Kvällens outfit

Okej fredde har ännu inte kommit hem än *börjar bli hungrig* så jag hinner skriva en snabbis och lägga in kvällens outfit :) Det är inget speciellt. Ett par gamla jeans, en svart oversize top med ett rött band runt. 
Icke att glömma det  söta blom-hårspännet från hm i håret haha. :)

och ja spegeln är jätteskitig haha






okej världens fulaste bilder men äsch haha. ja kan inte ändra hur ja ser ut -.-' ;p

nu snart kilar jag och så kommer mer bilder sen
puss på er

Garderoben

Ja som ni ser på före-bilden så såg det förj*vligt ut och det behövdes en riktig städning där. Jag rev ut allt och packade och sorterade om lite granna. Nu har jag linnen och t-shirtar till höger och tunikor till vänster. Känns bra hehe. Hoppas jag hittar bättre och lättare nu bara.





Ola får hänga med i garderoben han med. Denna är från när vi fira hans 21-års födelsedag ;) På den tiden kallades jag visst norrlandsmadde istället för guldfisken haha.


Idag var det så varmt så jag satte på mig en klänning från Gina som jag aldrig använder annars. Jag ser ut som en gravid någonting i den (a) men äsch haha hemma går det bra right? ;) Men man får en j*vla klyfta i den haha!



Nu ska jag snabbduscha sen ska jag byta om och så ska vi åka till Jonas och grilla lite innan crousingen. Ha en bra kväll allihopa så hörs vi ikväll eller imorgonbitti :)







Hissar och dissar

Glömde visst bort att hissa och dissa igår men jag tror inte någon saknade det haha. jag kör en nu istället ;)


+ Denna gång vill jag hissa mat, närmare bestämt grillat. Visst är det underbart? Att sitta på en stol i värmen och känna doften av grillat. Kanske smutta på en cider haha. Jag har dessutom blivit helt galen i grillade grönsaker som paprika, champinjoner och majs. Jättegott och jättenyttigt haha. Ikväll ska vi iallafall grilla and I cant wait....

+ Solen lyser idag igen och man kan inte annat än njuta av värmen och glädjen som solen för med sig ; )

+ Jag vill även hissa musik. Utan musik skulle jag bli galen och hade jag inte haft musik idag medan jag 
städar  (ja tråkig men sant.. ja städar just nu haha ) så skulle jag blivit galen. Med musik kan man uttrycka hur 
och vad man känner i alla lägen och ja.. musik is the shit..


- Jag vill dissa Fortum. Konstigt kan ni tycka haha men jag närmare bestämt HATAR det företaget. Dem skickar påminnelser på påminnelser på räkningar som man har betalat för flera månader sen och när man väl ringer och meddelar dem det så säger dem" jaha förlåt, det har nog blivit ett fel" NEHE? menar du?! När vi bodde i Stocka fick vi varje månad ten massa påminnelser på räkningar från flera månader bakåt som vi givetvis hade betalat. Vi ringde
och klagade och dem bad om ursäkt men nästa månad hade vi fått en till påminnelse.  Jag vet fler som har exakt samma problem, nämligen får hem påminnelser på räkningar som man redan har betalat för flera månader sen. Jag fullkomligt hatar dem och jag skulle inte rekomendera dem. Tyvärr har vi inget val eftersom vi bor i lägenhet -.-' men så fort vi flyttar härifrån blir det eon eller något annat.

- jag måste även dissa gladiatorsandalerna. Dem är tyvärr inte fin någonsans haha. Så usch håll dem borta
 från mig så är jag nöjd ; )




Posh

Posh har förut gjort ett antal reklamkampanjer tillsammans med Marc Jacobs och nu har hon gjort ännu en. Jag vet 
inte vad jag tycker om själva bilden dock. Den var lite tråkig och hon såg ut att vara pissed off. Dessutom var det världens fulaste hatt haha.



God frukost är en bra start på dagen


Visst är det sant? Asså frukost sägs ska vara det största målet på dagen och man brukar säga " ät frukost som en drottning, lunch som en prinsessa och middag som en fattig" och visst stämmer det kanske. Frukost är superviktigt att äta. Man kan dessutom äta den på så många andra sätt än mackor och oboy. Jag har på senare tid börjat äta havregrynsgröt till frukost vilket till en början var äckligt och osmakligt men som nu smakar bra med lite kanel och någon frukt på. Så här innan fastan och GI fas 1 igen så ska jag njuta av dessa tallrikar med havregrynsgröt. Eftersom i fas 1 får man inte äta säd, havre, vete och råg ex, vilket innebär hej hej gröt haha. *snyft* men endast 2 veckor så det klarar jag. Har juh gjort det förut hehe.

Ikväll är det crousing så vi ska dit och kolla läget. Det är juh sol ute så jag hoppas det håller i sig hela kvällen. Kommer dessutom ha med mig kameran så ni får se bilarna och folket ikväll eller imorgon bitti :) Före crousingen ska vi grilla hos Jonas, ska bli underbart gott. Mums haha. Vad ska ni själva göra ikväll? lördag och allt.

Nystart

Ja Zara vann juh hela talang 08. Visst hon är bra men jag hade nog hellre sett Seth eller John eller johan eller vad heter han? haha. Grattis till henne iaf :)


Jag kikade in på sidan hälsokostgrossisten.se där man kan köpa diverse olika produkter inom hälsa och träning. Jag skulle köpa en ny detox men fastnade istället för ett paket med 5 dagars fasta. Man ska alltså bara dricka i 5 dagar (som jag förstår det..) och med hjälp av det hjälpa till med att driva ut slaggprodukter mm som detox fast snäppet bättre. Efter den veckan ska jag jobba STENHÅRT med träningen. Nu är det slutlarvat alltså. Fick dessutom svar av experten Ola Lauritzson idag som jag mejlade för någon dag sedan och han visste inte heller varför jag hade gått upp så många kilo igen när jag fortfarande tränar och äter nyttigt för det finns juh massa kilo att ta av (enligt alla listor hit och dit har jag ca 20 kg övervikt men jag tänker inte gå ner så mkt... räcker med 10-15 haha ) så ja... gäller väl att inte tappa modet i guess :)

Nu undrar jag vad jag ska hitta på nu, fredde och brorsan åkte till Broberg en sväng för att kolla på en bil...kändes inte så roligt direkt haha. Kanske man skulle hyra en film? får höra med dem när dem kommer tillbaka ...

Talang 2008


Ikväll är det äntligen final av talang 2008. Väldigt mycket sångframträdande med i årets final. Jag personligen tycker väl att det är lite tråkigt med sång i finalen. Det är roligare att se mer avancerad talang som trolleri, pianospel eller jonglering då. Även om dem som sjunger är bra, missförstå mig inte. Så därför hoppas jag att magikern, jonglören eller hon som spelar piano vinner (a) haha.  Ska ni se talang ikväll? Det ska iallafall jag göra, i brist på annat haha.

Det blev dessutom väldigt molnigt här nu så solen försvann. Blir att byta om från klänning till jeans och top. *morr*

ha en superbra kväll på er :)
kramis

yatsy

Idag är det fredag och solen lyser varmt och skönt där ute. Jag gick givetvis på en promenad med boyen idag innan frulle, eller saken är den att jag inte ätit frukost än. inte hungrig men måste väl äta något gissar jag (a) haha. jag har blivit så dålig på att äta, är aldrig hungrig liksom. Sjukt jobbigt för er som inte vet hur det är. Iallafall ska jag försöka bättra på det. 
att äta fast man inte är hungrig är inte roligt, speciellt inte när man redan ser ut som en tjock gris och sådär men det försöker jag också jobba på. Att tänka annorlunda.

Iallafall satte jag mig imorse och spelade lite yatsy, för mig själv och jag fuskar faktiskt inte även om jag är själv. Det gick rätt bra iallafall. Fick yatsy 4 gånger av 6 fast på en av gångerna räknades det inte som yatsy eftersom jag körde uppifrån och ner och jag fick det på tvårona. Lite jobbigt om man säger så haha. Dessutom visade min statestik att man får sååå mycket mindre poäng om man kör uppifrån och ner istället för att hoppa runt bland alla de olika kategorierna. Blir det så för er också?

Ja nu ska jag spela lite på king.com sen blir det ut en sväng i solen igen.

kram på er :)

kvällen

nu har jag kollat på du blir vad du äter, och så har jag vart ut på en långpromenad nu med boyen :) mkt skönt.
så till dig annonyma person som kommentera att ja skulle vardagsmotionera mer... ja gör det ;) varje dag haha.

nu blir det att äta några små jordgubbar och sen blir det att vänta på att klockan ska bli 22.00 och murder på trean. Det är huur bra som helst. Kram på er

smoothie

Nu har jag precis druckit en smoothie i smak av jorgubb och melon. Gott gott! Nu snart ska jag kolla på du blir va du äter på trean. Tror det är idag iallafall. Det är iof gamla avsnitt men kan mycket väl vara ett jag inte redan har sett ;)

Kollar ni på det ibland? :)

aja kramis på er

Maj snart slut.

Nu har även maj månad gått (okej snart då..) det var dags att mäta igen och jag har tyvärr inte gått ner en enda cm från förra månaden. Iaf inte på ställen som ja mäter när jag lägger in bilder. Nu ska det gå en månad innan jag mäter mig
igen. Det var tragiskt! Jag ska även mejla någon expert snart och fråga varför jag inte går ner något fast jag tränar så mycket som jag gör. Iaf så syns det att jag gått ner lite iaf och det är väl en tröst... haha


Utkikstornet i ilsbo

Igår var vi juh en sväng till utkikstornet i Ilsbo och jag kan säga att jag blev höjdrädd haha. För det första var trappan upp till själva tornet typ det brantaste jag sett och den var inte rolig kan jag säga. Sen var det hala smala trappor upp i själva tornet och jag hade bara ballerinas på mig (lite osmart när man tänker efter...) och dessutom blåste det rätt bra där uppe så det var lite hemskt att stå där xD jag blev faktiskt lite höjdrädd och gick därför inte ända upp (a) haha N'r man tänkte på att man skulle ner också så var det väldigt lämpligt att stanna efter andra trappan (a)

Här kommer iallafall lite bilder :)


trappan fortsatte alltså lika mycket till efter en liten "viloplats" som Olov (som är längst upp på bilden) nästan var framme vid haha.


Utkikstornet då, vet inte hur högt det var men där uppe var man iaf över 200 meter över havet vilket kändes mer än vad det var haha. Man såg iaf ända till havet där jag är uppväxt haha. Man såg låååångt iaf vilket ni kan se på videon sen.

visst var det fint där uppe? :)



Boyen var med han också. Visst är han fin? :) min sötnos!

okej det går inte att ladda upp filmen -.- det var juh sorgligt för jag hade filmat utsikten haha. men kan försöka printa 
bilder från filmen och lägga ut sen :) 

Farmor

Det jag nu kommer berätta tror ni säkert inte alls på men det är upp till er haha. Min farfar dog i januari 2000 och mormor dog i typ mars-april 2000 så det var rätt jobbigt där ett tag. Iallafall så typ dagarna innan mormor dog så drömde jag om mormor och farfar. Dem sa God natt gumman  och bla bla bla och dem var i farfar och farmors hus så jag tog det som en varning att mormor snart skulle dö, vilket hon sorgligt nog gjorde. Nu till poängen, inatt drömde jag samma sak fast om farmor. Hon har vart dålig länge och ligger nu på sjukhus sedan några dagar tillbaka. Inatt drömde jag då att hon var som vanligt igen, kort lockigt hår och rak i ryggen och inte som ett skal längre. Hon bara stod där och tittade på mig och kollade på mig, sen kramade hon om mig massor och sa att hon var glad att se mig och allt det där. Hon sa dessutom att hon snart skulle träffa farfar och då såg jag även honom en snabbis. Jag försökte säga till henne att farfar var död men då log hon bara och kramade om mig, som om hon redan visste det. Även detta var vid deras hus som dem bodde i länge och som även jag bodde i några år. Sen vaknade jag. Det kändes som en varning även detta men det kan också bara vara en vanlig dröm som allt annat ;) 

Och angående farmor. Jag har velat länge och vill än att hon snart ska dö. Nu kan ni tycka att jag är grym men nu ska jag berätta hur hon lever idag. Hon började bli senil när fafar dog men då var det mest att hon glömde bort vart hon lagt saker och ting, inget allvarligt. Sen när fafar dog så blev det ännu värre, hon kunde komma till oss och hälsa på flera gånger om dagen utan att ens ha kommit ihåg att hon vart där flera gånger redan. Sen lunkade det bara på och hon blev värre och fick flytta in på ålderdomshem. Just nu kan hon inte äta själv, hon kan inte prata, hon kan inte gå på toaletten själv eller något sånt. Hon är bara ett skal. Är det värdigt tycker ni? Nu kanske ni håller med mig om att det är bäst att hon får gå vidare där hon slipper leva som en mumie längre. Jag tycker inte det är värdigt på något sätt så även om jag inte vill att hon ska dö så är det bättre än att leva som hon gör nu.....




bilderna sen igår kommer senare.. ska bara ladda upp batterierna till kameran så ja kan lägga in dem till datan först haha.

skitdag, underbar solig dag, back to skitdag

Idag har jag knappt vart vid datan, en snabbis imorse och sen en snabbis nu. Jag mådde dåligt på dagen och jag vet itne vad det var. Inte ens ipren hjälpte! Då är det illa kan man säga eftersom det ALLTID hjälper för mig. Jag tog tillochmed tempen bara för att lixom och den låg bara på 36 INTE NORMALT !!! hahaha, men vem har sagt att jag är normal? inte jag iaf ;) haha

På eftermiddagen blev jag bättre så vi var över till Freddes syrra och kollade när dem satte potatis och det var det tråkigaste jag gjort på länge, men ibland måste man göra saker man inte vill också eller hur?! Efter det åkte vi hem och jonas kom på fika sen åkte vi till ilsbo för att kliva upp i ett utkikstorn och shit va fin det var där. Knäppte massa kort men pallade inte att lägga in dem nu, gör det imorgon istället. Riktigt fint var det :)

nu såhär på kvällen bestämde sig Fredde för att bråka igen. Jag pallar ärligt inte höra hur värdelös man är hela tiden. Nu har man inge jobb bla bla bla (nehe? va har ja om några veckor? va ska ja göra efter det?) man har inga pengar? (nehe ja kan betala mina räkningar och akassan är snart på väg in?) man är rent ut sagt dum i huvudet. Så känner jag mig och det är inte alls roligt att höra, eller känna. Speciellt inte efter denna morgonen -.-' men ja hoppas det går över!

aja ska försöka sova nu :) hörs imorgon

natti på er sötnonsar

gravid?

