Män som hatar kvinnor

Män som hatar kvinnor var mycket mycket bra. Jag vet dock inte om det var bra eller inte att jag hade läst boken före. På ett sätt var det bra eftersom jag visste redan innan vad det handlade om medan syrran frågade mig varför han gjorde så eller vad det där symboliserade. Dock satt man och väntade på saker som hände i boken som aldrig hände i filmen. Jag menar då bland annat förhållandet med Cecilia. Det är juh ganska mycket av det i boken, och ingenting i filmen. Sen var slutet i filmen olikt från slutet i boken, så ja det var väl både bä och bu med att läst boken innan.

Har ni sett filmen? vad tycker ni om den? :)


mer läsning...

Ni missar väl inte att läsa min andra blogg? Där jag snackar om viktminskning, träning och nyttig mat och allt som är runt omkring?

www.justmadde.blogg.se/traning

Bio


Idag blev det ingen shopping på H&M men jag följde med linda och shoppade lite annat, nämligen mat. Syrran och Jon ska bjuda över oss på middag ikväll. TACOS !!! Fattar ni hur jävla bra jag är som inte tänker äta det va?! Jag är så fucking stolt över mig själv så ni anar inte. Jag säger hela tiden i mitt huvud " tänk på vikten madde, tänk på hur smal och fin du blir, tänk vad mycket tacos du kan äta sen i livet.. håll ut.... håll ut...." HAHAHAHAH. Dock funderar jag på att tugga på en gurka. Det är juh 90 % vatten, men jag får se ;)

Vi ska även på bio ikväll. Ska äntligen få se män som hatar kvinnor. Jag har länge vela sett den och nu är det äntligen dags! Be för mig att jag inte kommer frestas att ta ett popcorn.. satans biosnacks ! haha

Hur speenderar ni eran fredag ? :) kramis

Framtida shopping


Jag hoppas verkligen att jag och syrran kan åka till stan och gå på H&M imorgon. De har just nu ett erbjudande om att ta tre plagg/varor och få den billigaste för halva priset. Det är nu man ska fynda :) Jag har massa presentkort på närmare 1000 :- där så det skulle man kunna fynda för som sagt. Dock tänker jag inte köpa jeans eller något eftersom jag kommer gå och jag vet inte hur mycket eller vilken storlek jag kommer hamna i. Tröjor kan jag dock handla eftersom jag inte direkt kommer bli en size 0 ;) och med det menar ja att jag inte kommer gå ner så mkt att jag inte kan ha tröjor som jag kan ha nu ;) i want to keep my boobies om man säger så HAHAHAHHA

näe men har ni chans så gå till HM ni med. Erbjudandet är tills imorgon 27:e februari

Film och tankar


Kan inte direkt säga att jag är på topp idag heller haha men jag försöker som sagt att se framåt. Jag vet juh hur glad jag blir av att ställa mig på vågen och se att jag är några siffor mindre varje gång :) Det är en underbar känsla som i alla fall för stunden får mig att tänka på annat än hur dåligt jag egentligen mår under dessa senaste dagarna.

I alla fall tänke jag träna lite idag med. Ska ut på en promenad nu med hunden och sen tänkte jag träna yoga. Hela programmet idag faktiskt. Lika bra att hjälpa cambridge på traven så att säga haha. Dock kommer jag självklart se till att dricka extra mycket vatten OCH sluta om jag känner mig sämre självklart så oroa er inte ;) hehe

Såg även Djävulen bär Prada idag igen.. Den är juh bara för bra haha. Får en att tycka att det lilla är bra som det är right?

Chockad på morgonen

Jag fick en chock när jag kollade på vågen imorse. Minus 4 kilo på två dagar. Hey lycka :D

Träning


dagens träning blev yoga och stretching :)
lungt och skönt hehe

Ola i Singstar


Bilden tagen från Olas blogg

Läste precis Olas blogg där han skriver hon hur hans singel S.O.S ska komma på nästa singstar. Hur coolt är inte det? Behöver jag säga att jag kommer köpa det spelet? ;) haha

" im sending you an SOS, im sending you an sos..." nananana :D

Snabba resultat

Ska dessutom säga att jag gått ner 1,6 kilo på en dag :D
behöver jag säga att jag är otroligt glad? :D

nu jävlar.... ;)

Onsdag

Godagens!

Idag har jag varit till stan och träffat studiegruppen. Nu har jag mera koll på vad vi ska göra så det känns bra. Har redan hunnit med en promenad med hunden också. Nu idag ska jag plugga lite, jag ska träna lite yoga och så tänkte jag faktiskt kolla på film. Vad gör ni idag då? denna vackra dag!

Äventyr med Sofia


Precis hemkommen från en kväll med Sofia. Det var länge sedan jag var med henne så det känns otroligt bra för min själ nu ;) haha. Vi var till stan och tvättade bilen hennes och så fick jag en film av henne. Köper man aftonbladet idag får man första filmen i Irene Huss serien- Tatuerad Torso. Den har jag faktiskt inte sett men jag tänkte samla alla 6 filmerna nu då.. Om jag kommer ihåg det vill säga haha!

Nu efter första cambridge dagen så känner jag att det kommer gå bra detta. Jag hade en svacka förut idag men den är över nu... för tillfället iaf. Kanske jag kommer må sämre imorgon eller dag tre men jag vet att det kommer nog gå bra. Bara att tänka på hur det kommer vara nästa månad eller månaden efter det. När kilona är borta. Iaf några av dem.


Nu ska jag ta och dricka en liten vatten eller något.. ciao bella

Lunchotime

Cambridge fortsätter... Kycklingsoppa med vitlök och ett stort glas vatten. Hmm jag saknar att tugga redan.. crap! hehe
Ni har väl inte missat allt snack om att Kronprinsessan Victoria och Daniel förlovat sig idag? Det var på tiden tycker jag ;)

Blondinbella besöker nordanstig

Hejsan!

Idag börjar mitt nya liv och jag har redan ätit en cambridgemåltid. Valde vanilj och den var jättegod faktiskt :) Det svåraste blir inte att inte få tugga, utan att dricka minst 3 liter vatten om dagen.

