Lets Dance finalen

Ikväll är det fredag vilket innebär Lets Dance. Ska erkänna att jag inte tittat så himla noga de senaste gångerna utan mest "haft koll" bara haha. Om ni fattar ;) Iallafall så vill jag ha sagt att jag inte vet vem jag vill ska vinna. Ännu mindre vem som verkligen kommer vinna. Båda är bra, båda är lite av favoriter och båda har kämpat som fan under dessa veckor. Så för mig kvittar det faktiskt vem som vinner haha. Vad tycker ni?

Iallafall så har jag mycket att göra på liten tid. Ska packa, välja kläder inför imorgon, skulle ha duschat och så gärna hinna med 100 situps också haha. Men vad gör då jag? jo sitter här och är superstressad. TYPISKT MIG! skulle jag vilja säga haha. Iallafall kommer jag hinna tills imorgon hur som helst.
Åker juh som sagt till Dalarna imorgon till mina släktingar (mamma kommer därifrån för er som inte vet det..) men kommer hem på söndag eftermiddag/kväll igen. Dock vet jag inte om datorn kommer följa med men ni överlever
nog ändå om datorn stannar hemma haha. aja ;) måste få ngt gjort :)

hörs sen :)


image339
foto: aftonbladet

TINA VANN !! det var rätt ändå :) hon förjänade det :) 
Vad tyckte ni? var det rätt som vann? :)






Träning ger resultat

brukar man säga va? Jag gjorde iallafall en liten "före- och efterbild" och JISSES !! haha ja ser en rätt klar skillnad. Har inte sett en skillnad om jag kollar in i spegeln men jag har juh märkt på kläder. Risken är att jag kommer se mig som tjock även om jag väger 50 kg HAHA, vilket iof inte alls är bra. Iallafall tänker jag dela med mig av denna bild. Visst jag är fortfarande riktigt nojig över bilder på mig men jag är juh stolt över mig själv och vill visa er att det går bara man vill ;)


 

Fredag

Ja då var det gjort då haha. Ett jobbpass alltså. Var inte på den färg jag trodde jag skulle vara men det gick lika bra ändå. Blev bara 4 gamlingar istället för 6 som den andra gruppen hade /har ;) Dock var 3 av dem nya för mig men det ska väl vara en första gång för allt HAHA. Idag blir det till att packa tills imorgon och sen får jag se vad som händer ikväll. Vet inte om jag orkar göra något eftersom vi ska åka vid 6 på morgon (för att vara i dalarna så mkt som möjligt haha) men det är juh trots allt fredag.. vad ska ni själva göra?


föresten.. kan man bli mer less på A-Kassan eller? lixom jag har inte fått pengar av dem sen november -.-' först gick jag en kurs i 2 månader så då skulle ja ändå inte ha pengar av dem men från och med den 25 januari var jag berättigad ersättning från dem. Problem har uppstått hela tiden så pengarna har jag fortfarande inte sett röken av. TUR ATT MAN HAR EXTRAJOBB !!! annars hade jag typ avlidit -.- Först skulle dem ha någon sorts rapport från Försäkringskassan så det var bara att mejla dem om det sen skulle 
ha arbetsgivarintyg vilket jag oxå skickade, sen skickade dem hem ett kassakort som jag hade missat fyllt i en dag på som jag skickade tillbaka, trodde allt var frid och fröjd. MEN ICKE -.- idag kom arbetsgivarintyget hem till mig igen där det var vissa punkter dem undrade över. Enligt arbetsgivarintyget så var jag både anställd och hade avslutat jobb så jag förstår att dem undrar men dem vet också om att jag bara jobbar när andra ordinarie är sjuk lixom. SUCK!! kunde dem inte ha ringt mig om det istället?

inga pengar denna månad heller lixom -.- FUCKERS !!!! ärligt men jag blir arg.. när ska det vara nog lixom? jävla samhälle vi lever i -.- näe tur att ja ska sommarjobba om två månader och sen  börja plugga så ja slipper dem där jävlarna -.- !! haha

insider

Denna dag har verkligen inte vart en höjdare. Först bråkar man med Fredde och sen det där andra som hände. Tänker inte ens nämna henne här. hon är inte värd min energi. Hoppas bara att hon är nöjd nu. Det kan jag bjuda på. TÖNT!! haha

Iallafall så ska jag jobba imorgon så jag ska göra iordning lite lunch snart. lite kycklingsallad :) och packa med frukost. Äter frukost på jobbet eftersom jag börjar 7. Segt som attan att kliva upp 5 -.- men men vad gör man inte för pengar? ahah. Sen ska jag hem och träna lite och sen kanske spela lite med kalle på kvällen. annars lungt eftersom det blir dalarna på lördag :)

Dagens motion har bara vart 300 situps och kankase 30 minuters promenad.

Nu blir det insider :) kram på er

Skön musik

Lite skön musik från Vinestreet så här på kvällen :)
Jag gick dessutom på samma skola som dem där ;) haha
Vinestreet- Take your car


livet är inte lätt

image336

För att försöka samla mina tankar och ilska håller jag på att städa. Lite som att slå två flugor i en smäll. Ni skulle bara veta hur arg, besviken och ledsen jag är nu. Hur en människa kan göra såhär är för mig totalt obegripligt. Jag fattar inte hur hon kan leva med sig själv.