Hejsan på er. Idag har jag en riktig skitdag ska ni veta. Det började med att jag gick upp när Fredde åkte på jobbet vid halv 6, då gick jag på en promenad med boyen och sen satte jag mig på cykeln en halvtimme. Det är inte det som är problemet. Jag bestämde mig för att väga mig och jag  HAR GÅTT UPP 2 KG TILL :O lixom va? jag pallar inte mer.. vad jag än gör så går jag upp ! dock ska jag ta ett graviditetstest snart eftersom jag har inte fått min mens och jag går uppåt vad jag än gör. Ja menar med min träning och mat ska man inte gå uppåt eller hur?! jag känner mig så jävla värdelös just nu så det är inte alls roligt. Dessutom har jag huvudvärk och mår illa så jag ska inte vara långvarig här idag haha

ja.. jag ska väl kila nu innan jag spyr haha. Vi hörs sen :)
ha en bra dag

Stackars Madde


åh jag som skrev värsta bra inlägget om försvunna Madde och så dampa sig bloggen totalt ! gaaah! dont you just hate when that happens? Iallafall s¨g jag dokumentären om henne och hennes familj ikväll på 4:an och det var bra. Eller ja ni förstår vad jag menar, finns juh inget bra med att hon är borta men det satte verkligen spår i en. Jag blev mer engagerad i att få hem henne, även om jag vet att jag näst intill är hjälplös i detta, men hålla ögonen öppna kan jag alltid göra och jag hoppas att alla gör desamma! Dessutom hoppas jag att det där systemet dem snackade om ska komma till även här i Europa. Jag fattade aldrig hur det det skulle fungera men det är juh bevisat att det funkar så varför inte lixom?!

Jag hoppas verkligen att Madde lever och kommer hem till sin familj snart. Inte en dag försent!

Före det tränade jag som vanligt. Blivit mycket träning idag vilket känns bra. Först var jag ut med boyen en kvart i morse innan frukost och efter det satte jag mig på motionscykeln en 40 minuter innan jag kunde äta lite mat. Sen har jag vart på promenader med boyen självklart under dagen i olika längder och minuter men nu ikväll vid 6-7 tiden så tränade jag först ca 30 minuter aerobic typ och satte mig sedan 45 minuter på motionscykeln. Känns bra nu iallafall hehe. Blir nog lika imorgon :) Nu ska jag stänga av datorn och lägga mig och läsa lite.

hörs imorgon hoppas jag
kram på er

Madde sjunger just nu..

Sen Eurovision song Contest i Belgrad i helgen har tre låtar fastnat på min hjärna. Detta säger väl en hel del om att
jag har en varierande musiksmak. ja menar disco/trance, sexigare pop och dessutom en r'n'b ballad ; )

Det är Islands bidrag- Euroband med låten This is my life


Det är Ukrainas bidrag Ani Lorak med Shady lady


och det är Norges bidrag Maria Haukaas - Hold on, be strong

Ola and the Feelgood edition











 
som ni liknar omslagen varandra men det nya är lite mer grått eller ser jag fel? xD

God morgon på er! Idag skulle jag gå upp tidigt för att se Ola på the voice på kanal 5 men jag orkade inte upp. Hade ställt klockan på 7 men jag pallade inte helt enkelt. Vet egentligen inte varför haha men jag har sett det på youtube iallafall så det gick ändå. Fick även hem Olas "nya" album idag från cdon.com. Han har som ni kankse vet släppt en nyrelease på hans senaste album Good Enough men lagt till Feelgood, love in stereo, if you gave your love live version och natalie och sos remixer. Hade hoppats på att kunna åka ner till stockholm i veckan för att få en skiva signerad men det får bli en annan gång. Kan inte nu :/ Men finns hela sommaren kvar juh ; )


Idag när jag vaknade gick jag ut med boyen en sväng och sen körde jag 30 minuter på cyklen innan frukost. Känns bra. Känns faktiskt som om något händer på kroppen och då är det roligt. Jag kör juh även en timmes träning på eftermiddagen och där tränar jag hela kroppen och jag ser ut som en kokt spaghetti efteråt men gud så skönt det är! haha


Efter träning

Så här efter en timmes träning med aerobic/pilates så är det nödvändigt att inta kolhydrater så musklerna kan återhämta sig ordentligt så jag gjorde en god smoothie.




Till ca 3 dl:
* 1 banan
* ca 1 dl hallon
* 1 msk psyllium-fröskal
* lite mjölk

Mixa allt detta till en slät och jämt massa.
Huur gott som helst :) *mums*

(tänk bara på att dricka mycket vatten när ni äter psylliumfrön för dem svällen så emormt i magen/tarmen och du blir lätt förstoppad annars...)

National treasure 2



Igår kväll kollade jag, Malin, Jonas, Fredrik och Danne på National treasures 2 "book of secrets" och den var faktiskt rätt bra enligt mig. Jag gillade ettan så jag hade förväntningar om denna film och dem uppfylldes kan man säga. Jag tycker den är sevärd helt enkelt! Gillar man ettan gillar man denna. Dock var den lite lång, över 2 timmar men det var aldrig så att man satt och räknade minutrarna men det kändes att den var längre än en vanlig film iaf.

Har ni sett den? vad tycker ni om den? :)

tips från coachen

Jag vill passa på att tipsa om lite hemsidor på nätet som säljer smink och kläder. Jag har handlat från många av dessa länkar och är nöjd med varorna jag handlade och leveransen.

make-up och skönhet
beautybygrooming.se
beautystore.se
beautyplanet.se
blush.se
eleven.se
smink.nu
shopping4net.se
znygg.se

kläder och annat
ellos.se
garderobsgrubbel och byråbekymmer
glitzy.se
halens.se
hm.se
stylebystars.com


Kattungarna

Jag lovade att ta kort på kattungarna och jag har gjort det nu. Dock blir det inge bra kort på den när man tar dem själva för dem vrider på sig och man ska samtidigt ta kort med andra handen så detta är från när dem är 2 dagar gamla. Just nu är dem väl ca 5-6 dagar (har inte exakta datumet i skallen just nu haha). Dem ser likadana ut bara lite tjockare ; ) men när dem öppnar ögonen så kommer jag lägga in mer kort :) Jag ber om ursäkt att ni måste se mig i handduk men palla redigera bort det, fokusera på dem söta liven istället :)
Ja dem är väldigt liten som ni ser, min hand liknar mer en anslagstavla haha.


Kattunge nummer 1, är även den minsta i kullen


Kattunge nummer 2, nästan helsvart :)


Kattunge nummer 3, liknar den första men denna har bara två svarta fläckar i nyllet medan
nummer 1 har tre.


En stolt mamma med  tre små gullungar




Paket till lilla mig


Idag blev jag glad när jag såg att jag hade fått två "paket" i posten. Hade tom glömt bort att jag hade beställt det ens. Jag fick mina två gratisprov av parfymen XX by Mezz "Nice" och "Wild". Dem luktade båda jättegott och jag blev faktiskt sugen på att köpa båda. Dem luktade rätt lika men nice hade mer sötma och gulligare smak medan wild var mer "ruff" haha. Finns att köpa på bland annat på beautybygrooming.se (40 ml 259 kr )



Jag fick även min lilla nyckelrings-väska från Harges idag som tack för hjälpen för att jag tipsade 5 vänner om
hemsidan och det var inte så svårt och väskan är faktiskt rätt fin. Den är dessutom värd 179 kronor. Vill ni också ha den så klicka här




Bilkrångel, igen!

Ni kanske minns att jag berättade igår att det hände något på vägen hem från mamma?! Iallafall körde vi på E4:an 
som vanligt på väg hem och helt plötsligt började bilen hacka och den började låta konstigt så vi var tvungen att stanna efter vägkanten. Det var bara det att det var enkelfiligt !! kan det bli värre liksom? Fredde gick ut och tittade vad som hade hänt och det var ngt som hade skurit så den hade tagit med sig fläktremen och en slang till kylaren. KUL!! Gaah jag blev vansinnig. inte en enda bil kan hållas hel för oss ! GAAAAH !! *suck* Ja det var bara att ringa efter Jonas så han fick komma och bogsera oss hem. Och för er som är lite bilkunniga vet ni kanske att man inte ska bogsera en automatbil men vad hade vi för val? Det gick bra iallafall och hem kom vi får väl se om något mer under motorhuven gick sönder.

Jäkla bilar? Finns dem inte för att dem ska kunna fungera? haha


att en liten grej kan förstöra så mkt -.-'


Måndag

Hello. Måndag förmiddag och ny vecka har satt igång. Själv har man börjat med nysatsning på träningen och det. NU SKA det gå haha. Vaknade iallafall vid 8-8.30 så jag gick ut med Boyen en snabbis och sen satte jag mig på cykeln en 50 minuter. Onödigt tänker ni att inte köra 10 minuter till men för det första har jag fortfarande ont i rumpan sen i lördags då jag körde drygt en timme och sen vart jag jättehungrig så 50 minuter vara perfa idag! Efter det åt jag 2 ägg och en proteindrink. Inte så gott men det funkar haha.

Nu har jag precis betalat mina räkningar och jag hade massa skit denna månaden. Elen och från telia så några tusenlappar för mycket -.-' men men får väl trösta mig med att min fetsumma kommer snart så då spelar det ingen roll att några extra tusenlappar försvann nu. Det är iallafall något som måste betalats.

Nu ska jag fota lite kattungar och sen blir det att planera lunch.

kram på er

nattligt skrivande

Hejsan nattugglor! just nu i skrivande stund har jag skittråkigt. Jag har inget att göra, klockan är sent och jag borde sova för länge sedan. Jag som ska upp tidigt och cykla innan frukost remember? Dessutom har jag mycket att berätta om imorgon (idag). Bland annat resan hem från mamma (som var mer eller mindre kaotisk ) och sen ska jag visa bilderna på kattungarna och så ska jag kanske lägga in några bilder på mig. Man vet aldrig vad som kan dyka upp i bloggen imorgon inte haha. Sen skulle jag också behöva beställa biljetter till stockholm i veckan (ola signerar album) och så skulle jag behövt betala räkningar. Usha.. inte bara roliga saker på schemat imorgon inte!

Vad har ni själva gjort idag? uppvaktat mamma på ett eller annat sätt hoppas jag. Det är bra med dessa dagar tycker jag, uppmärksamma allt dem gör för en, att man älskar dem och uppskattar det dem gjort för en hela ens liv. Dock tycker jag inte man ska visa detta enbart dessa "speciella" dagar utan varje dag hela året! Ja det var lite nattligt talande haha

imorgon händer det dessutom mer saker. Är juh måndag vilket innebär mätning och vägning MEN jag ska juh som sagt INTE mäta eller väga mig nu förrän mitten på juni eller när jag känner för det. Ska börja med fas 1 imorgon och köra det i två veckor samtidigt med massa träning och sen efter det ska jag se om något hänt. Eftersom jag saktade in på cm minskningen och stannade upp på vågen så beslöt jag mig för att inte göra ngt på ett tag. Man blir juh för sjutton som besatt av siffrorna som dyker upp och jag vill INTE hamna i något skit så jag låter bli ett tag, vilket jag tror kan vara bra. I två till tre veckor klarar jag nog av att ah självdiciplin och fortsätta kämpa trots att jag inte ser några resultat :) inte lika tydligt iallafall..

ja nu babblar jag på, jag som bara skulle säga hej typ haha
God natt på er

ses imon

Mors dag

Näe ibland går det inte som man har tänkt sig. USCH! haha. Jag trodde verkligen att Sverige skulle ha en chans och jag (och ingen annan heller..) trodde väl inte att Sverige skulle få så lite poäng. Det var skandal! Tyvärr finns det väl inte så mycket att göra åt det. Charlotte gjorde jättebra ifrån sig och det är väl mer att länderna kompisröstar, vilket suger! Dock blev jag glad när Ryssland vann. Dels för att dem aldrig har vunnit och sen för att Dima var en av mina favoriter :)


Idag är det iallafall mors-dag och jag ska väl åka över till mamma om ett tag. Ni har väl inte glömt denna dag? Som sagt jag kan inte säga vad jag köpt till mamma, det är inget speciellt men det är något som jag vet hon vill ha ändå!

Vad har ni själva köpt till era mammor? :)


Lycka till Charlotte!

IKVÄLL GÄLLER DET !!! vad tror ni om sverige? Kommer vi vinna? kommer vi komma top 5? Jag tror absolut vi är 10 topp och har juh faktiskt en chans att vinna det hela eftersom Charlotte är en av de 3 som har störst uppmärksamhet där nere. Jag skulle inte klaga om Sverige vann haha. 
Enligt alla bet-bolag vinner Ryssland och Dima och det skulle jag inte klaga över faktiskt.  



lånade bilder av Magdalena


Träning

Eftersom jag har haft en del problem med min viktnedgång (jag står stilla eller går uppåt...) så köpte jag en motionscykel idag. Den kostade ca 800 kronor på Rusta.  Ja jag vet att det är gratis och roligare att cykla ute, speciellt nu på sommaren men det är inte  
alltid det är väder för det och det finns heller inte så bra rundor att cykla på häromkring. Jag sitter hellre inne en timme när jag vill då istället och får samma resultat. Jag körde igång direkt. Så fort den var ihopmonterad satte jag igång haha. Satt lite över 1 timme idag och det blev 15 km vilket var en bra början :) Jag har som mål att sitta 1-2 timmar om dagen på den där sen + att hinna med att promenera och träna pilates och allt också. Ibland har dygnen många timmar ;). Dock litar jag inte på kalorimätaren för enligt den brände jag bara ca 150 kalorier på det jag cyklade men kollar man exempel på "du blir va du äter" så bränner dem typ 500 kalorier på mindre än 1 timme i exempel simning. Så därför tror jag eller rättare sagt är säker på att jag brände bra nog mycket mer än 150 kalorier. Annars får man fasen träna röven av sig varje dag right?










Efter träningen duschade jag sen drack jag för första gången en Gainomax recovery.
Har juh känt till produkten länge  men har inte blivit att jag har provat den bara.
Köpte en i vaniljsmak och den var faktiskt mycket god. Smakade vanilj (suprice ?! ) och den hade samma konsistens som mjölk. Eventuellt lite tjockare. Dock var den mycket god och jag ska nog köpa den fler gånger. Den finns i smakerna; vanilj, jordgubb, choklad, hallon och banan.

Nu ska jag nog klä på mig och sen får jag se vad jag hittar på för något.








Marcus födelsedag

Ni tror inte jag glömde kameran igår då? Det är såå typiskt mig skulle jag vilja säga! *suck* Dock hopaps jag det går bra ändå. Igår åkte vi som sagt till Broberg som hade födelsedag igår, 23 år gammal blev han. Väl där bjöds det på tårta, bullar och kakor i lass. Ska faktiskt erkänna att jag hade en riktig svullardag igår. (kaka, tårtbit, pizza, 1 cider....) Men även bantare måste få komma ur balans ibland. Jag är ingen robot haha. Det var iallafall jättegott malin ....

