Fredagens shopping

Ja jag lovade bilderna sen gårdagens shopping med Emelie och här kommer dem. Dock råkade jag ta fel klänning av den gröna. Eller rättare sagt, fel storlek så jag ska in och byta storlek på måndag tänkte jag. Kan inte ha S riktigt än hahaha. Eller så får syrran den, det var juh på rea så får inte så mycket för 70 kronor inne på Gina annars. Ja får se på måndag hur jag gör.


En turkosblommig tunika. Jag totalt älskar den. Dock är det första gången jag inte vill ha så här stora bröst haha. Dem hoppar ut hela tiden. SUCK -.-' Från Gina Tricot


En svart tunika med blommor på. Har lika skärning i ryggen som vid bröstet. Snyggt! från Gina


Den ser kanske konstig ut såhär på golvet men den är verkligen superfin tunn tunika. Superbra en varm sommarkväll. Från Gina


En enkel och fin klänning. Sommar! Även denna från _Gina
 
En blommig klänning är ett måste :) Dessutom älskar jag resåren vid bröstet. Från Gina


Den söta klänningen jag måste byta/lämna tillbaka/ge syrran :( Från Gina såklart


Köpte även lite smått och gott :) från H&M, Åhlens och Kicks
1. 24-hour fuktgivande dag och nattkräm från Garnier
2. kajalpenna från Loreal
3. Ögonkräm från Åhlens
4. nivea kroppslotion
5. Mousse från sunsilk som ska framhäva lockarna i håret
6. Vax för ansiktet 

sen köpte jag även en scarf som jag visar senare (glömde fota den..) och så köpte jag ävenn en present till Fredde tills hans födelsedag den 18:e men det kan jag varken säga eller visa här då han läser haha.

Madde har ändrat humör

Vet ni? vila lite, få tid att andas gör faktiskt underverk. Jag är itne lika bitter längre haha. Dock anser jag att detta var en av de värsta dagarna på jobbet eller över huvudtaget (om man bortser från olyckor och bla bla bla..utan bara "vanliga" dagar). Iallafall har jag fått spendera lite tid ensam, snacka med mamma i telefon (det hjälper alltid!) och så intagit lite choklad. CHOKLAD ÄR RENA KUREN! mot allt. Det hjälper mot depression (haha), mensverk, en dålig dag, en bra dag, som sagt, lite av varje hahaha.

Mer choklad till folket :)

iallafall tänkte jag försöka fota sakerna jag köpte igår :) kommer inom kort

snabb uppdatering!

Hello!

Sorry för dålig updpatering men igår när jag kom hem från stan med Emelie så hann jag bara äta en snabbis och sen byta om för att sedan dra till Gnarp där det var något med bilar och massa annat. Kom hem vid 12-12.30 och jag skulle som sagt upp och jobba idag tills 7 så ni förstår kanske varför jag inte bloggat. Iallafall hade jag världens sämsta dag idag. Det har bara krånglat och jävlats med mig även om det har vart rätt lungt med själva gamlingarna. Men som ni vet så är det inte bara gamlingar där utan även dem man jobbar med och sen han man lever med och allt runt omkring. USCH för allt som krånglar haha. Jag tänker inte heller blogga så länge idag eller sitta här alls. Är helt slut och tänkte lägga mig och sova en timme eller två eller kolla på tv. Jag ska juh jobba imorgon också ni vet.

Kläderna och det jag köpte igår kommer upp imorgon under dagen. Orkar inte göra något alls just nu tyvärr :(

Hoppas ni har en mycket bättre dag än mig :)

hissa/dissa kommer imorgon :)

puss och kram på er

En tripp till stan...


Hello! Idag vaknade jag typ flera gånger under natten. Sjukt irriterande eftersom jag hade svårt att somna också. Iallafall somnade jag om och vaknade vid 10. Var rätt skönt eftersom jag jobbar i helgen så ville jag sova ut idag :)

Dagens planer är iallafall att åka in till stan för lite ärenden. Först ska jag till jobbet och fixa lite saker och sen ska jag till stan och träffa Emelie. Det var evigheter sen vi träffades så det ska bli nice. Och vi kunde inte ha fått bättre väder heller! Jag ville gärna ha klänning idag men eftersom benen är så fula efter midsommar attacken av myggorna så käns det bättre att ha jeans. Jag ska även passa på att hitta någon present åt Fredrik som fyller år om några veckor.! Några tips på bra presenter till killar? Jag tycker det är så svårt att hitta till killar. Tycker inte ni? haha

Ja jag ska göra mig iordning nu och sen kolla på lite tv innan jag åker vid 2. Kram på er :)







söta Emelie :)

Supersize vs Superskinny


Så heter juh den nya "dietserien" som visas på tv3. Det handlar såklart om två personer som behandlat maten och allt runt omkring det helt fel. Det är en tjock eller rättare sagt fet person och en undernärd person som ska bo tillsammans en vecka för att lära sig om varandras matvanor och sedan ska dem klara sig själva i tre månader med en ny matsedel för att gå upp /gå ner i vikt. Det är ett väldigt intressant program därför att det visar att det inte är sunt att vara varken överviktig eller underviktig. Det vet nog alla om egentligen. Varför strävar då dem flesta för att vara size 0? Det är verkligen inte snyggt någonstans. Visst jag bantar och försöker gå ner i vikt men det är för att jag 1. måste för att vara inom rätt bmi och slippa massa eventuella sjukdomar, 2. för att trivas bättre med mig själv och få bättre självkänsla/självförtroende och 3. för att inte se ut som en köttbulle om jag skulle bli med barn !

Jag har haft ätstörningar och jag vill inte komma dit igen och jag skulle inte önska någon att vara där heller. Det var när jag gick i högstadiet. Jag vägde kankse 45-50 kilo vilket anses normalvikt för min längd! Helt sjukt!! Jag tycker jag såg ut som ett skelett och jag åt nästan ingenting. En dag kunde jag äta lite frukt eller någon macka. Det var allt. Ändå gick jag i skolan, hängde med kompisar, red och var allmänt aktiv så ni kan juh tänka er vad man såg ut som. Som värst var det i 8:an då jag vägde kanske 43-45 kilo och då jag nästan inte åt. Jag fick ångest över det jag stoppade i mig och även fast jag ville äta åt jag itne för att jag tyckte att folk tittade på mig och jag tyckte faktiskt jag var tjock! Det var jag naturligtvis inte och jag tycker inte att folk i den vikten är det heller. Det är undernärdhet. Jag kunde vakna på morgonen med 5 blåmärken på armar och ben. Blåmärken som jag kunde få för att ha kommit åt sängkanten eller väggen i sömen. Det var inte norlamt! så som sagt..Jag behövde aldrig någon proffesionell hjälp utan klarade det med att
jag började äta mer och jag fick juh p-pillerna som gjorde att jag gick upp 20 kilo. Det var inte heller roligt men bra så mycket bättre än att vara ett skelett. även fast jag bantar nu så är jag väl medveten om hur jag tränar, vad jag äter och vad det gör med kroppen. Vill inte och tänker inte hamna där nere igen.

Så ja, att vara normalviktig är det bästa! :) Dessutom är det snyggt med lite former.

Jag tecknar

Jag blev på superstort rit-humör och satte mig ner och kladdade ner lite. Dock tröttnade jag rätt fort. Kanske för att det är så varmt att jag inte kan koncentrera mig haha
Jag fortsätter någon annan dag. Dock ville ja visa er lite av dem som jag är mest nöjd med hittills :)


Lejonkungen :)


De 101 dalmatinerna


någon mangaaktig tjej ;)

Ja, jag ritar mest tecknat och animerat. Jag suger nämligen på att rita människor (a) -.-' vet inte varför egentligen haha men så är det.. ni får väl se någon gång :)

Film


Nu är jag rädd nöjd med bloggen iallafall!
Men det ändras snabbt i min värld haha. Ikväll är jag säkert missnöjd med den eller ser något som måste ändras men roligt med lite ändringar ibland va? :)

Nu hade jag tänkt se på en film, nämligen Stigmata med Patricia Arquette i huvudrollen. Det är en Thriller från 99 och handlar om att hon får sår och börjar blöda på exak samma ställen som Jesus fick när han korsfästes. Jag tror den är intressant då jag gillar det övernaturliga ;)

lämnar en rapport om den sen hehe
kram på er


























Nu har jag sett filmen och den var rätt bra. Den handlar juh om, som namnet antyder, om stigmata. Stigmata är upplevelser/händelser som sägs ha hänt på riktigt. Att människor, oftast djupt troende människor får sår på händer, piskas, få en törnkrans på skallen och så vidare.. precis som jesus. Om jag tror på detta vet jag inte men filmen var iallafall bra. Den får nog en 3a av mig

M M M

I filmen ser man st mary eller heliga maria som hon heter på svenska, gråta blod. På youtube har jag hittat en del klipp där dem filmat statyer av henne gråtandes. Om detta är sant eller inte vet jag inte heller men på en av dem är det flera som filmar och det regnar inte ens. intressant ;)





kan inte hålla fingrarna borta...

Jag håller på att ändra bloggen lite igen.. så ni vet :)

Solen


hej bloggen!

Idag skiner solen så jag tänker inte sitta inne så mkt :) Ska ut nu en sväng men kommer sjävklart uppdatera ändå under dagen! Vi får hoppas att ni får en minst lika bra dag som jag :)

kraaam madde

Typiskt mig!

Jag har ångrat mig! Jag ska göra om headern (a) det blev för rosa och den ser inte bra ut (a) hahaha. Så imorgon kommer en ny header :) var bara det :)

Nu ska jag stänga av och kolla på film!

pussen på er sötnosar

Chocolate Dream

Chocolate Dream från McDonalds lever verkligen upp till namnet!

UTSÖKT

klar nu!


Nu har jag då gjort om min blogg lite. Har ändrat småsaker som störde mig men som ni säkert inte lägger märke till. Bland annat, som jag tror att ni ser, var att jag ändrade header. Dock blev det inte snyggt men duger väl ett tag :) Mycket rosa är det nu iallafall haha, men skönt med lite färg, ny färg!

Nu tänkte jag kolla runt lite i bloggvärlden sen ska jag fota lite tror jag. Är på foto-humör!

Tips på bra bloggar/hemsidor?

bilden har inget med innehållet att göra, hon är med bara för att ;)

lite uppdateringar

Nu har mamma och min lillebror åkt hem. Det gick juh så fort idag :( Tråkigt att man inte ses så ofta men blir juh så när man bor några mil emellan. Det ska passa med bussar och bil och det ska vara bensin och det ska vara ledigt hit och dit. BLÄ!! haha. Så jag hade verkligen trevligt idag även om vi inte gjorde något speciellt. Vi var över till farfars graven och gjorde lite snyggt, vi var och handlade och vi lagade lite mat, sen myste mamma med kattungarna förstås eftersom hon ska ta en av dem :) Jag hade velat att hon skulle ta den långhåriga eftersom jag själv vill ha den (men kan inte ha 3 vuxna katter i en lägenhet...) och jag ville kunna hälsa på henne ofta lixom men mamma fastnade för någon helt annan hon.. TYPISKT! haha

Nu ska jag fixa lite med bloggen och förhoppningsvis så är vi vänner idag, jag ska försöka smöra in mig ; )
Jag ska iallafall göra en ny header. Gillar inte den där bilden så där stor !

peace out :)

evigt krångel

Hejsan! jag ska inte skriva så mkt för mamma är här så jag ska umgås med henne :)

dock blir jag förbannad på bloggen. nu har min profilbild åkt ner under alla inlägg -.-' i hate this !!! jag hatar bloggen haha.
ska iaf ändra lite saker sen ikväll när mamma åkt hem

ha en bra dag
kram på er


Nytt


gamla headern...

Nu är den klar.. eller iaf halvklar. Grunden är klar så ska jag ändra header och lite färger imorgon. Eftersom jag och kodmallar inte är vänner så fick Jennifer hjälpa mig eftersom när jag ändrar en grej så ändras en helt annan grej. Sjukt jobbigt eftersom man aldrig kan ändra något då! Jag kan ändra header utan problem typ, men det är det enda ! Så här har det vart ända sen den nya plattformen kom -.-' *grrr*

Iallafall ska jag kolla på film nu med lillebror sen ska jag lägga mig och sova. Trots powernapen idag är jag trött som ett svin haha.

Hoppas ni hare bra

kram

testar

Det går sådär med designen måste jag säga. Har inte ens börjat !! (a)

Men nu kommer jag börja ändra lite saker.. det är inte helt klart och så förrän jag säger det x) haha

så ni vet ;)

update !!!

gaaaah -.-' här gör man en grej så ändras färg på texetn under bilden och arkivet blir huuur stort som helst och rosa :O
jag blir fucking galen !!!!! -.-'@£/&#! -.-'

Gottepåsar i brevlådan

Åh idag var det inte nådigt på jobbet kan jag säga. Visst det var lungt och skönt så men jag var trött SOM ETT AS !! Det började med att jag inte kunde somna igår, jag låg säkert vaken till 1-2. Det gick verkligen inte att somna. Jag provade tvn, läsa böcker, kolla i tidningar, löste korsord. NEJ ingenting funka :( Iallafall lyckades jag väl till slut somna och vaknade halv 5. Före väckarklockan -.-' Ja ni hör juh. Usch bara jobbigt idag haha.

