dit och hem, köpa det jag behöver köpa och kolla spel MEN jag kan även be mamma köpa det jag behöver och skicka med pappa.. Vet inte om jag orkar palla mig till stan idag igen plus en massa i veckan då mellandagarna är... Får se får se ;)

 

Ska iallafall ändra om i bloggen lite, ändra design tror jag visst. Behöver dock lite inspiration!

aja det löser sig :)

 

hoppas ni mår super 

kram


Photoshoptips- hur man gör skugga

Jag tänker dela med mig av lite photoshop-tips ibland eftersom jag brukar få förfrågningar om hur man gör vissa
saker och jag delar gärna med mig av tips ochbilder om hur man gör. Är det något speciellt ni vill ha tips eller hjälp med kan ni väl säga till? =)

 

Nu fick jag en frågan om hur man gör skuggor och då tänkte jag visa er hur jag brukar göra. Jag vet inte om denna funktion går att göra på alla versioner men det funkar iaf på  photoshop 8.0 och framåt. Ni kan klicka på de små bilderna för att göra dem större!

 

1. Man börjar med att lägga dit den text eller bild man vill ha skugga på och ser till att det lagret är markerat.

 

2. Sen finns det en ikon längst nere till vänster vid ikonera på höger sida (se pilen) Min ikon ser ut som ett f. Om du klickar på den så kommer den där rutan upp och längst upp klickar du på "skugga" (det markerade)

 

 

3. Då kommer nästa ruta upp (siffra 3 ) där man kan ändra hur långt från bilden/texten skuggan ska vara, hur tät skuggan ska vara och vart på bilden/texten skuggan ska vara (höger eller vänster). Bara att prova sig fram!

 

 

4. Så var det den färdiga bilden med skugga :)


wall-e

sitter här hos jonas och tobbe på slätta. vi ska se wall-e med jonas, tobbe, malin, linnea och fredde :) hoppas den är bra för jag har höga förväntningar

 


 

åh jag är kär.. kan man köpa wall-e? hahaha :)

superbra film men bra budskap tycker jag ;) se den om ni inte redan gjort det :)


Film

Nu ska jag sätta mig ner och kika på en film från min skräckbox.. vet bara inte vilken det blir än haha!

 

Vad har ni för er då? =)


spelsugen? jag? hur kan du tro det?....

  

Kanske kan vara så att Madde nu har köpt playstation 2 och singstar och guitar hero.. men bara kankse ;)


Som jag anade...

GÅ OCH SE YES MAN !!!!! det är en order haha. Den var hur bra som helst (vilket nästan alla filmer med Jim är..) denna var inget undantag och man skrattade från början till slut! Jag ska köpa den när den kommer ut så jag kan se den igen oh igen oh igen.. :P ja ni fattar haha

 

nu tänkte jag skutta i säng och läsa lite ur min bok, sen vette sjutton vad morgondagens planer är! Har inget jag måste göra förutom träna ^^ så jag tar dagen som den kommer ;) vi hörs imorgon

 

god natt :)


Bio

 

 

ja vi fortsätter i filmens tecken ... ska nämligen på bio nu med ett gäng!

Vi ska se YES MAN med Jim Carrey. Jag kommer avlida av skratt haha!


Skräckfrossa...

nu var de tre julklapparna klara, nu har jag bara brorsans kvar men den ligger på ICA i ett paket så den får vänta tills imorgon ; ) vad ska man hitta på nu då tro?

 

köpte juh en box från dollarstore med 12 skräckfilmer i för 150 kronor så jag kanske ska se på en sån? fast själv? haha nja ja vet inte ja... :P

Dessa filmer var iallafall i:

Tales of terror

Dead meat

Romasanta

Man thing

Vlad

Dangerous water

Three extremes

The locals

A tale of two sisters

Dumplings

Jekyll + Hyde

Dawn of the dead (originalet )

 

     

     

 

 

jag kan berätta lite kort om varje film i ett annat inlägg om ni vill :)


HITTAD !!!

