GLAD MIDSOMMAR!

Idag är det juh midsommarafton och jag kan inte säga att jag direkt har planerat för det så det känns inte som midsommar hos mig haha. Iallafall har jag gjort mig klar nu (okej smink och hår kvar...) men sen är jag redo att inta lite drycker, äta god mat och ha kul!

Vi ska åka traktor och vagn, låter hemskt men vi har lövat en vagn och fixat bord och stolar på vagnen så det kommer bli myyys :) Sen ikväll ska vi grilla och på fest antar jag! Jag kommer dricka idag, vilket inte är direkt bra för mitt kaloriintag men å andra sidan.. hur många gånger per år är det midsommar? just det.. EN! Dessutom jobbar jag hela sommaren så kommer inte kunna gå på fler fester typ -.-' hahaha. Så jag passar på. Får köra dubbla träningspass i veckan eller ngt haha.

Jo en sak till.. Igår sprayade Fredde mig med Spraytan och herregud vad det blev dåligt! Visst man fick bra färg men det står att den inte skulle vara rinnig men det var den -.-' jag ser mer ut som en tiger kan ja säga er haha. Jag har fått skrubba platser hela morgonen för att få bort de värsta ränderna och jämnat ut. 
Och i facet blev det ingen färg alls fast jag sprutade typ 5 gånger! Tar kort sen får ni se, batterierna laddas nu. Så näe, i fortsättning kommer jag köra med RIKTIG sol och vanlig krämig bus haha.

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER :) och ha en bra dag!

kram

Postat av: Tiffany

haha aa, men jag är osäker liksom man vet aldrig nu n'r dom har alla bankuppgifer :p

2008-06-20 @ 10:57:39
URL: http://tiffanymoore.blogg.se/
Postat av: Tiffany

haha okeej, har du tjänat över 1000 nån gång? :o

jag vet inte hur jag lägger in annonsen i min blogg, kan du hjälpa? :p

2008-06-21 @ 11:27:59
URL: http://tiffanymoore.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0