När jag kom hem så hade jag äntligen fått hem mina läppglanser (säger man så? ) och mascaran jag köpte/vann på tradera för några dagar sen. Alla är ny så jag funderar på att lotta ut en av dem i en tävling senare längre fram om ni är sugen på det hehe. Man kan aldrig ha för många läppglanstuber ;) Sen kom Vecko Revyn hem också. Trevligt med lite läsning eller hur?!

Nu tänkte jag klura ut lite hur min nya design ska vara. Vet inte direkt vad jag vill ändra heller men något iallafall! Lite somrigt kankse, lite ljusare färger, lite mer bilder på mig? ja jag får se vad jag hittar. Räkna med en ny design till kvällens slut iallfall. Det tar juh som sagt lite tid att ändra alla koder och helst nu när nya plattformen inte vill vara sammarbetsvillig med mig hehe. Vad ska ni göra idag då? :)

kraaam på er

Trött

jag är faktiskt extremt trött idag. Kanske för att man blir så extremt utjobbad på jobbet. Man är fan aldrig stilla en sekund. Jo idag på rasten då men det var inte mkt det heller haha. Jag har då gått över 10 000 steg idag och egentligen borde ja träna också men orkar inte ;) får bli imorgon det hehe

Nu ska jag faktiskt stänga av, tro det eller inte men jobbar imorgon sen är jag ledig tills på lördag NIIIICE !! haha
så imorgon kommer en ny design till bloggen och lite sånt :)

kram på er och natti också då...

Spännande...

Åh jag fick ett intressant mejl nu. Gynnar er också kan man säga. Spännande... :)

återkommer om det längre framöver

Madde bloggar = åska?

Nu är jag hemma, eller har vart en timme. Tänk vad tiden går fort hemma! sanslöst haha. Iallfall gick dagen mycket bra, lugna och lätta människor på min avdelning, skönt men något säger mig att det inte kommer vara så alltid! Nu när jag bloggade nyss så började det åska! Det gör ALLTID det nu när jag sitter vid min och ska blogga. Fick istället ta Freddes bärbara och köra med den ett tag tills åskan lagt sig hehe. Dock har jag inte hört något nu på ett tag så ja hoppas det är över.

Ja nu ska jag göra mig någon middag snart tänkte jag! Några tips på vad man kan göra en regnig dag? Jag kanskee ska rita något och visa sen? Vad tror ni om det?


sitter på rasten..

Hejsan hoppsan!

Jag hade visst tid med rast idag. Vanligtvis brukar man faktiskt inte hinna med det eftersom det alltid är så mycket att göra men idag var vi 13 stycken eftersom det var massa nya som var på introdution vilket på sätt och vis var skönt haha. Jag lyckades dessutom byta till mig till dag imorgon också vilket är skönt då man slutar 3 istället för att jobba kväll. Så kanske man hinner med cirkusen som är imorgon kväll här i Hudiksvall :)

Ja nu ska jag stänga av detta och lägga mig i soffan och bara slappa ett tag, njuta av tystnaden ahha

och för er som undrar vad jag jobbar med så jobbar jag på ett äldreboende på en avdelning där dem växelvårdas vilket jag tror och tycker är lite jobbigare än vanligt boende eftersom det är så många att hålla koll på och lära sig om och så men samtidigt roligt eftersom omväxling förnöjer ;) haha

kram på er så hörs vi senare när jag kommer hem, då svarar jag på kommentarer :)

Imorgon börjar det igen...

Ja hur trött jag än är och hur lite jag vill till jobbet imorgon så måste jag väl stänga av datorn och göra mig klar för sängen så jag orkar med jobbet imorgon. Jag börjar 7 på morgonen och det suger ! men ja, man är hemma i tid istället. Ja så god natt på er så hörs vi imorgon efter 4 någon gång

Natti natti på er sötnosar







Min tur att vinna?


nu är det min tur att vinna något (a) näe men ja håller tummarna iaf :)

jag är med i denna tävling, där man kan vinna en dior bronzer. superfräscht och supernsyggt!

Vinnaren...

Nu har jag dragit en vinnare bland de ca 40 som var med och vinnaren blev

Maria

STORT GRATTIS till dig

och tack till alla som var med :)
håll gärna koll för jag hade tänkt ha fler tävlingar!

Tävlingen avslutad

Nu är tävlingen avslutad!

Nu ska jag skriva ner alla namn på lappar och dra en vinnare :)

Vinnaren presenteras här på bloggen inom kort!

kram på er så länge :)

slutspurten!

slutspurten nu..... *tävlingen slutar om 40 minuter*

David Beckham för Armani

ojojoj är allt som behöver sägas





angående tävlingen

angående tävlingen...

jag tänker skriva namnen på er som är med på varsin lapp, lägga i en kasse eller ngt och blanda väl sen dra en ; )

meddelar vinnaren här och på vinnarens blogg/mail senare ikväll :)

Massa filmer

Igår när man var rätt sliten pallade jag inte att göra så mycket mer än att kolla på film så jag kollade på två av filmerna jag hade köpt nyligen och sen råkade det bli en till hemma hos Jonas på kvällen.


Den första jag kollade på var Evil dead av Sam Raimi. Den är gjord 1981 så specialeffekterna var inte så mycket att hurra för men å andra sidan får man väl ha respekt för att det var några år sedan den gjordes och sådär. Det står bland annat att det skulle vara den mest skrämmande filmen som Stephen King någonsin sett, och nu vet inte jag när han uttalade sig om det men issåfall har han rätt dålig smak. Det står även att det är en milstolpe i skräckfilmens historia och det vet jag inte heller om jag håller med om. Iof har jag inte sett så många skräckfilmer före 1981 haha.


Den handalar iallafall om 5 ungdomar som åker på en liten semester till en liten övergiven stuga borta i skogen och där hittar dem "dödens bok" och ett band, som innehåller massa ritualer och texter som dem självklart spelar upp och släpper fri skogens krafter. Det dröjer inte länge förrän dem blir besatta och 
dem blir till zombies. Som sagt, dåliga 
effekter (kanske inte på den tiden...) och halvdåligt skådespel. Men var säkert jättebra då, 1981.





Den andra filmen jag kollade på var CSI-grave danger. Ett specialdesignat/regisserat CSI avsnitt regisserat av Quentin Tarantino. Jag gillar vanligtvis inte hans filmer men här märktes det inte att han hade gjort det, kanske för att man "känner" igen CSI karaktärerna för bra? Det handlar iallafall om att Nick blir bortrövad av någon och blir levande begravd i en plexiglaslåda. Han har bara ett visst antal timmar kvar i livet och avsnitten går ut på att hitta honom. Det har visats på tvn men jag såg bara slutet och när man kunde köpa denna film för 49 kronor så passade jag på. DEt är ett bra avsnitt, jag älskar CSI och eftersom jag missade ett avsnitt och halva det andra så passade jag på helt enkelt.




















Väl hemma hos Jonas kollade vi på tvn och zappade lite och fastnade på 6an där det var en miniserie i två delar. Den hette Stormvarning: orkanstyrka 6, och den handlade om, som det låter, orkaner och tornados. Det är rätt osannolikt att det blir tornados och orkaner inne i Chikago (eller vilken stad dem nu var i..) men det osannolika händer och två stora stormar (en orkan och flera tornados) möts mitt i denna stad och drar med sig det mesta. Filmen handlar då om människans sätt att hantera detta. Jag älskar filmer med tornados och orkaner och blixtrar och sånt, troligen för att jag är så rädd och faschinerande av det på samma gång?! TUR var att jag inte hade sett denna före det åskade hemma, då hade jag troligen legat i graven idag haha. Den var iallafall ca 3 timmar lång och mycket bra mycket bra. Jag rekomenderar den verkligen!













Tornado


En orkan.

Ni glömmer väl inte tävlingen?

Ni glömmer väl föresten inte bort tävlingen som slutar ikväll klockan 8?

anmäl ert intresse här :)


Blixten som slog ner framför mig

Ja jag börjar väl med att lägga in bilderna på blixten sen igår kväll. Jag vet att den största ser fejkad ut men den går så fruktansvärt snabbt så man hinner inte printa någon bättre bild. Men om ni inte tror mig kan ni få se filmen haha.

Tur att man inte var ute iallafall !


Blixten som slår ner mitt framför mitt face!


Följt av några längre bort!

snacka om tur jag hade som ens filmade det där haha

Mycket på G

Hej!

åh jag känner att jag har mycket att berätta om nu. Igår när jag var på väg att blogga om två filmer jag sett under dagen så började det åska och storblixtra så jag fick stänga av så sen åkte jag bort och så kom jag inte hem förrän vid halv 1 tiden så då orkade jag inte blogga. Jag ber om ursäkt för detta men ja, ingen brukar läsa bloggar på helger ändå haha. Nu ska jag skriva ett inlägg om de tre filmer jag såg (såg en på kvällen med..) och sen ska jag visa er bilder på 
blixten jag fick på film här hemma. Den slog ner mitt framför my face!

vi hörs senare :)

kram kram

Gårdagen i bilder

Jag knäppte för en gångs skull massa kort igår hehe så jag tänker inte lägga ut alla här så vill i se mer kort än de jag lägger ut här får ni kolla på min bilddagbok --->www.madeilene.bilddagboken.se :)


Gårdagens klädsel.. Och till er som inte tycker jag ska banta bort 12 kilo kan juh kolla där? :P haha


På väg till mellanfjärden.. Nyktra, tråkigare väder. Jonas, Annelie och Li


Pimmen och Fredrik var med dem också


Även Martina och hennes kille Micke


Jon var juh snygg .. :p


Väl framme i mellanfjärden, satt här och drack lite gott, käkade lite sallad och baguetter och umgicks..myysigt


där över vattnet ser ni stången som dem har fighten på :)


Alla var glada som ni ser :)


På hemvägen bjöds det på sång hahah. Här var vi fullare och det var finare väder..


Sen åkte vi juh till Slätta på fest. Där var Patrik, mårten, emma och svensson bland annat ;)


Här får ni för att ni smygläser bloggen ; )

som sagt.. trevlig dag igår :) fler bilder kommer upp sen på bilddagboken :)

Gårdagen

Igår hade jag en jättetrevlig dag :) Det började med att vi åkte lövad traktor och vagn till Mellanfjärden (tradition att vara i mellanfjärn) Vi stannade dock till på badplatsen i jättendal där det var massa människor. Bland annat Douglas som jag inte sett eller snackat med sen vi slutade nian så det var jäkla roligt! Sen åkte vi vidare till mellanfjärden och där så kollade vi på stångfajten (som också är tradition) och för er som inte vet vad det är så sitter man på en påle eller vad det är av trä över ån och det går ut på att man ska slå ner den andra med en kudde och så pågår det tills man fått fram en vinnare. Hanna-Karin blev trea tror jag vilket är bra jobbat då resten var enbart killar haha. Själva åkturen var väl inte så rolig. Visst det var roligt att åka något annat än bil, men aj vad jag har ont i ryggen idag. Det var inte den roligaste och rakaste vägen till att börja med och alla jäkla gupp satte spår i ryggen! aj kan man säga hahaha.

Efter stångfajten var över så åkte vi hem igen och nu var klockan ca 6 så vi var hungriga och trötta eftersom vi hade hållt sen tyå 12 (a). Resan hem gick en aning snabbare än resan dit, kanske för att man var fullare, kanske för att man hade åkt där redan (hemresan brukar gå snabbare..) kanske för att man snackade mer med alla som var med :)
Vi stannade till hemma hos Jonas och Tobbe på slätta där det var fest. Det var massa som man inte sett på länge och massa man hade gått i skolan med så det var värsta roligt! Man hade juh en del att prata om. Det var grillning, folk sjöng singstar och HAHAHAHAH det finns kankse en anledning till varför artister aldrig sjunger full ?! HAHAHAHAHHAHAHA ja det var roligt att se och höra iallafal :)

Jag och Fredde gick hem tidigt. Trodde faktiskt klockan var mer men det var kring 10 -11 bara :O Lika skönt det såhär i efterhand haha. Jag knäppte en massa bilder som jag ska lägga ut senare idag. Nu ska vi gå och äta (bakismat...) så ni får vänta ett litet tag på bilderna ;) haha


GLAD MIDSOMMAR!

Idag är det juh midsommarafton och jag kan inte säga att jag direkt har planerat för det så det känns inte som midsommar hos mig haha. Iallafall har jag gjort mig klar nu (okej smink och hår kvar...) men sen är jag redo att inta lite drycker, äta god mat och ha kul!

Vi ska åka traktor och vagn, låter hemskt men vi har lövat en vagn och fixat bord och stolar på vagnen så det kommer bli myyys :) Sen ikväll ska vi grilla och på fest antar jag! Jag kommer dricka idag, vilket inte är direkt bra för mitt kaloriintag men å andra sidan.. hur många gånger per år är det midsommar? just det.. EN! Dessutom jobbar jag hela sommaren så kommer inte kunna gå på fler fester typ -.-' hahaha. Så jag passar på. Får köra dubbla träningspass i veckan eller ngt haha.