JAG HAR HITTAT DEN :D

 

jag tror juh på det övernaturliga och lite sådant som ni kanske vet och jag hittade ett forum på nätet där man kunde skriva om borttappade saker och innan jag själv skrev ett inlägg läste ja de andras svar och många hade rätt i vart sakerna var någonstans. Alltså det var folk som kunde "se" vart de förlorade föremålen var någonstans. Jag skrev själv nyss ett inlägg då jag fick till svar " har du varit och rest och haft packning med dig? tycker det ser ut som att den ligger ouppackad i något du hade med dig" och gissa vart den låg !!!

 

i en kasse hemma hos mamma som jag hade med mig?! är inte det lite läskigt ändå? för jag tror inte att detta var någon slump i alla fall :P men men :) tur att den är hittad nu iaf :) dock hjälper inte det mig förrän ikväll eller till veckan för mamsen bor inte direkt nära :P

 

aja vad gör ni då? själv ska jag slå in de sista julklapparna hehe!

kraaaaam


vart är du lilla kamerasladd?

Ja jag letar ivrigt efter kamerasladden kan jag lova.... har verkligen letat överallt !!! kan man köpa sådanna ny? eller finns det bara dem i kamerapaketet? i sådannafall är jag körd haha!

 

 


kunde inte hålla fingrarna i styr :P

jag kunde inte låta bli (a) klicka på bilderna för att få dem större =)

 

 

 

ändrat lite småsaker men man lär sig mer och mer :)


Stipendium

 

 

ÅH om ni kunde förstå min lycka nu !!!! I December får man inte så mycket pengar av CSN och jobbpengarna får jag först i slutet på januari så jag förstod inte riktigt hur jag skulle få det gå ihop med pengar till både räkningar, julklappar, skolresa och nya böcker. 

 

Jag har dessutom ansökt om stipendium från pappas jobb på Iggesundsbruk och idag fick jag brevet. FICK NÄMLIGEN PENGAR :D :D :D :D  och inte lite heller.. hela 22.000 kronor! HEJ DATOR !!!!! haha :D nu kan jag äntligen köpa mig en laptop och jag kan spara massa massa massa pengar =) fan va skönt! Detta är dessutom en fond som jag kan ansöka om varje år ;) Jag går juh i tre år till så hehehe!

 

åh denna dag är uuunderbar :D *lalalala*


Fredag

god morgon :)

fredag idag! vad ska man hitta på då? jag har iallafall inga planer vad jag vet just nu. Kanske följa med syrran till mamma en sväng, kanske stanna hemma och slappa ;) Vad ska ni själva göra?

 

kram


Retouching a la Madde

Jag tycker det är skitkul att retuschera. Inte för att snygghetens skull utan mer för att man ser en förändring och för att man blir bättre och bättre i photoshop :) Dessa tjejer är supervackra redan innan min ändring :) det vill jag bara påpeka hehe!

Jag har bara ändrat lite småsaker. Hyn, färgen på läpparna, lagt till lite rouge, gjort skarpare ögon :)

på Britney har jag ändrat hyn, tagit bort påsar under ögonen, lagt till lite mascara, gett henne vitare tänder och gjort lite suddigare skarpa på håret :)


ny design?

föresten är jag sugen på att göra om bloggen lite.. men ja vet inte :P

vad tycker ni? kanske göra en röd under jul? :P


yes :D

 

jag skrev juh om Mulle Meck :P

 

åh :D jag fick mejl från skolan om två uppgifter jag lämnat in. fältstudierna och draman.

Det var som jag trodde på fältstudierna och jag fick bra betyg på draman verkar det som, iaf var det mycket bra respons :D åååh vad jag är glad! en börda borta iaf haha!

 

nu är det bara tentan och portföljen kvar då :S *gulp!* dock tror jag att det gått bra, känns så iaf men man vet juh aldrig! åh kan någon spola fram tiden? :)


Nu jävlar....

