Gårdagen

Igår hade jag en jättetrevlig dag :) Det började med att vi åkte lövad traktor och vagn till Mellanfjärden (tradition att vara i mellanfjärn) Vi stannade dock till på badplatsen i jättendal där det var massa människor. Bland annat Douglas som jag inte sett eller snackat med sen vi slutade nian så det var jäkla roligt! Sen åkte vi vidare till mellanfjärden och där så kollade vi på stångfajten (som också är tradition) och för er som inte vet vad det är så sitter man på en påle eller vad det är av trä över ån och det går ut på att man ska slå ner den andra med en kudde och så pågår det tills man fått fram en vinnare. Hanna-Karin blev trea tror jag vilket är bra jobbat då resten var enbart killar haha. Själva åkturen var väl inte så rolig. Visst det var roligt att åka något annat än bil, men aj vad jag har ont i ryggen idag. Det var inte den roligaste och rakaste vägen till att börja med och alla jäkla gupp satte spår i ryggen! aj kan man säga hahaha.

Efter stångfajten var över så åkte vi hem igen och nu var klockan ca 6 så vi var hungriga och trötta eftersom vi hade hållt sen tyå 12 (a). Resan hem gick en aning snabbare än resan dit, kanske för att man var fullare, kanske för att man hade åkt där redan (hemresan brukar gå snabbare..) kanske för att man snackade mer med alla som var med :)
Vi stannade till hemma hos Jonas och Tobbe på slätta där det var fest. Det var massa som man inte sett på länge och massa man hade gått i skolan med så det var värsta roligt! Man hade juh en del att prata om. Det var grillning, folk sjöng singstar och HAHAHAHAH det finns kankse en anledning till varför artister aldrig sjunger full ?! HAHAHAHAHHAHAHA ja det var roligt att se och höra iallafal :)

Jag och Fredde gick hem tidigt. Trodde faktiskt klockan var mer men det var kring 10 -11 bara :O Lika skönt det såhär i efterhand haha. Jag knäppte en massa bilder som jag ska lägga ut senare idag. Nu ska vi gå och äta (bakismat...) så ni får vänta ett litet tag på bilderna ;) haha


Postat av: Andrine

Vilken härlig design du har, (:

2008-06-21 @ 11:43:53
URL: http://aaas.blogg.se/
Postat av: Andrine

tack! ;D

2008-06-21 @ 14:32:04
URL: http://aaas.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0