House of wax



på tal om skräck... nu är det house of wax på kanal 5. Den är juh bra juh! haha gotta seee!

krogen?

God eeeevening (a la achmed-the dead terrorist..)

Nu såhär på kvällningen börjar man må illa igen -.-' inte bra inte bra, men kanske är det lite av att jag är hungrig! Ska prova med att ta en macka och en kopp te! älskar juh te haha.
Imorgon blir det iallafall krogen med lite jobbarkompisar och förfesten var visst hos Carro! niiice! Sist man var där var innan min födelsedag, asså i januari! sjukt länge sen! haha hoppas det ska bli trevligt. Jag har ingen aning om vilka som kommer mer än Lillfia och Carro dåsåklart. Jag ska försöka ta med mig någon kompis härifrån också men det är nästan ingen som svara nu :( haha får se imorgon vem som följer med!

ja nu ska jag kika vidare, hörs lite senare mina vänner :)
puss och kram

spelgalen...

HEEEEJ!

Sorry om jag itne skrivit något på hela dagen men jag har vart hemma idag för jag har vart dålig, nästan svimmat och haft mig :O så jag har bara legat hela dagen och spelat och sovit. Skönt faktiskt! Idag kom juh då mitt paket med de resterande sakerna från cdon.com. Det var då lite spel och en dubbeldvd. Jag har redan testat alla tre spelen och jag har olika uppfattning om dem hahaha.

det var:

Stallets hemlighet.
Man är Amanda som flyttat till landet från staden och har nu fått en alldeles egen häst Chilli. Man ska lösa mysteriet som stallet har, då chilli inte trivs inne i stallet och man ska även vinna lite tävlingar. Jag har spelat detta spel någon timme nu och kommit typ ingenvart alls. Det tar jättelång tid och den fryser sig när jag ska rida dressyr (intressant att veta va? ^^) vilket gör det hela irriterande eftersom man måste klara lite träningar och rekord för att "låsa upp" lite nya saker och ställen att undersöka. Så ja hoppas det går bättre någon annan dag och att jag kommer runt det där på någe sätt :) Annars är det väl roligt, om man gillar hästar vill säga hehe


the Sims- historier om husdjur
Detta är ett fristående spel från the sims och man behöver alltså varken the sims eller the sims 2 för att kunna spela. Dock fryser sig hela spelet när jag har valt om jag ska spela frigående eller "historia" vilket gör att jag inte kan spela det, antar att det är något som denna dator inte har men tråkigt eftersom denna är inte ens ett år gammal så man tycker att den borde ha både det ena och det andra, kankse är det en uppdatering på grafikkortet som behövs?! ahha Verkar hur roligt som helst iallafall då jag är en sucker både för the sims och för djur (a)


Mitt djursjukhus afrika
Eftersom jag redan har mitt djursjukhus så ville jag även testa denna. Man ska som det låter, driva ett djursjukhus i afrika så istället för att ta hand om katter, hundar och hästar som förra spelet så ska man nu ta hand om lejon, zebror och elefanter. Det ser ut precis som förra, det går ut på exakt samma sätt som förra spelet och det är precis lika roligt. Gillade man förra med husdjur gillar man denna med exotiska djur.

 

Köpte även en dubbeldvd med dessa filmer. The hills have eyes 1 och 2 unrated. Det är ingen nyhet att jag älskar skräckfilmer och jag har dessutom inte sett dessa så det var självklart att det blev just denna dubbeldvd:n Har ni sett dem? :) är dem bra?!

The hills have eyes
Det börjar som en helt vanlig dysfunktionell familjesemester. Förortsfamiljen Carter gör en efterlängtad resa genom öknen på väg till Kalifornien för att fira föräldrarnas bröllopsdag när deras bil plötsligt ger upp. Miltals från celivilisationen och i en tryckande hetta inser de snart att de inte är ensamma i ödemarken... De planerade ledigheten utvecklar sig till den värsta mardröm du någonsin kan tänka dig...

The hills have eyes 2
Det kanske blir du som skriker högst när du ser den ocensurerade versionen av the hills have eyes 2- med fler grymma scener, skrämmande specialeffekter och ett alternativt slut! Uppföljaren tar vid två år efter att familjen Carter blev attackerade av muterade kannibaler i New Mexicos öken. Nu är det en grupp ur Nationalgardet som på ett rutinuppdrag hamnar hos samma blodtörstiga freaks! Men denna gång är mutanterna inte bara på jakt efter blod- utan behöver även kvinnor som kan avla fram deras framtida avkomma...


Det vara bara det att..

ja tänkte säga gokväll!

tänkte bara säga hejdå och god natt innan jag la mig för att sova. Jobbar juh dag imorgon och måste upp vid 5 för att hinna göra mig klar inför bussen som går vid 6 -.-' haha. Men sen är jag ledig och jobbar först måndag kväll! SKÖÖÖNT hahaha.

ehm ja... vi hörs imorgon efter 3-4 ;)

natti natti

Het läsning...

Erotiska novellen i Vecko Revyns "lilla rosa" är oj oj oj  ;)...


Allt blir inte som man tänkt sig...

Hejsan hoppsan!

nu först har man tid att sitta här, kul liv man har ^^ haha. Näe men det började med att man jobbade dag imorse (eftersom jag jobbade kväll på igår...) vilket var extremt jobbigt eftersom jag mådde illa och var yr i skallen men jag gick ändå eftersom det går inte att få in vikarier till morgonen om man ringer på morgonen. Det visade sig vara ett klokt beslut då jag klarade av dagen utan att spy. När jag kom hem var det juh dags att göra sig klar för att åka till Gävle för att se Ola ikväll men jag beslutade mig för att stanna hemma. Dels för illamåendet men även pga bensinpriset (över 500 kr kommer det att kosta fram och tillbaka...), värmen, att man knappt kommer ha chans att snacka med honom före/efter, och för att jag bara får sova max 5 timmar inatt isånnafall. Näe jag stannar hellre hemma denna gång och satsar på de två dagarna i sthlm i slutet på augusti istället. Känns bättre!

Idag kom även min lilla vinst från Maria som jag vann häromdagen och även min beställning från cdon.com. Jag hade beställt lite  spel och en bok men det var bara boken som kom. Jag förstår inte varför man skickar paketet i olika delar när det stod att allt fanns och att det lätt hade fått plats med lite till i just detta paket.?! Kan någon berätta det för mig?! haha. Jag som gärna hade suttit och spelat lite nu. jag får läsa klart min nuvarande bok istället haha.

Boken var iallafall" Hej! mitt namn var elton persson" skriven av Martin Svensson, ni vet killen som sjöng "du är så yeah yeah, wow wow?!" Den är skriven om en Elton men det är juh en biografi om Martin själv. Ska bli intressant att läsa eftersom jag var dökär i honom när han kom ut med den låten plus att jag är en sucker för biografier, vet inte varför haha!

Såhär står det på baksidan av boken:
Elton Persson har på kort tid blivit både flickidol och popstjärna. Han är gift med Någon, även hon en framgångsrik skivartist och nyinflyttad i en våning på Östermaln i Stockholm. Där skulle sagan kunnat sluta lyckligt, men Elton grips av vantrivsel. Han tycker att han glider längre och längre bort ifrån sig själv och känner sig allmer främmande inför den han förväntas vara. Sprickan mellan artist och privatperson vidgas och det gör även sprickan mellan honom och Någon...

Ja vi hörs lite senare :) kram på er sötnosar

H&M del 2

God morgon på er! Eller det är iallafall morgon för mig. Jag jobbar juh kväll idag vilket innebär att jag börjar halv 2- halv 10. rätt jobbigt men det går ändå fort eftersom det rullar på hela tiden från start. Då jobbar jag hellre på i 8 timmar än att ha lite dötid här och där. Hoppas bara det inte är lika varmt kring 2 för då är man ute och går med gamlingarna men det går juh inte om det är för varmt. Dessutom kommer vi dö av värmeslag typ haha!

Jag tänkte att jag kör del 2 av H&M nu på en gång :) Vissa plagg gör sig bättre på mig istället för på golvet eller på galge men det vet ni säkert själva ;)


Denna gula top kunde ja inte låta bli att köpa, tyckte den var hur söt som helst, dessutom har jag nog bara ett, max två plagg till som är gult, över huvudtaget i min garderob (a) kostade 98 kronor


Denna vita top satt inte alls som bilden visade på webshopen då den satt med figuren. Jag tog mn storlek men den är då som en oversize t-shirt vilket egentligen inte spelar någon roll men som ni kanske ska komma ihåg ifall ni köper en likadan. Just nu fanns det bara röd färg kvar.


Vitt är så fint på sommaren och detta linnet gillade jag eftersom det markerar juh bröstet/midjan så den kommer nog användas flitigt ;)


Syns kankse dåligt hahah men  det är iallafall tre tunikor och färgerna ser ni juh ;) Dock är den jeansaktiga gråa liite för stor så den kommer jag inte kunna använda så länge till eftersom jag går neråt i storleken. Jag får väl sälja den sen eller något :) Eftersom den är köpt på rea så finns det inte passande strl kvar så ja pallar inte att skicka tillbaka den, den kosta för lite lixom. (och sängen är inte bäddad, därför ser man täcket utan överkast ;)......)

Natti

Hörrni sötnosar! Nu tänkte jag stänga av, iallafall blogga för sista gången idag hehe. Ska som sagt jobba imorgon och vill inte sova bort hela dagen, för då går hela tiden "hemma" åt att sova. inte roligt.