Jo en sak till.. Igår sprayade Fredde mig med Spraytan och herregud vad det blev dåligt! Visst man fick bra färg men det står att den inte skulle vara rinnig men det var den -.-' jag ser mer ut som en tiger kan ja säga er haha. Jag har fått skrubba platser hela morgonen för att få bort de värsta ränderna och jämnat ut. 
Och i facet blev det ingen färg alls fast jag sprutade typ 5 gånger! Tar kort sen får ni se, batterierna laddas nu. Så näe, i fortsättning kommer jag köra med RIKTIG sol och vanlig krämig bus haha.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER :) och ha en bra dag!

kram

Stressad

Jag har tusen saker att göra inför imorgon och ändå sitter jag här och gör nada haha. Jag måste vänta på Fredde så han kan hjälpa mig spraytan som ja köpte för ett tag sedan. Sen ska det torka. Före det ska jag duscha och lägga inpackningar :) Sen viktigast av allt! jag måste välja outfit också :O Någon som vet vad det blir för väder imorgon? Vill juh ha något somrigt. Ja måste kolla in vädret tror jag haha. Om inte annat får jag välja ut två som ja kan välja mellan imorgon istället.

Ja nu måste jag få lite saker gjorda !

ha en bra torsdagkväll så hörs vi någe senare :)

kram kram

Va va det jag sa?

Ni som sett sawfilmerna vet juh att dem slutar på ett sätt så man vet att det borde komma en uppföljare. Ni som har sett fyran vet att det även kommer en femma och en fågel viskade i mitt öra att femman kommer ut i oktober någon gång. Handlingen cirkulerar runt pusselbitarna som skärs bort från offrens hud och vad som hände med dottern till Jeff och Lynn (Saw III). Pusslet blir större nu när femte delen i Jigsaws historia fortsätter i ny tappning.... så va va det ja sa? ;)

spännande va? ;)


Ännu en film...

haha B ; angående almanackan och de andra sakerna som ja köper skriver ja alltid juh :P skrev om almanackan för några dagar sedan då ja köpte den trodde inte ja skulle behöva säga 1000 gånger ;) men nu vet ni det iallafall höhö

Såg iallafall filmen Ond aning nu med Sandra Bullock i huvudrollen. Jag totalt ÄLSKAR filmen! Hur bra som helst. Den påminner om 6 sinnet och eftersom jag älskar sådanna filmen visste jag redan att jag skulle gilla den.
Se den om ni gillar sånnahär filmer :)

såhär står det på filmens baksida:
Linda Hansons man omkommer i en våldsam bilolycka. Dagen efter är han på något mystiskt vid åter levande. Men efter ytterligare en natt är han död igen. Det hela upprepas och Linda försöker få hjälp att lösa mysteriet, men alla tror att hon är på gränsen till ett mentalt sammanbrott. Nu står hon ensam inför detta mystiska fenomen och det blir början på ett gåtfullt och dramatiskt skeende där Linda måste navigera mellan två verkligheter. Efterhand går det upp för henne att mysteriet kanske bottnar i en otrohetsaffär och Linda gör allt för att reda ut vad som har hänt för att på så vis försöka förhindra sin makes katastrofala död.
glömde säga att Peter Stormare är med i filmen också ;)
som sagt.. SE DEN :)

Personlig almanacka a la Madde

Beställde för ett tag sedan en sån där personlig almanacka :) Jag tog från första augusti för inte visste jag hur lång väntetid det var. Ångrar mig nu eftersom jag vill börja använda den :O men ja i slutet på juli kan man börja använda den så det får gå fort !!

Iallafall är jag jättenöjd. Den är lagomt liten/stor, rätt hårda sidor, lagomt med plats, snabb leverans, billig peng för personlig sak. Dessutom har den små tips och varningar och påminnelser. Värsta sött. Jag rekomenderar dem verkligen!

UPDATE! finns att beställa på personligalmanacka.se NÖJD? :P hah


halvtaskig kamera så den ser näst intill lila ut men den är ljusrosa, och anledningen till att jag skrev "you can do it girl" är för att jag tycker det passar både i skolan, på jobb och med träning. Allmän uppmuntran till mig själv helt enkelt ;)


HAHA detta var nog svårast at komma på men jag blev rätt nöjd med detta ; )
inte för att ja har planerat att tappa bort den men ändå x)


såhär valde jag att den skulle se ut inuti. Rosa ränder, "veckans prov", "veckans att göra" tomt och sen en liten översikt på veckan. Jag har även dagens träning och en ruta där ja fyller i hur mkt jag jobbar :)

Linas Kvällsbok


Har precis kollat på Linas kvällsbok. Jag vet att jag är lite sen med den filmen haha men bättre sent än aldrig som jag brukar säga. Vad tycker ja då om den filmen? SÅ JÄVLA BRA!! haha. Den var så verklig på någe vis. Jag gillade 
skådespelarna, handlingen och jag kan tänka mig att det är så där för vissa ungdomar. Klockrena kommentarer.Jag gilla den skarpt iallafall :)

Hatar mardrömmar

Hej!

Solen skiner, det är varmt och jag mår bra :) kan det bli bättre? haha. Näe skämt å sido så är det en bra dag. Dessutom är denna dag som en fredag juh ;) inte illa haha. Vaknade dessvärre inte på något bra sätt. Drömde att min underbara Boyen blev överkörd av en volvo. Hjulet hamnade på hans huvud och jag sprang dit som en galning och blev så arg/ rädd att jag lyfte upp hela bilen och drog bort honom. Satt med honom i knät och grät. USCH!! han kommer alltid alltid alltid vara kopplat från och med nu ska jag säga er!

Nu tänkte jag sätta mig på motionscykeln och samtidigt kolla på en film! Har 4 stycken nya nu som jag inte kollat på så det är lika bra att jag börjar för till veckan har jag knappast någon tid ^^

kram på er

Jag vann!

Åh jag vann just denna auktionen på tradera :)

6 aco läppglans och en mascara...niiice hehe
cant wait to try it on :)

kanske ska tillägga att ja fick betala 145 kronor för detta vilket är ett klipp då en läppglans kostar ca 75 kronor styck! :)




Snyggare?

lite av de nya sakerna som jag köpte från Catalog är här :

Kartongen var inte det roligaste att bära ska jag säga er. Vägde minst 10 kilo!! och så hade jag Boyen i koppel med mig också haha.


dem söta ballerina. Klaga inte på mina vita ben haha!


och dessa snygga pumpsen satt underbart!



ser konstig ut men denna kommer bli en favorit. Värsta mysiga tyget!


en rosa vanlig t-shirt!


den gråa väskan x)



så här såg soffan ut förut:


och så här såg den ut efter att överdraget har kommit på :)




snyggare, fräschare och ljusare :) Nu ska jag köpa matchande kuddar och filtar :)


Mycket att stå i..

Ännu ett paket har kommit hem till mig. Idag var det paketet som jag beställde från catalog i slutet på förra veckan. Jag har lite att göra nu eftersom jag måste stryka sofföverdragen och de nya gardinerna och så ska jag sätta upp de nya tavlorna jag köpte igår. Men jag lägger in bilder på alltihopa senare :) Måste sätta fart nu för jag ska överraska Fredde när han kommer hem. Han vet inte att jag beställt sofföverdrag som vi snackat om att göra så länge :) Det kommer bli superfräscht :) haha

Ha det bra så hörs vi sen :)
kram kram

Film


Igår när jag var på statoil så köpte jag tre filmer för 199 kronor. En av dem var den animerade filmen Boog &Elliot. Det handlar om en tam grizzlybjörn som blir utflyttat till skogen och tillsammans med sin enhornade hjort ska han hitta vägen hem tillbaka till sitt garage med sin "mamma" beth. Allt eftersom inser han mer och mer att han hör hemma där i skogen. Jag tycker iallafall att filmen var huuur rolig som helst. Jag satt och garvade där för mig själv i soffan haha. Jag älskar tecknat. Vem gör inte lixom? haha

Har ni sett den?

Min nya blogg!


Hejsan!

Nu har jag gjort en ny blogg. Eller rättare sagt..en till! Jag har bestämt mig för att ha en blogg där jag enbart snackar om bantning, träning och resultat för mig. Vill inte tappa läsare på grund av för mycket snack om träning, men samtidigt kan jag inte sluta skriva om det för att det är en sån stor del av mitt liv just nu. Jag hoppas ni förstår mitt resonemang :)
Om jag skriver om träning, resultat eller vikt eller annat som har med det att göra kommer jag istället hänvisa till min andra blogg :) Jag kommer ha kvar min kategori om bantning och så här ifall man vill kolla men kommer då inte uppdatera något mer om det i denna blogg! :)

Besök min "andra" blogg här :)

Lite saker

Var in till stan en snabbis och besökte då Dollarstore och fick hem lite varor :)

bland annat ansiktsmaskar :)


även böcker hade dem börjat sålt och jag hittade två stycken. Självkänsla nu! av Mia törnblom och Svart cirkel av Jonas Moström. Den utspelar sig i Sundsvall haha.


En helt underbart fin tavla :O blev kär direkt!


köpte även en med en tiger på!


Fick juh även hem mina tre spel idag. Blev lite besviken faktiskt.
1. Jag kunde inte spela CSI på någon dator eftersom man måste ha dvd-spelare vilket bara fredde har men man kunde istället bara spela på windows 98/xp vilket jag har. SUCK haha
2. Lost hackade som fan och hade konstiga färger ibland. Antar att det är något som måste uppdateras eller raderas från freddes data innan det funkar riktigt.

Men Backpacker kunde jag iallafall spela och det har jag spelat någon timme idag x) snacka om att backpacker är 
minnen från skolan hahaha

   





Vad tror ni om detta?

Jag funderar på att göra en till blogg.. fast där jag enbart snackar om mitt bantande och träning och så.. Känns som att jag inte vill ha en träningsblogg här fast jag försöker variera mig med mode och kändisar och annat också..Då kan ni som inte vill läsa om träning fortsätta läsa här :) och så skriver ja om träning och så i den andra? vad tror ni om det? känns det bättre?


Tisdag då...

Hejsan hoppsan på er!
Jag råkade sova lite länge idag, mår nämligen inge vidare. Vad det är ska vi inte gå in på här haha. Iallafall har jag fått i mig lite frukost så jag hoppas det blir bättre iallafall. Dock missade jag då introdagen till jobbet men kan inte behövas egentligen tycker ja för ja har jobbat där nu över ett år och kan dem sakerna bra tycker jag! men men...

Nu ska jag göra något tills posten kommer för då kommer nämligen lite spel hem till mig från cdon. Jag vill nämligen spela csi. Misstolka inte detta nu för jag vet att jag låter som en dataspelsnörd men jag är verkligen inte den som spelar mkt på datorn eller tvspel eller så. Men på senaste tiden när man vart hemma så mycket vill man ha något att göra och spel är juh ändå roligt, och när dem ändå var billiga så beställde jag tre spel. Jag är iallafall en sucker för csi så att jag måsta ha det fjärde spelet var inte så otänkbart va? haha

ja hoppas ni får en bra tisdags dag så ska jag försöka bli bättre och så hörs vi sen :)
kraaam














Dagens frukost: Banan och mango smoothie och en fullkornslimpa med lökkeso. GOTT!

Natti

Nu är det dags för mig att säga God natt!

hörs imon :)

Facebook eller Myspace?

 Facebook vs. Myspace
Själv kan jag inte välja. Jag är inne lika lite på båda ioförsig haha men Myspace är snyggare UTAN TVEKAN men man håller kontakten med fler på Facebook så det är väl plus minus noll där kanske haha.

Vad väljer ni själv? Facebook eller Myspace?

Bellme



Blondinbella har ett tag snackat om en ny affärside och idag kom hon ut med den och det är hennes webbshop Bellme. Om man kan säga att den är ny eller inte vet ja väl inte. Hon har samma upplägg (samma skapare) som Marrakezh. Dvs sälja lyxprodukter för mindre pris men enbart under 1 dygn. Bella ska då inrikta sig på mode och make-up produkter vilket jag tycker är bättre och intressantare för min del än just originalet Marrakezh. Idag var det en parfym som hon säljer. Närmare bestämt Miss Dior Chérie. Den ska lukta bland annat jordgubb, mandarin och jasmin. Tror den luktar extremt gott men jag tänker inte beställa den. Jag måste lukta på parfymer innan jag beställer det och jag tänker inte shoppa bara för att det råkar vara Dior ;) haha. Väntar och se om det kommer något mer spännande någon annan dag istället!

Vad tycker ni om detta? kan man kalla det nytt? är det bra? tänker ni shoppa? :)

Påminnelse...

Ni glömmer väl inte? ;) tävla här


Work out

Nu sitter jag här och är helt slut efter träningen jag hade idag. Jag började med att träna 50 minuter med Carmen och hennes strip aerobic. (för er som inte vet så tar man faktiskt inte av sig kläderna ; ) inte på den dvdn jag körde..) efter det gjorde jag 10 minuter situps och efter det cyklade jag 1 mil på cykeln vilket tog 31 minuter idag. Snacka om att jag svettades haha.
Snabbt in i duschen och nu sitter jag och avnjuter (säger man så? ) en god smoothie gjord
på enbart banan och vattenmelon och lite havregryn. Inge yoghurt, fil eller mjölk idag. Lika gott
det och mindre kalorier.

