Firmafest och finkille :)

Idag har vi vart ute i Tjännavallen i Enånger då Freddes chef bjöd till på lite fest. Vi blev bjuden på mat och vi lekte lite roliga lekar. Kevin var också med ut dit och han skötte sig mkt bra. Sov hela tiden förutom när han ville ha mat såklart hehe. Idag har han ätit mkt bra och sovit länge mellan måltiderna. Nu har han nyss ätit och det innebär att han vill ha mat kring 12 tiden. Får väl se när Kevin somnar. Ska försöka hålla han vaken nu ett tag eftersom han sovit heka dagen typ (förutom mellan 9-1 imorse)

Kolla va fin Kevin var idag föresten :) Så himla söt i små jeans och T-shirt hehe :) Dock behöver n inte bry er om mig, Fredde skulle ju bara fota Kevin men de blev inte så tydligen ;)




Fredag kväll

Sitter här en snabbis medan Kevin sover. Har precis kommit hem från en biltur. Var till min underbara Docka för att spruta på lite med flugspray och sen var vi över till pappa en sväng. Nu väntar jag som sagt på att Kevin ska vakna för att äta den sista måltiden för detta dygn. Sen får vi se när han vill ha mat inatt. Jag chansar på 3-4 tiden beroende på när han vaknar nu då hehe.

Vi hörs imorgon kära läsare :)
God natt!

Moster Madde





Söta Andrea hade sina strumpbyxor som mössa en snabbis och hon blev galet söt hahahh :)M


Lite sömn

Inatt var det första natten som Kevin inte somnade om efter att han ätit. Matade han vid halv 11 igår kväll och sen sov han till 02.40 då han ville ha mat. Jag gick upp och matade honom och sen somnade han inte om igen haha. Jag provade få han att somna i 2 timmar sedan fick Fredde ta över. Vet inte hur han gjorde men till slut somnade Kevin och vaknade igen vid 6-tiden. Sen sov han ända till 11 ska ni veta.

Det var jobbigt att ligga där och hålla sig vaken medan man egentligen höll på att gå in i drömmarnas land haha. Egentligen ska jag väl inte klaga eftersom han sovit bra varje natt i 4 veckor snart men det var jobbigt när det väl blev annorlunda ändå hehe.

Dagens planer är ... ingenting haha. Ta dagen som den kommer =)

Morgonmys :)







Jag och Kevin myser lite såhär på morgonen :)


Bvc besök :)


Kevin har minnsann växt :)

Nu var han 53,9 cm lång (växt 8 mm ) och vägde 4290 gram (gått upp 250 g)
han blir stor min gofis :')


Promenader

Jag har blivit promenadnarkoman tror jag haha. Jag vill promenera hela dagarna. Jag är rädd att den lilla djävulen på min axel som säger att jag är för fet har kommit tillbaka igen :/ Jag tänker hela tiden på vad jag äter nu och jag försöker motionera hela tiden haa. Dock händer inte ett skit på vågen. Får se om det gör det eller om jag har ännu svårare för att gå ner nu.

Jag försöker iaf... hehe


Sofia & Tindra och Linda & Andrea ute på skäret.



Boyen hade med sig en hundkompis idag. Sofias hund Silva


Lilleman sov hela promenaden hehe


Igår åkte jag och syrran och barnen ner till Sofia och Tindra för att gå en promenad. Vi gick över en timme runt Stocka. Mycket mycket skönt var det och trevligt att gå runt där man bott hela uppväxten :)

Saknar



jag saknar faktiskt min mage hehe.. även om det var jobbigt i slutet haha .. men det är något speciellt med gravidmagar... njut av eran medan ni har den :)

Film


Igår var det söndag och vi brukade ju alltid kika på en film på söndagar. Nu var det månader sedan vi gjorde det så jag och Fredde hyrde filmen Farsan på tvn igår. Jag har vela sett den länge men som det mesta så hinner man inte med sig hehe. Jag tycker iaf att den var jätterolig haha. Jag har nog inte skrattat så mkt på länge faktiskt :)

Har ni inte sett den så se den ;)

som vanligt går det inte att ladda upp bilder på bloggen -.-

Regn

fy farao vad det regnar och blåser ute. Jag som vill ut och gå ju haha. Tror jag börjar bli sjuk också vilket inte är så kul med tanke på att man måste vara upp i Kevin hela tiden. Jag vill inte smitta ner honom :( Fast han kanske redan har blivit smittad eftersom jag har varit uppe i han 24/7 redan. Jaja, det återstår att se helt enkelt!

