Morgonträning


Idag har jag reda hunnit med en massa! Jag har mornat hästarna (vilket innebär ut med hästar, packa hö,bära hösäckar och mocka åt Docka) Jag har krattat och sopat bort löv ute på gården vilket tog lite mer än en halvtimme och sen satte jag mig på motionscykeln och gav gärnet. Så mycket att jag spydde HAHA.. Tror att min mage ville ha lite frukost då (a) haa... Nu är det bra igen höhö


Nya kategorier

Jag skapade nya kategorier.

Bilder- Där lägger jag inlägg som har mest bilder och liten/ingen text och som inte passar in i någon av de andra kategorierna

Listor- Där hamnar utmaningar och andra listor som jag gör ibland :)

Vad ska jag vara?


Nu har man förberett allt inför imorgon i festlokalen. Nu ska vi bara lägga ut de sista imorgon innan alla kommer så är allt klart sen. Det känns bra och snyggt blev det ;) Jag är ganska taggad inför imorgon. Helst hade jag sett att man hade haft halloween typ nästa helg men förstår att det inte går haha. Jag har inte valt kläder eller vad jag ska vara heller. Har inte haft tid att beställa hem något eller gått på stan eftersom jag jobbat hela veckan (och veckor innan det) så ja... det blir som de blir helt enkelt haha!

Jag kommer väl med jeans och tröja och är bella i Twilight?! Funkar det?! hahahaha.

aja det ordnar sig !!
Firar ni halloween? ska ni klä ut er inför någon fest eller så? vad ska ni vara? :)


Fredag 30 oktober


Jag fattar inte vad det är med mig.
Jag som alltid har varit en nattuggla och hatat tidiga mornar. Senaste veckan har jag haft noll problem med att stiga upp vid 6 men jag har däremot lagt mig vid 9 på kvällen. NORMALT? ehm neeeeeej !! Kanske har det med praktiken att göra, kanske är det att det är så mörkt på kvällarna men ljust på morgonen ? jag har ingen aning. Jag vill iaf kunna hålla mig vaken tills 11 på kvällen haha.

Idag är det sista dagen på förskolan. Känns lite konstigt men jag har 1,5 kilometer dit typ och jag jobbar ändå rätt mycket där annars så jag överlever haha.

Idag efter jobbet ska jag, Nattan och Emma fixa i lokalen vi ska ha festen i. Det kommer bli askalas tror jag hehe! Hoppas bara det blir mycket folk och bra stämning så det inte blir massa bråk  och sådant som det lätt kan bli om det är mycket folk. Dessutom ska jag hitta kläder till maskeraden också. Har fan inte ens valt vad jag ska vara ännu (a) hehe! Det ordnar sig

Ha en bra dag sötnosar!

fixarn





Jag och Emma gjorde ett ganska stort skelett idag haha! Visst är vi duktiga? ;)


Sötast i världen


mamma och dotter...


sötastgosigastivärlden :D mössan har jag köpt också hehe!


Jag är utmanad

Fick denna roliga utmaning i morse från lollas hus

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord! Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma bokstav som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort. Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! Lycka till!

1. Vad heter du: Madeilene
2. Ett ord på fyra bokstäver: Möte
3. Flicknamn: Magdalena
4. Pojknamn: Mats
5. Yrke: Mattläggare
6. Färg: Mörklila
7. Klädesplagg: Midjekort jacka
8. Mat: Majskolvar
9. Sak i badrummet: Makeup
10. Plats/stad: Malmö
11. En orsak att vara sen: midnight sex? hahahha
12. Något man skriker: Mupp
13. Film: Moulin Rouge
14. Något man dricker: julMust (haha)
15. Band: Mtallica
16. Djur: Mus
17. Gatunamn: Medvindsvägen
18. Bil: Mustang
19. Sång: Madeleine

utmanar alla som vill :)

Onsdag

Onsdag är det idag och lungt på jobbet är det också. Har 10 barn just nu vilket är rena "semestern" eftersom de annars kan vara uppemot 40 + så ja, det är skillnad. Idag är jag hästledig eftersom någon annan tjej skulle låna Docka idag och det passade mig bra eftersom jag måste hem och städa lite granna innan Emma kommer och sen ikväll ska vi ha lite planering inför helgen ;) Fest på lördag ju haha! Har ni fått inbjudan? annars hör med mig eller Emma så ska det nog ordna sig!

vad ska ni göra idag då? krogen kanske?


