Nytt till hemmet

Jag och syrran var in en snabbis till stan för jag behövde köpa lite saker till kurserna och sen hade jag hittat stolsdynor på jysk som jag ville in och fynda innan de var slut. Hittade det jag behövde och lite till ;)



köpte fler korgar till badrummet. Kostar endast 15 kronor styck på jysk :)



Dessa nattduksbord var det rea på just nu. 200 kronor styck, även de från jysk.



köpte även stolsdynor eftersom de kostade bara 35 kronor styck hehe. Hade tänkt köpa liknande från H&M men de kostade 79 kronor styck så detta var ju mkt bättre ;) dessutom är dessa tjocka och härliga att sitta på hehe

nu ska jag måla täckfärgen på möblerna i köket och hoppas på att det blir klart snart :)


:)


kevin sov hela natten idag igen.. nu menar jag heeeela natten. Han åt sista gången vid 9 igår, somnade halv 10 och sov till 7 imorse. Det kändes som rena sovmorgon ska ni veta hehe. Nu har vi vart vaken sen 7 och Kevin har suttit i babysittern bredvid mig och skrattat hela tiden =) han är så go min lilla Kevin <3

Nu ska jag ta och måla klart i köket och sen ska jag och syrran åka in till stan och handla lite. Nice!
Bilder på möblerna kommer ikväll för dem blir klar idag :)

skolstart

Nu har båda mina kurser startat och jag har redan gjort de första uppgifterna. Ikväll ska jag skriva ut alla papper och lägga de i mappar så att man har koll på vad som är vad, det är lite struligt nu med liknande inloggningar och uppgifter så man blandar lätt ihop kurserna hehe. Men det blir väl bättre med tiden ;)

Nu håller jag på att ringa csn och meddela dem en ändring och jag har försökt att ringa försäkringskassan hela dagen men jag kommer inte fram. SUCK !!!! Jag hatar telefonköer haha

När jag har ringt klart ska jag fortsätta med att måla kökamöblerna. Det blir riktigt bra ska ni veta :)



ni ser ju va slitna och fula de var innan... bilder på hur de blir kommer senare ;)

garderoben



före



efter



före =)



efter :)


Kevin skrattar :)



lyckades få det på film idag :)

Puss puss







Andrea var över idag och hon ville pussa lite på Kevin. Gofisarna :')


SOV HELA NATTEN !!


Kevin soooov hela natten
:O Det är första gången han gör det =) Han åt vid 7 igår och somnade vid 9-10 vilket var lite jobbigt för jag trodde han skulle vakna då vid typ 1 och vara hungrig. Men han vaknade imorse efter att Freddes alarm ringde  (vid 5) så han åt då och somnade sedan om med mig i sängen och vaknade halv 9. Det är otroligt skönt att fått sovit hela natten ska ni veta. =)

Olas tredje album



GALET SNYGGT OMSLAG vill jag påstå :) Den 15 september kommer hans tredje album.
 Jag ser fram emot det ska jag tala om ..... =)


Växande kille



Var och vägde Kevin idag och han var nu 5360 gram och var 58.2 cm lång :)

han växer och blir stor min charmknutte :')

Välkommen till världen =)

Grattis Evelina och Mårten till lilla Theodore :)

Kevin och Theodore kommer leka massor sen har jag en känsla av ;)

Dag med ärenden

vissa ärenden skjuter man upp hela tiden, varför vet man inte riktigt. Jag har en massa ärenden som bara ligger och väntar på mig på att bli uppklarade. Jag har iaf börjat avverka en del idag. Jag har fixat vilka böcker jag ska ha till första kursens uppgifter, jag håller på ladda upp bilder som jag ska framkalla på extrafilm.se, jag har fixat med studera.nu och lite sånt.

ska även städa klart här hemma, måla klart i garderoben och betala räkningar. Det sista önskar jag att jag inte behövde göra men tyvärr så är det inte så verkligheten ser ut haha!



:)

tjuvtitt på garderoben =)



min garderob före. Ber om ursäkt för alla prickar haha men färgen på tapeten blev bäst på denna bild



garderoben efter. Ska måla om golvet också tror jag. Sen ska jag måla lite svart där inne också :) så jag är inte helt klar. Men helt klart bättre ;) hehe


sovmorgon =)

Igår började jag måla i min walk-in-closeth och ja, det blir bra hehe. Har målat två gånger nu och ska måla minst en gång till för att få en jämn yta. Ska in till stan idag tänkte jag och köpa svart färg. Ska måla listerna och hyllorna svarta :) Me like, me like hehe.