Jag skulle juh knäppa kort på det Marcus fick av oss men eftersom jag glömde kameran och inte tänkte på att fota det innan jag slog in det så får ni nöja er med att ja säger vad det var istället.. Det var iallafall ett whiskey-set. Han dricker gärna det så det passade honom. Vi fikade lite och sen hade jag och Malin (Marcus sambo) lite tjejsnack uppe i allrummet. Mycket trevligt att prata av sig lite ibland, och skönt att han skaffat en tjej så man slipper vara ensam tjej i det där sällskapet. Dock har dem vart tillsammans snart 1 år men ni fattar poängen haha.

Efter tjejsnacket gick vi ner för att spela lite kort med grabbarna. Vi spelade lite utslagspoker, vilket jag aldrig hade spelat förut men jag kan juh poker så det gick bra. Det gick faktiskt mycket bra! En av gångerna hade jag faktiskt 4 ess. HAHAHA säger jag bara, snacka om tur. Jag som var stensäker på att förlora fortare än fortast men jag råkade faktiskt vinna 3/4 gånger och den gången jag inte vann kom jag 2:a. Inte illa pinkat av Madde right?

Klockan blev iallafall halv 1 innan vi åkte hem ifrån honom så ni förstår kanske varför jag inte orkade blogga efter det?



Det var iallafall en trevlig kväll som jag gärna gör om :)
Vad gjorde ni igår? Fredag och allt.

skriver snabbt..

hejsan!
Igår kom jag hem sent från Marcus men jag berättar allt sen för nu ska jag till sundsvall en snabbis och se om jag hittar någon motionscykel :) vi hörs senare

kram kram på er

Start för hissa och dissa

Madde hissar och dissar är något jag har tänkt göra länge men har väl aldrig fått fingrarna ur r*ven och gjort det. Nu äntligen har jag fått till en start iallafall. Enjoy!


Idag vill jag hissa födelsedagar. Vem gillar inte födelsedagar? Även om det är länge tills min födelsedag kommer igen så är det väl trevligt att gå på andras? För det första älskar jag att köpa presenter även om det är svårt att hitta passande till alla men det är ändå trevligt. Dessutom gillar jag att slå in dem och göra fint och se födelsedagspersonens reaktion när den väl ser vad paketet innehåller. SEN kan man inte glömma bort att man har en stor anledning att äta tårta och kakor och allt annat gott (även fast man i  min sits för nuvarande bantar..) men hellre äta kakor på ett kalas än bara ändå hemma i soffan right? Nä mer födelsedagar till folket!


Idag tänker jag dissa Försäkringskassan och A-Kassan. Har gjort det förr och tänker göra det igen och något säger mig att det inte är den sista gången jag gör det. Idag ringde jag till Akassan för att höra varför jag inte har fått några 
pengar än och enligt dem så hade försäkringskassan inte skickat in rapporten som dem måste skicka in för att jag ska få ut mina pengar. Jag ringde då till försäkringskassan och frågade varför dem inte har skickat in rapporten då jag vill och behöver pengarna. Då var deras svar att akassan inte har fyllt i alla uppgifter så att dem på försäkringskassan inte kunde slutrapportera. Var bara att ringa tillbaka till akassan och förklara det och efter att ha suttit i telefon i 15 minuter säger dem att det har blivit fel i systemet. VA? FEL I SYSTEMET ??? Är det bara jag som har blivit påverkad då eller? SUCK -.-' Dock skulle hon ringa någon it-gubbe idag och jag skulle ringa tillbaka i slutet av nästa vecka för att se hur långt dem har kommit. GAAAH!!! ska det aldrig sluta krångla? Näe FET DISS PÅ DEM !!!!


shoppat

Hejsan hoppsan!
Känner att jag kanske inte vart så aktiv här idag men jag har vart i stan hela dagen och handlat lite saker. Bland annat present till Broberg som fyller år idag och sen en mors-dag present till Mamma. Ni missar väl inte att det är mors-dag på söndag?! Jag kan tyvärr inte skriva ut vad jag har köpt till varken Broberg eller Mamma för dem läser bloggen men ikväll kan jag avslöja vad Marcus fick iallafall eftersom det är idag han fyller år.

Ska snart även hissa och dissa. Tänker börja med det på fredagarna :) hoppas det finns något att hissa och dissa varje vecka bara haha.

Ja snart kommer den :) hörs väl snart igen då haha

Eurovision..ikväll gäller det


Hoppsan jag råkade somna (a) sov från 2 till halv 6. Mycket skönt då jag hade huvudvärk och mådde illa men nu är det bättre som tur är. Ikväll är det juh Eurovision song contest semifinal 2 och Charlotte tävlar ikväll med startnummer 2. Vad tror ni om hennes chanser att gå vidare till lördagens final? Jag tror faktiskt hon kommer vidare. Dels för att Sverige brukar gå vidare, dels för att hon har en bra låt och sen för att jag tror att Charlotte har raggat till sig många röster nu under hennes promotionturne där nere. Jag hoppas verkligen hon går vidare :)


hon gjorde JÄTTEBRA ifrån sig!! shit hörde ni jublet? så stolt över att vara svensk asså hahha

föresten hörde ni luuk inför litauens bidrag? "shit en etta" HAHAHAHHA så typiskt barn att vara så ärlig haha

Avreagera!

Rubliken säger allt. Detta inlägg kommer handla om min avreagering på A-Kassan. Jag har sagt det förut och säger det igen DEM SUGER !!!!!! Okej när man väl får pengarna för då är dem jäkligt skickliga och så, dem betalar ut den summa man ska ha och sen är det bra MEN dem är jäkligt snabb med att stänga av en, sega på saker och ting och krångla mycket i onödan. Jag blir galen! Ni kanske minns att jag igår skrev att jag äntligen fått pengarna av försäkringskassan och att jag då tog för givet att dem skickat slutrapporten till Akassan så jag skulle få min klumpsumma (pengar från februari till nu i maj..) men så är tydligen inte fallet. Jag har fortfarande inte sett röken av dem pengarna och det är inga på väg in till mitt konto imorgon heller. JAG BLIR TOKIG !!! asså jag vill nästan gråta. Ni kankse tycker att detta inte är något att bry sig i men för mig är det verkligen det! jag har gjort allt som dem har bett mig göra men ändå krånglar dem. Har man större rätt att krångla bara för att man är högre uppsatt? När dem ska ha papper från oss ska det ske OMEDELBART annars stängs man av eller inte får några pengar MEN ska VI ha pengar av DEM så kan dem sega nå så förbaskat. Detta gör mig galen och såhär ska det inte gå till !!! jag hoppas fan ja kommer in på skolan i höst så ja slipper detta skit! fy fan!!

på tal om skola drömde jag inatt att jag inte kom in (hamnade på 20:e reserv) och lixom så dåliga betyg hade jag inte -.- haha jävla drömmar !!

ja det var allt från mig (a) nu känns det lite bättre haha. ska snart in till stan och kolla lite :)
pöss på er

impulsträning

Hello!

Nu har man kommit hem från min impulsträning. Jag fick för mig att cykla 1 mil men jag orkade inte riktigt 1 mil så det blev "bara" 7,5 km istället :) Känns bra, dock var det lite kallt men jag får klä mig bättre nästa gång haha.
Nu dricker jag en banan/melon smoothie. Gott gott

ha en bra kväll :)

kvällen

Jag har verkligen inte uppdaterat som jag borde idag. Jag får minder och mindre lust att sitta vid datorn och mer och mer lust att göra andra saker. Jag ska kompromissa helt enkelt! Dont worry. Idag fick jag hem min kamera igen juh men dock får jag inga bra kort. Den är lika bra/dålig som förr men jag menar att föremålet inte blir bra. Jag har knäppt över 100 kort idag på mig själv och nöjd med 1.. MED ETT !!! asså hör ni hur det låter?! gaah -.-' men jag är väl egentligen van med att vara "ful" men jobbigt ändå.

Idag har jag iallafall tränat 1 timme och det var fruktansvärt jobbigt. Varje liten del av  kroppen värker nu men det känns bra att fettet och allt äckligt försvinner nu :) Hoppas jag iallafall. Det är väl bara att kämpa tills man når sitt mål! jag vet att jag kan! hehe

nu ska jag ut på en promenad. Kan inte kolla på pussucat dolls nya serie, man får bara dåligt samvete haha


Marabou Premium Oraia

This is to die for...


LYCKLIG

Rubliken säger väl allt ! idag är jag lycklig!
1. jag fick hem min kamera från lagningen idag (2 veckor för tidigt ) och den funkar nu utmärkt haha
2. jag har fått pengarna från försäkringskassan (ni vet juh att det krånglade i månader..) vilket betyder att
3. jag får min fetsumma från akassan imorgon :) lixom vi snackar 15-20 000 kronor HAHAHAHA

MADDE ÄR LYCKLIG !!!!! hehe

ja nu ska jag smila vidare :) återkommer sen med massa kort förhoppningsvis
idag ska det fotas hahaha


suck

asså jag blir inte KLOK på denna j-ävla design. Här sitter man och ska blogga och så är menyn och allt längst upp över själva bloggen och jag har inte gjort något! Det är som om jag är cursed -.-' ingen annans blogg ändras plötsligt !! och den var lixom bra på min. jag vet ärligt inte hur jag tar bort detta!!  *suck*

näe nu ska ja kolla klart på eurovision song contest semifinal 1. kollar ni? =)

Tidigare liv

Hej och förlåt att jag inte bloggat mer än vad jag gjort idag men jag har verkligen inte orkat. Jobbade idag och sen har jag mest legat (okej inte hela tiden men ni fattar...) Snackade iallafall med mamma idag om en grej jag och hon har vela gjort länge.. nämligen sett vårat tidigare liv. Jag tror att man har levt ett tidigare liv, ni får tycka det är konstigt om ni vill men jag tror på det iallafall lika mycket som jag tror på att det finns andar och liv efter detta och spöken och tjofadderittan!

IALLAFALL så har mamma en gammal jobbarkompis som kan lite dittan och dattan (och åter igen ni som inte tror på det behöver inte göra det men låt mig göra det...) och han kan bland annat göra så att man kan se sitt tidigare liv. Vi har snackat om detta i över 6 månader men det har lixom bara runnit ur sanden och nu ikväll ringde mamma honom och frågade om vi inte skulle kunna göra detta någon kväll. Självklart ville han det men han ville prata med mig först i telefonen eftersom jag har "besökare" här lite då och då. (jaja tro va ni vill..) Varför och vad han vill få ut av det vet jag inte men jag ska ringa honom imorgon om jag vågar (a) och snacka lite och bestämma tid för möte. Ska bli intressant iallafall.

Vad tror ni om tidigare liv? tror ni det existerar? om det gjorde skulle ni vilja se det bara för ett kort ögonblick?

och angående det ockulta. Ni som inte tror på det, hur kan ni vara så säkra på att det inte finns? man måste tro på saker och ting ibland. Jag hoppas verkligen inte jag får massa negativa kommentarer om detta nu och snack om att jag är "konstig" jag tror på det jag tror och jag står för det... negativa kommentarer klarar jag mig utan ; )

kram på er

Jag har blivit mormor :)


här är hon med sin första kull :) underbart söta va?

Eller okej.. inte mormor men nästan.. min underbara katt har blivit mamma för tredje gången :) Inatt födde hon tre underbart söta små svartvita liv. Det började med att jag vaknade inatt av att jag hörde kattgnäll och snabbt insåg jag att mina två vuxna katter inte jamade sådär så jag förstod att min sötnos hade börjat fått ungar. Jag kunde inte låta bli att leta upp henne och hon hade lagt sig under soffan för att föda dem. Då kunde jag bara se en så jag gick tillbaka till sängen för att försöka sova. Det var dock lättare sagt än gjort eftersom jag var pigg och jag ville vara med henne. Klockan var nu ca 4 och jag skulle juh upp om två timmar. Ville och behövde sova. Dock vaknade jag igen vid 5 och gick dit igen och då såg jag en till kattunge, denna var lite mörkare men allt verkade gå bra. Jag la mig igen och somnade om till 6 då jag klev upp för sista gången och käkade frukost och innan jag åkte på jobbet vid halv 7 så såg jag en till kattunge.

Jag fick dock gå omkring nervös på jobbet hela dagen därför att hon stötte bort en unge imorse och det var inte för att jag var där för vi har ett speciellt band min katt och jag (ja det låter kanske konstigt men så är det ) jag vet att hon accepterar att jag kollar till hennes ungar och så. Men det hjälpte inte att man gick omkring nervös på jobbet. Väl hemma igen måsta jag bara kolla på alla tre, se om det kommit någon mer, vad dem hade för färger och om alla fick äta och så. Lyckligtvis är allt okej nu :)

Dock måsta jag flytta dem för den soffa hon födde under saknar ett ben så vi har pallat upp den med böcker (ska laga den oroa er inte haha ) men det är ingen garanti för att soffan hålls uppe och jag vågar inte riskera att soffan trillar ner och dödar dem små liven. Hon accepterade flytten iallafall vilket känns bra :)

ehm ja... det var den lilla (!) storyn om hur jag blev mormor idag /inatt/imorse :)
synd att jag inte har kameran klar nu så ni fick se dem nyfödda men jag lånar mammas i helgen så då får ni se dem :) sen kommer ni få följa dem små liven tills dem flyttar.. jag lovar

puss på er

Underbara shannon



åh er som har hängt med ett tag vet att jag totalt ÄLSKAR Förhäxad eller charmed som det heter på engelska. Nu kollar jag på High Chaparal (stavning? ) på femman med Filip och Fredrik (som jag älskar..) och dem intervjuar Shannon Doerty som spelar Prue i förhäxad och Brenda i beverly hills. Det var skönt att se att hon inte var den diva som dem utpekar henne till. Jag menar om man är en diva ställer man inte upp i en intervju utan ett "avtal" och stå kvar fast man blir kvar själv i hallen i flera minuter. Eller har jag fel?!

iallfall gillar jag henne :)

detta suger

Idag har första dagen på "min nystart" passerat och hur ska jag sammanfatta den? Det var iallafall inte nog med träning för min del utan kommer maxa den typ det dubbla varje dag.. för annars kommer inte mycket hända haha. Jag vet att jag kan låta som att jag är besatt av träning och sjuklig nu men ni behöver inte oroa er. För er som känner mig vet att jag har mkt kvar att gå ner och jag har kämpat nu i 3 månader och det har inte hänt så mycket så jag tänker lägga in växel 11542154 nu. Nu ska jag ha lika bra resultat som alla andra som tränar och går ner i vikt. Jag fattar inte vad jag gör för fel. Jag tränar och tränar och äter rätt hela tiden men ändå går jag upp på vågen typ och stannar i cm viktminskning. Superblä!! haha

aja bara att fortsätta med detta nu :)

imorgon blir det jobb så tänker tyvärr inte gå en promenad före frukost. Börjar lixom klockan 7 men jag går juh till bussen, sen till jobbet och så ränner man omkring där i ca 2-3 timmar innan vi fikar så det blir juh som morgonpromenad right? Sen tränar jag när jag kommer hem och så.

ja nu blir det tv :) kram på er

Träningen

Nu har jag precis tränat och käkat lite middag. Jag har börjat med nya träningen nu och matschema. Skulle egentligen gå 60 minuters promenad idag men jag tar det imorgon istället eftersom jag jobbar (då pallar jag inte att gå 1 timme efter jobbet..) så jag tog själva träningen idag. Det man skulle göra tog bara 15 minuter så jag gjorde dubbla. Kommer säkert få sota för det imorgon men ingen ide att träna bara 15 minuter. Det skulle juh vara hårdkörning nu! Så går jag 1 timme 
imorgon istället. Jag "tränade" såklart imorse innan frukost och idag blev det cyckling. Skönt i det fina vädret hehe. Jag 
ska gå en sväng ikväll också. Det är nu eller aldrig känns det som.