Vet ni?

sitter och kollar på "du är vad du äter" och jag har bestämt mig för att köra stenhårt nu! Från och med imorgon äre träning minst en timme, promenad minst en timme och skippning av godis, kolhydrater och socker som gäller :) Min kropp mår verkligen bra av att skippa kolhydrater och socker och bara jag ger mig fan på det så kan jag klara av det! Tills nästa nyår ska jag ha gått ner 15-20 kilo vilket jag tror att jag kan klara av bara jag kämpar på :) !! självklart ska jag även ha vilodagar :P jag är ingen robot heller haha

Så imorgon kan ni börja följa mig på vägen ner mot den smala Madde :)

 

Nu eller aldrig....


Bakning

 

Städade ur kylskåpet och skafferiet och insåg att jag hade för mycket mjöl och socker så det blir till att baka :)

tänkte baka lite scones ;) och så lite brownies om jag hinner och orkar!

 

gott gott! vad gör ni denna torsdag? =)

kraaam


Det jag har sagt länge!

Ola är nummer ett! ;)

kolla in dessa siffror från aftonbladet.se Jag blir fan stolt över honom! :)

Olas tre år – i unika siffror 
Guld- och platinaskivor: 


”Natalie”, platina. 
”Feelgood”, dubbel platina. 
”S.O.S.”, guld. 
”Love in stereo”, guld. 

KÄLLA: IFPI. 

Radiospelningar: 

Totalt: 180 728 gånger. 195 gånger per dag. Fördelat på 13 länder. 

Källa: STIM. 

Listplaceringar på radio: 

111 veckor med placeringar inom topp 5, fördelat på 26 stycken 1:or, 25 stycken 2:or, 22 stycken 3:or, 23 stycken 4:or och 15 stycken 5:or. 

KÄLLA: RixFM, Mix Megapol, SR P3. 

Besökare på hemsidan: 

Cirka en miljon besökare på tre år. 

KÄLLA: Fanglobe. 

Nomineringar: 

Rockbjörn, elva gånger. 

Grammis, en gång. 

Totalt antal sålda skivor: 

135 000. 

KÄLLA: UNIVERSAL. 

Antal samlingsalbum: 

Olas singlar finns med på diverse samlingsalbum som totalt har sålts i en miljon enheter i Norden och Polen. 

KÄLLA: IFPI. 

Singel- och albumlistan: 

Ola singlar och album har sammanlaget legat etta på topplistan i totalt nio veckor.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nu bär det av mot USA :)


bloggtorka

Jag har faktiskt ingen lust till att blogga idag, det är bloggtorka. Okej egentligen inte men eftersom jag inte hittar kamerasladden så kan jag inte lägga in bilderna och då har jag inget att blogga om haha! nu ska jag vara lat och lägga mig och läsa (a) (äntligen looooov) och sen ska jag väl packa upp rentvätten sen igår, har inte orkat gjort det än :P

 

kram på er 


god natt

ja letandet efter sladden fortsätter...

 

.... imorgon! nu ska jag hoppa i säng och läsa klart min bok :)

kram och god natt på er


Typiskt

HAHA ni kommer inte tro mig men asså kamerasladden är borta :O

 

någon som vet vart den är? hahahhaa 


presentpapper och snören

Nu blire att slå in julklappar :D tjo tjo

Ledigt? jo tjena...

Dagen idag är fullspäckad med aktiviteter för lilla mig. Jag ska

* tvätta (håler på nu...)

* slå in julklappar

* betala lite räkningar

* skicka in utvärderingen av draman och bilden

* fota sakerna jag fått idag på posten och visa er lite sen festerna i helgen :)

 

Som ni ser är det massor med saker för lilla mig, säger som råttorna i Askungen " aldrig får hon vila, hon bara jobbar och jobbar och jobbar "


Önskelistan

Sitter här och funderar på vad jag egentligen önskar mig iår. Jag önskar mig faktiskt inga kläder för mitt i allt garderobstök insåg jag att jag faktiskt har så jag klarar mig tills mellandagsrean iaf ;) HAHA nä skämt å sido, finns inget jag direkt behöver just nu. (har ni dock hunnit köpa ngt plagg gråter ja inte för det såklart  =) ...)

Det jag iaf kom att tänka på var:

* en bärbar dator, mycket användbart nu i pluggtider... :) så den ligger högst på önskelistan i år !!