Tisdag morgon

Jag älskar vanilj te ;)


Hejsan :)

Idag är det Tisdag och ännu en jobbdag står på schemat. Idag kommer det vara lite fler barn än igår men det ska nog gå bra det med. Idag ska jag även rida Docka, fixa med lite skolsaker, kanske åka till syrran och så tänkte jag att jag skulle hinna med att träna yoga med. Men får väl se hur dagens timmar räcker. Jag jobbar först till 4 så det kan bli lite körigt med tiden haha.


Svininfluensan


symtom


Ingen har väl undgått svininfluensan?
Har varit ett väldigt tjat om detta nu  i flera månader och jag tycker att den ena tidningen skriver värre än de andra. Vem ska man lita på? En tidning sa att vaccinet inte var farligare än andra influensavaccin och en annan tidning säger att vaccinet är farligare än svininfuensan.

Jag tror inte jag tänker vaccinera mig. Det är för många biverkningar och för höga risker och dessutom är det inte så många som dött och jag är inte direkt i största farozonen. Väntar gärna ett tag till med att se hur folk klarar sig och hur influensan sprider sig.

Hur ska ni göra??


God morgon

Hejsan hoppsan!



Nu är jag vaken medan alla andra sover känns de som. Det är ju höstlov för de flesta, inte för mig inte .. nej nej. Jag jobbar på som vanligt haha. Sista veckan det är praktik nu vilket är både bu och bä. Givetvis kommer jag sakna de små liven otroligt när jag slutat men samtidigt väldigt skönt att kunna få lite mer tid över på dagarna till träning, Docka och sådant!

Igår på bussen hände de sjuuuuuukaste! Jag sitter där helt ovetandes om att min kompis som jag inte sett på typ 2 år snart skulle hoppa på bussen och sätta sig brevid mig. HAHAHHAHA han hoppade på bussen och jag tyckte att jag käde igen honom men han sa inget och han hade blivit lite biffigare så jag vågade fan inte fråga om de var han. HAHHA så frågade han om jag var från stockholm och då sa jag ju givetvis nej och då måsta jag fråga om de inte var Andreas och han bah: ja och är inte du Madeilene? HAHAHAHHAHAHHAA HUR SJUKT ÄR INTE DET PÅ EN SKALA ?? hhahahahha! Sen satt vi där och pratade den lilla biten som var kvar av resan innan jag hoppade av hemma. Asså inte trodde jag väl att jag skulle träffa på honom där på Ybussen liksom. Nice var det iaf. Lätt dagens hahahhaa!


Ja vad händer idag då? Jo jobb först då till halv 5. Sen hem, byta om, dra till stallet och rida Docka och sen hem och typ sova. Thats my monday! Vad ska ni själva göra? :)

puss på er

Bra tv!

http://tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1292013&renderingsdepartement=2.48359
Team Ola kör Angels

http://tv4play.se/noje_och_humor/korslaget?videoId=1.1292041&renderingsdepartement=2.48359
Team Ola kör Its raining men

Shit va bra de vaaaaaaaaaaaaar !!!! :)

On the ybuss

Nu är man på väg hem efter ännu en helg i sthlm. Det har varit skitkul som vanligt fast man är skapligt trött nu kan jag lova. Och dumma jag tog en bulle fast jag inte är van kolhydrater :( nu har man ont i magen kan man säga men det går väl över hehe. Ja vad hände igår då? Man kan säga att tårarna rann under angels. Det var så sjukt bra. Ni såg väl? Jag hörde att jag syntes på tv men jag vet inte ja, det var säkert inte så farligt va? ;-) hehe. Jag kommer hem vid 8 så jag kan blogga mer då om jag orkar, annars blir det imorgon efter jobbet. Då kommer även bilder och mer info om båda dagarna :) vad har ni själv gjort i helgen då? puss och kram på er.

On the ybuss

Nu är man på väg hem efter ännu en helg i sthlm. Det har varit skitkul som vanligt fast man är skapligt trött nu kan jag lova. Och dumma jag tog en bulle fast jag inte är van kolhydrater :( nu har man ont i magen kan man säga men det går väl över hehe. Ja vad hände igår då? Man kan säga att tårarna rann under angels. Det var så sjukt bra. Ni såg väl? Jag hörde att jag syntes på tv men jag vet inte ja, det var säkert inte så farligt va? ;-) hehe. Jag kommer hem vid 8 så jag kan blogga mer då om jag orkar, annars blir det imorgon efter jobbet. Då kommer även bilder och mer info om båda dagarna :) vad har ni själv gjort i helgen då? puss och kram på er.

