Sveriges vinnarnummer?

Det är snart dax för Eurovision song contest som börjar den 20 maj med den första semifinalen. Den 22a maj är det den andra semifinalen och den 24 maj är det själva finalen. Jag har ingen aning om vilken semifinal som Charlotte ska vara med i, har ni? Jag tror och hoppas att hon går vidare till finalen. Det är dax för Sverige att vinna igen tycker ni inte? ;)
Iallafall blev Charlottes video för låten Hero klar igår och jag vet inte vad jag tycker om den. Jag hade förvänta mig lite mer faktiskt haha. Det var lite mycket av samma. Vad tycker ni om den?

föresten visste ni att Hero var först skriven till Ola men han valde, som ni vet, love in stereo istället och jag är faktiskt enig med honom i det valen. Hero passar charlotte bättre tror jag.


Postat av: Madeleine

Videon suger, Perelli ser ut som en transa men jag hoppas hon vinner :) Det är som sagt dags nu.

2008-05-08 @ 13:44:49
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jag har alltid tyckt om Charlotte!



Men är så besviken.. Jag menar.. Videon var nog det mest tråkigaste jag sett.. jag menar... Det var lite kul med svarta "skuggan" som föreställde henne, men annars var videon trist! Och hon såg väldigt gammal ut i video, lite som Madonna... fast dom kanske är lika gamla? :)

2008-05-08 @ 14:28:42
URL: http://emmavictoriia.blogg.se/
Postat av: Lisa

haha jaa men helt ärligt..hade ola haft "hero" tror jag ändå inte han hade vunnit...det krävs mer än bara en bra låt..tycker perelli är en bättre artist..:)

2008-05-08 @ 20:28:13
URL: http://lisawahrer.blogg.se/
Postat av: Emah

Det är riktigt många som har blivit tillfrågade och som har spelat in Hero. Bla Ola, Måns, Charlotte Perelli & Helena Paparizou.

2008-05-12 @ 12:18:59
URL: http://emaaahs.blogg.se/
Postat av: Emah

svar: jag har hört att den var skriven för Helena först, men hon sa nej ganska snabbt.

2008-05-12 @ 13:55:52
URL: http://emaaahs.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0