Tränat

Nu har man tränat 35 minuter för att vara exakt haha. Jag är helt slut och nu ska jg göra mig lite mat. Sent jag vet men har inte varit hungrig innan det. Är inte det nu heller men måste äta för att ge kroppen energi hehe



Denna dvd blev det idag och ja, den FÖRBRÄNNER haha! Jag svettades som en galning och något säger mig att jag inte kommer gå så bra imorgon haha. Det återstår att se ;)


Jag tävlar som 13 åring

När jag kikade igenom arkivet på klubben så märkte jag att jag varit med några gånger i tidningen som jag helt och hållet hade glömt bort haha! Bland annat denna bilden



 i en artikel om ridtävlingar från Jättendals ridklubb. Maja-Maja, Emma-Jaggen och jag-Blomma, var de yngsta hästarna och ryttarna som tävlade den helgen. Jag och Emma tävlade hoppning på lördagen och bestämde oss för att vara med i dressyren på söndagen också haha. Det gick ganska bra vill jag minnas men minns inte så mkt mer än så tyvärr haha. Det var ju 9 år sedan som ni ser och jag var 13 år gammal hahaha. Jag är längst till höger på bilden :p

ser ni va smal jag var? och ser ni hur fina tävlingskläder man hade? gaah i miss that sometimes!


Paket och bra arbetsdag

Nu är jag hemma igen :) Gick bra idag. Vart dock itne som jag trodde, de ringde vid 7 och ville att jag skulle jobba inne på vitklövern istället så det gjorde jag :) Gick mycket bra och det är så roligt att vara med de lite yngre barnen också. Imorgon blir de de äldre barnen igen :)


Idag fick jag hem mitt paket från cdon.com som jag beställde i förrgår. Beställde 4 böcker (nananna) och en av dem ska jag slänga mig över så fort jag har läst klart 4:e twilight boken, nämligen Marilyn Mansons självbiografi, den långa vägen ut ur helvetet. Många som har läst den säger att den är sjukt bra så jag ser verkligen fram emot den. Finns det inte knaisgheter i den boken så finns det nog inte i någon haha.

Annars är planen idag att rida och gå med stavar. Här är man alert vettni! hihi

Guten morgen

God morgon läsare!
Det var himla skönt att sova så mycket inatt ska ni veta. Jag har nämligen sovit ut rätt rejält. Somande vid halv 8 igår och vaknade 6 när klockan ringde men gick upp vid 7 istället. Jag är trött nu också men det måste vara för att man sovit för länge (a) hahaha. Idag hoppas jag att jag mår bättre efter förskolan. Asså är piggare haha. Jag ska till stallet när jag kommit hem, sen träna ikväll. JAg kommer vara död haha!

Nu ska jag göra mig klar. Hoppas ni hare bra idag
kraaam madde

God natt (tidigt?!)


Åh jag är så trött så jag funderar på att hoppa i säng nu. Hur normalt är det då? Men jag vart helt slut efter ridningen så jag är på väg att somna nu känner jag. Sen är väl kroppen lite slut efter sjukdomen också. Det gick bra att rida iaf. Hon var extremt pigg men det gick det med ;) Sen var jag duktig och tog stavarna till och från stallet :) Jobbigt att gå med honom OCH stavar samtidigt men man har inget val ;)

nu ska jag göra situps sen läsa lite ur min bok så jag blir klaaaar någon gång hehe

kramar på er
GOD NATT

090929

 

 

Nu har jag vart på jobbet, cyklat hem och käkat mat och nu ska jag ta med Boyen till stallet och rida en sväng.
Vi hörs när jag kommer hem :)

Film


Glömde säga att jag kikade på film igår. Role models hette den och den är sjuuukt rolig haha.
se den om ni kan ;)

och ja, stiffler e heeet! hihi

tvmåndag

Nu är det tv hela kvällen!
20.00 - idol på 4:an
21.00- svenska hollywoodfruar på 3:an
21.55- roast på berns på 5:an

stall + mat

Idag har jag vart hemma och vilat, sen har jag precis kommit hem från stallet. Red och så fixade jag hage i typ 3 timmar. Sjukt jobbigt men nödvändigt. Nu ska jag ta mig lite käk och sen kika på tv. =)

Drömmar

Inatt har jag drömt en massa konstiga drömmar! Det började med att jag var någonstans (kände inte igen någon där men jag kände alla där i drömmen) och då hade det vart ett mord där. Någon hade styckat en tjej och vi skulle utreda vem som hade gjort det. Efter ett tag kom vi fram till att det var en kille som var nära vän med oss. Jag blev såklart livrädd och vi bad honom att "turn himself in" men han vägrade så när han skulle sätta sig i bilen och åka så sköt en andra kompis mot honom. När den andra killen sköt den första så sköt den tredje killen den andra killen. Då sköt tjejen som var brevid mig den tredje killen och sen sköt hon sig själv. Där satt jag mitt mellan allt med blod fulla kroppen och fyra döda kompisar. Hur skulle man förklara detta?! Jag var livrädd och jag bara sprang ner för trapporna och försökte tänka ut hur jag skulle förklara detta. Jag skulle  nog bli rentvådd eftersom jag inte hade hållt i något vapen så mina fingeravtryck fanns ingenstans men ändå. Jag vaknade och drömde en annan sak


Mord: att bevittna ett mord betyder att avundsjuka personer önskar dig olycka

Mördare: om du ser en mördare i en dröm är det någon som försöker att smutskasta dig

Pistol: ett pistolskott är ett förebud om framgång, men du måste fortsätta att arbeta mycket hårt.

Känns ju positivt det här, my lucky day?! Äh allvarligt så bryr jag mig faktiskt inte så mkt. Att en fiende önskar mig olycka är jag van. Häxan och hennes kompanjoner gör ju det varje dag och än har det inte hänt ngt :P Pistolerna kanske klassar ut mördarna? ja menar de var 3 mördare och 3 pistoler haha! plus minus noll.




då drömde jag att jag var en sjöjungfru. Rött hår ibland och brunt ibland och stjärt á la Ariel liksom. Jag var helt plötsligt på något ställe där jag var jagad av ALLA. Alla ville fånga mig för jag var tydligen värt mer än guld per kilo. Jag försökte lägga mig i gräs och gömma mig men det gick inge bra för de såg mig hela tiden. De åkte båt och då hade han sin son med sig (som var i minålder) och han såg mig flera gånger men sa inget. TACK haha. Sen när jag skulle hoppa i havet så kom det två kärringar efter mig. De skulle också fånga mig och jag dök i vattnet och simmade på. Sjöjungfrur är ju rätt snabba ju men de där tanterna var typ lika snabba som mig. Jag bara sam och sam och sam. Helt galet men jag kom undan till slut. Sen vaknade jag.