Ja god natt på er sötnosar! imorgon blire del 2 ;)
kraaam

färg var det ja!



jag bara ääälskar denna oranga klänning från Gina Tricot. Dock e jag lite blek men äsch, klänningen är lika fin ändå :)

H&M del 1

Nu kommer det lite bilder på det jag handlade från H&M :) Tänker dela upp det i olika delar eftersom det är så mycket (a)


kuvertväska som enligt mig är hur snygg som helst :)


Jag har så dåligt med färger i min garderob eftersom jag gömmer mig i svart och grått gärna men nu är det slut med det och jag köpte därför en grön tröja för en gångs skull. Denna söta top kostade bara 98 kronor. Fanns juh i fler färger!

Jag köpte även ett par byxor för 149 kronor. Det är INTE skinnbrallor (som är det fulaste som jag vet...) som det ser ut som haha, det är bara sånt här glansigt tyg ;) haha. Dem verkar vara sköna men såklart för långa och ska sys in men sen så ;) hehe

ett par ballerina fick följa med hem :) söta söta eller hur?! ahha

nu var det slut på del 1 hehe.

Jag klarade det...

Nu är jag klar med min lista :) Känns bra hehe. Jag har hunnit med att städa, fixa med räkningar och andra  viktiga papper och jag har fyllt på mobben, och fotat allt jag har shoppat på senaste så jag ska snart göra ett inlägg om allt det. Vet inte om jag lägger in allt jag köpt nu på en gång eller om jag lägger in i olika delar för det är massa massa kläder haha (a). Får se hur jag gör helt enkelt.

Jag kom på att jag ska nog starta tävlingen den 1:a istället. Då hinner jag testa alla produkter före och så blir det ett lättare datum att komma ihåg :) Så ni får vänta tills den 1:a istället ;) den som väntar på något gott... haha

Det var på tiden...



...att man vann en tävling! Jag kommer inte ens ihåg sist jag vann en tävling, överhuvudtaget haha

Iallafall har jag vunnit min första bloggtävling! Priset var en voodooll (Sedusa) hos Maria.

TACK TACK TACK TACK !!! :) iih hehe

Mycket att göra, så lite tid

Hejsan! Nu sitter jag här mitt i städningen, jag har lixom rätt mycket att göra idag känns det som. PÅ min lediga dag! skandal haha. Idag ska jag hinna md

* att fixa med tvätten
* boka ny tid för tvättning
* knäppa kort och lägga in på alla plagg från H&M och outletbutiken som jag besökte idag
* damsuga
* torka golven

* diska
* betala räkniingar
* fixa med betalda räkningar
* lyssna på Ola på rix fm sommar ;)


Allt detta SKA jag bara hinna med idag , tror ni jag hinner det? haha
ja ingen tid att förlora.. vi hörs lite senare :)
kram kram

andar

Nu stänger jag av för att kolla på tv4+
det är juh program om andar nu ;) spännande spännande

kram och god natt

Vaxdockor

Jag har länge vela besökt ngn av alla vaxkabinetter som finns världen över. Jag skulle helst av allt vilja se Spice Girls och Victoria Beckham haha men självklart alla andra. Jag är helt enkelt såld. Nu såg jag att Amy Winehouse har blivit en vaxdocka och det var skrämmande likt!







Dock tycker jag nästan att dockan var finare än verkliga Amy därför att den såg sundare ut. Amy börjar se så drogad ut hela tiden :( Men jag förstår mig inte på Amys frisyr :S Den är juh så grymt ful !! haha

Ibland är änglar inte så oskyldiga...

Ibland hatar ogillar jag kattungarna! Dem pissar i sängen och jag blir tokig, Tre jävla gånger nu har vi bytt sängkläder och tvättat madrasserna på mindre än en vecka ! GAAAAAH -.-' Dem går juh på kattlådan annars lixom.

jag kom åt den där rackarns lilla knappen

det var visst modeakutenS.blogg.se ber om ursäkt för mitt lilla stavfel !?

höstfräscht

I H&M:s höstkatalog och på nätet kan man köpa denna underbart snygga klänning/tunika för 298 kronor. Tänk er den, ett par snygga stövlar och en snygg stor väska. SNYGGT! haha gaah want!


vunnen auktion

Modeakuten har ibland auktioner på modeakutens.blogg.se där man kan buda på nya kläder för billig peng. Jag vann två auktioner, två fina klänningar för 100 respektive 50 kronor. 150 kronor är inte ens vad en klänning kostar egentligen! DET kallar jag fynd!
Dem var väl fina också ellerhur?!




Navy CIS

Nu har jag precis kollat klart på ett avsnitt av Navy CIS och det var totalt kaos :O haha. Chefen Jenny dog, alla blev uppsagd. Lixom så kan det inte sluta :O nu måste jag vänta en vecka för att se. åååh -.-' hahaha


rublik

Men tjenare! haha. Nu först är man redo att blogga lite haha. Man jobbade juh imorse och jag sov näsan över :O Tänk va jobbigt det var att drömma att klockan var halv 10 och att man hade sovit över, vaknar och kollar på klockan och inser att jag slagit av snoozen. Klockan var precis i sista stund för att åka men shit pommes vad man blev rädd haha. Men jag hann som tur var.

jobbet idag gick mkt bra, dock lite arg över vissa saker som jag inte kan skriva här men det försöker jag att inte bry mig om. När jag kom hem slocknade jag dessutom på sängen (a). Iallafall skulle jag hämta ut mitt paket igår men vad händer då? jo ica har bara två som jobbar. TVÅ!!! hur f-n kan man ha bara två som jobbar en lördag? näe så då kunde jag inte ta ut mitt paket, och inte hann jag idag heller :( tar ut det imorgon när jag är ledig :)

Bada

Nu är man hemma en snabbis efter jobbet och badningen. Det var U.N.D.E.R.B.A.R.T !!!!! ska ni veta. Det var ca 25 grader varmt i sjön där vi badade och jag var i en hel timme! Hade gärna vart i längre men vi måsta hem för att handla lite mat innan dem stänger om en halvtimme! panik heter det hahah

ja vi hörs lite senare :)

kraaam på er

Skriver från jobbet...

Hejsan! Känns som om jag inte bloggat på evigheter men jag orkade bara inte blogga igår när jag kom hem från jobbet. Jag var lixom hemma kring 11-tiden och även fast jag var trött och sliten så kunde jag inte somna förrän vid 1-2 - tiden. Det är lite tråkigt och om inte annat, så jobbigt eftersom man ska upp 6 för att hinna åka till jobbet till 7. Och som ni förstår var jag asså på jobbet idag med. Det har gått bra även om det är extremt mkt jobbigare att vara ensam på en grupp istället för 2, som man annars är på vardagarna. Det tog juh då dubbelt så lång tid och på gamlingarna man bör vara två på fick man juh vänta med tills någon annan personal var ledig. OCH för att inte tala om värmen. Även fast jag har haft klänning på mig har det vart extremt varmt. Säger som Anna-Karin; man skulle ha haft wounderbaums (stavning?! ) både här och där... HAHA.

Nu mina vänner ska jag vänta på att Fredde kommer sen bär det av till Jonas stuga för ett dopp i havet. Just nu skiter jag i hur kallt det är, bara jag får svalka mig men jag kommer säkert vara den kruka jag egentligen är när ma väl är framme haha. ehm ja, nu ska jag kika vidare. Vi hörs i eftermiddag när jag kommit hem, förhoppningsvis med bilder på paketet från H&M :)

kraaaam på er och ha en bra solig lördag.

Nu drar jag

Nu drar jag till jobbet snart :)
ha en bra fredag hehe

vad ska ni göra föresten? :)
kraaam

jobb ikväll

Hejsan! Nu sitter man här och kollar på lite tv samtidigt som jag kollar på datorn lite. Det blir juh jobb ikväll, vilket nog ska gå bra även om jag inte ser fram emot det hahah. Jag sitter dessutom och funderar på om jag ska inköpa med pizza ikväll eller om jag ska laga ngt. Det är juh gott med hemlagat men det är ändå fredag och då äter alla något extra gott. Så ja, får se hur jag gör ;) höhö.

Jag kunde inte ta ut mitt H&M paket igår eftersom pappret låt i freddes bilen juh och han var borta hela kvällen och idag jobbar jag (och den ligger kvar i bilen...) så jag får ta ut den imorgon efter jobbet :) Det blir nog bra! hoppas det har kommit bara :O ahha

Nu ska jag kolla runt lite på bloggar :) känns som om jag inte har gjort det på ett tag hehe

ha det bra så länge
kraaam

Så jävla roligt!

HAHA klockrent!

del 1.
 

del 2.
 

del 3.


del4.

usch

Det for precis förbi några brandbilar.. jag tycker alltid sånt är obehagligt! hoppas ingen skadar sig allvarligt

Har jag inte sagt detta förut?

HAHa det blir aldrig som man tänkt sig! Nu kom jag på att min paketavi låg i bilen vilket Fredde har och åker i till jobbet så ja, bara att vänta tills han kommer hem, och då pallar jag inte att gå upp till ICA nu för att handla heller ;) Är lat och tar två flugor i en smäll senare haha. Gör mig lite lunch nu och kollar på förhäxad istället ;)

Upptagna bruden...