Jag har ingen aning om vad jag ska göra nu iställe men jag kommer nog på något :)



chatt

Nu har jag postat alla brev jag skulle posta och fixat lite här hemma. Nu är det bara träning kvar på dagens schema sen kan jag slappa heeela dagen haha. Tänkte göra det snart så jag har det överstökat !

På viktklubb.se där jag nu är medlem kunde man idag chatta med Joanna Hagströms, en tjej som lyckats gått ner ca 80 kilo på 4 år. Det är inte illa. Då känner man sig kass när man inte ens kan gå ner  20 hahaha fast å andra sidan har jag inte bantat i 4 år haha. Iallafall kom min fråga med :) Det var roligt! Jag visste juh för sjutton inte vad jag skulle fråga så det blev denna!

 




ett rätt logiskt och bra svar tycker jag!


Måndag morgon


Åh va härligt att solen äntligen lyser hehe. Idag har jag börjat dricka slim. Den var faktiskt god, smakar juh körsbär. Berättar mer om den sen. Nu ska jag göra mig iordning för att åka in till stan en snabbis och kolla lite.

Ha en bra måndag :)
kraam

Kvällsskrift



Gokväll! Allt bra med er? själv mår man bra. Sitter vid tvn nu och har precis kollat klart på en prinsessas dagbok 2. Den filmen är såå bra haha. I eftertexterna (som jag annars aldrig kollar på) fastnade jag för en låt som visade sig vara Lindsay Lohans låt "I decide" och den är verkligen jättebra. De flesta av hennes låtar är bra faktiskt. Jag måste inskaffa albumet. Hon är juh dessutom hur fin som helst!

Nu blir det att se hemsökta hus all night long ;)
puss och buu på er

Redo för skolstart

  Äntligen tog jag tag i saken och beställde hem en personlig almanacka som jag har suktat efter länge. Det är skönt att ha en sådan så man kan hålla koll på vad man ska göra, när man ska göra vad och ha koll på alla prov och tentor och sånt som ska in nu när jag ska börja plugga. Den blev givetvis rosa! Den kommer väl hem om ca 2 veckor eller något så det ska bli spännande att se hur den ser ut sen tryckt! Vill ni också ha en egen designad kan ni besöka sidan som heter Personligalmanacka.com Kostar 275 kronor med frakt och du väljer helt själv hur den ska se ut helt och hållet. Billigt och mycket snyggare än svarta vanliga tråkiga ; )



Använder ni almanackor/kalendrar eller har ni allt på telefonen numera? haha

spelberoende?

Hej hej igen. Nu sitter jag här och skriver mätt och belåten. Hade planerat att göra lax med lite sallad med Fredde bjöd Jonas på kött och potatisgratäng så jag käkade kött och sallad istället. Lika gott det hehe. Ville spara lite kalorier så jag kan ta lite mango sen ikväll efter jag tränat. Tänkte träna nu snart om en halvtimme eller så eller om jag ska ta vilodag idag och träna imorgon istället. Får se hur jag gör haha. Söndag ska man juh vila på ; ) Men å andra sidan har jag vägning imorgon och jag vill inte se en ökning från idag :O haha. jaja tar det sen haha

Nu har iallafall brorsan åkt hem så inge mer guitar hero :( Det är faktiskt himla roligt när man får in snitsen. Jag har inte vågat mig på fler än 3 färger än men det kommer! Man måste bygga upp självförtroendet sakta ;)
Spelsugen som jag blev råkade jag beställa hem lite spel från cdon.com. Det blev backpacker, csi och lost. Lost ska bli intressant faktiskt. Längtar tills tisdagen *mohaha*

Nu ska jag kila och byta om ;) hörs om ett tag :)
kraaaaam

Konst ?


Här kommer lite bilder av fotografen David La Chapelle. Han gör jättefina bilder som samtidigt är lite av det förbjudna. Jag tycker dem är jättefina på något sätt iallafall haha



















vad tycker ni? :)


Dagens tips

God morgon!

Hoppas ni mår bra idag. Själv mår man jättebra faktiskt fast det spöregnar ute. Som ni vet så kör jag juh bantning och jag har juh ändrat från GI till att köra med viktkoll ett tag, dvs räkna kalorier.  Jag tycker egentligen att GI är bättre men jag stod stilla där i över 3 månader. palla det lixom. Anledningen till att jag är glad idag är juh att jag har gått ner sen igår. Och igår hade jag gått ner sen dagen före det .. MADDE ÄR GLAAAD!!! asså det är så skönt att se att något händer så som jag sliter. Äntligen är jag normal haha.

Jag tänkte tipsa er om en jättegod och nyttig frukost som jag gillar stenhårt. Istället för en färdigköpt smaksatt fil eller yoghurt (som dessutom är pumpad med socker) så köp en ex fil i naturell smak. Ta 2 dl av den och mixa med ca 1 dl bär (hallon, blåbär eller jordgubbar) häll sedan i en tallrik och ät. Om ni tycker det blir för surt så söta det med lite honung. Till det kan ni dricka lite te (ex ingefära och citron som jag totally ääälskar) och ett bröd som heter Kärnor och Protein + från Axa.
Det är ett fullkornsbröd som har solrosfrön, pumpakärnor och linrön. Dessuom hela vilket gör att tarmen jobbar med det 
längre vilket gör att man är mätt längre och blodsockret hålls jämt längre. Dessutom är det saftigt och mer som ett vitt bröd i smak och konsistens än grovt. Jättegott. :)

Spel

Gokväll! skriver lite snabbt här nu innan jag ska lägga mig. Har vart hemma hos Kalle på en trevlig spelkväll. Mycket skratt och lite hatord. Konstig blandning men faktiskt sant haha. Jag hatar saker på tid, blir otroligt stressad och mitt i allt så glömmer man ord. SUCK!!! därav hatorden hahahah. MEn det var roligt. Kommer bilder på det imorgon för orkar inte lägga in dem nu.

Nu innan jag och brorsan gick hem så tog vi ett besök på kyrkogården då jag hälsade på farfar och jimmy kollade till sin kompis som tyvärr dog i vintras. Lite läskigt att gå på kyrkogården vid midnatt ändå ;)

Ja nu ska jag sova men hörs imorgon, förhoppningsvis utvilad och fräschare.

träääning

Hellu i stugan!

Nu är jag bra nog svettig ska ni veta. Har nyss klivit av motionscykeln. Kom 2,3 mil på 90 minuter. Inte helt illa måste jag säga med tanke på att man inte cyklar allt för ofta haha. Nu ska jag in i duschen och sen ska jag vidare till Kalle för att ha en liten spelkväll :) jag ska äta lite mango och nötter istället för massa chips x) niiice haha

puss och kram på er.. ha en trevlig lördag kväll.

En liten fråga till er..

åh ja som skrev värsta långa så blev det krångel som det blir rätt ofta för mig.. kommer fram en vit skylt där det
står "forbidden" så kan jag inte göra någonting och det man skriver försvinner -.-

Iallafall så har jag en fråga. Nu äter jag ca 1300 kalorier om dagen (alltså ca 600-700 kalorier mindre än jag
vanligen äter..) ska jag träna bort alla dem kalorierna om dagen eller räcker det med att man tränar ca 4-5 gånger i veckan och äter mindre mat?. För det näst intill omöjligt att träna bort 1300 kalorier om 
dagen juh! 
Då 1½  timmes cykling är enbart (?!) ca 800 kalorier. Jag får fan inte göra annat än träna då haha.

Jag vet inte vad som är fel med mig för jag hr nu ätit GI mat sen slutet av januari och tränat iallafall minst 4 dagar i veckan. Jag gick ner 9 kilo och sen gick jag upp 6 av dem igen fast jag fortsatte äta GI och tränade. Därför är jag
extremt rädd över att det jag gör nu inte hjälper heller om ni förstår (a). Ska man ha som sikt att träna 5 dagar i
veckan med olika sorters träning och äta 1300 kalorier om dagen, eller ska jag träna bort minst 8000 kalorier
om dagen + äta 1300? I need help haha

Nu ska jag iallafall sätta mig på min motionscykel och träna medan ja tittar på en film :) superbra ! haha

hörs sen :) kraaam

Hiss ? diss?


+ Vill hissa rea. Vem älskar inte rea och jag hittade juh som sagt ett par skor för 32,50 ?! haha MER REA TILL FOLKET!

+ Jag har fastnat för Guitar hero som alla andra och det är ett spel jag tänker fortsätta spela, kanske man snart kan ersätta någon i kizz eller varför inte någon i backyard babies om dem råkar vara sjuk? haha

+ vill även hissa tävlingar och ni har väl inte missat min första tävling? ;)


- Mardrömmar. I just hate them. Även om mardrömmar inte alltid innehåller spindlar och mördare så kan det vara minst lika äckligt att drömma om att man pussar någon man hatar eller inte kan springa när man måste. USCH!

- Jag vill dissa bantaning. Att banda suger ska ni veta. Här kämpar man med att undvika "lyxfällor" av choklad, chips, alkohol och annat gott. Man blir fixerad av ngt man egentligen inte borde tänka på. Man kämpar som ett as för att gå ner för att sedan när man äntligen gått ner måsta tänka på vad man äter för att inte bli i samma position igen. Kan man inte uppfitta kalorifattiga goda saker? haha

- Regn. Även om regn är nyggigt för våran natur så är det alltid lika tråkigt när man hör de smattrande dropparna på taket. Det innebär att man inte kan sola, att man inte kan träna ute och att det snart kommer åska. För ja, på sommaren åskar det typ hela tiden haha.



Dags att slappna av?


Tjenare tjenare!
Idag känner jag mig en aning stressad, vet inte varför egentligen.. det är juh lördag! slappna av! MEN jag ska hinna med

* att damsuga
* skulle behöva tvätta
* ska skriva ut papper och skicka kedjebrev + bok
* ska träna 1-2 timmar
* ska ev handla
* vill ändra bloggdesign!


ja småsaker men lixom gaaah haha.

ja måste nog sätta igång.. vi hörs senare :)

Ny drog?



Sitter här och bloggar mellan spelningarna på guitar hero. Brorsan tog med sig detta spel nu när han kom över till mig i helgen och shit pommes vilket spel! För det första är det roligt att höra alla låtara, det är roligt utformat, man lär sig att faktiskt lära sig en låt. Det är svårt som h*lvete men guuud så roligt. Min drog är nog Minus Celsius med 
Backyard babies.
Dock är den rätt svår att spela haha. Men skam den som ger sig!

Imorgon läre jag nog inte ens kunna blogga för att jag spelat sönder fingrarna hahahaha



Madde shoppar

Ni vet att jag gillar att shoppa (a) Dock slösshoppar jag sällan utan handlar det jag länge vela haft eller behöver.
Nu är det 50 % REA PÅ REAN inne på catalog.se Jag hittade bland annat ett par skor för 32,50, inte illa va? kolla in ni med. Det gäller fram till 15:e eller så långt lagret räcker. Dock tog min snygga wanna-have-bh slut innan jag hann skicka iväg :O -.- gör inte samma misstag hahaha

lite av det jag hittade :)


skor för 37,50 finns i flera olika färger bland annad gul, grön och svart



grå väska för 75 kronor finns i olika färger bla röd, svart och grå


söta trosor för 17,50 :O


tröja för 25 kronor.. värt eller hur?! finns också i olika färger!

sen köpte jag ÄNTLIGEN beiga överdrag till soffgruppen vi har. Just nu är dem rosa, fransiga fula HAHA
nu ska dem bli beiga, stilrena och SNYGGA ;)

Madde anordnar tävling!

Tänkte som sagt fixa en liten tävling såhär på fredagseftermiddagen. Det är första gången jag har tävling så jag mjukstartar.Det blir intressant att se hur responsen blir haha. Dock är detta kanske inget som alla (eller ens någon ?!) vill ha. Denna parfym är köpt ny och jag har endast sprutat på armen en eller två gånger. Dessert Treats är serien som är ätbar och denna smakar och luktar godis och detta är från Dessert Treats av Jessica Simpson. Jag använder den inte och därför tänker jag lotta ut den till er istället :)

Allt ni behöver göra för att delta är:

* skriv en kommentar här i inlägget att ni är med (glöm ej hotmail)
* tipsa om den på eran blogg om ni har någon och ta gärna bilden om ni vill.


Tävlingen slutar Söndagen den 22:a juni klockan 20.00. 


TÄVLINGEN AVSLUTAD !!


LYCKA TILL :)

spontana madde

Här sitter jag och pustar ut mellan damvipphantagen och diskborsten haha. Jag har som ni kanske misstänker då städdag idag, lite så där spontant. Jag har ändrat om i tv-rummet med filmerna och viktiga papper, har ändrat om på bordet, har diskat, har dammat överallt, har torkat av alla ytor, har ändrat om i hallen och tagit bort tjockare jackor och städat undan bland mina parfymer och hårprodukter. Jag har även betalat lite räkningar och för en gångs skull så märktes det inte på kontot HAHA ;) naaaajs.

Nu ska jag fota lite saker och sen damsuga sen ska jag lägga upp en tävling tänkte jag. Har inte haft någon förr så detta blir nice :) Återkommer med det som sagt :)





ha det fint så länge


I brist på annat..

...kollar jag på Ellens show. Det är faktiskt rätt bra då hon skämtar och är ironisk hela tiden. Hon bjuder juh dessutom dit kända artister och intressanta människor, har bra repotage och som sagt, massa skratt. Jag gillar henne haha.