Iallafall kom min parfym AMOR AMOR äntligen idag :) Den luktar jättegott och den ska bli min käresta ett tag. Drömma mig bort i rosornas land ellr ngt ^^

Jobbet ringde oxå. blir jobb imorgon. SKÖÖÖNT ! dels för att man är på den lättaste färgen och sen för att få göra ngt annorlunda. Men då gäller det att planera mat. haha!

Är du nöjd nu?

är du nöjd nu? Du tål fan ingenting! Du är patetisk, omogen och helt seriöst pantad. Jag vet inte vart jag ska ta vägen.. är så förbannad.. har aldrig vart så här förbannad ska jag tillägga. Man ser hur mina ögon lyser röda. Vad är poängen? att få rätt? att få mig att må skit? 
Förväntade iof inte mkt av dig men detta var way over. Såhär gör man inte? 
Hoppas du kan sova gott om nätterna !

************ ?! #?`` ?-.-

Oväntat

Jag måste ta och berömma mig lite nu haha. Jag suger nämligen på HTML-koder och design och sånt men nu lyckade jag skriva lite under profilbilden :) ja är mäktigt nöjd asså haha. Att ens hitta vart man skulle skriva i den där djungeln är värt en klapp på axeln haha.

jag hoppas mitt paket från josefssons kommer idag:D likaså parfymen jag beställde för ett tag sedan.



Gårdagens motion/mat
Frukost: 1 dl lättfil
motion: 30 minuters promenad
Lunch: tacos
motion: 200 situps
middag: äggröra, skinka och sallad
motion: 300 situps

vart är du paket?

åh bloggen funkar :O haha
Har försökt blogga hela dagen men har inte funkat. Den loggar ur och har sig. Iallafall så har inte mycket hänt. Har tränat lite, plockat lite i lägenheten och vart ute på promenad. Dock är jag förbannad över att mitt paket från josefssons som jag beställde för en månad sen (skulle komma i mitten av mars) inte har kommit än ! lixom jag vill ha min våg!!!! haha vill veta hur många kilon jag tappat !! haha

hänt något roligt i eran värld?

Onsdag = mätdag

image335
Onsdag idag, vilket innebär mätning för mig och det har jag nu gjort :D shit vad jag blev glad för resultatet :O
nu är jag inne på min 8:e vecka och jag är himla nöjd måste jag säga (a) om ja bara kunde få hem vågen någon gång -.- haha

här är veckans resultat:
Hals- lika som förra veckan    totalt 3,5 cm
Överarm - lika som förra veckan  totalt 10 cm (5 cm på varje )
Underarm - 5 cm (2,5 cm på varje ) totalt 5 cm (2,5 på varje) första veckan jag mäter
Handled -1 cm (0,5 cm på varje totalt 1 cm (0,5 cm på varje ) första veckan jag mäter 
Midja -1 cm   totalt 14 cm
Bröst -4 cm (-.-')  totalt 4 cm, första veckan jag mäter
Under bröst -3 cm totalt 3 cm, första veckan jag mäter
Stuss -1 cm totalt 18 cm
över röven -2 cm totalt 2 cm, första veckan jag mäter
Lår vid skrevet -2 cm (1 cm på varje )totalt 2cm, (1 cm på varje) första veckan jag mäter
Lår - 6 cm (3 cm på varje ) totalt 34 cm (17 cm på varje )
Lår vid knä -4 cm (2 cm på varje ) totalt 4 cm (2 cm på varje) första veckan jag mäter
Vad -2 cm (1 cm på varje )
 totalt 5 cm
Vrist -2 cm (1 cm på varje) totalt 2 cm, första veckan jag mäter

totalt denna vecka: 33 cm                                                         
totalt : 112 cm


detta betyder att mina må närmar sig cm-mässigt iaf :)
arm -3-4 cm kvar
midja -5 cm kvar (gick ner 1 cm)
stuss -9 cm kvar (gick ner 1 cm)
lår - 5 cm kvar (gick ner 1+3+2 cm)
vad- 1-2cm kvar (gick ner 1 cm)

Våffeldagen

Idag är det juh våffeldagen vilket innebär att man ska äta våfflor. Jag ÄLSKAR våfflor men har inte ätit några idag eller på mycket länge. mestadels pga GI haha.. Men jag äter väl en och kankse två någon annan dag istället ;)

Har ni ätit några våfflor idag? :)

Dagens

Idag har jag haft sjukt tråkigt. Dock har tiden gått som, ja ja vet inte vad, en raket? Klockan är redan 7 lixom. Idag har jag iallafall hunnit med en och annan träning ;) känns skönt hehe men jag ska nog hinna med lite till innan denna dag är slut. Speciellt eftersom jag ska mäta mig imorgon haha.

