Bra humör!

IDAG är jag på bra humör ska ni veta. Det går bra att läsa böckerna och det känns faktiskt inte jobbigt alls idag hehe även om jag såklart inte skulle vilja läsa dem alls, men det går iaf ;)
Sen nu i brevlådan fick jag hem mina kort som jag beställde från Extrafilm i måndags (tror jag att det var..) och dem blev faktiskt jättebra :) Sen  hade jag även fått hem massa idolkort på Ola från BRIS. Hela 9 stycken faktiskt haha, generös är BRIS iallafall. Är det någon som inte har något så kan jag juh skicka ett, annars kan man mejla dem själva och be om några så skickar dem hem gratis :)

Sen, det bästa av allt nästan haha, så hade mitt paket från H&M kommit! Med en massa fina kläder. Det ligger dock på ICA just nu men ska jag hämta sen när jag kommit hem från staden! Då får ni se vad jag har beställt! Det finaste av allt kommer juh inte förrän vecka 44 -.- *morr* men då får jag iallafall dem då. Alltid ngt!

Nu ska jag återgå till boken "skriva med kropp och själ" kram kram

Postat av: Jennifer

Ja, jag kan då deffenitivt inte ha M på kläder, vissa modeller på kläder kan jag ha det, men nästan alltid så behöver jag större, och inte tala om jeansstorlekarna.. jaa.. Det är klart att vi kan göra det här! ;D

2008-09-18 @ 13:44:53
URL: http://theeasyway.blogg.se/
Postat av: Amanda

http://amanddaj.blogg.se/2008/september/tavling-vinn-ett-navelsmycke.html#commentTävla gärna om ett navelsmycke i min blogg! :)

2008-09-18 @ 17:44:44
URL: http://amanddaj.blogg.se/
Postat av: Charlotte

svar: exakt, jag håller med dig, det är väldigt stort för mig & roligt att bara va nominerad också.

men jag tror faktiskt du vinner, för du är så värd det Madde :D <3om du vill så får du gärna skicka ett idolkort på Ola till mig (a)hehe.

2008-09-18 @ 17:57:03
URL: http://mylifeascharlotte.blogg.se/
Postat av: Marie

Hej gumman..

Kan inte du skicka ett Ola bris kort till mig är du jätte gullig <3pusspuss

2008-09-18 @ 19:36:53
URL: http://starmi.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0