Då var det dags igen!



ja då var det helg igen och Stockholm står på schemat igen. Jag pallar egentligen inte hahah! Men det blir sista hegen på länge och det kommer bli sjukt kul så de kommr gå bra.

Minus- att jag måste gå upp 5 för att hinna med att göra mig klar haha!
- att jag egentligen inte pallar en tredje vecka

plus + det komer bli grymt kul
+får träffa massa underbara brudar
 + får känna av stämnigen i studion igen
+ att vi ska sova ¨på hotell. HEJ HOTELLFRUKOST !!
+ träffa ola igen ;)

ja ingen updatering imorgon då vad jag vet, men när jag kommer hem på söndag! :) ha en bra helg allihopa!


Planering

planering är de som gäller nu
*resor /tid
* boende
* packa


det är min fredag det.. gör ni då? :)

något bra på tv ikväll?

föresten

så är namnet klart nu

Det blir Andrea Olsson! Mellannamn vet jag inte men blir väl Madeilene ;) HAHAHAHHAHA *önsketänkande*


sötast i världen!!

FREDAG

Iag är det äntligen fredag. Shit vad jag har längtat efter att få sova imorgon. Visst nu verkar det bli stockholm igen haaaha men ändå ;) Förhoppningsvis går det en buss vid 12 eller så!

Idag är det sista paktikdagen för denna vecka. Skönt att det är fritids idag. Brukar vara lugnare men beror på såklart hur många barn det är. Aja måste göra mig klar nu...

vi hörs sen :)

Underlig morgon


När jag vaknade idag såg jag en älg på baksidan. EN ÄLG LIKSOM !! HAHAHAHAHA. Han/hon stod där och betade och betade och betade. Man får liksom känna sig hedrad att skogens konung väljer just min gård HAHAHAHAH. Möjligen gömde sig för alla jägare också. Hade gärna stängt in den i hundgården och låtit den överlevt där under jaktsäsongen men känns som om dörrarna kan bli liiiite för små för honom/henne hahaha.


Som om inte bara det var konstig morgon så insåg jag att jag hade vunnit biljetter till körslaget på lördag (HAAHHAHAHA). Jag tävlade igår på facebook och trodde aldrig jag skulle vinna. Jag brukar aldrig vinna liksom! Fick messet sent i natt och trodde jag drömde imorse när jag vaknade men efter en titt i inkorgen så låg det där. Dock är jag rädd över att det är någon annan som har messat xD Eftersom man skriver ut numret sådär i gbn.. aja bara hålla tummarna om att det inte är så HAHAHAHA

Hur ska denna dagen sluta?! Kanske vinner jag några miljoner på triss?! Den som lever får se... haha

Teckningar

Nu var det länge sedan jag visade några teckningar eller ens ritade över huvudtaget så jag passade på idag på jobbet medan det var lugnt och skönt haha. Blev först denna:


Tiger. Igår målade jag även Nasse och Nalle Puh. Har jag sagt att jag gillar att måla Disney? hehe

Sen målade jag denna lilla björn. Han fick vara med och supporta Team Ola han med och det var ju självklar ;) hahahhahahahha. Jävligt nöjd om jag får säga det själv haha!

 


Mycket att göra

Mina dygn räcker inte till känner jag. Jag jobbar, åker hem, stallet, sova! Day out and day in haha. Idag har jag bara hunnit åka till stan ochBlev i stan hos Kung Kent. Vad jag sett på bilder och hört rykesvägen så är han superduktig så det tror jag blir kanon. Är dock rädd att det ska göra ont eftersom jag ska gör på handleden men får se, den är inte så stor :)

Efter stan blev det stallet direkt och nu är jag hemma. Det var min dag det. Ja poängen med detta inlägg var att berätta att tatueringen är bokad och snart är den miiiiiin :D hehe


kika in på Kents hemsida :)

Tatuering



Tjenixen!

Nu fick jag mejl från Kung Kent om tatueringen och jag ska in i veckan och snacka lite med honom. Han hade en tid om någon vecka så jag hoppas att det blir snart. :)

Jag har dock kommit på fler tatueringar som jag vill ha (a) men en sak i taget hehe.


Måndag morgon

God morgon läsare!

¨Nu sitter man här, måndag morgon och har precis käkat klart. Ska snart borsta gaddarna sen är det snart dags för att cykla iväg till jobbet! Jag ska nämligen ta det lungt idag eftersom jag fortfarande är sjuk så jag behöver längre tid på mig att cykla hahah!

Idag slutar jag sent men det är okej för barnen är ju så underbara! hehe.

