The Dirt- bekännelser från världens mest ökända rockband



Jag har även läst ut boken The Dirt.. Mötley Crü's självbiografi.
Den var tjock och full med droger, sex och rock'n'roll. Lite det jag hade väntat mig faktiskt hehe, Boken hoppade hemskt mycket mellan bandmedlemmarna vilket krånglade till det lite men den var ändå lättläst och spännande. Jag lyssnar inte på deras musik men jag valde ändå att läsa den eftersom man hört så mycket om dem och visst har jag hört en och annan låt med dem.  Dessutom är jag en riktig succer för självbiografier hehe.

Boken är välskriven och detaljerna gör lite att man känner sig medverkad i berättelsen och det är lite så man vill att en bok ska vara eller hur?! Jag rekomenderar er att läsa den. Gillar man inte rock eller tjocka böcker är detta inget för er men gillar man intressanta historier och mycket läsning så go for it ;)

Boken har 576 sidor och iof är det mycket bilder men det är ändå text till allra sista sidan. Den är dock inge dyr om ni vill köpa den. Jag köpte den för enbart 9 kronor på cdon (utnyttjade ett erbjudande) men tror ni kan få den för ca 40 kronor där iallafall. Nu ska jag bege mig in i nästa biografi, nämligen boken  Monster ;)

Såhär står det på bokens baksida ;)
Mötley Crü är världens mest ökända rockband. Whiskey och porrstjärnor, bilkrascher, svart läder och höga klackar, överdoser och död är alla ingredienser i Mötley Crües liv- det band vars medlemmar dricker mest, slåss mest, har mest sex och är mest arroganta i världen. De har ägnat en hel karriär åt att leva så extremt som möjligt, Tommy Lee gifte sig med två internationella sexsymboler; Vince Neil dödade en man och förlorade sin dotter i cancer; Nikki Sixx tog en överdos, återuppstod från de döda, och tog ännu en överdos dagen efter; Mick Mars sköt en kvinna och försökte hänga sin egen bror. Och det är bara början....



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0