Annorlunda frukost

Näe jag bestämde mig (a) jag ska sluta fasta idag, fast jag måste givetvis gravis uppgradera mig nu till vanlig mat så att jag inte går upp allt igen. Det som är konstigt nu (eller skönt) är att jag blir mätt av en kopp te typ haha. Som frukost idag käkade jag en annorlunda fil. Jag mixade 2 dl fil, 1 dl blåbär och lite honung. Det blev jättegott och faktiskt mättande. Sen en kopp ingefärs & citron te till det :) Jättegott hah

nu ska jag kolla klart på Opera så hörs vi sen :)

kraaam

Fredag den 13

God morgon!

Idag är det fredag den 13 (!!! ) och idag tar mina kompisar studenten här uppe :) Får se om jag hinner och kan ta mig in på något sätt. Har juh som sagt inte körkort och de flesta av mina kompisar med körkort tar studenten eller jobbar  haha. Jobbigt läge. Iallafall ska jag över till Annelie i eftermiddag/kväll på lite fika och ge henne någon present ;) Får se vad jag hittar på. Finns inte så mycket här i lilla Harmånger så ja.. något hittar jag säkert på ändå som passar lilla Annelie.

Imorse när jag vägde mig hade jag gått ner exakt 4 kilo (på 2 hela dagar). Vilket är superbra och jag är supernöjd verkligen. Även fast jag bestämde igår att igår skulle bli min sista fastadag så sitter jag nu och funderar över om jag inte ska fortsätta en eller två dagar till. Dels för att se hur mycket till jag kan gå ner (kankse lika mkt till? ) och sen för att göra slut på de juicer och te jag har köpt på mig och sen för att se om jag verkligen klarar 5 dagar som det var tänkt?! SAMTIDIGT som jag vet att jag SKA gå ner av medlet slim jag köpte hem och jag vet att jag BORDE gå ner av att äta 1300 kalorier om dagen (en tjej ska äta ca 2000 om dagen...) och samtidigt träna 2 timmar om dagen?! Så jag vet inte hur jag ska göra... SUCK haha

iallafall ska jag gå till ica nu efter att jag har duschat och handla hem lite varor så jag kan börja äta vanlig mat snart :) Jag ska iallafall börja med fasta idag och så får vi se sen hur jag slutar dagen.. om det blir juice eller om det blir någon lätt smörgås /soppa.

Puss och kram på er sötnosar
så får ni ha en bra fredag så hörs vi sen :)

veliga jag...

Okej, jag vet att detta kan verka konstigt MEN jag slutar med fastan nu tror jag. Visst skulle jag behöva köra några dagar till men jag orkar inte. Det är inte det att jag inte pallar att dricka, för det gör jag utan det är det psykiska. Att jag inte får äta, att jag inte får tugga, att jag inte får känna smaker. Jag har dessutom blivit medlem på viktkoll.se, ni vet sidan på aftonbladet som hjälper en att gå ner i vikt. Jag är medlem på GIviktkoll.se också men eftersom jag inte går ner i vikt av gi mat längre ska jag prova något annat. Så jag börjar på lördag eftersom jag ska ha en övergångsdag imorgon för att undvika att jag går upp alla kilon igen. Imorgonbitti ska jag väga mig för att se mitt slutgiltiga viktminskning på 2-3 dagar.

Enligt viktkoll.se kan jag gå ner mina 12 sista kilon på 12 veckor vilket blir i september :) skiiitbra (a) det är helt klart värt det hehe. Nu ska jag verkligen ge ALLT!! har jag iof gjort innan också men jag ska träna MEEEER. mer mer mer haha.

nu ska jag kolla klart på nya serien på femman (som ja inte kommer på namnet på..) sen ska jag nog sova hehe.

puss på er :*

smart madde


Jag är inte alltid så smart.. tyvärr haha. Jag köpte för ett tag sedan en jättetjock anteckningsbok som jag skulle skriva ner recept från GIviktkoll.se. Nu till det osmarta. Att sitta och skriva ner alla de extremt goda och fräscha recepten när man sitter som mest i fastan är inte direkt smart. Nu sitter jag och är hur hungrig som helst och skulle göra vad som helst för en god chokladbit eller en fruktig sallad. GAAAAH !! tänk nästa gång madde, TÄNK!!












Högskolan nästa?


Jag har juh sökt till förskolelärare i gävle nu till hösten och jag var jättenervös över att mina betyg inte hade kommit in eftersom jag inet hade sett något om det på studera.nu (då det stod att meriter kommer in efter ca 3 veckor) jag skickade in mina i  mars då jag ansökte och NU kom dem in.. GRATTIS lixom ^^
Iallafall så är jag sjukt nervös över om jag kommer in eller inte nu men jag hoppas verkligen det. Just nu behandlas min ansökan och snart kan jag gå in och kolla om jag kommer in, iallafall preliminärt. jag är sååååå nervös!! :O haha

vad tror ni? kommer ja in? ;) haha

Sommarväska

Finns en tävling hos Louise just nu där man kan vinna en björn Borg väska.
Den är somrig tycker jag och man får väl hålla tummarna extra hårt denna gång !

Tävla ni med vettja här ...



jag tycker den var söt :)

Fastan är värt besväret?

Jag vet vad jag sagt om fastan och jag står fast vid beslutet om att det är ett helvete rent ut sagt, MEN jag har även gått ner 3,4 kilo på två dagar (jag fuska måndags och tisdags så räknar inte med dem...) och det är inte helt illa :) vilket gör mig otroligt glad och vilket gör mig sjukt peppad att fortsätta. Jag hoppas jag går ner 2 kilo till under dessa kvarstående dagar. Jag ska träna mig assvettig ikväll så det går lite fortare haha.

Ja det var bara det jag ville säga nu haha :)

ha en bra dag.. nu ska jag inta min frukost iform av te hahaa

fastan är ett helvete !

Ja som rubliken säger så mår jag pissigt ! Visst jag hade räknat med huvudvärk och illamående eftersom jag vet hur det är att vara hungrig och jag vet hur jag blir. Men jag hade aldrig anat att jag skulle få humörsvängningar, konstant kurrande i magen och extremt sug efter godis och annat gott. Jag vet inte om jag kommer palla alla dagar! This sucks!!! haha

okej det är ingen som tvingat mig så varför inte sluta? ja det kan man fråga sig men jag har redan gått ner ca 3 kg under dessa 2 dagarna (fuskade mkt första dagen så räknar inte den...) men det är juh bara vatten givetvis men ändå, det som syns på vågen gör att man vill fortsätta tortera sig själv. Vill man vara fin får man lida pin som ngn sa haha. Dock vet jag att jag inte kommer kunna gå ner mer eftersom alla andra går ner hur mkt som helst i månaden medan jag har gått upp de kilona jag lyckades gå ner fast jag tränar och äter bra mat. DET SUGER också!!!! Det känns som om jag är dömd att vara fet och äcklig tills jag dör typ ! -.-' men ja.. bara att fortsätta, jag ska vinna haha

jag rekomenderar ingen att fasta dock... det är ren pina och man ska ha bra nog med stake om man ska orka säga nej till allt som finns omkring en och orka igenom humörsvängningar, illamående, huvudvärk, trötthet och HUNGER under dessa dagar haha

Carrie 2


Kollade på the Rage- carrie 2 idag och den var rätt okej. Det handlar om Rachel som känner sig lite utanför i skolan och när hennes kompis en dag tar självmord efter att fotbollskillarna skämtat med henne så blir Rachel förbannad och saker och ting flyger och rör på sig i hennes närvaro. Det visar sig att hon har samma krafter som Carrie hade för 20 år sedan. Rachels lärare visar sig vara hon som försökte rädda Carrie i första filmen, så filmerna hänger ihop även om jag först trodde att dem inte skulle göra det eftersom det var 20 år mellan filmerna. Filmen slutar tragiskt även i denna filmen, såklart. Jag tycker dock det kom lite hastigt, som i den första filmen men det är väl så det ska vara i carrie-världen haha

Den var iallafall MYCKET bättre än ettan även om ettan alltid är kult ;)

Swing it!


När jag tänker på ordet swing it så tänker jag på dansa.. dock är det en heeelt annan tanke bakom namnet på denna bok som jag läst ut och som heter just Swing it! Det handlar om Lars som är sambo med Pernilla som lever ett normalt liv tills den dagen då Pernilla avslöjar att hon vill ha en trekant, med en till man. Lars börjar tänka en massa då detta inte ens fanns med i hans fantasi men till sin förvåning går med på det och denna boken handlar då om hans resa genom detta. Jag tror detta är den första boken jag läser som är i en mans perspektiv och det var annorlunda men roligt eftersom man får komma in i en mans tänkande för en gångs skull haha. Jag tycker boken var rolig, lättläst och helt klart annorlunda. Boken är skriven av Linda Unnhem och detta är hennes debutroman och jag kan lova att jag vill läsa hennes kommande böcker med. Detta var bra!

på bokens baksida:
"du är bra på mycket, Lars. Men du är ungefär lika uppmärksam som Stevie Wonder med hörselskydd."
Kanske är det därför som Lars Holm- bokstavligt talat- blir tagen på sängen när hans sambo Pernilla avslöjar en av sina hemliga fantasier. För vad gör man egentligen då en trekant plötsligt krockar med ens fyrkantiga värld? Tar hjälp av stefan- en 150 kilo tung charkarbetare med för mycket tid på Vilda Webben och för lite tid med sin fru? Eller av Gunilla- en medelålders bibliotekarie som inte bara är flickvännens kollega, utan även kvinnan man fantiserade om som femtonåring hemma i pojkrummet? En sak är i alla fall säker- den hösten blir inte som Lars tänkt sig. Eller pernilla....


Jag tycker absolut ni ska läsa den :)
Den får fasiken en 5 av 5 möjliga av mig. För att den är annorlunda, vågande och så klockren.

Filmer

Jag fick som jag sa förut, hem massa filmer idag och jag har kollat på saw 4 och Carrie. Mitt i allt tittande började det storåska och spöregna så det vara bara att avbryta och börja läsa en bok istället. Jag känner mig som värsta läslusen. Jag har snart läst ut 3 böcker på mindre än 1 vecka. Har man lite att göra då eller? haha

Iallafall tycker jag saw 4 var lite äcklig. Visst de andra filmerna är lika vidriga men denna var inte nice haha. Dessutom så vet jag att det kommer en 5:a vilket är lite sådär eftersom det börjar bli lite för många filmer.. när ska det sluta? Dem kanske inte vet hur man slutar med detta och att det är därför dem fortsätter? haha. Iallafall ser jag fram emot femman eftersom jag inte kan sluta kolla på dessa j*kla filmer!


saw filmerna

boxen :)

Carrie har jag sett förut men inte hela filmen och den kostade bara 49 kronor så jag köpte den. Carri är , för att vara Stephen King film och för att vara en skräckfilm, SO NOT SKRÄCK!! Det är så långt ifrån skräck man kan komma enligt 
mig. Jag blev inte en enda gång rädd och jag kan inte ens förstå hur man skulle kunna bli rädd på slutet av 1970-talet då denna film kom ut. Kanske har man blivit lite bortskämd över alla specialeffekter, ljus och bildkvaliteer som finns i dagens filmer så denna blir totalt värdelös? Dock måste jag säga att jag aldrig skulle vilja reta upp Carrie haha
Finns juh även en 2:a som jag köpte och ska se ikväll eller imorgon :) Har ni sett dessa filmer? vad tycker ni?


Köpte även Evil dead, som är även denna en rysare från 80 talet tror jag den var. Handlar om ett gäng ungdomar ute i
skogen och den ena blir tydligen en zoombie och vill döda de andra. Typisk zoombie upplägg haha. Ska bli intressant att se kvaliten och allt på den :)




filmmaraton



Idag har jag fått massa filmer från cdon som jag beställde i söndags :) me like hehe. Det är 5 filmer (eller egentligen 8 för jag köpte saw 1-4 i en box. men jag har redan sett 1-3...) så det ska bli spännande.. dock bara skräck typ men jag älskar som sagt det och eftersom ingen annan vill se på dessa med mig måste jag se själv så saw 4 är i dvdn nu hehe

hörs sen :)

puss på er


ps..glöm inte bort att säga till om jag får skicka detta till er :)

En till bok som jag läst...


Jag lovade er förut idag att jag skulle skriva om boken jag läste ut idag, nämligen Besök från andra sidan av Sylvia Browne, som är ett medium i usa. Har haft den länge men har inte blivit att jag läst den bara men igår kväll började jag läsa den och idag blev den klar så att säga. Det handlar om, som namnet säger, spöken, andar och andra fenomen som inte går att förklara. Upplägget är så att först snackar hon om olika andar och spöken och så och skillnaden mellan dittan och dattan och sen tar hon upp berättelser som hennes läsare skickat in som hon svarar på med hjälp av sin mediala förmåga. Jag tycker boken var intressant men jag vet inte om jag tror så mycket på det som skrivs. När jag läste boken fick jag en uppfattning om henne men när jag kollade upp henne på internet har hon ett flertal gånger haft såååå fel angående sitt jobb som medium. Sagt att en kidnappad kille var död till föräldrarna så hittades han en vecka senare levande, hon sa att hon kunde se att en tjejs kille hade drunknat fast han var brandman vid 
11 september i usa, så han drunknade med största sannolikhet INTE. Ja lite sådanna saker fick mig att tvivla på henne och då blev boken lite sämre men dock intressant !