Imorse vägde jag mig också dessutom. Jag intalar mig alltid att det är 3 kilo plus på vågen för att inte bli besviken haha men idag visade den 1 kilo mindre än förra måndagen. SJUKT KUL !!! Jag är superglad. Med tanke på att jag blev sjuk i torsdags och råkade äta lite godis då (a), lite pizza i lördags och kanske lite strips igår. Nu är det såklart GI igen så de bara skriker om det hahah! Jag SKA klara det.

Körslaget 2

Igår åkte jag ner till Stockholm ENSAM haha för att gå på körslaget igen :) Jag träffade Alex, Martina, Emma, Pernilla, Moa och Alex syrra Amanda och hennes kompis där på Donken inne på centralen. Sen gick vi runt stan och satte upp 100 reklamblad om TEAM OLA haha. Det är engagemang det! Vi käkade på kungshallen och sen var det av på buss 1 till Frihamnen där vi träffade Rebecca, Emma och Jessica bland annat.
 

Där fixade vi skyltar och lite sådant och snackade en hel del med några ur kören medan vi väntade på att bli inläpta. Vakten kände igen oss tror jag för vi fick komma in med de lila biljetterna (alltså team olas släkt) istället för att vänta till sist OCH vi fick sitta med deras släkt också ;) Helt jävla nice!

Som vanligt körde vi en massa ramsor och ägde ut hela publiken fast vi var typ 20 pers istället för 65 som vi tydligen var förra veckan. Ni som kikade på tv hörde väl oss? ;)



Natalie sjöng de bra och vi ägde som sagt. Väl ute dansade jag och Moa lite foxtrott (det va kallt?) och Emma körde lite stagedive hon med. Vi skrattade som sjutton hahah. Länge sen som jag hade så kul som igår hehe.

hahahahha ola i slutet på bilen var tamefan roligast HAHAHHHA energi á la Ola e nice ;)

TACK ALLA SOM VAR MED :)


Startklar

Då var man helt klar då! Vad ska man nu göra i 2 timmar? hahah

I just looove Tradera

Jag verkligen gör det :) Man hittar så mkt fynd. För att inte tala om tågbiljetter exempelvis. Sista minuten för mig till Stockholm går på 300 cirka. Vanligt kostar den typ 400-500 kronor ENKEL. Det är en av anledningarna till varför jag åker bussen istället. Den kostar bara 200 kr enkel. Nu budade jag på tradera istället och denna gång slutade den på 105 kronor. RENA KAPET !! De var ju billigare än både buss och tåget i normala fall. :)

Dock är jag lite arg på sj. Sist jag bokade sista minuten valde jag sms-biljett ifall man skulle komma till station så sent att man knappt hann skriva ut biljetten. DÅ NÄR JA VALT SKITEN står det att smset kommer 16-24 timmar efter jag valt det. DÅ ÄR JAG HEMMA FÖR LÄNGE SEDAN!!! Då ska man inte ens få välja sms-biljett tycker jag. Denna gång valde jag istället e-biljett (för sj-automaten i stan brukar alltid krångla). Då är det fel där också. Jag måste logga in och bekräfta resan för att få ut biljetten MEN jag kan inte logga in och göra det för jag har inte behörighet att ändra/boka om resan då det räknas som sista minuten?! SNACKA OM OND CIRKEL !!!Nu vet jag inte om det går att ta ut biljetten i sj-automat ändå eller hur fan jag ska göra. Jag ska ringa till sj sen och höra. Om inte annat så de fixar till den onda cirkeln haha

men ja, tradera är bra ;) hahahah


Lite ny inredning

Har fått upp lite ny inredning nu som jag tänkte visa er.



Fick hem en liten kökssoffa men köpte två kuddar till den. Dock är kuddarna liiit för stora men hellre det än inga alls för den är rätt hård. Kuddarna kostade 100 kronor styck på DollarStore och är jättesköna!

Känner ni igen denna duken? Har en likadan fast svart/röd. Köpt på Dollarstore på rea. Kostade mig endast 10 kronor. Det är fynd ;)



Hittade en liten griffeltavla som passar perfekt i köket. Kostade bara 20 kronor på Dollar. Kritor fick man till!


gamla fula hyllan...


