komplimanger

Föresten har jag fått många komplimanger på sistonde.. sjukt roligt!

Tack alla underbara personer :)

Midnight fantasy

Jag köpte juh en ny parfym på taxfreen i helgen och denna gång blev det Britney Spears - Midnight fantasy. Jag har redan britneys första fantasy och den är min absoluta favoritparfym så jag misstänkte redan att jag skulle gilla denna. När jag väl luktat på den var jag som fast haha.

My new love!






Midnight Fantasy från Britney Spears lanserades 2007 och är mörkare och mer sensuell än den första Fantasy. Den har en mjuk förförande doft av hallon, nattorkidé och vanilj

Toppnot:
hallon, plommon och svarta körsbär
Hjärtnot: fresia, iris och nattorkidé
Basnot: vanilj, mysk och amber

underbara barn :)

Idag var turen på min sida iallafall, glad över att man har en magkänsla! Jag fick för mig att jag hade blivit bortglömd från VFU'n eftersom jag fortfarande inte hade fått någon praktikplats fast sista dagen att få en plats var imorgon. Jag mejlade då den ansvarige för VFUn idag och hon mejlade tillbaka och mycket riktigt var jag bortglömd haha. Jag fick iallafall en plats på Gläntans förskola här i Harmånger. Känns bra! Nära och bra ; ) Drömde om ungar inatt och jag vill fan dit nu haha!




Ska skriva klart min uppsats om mig själv nu sen ska Minna läsa den och sen ska jag skicka in den! Hoppas fan den duger annars avlider jag, så länge som jag har suttit med denna haha.












hoppas ni mår super :D


skoldimman

God morgon, har inget vettigt att skriva så jag kilar nu.. in i skoldimman

hare bra

kram

dokumentärer

Sitter här vid datorn och kollar lite på tv samtidigt.. Nu kollar jag på ett program på femman om missbrukare. Var igår med, då var det om droger och spelande. Idag är det om sexmissbrukare. Har sett detta program förut hehe. Intressant att se hur behov kan bli sjukdomar. Tråkigt är det självklart, hoppas dem blir botade!

Vad gör ni denna kväll?


Dagens



Skjorttunika- okänt märke
Leggins- Gina Tricot
Bälte- Gina Tricot

Båtresan

Hello!

Nu har jag tagit en paus från skriverierna en stund! Jag kommer ingen vart känner jag. Om någon timme eller imorgon ska jag bara skriva tills fingrarna blöder haha. Då läre det iallafall bli något! Ola var in en stund och bjussa på lite svar, nice :) Var ett tag sedan man fick så att.. hehe

Nu tänkte jag visa lite bilder från resan, har inte så många bilder från själva båten eftersom kameran strejka och jag var inte uppe så länge på lördagen heller, mådde inte alls bra :( haha.

blir små bilder för det tar sådan tid att ladda upp!
Enjoy

 spänd på att åka x)





 hade jävla  kul på bussen ner ska ni veta! Ja skratta så himla mycket

 hytten var fin x)

 mariehamn :)



 utsikten var fin :)



 hem var alla mer eller mindre döda xD



mitt shoppande var jag nöjd med x) kommer med recension senare när jag testat dem hehe
Det var iallafall midnight fantasy av britney spears. Hade faktiskt aldrig luktat på den men den luktar verkligen jättegott! en ny favorit helt klart!. Köpte även lite ögonskugga-penslar och en kit med smink för brunetter innehållande ögonskugga, rouge och läppglans och sen ett paket med två läppstift i rosa för brunetter ;) Två sista båda från Loreal

Tack alla som var med, sjukt rolig helg

Danne, Erik, Chrille, Peter, Jonas, Jonas, Danne, Fredde, Erika, Malin, Johanna, Tobbe, Sammy, Melinda, Peter, Patrik och Micke.. tror ingen är glömd nu haha! TACK för en rolig helg ;)

Måndag

God morgon!

Nu har man lite tid för datorn. Jag gick nämligen ut på en långpromenad med Boyen direkt när jag vaknade, man blir så mycket piggare då och så är det skönt att man vet att man redan rört på sig, man kan sitta här med samvete ;) haha
Idag ska jag packa upp sakerna från resan, städa undan lite tvätt och så ska jag skriva klart en uppgift till skolan. Uppgiften är att skriva "hur jag blev jag" och visst, egentligen är det inte så svårt, bara skriva om hur min uppväxt var MEN man ska skriva på ett sociologiskt sätt, inte personligt och HUR FAN gör man det när det handlar om mig?! Och man ska även referera till litteraturen oh föreläsningar. Svårt svårt! Men jag är envis så det ska nog gå ;) eller hur?! haha

Själklart kommer en rapport från helgen med ; )

Puss och kram vi ses på stan!


Jag bara undrar

Fan! här sitter jag och klockan är mycket! Jag blir less på mig själv haa men nattugglan inuti mig vägrar att lyssna -.-'
Idag fick jag föresten höra att jag var " så fucking hot" haha. Hur tar man in en sådan mening? jag bara undrar

home sweet home

Hello! nu var man hemma då, trött som ett as haha, eller rättare sagt seg!

Bilder och info om resan kommer imorgon, nu ska jag slappa vidare

vi hörs :)

online på bussen

men hello!
Här sitter man på bussen på väg ner till båten. till det roliga! Dock har vi roligt redan nu haha, Har redan ont i magen pga allt skratt, undra hur det kommer bli ikväll? haha eller innan jag är hemma imorgon kanske jag har sexpack ;)

Ja nu måste jag kolla ola.cd lite innan jag ger bort dator igen

puss och kram på er och ha så superkul ikväll :Donlineo

packning

Jag vill börja med att säga FÖRLÅT för att jag vart så tråkig den senaste veckan men man orkar verkligen inget mer när man är i skolan, kommer lixom hem så sent och då vill man gärna göra annat också än att sitta vid datorn!
Nu sitter man här och ska klä på sig och packa inför ålandsresan och så kommer man juh hem imorgonkväll då! Jag hade verkligen tänkt att blogga då när jag kommer hem men man vet aldrig hur man mår, troligen supertrött och jättebakis. HAHA!

Vi får väl höras lite senare :)
kraaam

En bra fredag :)

Tänk att man känner sig så totalt lost efter och under denna campusvecka så ni anar inte. Man har noll liv känns det som, man lever lixom i sin egen lilla bubbla av skola, arbeten och tågresor. Hemskt! haha. Nu är det iallafall över för denna gång och man kan komma in i vardagslivet igen känner jag. Jag känner dessutom att jag inte hängt med så mycket i den allmänna världen, kring nyheter och så tänker jag på i första hand. Vad har hänt ute i världen? vad har hänt i bloggvärlden? Förstår ni då hur lost jag känner mig?! haha

IALLAFALL! fick jag jättebra betyg på två inlämningsuppgifter av lärarna :) Jag är så glad så ni anar inte. Jag blev ännu gladare över att dem gillade min text, hur den var skriven och uppbyggd. Speciellt eftersom jag anser mig själv som en dålig skrivare (även fast jag vet att jag klarat av höga betyg pga det men det sitter i ändå... om ni förstår...) Så ja, denna fredag blev bara bättre och bättre :)

Hade dessutom flyt på resan idag, behövde inte betala resan ner till skolan eftersom dem inte kunde ta korten så jag behövde inte ens betala varken på bussen eller på tåget. Dock betalade jag resan hem som totalt gick på 80 kronor ca. Vilket betyder att jag tjänade in 40 kronor PLUS att vi fick sluta tidigare. EN BRA FREDAG med andra ord ;)

Hur har ni haft det idag? :)

hemma igen då

Hejsan!

Nu sitter man vid datorn igen då hehe. Kom juh hem vid 5 idag faktiskt men har spenderat lite tid med mamma också ;) Lite skönt än att bara komma hem och se henne någon sekund för att man sedan ska sova ^^
Idag gick det iallafall bra, hade snyggläraren idag ;) Jag kan inte säga att jag tyckte det var tråkigt 8-) haha

Imorgon är det äääntligen fredag! yes haha

sovmorgon

Nu ska jag äta frukost sen vid 9 ska vi åka till skolan. Börjar halv 11 idag så vi börjar med en kort lektion, ett seminarium och sen efter det så har vi 3 timmar lång lektion a la gympa typ. Ska bli intressant haha.

Vi hörs väl när jag kommer hem ,vid 6-tiden

kram på er

jobbigt värre

Hello bloggläsare!

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör i dagens läge haha. Inte nog med att man har huvudvärk och knepig i magen, man är dessutom på dåligt humör pga gruppen. Var ett "missförstånd" som gör att jag troligen kommer få sämre betyg -.-' Har mejlat seminarieläraren och bett om andra uppgifter så hoppas det löser sig men just idag när jag fick höra det blev jag inge vidare glad över! Dessutom att det jag renskrev igår INTE alls ska in till någon lärare. Då hade jag lika gärna kunna gett fan i det! *suck* Näe så idag var jag inge vidare glad! Troligen inte imorgon heller haha men vi får hoppas på det bästa :)

Nu ska jag faktiskt bara slappa och ta vara på tiden som hemma och "ledig" HAHAHA. Ska kolla igenom papperna ikväll innan jag lägger mig för att se vad som ska med och vad vi har för något! haha.

Ett stort plus är att vi har sovmorgon imorgon ;) Börjar 11, naaaajs!

hörs lite mer senare.. pussen

Orörd choklad

föresten vet ni?