Idag har jag en massa saker jag måste göra känns det som. Jag fick nu hem papper från CSN så jag ska skaffa mig ett e-legitimationskonto så ja kan söka genom nätet, tycker det är lättare eftersom man får se på en gång om man missat något, skrivit något fel och så vidare. Dessutom kommer ansökningen in fortare och därmed behandlas fortare ;) Så ja har lite att läsa på inför det och så vidare. Jag ska dessutom beställa skolböckerna på cdon så jag hinner få hem dem innan jag ska börja plugga höhö. Vet att det är en månad kvar men jag vill inte komma på det sista veckan lixom och alla ni vet väl hur mitt minne är? haha

SEN ska jag dessutom snart gå till affären för att handla lite mat och hämta ut mitt H&M paket som fan borde vara där nu annars gråter jag haha. Sen ska jag laga mat och det ska fixas med tvätten från igår och sen ikväll ska jag prova någon produkt från Yves Rocher som jag fick igår :) Fullt upp med andra ord haha.

och just det.. idag ringde bemanningen.. IDAG?! jag skickade in ansökan där i december.. snacka om sega -.-' jag trodde tom att mina papper hade försvunnit i posten eftersom dem  aldrig hörde av sig, men idag ringde dem då och frågade om inte jag kunde börja jobba på äldreboendet här i min by istället, vilket skulle passat mkt bättre iof... men dem kan väl inte ringa samma dag och fråga? lixom klart jag har ett annat jobb?! men jag kunde ialalfall ringa dem i höst när jag pluggar om extraarbete och tro mig.. det kommer jag göra :) ringa ringa ringa och ringa höhö... nu ska jag dra till affären :) vi hörs senare

 min framtida arbetsplats? iaf medan jag pluggar ;)

oväntat slut ;)

Här satt jag värsta skrivsugen och ville skriva något eftersom jag har rätt mkt dötid nu när jag är långledig. MEN vad händer då? jo man blir dödstrött och vill stänga av. så det är det jag ska göra, stänga av så hörs vi imorgon istället :)

kraaaaam och god natt

Paket till mig :)

Ännu en dag på jobbet är avklarat. Jag har inte kommit hem nu först som ni kanske tänker, utan jag har tävttat alla sängkläder, all annan tvätt, diskat och lagat mat. Sen har jag fotat lite grejer som jag fick hem på posten idag och så har jag fixat med lite annat smått och gott!

Idag i postlådan låg det både det ena och det andra. Det låg lönebesked ;) (niiiice) det låg tidningen Fitness som jag har väntat så länge på, det låg en ny katalog från H&M (äntligen...) OCH det låg ett stort paket från Yves Rocher där i. Jag har nämligen fått hem 5 produkter från företaget som jag ska testa och som jag senare fram här har möjlighet att lotta ut ett likadant av till er =) fint va? tänkte berätta lite om varje produkt längre ner :)


Tidningen Fitness som innehåller precis vad man tror, träning och bra kost


Dessa 5 produkter fick jag hem idag från Yves Rocher. TACK! :)
det var:

Spa vegetal- Aqua peeling med vit lera som har renande egenskaper. Befriar kroppen från orenheter och gör kroppen mjuk och len.

Parfym Naturelle edt- En doft av sorglöshet och lätthet, en fräsch och sprudlande Eau de Toilette med gröna doftnoter, blommiga och fruktiga som för med sig vårens ungdom. Den sprudlande och vårlika doften, en cocktail av grönskande trädgård med en glimt av gröna, saftiga äpplen, avslöjar ett grönskande inre, oskyldigt och ljust, sammansatt av jasmin från Egypten och persikoblommor, uppbyggd av ceder från Virginia, ambra och mysk

 Phytum active Nutricion S.O.S- mot kluvna hårtoppar. Appliceras på hårtopparna i både vått och torrt hår. Ska bli intressant att se hur denna fungerar då jag får kluvna hårtoppar rätt ofta eftersom jag har det uppsatt så ofta.

Sebo Specific- Intensivverkande dag- och nattcreme mot ojämnheter.

Cauleurs nature Extensium mascara- mascara som ska förlänga och böja dina ögonfransar. Ska bli intressant att se om den håller måttet.

och som sagt, detta skönhetsgoodiebag kan även ni vinna lite senare :) intresserad? haha

Homosexuella legogubbar


HAHHA det är juh prideveckan nu på femman. Dem visar med andra ord massa program med homosexuella och jag tycker dessa program är intressanta eftersom jag tycker att det är ok att vara homosexuell i denna värld. Det är iallafall bra av femman att visa detta! Nu är det ett program som heter Rick and Steve- the happiest gay couple in all the world. Det är legogubbar som ni kan se som är homosexuella. jag bara sitter och skrattar. Inte åt homosexuella men just konceptet hahaha.

Hayden Panettiere

Kolla så snygg, så fräscht, så vågat! Jag vill klippa mig till page vissa dagar men eftersom jag har så tjockt hår blir det inte bra haha. Jag är nog rätt nöjd med mitt långa svall egentligen ;) Men iallafall var detta snyggt på henne :)





håller ni inte med? :)


Shear Genius


Gud var många olika utslagningsdokumentärer det finns nu. med det menar jag ex projekt runway, top model och så vidare. Nu har dem även börjat med styling, shear genius. Tjejer och killar som blir stylister. Vilket iof är rätt intressant att se, någon annat än modeller. Detta ska jag fortsätta följa. Ni kan se det på kanal 5, vardagar klockan 19.00

Min dag idag =)

En annan har juh faktitskt NAMNSDAG idag ;)


och hey gammal bild men äsch HAHA!

Inte bara...

Hejsan galoppsan. Nu har jag snackat med Helena och det är inte bara detta ska ni veta. biljett från SJ kostar närmare 1000 kr tur och retur vilket jag inte tänker betala då det tillkommer hotell, mat, inträde, ev signeringssaker och resa från sthlm för mig också så då kollade vi på biljetter från tradera vilket är sjuuukt mkt billigare MEN då stannar den inte där vi ska av vilket betyder att vi måste åka buss emellan och vi vet inte hur dem går, Om dem ens går oh vad dem kostar. Då finns det en sak kvar. BILEN! det kommer kosta ca 400 kr var i bensin vilket är rätt dyrt (men billigare än tåg :S hej miljön lixom...) men sååå mkt lättare men all packning och tider och skit. så ja vi har lite funderingar nu kan man säga :) men vi har tid på oss än hehe.

nu ska jag kolla klart på tvn sen duscha och sen sova, ska försöka jobba imorgon :) får se hur det går men jag hoppas det går bra. håll tummarna för att ja inte dör i en hostattack där mitt bland gamlingarna ;)

puss och god natt på er









plastikoperationer


Lolo Ferari har plastikopererat sig lite för mycket lite överallt...

Hejsan! nu sitter jag här och kollar på tv4+ och kollar på Dr Phil. Idag handlar det om plastikoperationer. En plastikkirurg har vanställt ett flertal kvinnor överallt på kroppen och tydligen har han inte ens rätt att operera dem. På en tjej, som opererade brösten, hade en svampbit (asså inte ätbar svamp ...) i bröstet i 6 år. Hon märke det när hon skulle byte ut inplantaten. Dessa hade tydligen gett komplikationer för henne. USCH! Jag har länge vela gjort en plastikoperation och kommer kanske göra också. Nämligen bröstinplantat :) Dock vet jag inte om jag vågar eller kommer ha råd haha! Det får man ta lite senare :) Men man kan juh inte låta bli att bli rädd och skeptisk till detta. Man kan aldrig bli säker på hur det blir eller så. näe detta kräver omtanke haha

nu ska jag kolla klart sen ska jag planera lite med Helena :) resa på G  

Kläder kläder och mer kläder

Fick hem senaste katalogen med höst och vinterkollektionen från La Redoute. Denna katalog var i litet fickformat som typ Glamours lilla tidning. Kollade snabbt igenom och det var fina kläder. Nu ska jag ta mig en riktig koll i den :)

Har ni inte en kan ni beställa en på laredoutes hemsida  och klicka på denna bild på hemsidan :)



dessutom har man 10 % rabatt på hela beställningen om man beställer före den 31 augusit :)

Juicer i drivor

Är fortfarande sjuk :( Jag ringde jobbet idag och dem tyckte ja skulle vara hemma idag, ev imorgon också. Men jag har inte råd att vara hemma längre :( men får se hur det är ikväll. Som det är nu vill ja bara sova, hela dagen lång och vakna superfrisk. Går det? ^^

Nu ska jag pimpla juice och inbilla mig att det blir bättre :) ha en bra dag på er sötnosar *

Armani..

Denna parfym luktar underbart gott.. manligt! :)

så nu vet ni det :)

den är juh för killar.. så nu behöver ni inte tro att jag använder killparfym ;) haha

jag ber er om hjälp...

jag har tråkigt just nu... någon som kan underhålla mig? tipsa om bra bloggar, bra hemsidor, sidor med snygga , billiga kläder? roliga prylar? billigt eller/och bra smink? snygga kändisbilder? något, something?!

help me!

Mina toppar

Nu är jag hemma igen, mätt och belåten. Det blev lite lövbiff /lövbit med strips och massor av sallad. GOTT! hehe. Råkade slinka ner en daim mini till efterrätt, så rätt höhö. Nu är jag hemma igen och kunde såklart inte låta bli datorn, men ni bloggare vet nog hur det är :)
just nu sitter jag och kollar på "vad blir det för mat"  på tv4+ och det är tur att man har ätit annars hade man suttit och dreglat haha. Han lagar alltid så god mat, eller åtminstonde ser den god ut!

Jag har lovat er att visa lite av det jag köpte från Ellos häromdagen, eftersom jag sitter vid en annan dator nu så funkar det att lägga in lite bilder. Så här kommer det några :)


Denna var superfin, precis som på bilden DOCK är den stor i storleken så jag hade behövt beställt en 34/36:a så tänk på det om ni ska beställa en. Kostade 129 kronor ca



Två toppar. Kostar 99 kronor styck och jag beställde i en strl större så att man har lite oversize tunikor/t-shirts. Jättefina och hur sköna som helst iallafall.



Ett sött linne med tre små blommor som dekoration där framme. Hur söt som helst och satt rätt bra. 89 kronor betalade jag för den. Jag beställde lite till men det tar jag en annan dag ;) Nu får vi se om HM kommer imorgon som lovat.

nu vart det mat...

