yatsy

Idag är det fredag och solen lyser varmt och skönt där ute. Jag gick givetvis på en promenad med boyen idag innan frulle, eller saken är den att jag inte ätit frukost än. inte hungrig men måste väl äta något gissar jag (a) haha. jag har blivit så dålig på att äta, är aldrig hungrig liksom. Sjukt jobbigt för er som inte vet hur det är. Iallafall ska jag försöka bättra på det. 
att äta fast man inte är hungrig är inte roligt, speciellt inte när man redan ser ut som en tjock gris och sådär men det försöker jag också jobba på. Att tänka annorlunda.

Iallafall satte jag mig imorse och spelade lite yatsy, för mig själv och jag fuskar faktiskt inte även om jag är själv. Det gick rätt bra iallafall. Fick yatsy 4 gånger av 6 fast på en av gångerna räknades det inte som yatsy eftersom jag körde uppifrån och ner och jag fick det på tvårona. Lite jobbigt om man säger så haha. Dessutom visade min statestik att man får sååå mycket mindre poäng om man kör uppifrån och ner istället för att hoppa runt bland alla de olika kategorierna. Blir det så för er också?

Ja nu ska jag spela lite på king.com sen blir det ut en sväng i solen igen.

kram på er :)

Postat av: Magdalena

Maddeeeeeeeeeeeeeeeeeee, det är du inte alls!!! Morr, haha!!

2008-05-30 @ 12:41:53
URL: http://magdalenae.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0