Sitter i Freddes tjocktröja och bara myser. Skönt att kunna använda killens kläder ibland ;) hehe.

Nu måste jag gå och byta på lilleman så vi hörs lite senare :)


Kevins hand

Jag har fått massa frågor om vad Kevin har på sin hand och det är ett storkbett/smultronmärke. Alltså en typ av födelsemärke som kommer försvinna med tiden förhoppningsvis. Oftast kommer dessa utslag på ställen som inte syns, typ ryggen och så vidare men Kevin fick på handen.

Inget som gör ont och inget vi har gjort alltså! :)

Invigning

Provade babysittern ett tag idag :)







min älskling :)


Namnsdag


Idag är  det så att det är min tur att ha namnsdag :)

Madeilene och Magdalena har denna dagen så GRATTIS alla töser med de namnen!

Världens finaste



jag är världens stoltaste mamma :')

Utmanad

Vad heter ditt barn?
Kevin Eriksson


När var du beräknad att föda?
7 juli 2010

Föddes barnet på utsatt datum, om inte när?

Nej, 4 juli

Hur stor var barnet vid födseln?
Han var 51 cm och vägde 3220 gram


Hur lång tid tog förlossningen?
19 timmar från att vi åkte in, annars 27 timmar


Tog du någon smärtlindring?
Ja, lustgas och ryggmärgsbedövning


Är du tillsammans med barnets pappa?
Ja, sedan 8 februari 2003.


Var barnet planerat?
Ja, det var det. Så efterlängtad :)

Tog ni reda på könet?

Nej, det gjorde vi inte. Vi frågade men hon kunde inte se sa hon. 
 
Om nej, vad trodde ni att barnet var för kön?
Jag trodde pojke, Fredde trodde flicka.


Hur lång tid tog det för er att bli gravida?
käkade inte p-piller på 4 år

Hade ni bestämt vad barnet skulle heta?
Nej, hade William i tanke men Kevin var ingen William ;)

 
Hade du en svår graviditet:
Nej, det hade jag inte. Lite krångel med högt blodtryck bara men inget som jag påverkades av


Kan du tänka dig att skaffa fler barn?
Ja det kan jag även om det är lite påfrestande just nu haha


Har du fått några bristningar?
Ja, massor men de bleknar så inget jag bryr mig om ;)


Var du nervös inför förlossningen?
Nej, jag skulle ta det som de kom hade jag bestämt mig för. När jag fick veta att jag var öppen 10 blev jag lite nervös, snart skulle jag få se den lilla och bli mamma, livet skulle ändras för livet!


Hade du några cravings?
Jag hade massor olika. Först surt, sen frukt och till slut jordgubbar


Hur reagerade du/ni när du plussade?
Det kändes som jag drömde eftersom vi försökt så länge, jag var tvungen att köpa ett till test haha


Hur långt gången var du när du förstod att du var gravid?
Jag anade ingenting  eftersom jag hade lagt ner att bli med barn nu (skulle gå klart skolan först) och eftersom jag har oregelbunden mens i vanliga fall. Jag blev väldigt anfådd, ont i brösten och illamående i vecka 6 och plussade i vecka 7. Då förstod jag symptomena haha


Hur mycket gick du upp i vikt?
10 kg

Hur länge ammade du?
jag ammar fortfarande :)

Vem är barnet mest lik?
Det är mkt mig just nu men det är ju Fredrik såklart med ;)


Vad är det bästa med att ha barn?

Allt :) även om det är mkt som är jobbigt just nu såhär i början haha


Vad är det sämsta med att ha barn?

att inte få sova tillräckligt *skratt*


Är ditt barn döpt?
Nej inte än


Hur gammal är barnet nu?
2 veckor och 3 dagar


Bvc

Var till barnmorskan idag och mätte och vägde Kevin. Gud vad han växer haha!