Läste blondinbellas blogg idag och läste att hon skulle ha föreläsning i Gnarp. Det är juh tamesjutton grannbyn! Hon ska prata om självmord och självkänsla bland annat och jag skulle hemskt gärna gå. Har dock inte hört något om detta evenemang och jag är rädd för att det är bara vissa personer som får gå. Hoppas inte det. Någon som vet? :)

size zero



Såg nu att det är en dokumentär på 3an ikväll klockan 22. För att undersöka farorna med dagens besatthet av bantning, underkastar sig Louise Redknapp ett experiment för att gå ner till storlek 32. I processen får vi veta vad som krävs och vilka hälsorisker det innebär. Intressant intressant

ska ni se? :)

Posh var glammig



Posh var hur fin som helst igår på Elton John's "Oscars efterfest". Tycker ni inte? :)


Olas födelsedag

 

Detta är när jag och några till firar Olas födelsedag 2007 =)

 

Idag fyller Ola 23 år. Stort GRATTIS till honom

 

han leve hipp hipp hurra, hurra, hurra, hurra


Cambridgekuren

Idag hade jag ett möte med Camridgekonsumenten Marie. Det gick jättebra och hon är verkligen supertrevlig på alla sätt och vis. Jag vet att jag kommer trivas med henne. Jag fick väga och mäta in mig och jag fick även se hur många procent fett och vatten jag hade i kroppen. Var intressant att veta faktiskt. Hade inte så mycket fettprocent över som jag trodde vilket var en glad överraskning. Det finns lite muskler i mig trots allt ; )

För att komma till Marie's hemsida så klickar ni här !

 

 

 

 

Jag fick med mig hem massa påsar så jag kan testa de olika smakerna som finns på drinkar och soppor och imorgon börjar äventyret. Jag är laddad ska ni veta. Nu jäklar Madde .....

 

och som vanligt kommer jag inte snacka om massa hälsa och mat och bantning här utan vill ni veta mer hur det går och så ska ni kolla i min träningsblogg här 


Taggad


Hejsan!

Vet ni? jag är sjukt taggad inför Cambridgemötet imorgon. Jag är taggad för att se fettet försvinna, jag är taggad för att må bättre över mig själv och jag är taggad att se kilona rasa. Jag är taggad för att överträffa mig själv och jag är taggad för en nystart. Jag är taggad inför morgondagen!

Jag är dessutom taggad för att fota massa egokort imorgon. Hoppas bara man inte har en sån där "bad day" som jag kan ha ibland. Eller ofta om man tycker det haha. Blir jag nöjd med något lägger jag självklart ut det här ;) hehe

vad ska ni göra imorgon?

Filmkväll


Gokväll!

Idag har jag knappt bloggat. Jag har nämligen först kollat klart på Desperate Housewives säsong 4 och sen har jat städat ur lägenheten. Har bara fönstrerna kvar där så det känns hur bra som helst. :) Nu ska jag kolla på Beck- Advokaten. Kollar ni också?

Maddes analys

Vad tycker Madde om låtarna?

 

 

 

Velvet- The Queen
Jag tyckte att kläderna var coola och vågat. Ni minns väl löpsedlarna när Jessica Andersson hade lika korta shorts för några år sedan? Dock hade jag sett en sorts kjol istället ;) Jag hade stora förväntningar på låten eftersom Tony Nilsson skrivit den. Det är han som har skrivit Olas Natalie och Love in Stereo bland annat. Låten var bra tycker jag och jag hade gärna sett den gått vidare. 
Rigo feat Topaz sound & Red Fox- I got you
Jag tycker låten var tråkig när jag hörde den första omgången. När jag hörde den mer under kvällen tyckte jag den blev bättre men den var inte värd att gå till andra chansen enligt mig. Jag hade gärna sett Velvet istället för dom. De hade dock rätt snygga kläder.
Molly Sandén- Så vill stjärnorna
Jag tycker Molly sjunger jättefint men första gången jag hörde låten var den faktiskt lite tråkig. När den gick till duellerna så vart den bättre. Den är värd en plats i finalen. hon hade dessutom en jättefin vit klänning :)
E.M.D- Baby Goodbye
E.M.D's låt var en av de få som jag snabbt lyssnade igenom på morgonen och jag fastnade för den direkt. Jag hade nästan förväntat mig att de skulle vara bra så ;) Jag tycker att låten var bra och numret var fränt. Dock hade jag föreställt mig helt andra kläder haha men det där verkade fungera det med  ;) Värdig en plats i finalen 
Mikel Rickfors- Du vinner över mig
Jag hade ingen aning om vem denna snubbe är och har faktiskt inte det nu heller haha. Låten var dock överraskande bra och han hade en frän röst. Kläderna var lite tråkiga även om svart alltid är rätt. Äldre kan de med ;)
Maja Gullstrand - Här för mig själv
Maja har en speciell röst kan man säga och jag trodde aldrig att detta bidrag skulle gå vidare. Låten var dock lite harmonisk sådär men inte en låt som platsar i finalen. Klänningen var söt men lite enkel. Tråkigt.
Sofia- Alla
Jag hade ingen aning om vem hon var och jag lyssnade inte på låten innan men det var en glad överraskning. Den var superbra tycker jag, även fast man inte förstår ett enda ord haha. Dock hade hon verkligen skitfula kläder. 
BWO- you are not alone
BWO brukar alltid ha bra låtar och jag lyssnade lite snabbt på den på morgonen och då tyckte jag inte alls om den. Dock blev den bättre när man hörde den i helhet. Men va hade de för kläder? De var verkligen bland de fulaste de haft på sig någon gång haha. Näe, byt kläder tack ;)
Final: Molly Sandén och E.M.D
Andra chansen: Rigo m.fl och BWO
Juryns val: Sofia
Vad tycker ni? var det rätt som gick vidare? Vilka hade ni skickat vidare? 

 


Jessica Alba

Hejsan!


kan man bli mer perfekt?

sitter här och väntar på att Mello ska börja. Nu är det en film på femman med Jessica Alba. Vet inte vad filmen heter men jag har sett den förr och den är jättebra. Hon dansar och är danslärare. Jag ska försöka ta fram namnet på den om ingen av er sötnosar kan berätta det för mig? ;)

Nu ska jag se vidare. Hörs sen sötnosar



Filmen heter Honey !

Så oväntat

kollar på säsong 4 av DH nu och jag trodde inte detta skulle hända :O omg omg så spännande !!

har alla sett säsong 4 så jag kan berätta vad ja menar? haha

Melodifestivalen del 3



Ikväll är det dags för deltävling 3 som är i Leksand. Underbara Dalarna hehe.
Jag lyssnade på några låtar på svt.se nu och jag tycker väl det är rätt tråkiga låtar. Kan hända att de blir bättre när man får höra hela låtarna och när man får se uppträdandet och allt :) Mina favoritlåtar just nu var EMD's Baby Goodbye och Velvet's The Queen.

Vilka är era favoriter ikväll? Vilka tror ni går vidare? ska ni se? =)

DH-Maraton


Idag är det lördag och det blir ingen städning idag heller som jag anade. Då blir det istället desperate housewives maraton. Femte säsongen börjar på kanal 5 den tredje mars vilket är snart. Måste se klart säsong 4 tills dess ;)

Trött att vara nattuggla

Vad tråkigt det är att vara nattuggla. Helst när man är tvungen att vara det själv haha! Är så otroligt tråkigt just nu. Fredde sover, jag har kollat igenom massa massa bloggar, det är inget bra på tv just nu heller. BOOORING !! Varför sover du då inte ? tänker ni, ja det undrar jag själv! haha nej men jag är inge trött faktiskt. Det värsta som finns är när man ligger och vrider och vänder på sig och slutligen får räkna får för att försöka somna.