Tog bort den gamla hyllan som satt där och då blev det lite tomrum. Det fyllde jag upp med vackra tavlor på delfiner och en haj. Korten och ramarna är köpta på IKEA

 
nya hyllan i hallen :)

 

skohyllan. Skohyllan + hattyllan + hängaren är köpt på Jotex.se för en liten peng. Under 500 kr iaf :)


Madde testar

Trots godisförbud och träning oh vette sjutton allt jag sysslar med så var ja tvungen att äta ngt gott igår. Vem fan vill tugga på en gurka när man är sjuk liksom?! Just det. INGEN.

Jag köpte Ahlgrens rosa rattar (kan jag äta med god anlednig, pengar från påsen går till rosa bandet)





såg även att Fazer har gjort Dumle till chokladkaka. Att den sega kolan i orginalen här istället är rinnande kola á la Center. Den smakade dock Dumle me Dumle orginal ska vara små bitar i papper med seeg kola. :P

Har ni provat dessa? Vad tycke ni


RÖSTA



NI glömmer väl inte att rösta på TEAM OLA imorgon på KÖRSLAGET på tv4?!

Ola och hans manskör kommer ut som start nummr 3.

Ring till 099-40203
eller sms:a OLA till 72400

på lördag uppträder Team Ola med låten Natalie ;)

körslaget imorgon lördag på tv4 klockan 20.00 alltså!!


Fredag

hahaha idag var det ännu värre än igår när jag vaknade. Visst inte lika tung i skallen och inte ont i halsen men jag är så hes att jag knappt kan prata och jag kan inte heller andas genom näsan haha. Men knapra på Stepsils och sniffa Otrivin känns som en bra ide idag. hehe

får se hur mkt jag orkar uppdatera! :)
ha en bra dag allihopa
kramar

Sjuklingen med nya skor

Inatt vaknade jag flera gånger av att jag inte kude svälja riktigt. Det liksom sved till en massa. När jag sedan vaknade så var jag täppt i näsan och det gjorde ont i halsen. Jag åkte till jobbet ändå men fick åka hem nu efter halv 1 för jag var så dålig. Nu är det alvedon, honungste och vila som gäller. Vill vara bra i helgen asså.


Idag kom även mina skor från skopunkten som jag köpte i måndags. De var superfina och jag kunde ha dem :)
 

Eftersom skopunkten har erbjudande (ta 2 & få ½ priset på ena eller ta 3 och få billigaste paret gratis) Så betalade jag 149 kronor för ena paret och bara halva priset på det andra paret :) Det blev alltså 262 kronor med frakt vilket är superbilligt :)


Melodifestivalen 2010


Idag kom det ut vilka bidrag som ska vara med i melodifestivalen
:) Ola fick med en låt, sjukt spännande att höra den. Ska han vara med? Hur låter låten? Vem tycker han annars ska göra hans låt?

24. "Unstoppable", text och musik Dimitri Stassos, Alexander Kronlund, Hanif Sabzevari, Ola Svensson

vad tror ni? kommer ola vara med själv?


bloggtorka



har lite av bloggtorka just nu men jag försöker få igång verksamheten igen haha ;)

Stagedive

Ola har länge velat göra stagedives och nu i lördags gjorde han det hahah!



"det sista jag ser är olafamiljen"

"en gång till"

"en sista gång bara"

HAHAHAHHAHAHAHHA

Min söta systerdotter !!

Nu har jag en liten rast och jag måste passa på att lägga ut bilden på min lilla gotös (okej inte min men ni fattar)



Hon var 51 cm och vägde 3620 gram när hon föddes den 10 oktober 2009 :)
Jag älskar henne av hela mitt hjärta fast att jag inte ens har träffat henne än. galet! hehe


edit.. jag råkade skriva 2620 istället för 3620 AHAHHAHA sorry.
hahaha kan fan inte stava heller.. :P

Måndag

God morgon, god morgon :)
allt bra med er? själv mår man toppen (börjar känna av lite förkylning men hoppas de försvinner). Är på förskolan nu och väntar på att barnen ska komma in :)

vägde mig och mätte mig imorse MEN jag hittar inte mitt papper som jag skrivit ner alla andra resultat på så jag vet inte exakt hur mkt i vikt och cm jag gått ner. Måste leta vidare när jag kommer hem , annars vet jag inte vad jag ska göra.

DOCK vet jag att jag gått ner lite :) både på kg och cm vilket känns helt underbart hehe. Första veckan förlorade jag 2 kg i vikt och ja, cm återkommer jag med som sagt :)

ha en bra dag allihopa!

kramar

Bilder










hemma igen

Hejsan!
Nu är jag hemma igen efter helgens bestyr i Stockholm. Igår var jag ju på körslaget med Emma,Charlotte, Rebecca och typ 30 tjejer till hhe. Var sjukt kul och grym stämning. Jag berättar mer senare när jag fått mer bilder.

inte nog med att allt var sjukt kul igår med körslaget och allt det. JAG BLEV MOSTER igår till en liten flicka vid 15.50 :) jag sa ju att de skulle bli en tjej ;)


Idag är det vila som gäller, ladda inför en ny vecka :)


bjuder på en liten bild från igår :) det var sjuuuukt kul !!