Dagens träning och mat:
Motion: 45 minuters promenad
Frukost: 1 dl lättfil med en banan
Motion: städning
Lunch: lax, 1tomat, skinka
Motion: 20 minuters promenad
500 situps

pinsamt

196285-334Det känns lite konstigt att läga ut en bild på helfigur såhär eftersom jag är så nojig med att visa mig i helfigur. Dels för att jag har världens komplex och sen för att jag inte tycker det ser så speciellt bra ut. Men å andra sidan kan jag juh inte se resultat om jag inte ser hur det ser ut nu right? haha.
 Med denna bild tänkte jag visa vart jag mäter mina mått. Vart man mäter stussen har vart olika på alla bilder jag sett. Det ska vara där man är som bredast över rumpan enligt en del och enligt vissa ska det vara ca 20 cm under midjan. Vilket det är där jag mäter. Huvusaken är juh att man mäter lika varenda gång :) så det blir rätt haha
Jag mäter asså
1. Halsen
2. Överarmen (mäter även sen förra veckan underarmen oxå)
3. Midjan
4. Stussen
5. Låret (mäter även sen förra veckan överst vid skrevet och nere vid knät oxå)
6. Vaden

Mäter även sen förra veckan
* bröst
* under bröst
* underarm och handled
*  låret vid skrevet och låret vid knät
*  vristen

ska bli intressant att se imorgon om något förändrats haha. Men jag är bestämd. Jag ska gå ner tills jag nått mina mål och är nöjd :)

Mango

image330
Visst är hon vacker? Jag har alltid tyckt att hon är såå fin. Dessa bilder gör inte saken sämre haha. Penelope Cruz är modell för märket Mango. Jag blev sugen på dessa kläder haha! Blommigt är dessutom inne numera.

      
Bilder från Posh24



minnet tynar

jag glömde skriva ner mi motion från igår HAHAHA kanske lite därför som jag kallas guldfisken ^^ -.-'

iallafall så gjorde jag
* 300 situps
* 60 minuter promenad med hunden

Det är hemskt att man glömmer saker så lätt HAHA. Idag händer inget speciellt. Har vart ut på en promenad med hunden och så har jag översatt lite artiklar till engelska. Ola börjar få massa icke-svenska-talande fans så jag översatt lite till dem så dem hänger med i svängarna ;) haha

Mina mål

Jag har länge haft mål uppsatta, nu är dem bara lite ändrade. Jag har länge mätt mina mått varje vecka (ja sedan jag startade faktiskt..) men grejen som jag kom på sen var att "när ska jag veta att jag är nöjd om den och den centimetern?" så jag bad syrran mäta sig (hon är en 32/34a och det som förvånade mig är att jag är mycket nära hennes mått :O vissa var vi faktiskt lika på lite läskigt eftersom jag inte är i närheten av en 32/34 HAHAHA men men ^^ mått är mått haha Vissa av mina önskemått är mindre än lindas för ja tycker att det ser ut som om mer ska av innan man når
hennes mått HAHA men märks under tiden antar jag haha

Nu ska jag då berätta mina mål för er :)

KG: 55 kilo (vet inte hur mkt jag väger nu för har ingen våg...)

hals- där var jag och syrran lika så antar att ja inte kan gå ner mer där HAHAH
arm- 3-4 cm till
midja- 6 cm till
stuss- 10 cm till
lår- där var vi faktiskt lika men ja VET att ja ska gå ner 5-10 cm till där :)
vad- där mätte inte hon men jag vill gå ner 2-5 cm till där :)

får förhoppningsvis vågen i veckan och jag ska mäta mig igen på onsdag så :)

jävla dag

som jag sa förut idag så är det något som känns fel. Drömde konstigt, när jag vaknade bråkade jag med fredde om helgen, hade tvättid och när jag kommer dit är det någon som inte hr bokat tid som tvättat FAST DET VAR VÅRAN TID !! hatar sånt.. tvätten var dessutom inte torr -.- jag kokar lixom !!! haha

vad mer ska hända innan dagen är slut?

Träning

Solen lyser och jag har nyss vart ut på en promenad med hunden :) riktigt skönt hehe :) Dock känner jag mig inte direkt glad idag.. vet inte varför.. drömde mardrömmar och konstigt skit och näe.. något känns fel!
Dock har jag bestämt mig för att skriva ner dagens motion varje kväll :) skönt för mig att ha det dokumenterat och så. inget jag skriver för att skryta för er haha. Hoppas ni förstår det hehe