Det ligger två rutor choklad brevid mig men jag tittar inte ens åt dem, är inte sugen! Visst är jag duktig? haha

klar

NU ÄR JAG KLAR! Känns bra! Min hjärna var verkligen inte i form för detta kände jag så det blev som det blev. Bättre än att inget alls kommer in eller hur?! :)
Nu vet jag dock inte vad jag ska göra. Är inte trött för att sova men inte alert för att göra något! Är man en zoombie då? haha

Ska iallafall läsa lite bloggar ;)
kraam på er

min dag...

HEeeello!

Vet ni? jag känner mig yr som en boll.. asså det är inte klokt vad information man får in på en dag när man är i Gävle. Man trodde inte så mycket information fick plats i en hjärna haha. Idag på dagen hade vi rörelse, så vi hade massa lekar (vilket var skitkul) och så hade vi lite information och nytänkande kring hur man får in mer rörelse i lekar och lektioner. Jag tyckte det var intressant och ja gillar läraren Anna stenhårt! Dem lektionerna ser jag fram emot. Nu tills nästa gång vi ses ska vi skapa en ny lek eller så för förskoleklass, kan bli intressant att se hur vi får till en sådan haha.

Sen på eftermiddagen hade vi skrivande. Vilket också var himla intressant för Helena var bra på att prata och jag gillar juh att skriva även om jag gärna inte kanske skriver superviktiga uppsatser och så men gärna blogg och sättet vi fick lära oss idag (som vi läst om i en bok...) är skitbra, får verkligen igång ens tänkande! Kan förklara mer om det sedan haha.

Fick dessutom veta att jag ska renskriva ett grupparbete idag tills imorgon för vi ska ha det på seminariet imorgon, känns juh bra! NOT! hahaha. Jag ska alltså skriva massa på enstaka ord (eftersom jag skrev några meningar när jag antecknade..) Kan bli intressant men det blir som det blir, vi ska inte lämna in det tror jag, bara diskutera men lika bra att göra det snyggt på en gång!

Ja det var min kväll, efter det är jag nog mer eller mindre död!
Vi hörs lite senare!

kram på er

God natt

Nu mina vänner, ska jag nog stänga av datorn och gå och lägga mig. Jag ska fixa lite saker innan och jag behöver sömn om jag ska orka med morgondagen. Hoppas på det bästa iallafall! Håll tummarna över att jag inte spyr något mer! Känns lite konstigt i kistan än måste jag säga men det går nog bra ;)

kram och god natt på er

Tråkigt

Har jag sagt att jag har tråkigt? haha

yogapass



Nu har man precis avslutat ett yogapass med mamma. Fick med henne då jag tycker att yoga är skönt samtidigt som man bränner kalorier :) Man behöver inte anstränga sig så himla mycket samtidigt som man känner hur delarna i kroppen jobbar haha. Ultimata träningspasset ;) höhö. Det var iallafall hur skönt som helst även om mamma som är lite ovan att träna tyckte det mest var jobbigt haha, stackarn!

Nu ska jag kika vidare på datorn sen börjar det bli dags att göra sig klar inför morgondagen. Ska duscha och fläta håret och så tänkte jag! Dessutom fortsätta läsa min bok ;) En erotisk novell (ops!) hahaha

Klar

Nu har jag iallafall läst klart boken *yihoo* Nu har jag inga fler böcker att läsa förrän tills vecka 43, iof lika bra man läser till veckan så har man det gjort hehe. Sen har jag även hunnit äta sen sist jag skrev. Pasta med köttäfrssås. Mumma! Dock inte bra för my GI men what the fuck. Ibland får man fuska ;) hehe Det var juh ändå fullkorn! That counts right?

Jag som så snällt skulle lägga in dagens outfit, så hittar jag inte kameran ;O Hur senil kan man bli? ska ta en till till sen kommer den in I hope!

kraam på er så länge!

helllo

Nu mina vänner ska jag upp till "mitt rum" som ja lånar av brorsan medan jag är här hos mamma haha och läsa ut skolboken. Inte så roligt men jag har inte så mycket kvar! Känns bra :) hehe sen ska jag och mamma yoga lite. Hon har lovat att prova haha.

Hörs lite sen, då med dagens outfit x) om det går att lägga in bilderna vill säga haha kram

Ni är för underbara

nawe är ni söta eller vadå?!

Kolla vad jag vann på fanawarden på ola.cd.. dock undrar jag vilket kort dem tänker på hahaah

men tACK TACK TACK TACK sötnosar <3


*suck*

Hello!

Ja vad är det för fel när jag skriver nu tänker ni? Ja jag är hemma svarar jag då. SUCK! Lixom jag ville åka idag, jag behövde åka idag. Men vad ska man göra när man spyr?! suck -.- går lixom inte ihop att sitta stilla först på ett tåg i över en timma, rätt onära till en toalett och sedan sitta på två lektioner i över 8 timmar?! Sen hem igen på det! Nä fy farao!

Imorgon ska jag bara åka. Då skiter jag i om jag mår dåligt, kan inte vara hemma. Missar juh massa saker då :O Imorgon har vi dessutom rörelse och skrivande. Låter intressant va? hahaha. Aja det ordnar sig alltid!

Idag blir det till att bara vara hemma och krya på sig, tänkte köra lite yoga med mamma sen haha,ska bli intressant att se vad hon tycker om det då jag lovordat det så stort! ;)

Ha en bra måndag sötnosar

hos mammen

Hejsan!


Nu är jag hos underbara mamma. Känns bra. Dock vet jag inte om vad hon tycker om att jag ockuperade datorn med desamma haha. Men jag ville juh blogga och kolla ola.cd och msn lite innan jag lade mig. Ska snart kila ner till sängen ändå. Känns som om det behövs. Inte för att jag är trött och vill sova men bra att lägga sig och läsa lite till ur den underbara skolboken.

Imorgon är det skola som sagt och jag vet inte alls när vi slutar så jag har ingen aning om vilket tåg jag hinner med hem. Är hemma antingen kring halv 6 eller timmen senare. Hoppas såklart på det "tidiga" tåget men får se som sagt.

Ha en bra fortsatt söndag och hoppas ni får en bra måndag

kraaam och god natt

klart slut

Hello!

Nu har jag packat och känner mig klar, är säkert något jag glömt men jag vet  det säkert för sent!
Nu ska jag dock åka... hoppas jag iallafall... hehe

men puss på er vettja

Så var det de här med packningen...

Paniken sätter in lite granna i Maddes huvud. Här sitter jag och har inte packat än 8-)
Grejen är den att jag istället har suttit med skolarbete faktiskt! haha. NU ska jag däremot packa och göra det klart så är det bara att åka till mamma sen :)

vad ska ni göra denna söndag? :)

Erik Hassle- Hurtful

En bra låt... dock är videon lite ...ehm to much? haha

Jennifer är räddningen

ÅÅH ser ni? Ny design, ny design! Fast jag inte gillar mina headerkort egentligen var dem rätt okej nu! konstigt haha! Iallafall har jag Jennifer att tacka för detta :) TACK GUMMAN! Nu kan man iallafall blogga utan att få damp över hur fult det var innan ; ) haha. Nu ska jag hugga in i skolarbete. Har lite småsaker jag måste pricka av och påbörja innan skolveckan imorgon. Hoppas ni mår super .. kraaaam på er

design

Ändrad header igen (a) Inte nöjd med denna heller men hinner fan inte ändra någe mer :O Skulle vilja att någon ändrade design totalt åt mig medan jag var borta nu denna vecka (a) haha Jennifer? Vibbe? känner ni er manade? hahaha

Den är så tråååkigt -.- ja ändrar nog header igen snart (a) kom på en ny ideee höhö

mycket på schemat

GOD MORGON!

Idag känns det bättre (efter regn kommer solsken) och idag skiner solen faktiskt. Känns bra :) mycket bra! Idag ska jag som sagt läsa klart det sista kapitlet om svensk undervisnings historia. Låter roligt va? haha Det är faktiskt intressant och det får en att uppskatta dagens undervisning. Den är så fri så ni anar inte! Efter det ska jag kolla mejl och blackboard en sista gång (gör jag ikväll) så jag inte missar något viktigt från någon lärare eller elev och sen ska jag packa inför resan till mamma och efter det ska jag städa så det inte ser förjävligt ut när man kommer hem på fredag. Hinner inte städa ellrer något då och på lördag åker vi juh båt. Vill knappast komma hem till ett stökigt hem på söndag kväll när man är eventuellt bakis och absolut trött.

Ja lika bra att jag sätter fart. Jag ska nämligen ändra headern lite ; )
kram på er

men va i ......

hahaha ja såg ännu mer muppig ut i denna dator.. som en gammal kärring :O suck denna måste bort!!! hahahah

filmkväll som räddade mitt humör.

ehm okej jag var kanske på dåligt humör. Jag har sådanna dagar ibland, alla har sådanna dagar ibland. Dock vet jag inte varför egentligen, det är juh bra onödigt! haha. MEN vore man inte arg och ledsen ibland så vore det inte något speciellt med att vara glad inte sant? äh för sent för att vara poetisk och djup haha.