Som ni märker är det helt galna drömmar. JAg har aldrig drömt såhär "verkligt" och jobbigt på samma gång. Dock e jag impad över mig själv för jag kämpade för överlevnad.. annars brukar jag ge mig ganska fort eller säga till mig själv att vakna haha. JAg brukar ge upp med andra ord, det gjorde jag inte inatt.



Båt: Vanligtvis symboliserar vattnet, som båten glider fram på i drömmen, det mörka och okända och båten dig själv och dina förhoppningar. Är det ljust omkring dig tyder det på att allt går dig väl i händer. (det var ljust och det var en vit båt och klart vatten...)

Jagad: Om du blir jagad i en dröm betyder det att du bör ge dig till tåls i vardagslivet

klart vatten: en ny strategi leder till önskat resultat.

 

jag hittar dock ingenting om vad sjöjungfru betyder. Det verkar inte vara vanligt att man drömmer om dem med andra ord haha... iaf inte att man är någon kankse.


utmaning

Jag blev utmanad av lolla. Det går ut på att ni ska beskriva min blogg med ett ord i en kommentar i detta inlägg :)


Jag utmanar alla som känner sig manade!

Klassfesten i bilder

Konstigt de känns att säga klassfest. Man tänker liksom direkt på skoldiscon man hade i trean haha. Igår var iaf min studiegrupp här hemma och vi käkade tacos, spelade spel och sjöng singstar samtidigt som vi drack lite vin, lite grogg och lite cider och en och annan öl också. Kul hade vi !!


tacos käkade vi. Provade banan och nötter i också för första gången. Annorlunda men helt okej. Eller ja, jag gillar inte banan i mat men på sidan om gick det helt okej ;)



vi spelade sex, booze & rock'n'roll! Det är faktiskt skitsvåra frågor haha


det började brinna i dekorationen runt ljusen haha!


GOTT !!


Janeth, Åsa, Åsa och Anna .. vi sjöng en hel del singstar. Hann med 3 ronder och jag och Anna vann allihopa ;) haha. niiiice!




Detta gör en glad!









och att komma tvåa i "omtänksammast /snällast" kategorin. Detta gör mig superglad
Fy fan vad tacksam jag är hörrni! Tack !!


God morgon världen

oj oj oj! Jag vaknade för typ en halvtimme sedan! Alltid lika kul att vakna sådär vansinnigt tidigt när kroppen egentligen behöver sömn. Jag har plockat undan alla glasflaskor och glas och jag har tagit mig lite tacos som blev kvar sen igår. Nu sitter jag här och har kikat vart och vad jag skrev igår kväll men det var inget illa alls någonstans hehe. TUR det ;)

Idag är det söndag (redan?!) och jag ska göra lite skolarbete och sedan ska jag vila lite (haha) och sedan ska jag till stallet och rida. Dock orkar inte kroppen med någon tung ridning just nu så jag tar det senare hehe.

Vad ska ni göra idag då? =)

fylleinlägg

hejsan hoppsan!

nu har mina klasskamrater åkt hem :( Blev tidigare än väntat men men.. hoppas att det blir fest nästa vecka eller så hos någon av de andra. :) JAg har iaf haft vansinnigt kul =) hoppas vi ses snart igen haha!
¨
vad har ni gjort då?
kramar

F.E.S.T


Nu är huset städat, Madde duschad och klar, maten inköpt och cidern på kylning. Nu är det bara att invänta allihopa! Ha en nice lördag allihopa så hörs vi imorgon (eller inatt) och bilder kommer om jag får lägga ut för mina kompisar ;)


Är ni miljövänliga?


Idag ska jag åka till sopsorteringen
med massa kassar med glasflaskor, pappkartong och massa annat som man inte ska slänga i soporna. Det har varit mycket snack nu om sopsortering och miljö i allmänhet. Jag undrar då, sopsorterar ni? Sorterar ni verkligen alla era sopor på rätt ställe eller är ni kanske den som slänger vissa saker där de ska vara, exempelvis batterier men slänger allt andra i samma påse?

 


Själv är man både ganska duktig och ganska dålig på de där med att sortera. Jag slänger givetvis glas i glassoporna, batterier på återsamlingar och pantar burkar men brukar jag faktiskt kasta plast och papper och mat i samma påse. Inte bra jag vet men det är något jag faktiskt ska bli bättre på. Har beställt kassar med olika namn på så man kan sortera lättare. Det är tre kassar som de står exempelvis "plast", "papper" och "glas" på :) Då kan jag sortera lättare och ja, man har inga ursäkter över att inte göra det så att säga!

Att vara miljövänlig innebär ju inte enbart att sortera sopor. Det är lika mycket att inte slösa på el och vatten, konsumera saker i onödan och åka kollektivt. Jag köper verkligen inte mer saker än vad jag behöver och som fattig student måste man verkligen spara på el och vatten så mkt som man kan eftersom det kostar mkt pengar.


Vi måste ta hand om planeten åt våra barn


God morgon


Morron!
Idag lyser solen och det verkar bli ganska varmt trots slutet på september. Nice säger jag bara! Idag är det ju lördag och det innebär att dagen D för "klassfesten" har kommit. Har bjudit över mina studiekamrater på en liten festkväll. Vi ska dricka massa godricka, äta tacos, spela spel och självklart sjunga singstar! Jag ser verkligen fram emot denna kväll. Inte enbart på grund av att vi ska dricka lite och ha kul men även för att det ska bli intressant att vara med mina studiekamrater som privatpersoner och inte som studenter om ni förstår vad jag menar. Nu blir det inge snack om vilken sal vi ska vara i, vilka läxor vi har eller hur mycket klockan är. Nu blir det massa skratt, lite fylla och eventuellt lite magkramp av en och annan skrattattack. Vem vet :P

Innan det ska jag dock hinna med att slänga lite saker vid sopsorteringen, jag ska hinna till stallet och rida Docka och jag ska hinna damsuga och torka golven (nej jag gjorde inte det igår...) Kommer tiden att räcka? ja de återstår ju att se haha.