Veckans mått var blää, ynka 2 cm. Dock från Stuss och över rumpan men ändå! Ska inte mäta eller väga mig nu förrän om 4 veckor får vi se hur bra träningen och det har vart. Jag hoppas verkligen att jag kommer någonvart på vågen. Har stått 
stilla i 2 månader eller något nu. Inte vidare roligt :/

aja nya tag och jag är peppad like hell ;)

Snygga posh

Jag har alltid tyckt att Victoria Beckham är superfin, lite för smal men alltid superfin. På posh24.se hittade jag nu bilder på henne sen helgen då hon lanserade hennes kollektion dvb på varuhuset Harrods i London och hon var snygg. Jag har nog aldrig sett henne så snygg. Dock är hon fortfarande för smal enligt mig men åh så vacker. Hon börjar se yngre ut eller hur?! haha








Nynne - danska Bridget jones


Igår såg jag filmen Nynne med Jonas och Fredde. Det visade sig vara en dansk film och till en början trodde jag att jag skulle dö, ja mena lyssna på danska över en timme? haha. Men det gick bra och efter ett tag tänkte man inte att det var danska dem pratade. Jag tycker iallafall den var jättebra och man skrattade hur mycket som helst. Jag rekomenderar den verkligen :)

såhär står det på baksidan av filmen:
Som stormästare i katastrofförhållanden och tröstshopping har Nynne trots sina nåtra-och-trettio-¨r varken helylleman från Jylland eller en gift älskare från Bryssel, istället har hon en nymfoman från marknadsavdelningen, Poul Erik, matfetischisten Daniel och ex-killen Henrik som dumpat henne för en 24-årig reklamassistent. Tjejerna som hon en gång satt barnvakt åt stjäl uppmärksamheten på stamhaket och enda fasta punkten i hennes liv är den blinda grannen Martin. Men Nynne anar att den verkliga kärleken finns någonstans i Köpenhamns vodkaindränkta ormgropsdimma och kankse närmare än hon vågar erkänna....

Denna får iallafall en 5/5 av mig. Klockren dansk film haha

filmkväll

Har precis kommit hem från en filmkväll. Det var himla nice hehe. berättar mer om den imorgon, nu behöver jag sova för jag ska vara duktig och gå upp tidigt :) powerwalk ni vet hehe

föresten märks det att det är helg... besökarna minskar och inga kommentarer *morr* HAHA ;)

natti natti på er sötnosar

Ola - Feelgood

okej jag kan inte sluta lyssna på låten. Jag diggar den till 1000 och den får en på bra humör!
I löööv it som man säger på madeilenska


Life is, life is, life is good, since you came to my rescue
erase the past and made me new
oh-oh-oh-oo
Such a pretty little face, you put me in a state of grace
and take us to a higher place
im not letting you go no-no-no

refräng:
every little thing you do, is everything i want from you
can never get enough of you
oh you make me feel good
is every little thing you say, im loving every single way
like sunshine on a rainy day
oh you make me feel good
feelgood x 4

you take me high up in the clouds, and make me feel like im alive
when i see heaven in your eyes
oh-oh-oh-yeah
like a siren loud and clear, you breaking through my atmosphere
and all the silence disapear
im not letting you go no-no-no

refräng:
every little thing you do, is everything i want from you
can never get enough of you
oh you make me feel good
is every little thing you say, im loving every single way
like sunshine on a rainy day
oh you make me feel good
feelgood x 4

im not letting you go no-no-no

refräng
every little thing you do, is everything i want from you
can never get enough of you
oh you make me feel good
is every little thing you say, im loving every single way
like sunshine on a rainy day
oh you make me feel good


obs texten kan innehålla stavfel (A)

Få ett nyckelfodral

På Harges.com kan man få ett nyckelfodral GRATIS om man tipsar 5 vänner om sidan. Enkelt och snabbt!
Och vem tackar nej till gratis saker? :)



Klicka här för att få den du med :)


Träningsschema

Nu har jag suttit ett tag med att knåpa ihop ett mat och träningsschema för 4 veckor. Iallafall är träningen klar men vad man ska äta för flera veckor framåt går inte så det fyller jag i allt eftersom istället. Jag är då väldigt nöjd med schemat iallafall och kommer gå väldigt bra förhoppningsvis :) Jag har blandat stavgång, promenader, cykling, aerobic, strip aerobic, pilates och jogging. Hoppas även på att få in lite ridpass i detta, så beach 2008 = HERE I COME hahaha. Iallafall
hoppas jag det.

Nu ska jag bara renskriva detta så jag kan läsa det sen :)

kram på er

Gårdagen

Igår krånglade det till sig rejält. Först skulle jag ut med Emelie som jag skrev i ett inlägg, sen skulle hon inte ut därför att hennes kille skulle stanna hemma och då ville jag inte gå ut på krogen för jag var som sagt ensam tjej i gänget, inte vidare kul eller hur?! Så ringde Emelie igen och sa att hon skulle gå ut om jag gick ut så ja.. det blev utgång! igen eller 
hur säger man? haha. Eftersom jag redan hade sagt nej till utgång blev det ingen förfest hos Jonas utan jag stannade hemma och kollade på sommarkrysset istället, (ni vet Ola var med..) och behöver jag säga att det var bra?! Under min egna lilla "förfest" kom även Karolina och hennes kille över för Karro skulle med ut på krogen hon med. Trevligt värre eftersom jag för det första inte träffar Karro så ofta som jag vill och sen för att det var ett jäkla tag sen hon och jag gjorde något utan att massa andra var med så det var trevligt.

Vi åkte in vid 10-tiden och det var skitdåligt väder. Det regnade och det var tråkigt eftersom det var crousing i stan men det var rätt mycket bilar ändå, dock hade jag vela sett dem i sol och nercabbat! VI gick in på Stadt (gillar inte stadt egentligen för det är mest fjortisar där..) men det var några man kände igår så det var roligare än vad jag hade förväntat mig. Åkte hem kring 2- tiden och faktiskt mår jag bra idag. Inte det minsta bakis och jag tror det har att göra med att jag både käkade innan jag lade mig för att sova och för att jag slutade dricka i tid. Man lär sig med tiden ;) haha

Kvällens bästa: Att få spendera kvällen med Emelie och Karro som jag har saknat så mycket
Kvällens sämsta: Alla superfulla fjortisar som "hej-jag är 18 och har min första fylla och är superkåt-fylla"
Kvällens oväntade: Att jag skulle bli uppraggad av 5 pers haha
Kvällens person: Måste nog bli min gamla klasskompis sebastian som jag inte har träffat sen vi gick ut nian. Dessutom bjöd han mig på inträde till August så jag kunde leta efter massa personer. Snällt och TACK!
Kvällens kallaste: Att stå och vänta på Jon i kallaste vädret i bara linne var ingen höjdare

skulle gärna ha lagt in kort men ni vet vart min kamera är ..... ändring på det snart :)




Tävling

Jag fick tips om en ny tävling. Jag älskar tävlingar men å andra sidan, vem gör inte det? haha
Hos Marie kan man vinna ett kit med handkräm, duschkräm, läppbalsam och två tvålar. Dessa luktar gott och är paketerade i snygga omslag :) Inte illa eller hur?! Jag skulle hemskt gärna vinna detta ochjag hoppas på tur :O haha
jag vinner som sagt aldrig tävlingar :( haha


Tävla här och lycka till :)

Det blev krogen

Det blev krogen till slut. Har fortfarande inte så stor lust men Emelie ska ut så då blir det roligare och då slipper jag iallafall vara ensam tjej där ute haha. Nu snart ska jag sprätta min första cider och sen blir det hem till jonas och så ska jag INTE missa sommarkrysset med Ola. Ni missar väl inte heller? klockan 20.00 på 4:an :)

Ha en superbra lördagkväll allihopa
så hörs vi imorgon

kraaam

Cant belive it !

DET SNÖAR !!!! kill me -.-'


krogen eller inte krogen...

Idag vaknade jag rätt sent ändå, vaknade först 7 och stängde av larmet jag hade som skulle pipa klockan 8, men jag pallade ingen powerwalk i detta skitväder så jag somnade om och vaknade igen vid 10 istället. Mycket skönare! Jag hade så konsiga drömmar inatt. Bland annat om Ola och om mitt ex, vad det var går vi inte in på hahaha. Åkte till stan en snabbis, dock handlade jag inte det jag skulle göra, jag handlade ingenting! *suck* Nu är man hemma igen och ska vila en stund. är på sämst humör och vet egentligen inte varför!

Jag har ingen lust att gå på krogen ikväll, dels för att jag har verkligen ingenting att ha på mig och sen för att jag är ensam tjej (som vanligt) jag blir galen haha. Funderar därför bara på att stanna hemma! skönt imrogon iallafall! så krogen eller inte krogen.. det är frågan!

aja ska vila ett tag nu innna mat.. kram på er

God natt

hellu!

nu tänkte jag faktiskt stänga av datorn och lägga mig. Tänkte kliva upp tidigt och powerwalka lite och sådär, hopaps bara det är bra väder imorgon! Imorgon blir det att se Ola på sommarkrysset på 4an (skulle gärna ha vart där men det går inte alltid som man vill alla gånger..) sen är det crousing och kanske krogen på kvällen. Hoppas det blir roligt om jag bestämmer mig för det hehe.

Nu ska jag som sagt lägga  mig, magen har svullnat upp värre än ja..vet inte vad så hoppas det är något jag ätit bara annars får jag panik haha

kraaaam och god natt på er underbaringar :)

Gulligt?



Jag vet ärligt inte om jag tycker dessa är asfula eller skitsöta. På coolstuff.se kan man köpa små godsedjur för 79 kronor styck och dem är kopior av 1 miljons förstorade bakterier. Välj mellan ex halsont, gonorré eller varför inte vattkoppor?

Jag blev dock lite förälskad i fettcellen och magsåret. Var dem inte söta? hahaha


Murder


Igår var jag så trött så jag orkade inte blogga efter programmet Murder som jag såg. Jag har ända sedan reklamen om det väntat på att få se det och eftersom jag totalt älskar csi, navy cis och alla de andra kriminalserierna och filmerna så var detta rena julafton för mig haha. För er som inte har sett det handlar det om 6 helt "vanliga" personer som får prova på att vara investigator i 2 dygn. Under dessa 2 dygn ska dem besöka en brottsplats, dem ska samla bevs, förhöra personer och framförallt; ta reda på VEM som gjorde det, VARFÖR dem gjorde det och HUR dem gjorde det.

Jag kan säga redan nu att på 2 dygn är det nästan omöjligt att ta avsluta ett mordfall. Så jag blev imponerad av dem två lagen att dem klarade av att få fram mördaren, varför och hur, även om det ena laget missade rätt mycket bevis som var avgörande i en rättsal. Det som var häftigt var att båda fick gå igenom exakt samma rum , exakt samma filer och så och 
det såg ut EXAKT som det riktiga mordfallet gjorde. Va jobbigt att göra samma saker på samma platser två gånger?! haha

Dock är det något som jag kommer fortsätta kolla på. Det borde ni också göra :)

Crossfit

Fick hem tidningen iFORM idag och i den stod det en intressant artikel om en ny träningsform Crossfit. Det går ut på att träna "fort" så att pulsen hålls uppe under hela passet. Det är rätt lätta övningar man ska göra men man ska göra dem så fort och så hårt man kan så det blir nog jobbigt i slutändan. Dessutom står det att det räcker med 20 minuter , 2 dagar i veckan för att ge resultat och jag tänker prova ett pass av detta hemma imorgon. Kommer säkert ligga som en död fisk på golvet efter första övningen HAHA men man måste prova iallafall!

Fördelarna med Crossfit:
* Du får mycket bättre kondition, eftersom du stärker ditt kretslopp
* Du får generett större uthållighet då du både tränar kondition och muskelstyrka
* Du ökar myskelstyrkan
* Du får en flexibel kropp eftersom du tränar kondition, smidighet och styrka samtidigt
* Du blir bättre på att koordinera din kropp eftersom träningen är bred och lär din kropp olika delar att arbeta bättre tillsammans
* Din smidighet blir bättre eftersom träningen ökar rörligheten i dina muskler, senor och ledband
* Din balans blir bättre eftersom du tränar din styrka och smidighet samtidigt.
* Man får snyggare kropp snabbt

som sagt värt att prova :)

Dassig Fredag

Hello!
Hur mår ni denna trista Fredag? Själv mår man bra, har kommit hem från jobbet nu och det var faktiskt himla skönt att jobba idag. Dels var det BARA bra personer man jobbade med, inge krångel på själva jobbet. Jag hoppade dessutom av 2 busshållsplatser före den jag brukar gå av så jag fick en liten promenad innan jag gick ut med Boyen. Faktiskt rätt skönt. Passade dessutom på att besöka farfars grav, vilket tyvärr inte händer så ofta som jag borde, så jag hoppas han uppskattade det haha. Ska dit med ett ljus i helgen för det såg lite tråkigt ut där.

Nu ska jag dricka lite juice och läsa min tidning iFORM som kom med posten idag. Har dock på något vänster fått två tidningar, känns lite onödigt kanske haha men vad ska jag göra? kanske lotta ut den? ; ) haha

Ja nu ska jag slänga mig i sängen ett tag så hörs vi sen :)
kraaam

powerwalk och smoothie

Nu har jag precis kommit hem från en powerwalk :) mycket skönt hehe. Nu ska jag duscha och så ska jag göra en jordgubbs- och banansmoothie. Banan är sååå not GI-vänligt men just nu skiter jag i det :) det är nyttigt iallafall hehe






Ett glas jordgubbs- och banansmoothie
0,5-1 dl banan
0,5 dl  jordgubbar
2,5 dl naturell yoghurt
iskuber

mixa allt och häll upp i ett glas. Gott gott !