Var iallafall över till Jonas och kollade på film med Malin, ´Markus, Fredde, Jonas och Tobbe. Vi kollade på the scorpio king 2- Rise of a warrior. Måste säga att den var riktigt bra. Mkt effekter, bra story och massa slagsmål haha. och det bästa av allt.. snygg jädra huvudrollsinnehavare och inte nog med det, han gick juh med bar överkropp mer eller mindre. Helt klart en bra film för mitt humör just då haha. Jag rekomenderar er att se den om ni gillar de andra filmerna om skoprionkungen och mumien. Det är i samma stuk och dem går juh in i varandra med dessutom litegranna. Inte just denna kanske men skorpionkungen är juh med i en av mumienfilmerna och ja ;) ni förstår haha jag berättar mer om filmen imorgon, vill ha med en bra bild men hittar ingen nu plus att ja e trött (a) hahaha

Jag har dessutom vart lite flitig såhär på lördagskvällen. Satte mig ner och läste ett kapitel ur en av de sista skolböckerna. Har bara ett kapitel kvar i den och sen har jag vara en bok kvar. Den ska dock läsas hela vilket kommer ta knäcken på mig men jag har juh hela veckan på mig (ska vara läst tills fredag) och jag har massa tågtimmar att avverka så det ska jag nog hinna med ;) Känner mig duktig för det iaf haha

Imorgon ska jag ändra headern. Jag blir tamesjutton aldrig nöjd, dock var jag juh inte nöjd med den där heller men den ska iallafall ändras :) Sen ska jag packa, läsa klart boken och sen tvätta så jag har rena kläder att ha på mig hehe.  Det är min söndag typ. Rolig va? ehm nä.. hahaha.

nu ska jag kolla va ni skrev på kommentarerna =) hoppas det är ngt snällt haha.

j*vla f*tt skiiiiiit

ja e så jävla arg nu -.- ingenting går som jag vill någon gång -.-
hatar photoshop, hatar mig själv och jag hatar hur jag ser ut -.- jävla muppäckel -.-

headern ska inte se ut så där men pallar inte ändra nu för ska åka och se en jävla film

ha en bra lördag
hej

ps ja e på dåligt humör... märks aldrig va?!

Drinkar

kanske man ska ta en p2 ikväll? Råkade köpa hem lite fruktsoda.. mums!

....


En gammal bild...
Har man tråååkigt eller har man? åh om en vecka är man på båten! Niiice

Lördag

God morgon!

Idag har jag inget bra humör känner jag haha. Inge Uppsala och då ingen Ola :( Menssmärtor så jag tror jag dör -.- och jag känner mig allmänt hängig. FY! Men jag hoppas det försvinner under dagen. Sitter här och avnjuter en smoothie som frukost. En Naturdiet smoothie. Jättegod och jag blir faktiskt mätt. konstigt egentligen. Aja aja. Nu ska jag göra något annat. VI höres väl senare

kram på er

satans skiiit

någon som vill ge mig ett körkort? då hade jag åkt ner själv till uppsala imorgon haha
hatar att det inte går några tåg hem :(

90- tal

Sitter här och har riktig nostalgitripp.. lyssnar på spice girls , solid harmonie, steps, aqua och princessa med Vivo. Riktiga 90-tals låtar haha. Gud så roligt!

Ibland vill jag tillbaka till den barnåldern haha. Slippa vara vuxen :) håller ni inte med? ;)


Här är Solid Harmonie - I want you to want me..



Aqua- Roses are red



Spice Girls- Hwo do you think you are

Madde städar

Jag har nu städat lite. Jag brukar göra det när jag har mens (okej nu städar ja inte bara en gång i månaden men MER denna vecka ^^) och det är så skönt att röra på sig, man glömmer lixom bort smärtan. Jag har nu lagt ihop kuvert med Olabilder i som jag ska skicka till söta flickor som ville ha ett idolkort från BRIS och sen har jag hittat min pincett! FATTAR NI? hahaha min pincett !! :D den hade katten lagt i min låda med alla locktångar och det i, intressant val!

Jag ska nu läsa de kapitel ur två av de återstående böckerna och skriva läslogg på dem sen är jag nästan klar :D Har någon bok kvar men den ska inte vara läst förrän nästa fredag vilket jag hinner läsa lite varje dag ur så ingen panik med den ;) känns otroligt bra! Dock ska en uppgift vara inne senast den 1 oktober som jag funderar på att skriva redan nu och skicka in, skönt att slippa tänka på något till veckan då man redan har 100 saker att göra, men men får se ;)

hörs lite senare sötnosar

kraaam

Madde upptäckte fynd

NUU ska jag komma med en liten rolig sak, för min del iallafall! Ni minns att jag berättade förut (när jag bodde hos mamma förra skolveckan v 35) att jag hade vart och fyndat lite kläder och så? :) Hittade juh bland annat två snygga tröjor för billig peng. Ja nu hittade jag dessa kläder på eliteladies.se för dubbla priset. Det är DÅ man inser att man gjort ett fynd! Dessa kläder som jag köpte var juh fortfarande ny, lika ny som dem på eliteladies är ;) haha Detta gjorde mig glaaaad :)

 
En exakt likadan tröja som jag har. Jag köpte min för 120 och denna kostade 249 kronor på eliteladies.se



Här ser vi nästa tröja som jag köpte. Denna är då vit men jag köpte min i rosa/svart. Denna på eliteladies.se kostar 269 kronor och jag köpte min för endast 120 kronor :D Va? är inte det fynd så säg :D haha

Fynd från H&M



Lite topar som jag beställde från H&M fyndhörna :) riktigt nöjd med dem hehe :)

Föresten..

så har jag lust att vriiiiida min lilla kisse lite, han har nämligen lekt bort min nya pincett :O Asså fattar ni? min NYA! jag köpte en ny igår då min gamla också försvunnit på något konstigt sätt. Nu inatt har min lilla söta katt lekt bort min nyc också! Asså gaaaaaaah -.-'! Jag tycker jag har letat överallt i hela lägenheten och den finns inte! Han kan juh inte ha ätit upp den :O -.- näääe ushc fyyyyyyy f*nnnnn hahahh

FREEEEEDAAAAG

Hello hello!

JA då var man i den där "förbannade veckan" igen då -.- usch haha. Har sjukt ont i magen och har sjukt stort behov av att äta godis! Detta sjunger inte bra för min träning inte ^^ MEN jag får väl ta i med hårdhanskarna efter denna lilla underbara vecka då ! Idag kom mitt H&M paket innanför mina väggar så ett liiitet sneek peek på dem kläderna kommer i ett annat inlägg :) riktigt nöjd med kläderna faktiskt :) Dock så verkar en tröja ha typ franska strl för den var inte alls så stor som den borde vara HAHA men men ^^ Mina boobs ska nog gå att trycka in där ändå x)

Sen ska jag även ta och läsa ut en till bok :) Känner att det är lika bra, en bok ska jag läsa hos mamma i veckan men  skönt om man kunde göra NÅGOT annat än bara plugga nästa vecka 8-)

ja nu måste jag inta lite frukost, nämligen en dumle eller två ;)

ps ett skämt för er som inte fattar....

Linnea och jag =humor



hoppas ni kan se HAHAHAAHAH det är så jääääkla roligt hahahhaha


Shopping

Nu först har jag tid att blogga haha. Åkte in till stan och snabbshoppade med Syrran. Var på jakt efter ett par vinterskor eftersom jag inte äger några sådanna stövlar och det blev ett par Björn Borg skor så dem var inte så billig men pappa sponsra ;) Det blev även ett underkläder-set, ett diadem från H&Ms barnavdelning (haha) och lite smink. Bra grejer bra grejer.




Dem ser kanske konstiga ut men ni får se dem på mig på ett annat kort senare.. Dem ser gröna ut nu men det är plasten som gör det, dem är faktiskt svart ;)


Lite småsaker i form av BH & trosor, pincett, strumpbyxor, diadem och mineral foundation :)

Bra humör!

IDAG är jag på bra humör ska ni veta. Det går bra att läsa böckerna och det känns faktiskt inte jobbigt alls idag hehe även om jag såklart inte skulle vilja läsa dem alls, men det går iaf ;)
Sen nu i brevlådan fick jag hem mina kort som jag beställde från Extrafilm i måndags (tror jag att det var..) och dem blev faktiskt jättebra :) Sen  hade jag även fått hem massa idolkort på Ola från BRIS. Hela 9 stycken faktiskt haha, generös är BRIS iallafall. Är det någon som inte har något så kan jag juh skicka ett, annars kan man mejla dem själva och be om några så skickar dem hem gratis :)

Sen, det bästa av allt nästan haha, så hade mitt paket från H&M kommit! Med en massa fina kläder. Det ligger dock på ICA just nu men ska jag hämta sen när jag kommit hem från staden! Då får ni se vad jag har beställt! Det finaste av allt kommer juh inte förrän vecka 44 -.- *morr* men då får jag iallafall dem då. Alltid ngt!

Nu ska jag återgå till boken "skriva med kropp och själ" kram kram

torsdag

Hejsan!

Idag startade jag dagen med en morgonpromenad. Länge sedan jag gjorde det nu känns det som så det var extremt skönt. Boyen var helnöjd om någon haha. När jag kom hem efter den halvtimmes långa promenaden så käkade jag lite frukost och nu sitter jag här och bloggar. Tänkte inte skriva mycket eftersom jag har en heeel drös med böcker som ligger och väntar på mig haha. Tänkte läsa några timmar sen ska jag åka in till stan och köpa mig ett par vinterskor. Hade tänkt mig ett par stövlar utan klack! Viktigt att det är utan klack annars kommer jag ha ont i fötterna varje kväll haha. Hoppas skoaffärerna har fyllt på med ett lager vinterskor, har dem inte det får jag panik !