Vad ska ni göra idag då? :) hoppas ni har roliga planer ni med.

Glömt att visa

er min nya rosa datamus som jag berättade att jag hade hittat för ett tag sedan! Idag hämtade jag ut den och jag är nööööjd!! hehe


denna rosa hittade jag på Campadre's hemsida. En trådlös mus från Microsoft för typ 79 kronor. Rosa dessutom. Tyckte jag var skitbra till min rosa bärbara dator.





som ni ser så stämmer färgen på reklambilden och färgen irl inte överens. Färgen på bilden e mer lila och i verkliga livet är den liksom rosa/röd och lite glittrig vilket inte alls syns på reklambilden men jag är nöjd ändå. Den är rosa och fungerar bra, huvudsaken för mig haha.


Tomten har vart i farten...

och ändrat lite namn på kategorier... så pass asså?!

Outfit of friday

Tänkte visa er dagens outfit också. Den är så ful så de finns inte men jag har ju bara vart hemma och i stallet så :) det spelade liksom ingen roll tyckte jag haha.

som sagt, inte alls de snyggaste men äsch ;) och svullen som en gris är jag också pga ja.. ehm... lingonv.... -.- men de är något man får leva med haha!

Har iaf en tunika från Gina Tricot som jag köpte för något år sedan och leggins från Ellos.se Casual och nice en sysselsatt fredag. Imorgon blir det andra bullar då det vankas fest ;) Förslag till vad jag kan ha på mig?!

Jag vann!

Jag vann "veckans blogg" hos Cerine :) vad kul hihi

Städning i la garderoba

Ja detta är vad jag sysslat med idag (bland annat...). Fixat i min garderob hehe.

 
Före

 
Efter

skillnad va? =) hehe

Jag flyttade även alla posters och satte upp lite singlar ;)







Jag tycker det blev rätt bra :) annorlunda sådär hehe!


När man minst anar det

Jag var helt inne i mitt garderobsbestyr när plötsligt Helena ringer och säger att Tuzze och min lilla Docka är på rymmen! Det var bara till att dra på sig en tröja och cykla ner det. Hittade dem där hon sa att de var (alldeles bakom sin egen hage) och betade gräs helt obestört. Jag tog Tuzze och gick tillbaka mot hagarna. DOCK insåg han då att man kunde slita sig och sticka tillbaka. Jag fick alltså springa in i stallet och hämta hink med havre och ett grimskaft. Andra gången gick det bättre och de följde båda med utan problem tillbaka till stallet. Denna gången släppte jag in dem i stallet så jag och Sofia kunde fixa hagen lite.

Efter det red jag Docka en tur på ca 45 minuter och sen städade jag stallet, fyllde på vatten i alla hagar och lite sånt. Cyklade även hem så nu är man ganska mör. Ska dock inte vila utan ska fortsätta städa och sen hoppa in i duschen. DEN ska jag njuta av må ni tro ;)

Såhär i törstens tider kan det vara gott med något riktigt läskande och jag kan rekomendera denna juice.



det är frukt och bär juice från ICA och innehåller äpple, druvor, passionsfrukt, hallon, apelsin, fläder och guava. Inte alls illa faktiskt haha. Den tycker jag absolut att ni ska smaka (köpa) ifall ni går förbi den i hyllan.


tidig morgon

Idag vaknade jag av mig själv halv 9 och det var ju skönt. Vakna tidigt och samtidigt vara riktigt utvilad haha!
Idag ska jag städa, sen ska jag fixa min garderob (ni ska få se varför) och sen ska jag rida såklart!

Ikväll får vi se vad som händer, tror det blir lungt. Imorgon blire lite galej med studiekamraterna. Det ser jag verkligen fram emot! :)

Vad händer för er idag?

och GRATTIS till Stinalee som fick en dotter för några dagar sedan. :)

Bättre humör

nu känns de lite bättre iaf =)
tack alex gumman för att du fick mig på bättre humör!

När man ser mörker

vill man gärna se lite ljus... ljuset infinner sig inte här just nu. Något känns helt fel och jag blir galen av att inte veta vad det är. Jag vet inte vad jag ska göra åt saken heller... om jag ens kan göra ngt !!

äh.. tro får vara ledordet

Minnen

Varje kort betyder något. Varje bild reflekterar minnen, glädje och förväntan!


Första bilden. Tumba 2006

 
Stockholm, presentöverlämningen 2007


Falun, Rix fm festival 2007


Gävle, signering 2007


Rockbjörnen 2008


Gävle, signering 2008


Sundsvall, signering på volvo. 2008


Gävle 2008


Sundsvall, nationaldagen 2008


Sundsvall 2008


Sollentuna 2008


Gävle 2009


Diggiloo i Järvsö 2009


Övik, rix fm festival 2009

 
Två (och tre) blöta katter efter Diggiloo i Ullared



Stockholm, sommarkrysset

det har blivit några kort genom åren ändå :)






egoo











när man e sjuk kan man roa sig med att göra sig ful i camen ;)


och DÄÄÄR kom febern då...

åh jag är riktigt dålig. Har fått feber -.- ligger och frossar under täcke på soffan och kikar på idol.
blir ingen mer uppdatering idag... troligen inge mkt imorgon heller.

vi hörs imorgon


sjukling byggs upp inuti mig





Idag slutade jag halv 4 och det var inte så tokigt måste ja säga :P Dock började jag må illa vid lunch och det har suttit i. Hoppas verkligen inte att det är något skit på gång i min kropp nu. Måste träna  och så ju! Aja bara vänta och se hoppas jag.

Idag har jag på mig en vit t-shirt från Joelle, en svart hängselklänning från Gina Tricot och svarta strumpbyxor från H&M.


Inget liv?

Jag känner att jag inte har något liv.
Jag vaknar, åker till jobbet, åker hem och äter, åker till stallet, sover.
jag vaknar, åker till jobbet.... osv osv osv

så kommer det vara i 6 veckor. Kul! haha.

Nu ska jag ut med Boyen sen sova typ. Är sjukt trött och ska upp sjukt tidigt imorgon! Plus att jag tror jag börjar bli sjuk så jag behöver all vila jag kan få.

