inte tid

asså fan jag har inte haft tid med någon blogg.. vissa dagar vill jag bara lägga ner skiten medan vissa dagar vill jag blogga som fan. Funderar på en ny blogg.. samtidigt som denna har så sjukt många minnen.. ja svårt de där

skola denna vecka iaf vilket innebär tidiga mornar och sena kvällar... imorgon är sista dgen dock så då är jag igång igen :P


det går framåt!


gammal bild...

idag var vi över på Minikul vilket var roligt. Kevin fick verkligen in kryptekniken idag så nu tog han flera steg på knäna vilket han annars inte gör.. då krälar han sig fram hehe. De går framåt iaf hehe :)





Titta vad Kevin gjorde helt själv idag :o ...

img_2055 (MMS)

Titta vad Kevin gjorde helt själv idag :o han börjar bli stor :')


Dagens middag. Egna recept. Gott som fan !...

img_2052 (MMS)

Dagens middag. Egna recept. Gott som fan !! :) koka pasta (vilket som fungerar men jag föredrar bandpasta) stek räkor och lax (jag hade ingen lax i nu) tillsätt kryddor efter smak,creme fraiche efter smak och även lite sweet chili. Häll över pastan och servera med sallad :) det är vansinnigt gott och jag ääälskar det hehe


härligt väder

Vilket härligt väder det är ute !! Man vill ju bara skrika åt vårkänslorna som Ronja Rövardotter haha. Blir nog en promenad till tror jag.

hoppas ni har sol ni med :)
kram

En unge i minuten

Sitter och kollar på En unge i minuten på tv 4 och man kan inte låta bli att drömma sig bort till sin egna förlossning. Shit vilken upplevelse det var (är). Jag jämför ju mina egna känslor med tjejernas som är på tvn. Jag kan tycka att jag kanske hade en lätt förlossning då jag inte grät av smärta eller skrek vid krystandet haha. Eller så hade jag bara hög smärtgräns? Jag vet inte och alla är olika. Tur det kanske ;)

Jag saknar verkligen hela förlossningskänslan. Man var spänd på vad som skulle komma ut, hur han skulle se ut, hur skulle det gå? skulle jag klara av att föda vaginalt? Hur skulle Fredde reagera och hur skulle det kännas att föda nu då? Det var verkligen inte som jag föreställt mig. Trodde faktiskt det skulle göra mkt ondare och jag hade ju undrat som många andra, hur skulle man veta när det var dags att krysta? Men jag lovar att det känner man haha. Ondast gjorde det när krystvärken slutade precis när Kevins huvud var nästan ute.. ja ni fattar kanske? Jag trodde jag skulle sprängas HAHA men som tur var kom nästa värk på en gång och huvudet var ute.. Nästa värk var han ute och shit vilken lycka! Äntligen var jag mamma :)

Nu ser jag faktiskt fram emot nästa förlossning... när den nu blir :)



ursäkta min boobie...råkade ha med mig en stjärna in på förlossningen ;) haha

Big Brother



Jag säger bara.. Martin Martin MARTIN !!!

Rätt låt?


Igår var den stora finalen av melodifestivalen och frågan alla ställer sig såhär dagen efter är självklart; "vann rätt låt?" Jag tycker faktiskt det. Det var dock många bra låtar med i årets final enligt mig.. Jag vela väl att Erik skulle vinna men annars gick det bra med Danny, Sanna eller Nicky Borg (?) också :)

Vinkvällen igår var annars mkt lyckad. Syrran fotade lite men har inte sett dem än så de kommer kanske lite kort sen, beror på hur de ser ut ;) haha

Party party

Nu är jag redo och såhär tänkte jag se ut ikväll

 

 

med en lila tunika från Gina Tricot. När hade jag lila sist? typ Körslaget 2009 haha


Underbara sol


Vad glad man blir av så lite ibland har jag märkt. Idag är man på underbart humör tack vare solen. Jag och Kevin har precis kommit hem från en långpromenad. Riktigt härligt i detta väder! Nu blir det att lata sig lite i ensamheten medan Kevin fortfarande sover ute och sambon är ute och skruvar.
