 

* en bokhylla! Jag har typ 70 böcker som ligger staplade på varandra och jag vill kunna se hela mitt utbud och det är juh faktiskt snyggare om dem STÅR i en bokhylla. Bättre helhetsintryck liksom! 

 

* Presentkort är alltid trevligt! Ingen behöver känna pressen att hitta på något och jag behöver inte le åt något jag egentligen inte ville ha :P

 

*  saker till hemmet som gardiner och sängkläder är också nice eftersom då behöver ja inte köpa det sjlälv. dock har jag fått det varje år så det börjar bli lite uttjatat kanske...

 

 

 

Denna fina bokhylla från IKEA kostar 649 kronor och finns i flera färger. 

 


Update!

Hejsan hoppsan!

 

förlåt för att jag inte vart vidare aktiv här men jag har gjort så mycket annat och knappt varit hemma. Igår var jag över till Gävle till skolan för att lämna portföljen för kursen och sedan var Anna, Janet och Åsa och jag över till valbo och shoppade lite. Det blev köptcentrumet, hööks ridsport affär och IKEA. Jag hittade massor på IKEA men bara till mig själv haha! Lite ego i juletiden hahaha. Nej men det massa till lägenheten och lite till djuren också, dessutom fick mamma lite handdukar! Så lite snäll var jag nog allt ;)

 

Idag har jag varit till Hudik med syrran och julhandlat. Är nu klar med nästan alla julklappar, har bara cirka 2 stycken kvar och sen är allt klar! GUD VAD SKÖNT vill jag bara påpeka! Igår köpte jag äntligen dessa till garderoben så jag har spenderat kvällen med att hänga upp dem i garderoben och jag kan visa bilder imorgon då batterina är på laddning nu. Då kommer även bilderna sen helgen som jag lovat (a)! 

 

Nu ska jag kila från datorn igen! Hoppas ni hare bra

kram


hemkommen

hello! nu är man hemkommen från gävle :)
är dock hemma hos mamma så berättar mer när jag kommit hem igen!

kram

vilken bra start på dagen.... -.-

Denna skitdag började juh bra -.- Drömde mardrömmar om att jag missat massa i den där nedrans portföljen (vilket jag säkert gjort -.- ) och sen så gick jag in på internetbanken för att se att lönen INTE kommit... hej vad roligt det ska bli att julhandla :S jävla idioter som inte för över i tid !!!!!!!! *svordomar*


nu ska jag göra mig klar för att åka ner med skolarbetet iaf, så får jag väl drömma julklappar istället *morr*


ha en trevlig dag :P

söndag kväll

hemma och KLAR med skolarbetet. Nu har jag jullov ! skönt haha! Har varit till Malin och Marcus för att skriva ut portföljen och för att kolla på film. Nu ska jag bums hoppa i säng för att jag ska upp tidigt imorgon för att åka ner till Gävle. Vi ska överlämna portföljen och julhandla lite :) 

 

Vet att jag lovade bilder ikväll men trodde inte det skulle bli så sent :( Tar det imorgon istället när jag kommit hem från Gävle :) hoppas ni hade en bra söndag !

 

kram och god natt!


den som väntar på något gott....

snart klar snart klar .... :D bara renskriva en uppgift till och en liten innehållsförteckning sen är Maddie klaaaaaar :D :D

Söndag

Hello!

Nu är man vaken och nyäten och tankad med energi som ska spenderas vid datorn och renskriva det sista arbeten jag har med portföljen, men detta klarar jag ; ) hehe!

Det var askul igår, berättar mer sen i ett annat inlägg när jag är klar med skolarbetet :) Då kommer även bilderna sen igår och jag ska även skriva om fredagens bravader :)

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas ni mår bara bra :)

kram Maddie


Redo för fest

Nu är jag redo tror jag!

som vanligt ser jag ut som skit men inte mkt att göra åt :( haha

 

bilder kommer imorgon =)

 

ha en trevlig lördag!