Dagens moi

Så var ännu en dag på förskolan över och jag tycker verkligen att det är skitkul. Mycket att göra och mycket att hålla reda på men jag får göra massor av det jag gillar allra mest, nämligen måla, rita och vara kring barn.



Idag har jag på mig en aprikosfärgad top från cellbes.se (man kan hitta fynd även där..) och ett par svarta byxor från H&M.


Ont

Nu har jag kommit hem från stallet och jag har tre ord att säga. JAG HAR ONT !! hah. Jag har ont i magen, låren, rumpan och magen haha! Nu vet man att kroppen har jobbat. Men vill man gå ner i vikt så måste man göra det haha!

Nu ska jag hoppa in i vattnet och sen sooova. Jobb imorgon.

natti natti

Måndag

 





Nu är man hemma och har ätit och så. Första praktikdagen gick mycket bra. Dock ör huvudet mycket ovan allt ljud som blir från över 40 barn samtidigt men hoppas det blir bättre med tiden haha. Fick mycket bra tider att arbeta och jag har alla ideér klara för de uppgifter jag behöver göra så det känns mycket bra!

Nu ska jag slappa en timme eller två innan det är dags för att dra till stallet för att rida lektion. Ska bli intressant att se hur det går. Jag har inte så bra kondis och jag har inte ridit lektion på mycket mycket länge men övning ger resultat sägs det ;)

Vad gör ni då? något roligt hoppas jag!

dagens klädsel var Klänning och leggins från Gina Tricot

Hemma

Söndag idag och ridklubben hade 20 års jubileum idag. Jag gick till stallet vid 9 och har varit igång tills typ halv 6. Jag har assisterat, byggt bana, burit hinder, städat, gått låååånga promenader, ja jag har gjort det mesta idag faktiskt. Rygg och fötter smärtar men efter lite yoga ikväll blir det nog bra hehe!

 

Jag ska kika mejl nu och sen typ sova haha. Iaf vila inför imorgon. Imorgon börjar första dagen på praktiken igen då. Denna gång har vi praktik i 6 veckor och även fast jag har jobbat en massa sen förra året så har jag saknat att praktisera där. Vara där varje dag och liksom vara på samma ställe hela tiden. Ska bli nice faktiskt.

Ja vi hörs lite mer senare
hare bra sötnosar


Bakar

Jag håller på att baka lite kakor. Kärleksmums har jag redan sagt men vet ni vad det andra är då?

Den som gissar rätt får smaka en 8-) HAHAHA

 
Det blev dumlekakor :) gooooott



(24 st) Du behöver:

200 g smör el. margarin
3 dl vetemjöl
1 dl socker
1 tsk bakpulver
12 dumle
1 paket Noblesse (rosa)
24 folieformar

Gör såhär:

* Bland alla ingredienser (utom chokladen) i en bunke och låt degen vila i ca 30 minuter
* fördela degen jämt i de 24 kakformarna
* tryck ner en halv dumle i varje kakform i degen
* stoppa in i ugnen på 200 grader i 10 minuter
* sätt direkt dit en noblesse över varje kaka så chokladen smälter
* låt det svalna, rekomenderat i kylen


Veckans blogg

Jag har en chans att bli veckans blogg hos Cirene. Gå gärna in på hennes blogg här och rösta på mig genom att skriva min bloggadress i en kommentar. DÅ skulle jag bli glad :)

Ridning så ryggen smärtar?


Jag är trött och har ont i ryggen haha.
Ingen bra kombo har jag konstaterat! Jag började med att rida Lucky idag och vi hoppade lite hinder. Det är ju sjuuuuukt kul att hoppa hinder men shit vad otränad jag är. Jag är inte riktigt van att behöva driva en häst eftersom Docka är så pass pigg haha så bara det var en utmaning. Sen att stå upp och luta sig framåt över hinderna tar på ryggen. Som om inte en häst var nog så red jag även Docka efteråt. Hoppade inte med henne men det var jobbigt nog att bara rida en till kände jag hehe. Hoppas det blir bättre tills imorgon!

Nu har man dessutom ätit och hunnit med lite bestyr här hemma. Nu väntas lite slappa i soffan och sen bär det av till affären för att inhandla ingredienser till bakning av kärleksmums. Syrran ska förhoppningsvis hjälpa mig för hon är en mästare på att baka kärleksmums! Det var min dag det! Kul? ehm kanske inte men skönt att ta det lungt ;) hehee


Lördag

God morgon people!

allt bra med er? Själv mår man bra, vaknade vid 8 HAHA tack för den liksom. Nu snart ska jag åka till stallet och hoppa Lucky och sen ska jag till mitt stall och rida Docka såklart. Har saknat henne under denna veckan.

 Sen ska jag till ICA och hämta ut H&M paketet jag beställde förra veckan och sen får vi se vad som händer med kvällen. Om det blir bio eller om det blir film hemma i soffan :)


vad ska ni själva göra idag?


Djurvännen Madde analyserar

Jag kikar på Kändisdjungeln och är faktiskt lite irriterad just nu. Att stänga in någon i en kista och fylla på med vatten är jobbigt nog Men att hon ställer upp på det är ju hennes val. Djurvän som man är så tänker man på djuren. Att fyllla på vatten borde innebära att man dränker ormarna och kackelackorna och det som är där i kistan. DE har inte valt att ställa upp på de där. Det tycker jag är sjukt irriterande.

Hoppas att inga djur dör under inspelningen haha

Nu är det nära



Nu är det inte långt kvar till premiären den 3 oktober =) Själv kommer man sitta i studion veckan efter det. Ska bli sjuuukt kul hehe


Borta bra men hemma bäst!


Nu har man äntligen kommit hem (har självklart varit hemma ett tag..) och har faktiskt fått någon slags energi haha. Jag har packeterat upp blommor, slängt i en maskin tvätt och packat upp väskan. Det brukar jag aldrig orka när jag kommit hem haha. Jag har sorterat all post som kommit under veckans gång och jag har packeterat upp allt jag handlade idag på DollarStore. Jag hittade faktiskt rätt mkt där, men det bästa var ju ändå akvarellpapper och akvarellfärg :D Här ska det målas haha!