Vad händer imorgon då? Själv ska man försöka städa lite ur lägenheten eftersom det inte blev idag. Dock vågar jag inte skriva in det på "to do" listan eftersom syrran alltid kan ändra sig och Fredde skulle övningsköra lastbil så han kan man inte räkna med heller. Jag ska även packa upp lite mer kartonger i datarummet och försöka rensa datorn lite. Måste kolla vad det är som gör den så seg. USCH för det tekniska ibland! Jag hade även försökt tänkt ta mig en långpromenad med Boyen. Kanske till stallet och hälsa på? Det var juh ett tag sedan jag var dit nu.. en månad eller så (a) fy på mig. Sen på kvällen blir det såklart Melodifestivalen delfinal 3. EMD är juh med ;) Har stora förväntningar på att låten är bra faktiskt. Så det ska bli spännande.

Vad ska ni själva göra imorgon? =)
kramis

Lets dance



George och Maria var de som fick lämna lets dance ikväll och jag tycker att det var på tiden. Det hade lika gärna kunna varit Elisabeth eller Carl-Jan för de dansar lika dåligt faktiskt. Leila och Morgan var bäst ikväll och det märktes på poängen såklart.

Vad tycker ni? var det rätt som åkte? varför, varför inte?

Lets dance

 

Nu till 8 kommer syrran och henns sambo Jon. Det är tänkt att vi ska äta pizza och kolla på Lets Dance. Jag har missat det nu flera veckor i rad känns det som. Hoppas det är bra och jag tror att Carl-Jan åker idag. George kan också vara i riskzonen. Visste ni föresten att han är från Bergsjö? Det ligger typ 1 mil härifrån. Ballt ;)


Huset del 2

Uppe har vi ett allrum där vi just nu har våra gamla soffor och bord. Ska även köpa till ett biljardbord är det tänkt!

Vänder man på klacken ser man detta. Går man rakt fram kommer man till toaletten och bastun uppe.

Bastun är redan invigd och den är mkt skööönt, eller hur malin? ;)

längst i korridoren uppe finns det ett sovrum, där jag hade tänkt göra walk-in-closet men det verkar bli ett gästrum där nu .. men jag vet inte ja ; ) tiden får visa va det blir hehe.

Nu till min tilfälliga walk-in-closet. Ska jag fortsätta ha här ska jag tapetsera om kan ja lova ;)

   

 

Sen har vi även mer att visa men det får bli i ett tredje inlägg ;)


Huset del 1

Kom på att jag inte behöver trixa med bilderna.. det blev så många bilder också så ni får se dem ändå :)

Hallen var det här då. Lite mörkt kanske men jag fick inte till det med ljuset. Golvet ska bytas bara så ni vet ;) Grönt golv från 70-talet är inte så tiltalande för lilla Madde

 

Köket är då detta. Här ska vi måla luckorna, byta golv och tapeter. Sen ska det in snyggare gardiner och mer blommor =)

Vänder man sig om i köket så ser man resterande delen av hallen. Man ser toadörren, datarummet och tvättstugedörren

 

 
Toaletten nere ser ut så här =)
Här har vi då datarummet. Som ni ser är det inte ordning här ännu ;)
Mitt emot datarummet har vi sovrummet :)
 
Tv rummet ser vi här. En underbar täljstenskamin står bevid trappan =)

 


Sega burk

Nu sitter jag vid min dator.. Blir genast påmind om att jag borde rensa den för något gör att den hela tiden fryser sig och är allmänt seg. Tråkigt eftersom jag nyss formaterat om den lilla burken. Aja bara hålla tummarna över att det är ett litet virus som jag får bort, eller att något ska uppdateras haha!

 

Nu ska jag sätta mig i photoshop och fixa till bilderna på huset :) De kommer snart!

kram


Kommande...


Tänkte bara säga att idag kommer det bilder på huset :) Men kom ihåg att vi inte har hunnit dekorera och inreda precis som vi vill och kom ihåg att vi ska renovera om lite ;) Batteriet ligger på laddning nu så titta in lite senare i eftermiddag :)

kram på er

en stund i rampljuset

Hejsan!

Idag är det fredag och lilla jag ska städa ur lägenheten med syrran. Får se om vi hinner klart idag eller om det kommer att ta två dagar. Jag tror mer på det andra alternativet men det är dock bara 56 kvadrat att städa. Inte direkt ett slott ;) hehe

Igår var jag även på blogg.se's startsida och man man säga såhär: Det märks så tydligt när man är där. Statestiken och kommentarerna ökade tydligt och jag klagade inte ;)

Ola har blivit bloggare


foto: privat

Ola har skaffat blogg. Han har från och med idag börjat skriva på Glife's hemsida och han ska försöka uppdatera tre-fyra gånger om dagen vilket inte är fy skam. Snacka om helskoj för alla fans! Vill ni läsa den så går ni in här

Work out


Ni glömmer väl inte min träningsblogg? :)

en paus

För en liten stund sedan läste jag ut en bok "observera mera" en väldigt bra bok om man ska observera, annars är den rätt värdelös ;) Men vi ska observera nu under hemmaveckorna så den blir bra! Har genast satt mig in i andra boken "Förskolebarns gemensamma lekar". Roligt att äntligen läsa lite böcker som är inriktade till barn lixom. Förra terminen har lixom varit böcker om skolans bakgrund och sånt ganska tråkigt.

Nu ska jag ta mig en paus och äta lite granna och efter det blir det att säga hej då till katten som avlivas snart.. fy fan *snyft* Bara hoppas på att han kommer till katthimlen där han kan strosa omkring hela dagarna.. usch nu börjar ja böla juh ....

vi hörs sen


usch detta känns inte bra :( Fredde åkte med katten för ett tag sedan. Fy fan jag ser ut som en tomat i facet nu. Röd och svullen av all gråt.. Detta är bland det värsta jag gjort i hela mitt liv. Jag känner mig som en mördare :(

NU

måste jag plugga... Hörs sen :)

Hidden


Det är inte bara Paris Hilton som har gett ut ytterligare parfym i samlingen. Även Britney Spears har gett ut en ny doft. Den nya heter Hidden och jag är ett stort fan av även Britneys parfymer så jag antar att även denna kommer bli en favorit bara jag får lukta på den. Flaskan ser likadan ut som hennes tidigare parfym, fantasy. Lite tråkigt kankse. Hon hade kunnat tagit en annan färg iaf.