Vad händer idag för eran del då? själv ska man städa, träna en halvtimme-timme och sen ska jag kolla på wallander ikväll hehe. äääälska wallander ;)

kram på er

Valbo

Hejsan hoppsan!
Idag var det gävle och valbo köpcentrum som stod på dagens schema och jag måste säga att det var huuur kul som helst. Men jag måste lära mig att INTE stressa. Jag klev upp 10 lixom för att hinna sminka mig och locka håret och allt. Lixom vi skulle hämta jonas hemma hos han , kameran hos mamma + lämna boyen och sen skulle vi hämta linnea i söderhamn oxå innan vi skulle vara i gävle vid halv 3. När tror ni vi var där? 13.45 HAHAH liiite jobbigt måste jag säga.. men jag och Linnea gick runt i alla affärer och kollade :) inte oss emot haha. Alex, Pernilla, Moooos och 
jessan kom ungefär kvart över eller ngt :) så då gick tiden snabbt när man snackade med dem oxå hehe. Så kom äntligen olis ut och sjönt S.O.S, love in stereo och Natalie i den ordningen. mkt bra mkt bra heeh.  Kön till första signeringen var lååååång men roligt med så mycket nytt folk! Alla verkade köpa albumet oxå :) Det är skoj hehe. När man väl kom fram så bah "heeeeeeej tjejer " :D "vart stod ni någonstans? ja såg er inte " nawe värsta sötboll haha.. vi stod nämligen inte längst fram som vi brukar hahah :) ja sen sa han massa massa saker som ja inte orkar berätta HAHA (a) skulle bli aslångt med dessutom haha

men ola var värsta söt idag.. allmänt glad, värsta leenden hela tiden, skrev roliga saker på singlarna, var allmänt GO lixom haha.. sen när ja ska gå sista gången bah "när ses vi nästa gång då madde?" haha värsta söt :) haha
OCH föresten trodde ja att ja skulle få slippa guldfisken idag men icke HAHAHA näe då kommer han bah " asså varje signering nu madde måste det vara ngt med guldfisken på eller hur?! " så näe ja slipper nog inte det där HAHAHAHAH -.-'
196285-329


TACK fredde för att du körde
TACK Ola för du är du
TACK linnea, alex, pernilla, moa och jessan för att ni är ni :)

Trött

Då var man hemma igen då (recension av filmen är uppdaterat i inlägget längre ner ).
Tro det eller ej men jag är jättetrött. Vet inte om det är för att jag festade igår eller om det har att göra med att jag är trött bara ändå. Jag tror på det första haha! Nu ska jag fixa kläder tills imorgon och lägga fram lite saker så jag inte glömmer dem hemma (vore typiskt mig!) och sen ska jag faktiskt dimpa ner i sängen och läsa eller soffan och se på tv. Många ska ut ikväll och det var meningen att även jag skulle med (nykter då) men jag pallar inte. Då kommer jag vara död imorgon vilket jag inte vill haha, av många anledningar.

Vad gör ni själva denna lördagkväll? :)

Glad Påsk!

image327

Det vankas bio

Det blev visst bio i sundsvall ikväll :) hehe
10000 BC heter den. verkar rätt bra faktiskt!

image326


Nu har jag kommit hem från bion och jag tycker den var bra. Den var snyggt gjord och hade bra handling. Dock var det lite små saker som störde mig men antar att man inte ska tänka på det haha. Den var bättre än vad jag förväntat mig iallafall.
Filmen handlar om D’Leh som ska försöka rädda hans älskade Evolet som blivit bortrövad av östländska män. 
Man får följa med hans resa genom berg, skog och öken i kampen om att rädda Evolet och han får dessutom veta att han är menad att göra större saker än att enbart rädda Evolet.

Långfredans bravader

Ja va hände inte igår? haha näe men HAHA långfredagen måste allvarligt ha en sorts förbannelse över sig eller hade det ngt att göra med spriten?  Fredde och Peter åkte genom isen med skotern, Danne hängde upp bilen, skoter voltades, hur mkt fylla som helst haha. GLAD PÅSK lixom ! haha
Jag var iallfall över till Måsen igår där det var pubkväll. Lagomt med folk, bra folk och SNYGGA jävla musiker. Shit säger jag bara haha. Dem var dessutom bra på att spela och sjunga ;)

Pappsen fick ställa upp som chaffis, vilket han inte sa emot konstigt nog.

Trots att jag drack rätt mycket igår mår jag inte sååå dåligt. Det enda är att ja känner mig tom i magen haha och JA jag har ätit haha. Så jag tänkte lägga mig i sängen nu och läsa lite. kanske sova!

pubkväll på måsen

Hej på er!
nu ska jag göra mig klar och sen åka till jonas för att festa lite sen drar vi till min gamla hemby
för att gå på pubkväll på Måsen.

Ha en underbar kväll =)

updatering och ev bilder från festen kommer imorgon :)

Pappas dag

Idag fyller faktiskt Pappa år :)
GRATTIS till honom :) kan tyvärr inte åka till han idag  men ska dit imorgon :)
Jag har inte kommit på en present till han ännu :O vad ska jag ge? någe förslag? ahha


Påskägg

image325

Åh jag älskar tävlingar (vem gör inte) nu har Blixman tävling igen och denna gång kan man vinna ett Dior läppglans och vem vill inte ha den fina färgen på sina läppar i påsk? och annars? :)

jag håller tummarna över att jag faktiskt vinner denna gång HAHA :)