Träning och sönderhackade fingrar

Hejsan! Nu är det lördag förmiddag och Emma och jag har varit vaken ett tag ska ni veta. Vaknade vid 8 och gick en promenad runt Österskär då. Rundan är på 4 km och tar ca 45 minuter att gå. Vi käkade frulle när vi kom hem och sen har vi tränat på crosstrainern. Jag tränade 5 km på 20 minuter ungefär vilket jag inte är nöjd med men det var ändå första gången jag tränade på en crosstrainer riktigt så haha. Det blir väl bättre nästa gång ;)

Igår gick vi också en långpromenad på 4 km. Jag kommer väga 10 kg när jag kommer hem?hahaha

akta er :P (och ja jag hackade mig själv i fingret sen...)

gott eller hur?!

emma var taggad för lite mat..


Igår käkade jag och Emma tacos. Sjukt gott. Jag skippade dock både bröd och chips ska ni veta :) Jag är faktiskt stolt över mig själv där. OCH jag åt inge godis när emma satt brevid och mumsade på massa gott. Men jag åt faktiskt godis... men 70 % choklad istället ;)


nuuuu sitter jag bara och väntar på ett samtal från linda och jon där de säger " grattis du har blivit moster" hahahahah men de tar ju sån tiiiiid .

ingen bebis idag

ingen bebis idag.. hon ska få sova inatt så ska de sätta igång henne imorgon så förhoppningsvis är jag moster imorgon :D


Stockholm

hejsan allihopa :) nu sitter jag på Emmas jobb "småglin" i åkersberga.. eller stavar man åkesberga? haha sorry men i really dont know. Nu ska vi vara här tills de stänger vid 7 så det blir till att ta emot kunder och prata lite skit :) Sedan blir det hem och kika på idol hehe. Var meningen att vi skulle gå spökrunda i gamla stan men jag har inte fått något bekräftelse-mejl så vi kom nog inte med på listan. Men det hinns ju med än ;)

 imorgon är det lite annat som ska göras. nämligen körslaget och lite annat roligt :D

ja vi hörs mer senare!!

kramar

och nej, jag har inte hört något mer av /om Linda. Hon ligger förhoppningsvis och krystar ut ungen nu haaha

On the road again

Nu är man på bussen på väg ner till sthlm igen då haha. Känns som om jag mer eller mindre bor där nere nu hehe. Men ska bli nice att träffa emma igen och imorgon blir det körslaget med massa goa töser :) en annan rolig sak är att syrrans vatten gick igår och de ska in på förlossningen nu vid 10. Jag blir Asså moster idag förhoppningsvis :) jag hör av mig så fort jag vet ngt mer :) ha en bra dag sötnosar puss

On the road again

Nu är man på bussen på väg ner till sthlm igen då haha. Känns som om jag mer eller mindre bor där nere nu hehe. Men ska bli nice att träffa emma igen och imorgon blir det körslaget med massa goa töser :) en annan rolig sak är att syrrans vatten gick igår och de ska in på förlossningen nu vid 10. Jag blir Asså moster idag förhoppningsvis :) jag hör av mig så fort jag vet ngt mer :) ha en bra dag sötnosar puss

Torsdag

Hemma igen efter ännu en jobbdag! Det gick bra idag men jag tror alla barn tycker det är dags för helg snart. Alla var allmänt stimmiga idag så mitt huvud typ skriker så det är skönt med lite tysthet nu hahaha.

 
Jag var så glad i morse när jag vägde mig. Jag har gått ner 1.5 kilo på 3 dagar (mån-ons) VILKET är typ mer än jag gått ner på 2 månader annars. Nu jävlar ska de väl gå vägen haha eller?!

Kvällen kommen

Åh nu är man hemma igen efter stallet. Det blev längre än väntat haha me tränig e alltid bra ;) Jag och sofia red ut i skogen och sen fixade vi vatten i hagarna och sen nattade vi dem också. Nu är jag helt slut i kroppen.