Rosenrot


Igår lärde jag mig något nytt. Rosenrot är inte bara bra för sexlivet (vilket jag lärt mig ) utan det är även bra för chanserna om att bli gravid. Det ökar fertiliteten hos det kvinnliga könet och Rosenrot gavs till 40 kvinnor med utebliven menstruation (amenorré) och oförmåga att bli gravida. Efter 14 dagars intag återfick 25 av de 40 kvinnorna normal menstruation. Efter ytterligare några månaders intag blev 11 av de 40 kvinnorna gravida.
Det finns flera rapporter i litteraturen som visar att intag av Rosenrot bidrar till möjligheten att bli gravid (att koncipiera). Några få månaders behandling med Rosenrot har lett till normal graviditet (Eagon P och Herbagram N, 2002).

Det hade jag ingen aning om och det kan vara bra att veta ;)

Förutom ökad fertilitet och ökad sexlust får man även ökad koncentration och mindre stress. Det är dessutom inte så dyrt och finns på affärer som ICA.

Victoria Beckham



Victoria Beckham hade denna glammiga klännig på sig under lanseringen av Armanis nya butik. Mycket enkel men fin klänning. She showed some legs kan man säga ;)

Svårt beslut....

Usch vi måste nog avliva våran yngsta katt. Han blir inte rumsren :/ Han är nu snart ett år ( i maj) och han kissar och bajsar överallt förutom i lådan :( Han har redan förstört ett golv i lägenheten och chansen är stor att han hinner göra det här med lixom. Han är förutom det världens gosigaste katt. Ni anar inte hur mkt detta smärtar mig. Att behöva avliva en underbar katt bara för att han inte kan lära sig att göra det iiiiiii lådan. Jag har dessutom provat med allt. Jag har kommit på honom och tuktat honom, jag har provat att lagt dit kryddor och skit där han brukar pissa för att försöka få bort honom därifrån men ingenting fungerar.

Ingen vill ha en orumsren katt heller så det är bäst för honom och oss om vi avlivar honom. Fy fan.. usch! Ni ska bara veta hur mkt jag har gråtit över detta. Just på grund av att han är helt underbar och just på grund av att jag är en jävla djurvän.

Nu verkar det som om detta kommer ske imorgon. Jag vill inte vara hemma nä de hämtar honom för då kommer ja bara böla och aldrig mera sluta :( Han kommer därför idag (och imorgon ) få göra precis som han vill. Han ska få ett underbart slut. Få äta hur mkt han vill, ligga vart han vill, gå på borde om han vill det. Varför göra sista tiden hemsk? Näe fy fan tårarna bara rinner..... Jag ska aldrig mer skaffa djur.. aldrig !!!

snyggt på HM rea

H&M har alltid massor med fina kläder och för att inte tala om deras skoutbut som har blivit hur underbart som helst. På H&M's hemsida finns det en rea"avdelning" som är värd att kolla in. Kolla bara dessa fynd jag hittade där. Detta är bara några fynd som jag gärna hade klickat hem!


Tröja för endast 29,50. Finns i cerise, vit, grön och brun

svarta pumps i 9 cm klack för 98 kronor. Finns i lila och svart.
Denna cardigan var jag sugen på vid jul men köpte den aldrig. Nu finns den ute på rean för 198 kronor vilket är 100 kronor rabatt. Finns i svart och lila kvar. Kanske man skulle passa på nu? :)

Paris Hiltons nya parfym


Paris Hilton
producerar parfym på parfym och jag tycker att alla luktar lika gott. Nu har hon en ny parfym i samlingen, nämligen Fairy Dust. Behöver jag säga att jag är otroligt intresserad av att sniffa lite på denna? ;)

Parfymen inleds med blommiga toppnoter av rosa pioner och apelsinblomma för att sedan avsluta med en bubblande doft av mousserande Prosecco Accord. I hjärtat av Fairy Dust finns en bukett av gardenia och vattenlilja, med en felfri blandning av persikonektar. Tillsammans uttrycker dessa doftnoter en lekfull kvinnlighet. Längst ner i doften finner vi en blandning av krämig vanilj och myskig kashmir inlindade i en ekig doft som verkligen är kittlande.

 Parfymen (50 ml ) finns på bland annat Nelly.com för 475 kronor. Där finns det även en 100 ml bodylotion för 275 kronor.











hos mamma

Nu är jag hemma hos mamma vilket jag kommer vara iaf till på torsdagen och ev fredagen beroende på om vi behöver åka till skolan eller inte på fredagen :) än mår jag inte 100 men det går väl över i guess

hoppas ni mår bra
kram

Ska sitta på mina fötter...


Kolla vilka underbara skor jag hittade på Halens.se. Det är ett par 11.5 centimeters klackar och fins i två färger. Är av märket Love Label och kostar 349 kronor. Hur snygga som helst. Vill ha !!! finns även i svart som sagt!

Tisdag

God morgon!

Är hemma från skolan idag med.. mår verkligen inte bra, är sjuk.. men men :) bara att försöka hålla humöret uppe haha! Idag tänkte jag träna lite och så ska jag såklart plugga. Har massa böcker att läsa och det finns ingen tid att förlora hehe. Vad ska ni göra idag då? kraaam på er:)

Melodifestivalen delfinalen 2


Nu har jag sett delfinalen på reprisen och jag måste säga att det var HELT rätt låtar som gick vidare. Jag fastnade för Måns och HEAT's låtar direkt. Även Lili & susie och Amys låtar var bra. Jag gillar fortfarande inte det nya systemet och jag gillar inte Petra så värst mycket heller men men man vänjer väl sig ;)

Helgen

hejsan!
kanske ska berätta lite snabbt om min helg?

Fredagen gick ut på att packa upp kartonger och  hämta lite mer saker från lägenheten. Inge roligt där inte haha

Lördagen packade jag upp det sista, satte upp alla tavlor så det blev liiite hemtrevligare. Jag och Malin var på rally i Andersfors. Hann typ se 10 bilar sen var det slut haha! Men det var en liten bit att gå så man fick iaf komma ut och röra lite på sig plus att man fick frisk luft. Jag har juh typ varit instängd i lägenheten och huset sen onsdagen haha. Efter det åkte jag och Malin hem och bastade lite i våran bastu. Den var hur skön som helst kan jag meddela ;) hehe. Dock fick jag så ont i hårbotten så jag kliade sönder den hela natten :S vette sjutton vad som hände haha.  På kvällen kom det lite folk då. Vi tjejer hade dildoparty och grabbarna hade bastufest där uppe. Malin, Li, Martina, Jag, Erica, Nettis, Sammi och Malin hade dildoparty och Fredde, Jonas, Jon, Micke, Pimmen, Marcus och Marcus hade bastukväll där uppe. De gick även ner faktiskt till oss när Erica tog fram alla dildos ;) hehe. Blev ingen vidare alla hjärtans dag sak-bara-jag-och-fredrik men vi hade rolgt ändå :)

Söndagen gick ut på att vila lite, plocka undan alla ölburkar och vinflaskor, gå promenad och se på film. Dessutom blev jag dålig.. -.- feber och shit vettni. Därför kommer jag inte skriva så många inlägg idag heller. Hoppas ni överlever med det. :)

bilder kommer senare idag när jag hittat kameraladdaren!


söndag

blir slappt med inlägg idag haha (a)
bloggar mer senare..

kram kram och njut av söndagen!

bilder

bilder på huset kommer så fort jag hittat kameran och så höhö..

fredag

Hejsan sötnosar!