Nu ska jag kila för imorgon ska jag jobba så måste sova sen.
ha en bra kväll allihopa :)

Jordgubbar


Idag har vi månadshandlat, skönt att ha lite varor hemma nu! Köpte massa frukt och grönsaker så här ska det smakas haha. Köpte bland annat jordgubbar så dessa kommer bli de första för min del iår. Jag totalt ÄLSKAR jordgubbar och skulle kunna äta jordgubbar varje dag hela året runt. Det är dessutom så bra att i grannbyn har vi massa jordgubbsodlare som säljer jordgubbar varje dag så det är extremt bra med tanke på att man har sina jordgubbsbegär ; )

Har ni ätit jordgubbar än? :)

visste ni föresten att jordgubbar är det enda frukt/bär som har fröna på utsidan? rätt coolt ändå ;) och att jordgubbar är mycket rika på C-vitamin och mangan. Det innehåller också mycket av fibrer, jod, kalium, folat, B2-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, magnesium och koppar. Rena nyttighetsbomberna med andra ord :)

Utmanad

Jag blev visst utmanad såhär på morgonen (?!)

Tre namn du går under:
# Madde
#Guldfisken
#Madeilene

Tre saker som skrämmer dig:
# falska människor
# spindlar
# krångel

Tre saker du har på dig:
#en beige bh
#en tubtop
# och ett par byxor...tänka sig

Tre saker du tycker om:
# Musik
# Ola
# Mina nära och kära

Tre saker du ska göra den närmsta tiden:
# Fortsätta träna
# Leva hade jag tänkt göra...
# och kankse sjunga lite till någon låt nu snart

Tre av dina favoritlåtar just nu:
# Ola- FeelGood
# EMD- jennie let me love you
# Rix fm- massa olika låtar helt enkelt ;)

Tre saker du verkligen vill ha:
# Pengar vore inte fel
# Körkort skulle också vara bra
# en fast anställning på ett heltidsjobb


Fem personer du vill ska fylla i denna:
Den som vill, kommentera om du gör den :)

Bikiniform del 2

Här kommer då bilderna som är till schemat i inlägget under.
Dem är inskannade från tidningen Topphälsa och därav dålig kvalite men jag ska skriva ner vad som står för varje övning.

Del 1 Armar och byst
     (klicka för större bild )
1. bystlyftaren (vänster bild)
tränar: bröstmusklerna och musklerna runt axlarna.
* lägg dig med benen på bollen och händerna i golvet. Spänn magen, hitta balansen och böj armarna. Pressa dig långsamt uppåt igen innan du når golvet med ansiktet.

2. gäddhängsförintaren  (längst till höger på den andra bilden)
tränar: baksidan av överarmarna
* stöd händerna på en stol bakom ryggen. Håll fingrarna framåt och händerna tätt intill kroppen. sänk dig långsamt nedåt genom att böja armarna med armbågarna pekandes bakåt. vänd uppåt när överarmarna är paralella med golvet. Vill du göra övningen tyngre, håll benen raka med hälarna i golvet.

3. armformaren (bilden med gummibandet på andra bilden)
tränar: framsidan av överarmarna
* stå på mitten av gummibandet och håll ett fast grepp om bandet. dra gummibandet upp mot axlarna med hjälp av underarmarna. tänk på att hålla armarna helt stilla och bara låta rörelserna ske i armbågslederna. gå sakta till baka till startläget och upprepa

Del 2 Magen
  (klicka för större bild )

1. magsvarvaren (överst)
tränar: plankan med vridning tränar kroppens kärna, bålen
* håll kroppen i en rak linje med armbågarna rakt under kroppen, underarmarna och tårna som stöd. spänn magen under hela övningen och rotera benen åt vänster med hjälp av knäna. Tänk på att hålla överkroppen så stilla som möjligt. gå tillbaka till startlget och upprepa åt andra hållet. upprepa så många gånger du orkar.

2. midjeformaren (bilden i mitten)
tränar: bålen, de raka och snega magmusklerna
* ligg på rygg med benen raka och fötterna pekandes mot taket. sänk benen åt vänster sida och stanna upp innan du kommit ner med benen i underlaget. gå långsamt tillbaka till startläget och gör likadant åt andra hållet. tänk på att göra övningen kontrollerat och lungt. övningen blir tyngre juh rakare ben du har.

3. rutfixaren  (nedersta bilden)
tränar: bålen, de raka och sneda magmusklerna
* sätt dig på bollen, rulla ut tills du har bollen i ett läge någonstans vid ryggen/svanken. håll fötterna i golvet och dra in magen. rulla upp med överkroppen, håll kvar en stund och rulla sedan tillbaka. känn efter att du verkligen jobbar med magmusklerna och inte höftböjarmusklerna

Del 3 Rumpa och lår
 (klicka för större bild)

1. benformarfallet (bilden längst upp)
tränar: låren och rumpan
* stå med benen axelbrett. tag ett kliv framåt och böj det främre benet så att du har 90 grader i knäleden. pressa dig tillbaka upprätt position och upprepa antingen med samma ben eller byt till det andra benet. tänk på att hålla överkroppen upprätt under hela övningen.

2. baksideboostaren (bilden i mitten)
tränar: låren och rumpan
* titta rakt fram och stå med fötterna höftbrett istär och tårna framåt. böj knäna som om du skulle sätta dig på en stol. när du har 90 grader i knäleden-pressa tillbaka till utgångsläget och upprepa. tänk på att hålla ryggen rak genom hela övningen

3. rumpformaren (nedersta bilden)
tränar: rumpan och baksidan av låret
* ligg på golvet med fötterna på bollen. ha 90 grader i knäna och lyft sedan höfterna upp mot taket. gör övningen lungt och koncentrerat för att hitta balansen.

nu ska det bli intressant att se hur denna träning kommer att gå :)

artikeln från ToppHälsa nummer 6 är skriven av:
text: jessica rickardsson
träningsprogram: jessica rickardsson och anette lundström
foto: niklas dahlskog

I bikiniform

Jag skrev förut idag om att jag har fått ett schema från en tidning där man fixar bikinikropp på några veckor. Dock är jag realistisk och vet att jag inte kommer se ut som en supermodell efter detta men man är väl på god väg iallafall och det var inte några jobbiga övningar heller så detta ska madde köra i 4 veckor. (iallafall försöka för att inte lova för mkt.. *host* )

jag skriver ner själva schemat nu i detta inlägget så får själva övningarna komma i ett annat inlägg annars blir det en novell ;) ingen orkar läsa långa inlägg right? och dessutom vill jag hitta passande bilder eftersom jag inte har någon kamera just nu, hoppas ni förstår!

Vecka 1&2
* första två veckorna ska du satsa på att bygga upp kroppen. var försiktig så att du inte går ut för hårt i början. Jag som har tränat rätt mycket i flera månader nu ska nog maxa lite till varje dag men det gör man nog som man känner för.
måndag: rask promenad, minst 60 minuter
tisdag: styrkepass med alla övningarna i del 1, samt en av övningarna i del 2 och del 3 (välj vilken du vill). Gör 10 till 12 repetitioner av varje övning tre gånger. Vila en kort stund mellan gångerna.
onsdag: idag behöver du inte dra på dig träningskläderna, men tänk lite på vardagsmotionen
torsdag: jogga utomhus eller på löpband lågintensivt i ca 60 minuter
fredag: styrkepass samma som tisdagen
lördag: vardagsmotion
söndag: vilodag

vecka 3
* fortsättningsvecka. Lite hårdare konditionsträning och fler repetitioner på övningarna.
måndag: ut och jobba eller använd roddmaskinen på gymmet för att intervallträna i 30-45 minuter
tisdag: vardagsmotion
onsdag: styrkepass med alla övningarna i del 1 samt tvp av övningarna i del 2 och 3 (valfritt vilka du väljer). Gör 12-15 repetitioner av varje övning tre gånger. Vila mellan gångerna
torsdag: vardagsmotion
fredag: intervallträning (som måndag)
lördag: styrkepass (som onsdag)
söndag: vilodag

vecka 4
* nu maxar du träningen för att toppa bikiniformen. Mycket konditionsträning och många repetitioner.
måndag: ut och jogga eller använd roddmaskinen på gymmet för att intervallträna i 30-45 minuter
tisdag: ta en rask morgonpromenad i 45-60 minuter, gärna före frukost, men tänk på att dricka ett glas vatten innan du ger dig ut.
onsdag: styrkepassträna med alla övningarna. Gör 15 repetitioner av varje övning fyra gånger. Vila en stund mellan gångerna.
torsdag: en rask morgonpromenad (som tisdag)
fredag: intervallträning (som måndag)
lördag: styrkepass (som onsdag)
söndag: vilodag

Gratis parfymprov


Fick ett mejl om att få hem ett gratis parfymprov av parfymen XX by Mexx Nice och Wild.
Dock vet jag inte om man får ett prov av båda eller om man får ett slumpmässigt men värt att prova ändå?!
signa upp för ett ni med vettja här  :)


Min kamera

Min stackars kamera gick juh plötsligt sönder för några månader sen ! och jag lämnade in den på lagning eftersom jag hade juh garanti fortfarande och eftersom den gick sönder utan att jag hade gjort något. Fick hem papper idag om att den skulle vara klar vecka 23. PALLA VÄNTA !? men ja inget val antar jag haha.

Sen ska det fotas som ALDRIG förr *mohaha*


optimal fettförbrännarvecka

Tjosan! Allt bra med er? Här är det iallafall bra. Fick hem tidningen HoppHälsa idag och i den stod det rätt intresanta saker ska ni veta. Bland annat hur man går ner 5 kg innan midsommar. Jag vet inte om jag litar på sådanna lovord men jag tänker iallafall testa eftersom det är bra mat och eftersom jag verkligen vill gå ner mer nu. Det är en optimal
fettförbrännarvecka. Det var dessutom ett träningsschema för 4 veckor för att maxa looken inför bikinisäsongen :) skriver ut 
den här sen om ni vill ha tips på bra och snabb träning :)

I fettförbränningsveckan ska man äta ex potatis och jag vet inte om jag ska äta det eller inte. Jag kör juh GI och där är potatis förbjudet men samtidigt så gör det kanske inget om man äter potatis någon gång i veckan bara. gaah får se hur jag gör (a) haha Jag ska köra detta nu en vecka för att se om något händer. Sen lägger jag in mer träning. hehe

detta ska fasen gå !!

Feelgood

åh behöver jag säga mer än att jag totalt älskar Olas nya låt Feelgood?

sommarhit! Det är vad jag säger haha

Loka likes asia



Var till Statoil nyss för jag var så sugen på något att dricka. Blev givetvis ett nyttigare alternativ i form av Loka. Loka har nu tre nya smaker Loka likes asia. Jag köpte Macau moon som är litchi och hallon. Den var supergod och är nog min nya favorit. Finns även i smakerna vit persika/grönt te och röd apelsin /citrongräs. Spännande smaker hehe

har ni provat någon av dem? =)

byte av msn

Ja efter ycket om och men ska jag byta msn. Den gamla jag har har jag haft i säkert 8 år eller något så den är otroligt gammal haha. Den största anledningen är inte för att den är gammal utan att någon eller några har gjort en sida på typ myspace och skrivit in min hotmail så män från andra länder addar mig och vill typ träffas. Helt sjukt! att någon ens gör så här ! suck -.- jag har försökt kontaktat företaget som sidan är på men dem svarar inte och folk fortsätter adda! Inte nog med det, en kille sa att han hittade mig på en sida där man kunde rangordna brudarnas foton efter siffror mellan 1-10 och att jag fanns med även där. Jag hittade aldrig mig själv men less blir man när människor gör såhär! Jag orkar inte mera nu och ändrar därför msn och kommer vara noga med vilka som får den. hoppas ni förstår haha

ja nu ska jag ta mig ett glas med iskallt vatten och se på tv :)

hörs sen

kram

Olas nya singel


Imorgon är det äntligen dags för Olas nya singel Feelgood! att spelas i radiostationerna. Jag tror den kommer knäcka precis som de andra låtarna och vem har glömt hur Natalie gick? inte jag iallafall (suprice ?! )

Premiärspelas under dagen (troligen på morgonen) på Rixfm imorgon och även på P3 populär vid 11-tiden

MISSA INTE !! haha

som ett litet barn på julafton...


serien som alla borde prova!

Jag verkligen älskar paket. När ett paket har kommit hem blir man som ett litet barn på julafton haha. Idag kom iallafall mitt paket från Yves Rocher som jag beställde för ett tag sedan. Dock har jag fått ett annat solskydd för ansiktet men det är 
samma värde (50 spf) och från samma märke (protetyl vegetal) flaskan ser bara annorlunda ut. Funkar nog lika bra ;) När man beställde fick man även med en kuvertväska i rött eller svart och jag valde rött. Jag vet att man kan använda svart till mer men roligt med lite färg också! Lovar att ta kort på allt detta så fort jag får hem min kamera från lagningen.

Jag lovar att recensera dessa varor sen när det har börjat lysa lite mer därute så jag får en chans att använda dem. Men behöver jag säga att jag ska duscha med den underbara Jardins des îles dushcremen ikväll? jag ääälskar den doften! haha

kram på er

den där gräsklipparn....

Finns det något värre än att vakna av att någon eller något väcker en på det sämsta tänkbara sätt? Idag hade jag bestämt mig för att sova ut lite och det gick bra TILLS jag vaknade av ett högt j*kla ljud. Det dånade som sjutton utanför
fönstret och inte nog med att det skulle låta jättehögt, dem skulle sätta 
igång någon sorts turbo också! så det lät ännu 
högre om möjligt! gaah! Jag fattade aldrig vad det var heller förrän jag gick ut med hunden och såg att det hade vart en gräsklippare i farten. STORT MINUS med att bo i lägenhet! haha.

hoppas dagen inte fortsätter i samma anda för då läre jag bli galen innan middag.

Marias tävling

årets tävling läre nog vara denna iallafall. Maria har en tävling just nu med underbara priser. Jag hoppas på tur mer än någonsin men jag vinner aldrig så jag hoppas inte så mycket. Dock vill jag verkligen vinna detta!


(Långt ifrån allt som ingår syns på bilden, men Här ser ni det mesta som ingår)

Maria har dragit i gång en heelt galen goodiebag tävling, där värdet ligger på c.a. 15 000:- ,
Här kan ni se vad goodiebagen innehåller. De som sponsrat med priser till denna otroliga tävling är:


Korsetten, Bodystar, Textilboden, Softskin, Guam Cosmetics, Fannyhair, Lena Danielsson, Johanna Sohl, Ulla Landenmark och Mats Johansson via Landulla webshop, Solbrillor, Snyggunder, Hud och Kosmetik, Vuxensidan, Rosenserien, Fonnix, Rosagården, Presentkuriren, Aromia, Nagelshop, Kleio, Aromacreative, Lash, Pikmee ,Tid & Lust , och Evince Cosmetics

Ni bara måste vara med, tävlingen pågår t.o.m. den 31 Maj. Här tävlar ni!