Nu hörrni är Dreamgirls snart klar :) Den är bra än så länge hehe. Dock måste jag avsluta vid datorn, göra mig någolunda fräsch och sen dra till Jonas och Tobbe för lite käk. Ska bli gott med mat nu hehe.

hörs någe sen när jag kommit hem igen, förhoppningsvis mätt och belåten ;)

ciao bella

update från maddie


Hejsan. Idag mår jag inte heller så bra (typiskt...) så jag tänker inte vara långvarig här haha. Jag ska nu se på film tänkte jag, dreamgirls, men beyonce :) Jag hoppas den är bra för den är över två timmar lång juh! Har ni sett den? :) är den bra?

igår var vi över på crousingen i Hudik och det var mycket bilar och mycket folk. roligt! Dock var det inte så roligt när man hellre skulle vilja sitta hemma i en filt med lite te i handen. Men  det ska jag passa på att göra idag medan jag är ledig. Imorgon börjar helvetesveckan haha. Men det ska nog gå bra.

Ha det så bra så länge så länge så hörs vi någe mer :) kraaam

Alltid såhär...

Jag ska tamesjutton inte skriva något i förväg längre känner jag haha. Johan kunde inte hjälpa mig med datorn idag utan det blir KANSKE imorgon, i veckan har jag inte tid då jag jobbar 6 dagar och den enda lediga dagen vill jag knappast sitta vid datorn och kolla... jag tänker heller inte lägga ut någon dagens outfit eftersom det blir bara fel och i have a bad day om man säger så hahaha. Jag har heller inte läst något ur boken. Dock har jag fotat topparna jag köpte från Ellos, dock gör sig alla inte bra på bild vilket gör att jag inte tänker lägga ut dem fotade utan hellre dem från hemsidan och här kommer mitt problem.. Jag kan inte ens gå in på ellos från denna data längre, antagligen så är det något med virus eftersom den helt enkelt inte laddar upp den sidan. Likaså med hm, andra klädsidor, aftonbladet och några bloggar. SKIT!!! haha. Det verkar vara en oskriven regel om att när jag skriver ut något i förhand så ändras dem. DET HÄNDER JÄMT!! -.-' sjukt jobbigt. så nu får ni se saker och ting efter istället ;) haha

Därför lägger jag in de som blev rätt okej på bild istället så får ni se dem andra någon annan dag, antingen på mig eller från hemsidan.
och ja.... jag blev precis påmind om att jag inte kan lägga in bilder i bloggen från denna dator heller -.- GAAAAAH!!!!!

vi hörs väl då haha

Fullt upp idag

Goddagens på er! Idag vaknae jag rätt tidigt. Halv 10 ungefär vilket var helt okej eftersom man inte vill sova bort hela dagarna när man är ledig. Dock mår jag sämre idag än vad jag gjorde igår. Jag kan knappt prata nu och halsen gör ont. Dessutom fortsätter snoken att rinna, ja menar hur mkt innehåll har man egentligen?! -.-' haha

Idag skiner iallafall solen så idag blir det till att försöka göra något ute, en långpromenad eller så. Jag blir tokig av att bara sitta inne ska ni veta, ni är säkert likadan själv hehe. Idag ska jag även försöka läsa ut boken jag läser, jag ska försöka att fota alla kläder från Ellos jag fick hem, tänkte faktiskt dra en dagens outfit :) och så ska vi köra jonas till ett bröllop. Sen ska Johan dessutom försöka formatera om min dator då det är fullt med virus och den går skitsegt och allt.. Jag pallar inte det så då är Johan snäll och hjälper mig med det! :) OCH det är dessutom crousing ikväll i Hudik som vi kanske drar in på. Vore nice hehe. Jag har lite att göra idag med andra ord !

Vad är era planer för lördagen då?


Vi får väl hoppas att min dator inte är sjuk länge till....

Filmer

Gokväll på er. Nu är det lite sent igen känner jag haha.  Jag har faktiskt mått skit hela dagen. Jobbigt eftersom vi har haft besök här hemma hela dagen lång och det känns som om jag har smittat allihopa som har vart här nu haha. Var juh över till affären för att hämta ut mitt andra paket som jag väntade på, detta var från H&M. Dock blev jag lite less för att det stod att det skulle vara där efter 5 så när jag var där (kring 5) så hade det inte kommit ännu vilket jag inte tänkte så mycket på eftersom det är lätt hänt att dem är sena dem som lämnar alla paket. MEN när jag var dit vid 7-tiden hade det inte kommit ännu. Enligt deras papper på affären så ska det ha kommit men har inte gjort det. Jag hoppas verkligen att det kommer på måndag för jag tänker inte betala för en massa kläder som posten slarvat bort! Det kan dem glömma haha.

Näe nog om tråkigheter nu :) Ikväll har jag faktiskt sett två filmer också (vad mer orkar man? ^^ ) och den första var en film med Jennifer Lopez och den hette Bordertown. Jag har aldrig hört talas om den tidigare men det var jättebra faktiskt. Inte så påkostad kan jag känna men den är filmad till minne av alla kvinnor som dör och försvinner i Mexico. Den är med andra ord baserad på verkliga händelser.

Från filmens baksida:
Sedan 1993 har nästan 400 kvinnor mördats i den lilla industristaden Juarez på gränsen mellan Mexico och USA. mittemellan fattigdomens och möjligheternas land. Den ambitiösa journalisten Lauren (Jennifer Lopez) får uppdraget att skriva om historien, men tar sig bara an jobbet för att imponera på sin chefredaktör (Martin Sheen). När hon möter Eva som på ett mirakulöst sätt överlevt en våldtäkt och att bli levande begravd och därför kan ge ett signalament på gärningsmannen, blir Laura involverad upp över öronen.

Tillsammans med Laurens ex (Antonio Banderas) påbörjar de utredningen, men de förstår snabbt att någon inte vill att mördaren skall klaras upp. Varken polisen, myndigheterna eller de företag, där de flesta av offren arbetar, är sammarbetsvilliga och en ilsken kamp börjar. Sanningen skall fram, men de korruption, otrevliga hemligheter och pengaintresse står i vägen...


som sagt mkt bra :) gillar oftast verklighetsbaserade filmer även om dem oftast är väldigt tragiska på ett eller annat sätt.

Sen efter att jag kollade klart på den så började en film på ettan. Tur och retur. Den var väl sådär. Rolig om inte annat. Dock tror jag att den hade vart bättre om man var i den åldern själv (nämligen 11) men budskapet var väl okej haha. Har ni sett dessa filmer? vad tyckte ni?


En film om två barn som byter liv med varandra. Ni har säkert sett den haha.

Annars har vi haft en bra dag jag och Fredde. Har haft folk här hela dagen men han blev iallafall glad över sina presenter som jag gav honom. Jag gav honom en parfym från Armani och en plånbok eftersom man kunde se innehållet av materialet på den andra. Är det dags att byta då? hahaha. Visar bilder imorgon, både på presenterna, från idag och mina kläder från Ellos. Batterierna är på laddning. Sorry haha!

Nu är det saw 2 på femman för er som vill se, den bästa saw-filmen enligt mig tror jag! Jag ser fram emot femman ;) men det har jag nog redan sagt.. Vi hörs väl något mer imorgon, min näsa måste snytas.
kram på er :)





Fredriks födelsedag

Idag är det juh Fredriks födelsedag (han blir 24 år..) så jag har inte tid att stanna här och skriva länge. Det åskar dessutom och har vart strömavbrott så ja vågar inte stanna längre pga det heller. Nu kom det en massa folk så ja läre kila. Bilder kommer sen ikväll :)

kraaam

Atjo

Gokväll på er! Ursäkta mig för att jag vart dålig på att blogga idag men när jag kom hem från jobbet så måsta ja lägga mig på direkten. Det började med att jag hade ont i halsen imorse när jag klev upp men trodde att det skulle gå över haha men tji fick jag. Nu rinner snoken och så kan man knappt svälja. Skit också... men det ska inte få förstöra min lilla lediga helg :) icke sa nicke haha

Imorgon fyller fredde år så då blir det inte mkt blogga heller men jag ska uppdatera såklart :) kläderna som jag hämtade ut idag får ni se, lite bilder från födelsedagen tänkte jag bjuda på och så blir det väl en slutrapport framåt kvällen ;) HAHAHA

ha en bra torsdag kväll, nu läre ja gå och snyyyyta mig!

puss


Glömska jag

Jag kom på att jag har ett paket från Ellos smockat med snygga kläder som ligger och väntar på mig :) Ska jag hämta ut på stört imorgon ......

Update

Tittar in såhär mellan massa "jobb". Jag har nu läst igenom ALLA papper man fick med och det var en massa skit jag inte behövde veta, ja som ska studera på distans menar jag, men nu är det gjort! haha. Jag är lite bättre förberedd nu känner jag då jag kollade bussar (kommer hinna dit i tid på morgonen + hem) jag vet exakt vart byggnaderna är (hoppas jag) jag har koll på viktiga datum (tack kalender..) och jag har nu snart beställt de 3 första böckerna som man skulle ha /ha läst till kursstart. Kul bara att det kostar över 600 spänn! haha.

Angående överförningen av bilderna vet jag inte hur jag ska göra. Lättast om man bara för över ALLT jag vill ha kvar på Freddas så länge (a). Ja menar det är ändå över 3000 bilder, palla lägga in alla dem manuellt?! haha. 

Kanske man skulle kolla på lite tv tro? något bra såhär en onsdag kväll?


kramar på er


Sliten Madde skriver

Hejsan galoppsan!

Nu är jag rätt sliten kan jag lova. Jobbade juh kväll igår och inte en lugn stund på 8 timmar. INTE EN!!! asså ni fattar nog inte hur jobbigt det är om ni inte själva har jobbat med äldrevården. Inga raster, jobba själv på en avdelning, ta hand om mediciner och andra viktiga saker. Näe fy farao! Jag är glad över att det "bara" är 4 veckor till sen säger jag adios amigos! ;) Och inte nog med att det var mycket jobb igår, man skulle komma hem sent igår, ha svårt att somna OCH kliva upp så att man var på jobbet klockan 7. klagomadde hej hej! hahaha men fyy finns inget värre än tidiga mornar.