Isar är opålitliga

Vad är det med påsk och supa? man dricker juh mer denna helg än under jul och midsommar nästan. Iallafall var Fredde ut för att angla imorse klockan 7. Han åkte iväg och när jag vaknade ringde jag honom för att höra hur det gick, han svarade men la sedan på och när jag ringde upp honom igen hade han stängt av. JAHA?! tänkte jag då men efter ett tag så ringde han upp mig från Peters hus och då förstod jag att det hade hänt ngt. GISSA VAD!
jo dem hade nämligen åkt genom isen.. det förstod jag skulle hända, det är just därför jag INTE är på isar och just därför jag inte åker skoter på isar. SUCK ! Dem klarade sig iallafall.. det som är huvudsaken.
Men nu har dem åkt tillbaka för att supa.. suck haha

näe..isar ska man inte lita på

Skärtorsdag

image324Idag är det juh Skärtordag. Shit vad tiden går fort enligt mig. Tyckte nyss jag fyllde år (6 januari ). Iallafall är det juh idag häxorna flyger till blåkulla.. Har ni sett några?
Tyckte jag såg en häxa titta på en kvast inne på OKQ8 i stan, men kan lika gärna ha vart en förklädnad häxa  som skulle ha kvasten till ngt annat... vem vet? 

shopping på systembolaget

ibland är spel bland de roligaste som finns. Och då menar jag inte bara dataspel utan vanliga sällskapsspel också. Just nu är jag iallafall helt inne i CSI hard evidence till PC och tröttnar inte alls haha. Dock har jag löst ut alla fallen snart. lite tråkigt.

Var även på systenet nyss och köpte hem lite gott. Blev inte så mycket eftersom jag kör GI och egentligen inte borde dricka och för att jag redan har doolieys och vodka hemma.
Det blev iallafall 2 stycken xider Spring (vattenmelon och mint) ville prova den nya smaken haha och 2 barcardi pineapple och en liter  Kall & varm äppelvin. Det som är bra med det vinet är att man kan dricka det både varmt och kallt (som namnet antyder) och det är faktiskt ett av de få vin jag tycker är gott.

Stackars Johanna

image323Att man sköter sitt jobb är självklart viktigt, men att man nu mera också är tvungen att ha ett snyggt och välpolerat hem för att behålla sitt jobb var inget jag trodde skulle vara möjligt. Beror självklart på vd man har för jobb men att stå i en te- och kaffeaffär har inget med snyggt hem eller inte att göra enligt mig iallafall. Ni som följer "Rent hus" vet att, det för någon vecka sedan, medverkade ett ungt par, Johanna och Henrik. Dem hade förvisso ett av det skitigaste hemmen jag sett men det ska ändå inte påverka själva jobbet tycker jag. Läste nämligen på Aftonbladet.se att Johanna blev uppsagd dagarna efter programmet sändes på tv4. Anledningen skulle ha vart att företaget hon jobbade på riskerade att förlora kontraktet (antagligen efter johannas medverkan i Rent hus) och hade blivit beordrad från högre chefer att säga upp henne. Jag tycker det är tragiskt. Rent hus eller fritid (till en viss del) ska inte ha någon betydelse för jobbet. Tycker iallafall inte jag.







Foto från Aftonbladet.se

stressad

Jag känner mig stressad. Känns som om ja vaknade hur sent som helst (vaknade 10 ) och känns som om jag inte kommer hinna med dagens tänkta saker. Jag ska hinna med att
* Träna 30-60 minuter
* Promenera 60 minuter
* Ringa massa viktiga samtal
* Kolla på Rose Red 2
* Städa
* Hämta ut ev paket


egentligen är det inte mkt men jag får ändå lite panik hahha

vad ska ni själva göra idag? :)
image322

GALET :O

Vet ni?
jag har räknat ut idag att jag har förlorat 5 storlekar i jeans :O det är helt galet :O haha
nu har jag bara 2 eller 3 storlekar till sen är jag nöjd :) hehe
vad jag tycker nu iallafall (a)
haha men shit :O

ja är stum hahaha

Vem är du?



Jag har på något konstigt vänster lika många läsare varje dag, vilket är superkul absolut hehe
Jag bara undrar vilka ni är?!
är alltid roligt att veta lixom

vem är du
ålder
hur hittade du hit?



puss på er

Det ryktas att...

..Måns zelmerlöw är tillsammans med Marie Serneholt. Han var inte singel länge han inte haha och hade inte Marie en sambo? men ja saker och ting ändras haha. Hur som haver hade jag ALDRIG gissat att dem skulle finna varandra iallafall.. någon mer än jag?

image320

Rose red

image319
Welcome to a place evil calls home

Nu har jag precis kommit hem efter en timmes promenad. Det var underbart skönt hehe, dock inte så trevligt eftersom det var blött överallt så fötterna var genomdränkta men men.
Fick även hem Rose red och Rose red 2 (the diary of Ellen Rimbauer ) som jag beställde från Ginza i förrgår :) Dessa två filmer är baserade på böckerna av Stephen King och det är enligt mig, en av de bästa han gjort. I filmväg iallafall.
Dem är dock väldigt långa. 245 minuter respektive 85 minuter. Men det känns dock aldrig så länge eftersom dem är så bra haha.

såhär står det på respektive baksida:
Rose Red- Är verkligen Rose Red en hemsökt herrgård? För att få reda på sanningen bjuder professor Joyce Reardon in sex personer, med alla distinkta paranomala förmågor, för att hjälpa henne att komma i kontakt med de övernaturliga krafter som man säger finns på Rose Red. Så boka in i kalendern. Och köp eventuellt en livförsäkring. Skräckens oöverträffade mästare bjuder på ännu ett fasansfullt möte med det övernaturliga i Stephen Kins Rose Red, en hemsök skräckupplevelse. Portarna på herrgården strå öppna. Besök sker på egen risk. Rose Red är inte bara en plats. Det är ett levande palats av ondska.