Och ikväll ska jag köra någon timmes träning med Carmens dvd. Ni vet dem jag köpte förut i våras? Dem är skitbra eftersom man tränar varje liten del av kroppen och man känner verkligen efter ett pass hur mycket man har tränat. och eftersom carmen är så j*vla snygg blir man mer motiverad att träna bort den kropp man innehaver nu haha!

ja vi hörs lite senare sötnosar

madde som skriver

här sitter jag och har tråååkigt. Varför läser jag inte skolböcker kan man undra.. svaret på det är att jag somnar då ahaha
men snart äre csi på femman så läre hålla mig vaken. Räcker med att jag satt halva natten igår haha

vad gör ni`?

I taket lyser stjärnorna



Nu har jag läst ut boken vi ska ha läst tills på måndag (eller tisdag). Boken var I taket lyser stjärnorna skriven av Johanna Thydell. Boken handalr om 13-åriga Jenna som har det som varje tonåringar, problem hemma, skola, olyckligt kär och kompisartrubbel. Dessutom är hennes mamma döende av cancer. Trots allt detta är boken så jävla bra! (ursäkta språket) Den är skriven precis på det sätt en tonåring pratar. Svordomar och "lätta" meningar. Jag sträckläste denna bok och jag ville inte sluta läsa den. Jag rekomenderar den verkligen!

Jag ger boken en absolut 5/5

Höstnyheter

På H&M finns det just nu massor med fina höstplagg. Jag fastnade för dessa direkt ! GIVE ME haha


Jag har gjort något fint

Personligen kände jag aldrig Madde, även om hennes fina personlighet och positiva inställning lyste rakt genom dataskärmen och in i mitt (och många andras) hjärta.

Ni har det startats en insamling till minne av henne och jag hoppas att alla som läser detta går in och skänker en slant. Vi ska besegra "den jävla idioten", som Madde själv kallade sin sjukdom. Men för det krävs pengar, så nu tycker jag att vi alla ska ta vårt ansvar och göra vad vi kan. Tillsammans gör vi stor skillnad och varje liten krona är verkligen betydelsefull!

http://www.barncancerfonden.se/Gavor-Bidrag/Egen-insamling/Insamlingar/Den-javla-idioten/?mode=3



Ni får gärna kopiera mitt inlägg och lägga ut på era egna bloggar, kanske kan vi då nå ut till fler.

Man kan bidra med 20, 50 eller 100 kronor från mobilen och sen kan man bidra med 100, 200, 500 eller valfritt belopp med Visakort (antar jag att man betalar med...) Varje liten krona är guld värd! Tänk på det!

ändrade planer :(

HATAR ÄNDRADE PLANER !!!! oftast iallafall. Nu blev det ingen utgång. Varför? jo för att man inte får för en sambo -.-' Dessutom tappade jag humöret då en moster ringde och skällde igen -.-' gaah! Pallar inte med detta asså !!!

IALLAFALL ska jag läsa ut boken nu sen ska jag knåpa på en ny press till ola.cd känns som om det är på tiiiden

ha det gött folks

Frisyrval

FÖRESTEN.... ja tänkte att ni skulle få bestämma frisyr åt mig idag :)

ska jag ha fläta, lockigt, utsläppt, uppsatt i svans eller plattat? :D
ps asså detta är gamla bilder x) hahaha men pallar inte göra alla frisyrer nya just nu

 Lockigt (syns inte så bra men iaf...)

 Uppsatt i tofs :P

 utsläppt...

 fläääääta x)

Onsdag

Hejsan svejsan!

Idag känner jag mig stressad må ni tro. Jag ska plocka undan all tvätt, borde träna, ska läsa klart skolboken jag sitter med nu ( i taket lyser stjärnorna) och sen ska jag dessutom fixa kläder tills ikväll, försöka ta mig in till stan på någe vis och försöka slappna av där borta haha. Och det värsta av allt är att jag inte vet hur många timmar jag har på mig haha. Men det ordnar sig nog. Jag skippade iallafall att åka in till CUL idag, eftersom vi bara skulle checka av varandra. Jag känner att jag har bra koll nu och om jag dessutom skulle ha åkt dit hade det försvunnit typ 5 timmar lästid. Det har jag inte råd med hahaha.

Hoppas ni får en underbar dag :)

kriminalserie

Hello! Tog en paus från all läsning. Annars fastnar det ändå inte haha. Kollar nu på tv 4 där det började en ny serie idag. En kriminalserie :D jag som älskar kriminalserier, och gärna svenska ;) Den verkar bra iallafall!

Sitter även och funderar på om jag ska på bockarna imorgon eller inte. Antingen ska jag gå och bara spendera typ 50 kronor eller så eftersom jag snart ska åka båt och eftersom det kostar bara 25 kr allt.. Eller så ska jag skita i det eftersom jag har så mkt skolarbete och just båtresa snart.... blääää på beslut haha

traderaförlust

åh jag är arg!

jag blev lurad på tradera -.- visst tröjan kostade bara 10 kronor men frakten gick op 55 kr -.- SUUURT !!! men hon blev avstängd iallafall och tur det. Dock är det lätt att skaffa en ny...
näe bläää på henne

läslusen

Skolböckerna har kommit! okej inte alla men ialalfall dem som jag måste läsa innan vecka 39 :) (okej har en på tradera kvar men den är iaf betalad.. hoppas den kommer imorgon annars är det kris! )

hinner inte blogga mer nu för jag måste som sagt läsa 7 böcker :O haha

ha det bra så hörs vi mellan böckerna haha

Träning


Jag har faktiskt tränat så här på morgonen också. Började med en halvtimme styrketräning/balansträning. Skitbra men ack så ont i knäna jag fick. Har juh en gammal knäskada som ni kanske vet av och det gör ont i knäna ibland och idag kände jag verkligen av det.. Inte bra inte bra...

Efter den halvtimmes träningen körde jag även 30 minuter yoga. Toga är så himla avslappnande samtidigt som man tränar styrka och balans i det med. Man töjer ut kroppen och snart kan jag faktiskt sitta med raka ben och hålla armarna kring fötterna. Fast inte helt ännu, det stramar i vadmusklerna haha, men skam den som ger sig ;)

Nu ska jag börja göra iordning mat ;)

kram på er

ni missar väl inte att jag även har en träningsblogg? där jag skriver lite mer om hur jag tränar, vad jag tränar, mat och så? Har ännu inte riktigt kommit in i den ännu men ska snart snygga till den riktigt ; ) bara jag får tid haha
klicka här för att komma till min träningsblogg :)

Tisdag

Hello!

Idag känns det bättre! Men jag vet att det kommer tråkiga besked idag med, men det får man ta då plus att det löser sig ;)
Nu ska jag träna tänkte jag, sen äta något och sen gå på affären och hämta böckerna om jag orkar. Det är juh inte bara en så jag vette sjutton om jag inte måste vänta tills Fredde kommer hem, med bilen! Så gör jag nog (a)

Vad ska ni göra idag? denna tiiisdag?

skidag

denna skitdag kan bara gå och dö -.-

tur att den snart är över för annars hade jag inte överlevt -.-


kär i materiella ting

kan man bli kär i materiella ting? issåfall är jag det nu...

i ett hus. mycket vanligt ^^ Vad kallas det tro? husischm?

meeen jag e stolt över det ;)


Vinnaren



Grattis :)

kontakta min mejl ([email protected]) och skriv ditt namn + adress och namne gärna
mejlet med "halsband" :)

tack alla som var med :)


som om det inte kunde bli värre....

som att dagen inte kunde bli sämre? haha. Nu när jag gick ner till postlådan så hade jag fått några överraskningar -.-
Inte bra sådanna! Jag hade fått ett dåligt brev -.- men det är löst nu! *pust* Jag hade inte fått några skolböcker :O Hur lång tid ska det ta? jävla företag!!!!! OCH det värsta av allt! Jag hade fått ett paket med porrfilmer från ett företag. Antar att det är pga min blogg som dem vet av mig MEN sänder denna blogg ut signaler om porr? porrsignaler? näe hoppas inte det :O USCH! Dessa ska jag minnsann ge bort ^^

Nu måste jag gå härifrån innan jag kokar haha. Detta är verkligen INTE min dag!

vaknade på fel sida...

Åh vet ni? jag är inte alls på humör idag. Det går bara neråt haha. Det börjar med att man vaknar alldeles för sent, boken tar en evighet att ta sig igenom, min klänning på tradera som ja ville vinna hade avslutats !!! -.-' (kjahskhd%&=!-.-' ) och nu så kom jag på ännu en sak som irriterar mig ! Jag vann i slutet av juni två klänningar på modeakutens autktioner, jag betalade dem och vet ni vad? jag har fortfarande inte fått dem, känner mig faktiskt lurad! Läste på Lindas (lindaslya) blogg att hon kände tjejen som drev modeakuten och att det var försenat pga personliga skäl. Visst att man har personliga skäl men varför inte sätta in någon som gör arbetet åt henne då? lixom jag ville verkligen ha mina klänningar :( Hoppas dem kommer snart, men nu är säsongen lite ute....

aja ska försöka andas lite, läsa klart min satans bok och återkomma med ett bra humör :) låter det bra? hahaha

kramis på er

snart

om 10 minuter slutar tävlingen om halsbandet :) har ni missat?

klicka på bilden i ett inlägg längre ner


tävlingen är avslutad! drar en vinnare imorgon :)

morning

Men heeeejsan!