När jag kom hem idag hade massa papper med schema och information från högskolan kommit. NU är man nervös. Så här en månad innan hahaha. Jag är nervös inför att bussarna och skit inte ska stämma, för att inte hitta, för att ha missat hämta något viktigt eller lämnat något viktigt, nervös för att inte platsa i gruppen, nervös för att redovisa inför 1000 pers, nervös för att inte komma ihåg alla viktiga datum! Asså ni märker juh hahaha. Detta kommer bli kaos. Nästan så man börjar ångra sig faktiskt! HEMSKT att känna såhär men blir förhoppningsvis bättre efter 1:a veckan när man hunnit komma in i det och så. Jag hoppas det iallafall!

Sen har inte mn dator blivit bra sen virusattacken. Den är seg, det kommer upp reklamsidor och det går inte att öppna vissa internetsidor. Den laddar lixom inte plus att den är allmänt seg. Så jag har bestämt mig för att radera allt och installera om nytt imorgon. Så nu vet ni vad jag har att göra ikväll. Nämligen att spara alla bilder jag vill ha kvar. Photoshop och alla filmsnuttar och låtar för jag över till Freddas dator medan jag raderar här på min! Sen jävlar ska alla virusar och krångel vara borta PLUS att jag hoppas att den ska bli som ny! haha. Blir den inte bra då så blir jag ledsen!

ja det är bäst jag sätter fart så jag kommr någon vart! :)
kram på er alla sötingar :)

och nej jag kan inte ens ladda upp bilder -.-

Skvaller...

Jag har alltid  gillat Patrik Isaksson och hans låtar och det är fan inte klokt att han redan har funnits i 10 år. LIXOM ! 10 ÅR?! Det är länge det haha. Iallafall så kommer juh hans tjej Sofia ifrån orten Äppelbo i Dalarna och där råkar även mamma komma ifrån och mina kuiner och andra släktingar bor där. Nu hörde jag att Patrik och Sofia med barnen ska flytta upp dit så fort dem hittar ett hus. Inte illa haha. Välkommen Patrik, välkommen!


Tabbar och drömmar

En liiiten liten tabbe höll jag på göra imorse. Bara HÖLL på att göra. Jag hade ställt klockan på halv 5, snooza till kvart över 5, klev upp och klädde på mig och då var det som en röst sa " Madde kolla ditt schema.." vilket jag gjorde och dra mig baklänges, JAG JOBBAR KVÄLL idag !! Jag höll asså på att åka till jobbet sådär en 10 timmar innan jag skulle jobba. BRA MADDE -.-' men tack för vad det nu än var som sa till mig att kolla schema haha. Ibland älskar jag den kvinnliga intuitionen ;)

Inatt drömde jag även att jag jobbade på dagis (vilket ja kommer göra....) och det kändes rätt. Ungarna gillade mig och jag gillade dem hahaha. Dock så jobbade jag natt där och skulle få alla ungarna att sova HAHA, inte riktigt vad jag tror kommer bli akuellt haha.

















Nu ska jag kika vidare lite innan jag ska bege mig till jobbet. Be för mig haha.

Ny header

Bytte header lite snabbt :) eller ja, rättare sagt bytte bild i headern :)

bättre än förra eller hur?! :)


gamla headern



Madde is back...

Just nu är jag så glad så jag vet inte vad :D
Till att börja med så funkar min dator igen, dvs inget virus som byter bakgrund eller inget virus som ger pop-up reklam hitan och ditan. Jag är dessutom glad över att mitt photoshop fortfarande funkar fast den hade deleteat något som hade med photoshop att göra. Datorn är dock jätteseg men antar att det är en kombo mellan gammal, nyss blivit frisk från viruset och sen att jag genomsöker en gång till nu för att vara säker på att allt är borta! Hoppas den mår bättre imorgon haha.


så nu kan jag göra snygga bilder igen och använda ps, hjälpa folk med lite beställningar OCH framför allt, använda MINA bilder igen hahaha. Detta är föresten en ubersöt bild på Ola från när vi hade ett litet kalas för honom förra året. Var en av de absoluta favoriterna av mina Ola-minnen! :)

Himmelskt gott ;)

Sjunge himlen är inte bara bra

det finns ögongodis också...... :P

Tyler Hoechlin

George Sheehy Stults

Det går framåt..

Som jag nämnde förut så satte Johan igång en rejäl rensning igår kväll vilket pågår fortfarande. Jag trodde det aldrig skulle ta slut så den satt kvar på samma jävla mapp hela natten lång men nu har den äntligen gått igenom 85 % av datorn och inga bilder eller låtar var virusattackerade :D MEN mitt photoshop är nog borta :( iallafall tog den bort en fil..säkert den viktigaste -.-' aja återstå att se snart i guess haha

förhoppningsvis är den bra mkt snabbare, "lättare" och bättre då den har tagit bort oändligt mkt trojan och adawere(stavning?) och spuware.. USCH för virus! haha

Söt tunika



Är inte denna tunika/blus hur fin som helst? finns i många färger för enbart 129,50 kronor på Ellos.se
Den har jag iallafall klickat hem :)

Virusattacken är här

Igår kväll satt Johan med datorn för att försöka få bort virusen. Att ta bort alla spyware räckte tydligen inte eftersom jag hade massa dolda viruser i filer som man inte kan ta bort själv så nu tar själva datorn bort dem själv. Det är detta som gör mig nervös. Den har hållt på sökt hela natten och är fortfarande på samma filer som igår kväll. Jag vet inte hur många virusar som tagits bort men det är rätt stora och jobbiga virusar iallafall. Jag drömde mardrömmar inatt om att min olamapp raderades, att min mapp med bilder på djur och fester och mig och andra personer försvann. Dock tror jag inte att viruset ligger på bilderna utan dem har hittills bara legat på filer som inte har med bilder eller något annat utan typ extrafiler som viruset tatt med sig. HÅLL TUMMARNA FÖR ATT DET INTE FÖRSVINNER VIKTIGA SAKER !!!!!!!

men nu till något annat. Maria har en till tävling som jag vill vinna :) En goodiebag värd ca 3000 kr, inte illa :)

tävla här!


Jordgubbar med mjölk

Jag måste erkänna att jag var lite bakis imorse när jag vaknade. Jag kände juh att huvudet satt där det skulle om man säger så hahaha, men efter litervis med vatten, lite frukost och lite sova (vaknade halv 1) så är det bra!

Idag ska Johan komma över igen och fixa det sista med min dator (hoppas det verkligen går att laga..) sen ska han ta en titt på nya kameran om varför det inte går att lägga in några bilder. Jag hoppas att det också går att fixa eftersom den var rätt dyr och jag kan snart inte skicka tillbaka den :( men men jag litar på Johan haha.

Idag har jag annars bara städat lite, ätit jordgubbar med mjölk och nu bloggar jag. Ska snart läsa lite ur boken jag köpte förra helgen och så ska jag linda om handen tänkte jag. Den mår bättre faktiskt men skönt med bandagestödet! :) Ja ni får ha en bra dag så länge så hörs vi lite senare. förhoppningsvis från min dator och förhoppningsvis med bilder från nya kameran..


kraaam på er :)

Sena natta

Hejsan svejsan!

Nu sitter man här och skriver i sena nattan. Eller egentligen är den inte så sent men det är iallafall sent för mig. Jag som egentligen inte ens skulle bli sen men det blir alltid så ändå. Nu skulle folk in till stan på krogen men det orkade inte jag så Emelie, Dan och Peter åkte in till stan. Ja menar, palla betala  ca 100 spänn för 1 timme? ehm NEJ? hahah. Dessutom vill jag vakna med bra huvud imorgon så lite vatten blir det nu. Jag vill inte vara en dålig förebild och säga hur mycket alkohol jag fick i mig men jag är nyktrare än vad jag trodde att jag skulle vara säger jag bara! :)

Nu tänkte en Madde dricka massa vatten (viktigt) och sedan lägga sig och sova. Det är juh viktigt med alla dessa timmar hahaha. Natti natti på er sötnosar! Så kommer bilder imorgon! :)

kraaam och God NATT!

Grillning på G....

Efter att Ola hade sjungit klart så åkte jag till systemet. Jag brukar faktiskt inte dricka så idag kostade jag på mig lite drickbart gott gott. Det blev 5 stycken 7.0 ciders. Tre hallon/stjärnfrukt och två skogsbär. Eller om det var tvärtom HAHA! minnet vettni ;) höhö

Ska till Jonas ikväll och grilla med massa folk. Hoppas att jag inte ramlar med min hand bara -.- vore inte bra hahahha. Massa folk kommer ikväll som sagt, orkar inte räkna upp alla nu utan det tar jag imorgon när ni får se bilderna för självklart åker kameran med :) Förhoppningsvis får Johan till det med min nya så då åker den med istället för min gamla men vi får se hehe. Hoppas jag ens får igång min döende dator -.-!

Nu ska jag fixa datorn med Johan (eller kolla på när han gör det...) och sen ska jag göra mig klar för grillningen ikväll.











nyhetsmorgon

Sitter här nu och kollar på nyhetsmorgon då Ola skulle vara /är med. Jobbigt att sitta och vänta tills efter 11 för att se honom sjunga men jag får väl spendera tiden här istället  :). Han avslöjade nu att han skulle till LA i 4-6 veckor för att skriva låtar till sitt nya album. Jag är inte avis.. inte alls !! hahaha
Igår kväll kom vi hem vid 12 tiden från sundsvall efter att ha sett bion Narnia 2, prins caspian. Den var huuuuur bra som helst. Jag rådiggade den. Ser redan fram emot trean och ska se den när den kommer. För det kommer väl en? haha

Iallafall rekomenderar jag den, malin som var med oss gillade den inte alls haha. Konstigt hur man kan ha så olika smaker.. dock är det väl bra att ha delad smak ;) haha

Näe nu ska jag kika vidare.. missa inte ola på nyhetsmorgon vid 11.25 tiden ;)

Bio ikväll...