Idag har jag inte gjort något annorlunda än de senaste dagarna. Jag har hämtat ett till lass från lägenheten på dagen. Det sista från lägenheten kan man säga. Bland annat min dator, mina skor och mina väskor. Jag har spenderat typ 3 timmar med att hänga upp alla mina kläder och lagt upp väskor och skor i min lilla wal-in-closet. Jag ska ha ett annat rum senare men detta funkar så länge. Nu sitter jag och vilar fötterna lite innan jag ska lägga undan fler kartonger och stryka fler gardiner. USCH för packning säger jag bara. Jag måste erkänna att jag är lite less på en viss sambo för att jag får göra ALLT själv då han hela tiden gör annat. men men... han får väl sota för det på något vis ;) hehe


Nu ska jag kika på mejl så läre jag sätta fart om jag ska hinna tills imorgon haha!
kram på er och förlåt för tråkiga inlägg.. :P

en slut Madde

första hela dagen i huset är snart över och jag kan säga såhär:

1. jag hatar att packa
2. jag hatar kartonger
3. jag kommer STORTRIVAS här :)
4. längtar till sommaren då det är varmare och då man slipper ha elementen på x)


efter att ha packat och packat upp 10 kartonger idag och strykt och hängt upp lite gardiner så man kan säga att jag är skapligt less på att packa upp och ner saker och ting. Jag har dessutom jävligt ont i fötterna efter allt spring haha. Mina tre underbara katter är här nu också vilket är underbart skönt. Jag hade lite dåligt samvete igår när de var kvar i den nästan tomma lägenheten MEN jag ville föra över dem hit när det mesta var klart. Dels för att de skulle känna sig tryggare då de förhoppningsvis skulle känna igen sakerna och doften men även för att slippa behöva stänga in katterna i något rum när man öppnade och stängde dörrar för att packa in lådor. Nu har vi kanske ett lass med saker kvar i lägenheten och det kan man köra in direkt i garaget för att sedan packa in.

Nu snart kommer syrran över igen med lite mat. Det har inte ´varit så GI vänligt idag. Jag har inte ätit något mer än lite laktosfri yoghurt imorse. Inte bra jag vet , men hade massa saker kvar i lägenheten plus att jag inte har hunnit göra någon mat haha. Men nu så ;)

Hoppas ni mår bra och att vi kanske ses på lördag då jag ska ha dildoparty  hemma hos mig ;) kära Erica kommer över och har en visning (eller vad man nu säger...) ska bli trevligt!


kramis på er sötnosar

första dagen i huset

Hejsan hoppsan!

Nu sitter man här i huset och skriver. Det är mer eller mindre kaos här eftersom jag har saker både här och i lägenheten. HUR FAN kan man ha så mtk skit? haha! 1000 saker som man inte trodde att man hade. Hela dagen igår gick åt att föra över saker till huset och packa upp. Idag ska jag upp med gardiner och packa upp det som finns i kartongerna. Sen på eftermiddagen /kvällen ska jag och syrran åka och hämta katterna och lite mer saker.. typ min dator och det! Vill vara klar med detta nu så man kan njuta av helgen men det kan man väl inte gissar ja hhaahha!


Ja jag återkommer väl med fler tråkiga flyttinlägg under dagen haha

kram på er

ps.. det var kallt att sova här inatt haha.. kanske man måste elda mera? :P

tisdag

Mitt internet fungerar ännu. Tror dock detta är sista dagen haha men jag har juh internet i huset nu också så jag ska väl förhoppningsvis inte vara utan hehe. Imorgon är det flytt till huset som sagt så det kan bli lite svårt att hinna med att blogga imorgon. Får se om jag hinner med något inlägg under dagen iaf, annars kan jag juh alltid mobilblogga lite ! Dock fungerar det inte att lägga in bilder för mig genom mobilbloggen -.- det suger! Vet egentligen inte riktigt varför heller men men!

 

nu ska jag fixa lite småsaker men jag återkommer väl senare under dagen ;)

kram


Mellomissen


Alcazar var kvällens bästa och mina favoriter (fler kommer väl...) till finalen het klart!

Nu idag innan jag gick och jobbade så kollade jag på reprisen av Melodifestivalen och jag måste säga att jag är besviken. Jag gillar inte Petra som programledare och jag gillar inte den nya röstningsmetoden. Jag gillar dessutom inte heller att låtskrivarna får sitta själva i publiken. Det hela känns så jävla fel. Det känns som om de skyndar sig igenom hela bara för att folk ska ringa så mkt som möjligt. Fokus på artisterna försvinner då de hela tiden tjatar om att ringa hit och ringa dit. Jag gillade det inte alls. Jag tittar endast i år för att jag gillar musik så mkt så jag vill  se det. Det är ett jävla fiasko känns det som.

Dessutom fattar jag inte hur Caroline af Ugglas kunde gå vidare? När under de tre minutrarna var låten och framträdandet bra? Jag fattar inte. Jag gillade första bidraget Tick Tock. Den hade gärna fått gått vidare istället för Caroline. men men! alla tycker ju inte som jag ;) hehe

Dildoparty på lördag


Nu har jag tid att blogga om dagen. Kom hem från jobbet vid typ 6 men jag har suttit i telefon konstant sen dess. Först med mamma, sen sofia och slutligen Emma. Det blev bestämt idag också att lilla Madde ska ha dildoparty hemma i huset på lördagkväll. Ni anar inte hur mkt jag längtar. Dels för att dildoparty är roligt och Erika är verkligen bra på att prata men även för att träffa massa vänner igen (har inte haft tid på eeeevigheter känns det som...) och för att visa alla nya huset :D Man är som en liten unge hahaah!

Det gick bra att jobba idag också. Ungarna var hur underbara som helst (som alltid) en liten söt tjej "åh han är min idol" (jag hade min ola tröja på mig idag ) haha värsta sött :)

Känns dessutom så himla bra att förskolan litar på mig att jag klarar av att ha barnen själva och att ja tar hand om "huset" själv så där vid stängning. Jag tycker det känns jättebra och det är bra för mitt självförtroende! Nu vet jag att jag kan lixom. :)



Nu blir det lite tv sen sova tror jag. Jag är sjukt trött! Börjar man bli gammal kankse? ;)

Måndag

En långpromand i det härliga vädret gör verkligen underverk för humöret! (dock inte tillräckligt..) Nu klockan 12 blir det reprisen av melodifestivalen eftersom jag missade det i lördags. Olyckligtivs gick det inte att missa vilka som gick vidare men men ^^ Jag behöver väl inte se utröstningen då haha!