Han väger nu 4040 g och är 52.1 cm lång. Han har alltså växt 1 cm och gått upp 400 gram på en vecka.
 Det känns bra :)

Hon tyckte att han såg jättefin ut och det är alltid lika kul att höra :P

Pumpa och ersättning

Ny dag idag då och solen skiner. Var ute på en promenad imorse med Kevin och Boyen men kunde inte gå så långt. Det blev nämligen en bastu i vagnen så vi vände och nu sover han i vagnen i skuggan istället :) Får ta en längre promenad ikväll då solen är på väg ner istället för på väg upp haha.

Jag tycker att det var skönt att jag började pumpa för jag märkte då hur lite mjölk jag hade. Jag har inte mkt alls och inte undra på att Kevin har velat tutta varannan timme istället för var 3:e- 4:e timme. Det finns inte ml så det räcker tyvärr. Har därför köpt tillägg också och han äter det väldigt bra! Jag ger honom bröstmjölk också (det lilla jag får ut) så länge jag har något i brösten och sen får vi se hur de blir med allt :) Huvudsaken är att Kevin blir mätt !!

Jag vet att vissa är emot ersättning och står på hårt för amningen och tro mig, jag vill inget annat än att amma. Men när det gör så jäkla ont där och när han ändå inte blir mätt känns det inte så himla kul. Jag pumpar dock ur var 3:e timme och spar så jag kan ge honom en riklig mängd bröstmjölk istället för 30 ml hit och dit. Alla är olika och tyvärr är inte alla mammor gjorda för att amma :/

Idag annars händer det inte så mkt vad jag vet, men eftersom Fredde har semester så kan det ändras fort ;) Jag ska sortera lite kläder som vi fick igår (en hel Ullaredskasse haha) och tvätta lite :)

svar på kommentar :)

Linda A (I klassen) om jag lever...:
Prova att köpa minifom droppar på apoteket. De förvarar dem bakom disk så du måste fråga efter dem. De kostar 109 kr men är värt varenda krona om de funkar!! Jag hade såna till Vanessa och har även nu till Juliette. Det är värt att testa, lillkillen kanske har massa luftbubblor i magen som gör att han får ont = kan inte sova.

Kram!!



sv: Jag har redan köpt sådanna droppar och har gett honom det i lite över en vecka nu. De hjälper honom absolut men ibland skruvar han på sig ändå. Han fiser dock mkt och skiter bra så det kan lika gärna vara värmen som gör att han sover dåligt nu. Ute i vagnen sover han hur bra som helst :) Men tack ändå för tipset, jag hade kunnat missat de liksom ;)

kram kram


jag lever...

Jag lever.. men de är knappt haha.. Kevin är ganska jobbig nu.. sover aldrig och gråter hela tiden. Amningen fungerar inte längre så nu får jag pumpa ett tag istället. Det suger men men vad ska man göra?! Hoppas bara att det blir bättre snart hehe!

Nu börjar han gråta igen så jag läre dra..
men vi hörs senare :)

Grattis älskling!


Idag fyller älskling 26 år. GRATTIS :)

lilleman blir hela 2 veckor idag också (eller han blev inatt...)

tänk vad fort det går :) haha

Trött



Efter en helvetes natt så känner jag mig som isbjörnen på bilden. Kevin vaknade varannan timme och skulle ha mat. Och visst, bara amma är inte så illa men när bröstvårtorna ömmar så det känns som om de ska ramla av så är det inte så jäkla kul. Det gör så fruktansvärt ont nu så jag skulle vilja ge han ersättning istället men det tänker jag såklart inte göra. Det är bara att stå ut I guess haha.

Idag har han varit allmänt grinig hela dagen och jag vet inte om han tycker att det är varmt eller om han har ont i magen idag. Hoppas det går över bara för det gör ont i hjärtat när han gråter... usha!

Ikväll är det crousing i Hudik och vi ska in en sväng tänkte vi. Ska bli skönt att komma iväg på något och förhoppningsvis sover Kevin i vagnen samtidigt :)


Varmt ute

Nu sover Kevin igen så då kan man passa på att skriva lite. Shit vad varmt det är ute. Jobbigt med en liten bebis då faktiskt. Dels för att man inte kan ha så mkt kläder på lilleman och sen att det är svettigt för en själv. För att inte tala om hur mkt han ammar när det är varmt. Mina bröst värker haha! Det får gärna vara sol, bara inte så kvavt :P

Annars fungerar vardagarna bra tycker jag. Han sover bra om nätterna och han äter bra :)


I tidningen...