Jag som skulle ha en nykter helg men icke, det blev till och med en två dagars haha. I Fredags var vi över till Mårten och tog någon cider/öl och umgicks bara. Himla nice. Igår åkte vi över till Malin och Markus för att spela lite plump och utslagspoker. Jag kom 2a i plump och vann en gång i utslagspoker ;) inte illa va? haha.

Efter några cider åkte vi in till stan för att kolla lite. Det var jädrans mycket folk på stadt så tråkigt att man inte gick ut men det var skönt att bara dricka "lite" för min del blev det bara 2 cider och 2 öl. Känns bra idag som man säger ;)

Nu är det bara det tråkiga skolarbetet kvar. Vet inte om jag ska läsa ut den idag eller om jag ska dela upp med imorgon. Känner mig inte motiverad att göra det idag lixom :/ aja jag hittar nog på ngt ;)


glöm inte....

glöm inte tävlingen som slutar imorgon kväll :)


klicka på bilden för att komma till tävlingen :D

bilder beställda



Har precis beställt lite bilder från Extrafilm.se. Den billigaste storleken kostar typ 50 öre så det är inte alls mycket pengar det handlar om haha, nästa storlek kostar däremot typ 4 kronor. Inte för att det är mycket pengar för en bild på fotopapper men jag gör juh en scrapbook så då ska jag ändå klippa sönder bilderna lite så då spelar inte det någon roll om jag tar den lite mindre bilden eller inte ;)

Vad gör ni ikväll då? :)

helgbestyr

Jag kommer inte vara allt för aktiv här idag. Har boken jag måste läsa tills måndag (för jag får fler böcker då -.-') och vore trevligt om jag kunde göra något annat än att läsa på en helg... men ha det så bra så hörs vi sen :)

kram

hoppsan

Jag somnade när jag läste boken... bra madde... verkligen bra! haha

Under all post


okej det hade kommit en bok ändå :O gömd under den all post. Undervisa i pedagogiskt drama- vilket var den viktigaste boken. Jag ska läsa hela tills måndag vecka 39. Och den är bara (!) på 281 sidor. SUCK haha

men ja då går jag väl in i bokens värld då... hörs sen :)

Jag avlider

Alltså vet ni? Idag är det fredag och jag har inte fått några skolböcker idag heller! Alltså förstår ni vad det innebär? Det innebär att jag ska ha läst ca 6-9 böcker tills måndagen efter. Det är fan inte rimligt. Visst jag ska inte läsa hela böcker på alla men jag ska iaf läsa dem och skriva läslogg och shit jag känner paniken...

*andas madde...andas*

skolarbete it is

God morgon.. ska nu sitta med skolarbete någon timme eller så, hör av mig imellanåt ;)

ha det bra så länge :)

se här ;)



Haha ser ni? inte snyggaste bilden men jag har iallafall ps :) Har spenderat kvällen med att ladda hem penslar och texter. Ska installera dem imorgon, orkar inte det nu.

efter regn kommer solsken :)

ÅÅÅH

äntligen kan något gå i min väg, nu har jag fått bekräftelse från bokföretagen att dem skickat mina böcker så nu hinner jag förhoppningsvis läsa dem, tjejn från tradera har skickat min tröja och Malin har vart över och installerat photoshop och word :D NU kan jag äntligen leka i photoshop igen :)

Måste bara ladda ner snygga texter och penslar :)

kanske denna kväll är bra ändå ;)

Krångeldag -.-

åh detta är inte min dag ändå -.- först upptäckte ja att vi ska läsa 9 böcker tills vecka 39 och mina har inte kommit ännu. Jävla skit lixom! Nu kommer ja få tokläsa hela helgen (om dem kommer imorgon) och hela nästa vecka (för alla leveranser är inte ens skickade...) F*****N vill ja säga nu!

Sen bestämde sig min datamus för att lägga av. Jag har en trådlös mus så jag trodde det var batterina men jag bytte dem och den vägrar fortfarande att röra på sig! Jag vet inte vad som kan vara fel heller då sladden till sändaren sitter i och jag har lixom inte gjort några inställningar eller så heller :/ Och det funka inte att starta om!
Då fick jag ta Freddes mus istället (eftersom han har en bärbar har han en på datorn ;)...) Men när jag stoppade i den krånglade datorskärmen precis som förut! Asså jag orkar inte mer -.-' Jag är seriöst sugen på att köpa en ny dator. Min rosa laptop! Kostar en förmögenhet men helt klart värt det!

Jo en grej till... Jag HATAR folk som inte kan hålla va dem lovar på Tradera. Nu är det en tjej som inte skickar varan, inte svarar på mejl och jag har fått betala två gånger för att hon säger att hon inte har fått någe betalt. Snart åker negativa fram asså haha

11e september

Åh vet ni? det är juh 11:e september idag. 7 år sedan helvetet bröt lös. Jag tycker dessutom att det alltid händer saker denna jädra dag. Anna lind dog juh denna dag för några år sedan, en 5 årig tjej blev juh knivskuren på dagis om jag inte minns fel. Man kan bara hoppas att inget händer idag :(

Nu tänkte jag sätta mig på motionscykeln lite innan Malin kommer. Har inte hört någon tid men bäst att vara klar innan haha

kram på er

Torsdag

Hello!

Hur mår ni sockertoppar? själv mår man bra. Har lite mycket att göra idag bara känns det som. Ska damsuga , tvätten är i maskinerna, ska ev ha Malin på besök så hon kan installera lite smått och gott åt mig ;) och då kan jag renskriva lite arbeten. Nu tänkte jag dock installera sims ;) Roligt spel det och jag hittade ett nytt. Sims historier om husdjur. Det är ett frigående spel från Sims och det krävs alltså inget annat än just det spelet. Återkommer väl med en rapport om den sen ;)

Ska även tillägga att jag redan har tränat yoga en halvtimme och käkat en god frukost ;) Här är vi alert! haha

kram på er

suck på mig själv

Åh just nu känner jag mig tom i skallen haha. Inte nog med att man knappt kan prata utan att sluddra och tappa ord så ser man nu att man har dubbelbokat en bok :O hur bra är det då? asså jag lovar och svär att jag först beställde den på ett ställe men att det stod sen att den var slutsåld och att jag senare var tvungen att tokleta den någon annanstans. Nu när jag kollade på min mejl så har jag orderbekräftelse på den boken på båda ställena. Bara att vänta och se om den kommer från båda issåfall skickar jag givetvis tillbaka den ena ;) MEN va konstigt att jag issåfall har kastat mejlet om att den var slut och inte själva orderbekräftelsen. SUCK haha

nu ska jag ta mig ett äpple och sen spela klart CSI ;) en annan är juh på sista banan nu, eller case som man säger hehe

ha en superkväll sötnosar :D

Minus 2.2 kilo

Goden morgen på er!

Inte för att det är direkt morgon men skriver så ändå ;) Nu ska jag snart åka iväg till stan för att träffa de andra i min lilla "glada hudik" grupp. Vi ska gå igenom arbeten, se att vi inte har missat något som ska in eller så och diskutera ett papper med frågor som ska vara klart tills vecka 39, våran andra campusvecka. Det kommer nog gå bra!

När jag kommer hem ska jag träääääna! Asså fattar ni hur bra GI mat verkligen är eller? på två dagar nu har jag gått ner 2.2 kilo !!!!! Snacka om att peppningen är rejäl nu! Därför ska jag absolut träna när ja kommer hem ;)

näe nu måste jag göra mig klar, hörs i eftermiddag!

 en hel sån här ¨på två dagar ;) nu kör vi hehe

kväll igen då

hello!

Kul att man kunde blogga för en gångs skull, har provat mer eller mindre hela kvällen men det har inte funkat.
Det jag ville säga var att jag kollar på tv och ska snart sova. Läsa lite ur min nyabok hehe

hoppas ni mår bra, så hörs vi imorgon

Äntligen!!!


JAAAAA!!!! NU är jag klar med allt skolarbete. Jag har skrivit läslogg på 3-4 olika böcker, läst dem böckerna igen för att påminna mig själv om vad dem handlade om, jag har kollat och svarat på skolmejl och blackboard. Jag har hunnit med att renskriva en uppgift som vi diskuterade i onsdags och jag har renskrivit min progymnasmata. Känner mig nöjd med den faktiskt men får se vad de andra säger om den imorgon haha.

Tråkigt att klockan är så mycket, har fasen inte gjort så mycket idag så tur att jag klev upp tidigt och tränade och det. Nu tänkte jag gå ut med Boyen en snabbis och sen blir det tv:n men en kopp te och något att äta. Börjar bli hungrig!

Höst i Hennes

 

kanske kan råka vara så att jag beställt hem denna snygga
kofta/kavaj från H&M... fast bara kanske...

Vad jag känner mig duktig

Nu är klockan snart 14 och jag har hunnit med en hel del. Har skrivit en kladd på min skrivuppgift som ska vara klar på måndag men vi ska träffas i gruppen imorgon och då måste jag ha med mig den för att dem andra ska ge feedback på den. Jag känner mig nöjd med kladden iallafall. Ska renskriva den senare ikväll när jag fått svar från läraren på en del frågor jag hade och måste veta innan jag renskriver. Nu tänkte jag hämta posten sen skriva lite läslogg på de böcker jag inte har skrivit för ännu. Det är lätt att glömma läsloggen ska ni veta då man gärna läser en bok och sen memorerar i huvudet, nu ska man skriva ner det i en bok, som dessutom ska betygssättas i slutet av kursen. Läskigt.