Nu kikar jag på bonde söker fru. Per-Jörgen kommer ju härifrån :) och jag kan säga att han kommer komma vidare ;) haa

PREMIÄR



Ikväll börjar säsog 6 av Desperate Housewives och SOM JAG HAR VÄTAT !!! hehe

Ni minns väl hur det slutade? Att Mik vänder slöjan på sin fru men man fick inte se om det var Susan eller om det var Katherine. SPÄNNANDE !!!

Missa inte ikväll klockan 21.00

Paket från cdon.com



äntligen lite bra musik till träningen :) Många av dem är nämligen billiga just nu. Bara 49 kronor /skivan (skiva 1-7 tror jag att det var..) så jag passade på :)



råkade bli en till bok som sagt (a) haha. Inte meningen men fick den bara för 19 kronor, då är det klart att man slår till ;) hhe. Hoppas den är bra.



ÄNTLIGEN kan jag se dessa filmer. Bra att man får köpa en dubbeldvd för 69 kronor när man handlat för 200 kronor.


Tisdag

Dagens jag i köket =)


Idag har jag hunnit me massor av saker. Jag har diskat och tvättat och vikt tvätt och mamma dammsuger just nu hela nedervåningen. Hon vill det och inte tacka jag nej inte ;) haha.

Jag fick hem mitt paket från cdon idag också :) Visar er senare!


Om seansen

Hejsan!
Idag tog jag ledigt eftersom mamma är här idag men jag jobbar in den dagen någon annan dag så det är lungt :) Igår var vi som sagt på storseans med terry och de var intressant. Han hade inte fel en enda gång :O Jag blev helt chockad. Jag eller mamma fick tyvärr ingen kontakt men det var lika kul ändå. Man blev sjukt berörd ska ni veta. Han fick fram en liten tjej som dött på sjuksängen och hennes mamma satt i publiken. Den lilla tjejen berättade att hon hade det bra nu och det var bäst för henne att dö för om hon hade överlevt hade hon inte kunnat fungera normalt. Sen berättade hon även att hennes gravsten var sned och det berodde på att änglar hade stått på den så den hade blivit sned. Då brast det för mig haha. Jag fick tårar i ögonen och jag bara led med mamman som trolige kände glädje ändå. Sen berättade flickan att hon skulle få änglavingar nästa vecka. Sjukt rörd man blev dårå?!

Ja det var magiskt igår ska ni veta :)

En rolig sak dock,när man visade biljetterna för att komma in så satt Terry där i ett bord brevid och ja, sålde böcker eller vad han gjorde. Då var det bara jag och mamma där och då kollar han på mig och säge "åååååååh what an energi " Jag vet inte om det är negativt eller positivt haha men troligen positivt ;). Det var lite kul tycker jag hehe.

Nu vill jag boka en privatseans. Där får man iaf konakt :)

storseans


Hejsan. Nu har man kommit hem från jobbet och ska strax äta. Mamma är också här vilket är superkul hehe. Jag ska typ bara äta sen dra iväg till Bollnäs för att gå på seans med Terry Evans från programmet "det okända". Ska bli extremt roligt eftersom jag alltid har vela gått på en seans men har inte gjort det ännu. Sen så hoppas man självklart att man får "kontakt" men eftersom att det är en storseans med typ 200 pers så är chansen ganska liten att det blir just jag som får någon hälsning. Men man vet aldrig haha. :)

Hoppas ni har en fantastisk måndag!
kramar

spännande vecka

I veckan som kommer händer det mycket ska ni veta

* Ska på storseans på måndagkväll i bollnäs. Ser jag verkligen fram emot :)
* mamma är här på tisdagen vilket inte händer ofta tyvärr så det ska bli roligt
* väntar paket från cdon.com och massa kort jag framkallat
* fredag-söndag spenderar jag i stockholm med Emma, Charlotte och Rebecca (och massa andra tjejer och Ola)
* ska på körslaget på lördag :)

lungt



idag är det en riktig slappdag!

Söndag 4 oktober

God morgon!

Jag var pigg och alert och klev upp vid  8 idag jag. Jag mätte mig runt kroppen och jag vägde mig. Vi ska inte tala om resultaten för de var PISSIGA. MEN nu ska jag köra efter GI imorgon. Jag vet att jag går ner mkt på det snabbt... Nu ska jag klara det. Minus 10 kilo på 3 månader. JAG SKA KLARA DET !!!! haha

Vad är era planer idag då?
Jag ska träna, rida Docka, göra klart herbariumet (har en sak kvar att göra..) sen ska jag väl kolla på film. De är ju söndag ;) hehe


Team Ola

OLA.VAR.BÄST !!! :)

jag är jäääävligt stolt över honom!