 

Sen vid halv 2 blir det jobb... håll tummarna över att det går bra, jag ska nämligen jobba helt själv med barnen i fyra timmar. 


Filmkväll


Kollade på Babylon A.D ikväll med Broberg, Malin, Jonas och Fredde. Filmen är en sci-fiction film som utspelar sig under fjärde världskriget. Thoorop (Van Diesel) är en legosoldat som ska eskortera en rysk flicka till USA och han får inte veta varför. Filmen var jättebra tycker jag och jag hoppas och tror att det kommer en tvåa. Van var rena ögongodiset i denna film hehe

nu sitter man och kollar på Beck- flickan  i jordkällan. Jag har sett den förr men Beck är bra och jag tycker om svenska polisfilmer. Dessutom, vem kan motstå Gunvald?!

Att packa är skit

 

Det suger att packa ska ni veta. Fy fan va skit man har... Känner mig otroligt stressad! haha

 


Mammas 50 års fest

 

Igår sa jag och syrran att vi skulle bjuda ut mamma och brorsan på middag. Så var inte riktigt fallet (a). Jag, Linda och kusin Kerstin hade länge planerat en middag med släkten. Vi skulle då ta med mamma dit utan att hon skulle få veta någonting. Vi hade ögonbindel på henne i bilen och vi snurrade runt lite för att virra bort henne (då lokalen var i byn där hon bor...) och hon gick t.o.m med på att ha ögonbindel på sig in i byggnaden och när vi tog av henne den så stod alla där och sa GRATTIS !!! Hur bra som helst! Det blev en lyckad kväll måste jag säga och mamma var mkt glad!

 

där satt alla :) Mamma och vi tre barn satt där på gaveln :)
mkt pinsamt men gick väl bra det med.
Mamma blev överraskad kan man säga. Syrran i bakgrunden
den söta tårtan som vi gjort :) det ska vara vitt och lila
av mig och Fredde fick hon Hercules säsongerna (1-3) eftersom hon totalt älskar den serien. För att inte tala om skådespelaren Kevin Sorbo haha. mkt uppskattad med andra ord :)
 

 

Roligt var det dessutom att min kusin Anders (som jag inte sett på flera år..) kom upp! Det dröjer förhoppningsvis inte tre år till innan man får träffa honom. 

fler bilder kan dyka upp eftersom det var typ 10 kameror där haha!


6 års dag

 

 

Jag och Fredde firar 6 år som par idag. Vi har dessutom bott ilag nu snart i 5 av de åren :) Känns bra hehe!

så Grattis till oss =)


Söndag

berättar mer om kvällen igår senare.. ska snart dra till grannbyn och träffa släktingar från dalarna :)

Middag ikväll

Idag ska jag och syrran fira mamma eftersom hon fyller 50 på måndag. Eftersom iaf jag och fredde jobbar på måndag tänkte jag att jag och syrran istället kunde bjuda ut mamma ikväll på en trevlig middag. Hon får inte veta vart ännu men vi har bokat ett ställe kl 5 så jag läre väl egentligen börja göra mig klar nu. Ska duscha och BUSa in mig och sådär. Har inte valt kläder och jag har inte valt frilla haha! Bra Madde bra Madde !!

 

Sen är det melodifestivalen ikväll också men det missar jag nog men det gör inget för jag kan kolla på reprisen imorgon :)

Ska ni kolla? =)


Muffinsbak

ta tomma muffinsformar....

gör iordning lite smet....

 

 

fyll smeten i formarna...

 

så blir det goda bärmuffins sen (jag vet att de är småa men hade nog inte tillräckligt med bakpulver...)

 

så kan man göra i choklad också :) gott gott


Skivsläpp

 

Ola släpper sin andra skiva Good enough i polen idag den 6:e februari 2009. Snacka om roligt och nu hoppas jag att hans skiva säljer guld och platina och hela faderullan för det är han värd :)


Dagens roligaste

ger inte bara fina paket.. man kan slå folk med dom också.....

 

HAHAHAHHAA detta var ärligt dagens roligaste kanske rent av med årets roligaste!! kanske pinsammaste för syrran men roligaste för mig haha!

 

När vi var på Dollar och kikade omkring lite höll linda i en rulle presentpapper och höll på och flänga omkring med den. Rättt som det var råkade syrran klappa till en gubbe i huvudet (tror jag..) med den HAHAHAHAHAHAA. Hon var snabb med att säga förlåt men gubben bara flinade och gick. HAHAHAHAH fy fan va ja garvade ! hahahahahahhahahaha

 

hahaha sorry sis men det var ärligt årets roligaste HAHAHAHAHAH 


Inbjuden på bio

 

så kan man inte gå... typiskt !!! 

jag trodde inte jag skulle säga det men, jag önskade att jag inte hade flyttat just nästa vecka haha 


Shopping

Milkshakeglasen.

Nu är man hemkommen från stan. Har vart och besökt mina pluggpolare sen har jag och syrran åkt runt på lite affärer och fixat lite shopping. Jag hittade ÄNTLIGEN två milkshakeglas och de kostade endast 20 kronor för två stycken på DollarStore. Jag hittade även 6 stycken stora caffe latte glas för 30 kronor på Ö&B. Köpte även stora muffinsformar så ikväll ska jag baka muffins med bär i. GOTT !! Jag vet att jag egentligen inte får äta dem men ska man unna sig någon gång så blir det hellre muffins än massa godis! :P hehe

 

caffe latte glasen, nice med stora glas.

Vad gör ni idag då?

kramis


Nattskrift

Här sitter man, snart är kl 11 och jag borde sova. Ska till stan imorgon och träffa studiegruppen och byta information till ett grupparbete. Det borde inte ta alltför lång tid antar jag. Eller hoppas jag, jag vill hem och träna och packa mer saker och ta det lungt senare på dagen. Det är juh trots allt FREDAG :)

Vad gör ni denna kväll?

Dagens träning


Nyss kommit hem från en timmes promenad med stavarna. Underbart!