The diary of Ellen Rimbauer- Rose Red 2 är den fristående historien bakom Stehen Kings succe Rose Red. Här avslöjas det sjuka äktenskapet med en patriarkalisk till promiskulös industriman under det tidiga 1900-talet och berättelsen bakom den enorma hemsökta herrgården som kommit till liv. Delar av dagboken berättar om följden av dödliga möten som omger herrgården Rose Red och som förvandlar Ellon från en oskyldig och undergiven fru till en kvinna besatt av de mörka krafter som bebor hennes hem.

ska väl tillägga att båda filmerna är barnförbjuden !!

Hurtbulle

Jag, tro det eller ej, ställde klockan på 8 idag. Klev upp för att mäta mig (eftersom det är onsdag) och jag blev inte såå överlycklig över resultatet men jag skyller på att jag har vart sjuk och det dåliga vädret ^^ hahaha.
Iallafall tränade jag 30 minuter och sen blev det frukost bestående av omelett, två champinjoner och en avokado *mums*. Nu ska jag snart ut och gå med boyen en timme. ska bli skönt i det fina vädret :)

Mina resultat från veckan:
Hals:  -0.5 cm
Armar: lika som förra veckan
Midja:  -1 cm
Stuss:  -2 cm
Låren:  -2 cm (1 cm på vardera)
Vaderna: lika som förra veckan

Totalt -5.5 cm denna vecka och totalt nu har jag förlorat 80 cm från min kropp :)

work out

Imorgon är det mättajm och jag råkade mäta mig idag och det såg bra ut ; ) haha
men imorgon ska jag mäta mig "på riktigt" och bokföra hahaha
Jag måste även be typ någon smal person mäta sig så jag har något att gå efter. jag vill inte bli för smal lixom och samtidigt ha något mål att gå efter.. lättare att ha ett mått av en person jag vet ser ut så än att jag chansar att näe men 50 cm blir nog bra.. ja ni förstår vad jag menar hoppas jag haha

nu ska jag iallafall snart köra ett pass :) blir minst 30 minuter.. får se hur mkt jag orkar sen (a) inte bra eftersom jag nyss vart sjuk haha


Tjäna pengar!

Visst är det roligt att tjäna pengar? och visst är det underbart när det är lättförtjänta pengar?
Tjäna pengar på bloggen är mycket lättförtjänta pengar dessutom. Man skriver juh ändå varje dag. varför göra det gratis när man ändå samtidigt kan tjäna en liten extra summa pengar? Det går ut på att du lägger ut reklam åt olika företag på din blogg eller hemsida och så får du olika sorters ersättning från de olika företagen som tack för hjälpen. Det är exempelvis 20 öre för varje klick en person gör på en viss sida eller kankse 10 kronor för varje ny medlem du värvar till ett företag. Underbart enkelt och underbart nice med extra pengar ; )

bli medlem nu vettja :)

Affiliator.se

Dagens sysslor

Idag mår jag mycket bättre ska ni veta haha. Känner mig riktigt pigg faktiskt :)
Har vart ute och gått med hunden, fixat disken och nu ska jag försöka ändra lite på bloggen
och sen ska jag fixa med tvätten och försöka hinna med ett träningspass idag oxå :)
ett lungt träningspass eftersom jag inte är helt 100 än.

vad ska ni själva göra? :)

snöar det hos er föresten?

kvällsaktiviteter

Det är månda kväll/natt och här sitter jag och har INGET att göra. så nedrans tråkigt
varför sover du inte då kanske du tänker men svaret är att jag inte är trött! så enkelt var det haha

jag ska iallafall lova er en sak nu. att bli bättre på att lägga in bilder som jag knäpper själv, men anledningen till att jag inte har så många bilder nu är för att kameran är trasig -.- får väl en ny inom kort hoppas jag :)
aja

ska nog hitta på ngt att göra.. hehe

kraaam

bättringsvägen?

Nu är jag på bättringsvägen iallafall.. eller så kan det vara alvedonen jag tog förut idag
hur som helst känner jag mig bättre för stunden iallafall :)
Fick även meddelande av min syo idag där det stod att min gymnasieskola troligen inte var med i betygsbasen vilket betyder att jag måste skicka in mina slutbetyg manuellt vilket jag måste göra imorgon så dem kommer in i tid. Sista dagen då dem måste vara inne är 19 juni så det är juh ett tag tills dess men varför dra ut på det? haha

vad gör ni idag då?