I kväll blir det lungt här hemma. Ska faktiskt plugga lite (a) hahahha och sen ska jag hänga tvätten när den är klar och bara gosa med mina djur och sedan lägga mig tidigt. Imorgon ska jag nämligen rida två hästar hehe. Ska prova hoppa med Lucky för att ev tävla med honom på söndag. Snabba puckar här va haha men jag tror det kommer gå bra! Hoppas på det iaf.

Vad gör ni själva denna fredag? :) några planer?

kraaaam

Helg

NU är det helg :D

vad händer?

Detta är vad jag sysslar med

just nu när jag inte bloggar.. Jag sitter med herbariumet för fullt. Det är ganska jobbigt att göra en sida för varje växt plus framsida, innehåll och källförteckning. Men det blir bra eller hur?!



ibland får man faktiskt skryta ;)


Min malacopåse



Jag hade lite tråkigt och som ödet, kom malaco-reklam upp mitt framför näsan på mig. Man kan nämligen designa egna godispåsar nu igen och jag tog chansen och hade lite roligt haha. Nu håller vi tummarna för att jag vinner?! hahahahahhaha :P


Vecko Revyns blogawards


Årets blogginspiratör var ett självklart val för mig. Jag läser Bellas blogg nästan varje dag och hon skriver om det mesta som rör livet och inte bara mode eller något som de flesta andra skriver om. Hon står dessutom emot size 0 modet och vågar visa upp sig med en finne eller två i facet. DET är att inspirera


Nevnariens (Elin) blogg är den enda jag läser, har faktskt inte hört talas om de andra tre så därför fick det bli Elin.


Kaxigast är helt klart Kissie.



Jag läser faktiskt bara Carolinas av dessa 4, men gynning är ändå alltid gynning och värd detta pris tycker jag även om de andra 3 tjejerna är superduktiga på vad de gör de med.


Alla dessa tjejer är superduktiga, supersnygga och klär sig superchicht. Dock har jag fastnat mer för Sofis klädstil än de andra. Vet inte varför, men hon känns närmare min stil också än va de andra gör.



Årets nykomling blev utan tvekan Foki för mig. Läser hennes blogg ganska ofta och det finns alltid något nytt, roligt och spännande att läsa om.



Jag har aldrig ens hört talas om de andra tre så Foki fick bli nummer ett i denna kategori också. Dessutom är hon jävligt orginell haha



Även om jag gillar Stina-lee och läser hennes blogg iprincip varje dag så fick de bli bella i denna kategori också. Jag ska rösta på stina-lee från mammas dator tänkte jag ;)

Ni kan också rösta på era favoriter häääär!


True blood


Det är ju även True blood ikväll på ettan (?) kl 22.00 om ja inte minns helt fel.
Jag har redan sett fram till avsnitt 7 på webben och vet därför vad som händer ikväll men alltid nice att se det på större skärm och med text hehe.

Ni kanske vet att Skarsgård kommer in i tv-rutan ikväll :) *äntligen!* och han snackar faktiskt lite svenska ;) otippat men kul hehe. Ska ni se?

Bildlöst inlägg

heeej!

Onsdag idag och det har varit en rolig dag i skolan (iaf första halvan) vi hade mekanik på tekniken. Vi byggde alltså saker med rörelser. Jag byggde en buss av ett mjölkpaket, en gubbe i lådan med hjälp av sprutor, slang och mjölkpaket och så byggde jag en krokodil av papper som gapar när man drar i svansen. Lite av detta ska jag göra med barnen på praktiken sen, sjuukt kul :)

Fick även ett sms om att mina varor från H&M kommit !! Jag kan ha jackan i helgen hoho


Kvällen

Kvällen är här och jag är pigg som en guldfisk mört (?) så typiskt mig att vara nattuggla haha! Dock är det skola imorgon och det är upp klockan 6 som gäller. Idag har jag gjort klart herbariumet. Eller klar och klar, jag är klar med att artbestämma alla växterna jag hade och lagt in dem systematiskt och så. Nu är det bara att putta in alla i powerpoint och jag har fått in en del redan så jag är nöjd med mina prestationer hehe!

Vad har ni själva gjort idag? Vet att det inte blev några bilder idag men eftersom jag varit lite dålig pallade jag inte ta kort. Imorgon kommer dagens outfit och kanske en liten videoupdate! OM det inte tar för lång tid att ladda upp på mammas dator ;) hehe!


Powerpoint



Nu ska jag göra klart herbariumet. Får se hur det går, ja menar det var inte igår man satt i powerpoint men jag hoppas att det går bra :) hehe. Det är väl som att cykla antar jag!

Wish me luck!


Bättre sent än aldrig

 



Idag fick jag min bild från sommarkrysset av Rebecca. Ja Ola blev superfin som vanligt men eftersom det var högt till scen och jag är kort så blev ställningen konstig och kortet tagit underfrån haha. Smickrande dubbelhaka kom som ett brev på posten :P

aja jag hade svinkul den kvällen iaf :)

Patrick Swayze död


Jag har vetat länge att Patrick har varit cancersjuk tyvärr och igår pratade vi om han i bilen på väg hem. Janeth hade ingen aning om att han var så dålig och vi berättade att det typ var döden nästa eftersom han var så illa däran. Vad är det första man läser på nyheterna idag då? Jo att han dött?! Nu känns det nästan som om vi dödat honom. A men förstår ni?! Lite så där läskigt nära för att vara slumpen.

Jag tycker det är grymt tråkigt att han avled (samtidigt som han slipper lida nu...) och mina tankar går till hans familj och vänner. R.I.P Patrick

 


Update

Fan förlåt för kass uppdatering! 1. jag har gjort skolarbete och 2. jag ska göra mer nu! ahaha

3. biljetter till körslaget är bokade! hehe kuuul!

Nu ska jag överge er igen, utan bilder (har sladden hemma och mamma har stationär dator)

kommer fixa imorgon loooovar!

Helt död

Nu ska jag hoppa isäng. Kom till mamma vid 6 tiden men har pysslat med annat hela kvällen. Imorgon är det skola och kommer hem vid 5 så kan inte blogga förrän då. Nu är jag helt död och svarar därför även på kommentarer först imorgon eftermiddag :)

Ha en bra måndag allihopa så hörs vi sen

natti natti

Min Prinsessa

Åh jag har precis kommit hem från stallet. Det var först hopptävling på klubben och jag fick vara speaker ;) Kul kul. Merethe och min gamla tävlingskompis Bella (hästen asså) vann en tävling :) Sen gick jag till stallet till "mitt stall" där Docka står för att ta in henne och borsta henne lit. Hann inte rida idag för jag ska packa och åka till mamma eftersom det är skola i veckan.