Madeilene Wik och Fredrik Eriksson, Harmånger, fick den 4 juli en son som heter Kevin. Han var 51 cm lång och vägde 3220 gram. Foto: Ateljé Wåhlstedt




jag är inte nöjd med mig själv men det är Kevin man ska kolla på så :)


Passar på


passar på att blogga lite medan Kevin sover :) Natten har fungerat bra inatt också. Skönt när man får sova lite iaf hehe. Idag har jag haft besök av mina klasskamrater och deras flickor. De hade med sig lite presenter till Kevin också så det tackar man för :)

Annars är mamma och brorsan här idag så det blir väl till att umgås med dem :)
får se när jag har tid att blogga nästa gång hehe..
kram på er så länge!



Växer så det knakar...

Min lilla Kevin växer så det knakar haha. Idag när vi var hos BVC hade han växt 5 mm och gått upp exakt 500 gram på en vecka. Man blir ju lite rädd haha. Snart är han 170 cm lång och väger 70 kilo liksom haha. Gäller att ta vara på tiden :P

annars fungerar allt rätt bra. Han äter bra (tydligen haha) och han sover på nätterna för undantag när han ska ha mat. Så jag ska inte klaga :)

sorry för tråkiga inlägg på senaste men när Kevin väl sover måste jag hinna med så mkt annat också, som att SOVA själv haha, städa och laga mat och umgås med Fredde och Boyen och ja, allt vad man nu ska göra. Men jag har inte tröttnat på bloggen, tiden finns bara inte där riktigt just nu så mkt som jag skulle vilja :)

Tidning och rutiner

Idag har vi fotat till tidningen haha. Kevin var jätteduktig och bara låg där och posa ;) så på fredag är vi med i tidningen haha.


annars funkar vardagen rätt bra tycker jag. Har börjat fått in riktiga rutiner nu jag och Kevin, vilka tider han ska amma och vilka tider han sover och så hehe. På natten vaknar jag sekunderna innan han gnäller och vill upp för mat. Helt sjukt det med haha! Häftigt hur kroppen fungerar :)

Varmt

Istället för dagens mage får vi väl slänga in dagens outfit haha





en klänning jag aldrig använt förut.. men den är skön :)

nu ska jag vara social med syrran och Kevins lilla kusin hehe
vi hörs senare!


Sommarfint från Gina

Hittade lite fint från Gina som jag vill ha.



fin klänning för 149 kronor

Denna var sååå jag hehe. 149 kronor kostar även denna



Denna var supersööööt tycker jag. 199 kronor kostar den.


Dessa toppar var söta tycker jag. Dessutom bra för att dölja min hängiga mage ;) Kostar 149 kronor även denna.


Home sweet home


Tiger hoppade in i Boyens hundgård hahahha...

Våran katt Tiger har vart borta en vecka... Vi släppte ut honom när vi åkte in till förlossningen och han har inte synts till förrän igår, då han ÄNTLIGEN kom hem :D

snacka om att jag blev glad av att se honom :)


Rasande fart...


SHIT vad man rasar i vikt av att amma
ska jag tala om för er. Jag har redan, på en vecka, gått ner 8-9 kilo av de 10-11 jag gick upp. Helt galet !!









OBS ! det är inte Kevin och jag på bilden haha...


Efterlängtat!

Vet ni vad jag gjorde inatt?






SOV PÅ MAGE :D HAHAHAHAHAH lycka!


Namn bestämt!

Det blir....



Lilleman får heta Kevin :) Skönt att det äntligen är bestämt hihi



min gofis :)


Det där med att få sova...

Nu har jag lite tid för dator igen. Shit vad jag hade en svacka igår natt asså. Min lilla lilleman skrek konstant från halv 10 till 6 på morgonen. Ingenting fungerade för att få honom tyst eller att somna vilket var väldigt frustrerande men så är småbarnslivet i guess haha. Inatt sov han från 1 till 5 imorse vilket var rena semestern kändes det som. Att få sova så många timmar i sträck! hehe.

Nu sussar han sött i vagnen igen och jag ska försöka hinna svara på kommentarer, kolla mejl och lite annat "socialt".


lilleman på BB :)

nya bilder kommer hehe..


