Sagan om ringen...

Igår satt jag som sagt inte mycket vid datan och det var faktiskt skönt! Var istället framför tvn och tittade på förhäxad avsnitt och så tränade jag lite. Dessutom gick jag ut och gick med boyen I TSHIRT !!! fatta va skönt det var! haha
Fredde kom hem vid 7-8 tiden och då åkte vi på fest i gränsfors. Där var det alla möjliga galna festprissar man kände så det var roligt. Vi stannade dock inte länge utan åkte till Ilsbo för att släppa av några fyllisar och sen åkte vi till jonas en snabbis eftersom även han hade fest. Dock var det lite mindre folk och mycket lugnare där. Jeanette var med barn (5 månaden) så GRATTIS till henne hehe. Jag hade ingen aning om det faktiskt så det var roligt att höra. Man blir fan sugen på en unge själv asså.

Stannade inte länge hos jonas utan åkte till Hudik en snabbis och Peter joinade oss. På vägen till stan åkte vi genom
skogen för att stanna till vid freddes jobb (peter ville se) och då släppte vi ut boyen en snabbis när dem ändå var ute vid skogsmaskinen. När vi väl skulle åka kände vi att Boyen stank skit och kollade snabbt om det hade fastnat där bak (eftersom han är långhårig..) men så ser jag rätt snabbt att det är på ryggen han har skit. DÅ HAR HAN RULLAT SIG I SKIT !!! vems skit kan man undra !! fy fan..tur att Fredde hade vatten, tvål och papper i skogsmaskinen annars hade jag gått hem !! haha. Tvättade av honom och så åkte vi in till stan.

På stan var det rätt lungt för att vara så sent men ändå rätt mycket folk för att inte vara löning. När jag tar mig på händerna upptäcker jag att ringen var borta. FÖRLOVNINGSRINGEN VAR 
BORTA !! lixom 
hej paniken! Letar igenom hela bilen men hittar den inte, får ännu mer panik eftersom dem är juh inte direkt gratis dessa ringar. Hittar den inte och kommer på att den kanske ligger i skogen där vi hade tvättat Boyen. Åker tillbaka och Fredde hittar den SOM TUR VAR !! liggandes där i sanden haha. Jag har nog aldrig vart så glad över att hitta ngt i sanden som då haha. Slutet gott allting gott!

Postat av: Anonym

Är med bebbesugen lite då och då XD hehe!



Men oj vilken tur att ni fann ringen, tur att ni märkte det i tid!!! Visste inte att ni var förlovad, elr kanske jag bara glömt(??)... grattis iaf haha... skoj!

2008-05-05 @ 15:35:25
URL: http://emmavictoriia.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0