Vad gjorde jag då?

För 5 år sedan...
...började jag gymnasiet och det blev en tid som jag aldrig kommer att glömma

För 3 år sedan...
...studerade jag djursjukvård och försökte undvika skogsarna för fulla muggar

För 1 år sedan...
... jobbade jag som en galning

För 3 månader sedan...
... var det februari och jag och F firade 5 år tillsammans

Igår...
... färgade jag håret, klippte topparna och kollade på film

Imorgon...
... ska jag träna tänker ja

Om ett år...
... har jag börjat studera till lärare och jag har gått ner till min idealvikt.



Victorias kläder


Vill man ha Victorias kläder så kan drömmen nu bli sann. Victoria Beckham ska nu auktionera ut vissa plagg av hennes samling och donera pengarna till välgörenhet. Bra intiativ av fru beckham tycker jag.

pax för den röda klänningen!



Bloggkrångel och ny design

Nu har jag lekt lite i photoshop igen och ändrat min design lite. Dock krånglar nya plattformen fortfarande eftersom min kalender vägra dyka upp igen (fast den finns i kodmallarna), jag har gjort ränder som ska skärma av kategorierna som vägrar synas, i explorer är min "meny" brevid inläggen till vänster (som det ska vara) och i opera är den längst ner under alla inlägg till höger. JAG BLIR TOkIG !! haha sen ska länkarna under headern inte vara kvar då jag inte kan minska storleken eller ändra färger -.-' Det är säkert också en grej som krånglar.

jag hoppas iallafall att det ordnar upp sig under dagen :)

hur ser min design ut för er? vad ser ni och vad ser ni inte av det jag nyss nämnde ovan?
vore super om ni berättade samt vilken internetanvändare ni anväder (explorer, opera, firefox mm)

nu ska jag ut med boyen en snabbis
kram

asså helt plötsligt så försvinner mina inlägg :S och så försvann kategorierna och allt det. bläää för nya plattformen! verkligen! sen när jag fick tillbaka dem så ändrades mitt senaste inlägg. bilderna försvann och den ändrade text.
är det bara för mig det blir såhär?

Jamie Lynn Spears

För ett tag sen kom det rykten om att Jamie lynn spears var gravid och först trodde jag att det var ett sorts PR-trick, för HUR många gånger har man hört det? att en kändiskvinna vart gravid men efter 11 månader fortfarande inte fött någon unge? Denna gång visar det sig faktiskt stämma då nytagna bilder på Jamie lynn visar en rätt stor bäbismage under klänningen. Men skulle ni våga gå i dem där klackarna? Tänk om hon skulle ramla på magen. AJ!





Ny vecka..

God morgon på er. Hoppas ni mår bra idag. Själv mår man sådär. Måndag idag vilket innebär väg och mätdag och jag är väl inte för nöjd. Dock har jag insett att man inte kan ha så stor framgång VARJE vecka men det är ändå lite jobbigt speciellt när man kämpar som ett j*vla as och inget händer. Jag har dessutom insett att jag inte ska väga mig längre. Jag gick upp 5 hg bara av att ligga i sängen i 2 timmar imorse (vaknade 6 och låg kvar till 8). Det är inte roligt. Så vågen ska jag absolut inte ställa mig på nu förrän 1 juni TIDIGAST! Hoppas jag kan hålla det också. Det är ungefär 3 veckor tills dess. IALLAFALL så har jag även mätt mig idag och det var den absolut sämsta veckan ever men jag ska väl vara nöjd över att ha gått ner någon cm över huvudtaget!

Veckans mått var iallafall detta :

Överarm -0,5 cm
Bröst -0,5 cm
Lår knät -2 cm (1 cm på varje ben )

totalt : 3 cm
total cmminskning: 164,5 cm

Söndagskvällen

Asså jag fattar inte. Varför försvann kalendern? jag har inte ens tagit bort den? och ändå syns den inte. Spelar ingen roll om jag lägger in koden igen så kommer den lik förbannat inte upp ! gaaah -.- Syns kalendern för er? j*vla design skit haha

Har iallafall spenderat eftermiddag/kvällen med att klippa mig (endast topparna) färgat håret mörkare brunt och kollat på film hos Broberg. Vi såg Irene Huss "Den krossade tanghästen" Den var inte så jättebra enligt mig. Den var lite tråkig och rätt dåliga skådarspelarinsatser från vissa roller. Wallander och Beck är fortfarande oslagbara. Dock tycker jag att den var sevärda eftersom jag totalt älskar kriminalfilmer.

Filmen handlar om detta:
Den välbärgade Richard von Knecht faller från en balkong och landar på en taxi på gatan. Det enda ögonvittnet är hans egen fru som lamslås av skräck.
När kriminalinspektör Irene Huss kommer till platsen visar det sig snart att det som såg ut som ett tragiskt självmord i själva verket är ett brutalt mord på en av Göteborgs rikaste män. Och det följs av fler mord.
Spåren leder Irene Huss in i en farlig värld av kriminella mc-gäng, droghandlare och utpressare.
På hemmaplan utkämpar hon en annan fight; hennes upproriska dotter Jenny har en ny pojkvän med starka nazistiska åsikter.



Vad har ni själva gjort denna söndag? :)

Designtester

Nu ska jag ändra design igen så var beredd på att det kommer se konstigt ut ett tag idag hehe :)
Jag ska testa olika saker och sådär.

kram på er

påminn mig att HATA nya plattformen?! Den uppdaterar verkligen skitsent och saker och ting försvinner fast man nyss lagt in. Nu har min kalender plötsligt försvunnit fast den finns där enligt koderna och jag har ändrat lite färger, och tagit bort "sökfunktionen" och så men det syns inte. Spelar ingen roll om jag uppdaterar, loggar ut och loggar in igen, spelar ingen roll vilket Internet jag använder heller, explorer, opera. GAAAH !! jag hatar verkligen den nya plattformen. Om detta inte fixar sig vill man byta till blogspot.com eller något. Jag klarar verkligen inte av att saker och ting krånglar hela tiden. ! -.-'¨haha

nu ska jag kolla på ett avsnitt av förhäxad och försöka andas lite haha

mycket att göra på en slappdag

Söndag idag och idag ska jag hinna med massor känns det som. Nu har jag precis ätit lunch. Blev proteindrink och lite ägg. Ingen stor lunch med andra ord men man blir mätt av proteindrinken så det får räcka tills middagen eller om jag tar en proteindrink vid mellis också, får se. Iallafall ska jag hinna med att sola och färga/klippa håret idag också. Jag ska bara färga håret brunt men det kommer nog synas skillnad ändå hoppas jag och så ska jag klippa topparna. Vågar inget drastiskt hos en icke-frisör haha. Har tyvärr ingen kamera nu så jag kan inte lägga in för och efterbilder vilket suger men min är förhoppningsvis snart klar så jag kan knäppa ett nytt då.

Vad ska ni själva göra idag? slappdagen i ära hehe

kram på er

Lördag

Jag är ledsen för den dåliga uppdateringen idag men jag har inte haft lust att sitta vid datorn idag. Har kollat på förhäxad-avsnitt och så har jag vart hos Fredriks syster och grillat. Mycket gott! Just nu är det körslaget så jag ska väl gå tillbaka till det. Vilka tror ni vinner? kör Brolle eller kör Cans? Jag har inte följt det så jag vet inte vilka som borde vinna men Brolle ligger lite nära om hjärtat, norrlänning som man är men Cans är från Mora och jag har släkt i hela dalarna! haha ja må bäste man vinna!

Sen blir det nog en sväng in till stan, verkade som man skulle vara chafför haha.

Ha en fortsatt bra lördagskväll :)

kraam


proteindrink 1

god morgon på er. Okej det är inte morgon nu men bättre sent än aldrig right? haha
Imorse när jag vaknade (vid 9 ) så gick jag ut på en promenad. Jag hade faktiskt klänning idag, så varmt är det här uppe i landet idag :) riktigt nice! När jag kom hem var det dags för min första proteindrink. Den var inte det godaste kan jag säga men jag kommer överleva en månad eller vad det är för att den ska ta slut. Dem där fröskalen som man har i sväller i magen så man måste dricka mycket vatten för att man inte ska bli förstoppad! så hej vad jag kommer dricka vatten, inga problem i denna värme heller haha.

Vad händer idag då? en solig lördag? :)

Engla

Ingen har väl missat tragedin om Engla?! Jag finner inte ord för hur arg, besviken, förbannad, upprörd och ledsen jag är på svinet som gjorde detta mot henne och jag lider så med familjen som förlorade henne. Imorgon ska iallafall svt 1 sända Englas begravning mellan 10.55 - 12.15. Jag vet verkligen inte vad jag tycker om detta. Jag skulle nog inte kunna tänka mig sända detta på tv, då det är ett sista farväl av ens dotter, samtidigt som jag förstår deras tanke eftersom så många i sverige har hjälpt till i letandet av henne. Jag ska dock se det tror jag.

vad tycker ni? gör dem fel i att sända det? och ska ni se den?

may she rest in peace!

mätt och belåten

Nu är man mätt och belåten också ;)
har iallafall hämtat ut mitt Anna Skipper- paket idag. Ska börja med det imorgon bitti. Hoppas det är gott annars vet jag inte vad jag ska mig till haha. Det ska iallafall vara chokladsmak så jag hoppas det smakar choklad också! Detta ska jag äta 
tillsammans med GI-metoden. Har börjat med det igen men imorse åt jag havregrynsgröt vilket man inte ska äta egentligen men det är så mättande och så enkelt att göra. Men imorgon är det slutlekt haha.

Jag kommer iallafall lämna rapport om den sen hur den smakar och om det ger resultat.

beställningar




Nu först har jag gjort klart alla designerna haha. Jag gjorde Maddes blogg först men det krånglade som attan. Jag lovar att den nya plattformen har något att göra med det hela för om jag ex la in hennes gråa bakgrund blev ALLT grått utom texten och headern. man bah PANIK !!! haha sen försvann hennes sida till höger med bild och arkiv och det och då hade jag ännu mer panik kan jag säga haha men sen fixade det till sig till slut. :) Madde blev iaf nöjd och då är jag nöjd !



Sen hade även Emma frågat om jag kunde hjälpa henne med några headers och självklart ställde man upp hehe! Även hon blev nöjd efter lite ändringar och då vet ni vad jag är! haha

nu snart ska jag käka mat :) blir lax *mums*
kram på er :)

sol

God förmiddag på er!
Hoppas ni mår bra. Själv vaknade man inte riktigt på rätt sida, konstiga drömmar och skit men solen gör att man ändrar humör haha. Nu ska jag ut på en cykeltur med hunden och sen ska jag sätta mig ner med Maddes bloggdesign och skicka headers:arna till Emma. Sen vet jag inte vad mer jag ska göra idag. Det är juh fredag så något roligt hittar man nog på!

ja vi hörs senare. kram på er :)

Froosh

Nu ikväll köpte jag en FROOSH på statoil. Det är en smoothie i olika smaker och jag köpte jordgubb & banan. Den var otroligt god så tråkigt att den var så liten. (250 ml ) Det var otroligt mycket frukter i denna och en sån här flaska täcker 40 %(dvs 2/5 frukter ) av dagsintaget av frukter. Jättegoda som sagt och värd att provas. Finns att köpa på ett flertal butiker bland annat 7-eleven, statoil, ica, OK-Q8.


I en sån här liten flaska innehåller det:

7 mosade jordgubbar
1 mosad banan
12 pressade vindruvor
170 pressade aroniabär
4 pressade jordgubbar
en skvätt apelsinjuice
en skvätt citronjuice













har ni provat denna? :)

sommarjobb

Som ni kanske vet jobbar jag bara extra på ett äldreboende när det är någon sjuk eller behövs extra personal och jag har nu jobbat där ett år. Började där i maj förra året och var bara meningen att jag skulle jobba under sommaren men jag råkade bli kvar och tur det för jag trivs verkligen och jag gillar dem jag jobbar med. Sen jobbar jag på "växelvården" vilket betyder att gamlingarna som är där är där i väntan på riktigt boende eller är där någon vecka som avlastning för sambon eller hemtjänsten. Det betyder också att det byts ut gamlingar rätt ofta vilket gör det till ett varierande arbete. Dessutom har jag lärt mig att hantera många olika typer av sjukdom. Sängliggandes, rullstolsbundna, senila, olika typer av lyftar med mera. Jag skulle nästan med säkerhet kunna säga att jag lärt mig mer av att jobba på växelvåren än att jobba på ett "vanligt" boende där gamlingarna bor tills dem dör.

Iallafall så fick jag schemat idag och det ser bra ut. Jag är extremt nöjd. Det är tre veckor jag jobbar 6/7 dagar vilket kommer vara EXTREMT jobbigt men det ska nog gå ändå. Får tänka på alla underbara pengar som kommer sen right?
Men iallafall är det 100 % jobb i båda perioderna vilket känns mycket mycket bra :) HEJ PENGAR! lixom haha Jag hinner med att ha lite "sommarlov" jag med ändå. Börjar i mitten av juni.

Vad ska ni göra i sommar? blir det sommarjobb? eller en resa kanske :)

Design

Jag fick ett mejl från en kille som heter David häromdagen och han har gjort en sida där man kan få hjälp med bloggdesignen om man känner att man inte är så haj på det. Som jag fattar det så gör den inte personliga designer som ex jag gör utan det är mer allmänna, lite av dem som finns förinställda på blogg.se. Kolla in sidan här.

Sen ser ni kanske att jag har en ny funktion under profilbilden? Där kan man mejla andra och tipsa om bloggen. Denna
funktion kommer vara en av alla de funktioner man kan fixa på sidan som David har gjort. 

Nu ska jag göra lite bloggdesignbeställningar.

kram på er 

vad händer?

jag hatar nya bloggplattformen -.-
nu gjorde jag ingenting bland mina html-koder och helt plötsligt blir hela bloggen vit ! jag får panik !
jag kan heller inte byta till någon annan header eller något eftersom det står att det rosa fortfarande ska vara kvar ! jag vet inte vad som har hänt! och jag vet inte om det är att den nya plattformen är ovanligt seg för att uppdatera tillbaka eller vad som nu behöver göras eller vad som hänt... 

f*n asså -.-

Madde blir galen

en sak jag blir fullkomligt galen över på den nya plattformen är att den är så seg på att uppdatera saker och ting.
Skriver man ett inlägg kan det stå att det är publicerat men kommer upp flera minuter senare. Nu står det massa konstigt uppe på min header som inte ska vara där och det försvinner inte hur många gånger jag än uppdaterar och spar det nya. Gaah! Behöver jag säga att tålamod inte riktigt är min grej? haha

Sveriges vinnarnummer?