Jag och Kevin tog sovmorgon tills nu vi hehe. Kevin var duktig och sov från 9 igår kväll till 5 imorse. Han vaknade vid 2 men han somnade om igen när jag gav honom nappen. Efter att han ätit vid 5 somnade han bredvid mig i sängen och vi sov till halv 9. Nu ska jag byta om till målarkläder och måla klart sen ska jag slänga in lite bilder så får ni se resultatet =)

ciaoo

Renovering

Jag ska måla om i min garderob. Nu är det vansinnigt fula röda gamla tapeter som sitter där och det blev ju massa färg över sen jag målade sovrummet. Det kommer bli mkt bättre nu iaf :) Det ska bara ut en massa massa kläder först haha. Självklart så dokumenterar jag det hela =)

Vart tar tiden vägen?


Det undrar jag... Kevin är 7 veckor idag. Snart är han 2 månader och ja..sen står detinte på förrän han är 15 år och kör moped och tar hem brudar haha. Nej nu får tiden stanna ett tag tycker jag =)

<3



Jag och Kevin <3



Världens bästa syrra och Andrea :)

Foto: Emma Lindgren


Mitt hjärta smälter...







jag älskar dig <3


MAM



MAM produkterna använder jag till Kevin då deras nappar är bättre formade och lite mindre så han gillar dem bättre än de andra napparna jag har köpt åt honom. Jag använder också deras nappflaskor då de har bra sugnapp, söt design på flaskan och icke-kolik design vilket är super. Nu har MAM även en sida på facebook och där kan man även få hem en napp helt gratis om man gillar deras "sida" och skriver i sina uppgifter :)

Jag fick hem min napp idag och fyllde i uppgifterna i måndag tror jag det var :) De är alltså ganska snabba på att skicka hem

Finaste killen





Vi var över till Emma idag för hon fyller ju år och då ville Kevin vara lite extra fin hehe.
Han är stilig min sötnos :')


När du vill vara dig själv för en stund.

Nej ingen öl här inte. Jag kör hellre på saft.. eller vatten! Nu har Kevin nyss ätit och sover lungt i sin vagn. Ska han bestämma och göra som de senaste dagarna kommer han sova till 4 nu men jag måste vara lite jobbig och väcka honom kring 11. Dels så måste han byta till pyamas och byta blöja och sen skulle det vara bra om han åt då igen också. Kanske sover han till 6 då? Man kan iaf hoppas hehe

Nu har jag alltså tid för mig själv eftersom Fredde jobbar och Kevin drömmer sött. Vad gör jag då? Jag skulle behöva städa klart i Kevins garderob men det orkar jag inte nu. Nu ska jag kolla på tv och bara mysa med Boyen istället. Invänta hem Fredde hehe


Hoppas ni mår bra =)

Nytt till Kevin

Hittade lite söta saker till Kevin när jag och syrran var in och handlade lite. Jag skulle köpa en present åt Emma (hon fyller år imorgon) och sen var jag på jakt efter en speldosa till Kevin och jag hittade båda sakerna faktiskt...och lite till haha





köpte fina sparbössor åt Kevin. De var så små och söta så jag köpte 3. Blir en fin inredning i barnrummet också hehe.



såhär ligger han och sover hahhaa.. snusar på sin snuttefilt :)


Tråååk

jag och Kevin tar det lungt idag. Tråkigt väder ute är det också.

Var duktig idag och tränade före frukost ;) det ni hehe.

Besök hos syrran

jag och Sofia var över till syrran idag. Det var mysigt att sitta där med varsin bebis och prata massa minnen och erfarenheter och lite skit hehe.