Före Docka tog jag in Sessan, min allra första sköthäst! Jag tog tyvärr farväl av henne idag. Sessan har fått en sjukdom av en fästing och har sedan det inte riktigt återhämtat sig. Hon har problem med att gå och kommer aldrig bli sig själv igen och därför har ägaren bestämt att avliva henne. Hon är ändå 19 år och har levt sitt liv kan man säga. När jag började rida 1998 så var jag 11 år gammal och jag fick Sessan som min första sköthäst. Jag åkte till stallet varje helg och red henne och borstade henne och hade kul med henne samtidigt som Sofia hade sin sköthäst Turk. Sessan  har lärt mig allt jag kan med hästar. Balansen, för sessan har varit en krutbomb , jag har lärt mig att borsta, att rida, att våga hoppa och tävla och dressyren. Det tog inte länge förrän jag och Sessan blev tillsammans på heltid så att säga. Jag fick ha henne som min egen. Red henne varje dag och mockade och fodrade henne och ja, ni vet allt som man gör när man har häst.
   

Sessan var den första häst jag hoppade hinder med. Sessan har tävlat SM i hoppning så det var verkligen hennes grej och när man var över hindrena så trivdes hon. JAG MED. Sessan hoppade ALLT. Nu menar jag verkligen allt. Hon hoppade tom över vattenpölar för att hon älskade hoppning. Sessan fick tyvärr en senskada när hon var ca 5 år så det var därför hon kom till Helena men hn repade sig fort och har inte haft problem med det sen dess.

Sessan var även den första hästen jag red barbacka på, det var inte lätt för hon hade så mkt energi den bruden så hon bockade och galopperade stillastående typ bara för att få haha. JAg lyckades sitta kvar till slut och det är tack vare Sessan jag fick min balans också kan man säga hehe. Sessan var även den första häst som gick på tygeln när jag red. Jag minns den träningen än idag, att jag blev så lycklig.



Sessan har verkligen varit mitt hästliv kan man säga och det är med tårar neranför min kind som jag skriver detta. Jag kommer ALLTID att älska dig gumman och jag hoppas du kommer hoppa en massa höga hinder där uppe på de gröna ängarna tillsammans med dina kompisar och kommer och hälsar på mig ibland :) DU KOMMER ALLTID VARA EN PRINSESSA I MINA ÖGON !! TACK för allt :)

skitresultat än en gång !



Idag var det dags för att väga och mäta sig igen (egentligen inte förrän om 2 veckor men jag kunde inte hålla mig haha) och det var inte mkt att hurra för. Shit vad jag HATAR min kropp !! Den är den sämsta jävla kropp som finnes !! Asså jag har BARA gått ner 0,5 kilo på TVÅ VECKOR !!! Asså ni fattar inte hur mkt jag kämpaar varje jävla dag och de visar bara sämsta möjliga resultat hela tiden. Asså 0,5-1 kilo ska man gå ner I VECKAN !!!! Jag tränar varje dag, VARJE DAG !!!! och äter bara nyttiga saker. Varför händer inget? Välkommen till Maddes underbara kropp -.- !! Nej jag tappar tålamodet och jag tappar glöden att orka fortsätta. Jag kommer väga 350 kilo istället snart eftersom jag kommer börja tröstäta hahaha! nej skjut mig please !!

Dock hade jag gått ner 21 cm runt kroppen vilket är helt okej. Dock väger de inte upp den töntiga viktnedgången så ja.. denna dagen började inte bra direkt. Ett stort minus är att jag dessutom ska ner till skolan i veckan. Skjut mig igen !!

Veckans( 2 veckor) resultat:

Hals - 0,5 cm
Överarm - 1 cm (totalt 2 cm eftersom man har två armar)
Underarm - 1 cm
Handled
Bröst - 3 cm 
Under bröstet - 1 cm
Midja - 2,5 cm
Byxlinje
Stussen - 2 cm
Lår skrev - 1 cm (2 cm )
Lår mitten - 2 cm (4 cm)
Lår knä
Vad - 1 cm (2 cm)
Vrist - 0,5 cm (1 cm)

Minus kilo : minst 0,5 kg

nej nu ska jag käka frulle sen träääääääääääna!


Liiila



bara för att jag gillar lila :)


Jeans jeans jeans


Jag har hamnat i en shoppingsvacka. Jag kan inte hålla fingrarna i styr och råkade klicka hem ett par legginsjeans till från Gina Tricot. Denna gång blev det de ljusa jeansen eftersom jag redan har de mörka och är skitnöjd med dem. Kostade 199 kronor och funderar ni på att köpa ett par så gör det! Ni kommer inte ångra er :)

ÖDET !!


Kollade in Campadre- sidan som ger dig upp till 70 % rabatt på märkesvaror. Gissa vad jag hittade!? EN ROSA MUS HAHAHAHHAA. Den kostade 59 kronor och är trådlös. Som gjort haha!

Snygg var den ju och den kommer matcha min rosa dator perfekt :)


Rally i Sundsvall

God morgon läsare!
Hur mår ni denna lördag? själv mår man bra faktiskt hehe. Jag sov ut länge (eller ja, tills jag vaknade själv) och har nu ätit frukost oh allt. Ska till sundsvall nu på rally. Inte det jag brukar göra haha men äsch, kan vara roligt att göra något annat än att bara sitta hemma ibland också ;)

Jag tar med kameran så ni får se bilder senare!
kramar på er!

R.I.P


Idag är det exakt 8 år sedan de tragiska händelserna med World Trade Center i New York. Tusentals människor dog pga några tragiska självmordspersoner. Jag lider verkligen med alla oskyldiga som dog och deras anhöriga.

Hoppas ni har det bättre idag än vad ni hade den där dagen 11 september 2001.


traderavinst

Jag vann för ett tag sedan en klänning på tradera från Gina Tricot som jag har glömt att visa er. Den blev min för 40 kronor vilket är rena fyndet eller hur?! :) Ja menar den är så gott som ny!