Det är snart dax för Eurovision song contest som börjar den 20 maj med den första semifinalen. Den 22a maj är det den andra semifinalen och den 24 maj är det själva finalen. Jag har ingen aning om vilken semifinal som Charlotte ska vara med i, har ni? Jag tror och hoppas att hon går vidare till finalen. Det är dax för Sverige att vinna igen tycker ni inte? ;)
Iallafall blev Charlottes video för låten Hero klar igår och jag vet inte vad jag tycker om den. Jag hade förvänta mig lite mer faktiskt haha. Det var lite mycket av samma. Vad tycker ni om den?

föresten visste ni att Hero var först skriven till Ola men han valde, som ni vet, love in stereo istället och jag är faktiskt enig med honom i det valen. Hero passar charlotte bättre tror jag.


Mycket att göra

Idag har jag mycket att göra ska ni veta. Jag vet ärligt inte hur jag ska hinna haha. Jag måste nog sätta igång på stört efter detta inlägg haha. Va roligt föresten att ni backade upp mig med att ta betalt. Jag gör inte det för att vara dum hoppas ni förstår det utan för att det tar som sagt ett flertal timmar att sitta med det så jag har bestämt att från och med idag tar jag 50 kronor för en design men då sitter jag med den tills ni blir nöjda :) låter det bra?! eller ber ni andra nu? hahahah

Idag ska jag iallafall hinna med
* baka cheesecake
* hänga upp all rentvätt
* diska
* laga mat
* träna skulle vara bra om jag hann med
* göra en bloggdesign till Madde
* göra en header till Emma


ja hoppas jag hinner med allt :) ska ta tag i tvätten och disken på en gång :)

ha en bra dag :) kram

föresten så är jag med och tävlar om två biobiljetter och en signerad singel av Ola hos Knasbollarna. Var med ni också vettja :)

ta betalt?

Hejsan!
Hur mår ni såhär på onsdagskvällen? själv mår man super. Dock är jag lite rastlös haha. Så jag tror jag ska baka lite cheesecake. Jag hade faktiskt tänkt baka det idag men har inte funnits tid till det. Har pysslat med emmas blogg och så har jag donat med tvätten och sen bara försvann tiden !! Annars gör jag den imorgon!

många börjar fråga om jag kan göra bloggdesigner till dem och visst jag vill hjälpa :) men det tar flera timmar med en bloggdesign. Det är inte bara att komma på något nytt till varje blogg, att sitta och pyssla med varje liten del bland koderna. Så jag funderar på att ta ut en liten avgift men å andra sidan tycker ja inte att jag gör så snygga för att ta betalt för dem. Vad tycker ni? är man dum om man tar betalt? det tar lixom som sagt några timmar av min fritid på varje design. som sagt ska fundera på det..

kram på er :)

sugen på en tröja?

Jag som såg fram emot att testa bikinin och använda den i sommar så SJÄLVKLART beställer jag den för liten haha. Jag kan ha denna med men det blir med natacha-style på den dvs visa mer än vad den täcker. Syrran får nog ta denna så köper jag en ny överdel. Pallar inte att skicka tillbaka när portot blir lika dyrt typ. Då köper jag hellre en större strl i butiken eller en annan bh-variant i samma färg :) men annars var den mycket fin. Dock köpte jag en tröja som jag knappt fick på mig. Boobsen var för stora och därför tröck kanten fram ner dem och det blev inte alls snyggt. Tråkigt för jag gillade tröjan och jag kan annars ha tröjor i strl 38 :/ jobbigt det känns haha. Så den ska jag sälja eller vänta tills jag får mindre kropp. Tröjan var iaf denna:


är från HM i storlek 38 och kostade 79,50, aldrig använd!
ni får köpa den för 60 kronor eller högstbjudande annars spar jag den tills jag blir mindre haha 

mer bloggdesign!



Emmas
bloggdesign är klar. Vet ännu inte vad hon tycker om den och om hon vill ha något ändrat eller så men så här får den se ut tills hon säger något annat iallafall.

Detta eviga krångel!

Tänk att jag HATAR krångel. Mitt liv är baserat på krångel! Det krånglar aLLTID för mig! kul va? kankse inte !
Iallafall kollade jag på studera.nu eftersom jag har skickat in ansökan till högskolan i höst. Jag skickade in betygen via post eftersom jag inte var säker på om min gymnasieskola är med i betygsbasen eller inte och vore hemskt om jag tog för givet och så var dem inte alls med. snopet sa räven! Dock såg jag nu att det stod att "om du skickar in betygen via post var säker på att två personer har skrivit under att dessa kopior stämmer överens med orginalet! " LIXOM TACK!!! tack för att ni säger det nu !! Det är ingen som sagt det till mig innan av alla personer jag snackat med, det stod inget om det när jag hitta adressen till östersund eller vart sjutton man nu skickar in dem till. Nog för att jag hinner skicka in kopior igen med namnunderskrift på men ändå !!! SKIT SKIT SKIT !!!! -.-'

gaaaah! när går något som jag vill? behövs bara nu att jag inte ens kommer in haha.

I did it!

Efter mycket velande hit och dit beslutade jag mig för att skicka efter skippers viktpaket. Jag litar faktiskt på att det skipper säger är sant. Hon har faktiskt mångårig utbildning inom hälsa och kost och så, så jag chansar. Om inte så varnar jag iallafall andra om att inte göra samma misstag haha. Enligt hemsidan ska varan vara hos mig imorgon men det låter för bra för att vara sant men iallafall imorgon eller på fredag ska dem vara hemma hos mig och jag ska givetvis börja på en gång. Då ska jag fortsätta med GI och köra den där kuren samtidigt får se om kilona äntligen börjar rasa. Då får man lite motivation igen. Gaah ja känner mig desperat HAHA. Hoppas dock att det inte är så äckligt som Bert sa haha.

Jag = cameron diaz?

Hejsan! Onsdag idag REDAN ! det går fortare än vad man tror. Idag vaknade jag rätt sent, ungefär vid halv 11 men det var skönt att sova ut och jag tror min kropp behövde det haha. Inatt drömde jag det mest konstiga asså. Först drömde jag att Ola hade signering och när den var slut skulle jag bara krama ola "hejdå" och då råkade det bli en Luuk vs Ola-kram (om ni såg andra chansen förstår ni vad jag menar...) HAHA snacka om pinsamt ! Sen vaknade jag och när jag somnade om så var jag helt plötsligt Cameron Diaz och mitt i en skräckfilm. Jag överlevde dock till min förvåning haha. Im a superwoman ;)

Nu har jag tvättstugan och sen efter 4 ska jag gå till ica och hämta mitt paket från H&M! iih. Det är alltid lika spännande att se om man kan ha allt man beställde och det ska bli mest intressant att se hur bikinin sitter. Om jag måste hårdträna ännu mer HAHA.

ja ha en bra dag :) kram

Bh suprice!


Idag kollade jag på en storleksguide för Bh-storlekar och enligt den hade jag 75 DD. okej och? tänker ni kankse då men grejen är den att jag köper "bara" 85 c nu. så nu kankse ni skrattar med mig HAHAHAHHAHA. Lixom kan man ha så fel? Visst dem har ploppat ut ur vissa men det har jag trott var mer att just den bh:n var liten i storleken. Nu när jag har gått ner har jag ändrat från att ha längst ut på "krokarna" till längst in (helst 2-3 hål till) så jag har vetat att jag måste köpa ex 70-75 c nu istället. Men eftersom själva behagen sitter som förr i själva kupan har jag tänkt prova ex 70 D istället för att se om dem sitter bättre och nu när jag vet att jag kan ha D så får jag väl göra det haha.

Jag har alltid tyckt att jag har en liten byst så ja (a) nu kanske ni förstår varför jag skrattar HAHAHAHAHHAA

ja nu ska jag skratta vidare i chocken hahahaha

kram på er :)

bloggdesign


www.snoj.blogg.se

Nu har jag blivit klar med Sofie's bloggdesign. Hon ville bara ha en enkel och hon blev nöjd så då
blev jag nöjd haha. =)

jag har föresten kommit på fler nackdelar med den nya plattformen.
1. Det går inte att trycka enter när man ska logga in för då försvinner alla uppgifter utan man måste klicka på "logga in" vilket är otroligt störigt då jag hela tiden glömmer bort det!
2. Man ser inte alla kommentarer först utan måste gå från sida till sida för att se dem, svårt att förklara men jobbigt är det iallafall så var inte ledsen om jag glömmer någon kommentar haha

Nu ska jag ta mig ett glas juice och andas lite haha

photoshoptips

Ni som har photoshop vet kanske vilken "drog" det faktiskt är haha. Man fastnar alltid i det och har man lite fantasi kan man göra nästan vad som helst. Redigera bilder, göra egna bilder, göra bloggdesigner, ja listan kan göras lång. Jag tänker nu tipsa er om två sidor som jag tycker är riktigt bra och som jag själv använder. Båda är på engelska men om
man förstår grunderna och lite photoshopspråk så är det inga problem :)


Den första är DeviantART.com där det finns tusentals olika brushes i alla möjliga former och storlekar. Det är dessutom jättelätt att ladda hem dem och använda dem. Nästan alla är grymt snygga och mycket användbara. Kika in där vettja. 




Den andra sidan jag tänkte tipsa om är Dafont.com där man kan hitta hundratals olika text-stilar till photoshop. Det finns en för varje smak kan jag garantera! Dem är också mycket enkla att ladda hem.

Tisdag

Idag skulle man ha tvättstuga...tror ni man pallade sig upp vid 7? haha NEJ! så tog en tid imorgon eftermiddag istället (a). Idag har jag iallafall hunnit med att veckohandla, skickat iväg kameran (äntligen! ) och så har jag vart till banken för att uträtta lite ärenden! Känner mig nöjd nu faktiskt när jag fått så mycket gjot! hehe


Vad gör ni idag då? Själv ska man göra klart syrrans blogg om hon inte är nöjd med den som den är nu, annars träna en timme eller två ikväll :) Kika in på hennes blogg vettja :)









För- och nackdelar

När jag fick veta att blogg.se skulle byta plattform blev jag glad eftersom det kunde ta flera minuter att ens komma in på bloggen och helst på kvällarna. Minns ni det? Iallafall blev man sjukt irriterad på det och det var skönt att det skulle bli ändring på det. Sen när dem väl skulle byta var alla bloggar nere i typ 3 dagar för dem krånglade till det. Då blev man genast irriterad över flytten istället, sen skulle de populäraste bloggarna flyttas först (vilket jag tycker var fel för dem kunde ha slumpmässat bloggarna istället men skitsamma..) och då kom dem fram att man inte kunde lägga in bilder eller länka som förr och lite sådant och då blev man ännu mer irriterad på denna flytten. Och idag när jag loggade in hade min blogg äntligen(?) flyttats. I början kunde jag inte se någon skillnad, visst det var en annan stil på det men jag hade inga problem
med att hitta. Dessa är för och nackdelarna jag kommer på just nu.

Fördelarna:
>> Man SLIPPER skriva massa koder när man ska kommentera
>> Man ser ipadresserna lättare och man har lättare översikt över allt
>> Hela bloggen går snabbare
>> Bildarkivet kommer upp på en gång istället för att behöva klicka in på arkiv och krångla
>> Snyggaare

Nackdelarna:
>> "mina kontakter" som fanns när man loggade in finns inte längre kvar vilket gör att man måste hålla reda på ALLA adresserna i huvudet igen
 


Du blir vad du äter


Kollade precis på Du blir vad du äter på trean. Jag gillar det programmet, kanske mestadels för att jag försöker gå ner i vikt själv men även för att man lär sig så mycket nytt varenda gång. Denna gång var det inte ett vanligt program utan dem besökte Bert Karlsson igen för att se hur han skött sig sen dem filmade han sist. Bert fick av Anna en kur som skulle hjälpa honom att gå ner i vikt och samtidigt rensa kroppen. Lite som detox kan man säga. Hittade hennes 
startpaket här och det kostar 599 kronor och räcker ca 1 månad om jag har räknat rätt. Mycket pengar men som det är för mig just nu ÄR det värt det om man går ner 5 kilo extra på en månad. Det är verkligen det. Så jag funderar på att beställa detta. Men som sagt mycket pengar så jag ska tänka igenom det haha. 
Detta startpaket innehåller Proteinpulver , Psylliumfröskal och linfröolja som ska göra detta:
» Slipper må dåligt
» Ökar ämnesomsättningen
» Rensar ut gifter och får energi
» Slipper att vara hungrig och energilös
» Slipper tappa viktig muskelmassa – endast fett
» Slipper räkna kalorier, points eller läsa i tabeller
» Balanserar tarmfloran och stödjer tarmfunktionen
» Ger dig livsviktiga essentiella fetter som ex. omega-3



Vad har ni gjort idag? själv har jag städat heeela huset och jag har vart ute på promenader i solen. Nu tänkte jag sätta mig med syrrans blogg. Ska göra ett litet ansiktslyft på den =)

ha det så bra så länge :)
pussar

Måttresultat vecka 14

Idag har jag vägt och mätt mig i 14 veckor. Trodde inte jag skulle hålla ut 2 veckor ens men tänk så fel man kunde ha och TUR DET! Jag har juh kört enligt Viktväktarna denna vecka och jag har gått upp på vågen men ner mer på cm än förra veckan då jag körde GI så jag vet inte hur jag ska tolka det. Dock ska jag tillbaka till GI eftersom det kändes bättre för mig.

Veckans resultat:


Bröst- 1,5 cm
under bröst -2 cm
över rumpan -2 cm

sammanlagt denna vecka: -5,5 cm
sammanlagt totalt: -161,5 cm

det är helt ofattbart att jag har gått ner 161,5 cm !!! det är mer än vad jag är lång. Då får man ett helt annat perspektiv på det hela! Dock anser jag att jag har typ lika mycket kvar :/ men skam den som ger sig right? =)

Paket

Idag kom mitt paket från Bluebox som jag beställde med "sanning eller konsekvens-korten" och jag kan säga redan nu att vissa av frågorna/uppmaningarna är sååå pinsamma. Känns dessutom som att man måste vara "frigjord" eller singel för att utföra dem haha. Glosset var som jag trodde, litet och smakade och luktade konstgjort. Rena skiten rent ut sagt men dock var den lika söt utvändigt som på bilden! 

smakprov från den elaka versionen:
sanning
-vem av deltagarna är snyggast/sexigast /kåtast?
- beskriv med ord hur du gör när du onanerar
konsekvens
-snurra flaskan och hångla i 30 sekunder med personen den pekar på
- låtsas att du inte känner deltagaren mitt emot och försök ragga upp honom /henne

smakprov från den snälla versionen:
sanning:
- vad är det elakaste du gjort?
- vilken superhjältekraft skulle du vilja ha och varför?
konsekvens
- låt deltagaren mitt emot dig rita en mustach på din överläpp
- låt deltagarna skicka ett sms till valfri person från din mobil

som ni ser är det olika frågor men den elaka versionen är som sagt.. ELAK haha

Filmkväll och ny plattform


Filmkväll hade vi igår, Fredde, jag oh chrille. Dock var filmen inte den bästa jag sett. Vi såg King of California. Den var jätteseg enligt mig och inget jag skulle vilja se igen om man säger så. Filmen har fått bra kritik vilket jag itne förstår men alla har inte samma smak som mig right? haha

Såhär står det på filmens baksida:
Charlie har precis blivit utskriven från ett mentalsjukhus och uppsöker sin dotter Miranda. Miranda har hoppat av skolan och tjänar sitt uppehälle genom att vända hamburgare på McDonalds. charlie, som tror att han är frisk,  får med sig sin motvilliga dotter att leta efter en stor skatt som han är övertygad om ligger nedgrävd under ett köpcenter. Miranda ska nämligen söka jobb i köpcentret och med hjälp av lurendrejeri komma närmare skatten.
King of california är en underhållande komedi om att följa sina drömmar, hur tokiga de än må vara. Michael Douglas levererar en av sin karriärs bästa tolkningar som den knäppe men snälle pappan med maniska föreställningar. Vid sin sida har han den unga och utsökta Evan Rachel Wood.