åh nästa vecka får jag uppleva det i studion!

Myskväll


Sitter här med ett glas vin och väntar på att körslaget ska börja :) Ola var riktigt fin ikväll faktiskt. Hoppas det låter bra också haha! Marcus och Malin är här. Vi har käkat tacos och ska nu kika på tv som sagt.

Hoppas att ni har det bra :)
kramar

Hej virus, gift dig med mig


Åh jag hatar virus. Det är som att det står "hej virus, gift dig med mig" i min panna. Ni minns kanske alla mina problem med min stationära dator? När jag köpte denna laptop fanns det med Norton antivirus så jag har varit skyddad men det gick ut igår eller något. IDAG när jag satt och skulle starta mitt herbarium för att göra klart den allra sista punkten. Då kom det helt plötsligt upp massa massa virus. Det kom upp varningar och en trojansk häst hade laddat ner antivirusprogrammet "antiviruspro 2010". Det är bara ett fejkat program som låter folk tro att de har virusskydd men som inte alls fungerar asså. Det går inte heller ta bort manuellt och det är 8/10 på danger-skalan. Det vra inte kul att se liksom. Då googlade jag lite granna (tack och lov för internet) så jag fick tag på ett "removeprogram" som ska ta bort detta program.

Nu har det tagit bort antivirusetprogrammet och den letar igenom datorn efter virus.. hoppas att allt försvinner nu fan pallar inte med virus

och ja, jag har nytt virusprogram från och med idag.. TELIA.. hoppas fan de funkar!!


KÖRSLAGET





Ni röstar väl? :)

Musik: Viva la vida - Coldplay
RING OCH RÖSTA: 099 - 402 05
SMSa OCH RÖSTA: skicka OLA till 72 400


Lördag

Idag är det lördag och jag har inte haft någon sovmorgon och jag har inte legat och slappat. nej nej. Jag gick upp kvart i 8 och traskade iväg till stallet med Boyen för att ge hästarna frukost. Var hemma igen vid 9 så det tog lite över en timme så det var helt okej. Käkade frulle när jag kom hem sedan har jag legat i sängen och vilat lite däremot ;) haha. Nu ska jag fixa klart herbariumet, läsa lite ut skolbok och plantera blommor ;) Har massa skott som behöver sättas i krukor och ikväll blir det körslaget med TEAM OLA !! Ni missar väl inte? haha

Mer cdon...


Jag shoppade från cdon bara häromdagen men idag när jag såg på tvreklam så kom reklam för Bodywork-skivan upp och jag insåg genast att det är superbra musik till träning. Om inte annat att lägga in på mp3n när man är ute och springer :)

Det råkade även bli en bok (ooooops ) och en film hahahha.

fullspäckad fredag

Dagen idag har varit fartfylld men inte så värst spännande. Var på begravning imorse. Det gick bra men ingen hade sagt att det skulle vara ute så jag var way to lite klädd haha. Det gick bra ändå ska ni veta. Skyndade mig hem och lastade Docka för att åka in till veterinären och få vaccination. Det gick också bra.

Nu sitter man här hemma och har precis slängt iväg en beställning av lite bilder. Ska framkalla massa bilder från olaspelningar, på mina djur och mig själv och massa kompisar och så :) Borde få dem i mitten av nästa vecka vilket är heeelt okej för mig hehe :)

Vad gör ni ikväll då?

fitnessyoga


Idag blev det lite yogaträning 1 timme. Mina lårmuskler är dock ganska skadade sen träningen igår HAHAHA jag kunde knappt cykla idag. Så illa var det. Men jag tänkte att det kanske blir bättre av mer träning?! haha så jag körde stenhårt på alla benövningar idag med. Gick väl sådär haha.


Klänningar till rea

 
Dessa två klänningar har funnits ett tag på H&M's hemsida och nu finns de till tokbillig rabatt. Nämligen 98 respektive 99 kronor. Finns inte så många storlekar kvar så vill ni ha ett exemplar så passa på!

Madde rastar

Hejsan läsare!

Nu sitter man här på förskolan och har rast. Skönt att vila huvudet lite hehe. Jag slutar 4 idag så det är en stund kvar men det kommer gå fort idag har jag en känsla av. Så fort jag kommer hem ska jag byta om och dra till stallet för att rida Docka. Sen blir det till att åka hem och träna yoga eller någon annan dvd, duscha och sen snabbt till datorn för att göra lite arbeten.

Hur ser eran torsdag ut då? :)

kramar

RSS 2.0