Vad gör ni denna torsdag kväll? =)

GI


 
Min GI vecka fortsätter och ni glömmer väl inte att läsa om min resa på min viktblogg? =)

Melodifestivalen 2009

Medan jag packar och donar på som bäst lyssnar jag samtidigt på Rix fm där dom nu snackar om melodifestivalen. Märks tydligt att jag är en upptagen kvinna numera haha, för jag hinner inte ens med tvn längre känns det som. Jag är ett stort fan av melodifestivalen och har kollat varje år så länge jag kan minnas. Jag tänker självklart se i år med. Lördag har jag lovat att spendera med mamma, syrran och brorsan då mamma fyller år på måndag men man kan alltid se repris? :) 

 

På lördag drar iaf första deltävlingen igång. Denna gång i göteborg. I första deltävlingen tävlar

 

 

 

 

 

1. Nina Söderqvist- Tick Tock

2. Jonathan Fagerlund- Welcome to my life

3. Shirley Clamp- Med hjärtat fyllt av ljus

4. Scotts- Jag tror på oss

5. Emilia- You're my world

6. Alcazar- Stay the night

7. Caroline af Ugglas- Snälla snälla

8. Marie Serneholt- Disconnect me

 

Starkt startfält måste jag säga. Alla utom Caroline är juh bra. Svårt att säga nu vilka jag tror kommer vidare, får se efter att jag hört låtarna :) Vilka tror ni kommer vidare? vilka har ni som favoriter? :)


packning

Jag ska dessutom baka ikväll.. men vad? så extremt sugen på kladdkaka men hej kalorier ?! ahha

Jag ska leta upp smarriga recept efter packningen av min garderob.. Har bara packar ner en garderob (vilket blev två stora sopsäckar HAHA ) nu har ja "BARA" 2 garderober kvar ! SUCK 


Icke godkända kommentarer

Åh jag har länge hatat era kommentarer om gratiskläder och gratisgodis och gratis hit och dit.. VARFÖR envisas ni med att skicka sådanna kommentarer? Jag är mycket medveten om att dessa sidor finns och vill jag vara medlem så blir jag det själv! Nu tänker jag inte godkänna sådanna kommentarer om gratsisidor mer så ni behöver inte slösa eran tid med att skicka dem ens :)

Tänkare

Läste Olas senaste dagboksinlägg idag och blev helt tagen! Våran lilla spralliga Ola har blivit en riktig tänkare :)

Min egentagna bild från Birsta City 31 Augusti 2008

 

"Hur mår ni alla?????


Jag har varit och är iof fortfarande sjuk! INFLUENSA!!!!!

Jag har legat raklång i 6 dagar i feber. Har inte haft ngn kraft överhuvudtaget! Min hals har gjort så ont att jag inte har kunnat käka! HELT SJUKT! Jag som älskar mat! Har gjort slut på två flaskor med flytande honung! Har sovit typ 3 timmar varje natt och dom timmarna har inte varit i streck vill jag lova. Mina "stora" muskler har inte orkat någonting. 

Men idag vaknade jag och kände att det hade börjat vända! Det var som att himlen öppnade sig och sa välkommen tillbaka till livet Ola! 

Jag är så galet tacksam över allt, att ha ben att stå på, att ha en hjärna som funkar, ögon att se med, vänner och familj som bryr sig! Helt enkelt att ha alla möjligheter att göra vad jag vill med mitt liv! Jag känner mig så tacksam över saker som man inte tänker på annars i livet! 

T.ex

Efter min monster frukost imorse (som aldrig har varit så god) så satte jag mig bara i fönsterkarmen och bara kollade ut över vackra sthlm! Satt och kollade på människor som gick förbi, några höll handen och va förmodligen så kära som man kan vara, nån stressade för att hinna med bussen. Jag kollade på ett träd som bara gungade och blev verkligen helt tagen av det "enkla", det här trädet har lixom växt upp ur jorden typ 15 meter och ut i en massa vackra grenar. Halva året bildar det sjukt fina gröna blad i olika former. MAGISKT! Några av er kanske tycker att nu har han fanimej spårat, hahah men vilken känsla det är ATT KÄNNA!

Det finns så mkt i livet som man inte är tacksam för och som man inte njuter av, som man tar förgivet. Saker som man borde värdesätta på ett helt annat sätt. Varje individ har ett val. Att se det jobbiga och fokusera på det eller att se det underbara och fokusera och känna de. Jag säger inte att det är enkelt, men vill man egentligen att det ska vara enkelt?
Samtidigt ska man tänka på att utan det jobbiga så känner man inte det härliga och underbara. Jag menar käkar inte jag dom där fiskbullarna så fattar jag kanske inte heller hur god den där löfbiffpastan egentligen är. Eller bråkar inte jag med mamsen så kanske jag inte fattar hur underbar relation vi har. Jag tror att allt i livet är motpoler! Plus och minus!




Fick bilderna idag från rockbjörnen helt grymt! Många minnen som alltid kommer finnas kvar! Ett av dom är när jag kommer ut på baksidan och ni står där, ni har röstat så sjukt mkt för att vi ska vinna det här! Vi har varit nära i flera år men iår tog vi den! Galen feeling ( kolla bilden )!!!



NJUT AV LIVET OCH VA TACKSAMMA FÖR DET NI HAR! 
MAN VET ALDRIG HUR MORGONDAGEN SER UT!

2009 HERE WE COME!


Kärlek / Ola"


Mår bättre

Hejsan sötnosar!

Idag mår jag mycket bättre kan jag lova. Illamående och huvudvärken är som bortblåst (TUR DET ) och idag ska jag bannemig träna för igår blev det inte ett idiota. Förutom att springa runt på dagis och bära massa barn där (iof lite tyngd) och gå med boyen, annars blev det bara sängen och soffan som gällde. Men det var kanske kroppen som sa att "nu jävlar tar du en vilodag madde" ?! hahahaha. 

 

Idag ska jag

* skriva klart en skoluppgift

* packa massor

* träna min lilla kropp

 


sjukling

Jag har blivit dålig! mår illa och har huvudvärk

kommer därför inte blogga något mer idag. Berättar om jobbet idag och så imorgon istället :)
hoppas ni mår super

kram på er

Who knew ?

 

Vem kunde tro att just Paris Hilton gillade Olas musik så mkt? :P 

 

Vem kunde tro att Ola och jag skulle hamna på en stor skyskrapa? :P

Jag har blivit kändis i USA

Tråkigt nog är det inte sant.. PhotoFunia heter en sida där du själv kan ladda upp liknande bilder :) Prova själv. Hur enkelt som helst för att inte tala om roligt!


paket till mig

föresten.. fick ett sms om att sakerna från ellos jag beställde häromdagen hade kommit :) me like!

snyggt från stylebystars.com

339 kronor kostar denna skönhet :) hur fin som helst.

 

449 kronor kostar denna beiga klänning :)

 

även denna i blått. 

 

479 kr kostar denna söta :)

 

229 kronor kostar denna just nu på rea. Den är också sååå mig!

 

349 kronor kostar denna. Jag har en likadan fast i rött. :)


Snyggt från Gina Tricot

Denna rosa dröm är SÅÅÅ MIG !!! Jag ska bara ha den (a) haha

Kostar 199 kr

söt tunika för 199 kr. Tänk er ett par svarta leggins och stövlar till detta? och ett brunt skärp? mm lovely!