Nu kände jag mig plötsligt stressad haha. Ska på bio ikväll men ska åka redan vid 6 för att hinna äta innan, och hämta ut biljetterna och så. Det blir ett helt gäng som ska åka. Det blir Broberg, Malin, Jag, Jonas och Fredde. Och vi ska kolla på Narnia 2, Prins Caspian. Jag kommer få extremt ont i röven att sitta nästan 3 timmar haha man hoppas det går bra.

Nu måste jag planera kläder känner jag haha

kram så länge

Frågestund

Jag har en frågestund om ni också vill det. Jag har extremt tråkigt och ni kan under den närmaste timmen fråga vad ni vill. gärna många frågor (a) haha. Är medveten om att jag inte kommer få lika många frågor som "de stora bloggarna" eftersom jag inte har lika många läsare men iallafall någon vore roligt.


så kom igen, ta vara på erbjudandet ;) HAHAHHA och fråga loss nu haha
Gör mig sysselsatt!



men skit i det då !! hahah

En bild säger mer än 1000 ord..

Ibland behöver man inte säga ngt.....



Bee movie

Igår kväll åkte vi till Jonas för att kolla på en film. Det blev den animerade filmen Bee Movie, som jag btw har vela sett rätt länge. Jag tyckte den var huuuur rolig som helst. Jag garvade hela tiden haha. Enda nackdelen nu är väl att man aldrig kommer kunna se på ett bi normalt igen hahaha. Jag gillade den skarpt iallafall :) Har ni sett den? Vad tyckte ni?



Filmen handar om Barry (stavning?) som nyss har tagit examen och ska nu ut i bilivet och jobba. Jobba för bin är inte hans grej utan flyger ut ur boet tillsammans med pollenfångarna och träffar en människa. Dem blir vänner och under dessa dagar upptäcker han att vi stjäl honung från dem. Han gör nu allt han kan för att försöka få tillbaka honungen.

Jag tycker handlingen var bra, karaktärerna var super och meningarna var huuuur roliga som helst hahahhaha
Jag rekomenderar denna verkligen !

JAG KOM IIIIIIIIIIIN !!!!!!

YES YES YES !!!! jag kom in på högskolan i gävle !!!! Gissa om jag är glad :D

visst ja visste till 90 % att jag skulle komma in eftersom jag hade bra över snittet som var förra året men man ska aldrig ta något för givet, det har jag lärt mig. Men nu sörrni, nu äre andra bullar!

Nu ska madde plugga till förskolelärare :) haha tänka sig! :D


solig kväll

hej. tänker inte skriva långt för det tar tid med en hand -.- haha. jag ska njuta av solen lite nu =) sen kanske bada.  eller ja, benen för pallar nog inte att simma och så. hemma från jobbet imorgon också. dem tyckte att det var lika bra...svårt att jobba med en hand också. Får se hur det går imorgon, jobbar juh lörag kväll och söndag dag. Men ja hoppas det ordnar sig på ett eller annat sätt =)

ha en bra torsdag kväll =)

kraaam sötnosar

skadad men bra ändå

hejsan

nu har jag vart till hälso och det var iaf inget brutet men rejält skadad haha. blåmärken och omtöcknad. ont överallt och armen är bättre bandagerad än min nödlösning haha. nu hoppas ja att det går bra imorgon bara,, :)

vi hörs sen.. läre vila lite

kraaaam madde

Lyckat!


sorry för mitt feta lår -.-

hej bloggen!

time to say goodbye.....haha näe så illa är det inte. Dock är det inte bra :( jag råkade klanta till mig rätt rejält nu när jag skulle ut med boyen innan bussen skulle gå. Jag snubblade till på något sätt och ramlade ner för trapporna! AAAJ! -.-' nu sitter man med rätt rejäl stukad hand/arm, blåslagen och omtöcknad. Ska till hälsocentralen så fort dem öppnar. Dem på jobbet är säkert arg på mig nu men jag kan inte jobba såhär. :( Känner mig som världens sämsta :( -.-'
Det är samma hand/arm som ja klämde fingrarna på igår. Vad händer imorgon? brutet ben? haha -.-' gaaah !!

nu ska ja lägga mig och vila sen ringa hälso sen käka alvedon. this is f*cking killing me!

kraaaam på er

ps...smöriga ha det bra och krya på dig skulle sitta fint (a) *visslar* HAHA

Någon som vet?

Är det någon som vet hur man ser hur många kommentarer man har? Förut på den gamla plattofrmen kunde man se direkt på arkiv och kommentarer men det går inte nu. Inte för mig iallafa.. Någon som vet om man kan kolla eller funkar det inte längre?

vore tacksam för svar :)

rublik vare här...

HEMMAAAAA!! skönt med andra ord. Speciellt idag eftersom jag är så trött, sliten på något sätt plus att jag klämde till fingrarna så jag kan inte röra vänster hand så bra. Inte direkt ett drömläge nu när man jobbar så mycket och då man är rätt beroende av båda händerna. men det ska nog gå bra :)

Jag som hade tänkt lägga in bilderna från sakerna jag fick hem igår men tar det senare eller imorgon. Kameran är fortfarande inte här haha. Jag känner att jag inte hade så mycket mer att komma med nu :P sorry folks ....

Ha det så bra så länge så hörs vi lite senare :)

Rapport från jobbet

Hejsan på er!
Nu har jag en liten tid för att skriva lite. Jag sitter på jobbet och har rast vilket är himla skönt :)
Dock ska jag inte slösa bort hela rasten vid datan utan tänkte faktiskt viiila ;)

hörs vid 4 när jag kommit hem

kram på er

Sovdax

Förlåt för att jag varit så ointressant idag. Har knappt vart hemma. Först städade vi hela huset, sen åkte vi och badade och efter det tog vi en liten biltur runt havet. Mycket fina ställen kring här som man inte är vid så ofta. Såg en massa djur också, bland annat en räv, en älg och några rådjur. Rena djurens dag hahaha.

Nu ska jag däremot lägga mig, jobb imorgon men skriver när jag kommer hem :)

kram på er och GOD NATT

Tisdag

God morgon! Eller ja, det är väl inte morgon nu men det blev bara att jag sa så när det var första inlägget idag haah. Idag i postlådan låg det lite paket till mig. Bland annat paket från cdon som jag beställde igår eller i söndags eller när det var. Dock blev jag besviken för dem hade inte lagt i alla varor men tagit betalt för alla så ja ska nog allt mejla dem. Detta har hänt mig förr med så jag förstår inte varför man inte kollar två gånger i paketet innan man skickar iväg det?! men det händer väl den bästa antar jag. Fick även hem min tröja från Avanna som jag beställde för ett tag sedan. Lägger in bilder sen (har inte kameran hemma nu...) så den får ni också se sen :)

Nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag :)

kram på er

Förslag till en icke trött Madde?

Hemma. Eller okej har vart hema ett tag haha, men jag har svarat på kommentarer, duschat och plockat undan lite. Tänk vad skönt det är att man är ledig imorgon haha. En dag gör så mycket. Speciellt i detta arbetet hehe.

Nu är man såklart inte trött alls vilket är delade meningar just nu haha. Jag vill sova och så medan man kan men å andra sidan är det skönt att  vara vaken när man kan det. Några ideer om vad man kan göra? Finns det några bra sidor på internet att besöka? några bra bloggar att läsa? Kom med förslag vettja

jobb snart...

Hejsan! Nu skriver jag här lite snabbt innan jag måste kila till jobbet. Jobbar kväll ikväll men det är lungt eftersom jag är ledig imorgon. Då slipper jag komma hem 11 och kliva upp 5. haha Lite jobbigt som ni förstår?!

Nu ska jag iallafall säga hejdå, så hörs vi nog ikväll :)

ha en bra måndag!
kram

Ännu en filmkväll och en sjuk dator


Hejsan svejsan på er sötnosar. Hur mår ni denna söndagkväll? själv mår man sådär. Jag mår bra, inte den biten haha men min dator har blivit lite sjuk. Den fick plötsligt massa virus :O Jag hoppas det går att ordna för jag vill inte ha en sjuk dator :( Tur att man har tillgång till en annan så man kan blogga och hålla sig uppdaterad om saker och ting ^^ haha


Jag har iallafall nyss kommit hem från en filmkväll hos Broberg. Vi kollade på en komedi som hette Americanizing shelley. Det är en komedi som handlar om en kvinna från indien som flyttar till usa för att hitta hennes förlorade kärlek och för att göra det måste hon göra sig mer amerikansk. Den låter kanske inte speciellt bra men den var superrolig haha. Två kulturer som krockar blir både hemskt och mkt roligt. En oväntad film som var sevärd.














Nu ska jag fortsätta läsa min bok sen sova. Hörs imorgon
kraaaam och GODNATT

Hemma igen

Nu är man hemma igen då. Det gick fort nu såhär på morgonen. Vaknade halv 10 och Fredde kom halv 11. Man hann inte säga något till mamma typ så det var lite tråkigt men ja, det finns fler dagar ;)

Igår började jag läsa boken som jag köpte. Om den kvinnliga kannibalen Kathy Knight. Det var fruktansvärt det hon gjorde måste jag säga. Dödade mannen med 37 knivhugg, flådde liket och styckade honom. Sen kokade hon hans huvud och serverade det som middag till hans barn. Asså fyyy fan (ursäkta svordomen men känns som ett måste...) Stackars barn som vet att dem ätit sin pappa?! Hur tar man sig ur det psykiskt? Ush!! Hon sitter iallafall i finkan idag med livstid utan möjlighet till benådning eller tidigare frikänning. BRA !!