Jag gillar den iaf :)


yihoo


Jag kan meddela att min lilla gofis hona iaf har fått ett nytt hem :) Peter och Emilia ska ha henne och ni anar inte hur glad jag är för det. Inte nog med att hon har fått ett nytt hem, hon får bli utekatt och bo kvar i byn. SUPER !! Dock har jag inte hittat någon till hanen ännu men det gör inget eftersom hanne är lättare att bli av md OCH ha kvar ett tag. De får inte kattungar så att säga haha!

Nu mina vänner ska jag träna lite så hörs vi sen!
förhoppningsvis en tröttare och mer slimmad madde som skriver då ;P


är hon inte söt? :D


Madde shoppar



Ni minns att jag bloggade om denna jacka förut? Fast i svart?! Nu var det så att man fick 25 % rabatt på en valfri vara fram till den 13:e (ange kod 8507) så jag slog till. Istället för 299 kostade jackan mig 225 kronor istället. Ni ser! ibland är det bra att vänta :P Istället för svart tog jag dessutom mullvadsfärgad jacka. Kände för att uppgradera mig lite i färgsystemet haha.

Eftersom jag alltid annars är så svart och grå köpte jag mig två par färgade jeans också. Jag behövde nya jeans + färg så det blev två flugor i en smäll.
 

Röda stuprörsjeans för 199 kronor och lila stuprörsjeans för 149 kronor. Har kostat det dubbla så jag är nöjd ;) Hoppas jag kan ha dem också, men eftersom jag går ner i vikt så det tror jag ;)


allt kommer från H&M


Nya klänningar

Minns ni att jag beställde två klänningar från Stylebystars.com förra veckan? Häromdagen kom de men jag har inte hunnit prova dem förrän idag. De var iaf jättefina och kanske lite för stora tom fast jag tog storleken 38. haha galet. Jag är dock jättenöjd med båda!

 

Jag tycker att jag ser ut att vara jättesmal i denna :O haha den kommer iaf sitta bättre ju mer jag går ner :)





och i denna blev jag större istället :P Kan inte ha bh i denna eftersom den har en speciell rygg, men jag fixar nog en specialbh eller tejp om jag ska ut någon gång med denna :P


vad tycker ni? dåligt köp? passade jag i dem? hiss eller diss?


Play meeeeeeeeeeeeeee



Ola hade visst en "okänd" låt som ingen av oss svenska fans visste om. Playme heter den och släppts enbart i finland som jag förstår. Den är skriven till en musikal där som heter just Playme. Låten är inte dirket Ola men den är bra ändå. Den blir bättre och bättre för varje gång man lyssnar på den.

Vad tycker ni? :)

Kattungar söker nytt hem!


Hanen


Honan.

Mina två söta kattungar söker nytt hem. Det går inte att ha 4 katter här i huset plus en hund och sen en häst. Min tid och pengar räcker inte till. Dessa kattungar är supergoa och supersnälla. De är ca 4 månader gammal och de är vana med hundar, barn och andra katter. De är rumsrena och de är vana att vara ute.

Är du intresserad eller vet om någon som är det, tveka inte att kontakta mig snarast. Antingen i en kommentar i detta inlägg eller i ett mejl [email protected]


Madde är på G!

Nu har jag vaknat för en stund sedan och ätit frukost. Nu tänkte jag ta med Boyen ut på en låååååångpromenad. Rundan är på typ 7 km så de ska kännas när man kommer hem igen :)
självklart började det att regna när man kommer ut. Det fick räcka med en promenad på typ 2 km istället haha. Ska träna här inne istället då ;)

Madde är på G, Madde är på G, Madde är på G !!!

soffkväll :D



Nu sitter man här nyduschad efter stallet. Jag ber om ursäkt för min cam. Den blir alldels svart och detta var det jag kunde ljusa upp utan att förstöra bilden allt för mkt. Nu blir det idol ska ni se? =)

Tv-premiär


Ikväll är det dags för Idol.. ska ni kolla? Jag är en av dem som ääälskar uttagningarna. Det är dem som är roligast hahahaha. Se alla som inte kan sjunga, alla som tror att de kan sjunga, alla de som knäcker allt motstånd och höra juryns kommentarer.

Dålig inspiration

Jag har hunnit med ganska mkt idag ändå, plugg, morgonträning, målning av staket i två timmar och så har jag hunnit med promenader med Boyen. Inte illa inte illa.

Någon som har något bra tips på GI vänlig mat? (dvs inge pasta, potatis eller ris) jag har noll inspiration känner jag

Bloggtorka



Jag har en lite av en bloggtorka just nu. Iaf för stunden.

kan bjussa på en bild på mig själv som jag faktiskt är skitnöjd med !! hha



jag och söta Deniese!


ridning och nytt tv program

Ridningen på 45 min gick bra ;)

ikväll är det roast på berns (eller va de heter) tror jag blir grymt bra haha! vad gör ni?

Långpromenad



 

Madde hann med en långpromenad med Boyen runt byn. Himla nice väder och så skönt att röra på sig i över en timme. Jag är dock inte trött nu nej nej, jag ska rida ikväll också! Är de inte krut i mig så säg ;)


Ola på Sommarkrysset 2009

HAHAHAHHA ja jag trodde jag kunde slippa hamna på youtube jag men men :P




Segstart


Märks att jag vart ifrån bloggen på ett tag. Jag glömde liksom bort bloggen nu på morgonen haha. Jag vaknade vid 9 efter massa mardrömmar och annat tok men eftersom det är fullmåne så borde jag inte vara så förvånad haha. Nu är planen dock att jag ska bege mig ut på en långpromenad med Boyen och mp3n. Har kikat ut en långpromenad som borde ta över en timme vilket blir perfekt haha. Solen lyser och det är underbart väder med andra ord. Kameran åker med så ni vet. I kväll blir det ridning, saknat/saknar Docka som fan så de ska bli mys.

Hoppas ni mår bra sötnosar. Ikväll kommer de mer bilder sen sommarkrysset.

ciaoo ciaoo

Men tjeeenare

Tjo!

