Träning och sönderhackade fingrar

Hejsan! Nu är det lördag förmiddag och Emma och jag har varit vaken ett tag ska ni veta. Vaknade vid 8 och gick en promenad runt Österskär då. Rundan är på 4 km och tar ca 45 minuter att gå. Vi käkade frulle när vi kom hem och sen har vi tränat på crosstrainern. Jag tränade 5 km på 20 minuter ungefär vilket jag inte är nöjd med men det var ändå första gången jag tränade på en crosstrainer riktigt så haha. Det blir väl bättre nästa gång ;)

Igår gick vi också en långpromenad på 4 km. Jag kommer väga 10 kg när jag kommer hem?hahaha

akta er :P (och ja jag hackade mig själv i fingret sen...)

gott eller hur?!

emma var taggad för lite mat..


Igår käkade jag och Emma tacos. Sjukt gott. Jag skippade dock både bröd och chips ska ni veta :) Jag är faktiskt stolt över mig själv där. OCH jag åt inge godis när emma satt brevid och mumsade på massa gott. Men jag åt faktiskt godis... men 70 % choklad istället ;)


nuuuu sitter jag bara och väntar på ett samtal från linda och jon där de säger " grattis du har blivit moster" hahahahah men de tar ju sån tiiiiid .

Postat av: Jessica

oj, är inte avundsjuk på henne om hon ska bli igångsatt, dom jag träffat som blivit det har de alltids tagit tid och gjort jälvigt ont, lättare att de tar tid tror jag än om de sker "naturligt" hoppas allt funkar för henne, spännande!!!!!!

2009-10-10 @ 17:12:24
URL: http://www.jessicab87.blogspot.com


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0