Första natten

Nu har vi avklarat första natten hemma och det gick väl rätt bra till slut. Det började med att han vägrade somna och det var bara att försöka amma honom. Han vägrade äta men han somnade när han låg i famnen. Lade ner han i sängen med oss och då vaknade han och vi var på ruta 1 igen haha. Till slut, vid 3 somnade han och vaknade vid halv 7 då vi ammade igen. Somnade om igen och vaknade efter 9. Så jag fick sova lite inatt iaf ;) Det jobbigaste är när han skriker och man inte vet varför. Men det tar ju ett tag att lära känna varandra och så så det ska nog gå helt perfekt inom kort :)


Just nu sover han sött så jag passar på att kika omkring lite, stökar undan och vilar armarna ;) haha


Lilleman är ute :)

Ja ni kanske anade som sagt vad som var på gång eftersom jag inte bloggade något under lördagen haha.

 Det började med att jag hade sådanna förvärkar om ni minns och de satt i hela natten. Jag hade då värkar med 10 minuters mellanrum så jag ringde förlossningen men de tyckte jag skulle avvakta och ringa om de satt i än på morgonen eller blev värre. Jag gick och försökte sova men det gick inte och kring 3 på natten började det med 5 minuters mellanrum istället. Ringde in vid 5 då de tyckte att jag skulle åka in så vi lastade in sakerna i bilen och åkte in och var inne till 6. Då undersökte de mig och jag var öppen 2 cm och hela slemproppen hade gått (vilket jag hade misstänkt då hehe). Fick en spruta då så jag kunde sova eftersom jag vart vaken hela natten i värkar och jag sov 4 timmar vilket var mkt mkt skönt.

Jag hade värkar hela dagen lång även om de avtog "smärtsligt" när jag hade fått in tekniken med lustgasen och vid halv 12 fick jag en ryggmärsbedövning som precis hann verka innan jag var öppen 10 cm och kunde börja krysta. Krystade 57 minuter för att vara exakt och det kändes som 10 år hahhaa. Gjorde fruktansvärt ont ska ni veta och det kändes som om det aldrig skulle gå att få ur bebis där igenom de lilla hålet haha. 01.07 kom han äntligen ut och känslan att ha honom på magen var obeskrivlig. Har denna lilla sak vart i min mage?? Så tänker jag än faktiskt haha.

Ammade och allt det och sen sov både han och jag hela natten/morgonen innan livet på BB började istället. Nu är vi som sagt hemma och jag tror det kommer gå hur bra som helst :)

Skönt att ha ut honom innan BF vilket jag var helt övertygad om att det inte skulle bli ;)



en mkt trött mamma med en underbar liten bebis :)



Han har mkt hår...ahahaha :) 51 cm lång och vägde 3220 gram!

Bloggen kommer säkert bli lidande ett tag framöver, beror på hur allt går här hemma med allt :) Men jag slutar absolut inte att blogga och jag har lovat mig själv att försöka blogga åtminstonde 1 gång /dag, mest för att det blir som en dagbok för en själv också, hur man har det och tänker om saker och ting och så vidare

nu ska jag hugga tag i något att äta :)
kram på er!

Äntligen är lilla killen här :)

Ni kanske har sett eller hört redan men 01.07 inatt kom min prins till världen :) berättar mer när jag kommer hem vilket blir imorgon hoppas jag. :) han vägde iaf 3220 g och var 51 cm lång. :) kram och hej

Äntligen är lilla killen här :)

Ni kanske har sett eller hört redan men 01.07 inatt kom min prins till världen :) berättar mer när jag kommer hem vilket blir imorgon hoppas jag. :) han vägde iaf 3220 g och var 51 cm lång. :) kram och hej

fortsätta blogga :)



Fick en kommentar av Angelica där hon frågade om jag kommer fortsätta blogga när lillen är ute och självklart kommer jag göra det.

Kommer inte bli en ren mammablogg där jag hela tiden skriver vad bebis gör och så vidare utan fortsätta som jag gjorde innan och nu, blanda vardagen med shopping, musik och annat. 







hoppas ni är med mig då också :)

typiskt

ja då har förvärkarna avtagit då... tack för det -.-

booooring

Jag har dödstråkigt :( Fredde är på fest med jobbet och syrran är inte här fast hon skulle och alla jobbar. Jag känner dessutom att jag inte vill åka någonstans själv ifall att det blir värre med värkarna. Under senaste timmen har jag haft 4 riktigt stora värkar som gjort ont och så men sen har de bara vart små sammandragningar. Inget att komma med alltså.