Högskolan

image317Idag är det den 17 mars vilket betyder att man kan börja skicka in ansökningar till högskola och universitet från studera.nu! Jag har nämligen äntligen kommit fram till vad jag vill göra, nämligen jobba med barn. Egentligen är mitt allra högsta drömyrke något med djur (jag gick trots allt djurvård...) men jag vill inte flytta just nu och jag vet egentligen inte heller om min rygg pallar med jobb med djur sen olyckan :/ Iallafall har även barn vart ett drömyrke sedan mellanstadiet så detta passar min perfekt tror jag. Dessutom är kursen i Gävle och på distans. nära och bra med andra ord. Jag hoppas verkligen jag kommer in.

Det är 90 platser på distans och urvalet är 60% betyg och 40 % högskoleprov. Jag har inte anmält mig till högskoleprovet och måste därför enbart hålla tummarna på de där 60 %. JAG VILL IN !!!! haha
behörigheterna var dessutom Sv A, Ma A, Sh A, Na A, Eng B vilket jag har mvg i men dem kollar väl på betygssnittet gissar jag. Vilket även det är bra egentligen men ja.. är väl bara 2.0:are som söker bara för det HAHAHAHA


näe nu ska man vara positiv !! haha :)


Sjuka

Usch!
Jag haaatar att vara sjuk -.-
det gör så ont i mina bihålor just nu !!! blääää

Sex and the city

Vem orkar vänta tills filmen äntligen kommer ut? inte jag !!!
image313


   
bilder från posh24.se


nytt i kändisvärlden

Jag har då aldrig kunnat gissa att dessa Daniel och Amanda från Idol 2007 skulle bli ett par.
Nu har dem bekräftat för Expressen att dem är tillsammans. Grattis måste man väl säga.
image312

Tvättstugan

Finns det något värre än att tvätta? jag tycker det är jättejobbigt haha, men samtidigt är det jätteskönt att ha bara rentvätt ;) Iallafall ska jag ha tvättstugan nu snart! om ni ville veta haha

vad har ni gjort idag? :)

Björn!

Finns det någon som knäcker så mycket som Björn? Den människan är ett fenomen!
Han kan numera säga vad som helst och alla skrattar, han kan säga vad som helst utan att få några
skandalrubliker. Björn är björn och jag hoppas han är här för att stanna!


Schlagerkväll

image311

Ikväll är det juh final i Melodifestivalen och hit till mig ikväll kommer ett par kompisar som jag inte har träffat på länge, så det ska bli roligt! Vem tippar ni som vinnare ikväll? själv vill jag att charlotte, bwo eller rongedal ska vinna. Deras låtar är schlager och skulle funka mkt bra utomlands tror jag. BARA INTE CHRISTER VINNER !!! då vet jag inte vad jag gör. flyttar haha.

hur som haver ska det bli intressant att se hur det går hehe

ha en bra kväll :)

God morgonmiddag

God morgon på er, eller säger man god middag på er? Det blir lite dubblade meningar när man vaknar så sent eller hur?! Jag som skulle upp tidigt för att hinna med en spring runda men icke, då skulle man sova till halv 12! haha.
Nu ska jag iallafall göra mig iordning för att åka in till stan för att handla lite mat. Vill även in på HM en snabbis men killar vill juh aldrig följa med in till sådanna affärer. TYVÄRR !! haha

ja läre rusa nu men hörs sen :)

kram

Lets Dance

image310

Ikväll är det lets dance igen och det är faktiskt mina favoriter kvar. Innan det började var Karl-Petter och Danny mina favoriter men under säsongens gång har även Tina och Tony blivit starka favoriter även hos mig. Den som åker ut ikväll vet jag inte men jag tippar på Karl-Petter. Tyvärr dansar han inte lika bra som de andra och är därför tror jag att han åker ikväll. Tråkigt men sant.

Hur tror ni det går ikväll? :)


update!

Tycker inte danny var värd att åka faktiskt! vad tycker ni? rätt som åkte?

presentkort

image309
Det är juh alltid nice med tävlingar och nu hos Maria kan man vinna ett presentkort på EliteLadies.se för 200 kronor. Allt man behövde göra var att skriva till henne vilken som var just din favorit bland sakerna i shoppen och hålla tummarna haha. Jag var självklart med men jag vinner aldrig så haha.

min favorit blev iallfall den här svarta toppen :)

Hårfärg

image306Idag blev det en oväntat och oplanerad tripp
till Sundsvall
 en snabbis eftersom Fredde skulle hämta en grej 
till bilen och då passade vi även på att svänga in en snabbis på
RUSTA. Vi var inte där så länge så jag glömde att titta efter
tränings-setet  (matta, boll och gummiband för 99 kronor )
*smart Madde* men vi ska väl dit snart igen. Jag hittade iallafall
lite saker som fick dölja med hem. Bland annat ett rosa nagellack,
ett par skor
som jag ska springa med sen och hårfärg. Jag stod
länge och valde mellan mörkbrunt, mellanbrunt eller kastanjefärgat.
Det blev till slut mörkbrunt ändå. Kan kännas lite onödigt eftersom
jag redan har rätt mörkt hår men det  blir så mycket fräschare med nyfärgat hår och för att inte tala om bättre glans. Jag ångrar lite nu
att jag inte tog kastanjefärgen eftersom det hade gjort skillnad
men jag var rädd att det skulle bli för ljust haha.
Får kankse prova det nästa gång ;)

Dålig i magen?

image305
Mycket ska man vara med om, men detta kunde jag då aldrig ana skulle ske. Jag talar om DENNA artikel från aftonbladet. Det är en kvinna som, efter nära 2 år, bokstavligt talat vuxit fast i toalettstolen. För det första undrar jag då hur man ens VILL sitta kvar på toaletten i två år. Min andra fråga är då VART gick hennes sambo på toa? och varför gjorde han inget ingripande tidigare? Kommer man ens få svar på dessa frågor? Jag hoppas innerligen att dem lärde sig något av detta.