Andrea gillar kameran hehe



Sofia och Tindra & Syrran med Kevin



Kevin somnade sen hehe :')

Lemony Snickets berättelse om syskonen Baudelaires olycksaliga liv



Igår var denna film på kanal 5. Har velat sett den länge och hade ingen aning om att den skulle gå på tv:n utan hade bara turen att ha femman på när filmen började haha. Jag tycker filmen var riktigt riktigt bra. Upplägget av filmen och storyn var riktigt bra och rolig. Ovant att se Jim Carrey i sådan ond roll bara haha men han lyckades vara rolig ändå ;)

Om ni inte har sett den så rekomenderar jag den verkligen =)


coca cola vanilj



testat denna?

det har jag och ja.. den var inte god. Den smakar bara tillsatser tycker jag. blä haha

finns även smak i körsbär, ska testa den också hehe


Efterlängtad yoga

Jag har bestämt mig för att börja stenhård träning nu. Nu SKA jag bli av med de extra kilona jag har på kroppen. Typ 15 kilo ska jag träna bort hade jag tänkt. Gravidkilona är borta som tur är men magen är ju som en tom påse på kroppen vilket inte alls är kul. Men detta ska jag fixa :)

Denna veckan har jag börjat lungt med träningen. En kvart på motionscykeln här och där och promenader ute med barnvagnen och Boyen. Idag tränade jag 30 minuter yoga med Blossom. Det var faktiskt jobbigt som fan haha. Men skönt :) Det gäller bara att hitta tiden på dagen men det är något jag får ta mig tid att göra =)


God morgon

Det här med rutiner är svårt. Speciellt att få in en bra morgonrutin för en själv vad det gäller frukost och så vidare. Kevin brukar vakna kring 7 tiden för att äta mat och oftast somnar både han  och jag om igen, vilket är väldigt skönt för jag har aldrig vart någon riktig morgonmänniska. Sen vaknar han oftast kring 9-tiden igen och då är jag som en zoombie och det är dags för fredde att dra sitt strå till stacken haha. Då får jag iaf ligga kvar för en gång skull. Men iaf, till poängen med inlägget haaha. När Kevin har ätit blir han oftast lite  ledsen eller är vaken så då måste man lägga 110 % på honom vilket innebär att frukost för en själv inte blir förrän nu, eller senare! Men så är det väl att vara småbarnsförälder ;) And I like it!



Kevin just nu





kevin gillar att ha filten för ansiktet hehe :)


Kevin luras


Det är en mkt trött Madde som nu skriver
. Kevin väckte mig 3 inatt så det är ju som vanligt och sen skulle han ha vid 6 och så vaknade han nu med och var hungrig. Trodde jag ja. Han började grina och allt det som han gör när han är hungrig och sen när maten var klar och jag rullade in honom i tv-rummet för att mata, ja då somnade han om HAHAHA. Nu ligger han och sussar sött och ja, jag sitter här.

Dagens planer ? Jag har faktiskt ingen aning. Vi är bjuden på fest men jag vet inte direkt om jag ska åka eller inte. Vore kul att komma iväg men vet inte om det är så bra för Kevin. Festen är iof ute och det är ju bara vuxna såklart men ändå. Vi får se hur vi gör med den saken ;)

Vad ska ni göra idag då? fredag och allt? :)

Min stora kille!



Idag var det dags för det första läkarbesöket. Det gick mkt bra faktiskt. Han hade växt och gått upp mkt i vikt som vanligt hehe. Min stora kille. 

Idag vägde han 4910 gram (förra veckan 4650 g)
 och var 56.9 cm lång (förra veckan 55.1 cm)


Onsdag


Onsdagen har också vart effektiv hehe. Jag har hunnit med att fixa med tvätt, disk och städning. OCH inreda ett till rum, inte illa va? hehe. Nu sover Kevin ute i vagnen så då passar jag på att blogga lite.

Igår åt kevin vid 20.40 sista gången och sov till 4 inatt. Är han inte duktig min lilla kille? :) Idag när han vart vaken har vi bara myst. Ni ska bara höra hur mkt han snackar och ler nu hehe. Mitt hjärta fylls av värme när man tittar på han. Ska försöka filma han någon dag när han pratar så får ni höra =) Era hjärtan kommer också att smälta ;) hehe

Nu ska jag hugga in i chokladmousse så vi hörs ;)


svar på kommentar

C: vad har du för mejladress?



sv: min mejladress på bloggen är [email protected] :)

Effektiv förmiddag

Denna förmiddag har vart intressant haha. Jag har hunnit med massor. Till att börja med vill jag säga att Kevin var jätteduktig inatt. Han åt sista gången 7 igår och sen åkte vi lite bil efter det. Då somnade han som vanligt och när vi kom hem trodde jag att han ville ha lite mat men han bara sov vidare så vi lade oss vi med. Han vaknade vid 1 inatt. Han höll sig från att äta i 6 timmar och sov 5-6 timmar. Sen vaknade han 5 imorse så han sover längre och längre om nätterna/kvällarna vilket är skönt för mig haha.

