recension av produkterna!



Ni minns sakerna jag fick hem av Yves Rocher ? =) Nu har jag testat alla produkterna iallafall och jag tänkte berätta lite om dem och vad jag tyckte :)

*Spa vegetal- (Aqua peeling med vit lera som har renande egenskaper. Befriar kroppen från orenheter och gör kroppen mjuk och len.)
- jag tycker att den håller vad den lovar, huden känns len och babymjuk efter en dusch och den luktar dessutom hur gott som helst!

*Parfym Naturelle edt- (En doft av sorglöshet och lätthet, en fräsch och sprudlande Eau de Toilette med gröna doftnoter, blommiga och fruktiga som för med sig vårens ungdom. Den sprudlande och vårlika doften, en cocktail av grönskande trädgård med en glimt av gröna, saftiga äpplen, avslöjar ett grönskande inre, oskyldigt och ljust, sammansatt av jasmin från Egypten och persikoblommor, uppbyggd av ceder från Virginia, ambra och mysk)
-Den doftar verkligen fräscht som den lovar. Det är en shopping-parfym tycker jag. Lätt och passar många olika personligheter och smaker tror jag. Jag kommer använda den, men dock bara till lättare tillfällen om ni förstår vad jag menar haha.

 *Phytum active Nutricion S.O.S- (mot kluvna hårtoppar. Appliceras på hårtopparna i både vått och torrt hår.)
- Den luktar rätt okej och den är lätt att smörja in, eftersom jag inte hade kluvna toppar innan så vet jag inte om den funkar mot det men topparna ser snyggare ut nu så jag kan tänka mig att den gör det den ska.

Sebo Specific- (Intensivverkande dag- och nattcreme mot ojämnheter. )
- Den funkar bra tycker jag, den känns ren och fräsch. Krämen känns behaglig och ligger bra på ansiktet. Man ska juh använda denna tillsammans med rengöringskräm och ha ett rent ansikte varje dag för det är ingen mirakelkräm.

Cauleurs nature Extensium mascara- (mascara som ska förlänga och böja dina ögonfransar.)'
- Jag är alltid lite kritisk till produkter som lovar stort att man får ex 50 % större fransar och så vidare eftersom dem oftast lovar mer än vad dem kan hålla, tråkigt men sant. Jag tycker dock denna vrider upp fransarna rätt bra och det blir en bra svart färg. Jag är nöjd med den.

Det är denna goodiebag ni senare kan vinna :) kolla in senare ikväll :D
klickar ni på länken till Yves Rocher får ni dessutom 50 kronor att handla för :)
Yves Rocher



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0