Som sagt, jag vet inte vad jag ska tycka om filmen då den var bara seg och konstig haha.

Sen har jag även blivit flyttad till den nya plattformen så jag får se hur detta går. Än så länge ser det ut som vanligt, dock lite ändringar såklart i utseende men jag känner igen mig haha. Nu ska jag äta frukost och sen kommer veckans viktminskningsmått =) ciaoo så länge

Sanningens ögonblick

Ikväll är det återigen dax för Sanningens ögonblick på kanal 5. Jag tycker det är ett underhållande program eftersom jag inte fattar hur dem kan sitta där och svara på massa pinsamma frågor om sig själv inför hela svenska folket. Jag skulle ALDRIG göra det samtidigt som det är lättförtjänta pengar om man ser till det teoretiska, nämligen att enbart svara sant på några frågor. Dock skulle jag mer ta hänsyn till familjen än tänka på pengarna. Man sårar som sagt
nära och kära. På aftonbladet står det idag att i kvällens program (fortsättning från förra söndagen) kommer sambon till den tävlande att brista i gråt efter ett svar. Vill man verkligen riskera 5 års förhållande för en fråga och för en massa pengar som man dessutom kan förlora när ett falskt svar kommer fram?! jag skulle aldrig göra det! 

skulle ni?


Sagan om ringen...

Igår satt jag som sagt inte mycket vid datan och det var faktiskt skönt! Var istället framför tvn och tittade på förhäxad avsnitt och så tränade jag lite. Dessutom gick jag ut och gick med boyen I TSHIRT !!! fatta va skönt det var! haha
Fredde kom hem vid 7-8 tiden och då åkte vi på fest i gränsfors. Där var det alla möjliga galna festprissar man kände så det var roligt. Vi stannade dock inte länge utan åkte till Ilsbo för att släppa av några fyllisar och sen åkte vi till jonas en snabbis eftersom även han hade fest. Dock var det lite mindre folk och mycket lugnare där. Jeanette var med barn (5 månaden) så GRATTIS till henne hehe. Jag hade ingen aning om det faktiskt så det var roligt att höra. Man blir fan sugen på en unge själv asså.

Stannade inte länge hos jonas utan åkte till Hudik en snabbis och Peter joinade oss. På vägen till stan åkte vi genom
skogen för att stanna till vid freddes jobb (peter ville se) och då släppte vi ut boyen en snabbis när dem ändå var ute vid skogsmaskinen. När vi väl skulle åka kände vi att Boyen stank skit och kollade snabbt om det hade fastnat där bak (eftersom han är långhårig..) men så ser jag rätt snabbt att det är på ryggen han har skit. DÅ HAR HAN RULLAT SIG I SKIT !!! vems skit kan man undra !! fy fan..tur att Fredde hade vatten, tvål och papper i skogsmaskinen annars hade jag gått hem !! haha. Tvättade av honom och så åkte vi in till stan.

På stan var det rätt lungt för att vara så sent men ändå rätt mycket folk för att inte vara löning. När jag tar mig på händerna upptäcker jag att ringen var borta. FÖRLOVNINGSRINGEN VAR 
BORTA !! lixom 
hej paniken! Letar igenom hela bilen men hittar den inte, får ännu mer panik eftersom dem är juh inte direkt gratis dessa ringar. Hittar den inte och kommer på att den kanske ligger i skogen där vi hade tvättat Boyen. Åker tillbaka och Fredde hittar den SOM TUR VAR !! liggandes där i sanden haha. Jag har nog aldrig vart så glad över att hitta ngt i sanden som då haha. Slutet gott allting gott!

upptagen kvinna

Tänkte bara svänga förbi en snabbis. Ska nämligen inte sitta vid datan så mycket idag. Tänkte ha en datafri dag men det gick juh som det gick. Fredde kommer hem ikväll någon gång så kan hända att det blir mer data innan kvällens slut men som det är planerat nu ska jag snart göra middag, sen ut med boyen, träna skulle vara bra om jag hann med och sen ska jag nog se på fler avsnitt av Förhäxad. Jag totalt älskar den serien och ska kolla igenom alla säsonger för tredje gången nu haha. Är just nu inne på den tredje skivan på säsong 1. Hade tänkte kolla klart säsong 1 idag :)

Har ni någon favoritserie? :)

ja ha en bra lördag allihopa! kram

Det var bara...

Det var bara en sak jag glömde (a)
nämligen att jag käkat 18 poäng idag :) så imorgon är det en ny dag och nya poäng haha

kram och god natt

Gammal lärare?

Nu har jag suttit i timmar och timmar i photoshop för att försöka göra nya headers och slutade med att jag gjorde 7 (!) 
stycken och jag blev faktiskt inte nöjd med en enda haha. Jag vill ta riktiga modellkort så man har något snyggt att lägga
upp där som alla andra bloggarna har! Men denna får duga haha. Dock tyckte Moa att jag såg äldre ut på kortet i mitten, 
som en lärare eller något. Hur ska man tolka det? haha

nu ska jag ta mig en kopp te sen blir det faktiskt tvn ett tag sen sängen. Det regnar ute, tråkigt för jag hade lust att
springa en runda så här på kvällskvisten. Får ta det en annan dag ;)

kram på er 

Ny design

Eftersom jag inte har något bättre för mig ska jag prova att ändra design igen. Är inte riktigt nöjd med denna utan vill ha en mer "somrig" design så jag ska sätta mig in i photoshopens värld nu och mixa lite. Jag har iallafall suttit ett tag för att försöka klura ut hur man ändrar färg på kalendern och arkiven och det och tro på fasen att jag hittade själv. Är rätt nöjd med det eftersom jag annars har tagit hjälp av designadinblogg.blogg.se men nu när jag ska försöka komma in på den bloggen kommer jag hela tiden in på Kenzas blogg och jag vet inte varför. Det händer för fler också. konstigt haha.

ja hörs sen :) Förhoppningsvis med ny design ;)
kram

Bikini

Idag tog jag äntligen steget till att beställa en bikini. Har inte ägt en bikini på ja minst 5 år säkert och jag har faktiskt inte badat så mycket sen dess heller, mestadels för att jag har skämts för min kropp och mitt stora ärr som jag har på vänstra knät sen efter en olycka (kan visa bild på det sen..) Nu köpte jag iallafall denna bikini i hopp om att jag faktiskt kommer använda den i sommar haha. Fortsätter jag träna så kommer jag nog våga ta på mig den. Hoppas den inte är för liten bara. Skulle väl vara typiskt!

image441
kostar 49,50 kronor / del på H&M

Tävlingar

Visst är det underbart med tävlingar? mindre underbart är det att man aldrig vinner haha men skam den som ger sig!
Är med i dessa tävlingar nu.

image439
Tävling som Shopaholicmamman anordnar :)

och

image440
och en tävling hos Lisa där man kan vinna ett rosetthalsband

3 ting

Läste Stina-Lees blogg idag och såg ett inlägg där hon uppmanade oss att skriva 3 saker på oss själva som vi anser vara nöjda med. Jag tänker inte ljuga om att jag inte är nöjd med mig själv och har extremt dåligt 
självförtroende men det är något jag försöker bättra på varje dag och något som jag hoppas ska bli på topp inom snar framtid.

Efter lång tids tänkande kom jag fram till att:
1. Jag gillar längden på mitt hår
2. Jag är stolt över att jag är så hjälpsam och omtänksam om människor
3. Jag är rätt bra på att teckna.
 

Vad är ni själva nöjda med? :)



Fredag

Idag är det Fredag och egentligen borde man väl göra något roligt men vet ni vad? jag ska inte göra ett skit. Jag är ensam hemma för er som kanske missat det. Fredde åkte idag ner till Uppsala till sin mormor och morfar för att hjälpa dem med lite gårdsarbete innan sommaren och jag stannade hellre hemma eftersom vi har juh katter och Boyen. Han åkte 7 i morse och han ringde och väckte mig vid 10 då han hade kommit fram. Det var en lämplig tid för 
mig att kliva upp så jag tog på mig promenadoutfiten och gick en ca 45 minuters promenad med boyen före frukost. Det regnade lite men faktiskt gjorde det ingenting! När jag kom hem blev det havregrynsgröt som vanligt. Börjar tycka
att det är helt okej faktiskt, konstigt nog. Men man vänjer sig vid det mesta så småningom kanske.

Vad ska ni själva göra idag? själv har jag som sagt ingen aning. Träna står på schemat iallafall, och fler promenader.
Blir väl en film ikväll kankse ;)

lagt in en "större" profilbild, vad tycker ni om den? är den för ful? haha

Sanning eller konsekvens? *mohaha*

Tittade in på bluebox.se och beställde ÄNTLIGEN hem den snälla och elaka versionen av sanning eller konsekvens. Är verkligen roligt att spela detta på förfesten tycker jag så hoppas att mina vänner vågar spela ; )
kostar 99 kronor styck. Jag köpte dessutom ett supersött lipgloss som ser ut som en bakelse! I jordgubbssmak så hoppas det inte smakar skit haha.

image433   image435 

image436 

Allt om GI metoden

image432

Jag har, som ni kanske vet, kört med GI i ca 13 veckor och det har gått bra för mig. Jag fick, för ett tag sedan, hem boken; Allt om GI-metoden, den kompletta guiden till ett smalare liv. Den är ca 200 sidor tjock och innehåller ALLT om gi metoden. De tre faserna,  menyer för de tre olika faserna, menyförslag, tips och råd om träning och allt vad man nu kan tänka sig. Verkligen en bok att rekomendera om man kör GI-metoden eller funderar på att börja. Dock innehåller den inga bilder så den är lite tråkig så, men det är texten som är det relevanta ; ) haha

Såhär står det på bakisdan av boken:

När Gi-metoden lanserades för några år sedan kunde svenskarnas fettfobi äntligen botas. Det var juh inte fettet som var den stora boven utan socker, vetemjöl och andra raffinerade kolhydrater! Här får du lära dig varför GI-metoden fungerar så bra, vad du genast ska rensa ut ur skafferiet och vad framgångarna för dem som lyckas beror på. Studera GI-skolans tolv lektioner om bland annat fettförbränning, näringsämnen, stress, sömn och den viktiga motionen. Är du inte ännu övertygad bläddrar du bara vidare till vad vetenskapen säger. Men inte nog med det, 300 inspirerande och goda recept finns  till din hjälp- för snabb viktminskning, för lunchlådan, för vegetarianen, för bröllop, jul och påsk och för god och nyttig mat resten av livet. Allt om GI-metoden, helt enkelt!

Hitta vägen till en ny och sund livsstil med GI-metoden
Välj mat som kroppen mår bra av * ät dig mätt och gå ändå snabbt ner i vikt om du är överviktig- och håll vikten * få mer energi, bli piggare och orka mer * bli av med ditt sötsug * minska risken att drabbas av olika välfärdssjukdomar.



Vackra naglar

image431

Vackra naglar är något som jag tror alla vill ha egentligen. Dessutom är det riktigt sexigt med långa, snygga, välmanikyrade naglar enligt mig. Jag har aldrig lyckats få mina naglar långa för dem har alltid gått av eller flisats sönder. Jag köpte för ett tag sedan två nagellack  från serien Perfect 10, som skulle göra mina naglar snygga och fräscha. Ett av dem Super growth, ska som det låter göra att naglarna växer igen och det andra Super hardener ska göra naglarna hårda så att dem inte går av. Dessutom innehåller  varje flaska 16 ml.  Jag erkänner att jag var lite skeptisk till båda till en början för jag har provat så många olika lack som ska göra både det ena och det andra men utan större resultat. Dock måste jag säga att jag är över förväntan nöjd med dessa två lack. Dem har gjort att mina naglar inte går av längre och dem växer och blir längre. Jag är med andra ord väldigt nöjd med dessa lack!

Om ni vill köpa dem så kan ni kolla på smink.nu där jag köpte mina båda lack för 89 kronor styck men nu när jag kollade fanns inte super growth kvar längre. Dock kanske man kan köpa dessa lack någon annanstans med, ex åhlens eller liknande. Är värd att testas om man har problem med naglarna :)

image430 super hardener

Guldkompassen

Kom hem rätt tidigt igår, kring 12 tiden. Vi drack som sagt inte igår utan åkte omkring lite istället och faktiskt var det mycket skönt, speciellt när man vaknade pigg och glad haha. Började dagen med en cykeltur med Boyen (fast det regna..det ni! ) och sen var det fukost som gällde. Jag käkade gröt som de andra dagarna denna vecka, man blir mätt och det håller mättnadskänslan länge. Dock är havregrynsgröt inte det godaste!

image429

Hyrde Guldkompassen igår men orkade inte se den eftersom den är nästan två timmar lång så den fick vänta tills idag. Vad tyckte jag då om filmen? Jo den var mycket mycket bra enligt mig. Den var spännande och hade snygga effekter. Dessutom var det en rätt bra story. Dock slutar den knepigt och en tvåa måste komma ut annars drar det ner betyget rejält på filmen enligt mig.

Om filmen:
I detta sagolika äventyr får 11-åriga Lyra en gyllene kompass av rektorn på sin skola. Den är en vägvisare till sanningen, men bara om man kan tyda dess visare...
   I en paralell värld med vår egen bor Lyra Balacqua. Hennes enkla tillvaro vid Oxfords lärosätte avbryts när hon en dag råkar höra sin farbror berätta för en grupp proffessorer om sina mystiska upplevelser i norr. När hennes bästa vän sedan blir kidnappad bestämmer sig Lyra för att rädda honom Hon dras in i ett äventyr fyllt av onda och goda häxor, pansarbjörnar, daimoner och mystiska vetenskapsmän- där värnskap och mod betyder allt.

RSS 2.0