Gottepåse i postlådan

Idag var det som en riktig gottepåse i postlådan. Först erbjudandet om fler böcker sen fick jag även

nya Vecko Revyn


fick även hem min spraytan från glitzy.se :) detta ska bli intressant hehe


sen har mamma börjat sålt Oriflame så jag ska beställa lite från henne idag :) och fick även prova på en brun utan sol creme för ansiktet. Ska bli intressant att se hur den är och jag lovar att jag kommer med en utvärdering av den senare :)





sen fick jag även pengarna för singeln jag köpte till Minna för ett tag sen :) tack tack !


lite senare kommer en recension av boken jag läste ut idag :)

Sänd en bok

Fick just hem ett brev från min ridlärare om en intressant och rolig grej. Nämligen ett brev som är som ett kedjebrev fast man ska inte skicka tusen saker till 100 personer för att inte dö utan man ska skicka en pocketbok till en person på ett papper som jag fick med så ska jag skicka mitt namn och detta brev till 6 personer så ska dem skicka vidare och så vidare. På detta sätt kan man få 36 pocketböcker (enligt pappret..orkar inte räkna haha) till priset av en gammal som man redan har läst. UNDERBART tycker jag eftersom jag älskar att läsa :)

nu behöver jag eran hjälp! jag behöver 4 namn till jag kan skicka detta papper till och ni måste då gärna skicka vidare så den inte stannar (a) så bokmalar skriv en kommentar så skickar ja gärna till er :) Jag ska skicka till mamma och jag har tänkt skicka till dig med magda.. 36 gratisböcker vore väl inte fel? ;) du som ville fylla på ditt förråd hahah

kraaaam på er och tack för hjälpen!



snälla hjälp mig nu :)


fastan fortsätter..

Jag kan säga redan nu att dessa 5 dagar kommer kännas som en evighet. Jag har jättesvårt för att dricka (äta) buljonvattnet som jag ska äta till lunch och middag eftersom det är så fruktansvärt salt. Jag får panik lixom. Men jag SKA klara det, jag ska bara. Får tänka på vikten haha

Ja jag ska återgå till boken, tänkte läsa ut den idag (a)

hörs hej :)

Start på fastan

Idag börjar fastan och jag har nu ätit "morgon" och "frukosten". Man ska äta typ 7 gånger om dagen så det gäller att ha nada att göra haha. Imorse började man med att ta 2 dl vatten och 1-2 tsk glaubersalt vilket ska sätta fart på magen (det har redan börjat haha) och frukosten bestod av 1 kopp te och 1,5 dl äppeljuice. Jag känner mig faktiskt mätt men fråga igen på dagens slut haha. Jag hoppas dock att något ändras under dessa dagar. antingen att ja går ner massa kilo eller att humöret ändras för annars avlider jag haha. Jag ska bara sägas er att glaset med saltvattnet var det vidrigaste jag intagit i mitt liv. Ni vet väl att om man vill ha ex en hund att spy så lägger man salt längst bak på tungan och gnussar. Det var samma som hände med mig, det höll på komma upp hela tiden! näe fy fan! haha

nu ska jag läsa klart min bok om andar ;) see ya later




söndag kväll


Hejsan! Sorry för dålig uppdatering men jag har knappt vart hemma idag. Först åkte jag till brorsan som firade sin födelsedag idag eftersom alla jobbar imorgon när han verkligen fyller år så det var smidigast att fira idag hehe. Han fick iallfall 500 kronor av oss och det blev han glad för och då blev jag nöjd hehe. Det är så jäkla svårt att hitta presenter till killar tycker jag, så därför får han köpa va han vill för dem istället :)

Efter en tårtbit eller två åkte vi hem för att hämta cyklarna som stod hos Broberg sen fredagen och så åkte vi hem och packade badkläder och tog första doppet för iår. Det var faktiskt ganska varmt i vattnet så jag simmade massor, fisk som man är (hahaha) Passade på att träna bort tårtan skulle man kunna säga hehe, jag ville dock vara kvar längre men killarna ville upp och hem så vad skulle jag göra? -.-' tur att det finns fler dagar att bada på. Efter badningen så bestämde jag mig för att synda lite i form av en kebabtallrik och snacka om att den var god. Jag har inte ätit kebab på 4-5 månader typ så den smakade. Men nu är det slut med det också haha. Imorgon börjar fastan...are you with me? i need your support i think hahaha. Det kommer inte vara lätta 5 dagar inte men det ska gå ;)

Iallafall det detta inlägget skulle handla om är att vi åkte till Broberg efter filmen för att kolla på en film och det blev We own the night med Joaquin Phoenix och Mark Wahlberg i huvudrollerna och den var faktiskt rätt bra även om den var lite seg i mitten. Den var endast 112 minuter lång men kändes som över 2 timmar.  

Berättelsen kretsar kring nattklubbschefen Bobby Green (Joaquin Phoenix) och hans problematiska förhållande med brodern Joseph (Mark Wahlberg) och pappan Albert (Robert Duvall), båda luttrade poliser. Året är 1988 och Bobbys nattklubb blir intrasslad i den ryska maffians affärer. När brodern Joseph blir utnämnd till chef för en specialrotel med uppgift att sätta dit en känd rysk knarkhandlare sätts brödernas redan ansträngda relation på spel. Snart eskalerar konflikten mellan polisen och maffian och familjen ser sig allt mer indragen i ett händelseförlopp de inte kan påverka

Ny dag, nya tag

Ni såg hur jag klagade på honom i ett inlägg igår, när han kom hem trodde jag faktiskt att han skulle vara okej eftersom han inte verkade så full. Det började med att han hade slagit sönder en tand så han måste besöka tandis i veckan = dyra pengar -.- haha. Sen när jag trodde han var på väg att somna började han harkla och ha sig så jag förstod att det skulle komma lite annat vilket det gjorde. Jag gick sova på soffan -.-' ska det vara så? hahaha

IALLAFALL är det brorsans födelsedag imorgon men han ska fira idag eftersom alla jobbar imorgon haha. Han blir 15 bast faktiskt, en viktig ålder för killar haha. Jag minns ju själv när jag fyllde 15.. tänk att det är 6 år sen :O helt galet fort det går haha. Ska till honom iallafall och äta tårta och ge present (kan inte säga vad jag ska ge honom än ifall han läser...) men ni får se sen.

Vad har ni för planer idag då? :)
kram kram


denna hade inte vart helt fel nu eller hur? ;)

jävla killar

Ibland hatar jag min kille! han åkte juh till en kompis för att ta några öl sa han. nu ringde jag jonas som han är med och dem är i stan, och ska gå på krogen?! SVÅRT ATT SÄGA DET TILL MIG?! visst jag ville inte med men jag har väl rätt att veta? här sitter jag som ett jävla fån och tror att han ska komma hem snarT?

gaaaah va jag är arg just nu !!! -.-'

film



Jag kom aldrig iväg till kompisarna som jag skulle, av den anledningen att dem skulle på krogen och jag kände inte för det av olika anledningar haha. Jag stannade hemma istället och eftersom det finns så lite att göra så kollar jag nu på svt2 där dem visar filmen ; En främling i familjen med Leonardo DiCaprio i huvudrollen. Filmen är en amerikanskt drama från 1993. Toby (leo) och hans mamma flyttar 1957 till Seattle. Tobys mamma gifter sig där med mekanikern Dwight, som visar sig vara lynnig och behandlar de båda illa. Toby hamnar i dåligt sällskap men inser att han måste bryta sig loss från den onda cirkel han hamnat i. Filmen är verklig en en film som berör. Leo är dessutom baa 19 i denna film så det är tidigt i hans karriär hehe.

Och vem drömde inte om Leo när han spelade i Titanic 97? jag var en skyldig iallafall ;)

my hiss and diss ;)

Eftersom jag knappt var hemma igår hann jag inte med hissning och dissning igår så jag tar det idag istället :)


+ Idag hissar jag Ola. Inte så oväntat va? Han gör mig iallafall alltid lika glad och hans energi speglar av sig och gör en till en sol av glädje. Mer Ola till folket.

+ Jag vill även hissa pengar. Pengar är bra att ha och pengar är skönt att ha

+ Jag vill hissa återseende. Igår träffade jag exepelvis Sara som jag inte har träffat på ja, flera år, så det var faktiskt himla nice att se henne igen, och hennes söta unge Fatima. Sen var det även trevligt att träffa Magda igen eftersom det var ca 2 månader jag träffade henne sist.

+ Jag vill hissa helger. VEM klagar inte över lite ledighet? Sol och lata dagar till alla haha.

+ JAg måste även hissa mina kattungar
:) dem är bara föööör goa :D


- Jag vill dissa värmen. Okej inte en riktig diss detta, för det är underbart med värme,  men med detta värmekaos 
går det inte att sova normalt, man får huvudvärk av värmen (iaf jag..) och det blir skogsbränder (!?)

- Jag vill dissa respektlösa människor? Igår när Ola gick ifrån hotellet (eller vad det är..) så sprang det 4-5 brudar efter honom och lixom skrek -"ola du är snygg" och fnittrade och hade sig, dem verka inte ens bry sig om att det var fler folk där och jag tycker detta är respektlöst mot artisten ifråga att inte ge dem space när dem går på gatan eller vad dem nu gör. Jag är verkligen inte någon som HATAR folk eller så men detta var en stor diss för mig för ibland måste man tänka ;) Artister är också människor.

- Folk som snackar skit. Ingen hemlighet att jag ogillar en viss person på en viss sida men hon har satt sig i 
sitsen själv och det är inte bara jag som kan vittna om det. Jag förstår inte vad människan, som är i vuxen ålder, får ut av att snacka skit och intala massa tjejer att jag är falsk, snackar skit om dem och skryter. Det är verkligen inte jag på något sätt och jag hoppas det slutar snart, för detta är absurt!


Boken om Anna Nicole Smith.


Som ni kanske vet så köpte jag en biografi om Anna Nicole Smith (Anna Nicole Smith- historien om en förstorad och förstörd docka) i torsdags och jag började läsa den igår på bussen upp till Sundsvall och läste klart den nu. Boken handlar då om Anna Nicole Smiths liv och den är minst sagt dramatisk på många sätt. Strippning, utvik. playboy, stämningar hit och dit, droger och alkohol, ja you name it...

Dock vet jag inte vad jag tycker om boken. Den var lättläst och lagom stor (223 sidor) men den var skriven på ett konstigt vis och man tappa bort sig massor i den pga alla olika namn hon har haft, bokens upplägg och ja, den var krånglig helt enkelt. Jag vet ärligt inte om jag ska tycka att den var bra eller dålig. haha

på bokens baksida:
Hon var den kurviga modellen som gjorde reklam för H&M:s underkläder och orsakade trafikkaos i sverige vintern 1993. Hon gifte sig med mångmiljardär, tre gånger så gammal som hon. Hans död fjorton månader senare och den rättsliga tvisten om arvet skapade stora rubliker, och hon ställdes inför högsta domstol i USA. Det handlar naturligtvis om Anna Nicole Smith, och detta är historien om hennes kometkarriär, från snabbmatsservitris på landet i Texas till en av världens mest fotograferade kvinnor.
   Erik Redding, fotografen vars bilder satte igång det hela, och hans fru D'eva, lanserade henne och hjälte henne med karriären från Playboyflicka till kändis, från helvetet till himmelriket och tillbaka igen. Hennes midjemått växte i takt med hennes karriär- men typiskt nog för Anna lyckades hon på något vis dra fördel av sin allt tyngre kropp, och tog tillfället i akt att bli kändisrepresentant för Lane Bryant, en klädkedja för storvuxna kvinnor. När hon bantade gjorde hon det inför hela amerikanska folket. Hon marknadsförde bantningsmedlet TrimSpa, och blev deras ansikte utåt. Hennes bisarra dokusåpa fortsatte att förse media med nya rubliker. Men det tog inte slut här. Anna Nicole födde en flicka vars faderskap ifrågasattes, vilket i sin tur överskuggades av hennes tjugoårige son Daniels död. Barnet som Anna Nicole hade fött då hon nästan bara var ett barn själv.
  Paret Redding har följt sin skyddsling på nära håll genom åren. Denna bok är en skildring av hennes skandalösa leverne- ett liv fyllt av triumfer och tragedier, motgångar och framgångar, droger och älskare (däribland några av hollywoods största namn).
  Anna Nicole Smith har beundrats, hånats, tycks synd om och avgudats. Hennes liv har varit som en bergochdalbana- hoppa på och häng med på en hisande tur genom sidorna i Anna Nicole Smith- Historien om en förstorad och förstörd docka.

Har ni läst denna?