Jag ska fortsätta läsa den nu så får ni ha en bra söndag!

kraaam Madde

Kvällslyx


Badkar är väl ändå ett vardagslyx? speciellt när man inte har något eget ;)

Nu har jag precis sett klart en film med mamma och brorsan. Dock var det en film jag redan sett förut men de andra hade inte sett den. Dock var den inte lika bra enligt dem som jag tycker haha. Nu tänkte jag lägga mig i ett bad (har inte det hemma så man måste passa på...), smörja in mig i den nyinköpta bodybutter'n och sen lägga mig ner för att läsa lite. Jag orkar faktiskt inte göra mer än så hahaha. Sover noll om nätterna hemma (inte lika varmt här.) och sen så är det faktiskt skönt att inte göra så mycket alla gånger eller håller ni inte med? :)

Ja ni får ha en fortsatt mysig lördagskväll så ska jag ha min lilla lyxkväll :)
hörs imorgon, troligen inte jättemycket då Fredde ääääntligen kommit hem!

kram och God natt !

Hoppas

En lyxig liten tävling hittade jag ute där i bloggdjungeln. Denna hos Catwalkqueen :)



Klänning från Chicy.se, dockor från Voodolls, smink och presentkort från Care of Lena, te från Mighty Leaf, nagelkit från Depend, halsband från Puss.

Tävla här.

Lite småplock

Hejsan i lingonskogen. Nu har jag kommit hem till mamma. Var inte meningen jag skulle vara där idag haha men blev så ändå, ska sova här tills imorgon då Fredde kommer hem från gbg. Han kollar juh på "the boss" ikväll ;) Iallafall stannade vi i stan en snabbis och jag hittade på tok för mycket. Ni kan juh se på bilderna här nere hahaha. Jag hittade även en till present till Fredde som jag tror han kommer bli glad över och så hittade jag faktiskt en sak till Ola med ;) Nu ska man bara ha ett tillfälle att ge honom den men det kommer väl ;) haha.


lite godis en lördagkväll är väl inte olagligt? ;)


köpte lite bodybutter; vanilj och mango :)


En bok om en riktig kannibal. En verklig händelse om en kvinnlig kannibal. Verkar otroligt bra hahaha. Dessutom kosta den bara 50 kronor :)


en skjortklänning / tunika (stavning? ) som jag hittade =)

  
små skålar jag hittade på Dollarstore för 20 kronor. Inte illa för så söta saker.

Men Freddes och Olas grejer lägger jag inte in förrän efter ;) haha

kommande tävling....

på tal om bätte humör kan jag passa på att berätta att det blir tävling inom kort igen :)

spännande... ;)

vad kan det vara? hahaha

Ola...

Nu är jag på bättre humör (a) Ola är ändå bäst.....



Hiss och diss vecka 27

Idag är det juh Fredag vilket innebär Hiss eller diss :D
känner att jag kommer med det såhär lagomt sent men vad ska man göra? haha



* Dagens hiss är ledighet. Inte för att jag jobbat mycket denna vecka pga sjukdom men ledighet är ändå något som alla uppskattar och speciellt jag eftersom jag kommer jobba röven av mig i sommar. Då är varje timma ledighet värdefull och det spelar egentligen ingen roll om man vilar, läser en bok eller festar, alltid lika skönt med ledighet!

* Smoothies är en annan grej jag vill hissa denna  vecka. Man kan göra alla olika möjliga varianter, alla är lika goda och alla är nyttiga! Mumma

* Min nya mobil, Nokia 6300. Den är snygg, liten och alldeles underbar!



* Mamma är en hiss. Hon ställer alltid upp i vått och torrt. Även om jag skulle ringa 3 på morgon för att fråga en sak. Jag vet att jag alltid kan ringa henne och be henne om något. Så ska mammor vara och jag hoppas att fler har det så!


* Jag verkligen HATAR folk som är otrevliga och sura, och helst utan anledning. Nu på jobbet (nämner inga namn..) är det en som är väldigt otrevlig mot mig, fast jag inte ens gjort henne något. Så har det vart från första börja. TACK LIXOM?! Det känns inte roligt då det inte ens är roligt att jobba då det är såhär. Men jag tänker skita i det, om hon vill vara sur får hon vara det :P Tråkigt äre iaf.

*  Även fast jag vill hissa min nya kamera kan jag inte göra det ännu haha. Korten ser inte allt för bra ut på skärmen men antar att dem blir 1000 gånger snyggare på datorn, men det går inte ens att lägga in bilderna på datorn. FET DISS !! ska jag tala om haha. Hoppas johan får till detta då det ev blir en HET HISS istället ; )

* Feber kan dra haha

madde är arg

GAAAAH VA ARG JAG ÄR !!!! det går inte att lägga in bilderna på datorn.. inte någonstans! det visar inte ens att det finns några bilder på den! just nu är jag inte alls nöjd med detta köp -.- jävla skit haha

ja vet inte vad jag ska göra heller :S då det inte går att uppdatera programmet jag fick med till skivan och det inte visas några bilder någonstans mer än på själva kameran? några förslag? hahaha

det där med mobilbloggning

åh jag skulle testa mobilblogga men den vill inte samarbeta -.- som vanligt hahaha
nr jag ska logga in på internet på blogg.se blir det vitt och sen avslutas skiten haha

ni kanske får se lite bilder senare :) från mobilblogg asså

over and out!

*pust*

Hejsan hejsan!

Nu har jag tid att blogga. Först idag jobbade jag (vilket gick förvånadsvärt bra med tanke på att jag hade feber...) och sen när jag kom hem kilade jag över till ICA för att hämta ut mitt paket med min nya kamera och mobiltelefon. Jag vet inte vad jag tycker om kameran än för jag tycker bilderna ser värre ut än min andra på skärmen men kan hända att det är för mkt pixlar på för liten skärm så det blir super när dem hamnar i datorn. Får se sen helt enkelt. Dock måste jag installera massa saker och dona på på min dator innan jag kan lägga in bilderna så det blir imorgon eller senare ikväll då jag inte har någon energi kvar just nu plus att det snart kommer åska (tror jag...) och då vill jag inte ha min dator i. Nu kan ni kankse undra varför jag har freddes igång men den är bärbar vilket betyder noll sladdar = noll skada på datorn ;)

Iallafall är jag nöjd med telefonen (nokia 6300). Den funkar skitbra och tar rätt bra kort. Dock saknar jag lite låtar så ska se om jag kan föra över dem från min eller ladda hem lite låtar sen :) Fattas lite ola om man säger så ;) hahaha

Nu har Malin precis gått hem och snart kommer mamma, moster och lillebror över en sväng. Så ja jag hinner inte skriva så mycket mer nu hahaha

men vi hörs sen :) med fin fina bilder i hope

kraaaaam

Slott, vackra slott

Åh jag kollar just nu på Simon och Thomas på trean. I just detta program är dem och ska inreda i ett slott. FATTAR NI? dem bor i ett slott! :O Jag vill också! Detta slott på bilden är strömsholms slott vilket är underbart vackert både på insidan och utsidan. Jag ska också bo i ett slott när jag blir stor!


Nytt i bokhyllan

När jag var på affären handlade jag två böcker. Dels för att dem var billiga (40 kr styck) och sen för att dem verkade bra. Jag gillar dessutom att läsa mycket som ni vet. Inte för att jag kommer ha mycket tid till att läsa eftersom jag jobbar så mycket men det kommer juh en tid efter det eller hur?! ;)

De två böckerna var iallafall



Är det någon där? av Marian Keyes

Nedbruten och omskakad ligger Anna Walsh på soffan hemma hos mor och far i Dublin. Hon är ett vrak i allas ögon men har bara en sak i huvudet; hon måste tillbaka till New york! New York betyder allt. hennes lägenhet, drömjobbet och världens bästa man och make, Aidan. Men inget är sig längre likt i Annas liv...
I är det någon där? möter vi den fjärde Walsh-systern Anna, den förut så vilda och "galna" systern som skärpt sig och skaffat sig drömjobbet på sminkföretaget Candy girrrl- med obegränsad tillgång till gratisprover- och gift sig med drömprinsen, Aidan.

Jag ser fram emot att läsa denna :)



köpte även El choco skriven av Markus Lutteman och Jonas Andersson

Inga lås på celldörrarna, inga vakter på avdelningen. Vapen i mängder och obegränsad tillgång på narkotika. Hit, till det beryktade San Pedro-fängelset i Bolivia, fördes Jonas Andersson från Kungälv efter ett misslyckat försök att bli skuldfri genom att smuggla kokain. Men i den genomkorrumperade och brutalt våldsamma miljön fick Jonas ironiskt nog ordning på sin tillvaro. Han slutade med droger, gifte sig och blev pappa- allt innanför murarna.

Jag tycker denna verkade bra eftersom jag älskar biografier och dessutom var juh denna svensk. Jag hade ingen aning om att han hade suttit där så denna ska bli intressant.

plåster på såren

Eftersom jag fortfarande inte mår så bra gick jag över till affären för att inhandla lite smått och gått. Lite som plåster på såren ;) haha. Jag köpte kladdkaka och grädde (mkt fett jag vet men bränner bort det i helgen..), två böcker (visar i ett senare inlägg), tidningen chick och sen provade jag äntligen en smoothie från Chiquita i smaken Ananas/banan. Den var hur god som helst. Tog slut för fort dock ! :(
Den innehåller:
* 1/4 ananas
* 3/4 banan
* 1½ pressad apelsin
* 1 droppe citronjuice



Nu ska jag ta mig en bit kladdkaka och grädde (om jag orkar vispa hahaha) och så visar jag er böckerna och det sen :)

kram så länge

febrig

Hello!