30 års fest

Fest ikväll.. Chrille fyller 30 år imorgon och det är en massa folk som ska komma och fira honom ikväll. Jag har nada festhumör och jag känner pressen för att vara klar med skolarbetet så helst av allt hade ja gärna vart hemma ikväll MEN jag ska naturligtvis inte stanna hemma! Jag ska heller inte dricka tror jag. Har bara inge festhumör alls som sagt och då äre onödigt att skada levern i onödan hehe ;)

 

Tar givetvis massor med kort så lägger jag in imorgon !

Vad ska ni göra denna lördag ? =)


Fredagkväll!

JAAA !!!! KEVIN VANN ;) Tror faktiskt han är den idolvinnaren som kommer lyckas bäst. Visst Agnes hör man rätt mycket om nu men jag tror ändå att Kevin kommer vara snäppet värre ; )

 

Hemligheten igår var juh en liten fest för syrran. Lilla lillsis fyllde juh 20 år i veckan och därför bestämde jag och Natalie att vi skulle ha en supricefest för henne igår. Linda trodde att hon skulle till Sundsvall på bio så hon blev lagomt paff när hon såg mig, emma, ida hemma hos Nattan haha! Vi sjöng singstar, spelade spel, käkade lite tacos och snackade lite girlstuff ;) Hemskt trevlig kväll som slutade med krogen för vissa och för en viss madde så slutade kvällen hemma istället. Är fest ikväll med och jag kände att jag inte hade lust att bli allt för full igår hehe. 

 

Bilder kommer senare när jag lagt in från kameran! Nu ska jag skriva lite på rapporten!

hoppas ni mår bra!

kraaam


Idolfinalen

 

 

ikväll äre juh idolfinal :) ska ni se?

själv ska man se såklart! jag tror och hoppas att kevin tar hem det hela även om jag tycker att alice är superbra hon med men kevin har varit min favorit från början :)

 

hur tror ni det går ikväll? =)


Fredag

 

 

God morgon! Idag händer det mycket tror jag. Jag ska jobba nu från 11 till 3 ungefär (inte många timmar men dock lön ... :D ) och sen ska jag åka till sundsvall om det inte snöar för mycket. Ska handla present till Christer och sen ska jag även shoppa lite grejer till garderoben (ej kläder :P ) Jag hoppas det inte snöar för mycket alltså för jag vill verkligen åka idag! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra... kanske blir det film, men troligen plugga!

 

vad ska ni göra denna snöiga fredag? snöar det hos er också föresten? =)


Natti

god natt!

hörs imorgon innan jobbet :)


koffein önskas

påminn mig att jag ska inta ton med koffein nästa gång jag ska sitta så här länge... 

Violen

Hello!

 

Idag började jag jobba klockan 10. Skönt med sovmorgon tänkte jag men tror inte jag tyckte det imorse. Det kändes inte direkt som sovmorgon kan jag lova men men jag kom upp och iväg i tid! Vid klockan 2 gick jag över till Violen och till de små barnen där jag skulle jobba resten av dagen. Jag skulle nämligen stänga och eftersom jag varken gjort det eller jobbat på den avdelningen kände jag att nerverna hoppade och hade sitt egna lilla liv där inne i kroppen men det hela gick utmärkt bra måste jag säga! Barnen tyckte om mig och jag lyckades hålla dem hela och rena ;) Ett barn ville inte ens gå hem haha! Det måste man väl ändå ta som ett godkänt betyg?!

 

Det lät även som att jag skulle få fortsätta jobba där så det är jag skitglad över :D åååh om ni bara visste hur roligt detta är!