Vet ni av några bra böcker? måste fylla på mitt förråd nu ;) haha

Ola vid nationalfirandet i Sundsvall

Igår var det juh nationalfirandet och det firade jag iår tillsammans med Magdalena och hennes syrra Evelina i Sundsvall. Fira kan man väl inte påstå att vi gjorde men jag var iallafall där för det var en massa evenemang på torget där, bland annat kom Ola och upträdde och signerade. Jag var tvungen att åka buss upp eftersom ingen ville köra mig och det gick väl lika bra det även om jag hade uppskattat om bussen hade haft ac. Det var nämligen VARMT!! Väl framme så stod jag och väntade på Magda och hennes syrra och under dem 15-20 minutrarna så hann en kille med utländskt ursprung kolla in mig, och nu menar jag inte bara en snabb titt utan han TITTADE verkligen hahaha. 

Iallafall så kom Magda och Eve efter ett tag och då gick vi runt och kikade lite granna runt på torget. Vi köpte en mjukglass 
och satte oss på en bänk medan Mojje sjöng och det var världens sötaste unge som sjöng på scen med honom, Urgulligt verkligen. Mojje har föresten en rätt fin kropp, var tvungen att säga det...! Efter Mojje var det äntligen Olas tur att kliva upp på scenen och man raffa åt sig en plats längst fram på bänkarna, dock gjorde det inte så mkt eftersom det var massa ungdomar som stod framför oss ändå! Jag såg verkligen nada typ! men jag hörde juh honom iallafall. Han sjöng iallafall Feelgood, S.O.S, love in stereo och Natalie, vilket jag redan hade listat ut att han skulle sjunga haha Han sjöng faktiskt jättebra idag tycker jag och det var roligt att se Danne som dansare igen!

Efter spelningen hade han signering och medan vi stod i kön och väntade på att ola skulle komma ut var det 4-5 brudar som verkligen stalka honom haha. Dem skrek och yla bakom honom, det är juh bara pinsamt! Dem skämmer juh ut sig för honom OCH alla som såg det men dem verkade inte bry sig haha. När man äntligen kom fram så snackade vi lite med Therese och hon visste juh att jag bodde häromkring, den kvinnan har koll hehe. Fram till Ola var jag först ut och var beredd på att höra Guldfisken men hör och häpna :O han sa FISKARN istället! HAHAHAH "Hej fiskarn" lixom ehm hej ola hahah. Tog kort och babbla på lite till och Ola verkar ha börjat med något nytt. Han gjorde en smilegubbe på alla mina grejer, är det någon mer som börjat fått det?! Roligt med något nytt iallafall :)

Efter signeringen ångrade jag och Magda oss att vi inte tog ett gruppfoto så vi gick snällt tillbaka och väntade tills alla hade tagit kort och allt så vi inte var ivägen. Ola hängde inte alls med i svängarna haha. Jag bah" vem ska ta kort? och så Ola då.. -JAG KAN TA *fett smile* HAHAHA lixom ola.. DU skulle vara med xD hahahaha. Men det löste sig till slut och det blev två kort. Dock förstörde ja dem som alltid och fläskarmarna var tvungen att kapas av hahaha! Men resterande blev sött :)

Det var iallafall en trevlig dag så Tack Magda och Eve för en trevlig sommardag ;)


han var söt i sin blåa outfit x)


skriver för fullt....


är han inte fin när han ler? :)


ja tyvärr blir det inte större kort än så här ;) ush hata sån där position -.-' haha


ehm ja , magda och ola vart juh fin iaf x)

HAHA Ola blandade ihop oss för att han tyckte vi var så lika 8-) ja vet inte det ja...

Nationaldagen

Hejsan!
jag sitter här, klar, och väntar på att klockan ska passera 11 så jag kan gå till bussen som går till sundsvall. Jag hatar verkligen att åka buss men vad ska man göra? haha. Iallafall kommer nog Fredde och hämtar mig iallafall vilket känna bra, bussarna här uppe vet nämligen inte vad AC är -.-'.

Ja nu ska jag kila.. men vi hörs ieftermiddag när jag kommer hem . Ha en underbar nationaldag allihopa :)

kram kram


kvällsskrifter

Gokväll på er!

här sitter man och kollar på NCIS med nymanikerade naglar ;) niice haha. Nu ska jag stänga av för kvällen eftersom jag måste sova om jag ska orka upp imorgon PLUS att inte se ut som en gris haha. Ska åka vid 11 till sundsvall för att se Ola och Magda och förhoppningsvis träffar jag även Emelie och Linnea där. Det ska även bli varmare imorgon vilket troligen kommer bli min död men ja, ska inte klaga på värmen. Imorgon åker iallafall kameran med och faktiskt används under dagen (a). Förhoppningsvis dör inte batterierna när jag som mest behöver dem!

Ja jag får se om jag hinner blogga innan jag åker annars så bloggar jag när jag kommer hem efter 6-tiden. Ja jag önskade att jag hade skjuts men Fredde är vrång idag haha.


kram och God natt på er :)


todays shopping :)

Åh jag som skrev värsta långa inlägget om shoppingen idag och så försvann allt eftersom det blir "forbidden" när jag ska ladda upp bilder och publicera inlägget. SUCK!!! hoppas på bättre lycka denna gång !

Iallafall hittade jag rätt mycket idag och här är lite av det jag shoppade med syrran och Karro idag.

hittade übersöta underkläder från H&M. Den lila var på rea och kostade bara 49,50 vilket var rena fyndet haha
och det gula setet kommer sitta fint mot min framtida bränna inte sant? ;)
HATA dock att HM har så dåligt lager av bhar i min size -.-'


Köpte även denna deo idag och jag kan verkligen rekomendera den. Den funkar jättebra enligt mig och dessutom luktar den jättegott! Den är inte så dyr heller. Ca 30 kronor fick jag betala.



köpte dessaa söta linnen på Gina och köpte det i en större strl så den ska sitta lösare. Supersöta tycker jag :)


Köpte även två linnen (svart och turkos) med "brottarrygg". Jättefina linnen för billig peng,99 kronor styck kostade dem :)


Var in på Bokia en snabbis och hittade 3 böcker som jag köpte. Det var smoothies och juicer, en bok med uuunderbara recept på drinkar och smoothies av olika ingredienser och jag är övertygad om att jag kommer prova de flesta innan årets slut ;) supergott och superfräscht haha. Sen hittade jag även en bok Anna Nicole Smiths liv. Eftersom jag älskar att läsa biografier om skandalbruttor så var denna självklar. Sen köpte jag även en bok som hette Alla var där och handlar om lyxlivet och kändisar och fest i manhattan. En bok jag tror och hoppas ska vara bra :)

sen köpte jag även massa mer, en klänning, en tröja, parfym, celine dions nya skiva och lite smink. oh i just looove shopping :)

Celine Dion



Celine Dion är en av världens bästa sångerskor enligt mig och jag kan än idag inte lyssna på my heart will go on utan att få rysningar haha. Jag köpte iallfall hennes samlingsalbum idag. Jag kommer hitta många nya favoritlåtar med henne känner jag på mig ;)

bilderna på allt jag shoppade kommer om ett tag, batterierna måste laddas lite (a) hehe

På väg mot staden...

God morgon på er! eller det räknas kanske inte längre som morgon? haha. Iallafall är jag klar för stan nu. Ska in och shoppa lite med syrran och min gamla barndomskompis Karro, ska bli nice. Jag måste hitta något nytt till mig själv, ska inhandla lite nytt smink, sen MÅSTE jag hitta en present till brorsan och Fredrik. Det är ursvårt att hitta något till killar tycker jag, tycker inte ni?

Solen skiner idag också, niiiiiiice :)
så idag använder man kjol och linne och ett par ballerinaskor. Hade tänkt använda ett par pumps men eftersom mina vader gör så fruktansvärt ont fortfarande så vågar jag inte gå en hel dag i dem för då gör det garanterat MER ont och det vill jag inte ha.

Dags att kila nu, ska göra iordning håret och sen packa väskan och dra mig upp mot affären :)
kameran åker med så lite kort kommer tas

ha en bra dag :)
kram kram

satans vader

Godkväll på er!
Ikväll har jag typ inte gjort någonting och lika skönt var det haha. Var meningen att jag skulle träna men jag har så fruktansvärt ont i vaderna efter träningen igår så jag kan knappt gå!!! Så illa är det så jag hoppas det blir bättre tills imorgon annars är en runda på stan = döden. Jag ska gå och shoppa imorgon med syrran. Skulle vara bra om jag hittade en present till brorsan som fyller moppeålder och en present till min älskling. Han fyller dock bara 24 men han ska ha något ändå! Några förslag? Jag har en grej som skulle passa men dock kan jag inte skriva ut det här för han kollar ibland, jobbigt haha!

Nu ska jag stänga av, ta mig ett glas ramlösa och sen ska jag göra mig klar för sängen. Ska upp tidigt imorgon så jag hinner göra mig iordning innan bussen går vid 11.

Natti natti på er x)

Sjuka bloggvärld

Jag läste Stina-Lees blogg som jag alltid brukar göra och såg att hon skrev om ett par sjuka människor som först lurade henne och tvingade henne betala för en massa grejer hon fick och sen nu har dem skaffat en massa bloggar där dem skriver massa om henne och på en av dem har dem tagit reda på mycket om stina, hennes sambo, familj, hundar och skriver ut det i bloggen. VART ÄR BLOGGVÄRLDEN PÅ VÄG??? Detta ska vara vuxna människor! jag blir fan rädd :S

Stekos ?

Nu har man planerat lite mer inför fredagen med Magda. Ska till Sundsvall över dagen på nationaldagsfirande för hoppsan! Ola ska dit :O haha 8-) Så det ska bli nice att både umgås med Magda och träffa Ola samma dag hehe. Hoppas bara det är fint väder så man kan ha kjol och linne :)

nu ska man ut i solen och steka lite x)

hoppas ni mår bra
kram kram

Fastan

Nu tänkte jag berätta lite om FASTAN jag ska köra och varför jag gör det och allt sånt!

Varför fastar man och varför tänker jag göra det?

Att fasta innebär inte svält utan innebär att man för en begränsad tid ställer om kroppens näringsupptag genom ett 
kontrollerat intag av vätska, så att det egna näringsförrådet används. Kroppen ges då tillfälle att befria sig från upplagrade ämnesomsättningsprodukter i vävnaderna. Under fastan används också allt mer fett för energiproduktion medam man minskar utnyttjandet av glukos och protein.  Fastan används med andra ord som en "storstädning". Anledningen till varför jag använder detta är för att jag behöver en kickstart. Inget på vågen händer och har inte heller gjort det på ungefär 2 månader vilket är oerhört frustrerande och motivationsminskande. Därför är jag desperat och provar allt haha. Dessutom gillar jag juicer och te så jag hoppas det ska gå bra x)

Hur känns det att fasta?

Många upplever inga eller obetydliga besvär under denna fastaperioden medan andra får huvudvärk, blir trött och fryser vilket är normalt. Det står att om man vill dämpa dessa symptom ska man göra lättare aktiviteter och promenader vilket jag självklart kommer göra och även fortsätta med efter denna kur så kom inte och säg att jag kommer gå upp allt igen för jag är mycket väl medveten om att man kommer göra om man inte rör på sig eller äter rätt efter. Jag kommer som sagt träna mer än vanligt och äta enligt GI fas 1 efter detta och kämpa på som ett jävla as haha.

Såhär kan en dag från fastan se ut :
morgon: 1 dl plommonjuice + ½ dl vatten
frukost: 1.5 dl grönsaksjuice + 1-2 koppar örtte
förmiddag: 1-2 koppar örtte
lunch: 1 tärning buljong + 5 dl kokande vatten
eftermiddag: 1 dl äppelmust + ½ dl vatten + 1-2 koppar örtte
middag: värm 1 dl grönsaksjuice + 1/4 buljongtärning + 2 dl vatten
kvällsmål: 1,5 dl röd druvnektar + 1 dl ananasjuice + 2 dl vatten
läggdags: 1 kopp örtte

plus att man ska dricka massa vatten mellan måltiderna så jag hoppas detta går för det läre inte vara mättande för 5 öre haha. men 5 enstaka dagar ska jag väl klara av?


det fina paketet 8-)



de olika juicerna som man fick med :) finns 2 av varje


örtteet :)


denna ska jag dricka sen en vecka efter för att öka på detta :) det ingick inte i förpackningen utan något jag ska testa ändå eftersom jag är nöjd med detoxen jag köpte från samma företag :)


Vacker dag

Hejsan på er. Hur mår ni idag? Själv mår man toppen då det är fint väder, jag får mina pengar imorgon ich jag har fått hem mitt paket med fastaprodukterna. Känns jättebra idag faktiskt! Jag hade tänkt börja med fastan idag men 
insåg att man var tvungen att förbereda magen i 1-2 dagar innan man började så jag börjar imorgon istället.
Dock vet jag hur jag blir när jag är hungrig så jag hoppas att jag inte blir ett monster under dessa dagar haha. Efter denna fastan ska jag köra en kur med en viktbalanserad dryck man ska dricka i några veckor. Denna är egentligen
till för att hjälpa till med viktminskningen så detta kommer bli perfa efter fastan. Hoppas jag iallafall. Men när man
äter den får och ska man äta vanlig mat till så då börjar jag med GI fas 1 igen. PÅ ALLVAR !!! hahahah

Lägger in bilder och skriver mer om fastan i ett annat inlägg, blir så mycket på ett och samma inlägg annars.

igår var Fredde och några av hans kompisar över till utkikstornet i Ilsbo igen och visst är det vackert? :)







Underbart Vackert enligt mig! :)




tråkigheten

Gissa om jag har tråkigt. Jag har inget att göra och det är sena natten haha. okej kvällen iallafall. Det är inget bra på tv och jag är extremt sugen på något men finns inget hemma. Ska handla på torsdag då jag äntligen får mina pengar. Imorgon får jag veta hur mycket pengar det är :) Hoppas det är vad jag tror annars ska jag ringa och fråga vart mina pengar är !! Tro inte att dem ska komma undan med det inte haha. Har kollt runt lite på tradera men hittade just inget och det var lite tråkigt, brukar alltid hitta något där annars. Jag har kollat en del bloggar och jag har kikat på andra sidor. SUCK på sånnahär dagar asså.

