Dagens tips

God morgon!

Hoppas ni mår bra idag. Själv mår man jättebra faktiskt fast det spöregnar ute. Som ni vet så kör jag juh bantning och jag har juh ändrat från GI till att köra med viktkoll ett tag, dvs räkna kalorier.  Jag tycker egentligen att GI är bättre men jag stod stilla där i över 3 månader. palla det lixom. Anledningen till att jag är glad idag är juh att jag har gått ner sen igår. Och igår hade jag gått ner sen dagen före det .. MADDE ÄR GLAAAD!!! asså det är så skönt att se att något händer så som jag sliter. Äntligen är jag normal haha.

Jag tänkte tipsa er om en jättegod och nyttig frukost som jag gillar stenhårt. Istället för en färdigköpt smaksatt fil eller yoghurt (som dessutom är pumpad med socker) så köp en ex fil i naturell smak. Ta 2 dl av den och mixa med ca 1 dl bär (hallon, blåbär eller jordgubbar) häll sedan i en tallrik och ät. Om ni tycker det blir för surt så söta det med lite honung. Till det kan ni dricka lite te (ex ingefära och citron som jag totally ääälskar) och ett bröd som heter Kärnor och Protein + från Axa.
Det är ett fullkornsbröd som har solrosfrön, pumpakärnor och linrön. Dessuom hela vilket gör att tarmen jobbar med det 
längre vilket gör att man är mätt längre och blodsockret hålls jämt längre. Dessutom är det saftigt och mer som ett vitt bröd i smak och konsistens än grovt. Jättegott. :)

Postat av: Anonym

Vad är viktkoll för något?Var har du hittat info om det?Hoppas det går bättre för dig med den metoden nu istället!=) Lycka till!

2008-06-16 @ 07:53:33
Postat av: madde

anonym:



jag skrev fel.. jag menade såklart viktklubb! hehe

det är juh viktsidan som aftonbladet har. viktklubb.se Man räknar kalorier istället hehe så ja hoppas det funkar för snart har jag provat allt haha

2008-06-16 @ 13:44:08
URL: http://justmadde.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0