Fredag den 13

God morgon!

Idag är det fredag den 13 (!!! ) och idag tar mina kompisar studenten här uppe :) Får se om jag hinner och kan ta mig in på något sätt. Har juh som sagt inte körkort och de flesta av mina kompisar med körkort tar studenten eller jobbar  haha. Jobbigt läge. Iallafall ska jag över till Annelie i eftermiddag/kväll på lite fika och ge henne någon present ;) Får se vad jag hittar på. Finns inte så mycket här i lilla Harmånger så ja.. något hittar jag säkert på ändå som passar lilla Annelie.

Imorse när jag vägde mig hade jag gått ner exakt 4 kilo (på 2 hela dagar). Vilket är superbra och jag är supernöjd verkligen. Även fast jag bestämde igår att igår skulle bli min sista fastadag så sitter jag nu och funderar över om jag inte ska fortsätta en eller två dagar till. Dels för att se hur mycket till jag kan gå ner (kankse lika mkt till? ) och sen för att göra slut på de juicer och te jag har köpt på mig och sen för att se om jag verkligen klarar 5 dagar som det var tänkt?! SAMTIDIGT som jag vet att jag SKA gå ner av medlet slim jag köpte hem och jag vet att jag BORDE gå ner av att äta 1300 kalorier om dagen (en tjej ska äta ca 2000 om dagen...) och samtidigt träna 2 timmar om dagen?! Så jag vet inte hur jag ska göra... SUCK haha

iallafall ska jag gå till ica nu efter att jag har duschat och handla hem lite varor så jag kan börja äta vanlig mat snart :) Jag ska iallafall börja med fasta idag och så får vi se sen hur jag slutar dagen.. om det blir juice eller om det blir någon lätt smörgås /soppa.

Puss och kram på er sötnosar
så får ni ha en bra fredag så hörs vi sen :)

Postat av: Melina

ha en bra fredag :)

2008-06-13 @ 10:54:06
URL: http://mmelina.se
Postat av: sophie

Oj va duktig du har varit och gått ner 4 kilo på 2 dagar

2008-06-13 @ 13:16:19
URL: http://simonssons.blogg.se/
Postat av: ida

fasta.. är inte det sjukt svårt/jobbigt ?

men grattis att du har gått ner så snabbt :)

2008-06-13 @ 20:46:13
URL: http://idathebig.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0