Nä något borde jag komma på, kanske läsa en bok? :)

Power 1000

Idag provade jag att träna programmet power 1000. Det är en rad olika övningar man ska göra i set om 100 på varje. Det blir en del men man tränar å andra sidan hela kroppen så det är värt det. Jag klarade allt på ca 40 minuter men jag tänkte göra det snabbare sen. Tänk på att både värma upp före och stretcha efter :) Så min träning idag blev ca 60 minuter. Jobbigast utan tvekan var armhävningarna men det är för att jag inte har så starka armmuskler än så ja klarar inte 100 på raken haha. Men det är väl också något som kommer inom sin tid.

programmets 10 delar:
1. Stående vader - tränar vaderna
2. Ryggliggande höftlyft - tränar lårets baksida, sätesmusklerna samt låtets framsida
3. Knäböj - tränar lårets framsida och baksida samt sätesmuskulaturen
4. Armhävningar- tränar hela bröstmuskulaturen, framför allt den mellersta delen, den främre delen av axelmuskeln samt överarmens baksida
5. Stående rodd med gummiband - rtränar yggen, framför allt den breda ryggmuskulaturen
6. Bicepscurl med gummiband- tränar överarmens framsida, balans och koordination
7. Dips- tränar överarmens baksida samt bröst- och axelmuskulaturen
8. Lyft åt sidan med gummiband- tränar hela axelmuskeln. framför allt den mellersta delen
9. Ryggresningar- tränar ryggen, sätesmuskulaturen och bålstabilitet
10. Chrunches (situps)- tränar magmuskulaturen, framför allt den raka















där har ni alla övningarna i power 1000. Kommer från tidningen Fitness Magazine nummer 6 :)

Kattungarna

Jag lovade juh att lägga ut nya bilder på kattungarna så här kommer några :) inte de bästa bilderna dock men jag skyller på kameran -.- haha. Men alltid något!


mamma med sina tre ungar vid stället där dem låg innan hon flyttade dem


och de små liven på det nya stället. Det är i sovrummet bakom en byrå som jag har flyttat lite på snedden så dem faktiskt får plats där bakom.


lite suddig bild så kattungen ser konstig ut men ja söt för det x)


min favorit är lika söt fortfarande :)


och den sista ungen =)


alla tre posar :) Dem är idag 2 veckor gamla.. det går fort :O

Extra jobb?

Eftersom det är extremt torrt ute i skogarna nu och tydligen måste skogsmaskinerna ändå gå så finns det nu extra jobb för en del, nämligen att sitta brandvakt. Fredrik frågade nu om jag ville sitta brandvakt en hel dag ute i skogen och samtidigt få pengar för det och jag vet inte om jag ska göra det eller inte. Visst att bara sitta och få pengar för det, det är inte något att klaga över men lixom sitta en hel dag ute i skogen, med massa kryp och ingen toalett? nja jag vet inte ja.. Dessutom har jag juh M*** just nu så det är inte direkt fräscht att sitta och behöva bloda ute i skogen?! Men som sagt.. beror på hur mycket pengar i timmen jag får (a) haha En till positiv grej är att man kanske kan jobba lite på brännan? beror på om det är gallring eller slutavverkning iof..

skulle ni gjort det?

Fitness Magazine


Idag vaknade jag också rätt sent men tidigare än igår iallafall haha.Det är juh härligt väder ute idag med, känns skönt. Var ut på en promenad med boyen innan frukost vilket var himla skönt. Har inte hunnit smälta än att det faktiskt är sommar ute nu! konstigt ändå haha. Iallafall så var jag över till statoil igår för att kolla lite så jag hittade en ny tidning, eller den är inte ny så att den är nylanserad utan ny för mig. Den heter Fitness Magazine och handlar om träning och bra mat helt enkelt. Prova skadar aldrig och den var faktiskt rätt bra. Mycket bra tips om träning och bra mat (vilket jag redan äter..) och sådär så det var ett nytt träningspass som heter Power 1000 och innebär att man ska göra 10 stycken övningar 100 gånger var vilket då blir 1000 pass. Sen är det meningen att man ska göra detta på tid och så prestera bättre för varje gång så denna tänkte jag testa idag efter lunchen så återkommer jag med tid och så :) Dock tror jag inte min tid kommer bli så bra eftersom jag inte kommer klara 100 armhävningar i rad haha. Men testa ska jag göra!

med denna tidning var det även en dvd med en föreläsning av Fredrik Paulun som är en kostexpert och är mer
inne på GI så det passade juh mig. Dock har han lite större "gränser" än vad Ola Lauritzson har som jag annars 
går efter. Men det gäller väl att balansera som med allt annat :) Dvdn var på 90 minuter och innehöll basen inom
GI och hur det påverkar blodsockret och vad som kan hända om man får för mycket eller för lite insulin. Jag visste
det mesta redan men lite nytt lärde man sig och de var rätt intressant.

satans rygg


efter ett pass på motionscykeln så fick jag rätt ont i ryggen. Dels så känner jag av min rygg från bilolyckan i höstas och sen känner jag av mensen -.-' Så jag pallade inte två timmar som jag hade tänkt men får ta ut längre pass imorgon istället. Om jag får mitt fasta-paket imorgon tänker jag inte träna så hårt för då kommer jag inte klara av att bara dricka. då kommer jag mer satsa på promenader annars läre jag svimma av utmattning haha. Men får se hur det blir och hur jag känner och allt. :)

nu ska jag göra en smoothie med blåbär, hallon, lite yoghurt och proteinpulver :)

puss på er

Lite hjälp på traven


Idag har jag suttit i två timmar ute på balkongen och stekt haha. Har redan fått färg och jag är verkligen glad för min hud. Jag blir aldrig bränd utan blir brun på en gång och blir dessutom brun snabbt ;) inte illa va? haha. Trots det köpte jag Spray-tan från Glitzy.se idag. Hon har reat ner nästan 100 kronor så man måste passa på ;) jag lovar att recensera och visa före och efter bilder sen :) Jag tycker inte det är tabu att köra med brun utan sol eller spray tan, 
ja menar hellre det än canser right? ;)

Städade

Jag hittade faktiskt något att göra. Jag städade lägenheten. Närmare bestämt så diskade jag, torkade rent överallt, dammade, damsög och torkade golv haha. Nu är det bara att tvätta kvar men det tänker jag inte göra idag. Det är så varmt och jag orkar inte haha.

Vad ska man göra nu istället då tro? x)

God morgon?

Idag vaknade jag rätt sent och det var inte roligt. Dels för att jag skulle ta en morgonpromenad innan frukost och det gick juh inte idag. När man vaknar 8 och är hungrig som ett as är det inte direkt lättare att gå ut och gå när man vaknar 11 haha. Så jag skippade just morgonopromenaden innan frukost idag och ska köra längre träningspass ikväll istället.

Idag har jag noll aning om vad jag ska hitta på mer än träningen. Fredde jobbar och kommer hem vid 11 ikväll och jag vet ärligt inte vad jag ska göra. Några förslag? haha

aja återkommer senare :) förhoppningsvis med ngt att rapportera om

Hon flyttade

Sitter här och kollar på hemsökta hus x) trevligt trevligt hehe. Mitt i allt detta fick min katt för sig att flytta kattungarna. Till vårat sovrum, dock flyttade hon dem bakom byrån vilket inte alls är hög (det är en öppning under nedersta lådan) så hon får inte plats där men kanske hon vill att dem ska bli mer rörliga så det var därför hon flyttade dem, annars har jag ingen aning haha. Hoppas dem trivs där iaf :P

nu ska jag se ännu ett avsnitt av detta, det är faktiskt program om andar och spöken fram tills 3 inatt höhö

Skogsbrand i Hassela

Finns det något som jag fruktar och respekterar så är det eld. Jag hatar eld även om det samtidigt är faschinerande. dock är det aldrig roligt när det blir skogsbrand eller brand som förstör. Brand ska finnas i en vedspis eller på ett ljus, inte okontrollerat ute i skogen eller elda upp ett fint hus. Nu är det skogsbrand i Hassela och det ligger typ där jag bor. Dock behöver itne jag vara rädd för att det ska spridas hit men klart man lider med dem som äger skogen och dem hus och djur som förstörs i detta. Nu är det 6-7 helikoptrar uppe och bevattnar området men det verkar inte gå så bra då dem inte får stopp på det hela och snart är det risk för att dem ska måsta evakuera personer från hus som ligger i farozonen. Jag kan inte ens tänka mig vad dem genomgår nu, tänk er själva att veta att snart så kanske mitt hus och alla ägodelar inte finns kvar längre. Näe fy farao!

Jag hoppas dem får stopp på detta snart.


Boknörd?

Jag kunde väl inte ana att det var såhär illa? hahah
Jag ser mig ändå inte som att läsa många böcker (a)

roligt test iallafall :)

vem var den lilla flickan?



Jag sitter och kollar på Det okända på tv4+. Det är ingen hemlighet att jag tycker det ockulta är intressant, så detta är som julafton för mig haha. Nä inte så illa men jag kollar gärna på det ! Nu snackade dem om att dem hör och ser dörrar öppnas och på tal om det.

Jag vet inte om jag har berättat det men när jag var mindre och bodde hos mamma och pappa så bodde jag i ett iordninggjort rum i förrådet vilket innebar att jag hade en egen dörr  ut på altanen. En dag var jag ute på altanen och gjorde något och så kolalde jag in i mitt rum och ser en liten tjej som stod och tittade på mig. Jag trodde och tyckte att det var linda och blev förbannad över att hon var inne i mitt rum och börjar kuta efter henne och när tjejen ser mig så kutar hon därifrån och det långa blonda håret bara flög åt sidan haha. Jag kutade och sprang igenom alla 4 dörrar som man måste gå igenom för att komma in till själva huset och börjar skrika till mamma och fråga vart fan syrran var. Hon blev förvånad och frågade varför jag var så arg. Jag förklarade vad jag hade sett och mamma sa att syrran var ute med en kompis. Jag kom att tänka på då att jag itne hade hört eller sett dörrarna stängas och det gör man om man var så snabb efter som jag var för dörrarna sitter så tätt inpå varandra, dessutom hör man dörrarna stängas om man sitter i tv-rummet för det dånar i hela huset. Sen kom syrran hem efter några minuter och hon har då en inbakad fläta i håret. Hon hade knappast hunnit sticka till kompisen och flätat håret på så kort tid. Jag är iallafall övertygad om vad jag såg men jag kan inte förklara det haha. Tomten som mina föräldrar byggde huset på är juh gammal, vem vet vad som kan ha hänt där för 400 år sedan? Lite läskigt va? ;) haha



ja nu ska jag fortsätta se på det okända

kram på er

godissugen


Åh va varmt det är :O Man kan knappt existera haha. Här uppe i landet är det iallafall inte bara varmt, det är liksom fuktigt och äckligt. Dock ska man väl inte klaga haha.

Kollar nu på leila på tv4+ och man kan inte låta bli att bli sugen på choklad och kakor och gotta. Hon gör alltid så god mat och bakverk och gotta. Kan  hon inte komma hit och baka lite till mig? rödvecka och allt.. haha

crousing och fylla

Förlåt för dålig uppdatering men det är juh världens härligaste väder ute så jag har inte vart hemma hehe. Har vart ute och åkt bil (så det fläktar haha ) och vi åkte till havet och svalkade oss ett tag. Boyen tyckte det var världens härligaste hehe.

Igår var det iallafall jättetrevligt. Grillade först hos Jonas då och det var både gott och efterlängtat hehe. Sen åkte vi till Bergsjö där det var crousing och det var itne lika många bilar som det brukar vara trots det fina vädret men det var lika mycket folk och man träffade många man kände och inte hade sett på länge så det var trevligt hehe. Dock dog mina batterier efter halva kvällen så jag fick inte så många bilder men det kommer senare för jag skulle få av Carro som jag var med under kvällen. Jag var faktiskt nykter igår ;) det ni hehe 

men några bilder kommer iaf :)


Vet inte om ni ser det men Fredde brände sig när han grillade. Elden tog plötsligt riktning och armen tog skada haha


Okej syns inte så bra men det är Emelie och Erik med barnvagn och Fredde med Boyen


Annelie och syrran var kalas haha



haha Jörgen skäms över pölen.... (obs läs att pölen redan var där....)


Carro hade det trevligt :) obs lägg märke till den fina bilen behind her x) haha





haha ibland måste man bjuda på sig själv x)

som ni ser är det inte så många bilbilder eftersom dem jag fick blev alldeles för mörka men Carro har några bättre hoppas jag :)


nu ska man ut i solen igen.. morsning på er

RSS 2.0