Jag har även hunnit med att äta lunch, det blev spenat och fisk. Känner mig nyttig haha, nu förväntar jag mig lite mer smarthet och Karl Alfred muskler också ;)

Vad har ni gjort än så länge då? De flesta är väl i skolan gissar jag.

Tisdag

God morgon!

Nu har jag vaknat, nej skoja bara. Jag gick faktiskt upp vid halv 8 idag, gjorde mig en proteindrink (som är asäcklig för den delen...) tränade en timme Yoga och en halvtimme annan vanlig träning. Sen var det dags för frukost. Blev en äkta GI-frukost i form av äggröra, lite champisar och tomater. GOTT GOTT!

Nu har jag skolarbete att göra. Ska:
* skriva en kladd på progymnasmata
* läsa bok och skriva läslogg
* skriva läslogg på kompendiet
* kolla blackboard och mailen.

Ja det var min dag det, vad ska ni göra idag denna tisdag? :)

Kväll igen då...

Gokväll på er!

Nu är det kväll igen (shit vad fort dagarna går..) och jag har inte hunnit med allt jag skulle göra. Jag har ex inte damsugit, inte tränat och jag skippade att kolla på filmen. Jag vet inte vart dagarna tar vägen :O Imorgon ska jag iallafall kliva upp tidigt och skriva klart min hemuppgift och sen ska jag damsuga och åka med papper till pappersinsamlingen ;)
Blir minsit lika jobbigt imorgon med andra ord haha.

JAG ska dessutom träna imorgon, helst 2 timmar haha! Så jag tänkte mig en timme cykling och en timme pilates eller carmens dvd ;) Får se hur mkt jag orkar och vill!

Nu ska jag stänga av och lägga mig och läsa en ny bok. Kan inte bestämma mig för om jag ska börja med en Stephen King bok eller om jag ska ta boken Monster. Lutar åt Monster men får se vad jag väljer ;)

GOD NATT på er sötnosar, imorgon får jag förhoppningsvis photoshop installerat så jag äntligen kan göra snygga bilder igen :)

Nuvarande tävling



Ni glömmer väl inte min nuvarande tävling? ;)
klicka på bilden för att komma till tävlingen !
Just nu är det bara 13 tävlande så ni har stor chans att vinna hehe

The Dirt- bekännelser från världens mest ökända rockband



Jag har även läst ut boken The Dirt.. Mötley Crü's självbiografi.
Den var tjock och full med droger, sex och rock'n'roll. Lite det jag hade väntat mig faktiskt hehe, Boken hoppade hemskt mycket mellan bandmedlemmarna vilket krånglade till det lite men den var ändå lättläst och spännande. Jag lyssnar inte på deras musik men jag valde ändå att läsa den eftersom man hört så mycket om dem och visst har jag hört en och annan låt med dem.  Dessutom är jag en riktig succer för självbiografier hehe.

Boken är välskriven och detaljerna gör lite att man känner sig medverkad i berättelsen och det är lite så man vill att en bok ska vara eller hur?! Jag rekomenderar er att läsa den. Gillar man inte rock eller tjocka böcker är detta inget för er men gillar man intressanta historier och mycket läsning så go for it ;)

Boken har 576 sidor och iof är det mycket bilder men det är ändå text till allra sista sidan. Den är dock inge dyr om ni vill köpa den. Jag köpte den för enbart 9 kronor på cdon (utnyttjade ett erbjudande) men tror ni kan få den för ca 40 kronor där iallafall. Nu ska jag bege mig in i nästa biografi, nämligen boken  Monster ;)

Såhär står det på bokens baksida ;)
Mötley Crü är världens mest ökända rockband. Whiskey och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv- det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt, Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början....

Nyttighetsinlägg

 Gjorde en smoothie som jag för övrigt inte har druckit på evigheter känns det som.
Och eftersom jag börjat med GI igen så får jag inte äta några mackor eller så heller.

Till en sån här goding behöver man:
1 dl valfria bär (jag använde blåbär och hallon)
2 dl mjölk (jag använde sojamjölk vilket inte innehåller "mjölk"
1 tsk pshyllisskal (stavning?)(det är valfritt men dem är bra eftersom dem sväller vid kontakt med värska vilket ger mättnadskänsla )

Idag på affären köpte jag även kosttillskott specialtillverkat till oss kvinnor eftersom det kan vara svårt att få i sig alla mineraler och vitaminer som man behöver. I just denna förpackning innehåller det 24 påsar (alltså för 24 dagar) och i varje påse innehåller det omega3, mineraler och vitaminer man behöver + antioxidanter. Kostade ca 80 kronor på en ICA. Nu är jag iaf säker på att jag får i mig det jag behöver ;) Dessa förpackningar finns även tillverkad till män!

1 påse innehåller :
Multivitamintablett: (extra bra vid bla mens, amning och graviditet då folsyra och järn är extra viktiga)
Vitamin D, Vitamin E, Vitamin B1, Vitamin B2, Niacin, Pantotensyra, Vitamin B6, Folsyra, Vitamin B12, Biotin, Vitamin C, Järn, Koppar, Jod, Zink, Mangan, Selen, Krom
Antioxidanttablett: ( försvar mot fria radikaler. Fria radikaler skadar celler och förorsakar sjukdomar, sänkt immunförsvar mm)
Vitamin A, Vitamin E, Vitamin C, Zink, Selen
Omega-3 kapsel: ( bra för bla hjärta, blodomlopp, leder och nervsystem)
Fiskolja

som ni ser är det rätt mycket man får i sig och även fast man får i sig mycket av detta i själva kosten kan det variera mycket från dag till dag. Detta känns iallafall bra att veta att jag får i mig varje dag ;) Detta rekomenderar jag till alla.

Människor som inte följer regler!

Är det bara jag som fullkomligt HATAR när man bor i lägenhet och folk inte fattar regler?!

Nu hade jag bokat tvätttid mellan 15-18 och det var en som hade tid före mig. Visst att man kanske hämtar sina kläder från torkskåpet 5-10 minuter efter att den andras tid har börjat, det har även jag gjort ifall tvätten inte vart riktigt torr kvart i. MEN nu står hon fortfarande kvar och håller på med tvätten fast det har gått 30 minuter in på MIN TID!!!! Alltså i dem där 4 timmarna ska man hinna tvätta, torka OCH VIKA.. Inte gå in på de andras tid. ÅÅÅÅH I'm so f*cking arg just nu!!

Dagens jobb

Hejsan!

Idag har jag rätt mycket att göra, kommer knappt hinna blogga känner ja haha. Idag ska jag
* Tvätta mellan 3-6
* Börja med en skrivuppgift i Progymnasmata (det ni haha)
* Kolla på Min brors flickvän och lämna tillbaka den
* Duscha Boyen
* Damsuga
* Träna om det finns tid för det
* Betala Traderavinster
* Skriva recension av boken The Dirt...

självklart kommer det bilder ikväll eller ja när jag har tid under dagen. :) Förlåt om dem inte kom igår men jag satt och spelade CSI till typ 11 (a) sen lade jag mig och sov haha

söndag

Nu är man hemma igen efter hudiksvallsbestyret haha. Ska lägga in bilderna sen men just nu orkar jag inte ;) haha.

vad gör ni då tro? :)

Gårdagen

Hello!

Nu sitter man vaken och äter frukost. Kolla klockan lixom. Vi hade jävligt roligt igår iallafall. Det var fan det roligaste på länge. Jag skrattade mig igenom hela kvällen, lite så det gör ont i magmusklerna haha. Det började som sagt med att jag, Carro och Jessika var hemma hos Carro (i min gammellägenhet) och hade en för-förfest. Vi drack en drink och käkade lite donken mat. Vi hade faktiskt inte ätit på hela dagen lång och enligt mig är det bättre att äta fet donken mat än inget alls när man ska festa! Klockan blev halv 8 och vi gick över till min jobbarkompis Anna som bor mitt emot Carro ;) nära och bra vill jag mena.

Där var även hennes kompis Therese så där satt vi 5, drack drinkar, cider, öl och vin och snackade så som bara tjejer kan. Det var himla trevligt och vi blev rätt fulla haha. Efter  en stund kom även grabbarna från festen brevid in till oss och då blev det ännu trevligare. Jag hade aldrig sett någon av dem fast dem bor så nära oss ändå. Dem var från Näsviken och ilsbo, iaf några av dem. Trevliga var dem iallafall. Där satt vi och körde sanning eller konsikvens och herregud va pinsamt haha. Massa jobbiga frågor och jag var även tvungen att hångla med Anna när alla kollade hahaha. Men är man med i leken får man leken tåla som det så fint heter haha!

Vi var hos Anna tills ungefär 11, då gick vi ut på krogen och jag, Jessika och Carro gick på bockarna, resten drog någon annanstans. Jag och Jessika drog snabbt ut och gick istället. Ja menar det var fullt inne och ja verkligen hatar att trängas haha. Ute hittade man en massa människor, både fulla och nyktra, folk som raggade och folk som hade ragg.

Kvällen slutad med att alla drog hem till sig och vi åkte i en fulllastad bil hem haha. Mina saker är kvar hos Anna och jag hoppas verkligen att allt är kvar haha. Måste in till henne sen och hämta dem ;)
Bilder (de få jag hann knäppa, kameran har slagit av blixten på något vis...måste kolla inställningarna..) kommer givetvis ikväll när jag fått hem kameran :) ni får leva med det haha

för-Förfest hos Carro

Hejsan!