Mycket söt kjol för 199 kr även denna. Jag har ungefär en likadan redan fast i vitt men vad hjälper det om man vill ha en grå? haha 


ändrade planer

Inge stan idag, som jag anade ;) Och Violen ringde också, jag ska jobba där imorgon mellan 07.30-16.30. LÅÅÅNG dag men mkt pengar =) Jag behöver det hehe! Vilket innebär stan på torsdag istället!

 

Nu ska jag kika på lite saker till hemmet :) can get enough saker nu känns det som :D


Tisdag

God morgon läsare!

 

Idag vaknade jag ännu en natt av min underbara hankatt som jamar och jamar och jamar efter en hona. Tråkigt för han att de inte hör honom utifrån?! *suck* . JAg provade släppa ut honom igår ihopp om att han skulle springa iväg till ngn tös och hålla tyst sen men det fungerade inte alls. Han satt i ett hörn tills jag hämtade honom igen ! Det är då man får säga "skyll dig själv ! " .

 

Nu sitter jag här och ska snart äta någonting och sen eventuellt åka in till stan med syrran och handla lite saker. Hon har förmågan att ändra sig sis' så det kan lika gärna bli på fredag. Håll tummarna över att det blir idag haha!

 

8 dagar kvar tills vi flyttar :D


skitblogg

Hejsan!

 

Nu ikväll har jag suttit med syrrans design och FY FAN för krångel! 

För det första såg inte hennes orginaldesign med koder ut som det ska göra. Hon har då inte ändrat något alls i sin blogg innan jag gjorde om den och ändå har den konstiga koder och så som jag inte alls känner till. och tro mig,  jag vet hur "fashion" ser ut för det är enbart den jag arbetar med. 

 

För det andra så blev det fula mellanrum i opera och när man tittar i explorer så försvinner arkivet och det ner längst ner på sidan. Jag vet mycket väl hur man får upp den men det funkar fortfarande inte. I Lindas dator ser det dock ut precis som jag vill ha det. Okej inte precis men ändå mer som det tänkta än på min :S Jag får seriöst damp !!!!! VARFÖR blir det inte som jag vill? det har inte krånglat alls på länge nu. Detta är inte heller bra för självförtroendet.. nu slutar ja fan med designer !!! -.- haha...

Lindas dator i explorer

Lindas blogg i Opera (med alla jävla fula mellanrum...)

 

Lindas blogg på hennes dator i explorer.

kolla hur den blir i eran blogg haha.. klicka här för att komma till hennes blogg

 

VARFÖR blir det såhär? Olika på olika användare? och varför all detta krångel? har fan aldrig hänt förut :(

himla skiiit.... 


Snyggt i fönstret

Kolla vilka snygga gardiner jag hittat  :) De finns på Jotex för 299 kronor men jag fick ett erbjudande om att få 50 % rabatt på en valfri vara (vilket bli 149 kronor) och jag sitter i valet och kvalet om dessa asså. De skulle passa jättebra i sovrummet men samtidigt vet jag inte va Fredde tycker om svarta gardiner. Hmm läre ta ett snack med honom haha...


Telia

Nu har man då ringt Telia för att kolla om de har flyttat bredbandet eller inte. Klart man undrar då man fortfarande kan använda bredbandet här hemma. De hade flyttat bredbandet och de kommer stänga av de här om någon dag "buhu"

 

Jag beställde även det där paketet med telefoni, bredband och tv i samma paket för 299 kr i månaden. HUR bra som helst ; ) Tar dock några veckor innan telefonen och det kommer men det gör inte så mycket. Vi har ändå fullt upp med att packa och flytta in och så. Vi överlever! ETT STORT PLUS till den trevliga killen på Telia som jag hamnade hos. Han var hur trevlig som helst och önskade mig en trevlig dag. Inte alla som gör det inte!

 

Nu ska jag laga mig och Fredde lite lunch. Han ville inte ha kyckling som jag har planerat så det blir väl kyckling för mig och något annat till han. BLÄ för att göra flera olika sorters mat. 


En Tuva till världen

GRATTIS Jessica som födde en söt liten Tuva söndagen den 25:e januari. JAg är så glad för er och jag önskar er all lycka :D

 

Jessica för snart 3 år sedan i Ånge. 

För er som inte vet det så är Jessica min klasskompis sen gymnasiet. Jessica och Anna har fått bebisar, undra vem som kommer härnäst ;)


Måndag då

Åh har precis varit och hälsat på förskolan och alla de underbara barnen där. Jag lämnade även en lönerapport så man får lite pengar i slutet av månaden ; ) och jag kollade efter lite studentlitteratur men de hade tyvärr inte de böcker jag behövde, dock andra intressanta som jag gärna läser hehe! Dessutom fattades det lite personal på förskolan så det kan eventuellt bli jobb denna vecka, me like! :) Jag har saknat de där barnen så otroligt mycket så ni anar inte. Behöver jag säga att jag längtar tills jag är klar och hoppas att jag får jobb där?! haha

 

Nu ska jag snart inta lite mat sen blir det beställning av böcker, träning och läsning av skollitteratur. 

Vad blir eran måndag då? :)


En kåt hankatt

 

Den lilla söta katten som blivit a real pain 

 

På tal om ingenting är jag sjukt less på min yngsta hankatt. Han har blivit könsmogen och man vill bara slänga ut honom just nu. Han jamar EXAKT heeeeeela j*vla tiden och det är inte alls roligt. Jag vågar inte släppa ut han nu heller. Då kanske han springer iväg och är borta flera dagar och kanske inte kommer hem förrän vi flyttat. Det går inte.. samtidigt orkar man inte ha han inne skrikandes en vecka till heller..... !!! SUCK !!


skoteråkning och yoga

Åkte till Linda och Jon med skotern (vilket blir typ 2 mil när man åker på åkrar och i skogen..) och väl framme hade jag så fruktansvärt ont i benen så ni anar inte. Jag åkte därför med Linda hem medan Fredde fortsatte åka själv till ett par kompisar istället. Har tränat yoga idag med för ett tag sen, skönt att vara igång igen ska ni veta :)

 

Nu tänkte jag laga mat sen typ soooova :O nej inte sova men ligga i sängen och läsa en bok ;) inte illa va? haha

vad gör ni då?

puss och kram


Skoteråkning

Hello!

syns dåligt men det är våran skoter :) en Lynx Racing 800 

 

Nu har man ätit en bra frukost och så ska man göra sig klar för att åka skoter. Är flera år sen typ jag åkte skoter sist och ville verkligen åka en gång innan all snö försvann. Det blir min söndagsförmiddag det! Vad ska ni göra själva?

 

kram


RSS 2.0