Nu har man kommit hem, eller varit hemma ett tag men bloggen var inte prio 1 kan man säga :P Hemresan gick bra. Jag och Charlotte hamnade framför varandra och det var ganska nice :) Brevid mig hamnade dock världens sötaste tjej. Hon hette Signe och var typ 4-5 år gammal. Hon fick mitt signeringskort på Ola sen igår (ja har inte direkt brist på dem !! ) Hon blev superglad och jag hade gjort dagens stora gärning :)

Bilder kommer imorgon hörrni! Jag har nämligen inga själv haha! ÄR JAG EN JÄVLA GULDFISK EllER ?!?!?!
Ska få från Deniese, Charlotte, Rebecca och Jessica. HAHA



me and Emma efter genomgången :)



GRYMMASTE skylten ever :D haha



vi hade grymt bra platser om man säger så ;)
fler bilder kommer som sagt haha

vad gör ni ikväll? =)



Im alive

Hejsan!
tänkte bara säga att jag lever haha. Har inte uppdaterat bloggen på länge nu känns de som. Jag har haft sjukt kul de senaste 2 dagarna, helst igår haha. Såg ni mig på tv kanske? Emma som jag satt brevid syndes hela tiden hörde jag det ryktas om haha. Såg ni även kanske våran lååånga skylt? :P Ola gillade den iaf haha!

Nu ska jag skynda mig att skriva klart och publicera för jag har nämligen trådlöst internet som bestämmer sig för att koppla från ibland. Skriver mer sen på bättre internet, på tåget eller när jag är hemma igen (vid 6)

Hare bra
puss

Packa ner datorn

nu stänger jag av datorn och packar ner den!
hörs på bussen om det finns internet där, det tvivlar jag på men kanske :)

vi hörs sen!

Madde fyndar

   

1. Röd klänning för 199 kronor (ord.299 )
2. Den lila tunikan/klänningen kostar nu 279 kronor (ord.399)

Jag har fyndat som ni ser. Stylebystars har rea från igår tills idag och de rear ut massor med snygga plagg för nästan ingenting. Jag slog till direkt eftersom jag har suktat efter dessa två i evigheter. Helst den lila och nu var det som om ödet slog till eftersom jag fick den i min storlek, utan att behöva vänta flera veckor på den och dessutom få rabatt på den :D ME LIKE !!

kika in på stylebystars.com ni med om ni vill fynda :)

Good morning

 

God morgon läsare!
Hur mår ni idag? Själv mår man toppen. Har sovit ut riktigt och packat klart och det bästa av allt, jag slipper rullväskan. Jag fick ner allt i en annan väska :) Toppen toppen! Vid halv 4 går min buss till stan och halv 5 typ går andra bussen till stockholm. Drygt att sitta själv på buss i några timmar men vad gör man? haha. Man vill ha billigast möjligast liksom.

Nu ska jag fixa över andra låtar på min mp3, har börjat tröttna på de jag har hehe sen är jag fit for fight så att säga :P Vi hörs väl något mer innan jag åker i guess.

puss och kraaaam

De där med att packa

har aldrig varit min topp på favoritlistan direkt. Ja menar man ska planera så förbannat. Man ska välja outfit för varje dag man ska vara borta, man ska packa ner smink och sovkläder och så.. SEN ska man kolla igenom allt tre gånger så att man är säker på att man inte missat ngt


jag har precis packat upp sakerna från gävleveckan och nu ska man packa för en helg i stockholm. Sommarkrysset på lördag kväll med Emma och Charlotte och Rebecka, Linnea och Deniese och alla andra töser :) Åker redan imorgon eftermiddag så att man inte behöver stressa runt på lördag. Dock hade jag gärna gått på marknaden här hemma men men jag har ju sett det flera år och det är samma samma samma varje år så jag missar inget :P

nu ska jag slappa innan en kvällspromenad med Boyen.

Prisa gud för internet

Insåg precis att jag missade True Blood igår på tvn, men så inser jag igen att det finns ju på svt.se :D
PRISA GUD FÖR INTERNET !! haha

ni som missade det eller vill se igen kolla här


Mkt att göra


Jag slog upp ögonen prick 09.00
NU snackar vi prick haha. Gjorde ordning frukost, utfodrade djurena och släppte ut Boyen. Sedan startade jag min rosa lilla burk för att jag skulle börja plugga. Råkade dock fastna vid den där satans bloggshoppen -.- hahaha! NU ska jag däremot börja fixa iordning herbariumet. Läre skriva lite saker, artbestämma alla blommorna (det kan ta tid) och så hinna med så mkt som möjligt av det.

Jag måste dessutom rida, packa inför imorgon och helst träna lite ikväll också. Ingen rast ingen ro för mig inte haha


vad händer idag för eran del? :)

hata sanningen

kul att man inte fått en enda kommentar idag -.- HAHA

Kärlek vid första ögonkastet!



finnes hos Gina för 199 kronor


Nyttig läsning?



Detta är den absolut bästa tränings- och hälsotidningen enligt mig :)


Work out

Har precis kommit hem från stallet.. ni kan läsa här vad jag gjorde om ni är intresserad :P

Nu blire situps sen duschen!


Onsdag

God morgon!

idag gäller två saker

* göra klart herbariumet
* rida

vad ska ni själva göra? =)

Dresscode: så slappt som möjligt







Tshirt- H&M
Byxor: Brooker

Dagens jag har de mest oanvända kläderna som finns i min garderob. Byxorna har jag inte använt sen jag gick i gymnaiset (har inte fått på mig dem...) och nu sitter de precis som de gjorde då haha. Jag kanske har gått ner lite ändå? ;)

Tröjan är inge flitig använd den heller :P men men, känner för en slapp dag idag hihi


Lite shopping

Var in till stan en snabbis och handlade lite nyttigheter på Dollarstore. Tanken var att handla BARA massa hinkar till stallet (som man kan ha vatten och kraftfoder i) men jag hittade lite annat också. SÅKLART. Jag hittade en rosa stor resväska med hjul. Jag har ju bara en liiiiten liiiiten röd annars så denna var perfekt. Min för 200 kronor. Rena fyndet tycker jag haha.

 

Hinkar till Docka och så fanns det lila handdukar så jag shoppade även dem till Docka.





Den e stor så jag tycker det var bra pris. OCH den var rosa haha!


Jävla dag

Denna månad och tisdag började ju bra -.- NOT !! vägde mig och det säger väl allt... nu jävlar... Jag ska till apoteket och prova alli !! Går jag inte ner i vikt av den så vet jag inte vad...

ha en bra dag sötnosar!

RSS 2.0