Sitter här hos Carro nu och dricker lite p2 ;) gott som saaatan!
Blev klänning till höger även om ja känner mer för vänstra men får ta den nästa helg annars hinner jag ändra mig hehehe.

Hoppas ni får en underbart rolig lördag, för det ska jag ha ;)

puss och kram på er


Hjälp mig!!

Hmm ja står i valet och kvalet här över vilken klänning jag ska ha... antingen den gråa från H&M eller den grön/gråa från Gina... Vad skulle ni valt? 

 eller

Shoppingen från Birsta

NU kan jag visa er vad jag köpte. Har ännu inte fotat den svarta tunikan och på GInas hemsida är den så konstig så den gör inte rättvisa för sig ; ) Ni får se den på mig någon annan gång istället, om jag inte har den ikväll vill säga hehe


Ett par snygga skor som jag inte riktigt vet när jag ska använda. 200 kronor kostade dem iallafall.

Även om säsongen snart är över kunde jag inte låta bli att köpa dessa två par ballerina. Dem kostade endast 50 kr styck och lixom man kan inte få för många ballerinaskor (a) Dessutom har jag bara ett par svarta och sen ett par röda. Rosa och Gult satt fint ;)


En klänning på H&M för 198 kr tror jag den kostade. Satt bra tycker jag så kanske den ja kommer ha ikväll?




Dessa två klänningar från Gina köpte jag. Dem sitter väl rätt bra om det inte vore för brösten. För en gångs skull hatar jag att ha denna storlek. Dem får riktigt inte plats haha. Men dem är fina och jag kommer dra på mig dem någon gång ändå ;)


och ett par vantar köpte jag på Wedins hos söta Magdalena.

den som väntar på ngt gott....

snart kommer bilderna från min shoppingtur igår ;) håll ut haha

Blir aldrig som man tänkt sig

Hej mina sötnosar ;) haha

Ja som ni märkte blev det inte mer bloggning igår. Jag åkte ju till S-vall vid 2-tiden med Malin och kom inte hem förrän vid halv 7. Då var det bara att byta om, gå och käka sen åka in till stan på marknaden. Åkte juh hem rätt tidigt iof men jag var trött som ett as och la mig vid 10 haha. Ska givetvis lägga bilder på allt jag hittade igår, batteriet till kameran ligger på laddning just nu bara. Så håll ut ;) Och eftersom det inte blev någon dagens outfit igår kommer det en idag istället hehe.

Vad gjorde ni igår nu då? ;)

mot Sundsvall

Hello!
Nu sitter jag här klar, väntar på att Malin ska komma över nu då. Hon slutar om 10 minuter så hon skulle komma direkt haha. Får se om ja hittar något fynd ;) Troligen eftersom jag har massa checkar haha men man ska aldrig säga aldrig!

Hörs senare när jag kommer hem :)
kraaam

Fredagens planer

God morgon!
Nu kanske ni tror att jag vaknade nyss men jag ska nog allt förvåna er över att jag faktiskt gick upp halv 6 när Fredde åkte till jobbet. Jag kunde inte somna om utan satte mig därför med skolarbetet. Nu har jag lagt de olika papperna från respektive kurs i en varsin mapp, har gjort varsit anteckningsblock och dessutom har jag gjort en läslogg som vi ska göra. Sen satte jag mig ner med det tunga häftet om spock. Det var asså ca 30 A4-blad (alltså 60 sidor med två "boksidor" på varje... ) det blir alltså massa "sidor" med text vi ska läsa. Lite drygt och det har tagit någron timme och jag är inte klar än. Men den fortsätter jag med imorgon eller ikväll :)

Nu sitter man då här, klar för sundsvall och det är juh 3 timmar kvar tills vi ska åka.. DRYGT! haha men då hinner jag blogga, laga middag till Fredde innan jag åker och ut med Boyen igen ;)

Idag tänkte jag även lägga ut en dagens outfit. ;) Det ni.. det händer inte varje dag haha
Sen är det juh även den årliga marknaden här i Hudiksvall i helgen, så den ska vi också på! Brukar ni gå på den? ni som bor häromkring? :)


Svall imorgon igen


Idol var lika roligt som vanligt, kanske snäppet roligare idag eftersom en tjej sjöng Olas "S.O.S" haha. Det var juh inte direkt bra tyvärr men roligt var det att Bagge sjöng med ;) haha. Ser fram emot nästa program. Nyss ringde iallafall Malin och frågade om jag inte hade lust att åka till Birsta för att shoppa lite. Visst sa jag ;) Nu ska vi se om jag hittar något till lördag och vore bra om jag inskaffade dem där sladdarna till min dvd-läsare till datorn så jag faktiskt kan installera den! Ska bli intressant att se hur det går då jag egentligen inte har en aning om vad jag snackar om! haha.

Före det ska jag dock hinna med lite skolarbete! NU ska jag bara ta tag i det eftersom det inte blir något sånt i helgen ;)
Vad ska ni göra imorgon? :)


Läslusen

Fick dessutom mitt bokpaket som jag beställde för en månad sen ungefär från internetbokklubben :)



Min förlorade oskuld- Emma McLaughlin och Nicola Kraus
Efter ett telefonsamtal mitt i natten sitter Kate plötsligt på ett flygplan, iklädd pyjamas och vinterjacka, på väg hem till sin barndomsstad. Anledningen är Jake Sharpe, en av musikvärldens starkaste lysande stjärnor- och Kates ex-pojkvän. För 11 år sedan försvann han spårlöst och hördes inte av förrän hans låtar, som uteslutande handlar om Kate, börjar spelas på radion. Nu har han äntligen kommit hem till deras lilla stad i Vermont och Kate har chansen att konfrontera honom för åratal av utdragen och långt ifrån privat hjärtesorg. Kate fyller snart 30, men enda sättet för henne att leva ett fullt liv som en välanpassad vuxen är att göra ett återbesök i tonåren, vilket sätter mycket på spel både för henne själv och hennes närstående. Hur ska hon balansera mellan en oavslutande kärlek och att ställa saker till rätta för alla dem som Jake har svikit, inte minst henne själv?

Alias monster- Sue Russell
November 1989. Vid en enslig belägsen parkeringsplats i Florida pumpar en naken prostituerad kvinna fyra gevärskott i ryggen på en 51-årig butiksägare. Han är döende när hon länsar hans fickor och stjäl hans bil för att återvända till motellet där hennes lesbiska väninna väntar. Aileen Wuornos dömdes till flerfaldigt dödsstraff efter att ha bundits vid sju mord. Offren var i samtliga fall medelåldersmän som köpt hennes sexuella tjänster. Aileen övergavs av sin mamma när hon var två och hennes pappa var svårt kriminellt belastad. Hon uppfostrades och misshandlades av sin brutale morfar, som också utsatte henne för sexuella övergrepp och hon började sälja sin kropp när hon var tolv. Detta är den skakande berättelsen om USA:s första kvinnliga seriemördare. Alias monster belyser detaljerat ett kriminalfall som fått många att ställa frågan: Var Aileen Wuornos, som avrättades år 2002, egentligen ett offer, som i desperation mördade för att hämnas det manssamhälle som ödelagt i hennes liv?


Märks det att jag gillar Stephen King? haha en massa bra böcker förhoppningsvis...

Alla dessa böcker gick på ca 300 kronor med frakt och fakturaavgift. Tycker jag är extremt billigt! :)

Dollarstore

Ja det där med att installera dvdbrännaren gick inte heller. Jag har för gammal dator så kabelanslutningen funkar inte. Jag måste därmet byta brännare (dem hade bara en sort ....) eller köpa två nya kablar som Johan dessutom trodde var dyr. Får se vad dem säger. Jag SKA iallafall ha det installerat snarast.

Iallafall kan jag trösta er med att jag får in bilderna på min dator och inte Freddes som jag fick göra förut. Det betyder mer bilder i bloggen :) *yihoo* eller något haha.
Var över en sväng på Dollar och som vanligt hittade jag massor med saker ;)


En ganska fulsöt sak. Jag tänkte iallafall ha dip i mitten och sen typ morötter, gurkor och annat gott runt om ;) enbart 20 kronor haha.


Köpte tre dataspel också. Det var juh 3 för 100 vilket är ett litet klipp ;) Ni ser juh vilka tre det är. Jag ser mest fram emot Desperate housewives faktiskt då jag inte ens visste att det fanns ett spel med dem och att man dessutom är en ny medlem i gänget ;) Lovar att recensera dem senare hehe



Lite skolsaker. Två mappar att ha kurspapperna i, två skrivblock att skriva i, Ett stort block att skriva i (det rosa )



Två deodoranter från Nivea som luktar jättegott och för enbart 15 kr styck som ni ser. Sen lite ansiktsmasker. Dem är faktiskt rätt bra tycker jag och enbart 10 kronor styck ;) hehe

typiskt

okej -.- glöm det jag sa om att alla böcker är fixade. Den som var så svår att få tag på hade sålt slut på internetbokhandeln också -.-' den finns nu inte att få tag på någonstans !!! jag blir tokig haha

kanske bibblan har, eller bokia i affären eller kanske jag får låna av någon? suck haha

OM det är någon som har boken " Att undervisa i pedagogiskt drama" skriven av Erberth, B & Rasmusson, V så hör av er! =)

Ny kategori

JAg gjorde en ny kategori.

---> Studentliv <---

Vilket känns passande nu eller hur?! Där kommer jag skriva om allt som har med skolan att göra.

Att vara student är inte lätt...