Därför är det bara att sitta hemma och typ.. göra ingenting?! TRÅÅÅÅKIGT !! När det är sånt fint väder ute vill jag också bada eller ligga på en strand eller gå i affärer eller ngt.. inte sitta hemma alldeles själv. blä :P


Förvääääääärkar och slemmis

Ja de sitter fortfarande i. Imorse har jag vaknat av att det gjort så ont neråt. Det ilar till och gör ont i hela nedre regionen så att man måste stanna upp ifall att man är uppe och går när den kommer. Det är inte skönt men vad ska man göra? haha. Nu när jag torkade mig efter toalettbesöket så var det slemmigt som fan så jag tror att slemproppen har börjat gått också *yihoo* :) Dock är det inge bevis på att bebis kommer snart för även om de säger mellan 7 timmar till 7 dagar så gick syrrans typ 1 månad innan medan sofias gick samtidigt som vattnet och 4 timmar senare kom ungen så det går inte att lita på för 5 öre :P Man känner iaf att man är på väg haha!

Till lillen





två nya pyamaser till lillen :') visst är de söta?


Barnmorskebesök och smärtor

Idag gick det faktiskt bra hos barnmorskan. JAg hade lägst blodtryck på länge (flera veckor) och det låg på 142/92 om jag minns rätt. Fortfarande inge äggvita i urinen vilket är super. Fick en ny tid på måndag nu då som vanligt. Hoppas bebis kommer i helgen dock ;) haha

sitter här fortfarande med massa förvärkar. Ilningar i magen, ryggen gör fruktansvärt ont och sammandragningarna fortsätter. Kan de inte sätta igång nu?? -.-'

Smärtor

Jag har haft väldigt ont inatt. Skrevet har gjort ont som satan och det har vart mkt svårt att gå när jag vart upp på toaletten och så vidare. Idag har jag haft stora ilningar neråt och "mensvärk" i ryggen. Har dessutom sammandragningar lite titt som tätt. Jag är glad att något känns, för det visar att något är på gång. Dock tror jag att det är falskt alarm igen haha så därför kan det lika gärna komma på en gång istället för att småfjanta såhär :)

Vecka 40 (39+0)



Nu är du inne i den vecka då du förväntas föda, men i själva verket är det bara ca 5 procent av alla barn som föds på den beräknade nedkomstdagen. Du får räkna med plus/minus två veckor och de flesta föder efter det beräknade datumet. Om du går in i vecka 41, fortsätter du dina kontroller hos MVC som vanligt och i vecka 42 görs en extra kontroll på sjukhus med ultraljud för att kontrollera att både mor och barn mår bra. Ibland kan det behövas hjälp med att sätta igång förlossningen, då sköts det på förlossningen/BB. Din kropp är förberedd med en uppmjukad och delvis öppnad livmoderhals och snart kommer barnet att vara i dina armar.

Ditt barn är nu ca 38 cm långt från huvud till stjärt och ungefär 50 cm från topp till tå. Det är nu redo att lämna sin trygga tillvaro i livmodern och börja sitt nya liv utanför. Det kommer att behöva all din kärlek och omvårdnad. Barnet är utrustat med över sjuttio olika reflexer, nästan allt fosterfett är borta och 15 procent av kroppen består av fett. Moderkakan lossnar från livmoderväggen vid födseln och navelsträngen slutar fungera samtidigt som barnet tar sina första andetag. När dessa första andetag tas, utlöser det vissa förändringar i hjärta och artärer som gör att blod leds till lungorna. Dina graviditetshormoner kan påverka det nyfödda barnet. Både pojkar och flickor kan ha svullna bröstvårtor och det kan till och med innehålla små mängder mjölk. Även könsorganen kan vara påverkade - blygdläpparna hos flickor och pungen hos pojkar kan vara förstorade. Det är normala avvikelser och försvinner efter ett kort tag. Det lilla barnet har vid födseln inte mindre än 300 ben i kroppen, medan vuxna har 206. Det beror på att vissa ben växer samman när barnet blir större.

 

min mage idag. Man ser ju ut som en tiger på magen men vad gör det? jag får världens finaste present för det hihi. Dock vill jag ha ut bebis nu juuuuuu :)

RSS 2.0