 

Nu måste jag däremot renskriva en så där 15 A4 sidor i word! Inte så roligt men då är skiten klar sen ;) haha

puss på er så hörs vi kanske mer sen ;)


mer jobb...

sory men ja hinner verkligen inte vara aktiv här idag... Jobbet ringde och ville att jag skulle jobba mer imorgon så jag ska nu jobba till 6 på kvällen! Ska jobba på en ny barnavdelning och dessutom ha stängning! Herregud säger jag bara :P men ja tror och hoppas att det ska gå bra! Märks imorgon om inte annat ^^

 

nu måste ja återgå till pluggandet! haj då på er sötnosar


Hemma från jobbet

Nu kom jag precis hem från förskolan. Vickade för Dessie idag så idag fick jag lön ;) ganska så nice! Dock vet jag inte vad timlönen är på, kanske man ska ta reda på det? ;) haha! aja nu måste jag kolla mejlen lite fort sen ska jag skynda mig till pluggandet. Ska nämligen skriva klart idag tänkte jag eftersom jag har bara idag och imorgon på mig för på fredag ska jag vara klar med det om jag ska skriva ut gratis på jobbet. Sen vill jag juh ha helgen pluggfri ;)

 

Hoppas ni mår super! kraaaam på er


Madde jobbade på hon...

 

 

jag känner mig fan duktig! När jag väl sätter igång är jag som en energibomb... bara går och går och går! Nu har jag skrivit klart uppgift 5 och så har jag börjat på läsloggen :) Jag ska skriva om genus. Historian om det, hur det är idag, vad genus är och hur jag tror att det kommer bli i framtiden :) Jag hoppas det blir bra! Jag får iallafall in rätt många böcker, målet är att få in alla men vi får se hur det går med det! Hade dessutom tänkt att jag ska vara klar på fredag då jag ska skriva ut allt på "jobbet" tänkte jag eftersom jag inte har några patroner själv (a) Därför måste jag sätta fart nu hehe!

 

blir inga mer inlägg ikväll, ska skriva några mer sidor nu i läsloggen och sen ska jag sova, börjar som sagt 8 imorgon!

puss och god natt på er!


Mantra

Madde du måste plugga, plugga nu Madde, kom igen! var inte så lat.. plugga plugga plugga... gå i från datorn.. plugga plugga.. skriv skriv skriv... plugga nu.... skri

Ola har blivit en pizza

haha på pizzerian Pronto i Hudiksvall hade dem en pizza som hette OLA. Den innehöll skinka och ädelost. Haha är det något dem är ensamma om eller finns det fler "olapizzor?" :)

Friskförklarad

Har vart hos veterinären med Boyen nu och det gick bra! Hon friskförklarade han. Han äter juh fortfarande smärtstillande så jag får se om hältan kommer tillbaka efter att han slutat men jag hoppas inte det. Håll tumarna för gofisen min :)

Tidsoptimister

va less jag blir på folk som inte kan hålla tider .....

 


MAMMA MIA !

 

 

Jag har juh faktiskt kollat på mamma mia nu (ja jag vet, grattis till mig haha ) . Den var jättebra tycker jag och låtarna blev grymt bra i de "nya" versionerna. Jag har redan sett den 2 gånger den senaste veckan och det var nog inte sista gången heller!

 

Har ni sett den? =) om inte så rekomenderar jag den!


Tisdag

Idag är det tisdag då. Idag ska jag till veterinären med Boyen för återbesök. Han har juh slutat halta nu så jag får se vad de säger, om de vill röntka benet eller fortsätta med någon medicin eller hur de vill göra. Jag hoppas givetvis att han slipper äta mer medicin och att det inte är något i benet längre. Men det är bara att vänta och se va de säger!

 

Idag ska jag även skriva massa på skolarbetet, jobbar juh onsdag- fredag så några dagar försvinner där. Eller rättare sagt, några timmar för jag kan juh sätta mig när jag kommer hem eller hur?! ;)

 

Vi hörs lite senare sötnosar!

kramis


Tråkigt

kul att man gjort allt man skulle göra idag då? :/ Jag har ehm... bara pluggat!

Det är iof inte så bara men jag hade planerat så mycket mer. Jag kunde iof inte färga håret eftersom syrran aldrig dök upp och garderoben tar jag nog i helgen då jag har köpt nya saker till den! Onödigt att städa den två gånger liksom! Slå in julklappar gör jag också imorgon istället. 

 

Idag har jag ändrat lite på bloggen som ni kanske märker.. bara småsaker iof men det blev bättre tycker jag! :)

nu sitter man här och har sjukt tråkigt.. tips på något man kan göra?