Idag har han dock haft ont i magen antar jag. Han har gråtit till och från oavbrutet i flera timmar. Det har vart ganska jobbigt och jag har verkligen försökt med allt. Masserat magen, ryggslutet, retat ändan lite ifall att han kanske vela bajsade men det kom inget. När jag går omkring med han med hans mage mot mitt bröst och sjunger så somnar han, eller iaf blir lugnare en stund för att sedan börja gråta igen.

Han somnade vid 11 så jag passade på att träna lite granna, duscha och städa lite. Det gäller att vara effektiv när han väl sover för han kan sova 10 minuter lika gärna som 5 timmar så hehe. Nu sover han igen och då passar jag på att vara här hehe.

Ska snart mata honom och sen åka in till stan med Emma. Hon skulle shoppa lite och ville ha sällskap och vi har ju inget annat för oss så ;)

jag återkommer när jag kommit hem.
puss och kram

Presenter till Kevin



Kevin fick fina kläder av Helena och Hanna-Karin från stallet idag :) Hans storlek just nu är det också så dessa ska han få använda imorgon tror jag bestämt hehe.



Dessa byxor fick han av syrran och Jon (och Andrea antar jag hehe). Kevin tackar ;)

Humor


Igår lånade jag Robert Gustafssons senaste film De ä kanon av pappa. Jag ääälskar Robert hahaha. Som en bra jäkla bonus är Björn Gustavsson med en hel del också ;) Min absoluta favorit i filmen är när han är Tony Irving haha.

Har ni inte sett den än så se den =)

helgen

Jag har inte hunnit blogga något idag eller igår för Kevin har inte direkt vart så lugn och snäll. Han har gråtit typ hela tiden och när han väl har somnat har han bara sovit typ 30 minuter och då är det inte direkt datorn som hägrar. Då sover jag hellre eller städar i huset. Jag lovar dock att återkomma imorgon igen ;)

trevlig helg på er

Liten titt på håret!



ni får ursäkta morgonlooken haha. Har nattlinne på mig och ostylad men äsch ;)

ni ser iaf att jag klippt av längden ganska mkt hehe

Bilder

Idag har jag inte så mkt att säga så jag publicerar lite bilder på världens finaste kille istället :)

ps. jag har klippt mig idag ;) höhö. Bilder kommer sen hehe



lilla Kevin fick till världens sötaste min idag hahahaha :')



Sötnosen :)


Förlossningsberättelse

JAg tänkte berätta lite om min förlossning för det har jag väl inte gjort ?! haha.

Det började med att jag hade förvärkar på torsdagen när jag var till barnmorskan och visst jag hade haft mkt av dem på senaste men dessa började göra mer ont. De försvann och kom tillbaka på fredagen. Under fredag morgon hade jag värkar igen men de avtog på eftermiddagen och kom inte tillbaka förrän vid 11 på kvällen. De började göra ont faktiskt och jag ringde in till förlossningen och sa att jag hade börjat fått värkar och att slemproppen hade gått under dagen men eftersom det var 10 minuter mellan ungefär så vela de att jag skulle stanna hemma och avvakta så länge. Jag gjorde som de sa och gick och la mig istället. Hela natten hade jag värkar och jag klockade hela tiden och till slut började det vara 5 minuter mellan. Då ringde jag in till förlossningen igen och då sa de att jag fick komma in (ÄNTLIGEN !! ) Jag väckte Fredde och så packade vi sakerna i bilen och åkte in.

