Ny frisyr

Jag har bestämt mig för att ändra håret lite granna. Jag är så trött på mitt hår. Min hårfärg, längden och att det bara ligger där som en död matta på huvudet. TRÅÅÅKIGT ! Jag kollade på färg idag men eftersom jag redan har så mörkt är det svårt att färga. Antingen svart eller slingor. Blond vill jag inte bli liksom hehe.

Sen vill jag klippa mig också. Korta av längden lite och frisyren på bilden här nedan är skitsnygg tycker jag. Men skulle jag palla med page? vet inte haha!


Postat av: Monica från skolan

Jag är just nu inne på precis samma tankar! Har haft långt (och enligt mig tråkigt) hår hur länge som helst nu. Skulle också vilja göra en drastisk förändring, typ page med lite spretigt. Har en frisyr-mapp på datorn där all inspiration sparas. Ska bara ta och boka en tid hos frissan med... :)

2010-08-02 @ 13:25:32
URL: http://monicas-vardagsliv.blogspot.com/
Postat av: Minna

Jag är övertygad om att du skulle passa finfint i kortare hår. Jag kapade av mitt för en månad sedan och det är så lätt att sköta och fixa :) Jag har kortare i nacken och lite längre fram, någon typ av page. Piffa upp färgen med slingor i olika mörka toner (rött, svart eller brunt). Du kommer att bli nöjd har jag på känn. Puss & kram!

2010-08-02 @ 21:31:41
Postat av: Madeleine

Nicoles frilla på bilden var ju jättesnygg! Och håller med ibland behövs det förändring, jag klippte jättekort page för några år sedan, jag är glad att jag vågade :)

2010-08-02 @ 23:22:40
URL: http://blogg.veckorevyn.com/beckis/
Postat av: Emma Viklund

Klart du ska klippa dig, roligt med förändring :D jag älskar med den där frisyren!!

2010-08-03 @ 09:32:37
URL: http://mammatillviggo.bloggplatsen.se
Postat av: Anna Enros

jag tror du kommer passa jätte bra i kort/kortare hår, men de är bara de man ska våga prova ;) men jag tycker du ska klippa dig om du vill förändra lite :) kram

2010-08-03 @ 19:13:49


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0