Feelgood slow

 

Denna version får mig tårögd VARJE j*vla gång haha! så himla braaaaaa !


Sweet kisses

 

 

Jag fick hem mitt Jessica Simpson lipgloss idag. Jag köpte den på tradera (ny) för endast 59 kronor plus frakt. En ny kostar ca 200 kronor så jag gjorde ett fynd! Det var smaken Vanilla cupcake och den smakar/doftar underbart gott! Den ska förstora läpparna också  vilket jag tycker att den gör. Jag kände snabbt stickningar och ser en liten svullnad på läpparna :) Jag är meganöjd verkligen.

 

Har ni testat någon av jessicas ätbara produkter? =)

 

 


Hipp Hipp; Hurra Hurra Hurra Hurra

 

beök hennes blogg här :)


Gotta have!

Precis de här vill jag ha till mitt sovrum ! Jag tar upp tre fulla garderober redan och skulle behöva hänga in dessa i gareroben eller på väggen utanför så man lättare hittade plagg !! fatta va skönt. Dessa kostar dessutom bara 15 och 25 kronor styck. Finns även i röd, vit, svart och grön men de kostar mer. Ca 100 kronor. 

 

Måste köpa dessa på fredag när vi ska till sundsvall !


Händelserik dag?

God morgon!

Idag händer det ganska mycket men lite intressant för er dock! JAg ska:

* färga håret svart!

* städa garderoben

* slå in julklappar

* plugga plugga plugga plugga tills fingrarna går sönder typ!

 

som sagt, inte så intressant men nödvändigt för min del!

vad ska ni själva göra idag? =)

 

 

 

 

 

 

 

 

Behöver städas som ni ser... (a)


en uppgift klar

Nu är jag iallafall klar med musiken :) känns bra! Den skulle juh vara inne imorgon hehe. Dock ska jag sätta igång med det andra, nämligen loggboken och lite sånt! Det ska nämligen skrivas massor massor massor och jag jobbar några dagar i veckan som kommer och har lite veterinärbesök och så att stå i så tiden är knapp.. vi hörs väl lite senare ikväll antar jag :)

 

kraaam på er


Söndag!

Nu har jag hämtat ut klänningen och ja, den var superfin MEN den var för stor :O Asså jag är vanligtvis en medium men nu behöver ja sy in den lite eftersom jag hade behövt en small känner jag haha! men men det blir lätt att sy in :)

 

Nu ska jag plugga lite eftersom jag behöver bli klar med massa uppgifter :/ hehe och så ska jag till syrran eftersom hon fyller år imorgon!

 

vad ska ni göra denna söndag? =)


Fundering...

Kan inte bestämma mig över om jag ska köpa denna eller inte...
Den är juh verkligen superfin men jag köpte nyligen en liknande från Lindex juh...

Ny designo

Jag gjorde en ny header ; )

inte den snyggaste kanske men men :P


Gör en god gärning ;)

Ni glömmer väl inte att RÖSTA på Ola i de fyra kategorierna som han blivit nominerad i? =)

Skulle betyda massor för mig om ni röstade på honom! Det går dessutom att rösta en gång varje dag! Så slå ett slag för mänskligheten och gör dagens goda gärning  (a) ! ;)

 

Han är nominerad i:

- Årets manliga artist

- Årets svenska låt

- Årets svenska album

- Årets svenska liveakt

 


Lördag

God morgon!

 

Idag ska jag hjälpa syrran med att fixa iordning hemma hos henne eftersom hon får besök imorgon. Hon fyller 20 på måndag men istället så kommer alla på söndag och firar henne eftersom man är ledig då ; ).. 