Kom in till förlossningen till 6 och då undersökte en barnmorska mig och det visade sig att jag var öppen 2 cm och att slemproppen hade gått. YES tänkte jag. Nu var det äntligen på G. Jag fick hoppa i badet eftersom det brukade hjälpa att lindra värkarna och det gjorde det faktiskt. Jag satt i badet i 2 timmar ungefär och sedan gick jag till "mitt" rum och fick ett CTG för att se hur bebis mådde och hur många sammandragningar/värkar jag hade. Eftersom jag inte hade sovit något under hela natten så fick jag en spruta så jag fick sova en stund. Sov  4 timmar och det var helt underbart faktiskt. Slippa värkarna ett tag och bara få sova. Ladda batterierna liksom ;)

Jag låg där på rummet mest hela dagen. Tog kurvor med jämna mellanrum och vid 5-tiden var jag öppen 5 cm bara och jag och Fredde gick ut en sväng, mest för att få igång det hela men det var jättejobbigt att gå med dessa värkar ska ni veta. Jag fick stanna upp för att andas och försöka samla krafter till nästa värk kom. Ringde även mamma och pappa och lite så för att berätta läget. De trodde att jag redan hade fött liksom hehe. Tyvärr var inte så fallet ;). Vid 8 på kvällen bestämde de sig för att ta hål på vattenhinnan för det hade inte gått än och ja, HERREGUD VAD VATTEN hahahha. Det vara forsade ner vatten hur mkt som helst. Skönt att få bort det för det blev lite lättare där inne i magen haha. Det kändes konstigt att det gick liksom. Nu snart skulle jag bli mamma, nu snart skulle jag ligga där och krysta. Något man bara hade läst om och sett på film liksom.

Fortsatte att ta kurvor och blodtryck och allt va de kollade. Jag låg där och sniffade lustgas som bara den haha. Det blev mn bästa vän under dagen hehe. Det hjälpte mig faktiskt och det är jag glad över. =) Det var mkt lätt att ta liksom. Vid halv 11 kom narkosläkaren och gav mig ryggmärgsbedövning (vilket jag egentligen inte alls hade tänkt ta men lustgasen hjälpte mig inte nu längre när värkarna började bli värre) och vid 12 var jag öppen 10 cm och det var dags att börja krysta. Jag trodde att det skulle vara svårt att veta när man skulle krysta men det var det inte haha. Kroppen tröck på av sig själv och det var bara att försöka trycka på lite extra och hålla i krystandet ett tag. Jag skrek faktiskt ingenting vilket jag är stolt över ;) hahaha. Jag krystade en tmme och det var faktskt skitjobbigt. Det jobbigaste jag gjort haha men det var värt det och jag skulle lätt göra det igen om det resulterade i en lten bebis i slutändan :)

Efter1 timmes krystning kom lilla Kevin ut och landade på min mage. En underbar känsla !! Min lilla Kevin skrek inte ens haha. Han bara låg där och kollade storögt på mamma och pappa. Nu började ett nytt liv för mig. Ett liv som mamma!


Madde testar Vitamino


Igår testade jag en ny vitamindryck. Nämligen Vitamino Beauty. Med smak av blåbär och rooibos. Den sägs ska bevara min naturliga skönhet haha. Den var god faktiskt men jag vet inte om jag tror på det direkt hehe men den var god och det är huvudsaken hehe. Har ni testat dessa?

Ny frisyr

Jag har bestämt mig för att ändra håret lite granna. Jag är så trött på mitt hår. Min hårfärg, längden och att det bara ligger där som en död matta på huvudet. TRÅÅÅKIGT ! Jag kollade på färg idag men eftersom jag redan har så mörkt är det svårt att färga. Antingen svart eller slingor. Blond vill jag inte bli liksom hehe.

Sen vill jag klippa mig också. Korta av längden lite och frisyren på bilden här nedan är skitsnygg tycker jag. Men skulle jag palla med page? vet inte haha!


roadtrip



idag var vi ut och åkte lite bil fredde jag och kevin. Vi åkte till Sundsvall och åkte runt Alnön eftersom jag aldrig har varit där konstigt nog (!?) Det var hur fint som helst tycker jag hehe. Lilla Kevin sov hela tiden och vaknade när vi kom hem. Han hade då hållt sig från mat i 5 timmar och åt nu 200 ml vilket är det mesta han någonsin ätit på en och samma måltid hehe. Han är duktig min lilla gofis :)

Nu ska jag gosa med honom medan han är vaken och sedan sova? jag är dödstrött haha


KEVIN blir 1 månad idag föresten :) eller ja, 4 veckor :)

RSS 2.0