Att vara student är inte lätt, det ska ni veta. Inte nog med att man får känslan av att man redan måste kunna allt man är där för att lära sig, man ska juh dessutom hålla koll på allt själv och köpa all litteratur själv. Visst om litteraturen vore billig men den är juh inte ens det haha. Nu har jag köpt ALLA böcker jag ska ha denna termin och dem kostade över 2000 kronor?! Nu kan man tycka att det är lite MEN det ska påminnas att detta är enbart böckerna för denna termin. Det blir juh 6 terminer till liksom haha! Hej jag är en fattig student har fått en ny innerbörd ;)

Det vore dessutom bra om alla böcker man behövde var samlad på ett och samma ställe men icke. Denna gång fick jag köpa från tre olika ställen för att få ihop min litturära samling. Det som känns skönt är att jag handlar genom market2member och gratisbio vilket gör att jag får tillbaka mina pengar senare men ändå! Näe jag ser verkligen inte fram emot fortsatta bokinköp! Det ska jag säga er.

 

 

Min favoritdrink!

Ska juh på fest i helgen (igen) haha och jag funderar på att lyxa till det med drinkar istället för groggar och öl?! Min absoluta favoritdrink är juh P2. För er som inte har smakat den ska jag rekomendera att göra det. Den är jättegod och smakar inte det minska alkohol. Dock är det rätt dyra ingredienser till haha. Till en drink har man
3 cl vaniljvodka
3 cl sourz sour apple
1 cl limejuice
fyll på med fruktsoda

Okej lime och fruktsoda är billigt men inte det andra ;) Därför står jag i valet och kvalet nu haha
Hur skulle ni ha gjort? :) haha .


















Dagens-att-göra


Nu mina vänner sitter man här igen och datorn funkar, MIN dator funkar. IDag på schemat ska jag hinna pricka av det mesta. Ska plocka undan tvätten, ska läsa litteraturer och skriva läsloggar på dem, ska till stan och köpa en dvdläsare och kanske nya patroner. Sen ska jag till Dollar en snabbis och inhandla lite skolmaterial. Billigt är bra ;)

Vad ska ni göra idag? :)

idolstarten

ehj hej...

asså jag är så trött så jag vet inte vad haha. Har nu sittit i över 2 timmar med att försöka installera ljudet på min dator. Man måsta juh tydligen uppdatera lite drivrutiner vilket krävde ytterligare en installation och innan man hittade allt? Sen när vi installerade antiviruset försvann internet. KILL ME SLOWLY lixom haha. Nu funkar iallaflal både internet och antivirusprogrammet. Dock gick det inte att installera något av word eller photoshop för jag måste ha en dvdläsare först vilket jag ska köpa imorgon så imorgon när Fredde kommer hem från jobbet drar vi in till stan hehe. Kanske ska passa på att köpa bläckpatroner så jag kan skriva ut ? ;)

Kollade ni på Idol-starten tidigare ikväll? Det var iallafall som vanligt. Lika underhållande, lika många falska sångare och lika många pers som verkligen tror att dem kan sjunga haha. Dessutom diggade jag den nya juryn även om jag saknade kirshti (stavning?!)

YES

Hej!

Nu är man hemma från CUL och så har jag ätit lite mat. När jag kom hem satt Tobbe här och fipplade lite med datorn så nu funkar den igen. Dock är allt mindre än vad jag är van så man får nästan kisa haha men det är väl inställningar som ska ändras ;) JAG kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att mina bilder och viktiga filer är kvar. Jag är så sjukt tacksam över det. "åh jag e såååå gla för deee" som en bloggare skulle ha sagt haha.

Iallafall måste jag nu installera ett och annat innan jag känner mig hemma med datorn igen. Jag installerar msn nu och sen ska jag gå över till photoshop och word kan vara bra att ha också ;) hehe

Så det kommer bli lite segt med bloggandet ikväll men det kommer iaf ngt ;)

hörs sen puss på er

inte bara jag som tävlar..

Jag är med i en tävling (a)


Vinn en valfri klänning på Limestore hos Linda.

skoldags

God morgon på er *gäsp*

Idag är det onsdag och idag ska jag in till cul för att ha "lektion" med mina underbara gruppmedlemmar. Vi ska gå igenom lite saker och diskutera lite uppgifter. Känns skönt att få lite saker klara i tid så man inte sitter där med 1000 uppgifter sista helgen haha. Men ja, därför sitter jag här nu med handdukarna kring mig och är lite halvt stressad ändå. Ska ut med Boyen, äta frukost, klä på mig, sminka och dona sen ska jag dessutom hinna ta ut lite pengar. Sen känner jag mig stressad eftersom jag inte vet vilken buss jag ska ta hem eftersom jag måste över till jobbet och lämna tidrapport. Men det löser sig nog ;)

Jag får väl säga hej svejs så länge så hörs vi när jag kommit hem, kring 3 tiden.

kraaaam

förlåt för mitt tråkiga jag

FÖRLÅT för sån jävla dålig uppdatering idag. Min dator e hos grannen på lagning haha. Den fick visst flytta in i Tobbes hårddisk ett tag för att föra över mina mappar till hans, formatera om min och sen flytta tillbaka sakerna. Det läre inte bli klart ikväll inte haha. Men jag vet att mina mappar är kvar iallafall :D

ja ska iaf inte blogga mer ikväll nu, jag ska fixa med tvätt sen vila. Men vi hörs imorgon :)
kraaaam

hoppsan

haha känner verkligen att jag medfört något speciellt i blogglivet nu? ehm kanske inte. Iallafall fick jag hopp om att datorn kan gå att rädda, eller rättare sagt mina mappar. Datorn ska jag ändå formatera om! men bara det går att rädda mina mappar e jag glad.

Sitter här och kollar på kläder. Visst kan man aldrig få för mycket kläder? haha :)
kan vara så att ja kanske råkar ta hem lite från internet ... fast bara kanske

datorn e nog död nu

hejsan!

hörrni, ja hittade på internet en kille som hade haft exakt samma problem som jag, nämligen att det bara var bakgrunden som kom upp.. grejen är då den att han tydligen stoppade i ngn skiva och felsökte och hittade några skadade filer.. det framgick dock inte om han måsta installera om allt sen eller om han lyckades komma åt filerna på någe vis.. frågan är nu om ja ska lämna in den till ngn datorbutik och be dem försöka spara mina filer eller hur ja ska göra.. ja vill verkligen inte förlora det där.. det är mitt liv.. asså vi snackar alla bilder på boyen, katterna, mig och fredde, ola och lixom alla kompisar! alla hästar, FAAAAAAAAAAAN !!! -.-'

datakrångel = paniiiiiiiiiik

HEJ PANIIIIIIIKEN!!!1

asså ni ska bara veta hur rädd jag är nu.. Satt juh nyss vid min dator som har funkat rätt okej på sneaste och nu när jag startade om datorn kommer bara bakgrundsbilden fram. Inga mappar, inte ens start lixom :O Hoppas det är något temporärt så att det kommer imorgon om jag startar den då. Jag måste juh  spara mina mappar :O jävla skiiit

ååh damp -.- någon som vet vad som hänt? hur man får tillbaka alla mappar?

Tävlingsdags igen...

Jag gillar tävlingar vilket jag är övertygad om att ni också gör ;)



Nu startar jag en tävling i samarbete med PUSS.SE
Detta halsband har två olika sidor. En lite "djup" som ni ser på bilden och den andra sidan är mer "matt" Alltså ett snyggt och praktiskt 2-i-1 halsband ;)

Tävlingsregler:
För att kunna delta i denna tävlingen vill jag att ni ska gå in på puss.se's hemsida och välja ut något ni tycker är fint,  skriv vilken vara ni fastnade för och varans artikelnummer i en kommentar i detta inlägg. Länka gärna i eran blogg (ni som har blogg..) och självklart får ni ta bilden.

Tävlingen avslutas söndagen den 14 september klockan 20.00
lycka till sötnosar! :)

Vinnaren är....


Vinnaren av min Goodiebag tävling blev Therese! Ett stort Grattis till dig :)

mejla mig på [email protected] med namn och adress och namnge mejlet goodiebag!

Lillaboo ska även ha en stor applåd för sitt visat intresse, men ge inte upp, det kommer fler tävlingar 
(en ikväll redan faktiskt...) ;)

städning

Hejsan! Just nu håller jag på att städa vilket behövs big time!

Jag har juh lovat att dra en vinnare och det är redan gjort ;) hon/han presenteras lite senare i ett inlägg :)

Nu ska jag damsuga lite och sen bär det iväg ner till tvättstugan om någon timme.. Fullt upp med andra ord haha

puss på er

Nytt utseende

Nähmen !

Här loggar man in på blogg.se för att se och så har dem ändrat design totalt! Det kom som en chock. Just nu tycker jag det var lite rörigt men det blir nog bra snart när man vant sig haha

Vad tycker ni? var det bra?

Måndag-nystart

Hejsan!

Jo jag bestämde mig idag för att behålla yves rocher paketet själv.... SKOJA BARA ;) haha
näe jag lovar att jag ska dra en vinnare senare idag. Har bara en del saker jag ska hinna med före och jag vill juh presentera vinnaren på ett fint sätt ;) nämligen med en bild från photoshop. så håll ut, håll ut!

Nu har jag lite saker att syssla med som sagt, ska kolla på en film, laga mat, hämta posten, kolla mejlen, betala en traderavinst och så ska jag beställa böcker, städa, träna och ja, listan kan göras låååång som ni ser.

Vad ska ni göra idag då? :)

RSS 2.0