 

Hoppas ni får en bra lördag!

kram


Madde tipsar


Just nu är det halva priset på reapriset på catalog.se. Jag shoppade 5 tröjor och två par leggins för ca 200 kronor. Det är att fynda enligt mig ;)
Jag fick bland annat detta:

25 kronor kostade då denna med rabatt. Finns i flera färger


Denna kostar 30 kronor med rabatt. Finns i flera färger


2 par leggins för 47,50 kronor :)


första tentan

SKÖNT med FREDAG !!!! idag har jag haft en spännande dag. Hade först tenta med olika "case" och sen hade vi lite seminariumsnack. Gick bra båda delarna känns det som och tidigare fick vi sluta också ;) Nice !! Dock vill man veta vad man fick på tentan NUUUUUUUU !!! Har jag sagt att otålighet är mitt mellannamn?!

Aja nu ska jag packa iihop allt och åka hem till lilla mig.. skriver mer blogginlägg då :)

vad ska ni göra denna fredag? =) kraaam

TACK CHARLOTTE


JAG VANN !!!!! VET NI HUR GLAAAAD JAG ÄR ???? :D
jag vann en tävling hos Charlotte Perelli där man kunde vinna en spökvandring i gamla stan i stockholm. Det man skulle göra var att berätta sitt läskigaste möte med ett spöke eller en oförklarig händelse.. vilket jag gjorde :D

jag berättade om när "någon" satte sig brevid min sängkant för något år sedan när jag pluggade i ljusdal. något jag inte kan förklara men jag hoppas verkligen att ni förstår att jag inte ljuger haha. Men det är inget jag kan bevisa så...

men TACK CHARLOTTE säger jag som valde just min berättelse :) detta ska bli sååå spännande och jag vill ner redan nu hahaha!

nu måste jag plugga inför tentan imorgon

hoppas ni mår kung :D
kram

skriver från bibblan

Hejsan!

sitter här på skolan och skriver ut saker till nästa lektion. Ser inte fram emot det seminariumet men men
bara man andas går det nog bra ;)

nu ska jag dra, men hoppas ni mår super :)
kraaaam

RekordMadde


Nu gjorde man kanske en onödig sak men jag skrev faktiskt om seminarium 10 uppgiften mer eller mindre. Jag kände inte att jag had skrivit om uppgiften och det var inte särskilt bra heller. Nej jag var inte nöjd helt enkelt. Nu har jag skrivit om och är nöjd. Nöjdare iaf ;) Jag är dessutom lite impad över hur många referenser jag fick in på endast 1 A4-sida, nämligen hela 6 stycken. Det borde vara något slags rekord haha!

Nu ska jag hoppa i säng. Är egentligen inte trött men har en jobbig dag framför mig imorgon. Har två seminarium nämligen men det kommer nog gå bra :) Vi hörs imorgon kväll sötnosar

förlåt för att jag är så tråkig under skolveckorna men all energi går åt till att plugga....

tråkigt

*Hejsan!

kul liv man har... verkligen! Det är typ vakna, äta, åka tåg, skola, åka tåg, äta , sova
sen så on and on and on and on.... ! Förstår ni varför jag inte vill vara hemma och pendla ÄNDA från mig till gävle? man hinner inte ett skit plus att det är skolarbete när man kommer hem också. Nu ska jag kolla igneom matteuppgiften en gång till innan jag skickar den till mig själv för att kunna skriva ut den imorgon. Sen blir det till att sova. Jag orkar verkligen inte vara vaken mycket längre till hahaha!

Iallafall gick det mkt bra idag i skolan :) mkt mkt bra! hehe

ja nu ska jag kila
återkommer sen =)
kramis

Längtan

Idag kom min klänning från Lindex. åååh I want to go home and try it =)

tänkte bara säga...

god natt :)

rapport

Hello!

Nu skriver jag lite snabbt för att blogga för sakens skull ;) näe men för att lämna en liten rapport. Kom hem till mamma för 40 minuter sen ungefär, tåget var försenat (som vanligt ! ) så vi var hemma 30 minuter senare än vanligt, vilket gör mig lite arg eftersom dagarna är otroligt långa ändå men men. Nu ska jag äta och sen efter det tänkte jag kolla på film med mamma och sen ikväll efter den (om jag orkar ) ska jag skriva ner lite saker på papper inför imorgon och efter det ska jag nog sova! eller vad säger ni ? hahaha

ja vi hörs lite senare sötnosar

kraaam madde

RSS 2.0