Nu börjar man må lite bättre. Tror det är för att jag har tagit lite alvedon (ipren..) men ändå. Jag skulle ringa till hälsocentralen idag men då har dem bara öppettider från 8-9 vilket jag såg försent så jag ska ringa imorgon från jobbet och höra vad dem tror att det är  alternativt boka tid tills nästa vecka. Det känns som om det är över till måndag men man vet aldrig. Det har suttit i nu snart en vecka. Jag vet inte vad det är heller. Jag mår illa, yrsel, ont i magen och huvudvärk. Hade även 38.8 graders feber när jag tog tempen för en timme sedan. Det förstod jag nästan när jag låg med långärmat 
och jeans under täcke och frös FAST det är 35 grader inne här. Så jobb imorgon lockar inte kan jag säga men har inte råd att vara hemma mer och dessutom så är grönt rätt lätt ändå. Hoppas jag! *peppar pepper*

Nu tänkte jag iaf kolla på en film, spela ngt spel eller sova en stund. Olika saker jag vet haha men jag orkar inte så mkt just nu! Man har noll energi. så ja.. vi hörs sen

ha det så bra så länge =)

kan inte somna...

Jag kan inte somna nu -.- typiskt :( så ja bloggar väl istället då haha. deta är tävlingar jag är med i. Var med ni med vettja.


vinn en bh i strl 80 c från H&M hos Ida.
tävlingen avslutas den 17 juli. Tävla här :)



Jag är även med i denna tävling hos Marvilicious där man kan vinna en väska från DKNY :)
tävlingen avslutas 7 juli. tävla här .



Jag är med och tävlar om 1 biobiljett sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av StarOfUsA. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du har ingenting att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 12/7 på dig.


besöka doktor?!

åh är inte detta typiskt? Jag gick upp imorse, yr i bollen och illamående men tänkte att det kunde gå över, gick på toan för att börja göra mig iordning men sen hände det.. det kom spy och huvudvärken satte in.
Jag kunde juh inte jobba idag :(
Satans skit lixom eftersom jag ville komma iväg idag, jag ville komma igång igen... Jag får ringa ner till hälsocentralen senare idag (eller tar man bara en nummerlapp? ) för att se om jag har något virus eller något i min kropp som gör mig dålig eller om det är något annat. Såhär orkar jag bara inte ha det längre -.-'

pga mitt tillstånd (haha) så tänker jag inte vara överdrivet aktiv idag. Tänker blogga när jag känner för det, självklart uppdatera er om hur jag mår ifall jag kommer ner till farbror doktor. Hoppas ni har en fin dag iallafall och önska mig en bra dag och en krya-på-dig-hälsning kankse ;) Nu ska jag ut med hunden och sen lägga mig till sängs igen. Hej hej













crowned


Just nu kollar jag på Crowned på trean. Det är en sjönhetstävling för mor och dotter. Jag vet egentligen inte vad jag tycker om skönhetstävlingar. Visst roligt att kolla på men jag vet inte vad jag tycker om att tävla i skönhet. DOCK tycker jag att det är FEL om den som tävlar har skönhetsopererat sig så det ändrat utseendet. Som detta par. Mitt hat-par. Dem är inte vidare fina, mamman har skönhetsopererat både tuttar och face som ni ser och dem är så kaxiga och har taskig attityd. BLÄ på dem haha. ändå måste man kolla.. typisk usa-reality

kollar ni på detta föresten? :)


mitt hat-par Laura och Patty

Yogamadde?



Efter städningen så satte jag mig ner för att träna Yoga. Fick hem en träningsdvd med Yoga för någon dag sedan så jag testade den idag. Asså även om Yoga är en stillsam träning så blir man svettig och tro det eller ej men man bränner ca 100-200 kalorier i timmen på Yoga. Inte mycket men många kalorier för lite ansträngning eller hur?! Det var iallafall hur skönt som helst men min balans klarade inte alla övningar men då har jag något att jobba på hahaha.

Godissugen är jag också -.- men jag ska försöka låta bli. Vet vad jag tar istället? Värmer äppelbitar och häller kanel på dem och så blandar med lite nötter. GOTT ! :)

Städning....


Det är dax för mig att röra på mig lite. Tänkte plocka undan lite och sådär!

Vi hörs väl sen efter att städtanten slutat hahaha ;)

Snygg klänning!

Jag älskar tävlingar! Vem gör inte lixom? Dock brukar jag aldrig vinna men det är en annan sak hahaha
Nu har iallafall Natalie en tävling där man kan vinna en klänning! Ubersöt klänning dessutom! Tävla här!

Jag håller tummarna! :P


tävlingen avslutas den 6 AUGUSTI.. (hahahaha)

Madde testar

Hello läsare!
Idag är det onsdag och jag är hemma idag med eftersom jag fortfarande är sjuk. Inge roligt men jag har bestämt mig för att jobba imorgon så det läre bara bli bra idag hehe. När jag var hos mamma i förrgår köpte jag några Naturdiet smoothies eftersom jag älskar smoothisar ville jag prova dem. (och ja jag vet att man ska gå ner i vikt av dem och ja jag köpte dem därför...) Dem var faktiskt god. Eller iallafall banan och apelsin som jag provade nu till lunch. En sån här förpackning innehåller 330 ml och har 200 kalorier. Inge problem för mig att dricka några sådanna här ibland istället för mat inte ;) Dock ska jag inte ersätta alla måltider och inte varje dag utan någon gång ibland. Tråkigt att jag inte har sett dem i andra affärer än just i den hos mamma men dem kommer väl gissar ja.

Jag rekomenderar dem iallafall om man vill prova! Dem smakade inte alls tillgjort eller så.


Finns i smakerna
* Banan och apelsin
* Granatäpple och hallon
* Mango och persika

118 100

En lietn ny filurig grej man kan göra är juh att messa vilken fråga som helst till 118 100 så får man ett svar. Jag kunde inte hålla fingrarna borta utan messade

" Kommer justmadde.blogg.se bli en av de stora bloggarna?"

svaret blev:
"vi på 118 100 tror att Madde kommer att bli en känd bloggare inom snar framtid eftersom hon skriver om så mycket olika saker, använder ett bra språk och mycket informativa bilder! Vi tror stenhårt på Madde!"


HAHAHAHA roligt vare iallafall ;)  

Lite saker...

Idag var jag och mamma även över till Eriks hjälpen som finns här mittemot min lägenhet. Jag har aldrig varit in dit fast jag vet att det ligger så nära. Hittade en t-shirt, ett par jeans, en scarf och 40 galgar. för 100 kronor. = FYND! Jag som har haft brist på dem länge och dem kostade bara 50 öre nu så det var bara att ladda upp lagret hahaha. Hatar att inte kunna ha allt upphängt!

Sen på tal om kläder, idag fick jag hem ett paket med ett linne i från Noa Noa. Jag vet inte varifrån den kommer, varför jag fått den eller något. Men det stod juh mitt namn och adress på paketet och i den låg ett linne. Linnet är värd 600 kronor och jag förstår verkligen inte varför jag fått den ahaha men jag tackar och tar emot jag ! så TACK varifrån den nu än kom från ; ) Dock är den lite för liten då tuttarna (typiskt!....) inte får plats riktigt men kankse när jag gått ner lite.


tröjan jag hittade på Eriks Hjälpen för 25 kronor. Den är osa/brun


Den blommiga scarfen jag köpte för 15 kronor


ett sött rosa linne från Noa Noa som plötsligt kom i ett paket till mig!

Teknikshopping

Nu har mamma åkt hem :( Nu måste man vara vuxen igen haha. Näe men ja e nerdrogad på alvedon så det går nog bra nu ett tag ;). Tvättar iallafall nu, läre bara göra det då det var tvätt överallt. Pallar inte sånt haha.


Beställde även en ny digitalkamera och en ny mobiltelefon idag. Ja jag vet att det kanske var lite onödigt att beställa en ny kamera då min nyss blivit lagad?! men det är bara 6 megapixel på den jag har nu och på den jag köpte är det 12. Asså dubbelt så bra och bra pris. Klart som attan jag slog till. Jag hade tänkt köpa en systemkamera men detta är juh bättre enligt mig då den är mindre och lämpligare att ha med sig än en systemkamera. Kameran var en Nikon Coolpix s700 för 1990 kronor. Nu har jag juh snart två kameror men antingen tar Fredde den andra eller så säljer jag den till lillebror. Köpte även en ny mobiltelefon då min är helt slut. Okej inte helt slut för allt funkar utom att det hörs dåligt när man pratar i den, vilket är en viktig del enligt mig hahaha. Så det blev en Nokia 6300 i rött ;) Den kostade 1479 kronor vilket är ett rätt bra pris tycker jag då den hade det mesta en mobiltelefon kan ha.


Nikon kameran med 12,10 megapixel :)


My future mobile ;)


Jag vill inte höra något dåligt om dessa nu för då blir jag ledsen hahaha

Jag lever

Hejsan! Ehm det blev inte riktigt som jag hade tänkt igår. Jag klev upp och gjorde mig klar för jobbet sen hände inte så mycket mer. Jag började må illa och kände att jag inte skulle orka jobba så jag ringde och sjukanmälde mig och bums i säng igen. Sen vaknade jag vid 12 eller nå och åkte med Fredde till mamma (medan han jobbade...) och så var jag där hela dagen. Skönt att bli ompysslad när man är sjuk eller hur?!

Sen följde mamma med hit idag och ska vara här hela dagen så jag kommer inte sitta här förrän ikväll.

hoppas ni har en bra dag :) själv ska man försöka bli friks!

kraaaam på er

RSS 2.0