Dassig Fredag

Hello!
Hur mår ni denna trista Fredag? Själv mår man bra, har kommit hem från jobbet nu och det var faktiskt himla skönt att jobba idag. Dels var det BARA bra personer man jobbade med, inge krångel på själva jobbet. Jag hoppade dessutom av 2 busshållsplatser före den jag brukar gå av så jag fick en liten promenad innan jag gick ut med Boyen. Faktiskt rätt skönt. Passade dessutom på att besöka farfars grav, vilket tyvärr inte händer så ofta som jag borde, så jag hoppas han uppskattade det haha. Ska dit med ett ljus i helgen för det såg lite tråkigt ut där.

Nu ska jag dricka lite juice och läsa min tidning iFORM som kom med posten idag. Har dock på något vänster fått två tidningar, känns lite onödigt kanske haha men vad ska jag göra? kanske lotta ut den? ; ) haha

Ja nu ska jag slänga mig i sängen ett tag så hörs vi sen :)
kraaam

Postat av: Madeleine

ja, du kan ha värsta tävlingen i bloggen! hehe :) Nej så vitt jag vet har jag inte ändrat något alls :/ Har varit innte där designen är men inte petat något bland dom så jag har ingen aning om varför det är så?

Ola var grym! Färgglada kläder och allt! Lite föööör färgglad för mig dock :) Röda byxor och enrandig tröja i alla olika färger haha.

2008-05-16 @ 13:14:26
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/
Postat av: Madeleine

hmm, alltså när man trycker på förhandsgranska så visar den att det ska vara helt grått i bakgrunden men när man har sparat så ser det iaf likadant ut. knäppt. Kanske bloggen är seg på att uppdatera bara eller?

2008-05-16 @ 13:43:00
URL: http://diabetesochjag.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0