Fredag kväll

Ikväll blir det parmiddag med Emma och Fredde så det ska bli trevligt. Skönt också att vi ska äta relativ bra mat (Tacos..) då jag såg att jag gått ner 3 kilo på 2 veckor. Och jag har egentligen inte gjort ngt annorlunda än tidigare. JAg tränar varje dag och tänker på vad jag äter men ngt annorlunda är de iaf och GLAD är jag för det hehe.

Jag har precis tränat så jag ska slänga mig in i duschen nu.

hörs ikväll eller imorgon :)
ha en underbar fredag hörrni!

Kärlek

 

Finns inga ord i världen som kan beskriva hur mkt jag älskar dig Kevin <3


Här ser man även kevins framtänder ganska ...

img_2034 (MMS)

Här ser man även kevins framtänder ganska bra :) svårt att få honom att visa dem. Inatt hade även tredje framtanden (femte totalt) kommit fram och det anade jag då jag fick vara uppe till 2 med en gråtandes unge :p


Mammaträff igen

Idag var det äntligen dags för en mammaträff och denna gång hos Evelina :) Det var riktigt roligt att se alla igen fast jag har träffat alla på ett eller annat sätt mkt på senaste ändå hehe. Tänkte slänga in lite bilder sen idag. Svårt att få några bra eftersom alla är så rörliga nu för tiden *skratt* men jag försökte iaf :)


Lilla söta Teodor och hans dosa :)


Tindra hade precis vaknat från en liten sovtur :)


Evelina lånade Kevin lite hehe


Försöker Tindra heala Kevin tro? haha Tant Anneli var på besök hon med.


Benjamin var såklart med han också :)


svårt att få med alla.. Martina och Emma gömde sig bakom kameran hela tiden dock.

Under eftermiddagen åkte jag till Ellinor och Teodor i Hudik istället.. men dem bilderna tog jag med mobilen så de kommer någon annan gång :) Fullt upp för oss idag med andra ord
men skoj! :)


Bus









kevin lekte i sitt rum häromdagen ;) Han gillar sitt rum, och jag gillar att kolla på han :)


Vårkänslor

Förmiddagen började med en biltur till Sofia. Jag och Linda tog barnen, barnvagnarna och hundarna med oss ner till Stocka för en promenad runt Stocka. När vi väl hade börjat en promenad åt ett håll vände vi för att gå mot kiosken och köpa lite korvbröd och sådär för att gå tillbaka till Sofia och grilla lite korv i den underbara solen istället. Vilket vi och barnen tyckte var en underbar ide hehe. Jag passade på att ta lite härliga bilder.


Andrea i sin vagn


söta Tindra


Min söta Kevin som ser lite trött ut haha :)


till slut höll de varandras händer hihi

 
jag bakom mina solglasögon och sofia vaktar korvarna



som var suuupergoda :D


Vecka 10

I helgen blev det lite (läs inget) bloggande. SKälet till det är väl att jag inte hade tid hehe. Fredagen gick jag på stan med Sofia och Evelina och vi hade trevligt med massa shopping, fika och lunch. Sen körde jag hem Sofia, skyndade mig hem och matade Kevin och sen drog vi ner till Söderhamn till Barnens Hus för att hämta Tindras nya bilstol. Hem och somnade direkt typ.

Lördagen var vi över till min gamla klasskompis Micke sen gymnasiet och käkade middag och kollade på melodifestivalen. Trevligt med en lugn lördag :) Och mkt god mat bjöd han på också.

Söndagen var mkt lugn.. tränade lite, var till syrran lite, promenerade lite och pysslade lite hemma..

Nu är det vecka 10 vilket innebär sportlov för de flesta.. men inte hos mig. Jag har inga lov :P känn på den ni!

Bvc

Idag var det dags för besök på bvc som sagt och ja, hur gick det då? Det gick väl bra. Jag blir såklart orolig eftersom han inte hade gått upp så mycket MEN det finns förklaring till allt antar jag. Kevin äter väldigt mycket mat och är inte kräsen alls. Han spyr dessutom inte längre så han får verkligen i sig all näring från maten. Dock rör han väldigt mycket på sig. Är han inte i gåstolen och springer ligger han på golvet och kryper omkring. Han sitter inte ens still i famnen längre så ja, han förbränner väl ganska många kalorier kan jag tänka mig.

Idag vägde han 8710 gram (8390 g för två månader sen) och jag gissade på över 9 kg så det var skapligt fel haha

idag var han dock 72 cm (69 cm sist) så de var som jag trodde där i alla fall hehe.





men det här med vikten känns ju inte bra, men antar att jag får göra lite fetare mat åt honom bara ;) tänk om man hade sådanna problem *skratt*

Kvällsträning



Ikväll blev det 30 minuter av denna dvd. Jag kan säga att jag var slut efteråt haha. Snacka om dålig kondis man har egentligen. Jag tycker inte att jag hade det men graviditeten tog på mig värre än vad jag trodde haha. Nu är jag stenhård med träning och mat och motionen i övrigt. Jag SKA gå ner allt innan sommaren. Eller okej, inte allt kanske jag hinner (för det är mkt) men iaf 8 kilo innan sommaren ska jag hinna med tänkte jag. Dock vet jag inte vad det är för fel på mig just nu. Känner mig mer eller mindre uppsvullen överallt hela tiden men det är väl kanske ngn som försöker få mig att tappa motivationen men ICKE :D hehe

nu blir det big brother sen sova !
god natt på er sötnosar


BOYENS födelsedag :)

Idag är det den 2 mars vilket innebär att det är Boyens födelsedag. Idag blir han hela 6 år !! Tiden bara rusar iväg..

 

Boyen som liten.. asså 2005 :)



GRATTIS älskade hund <3

Effektiv dag

Här sitter jag med fyrspaltarna och skriver och glömt bort att blogga idag. Jag har egentligen inte haft tid heller hehe. Direkt när jag vaknade imorse städade jag. Damsög och torkade ytor. Fråga mig inte varför haha men ibland är jag så rastlös att jag knappt har tid för att sova :P Skönt det med egentligen hehe.

Sofia och Martina kom över med sina småttingar efter att de vart på BVC så jag bjöd på lite fruktsallad till fika innan vi gick en promenad runt byn i det underbara vädret. Riktigt skönt var det :)


Idag har jag på mig mitt nya fina linne som jag köpte på Ellos. Jag älskar det. Kostade dessutom bara 99 kronor om jag minns rätt!

Fler tänder

Kevin fick sina första tänder strax efter han fyllt 7 månader. Nu i lördags kom det 2 tänder till och två till i övre käken är på väg. Det är roligt att se utveckling men det är jobbigt för Kevin just nu. Han har ont, vaknar på nätterna och de kliar. Därför får tänderna gärna komma i klungor som de gjort nu så att det är över sen haha.


Nya kläder och promenad

Hejsan hoppsan bloggen! Finns du med? ja de verkar så. Nä men allvarligt talat, jag har inget liv utanför blöjbyten och bokläsning just nu. Fattar inte hur jag orkar egentligen. Det är så galet mkt att göra men efter denna vecka blir det lugnare för då är alla fäältstudier och bäcker klara liksom. Då gäller det att vila upp sig inför vecka 12 istället.

Idag var vi in till Hudik en sväng. Gick runt lillfjärden och shit vilket underbart väder. Trodde att Boyen skulle attackera (eller i alla fall morra) åt ankorna där vid fjärden men nej då.. han sa ingenting.. Tittade lite konstigt på dem bara haha!

Samtidigt som jag var där hämtade jag lite kläder av Sara som jag köpte till Kevin. Alla kläder är i väldigt fint skick och i strl 80 , perfekt för där är han snart :)

5 stycken fiiina bodysar :) både långärmade och kortärmade.

 


två par fina byxor också !

Nu blir det lite bokläsning.. hej hej

RSS 2.0