Yoga

image304Läste en artikel om Yoga i tidningen iFORM som jag fick hem idag och. Det stod lite allmänt om yoga och dessutom några enkla övningar som ska ge bättre styrka, balans och så vidare. Såg faktiskt rätt enkelt ut så jag funderar på att prova. Prova går alltid eller hur?! Man behöver juh inte göra de allra svåraste övningarna!













Vacker utan spackel

image303
Jennifer Lopez visar en klar skillnad!

Idag på rix fm med Micke och Sofia snackade dem om smink, hur fåfäng man är och pratade om samtalsämnet i allmänhet. Är man snyggare med smink? självklart! men är det ett måste? DET är frågan. Jag tycker personligen att det är upp till var och en om man sminkar sig eller inte men jag sminkar mig gärna. Jag använder alltid smink när jag är ute på fester, ärenden och annat spex (olika mkt såklart..) medan när jag är hemma så har jag nästan aldrig något på mig. Huden kräver att man luftar den då och då också liksom ; )

Angående smink på jobb och i media tycker jag också att det är nödvändigt. Jag gillar inte dagens utseendefixerande värld men det är alltid trevligare att möta en snygg säljare, en snygg tjej i tidningen ex. Smink framhäver det bästa hos varje person (inte personlighet !! ) och jag tycker att det är snyggt med smink och jag gillar att göra mig iordning och känna mig fin! men som sagt det är upp till var och en! Utan smink och med smink är fint på olika sätt och olika passar olika bra i de olika varianterna.

hur gör ni? och vad tycker ni? använder ni smink?

Dagens planer

Idag har jag hunnit med en liten promenad, luncha och handlat lite mat. Har även läst lite i tidningarna jag fick igår och tänkte nu slappa lite vid datorn ett tag. Senare idag tänkte jag hinna med en promenad (beroende på vädret) och träna en timme + 15 minuters träning med hantlarna. Ska även se efter om det finns en tvättid och sen skulle jag behövt damsuga oxå haha. Fullt upp med andra ord!

vad ska ni själva hitta på idag? :)

Unna dig själv!

196285-302

Man måste unna sig själv små saker i vardagen ibland och eftersom jag tycker jag vart så duktig nu i 6 veckor med GI så beställde jag just Amor Amor från cacharel från beautystore.se
kunde inte vänta tills jag kom till stan haha!

Cosmo

image301

Idag fick jag hem min Cosmopolitan idag och den är alltid lika bra. Det som fångade mig speciellet var artiklarna om:
"vad jag önskar jag visste vid 20" passande eftersom man är just i 20-års ålder nu haha!
"kraften i att förlåta" jättebra och tänkvärd artikel
"tjejer, sluta bromsa varandra" en artikel om att acceptera varandra i vått och torrt
och självklart alla modetips

Dessutom blev jag fullkomligt kääär i Amor amor av cacharel
den ska jag inköpa nästa gång jag är i stan ;)

Mätning


image300
Idag är det Onsdag vilket betyder mätning för min del och jag förväntade mig inte en enda cm mindre denna vecka eftersom jag inte har skött varken träning eller mat vidare bra så när jag fick resultatet idag blev jag himla glad :)

Hals - lika som förra veckan
Armarna -1 cm (0,5 cm på vardera)
Midja - 1 cm
Stuss - 1 cm
Låren - 4 cm (2 cm på vardera)
Vaderna - 2 cm (1 cm på vardera )

Totalt - 9 cm  och sammanlagt 74,5 cm är borta från min kropp :D

ja kan inte hjälpa att jag är lite stolt över mig själv ; )

My heart will go on

är det en låt som ALLTID får mig att rysa så är det denna:
My heart will go on med Celine Dion
Titanic är för övrigt en av mina absoluta favoritfilmer :)



Vårfrestelser

Kikade in på Ellos hemsida och hittade lite vårnytt som jag gärna hade vela haft i ägo

1. 2.  3.  4.

1. Tröja 149 kronor
2. Klänning 349 kronor
3. Pumps 99 kronor
4. Kjol 249 kronor

Nya tag

Då var det dax igen. Jag ska köra fas 1 i 2 veckor till med minst 1 timmes promenad per dag och 30-60 minuters träning minst 5 dagar i veckan ;) Nu ska jag se om det är att min kropp börjar få för lite fett (vilket ja tvivlar ^^ ) eller om det är för att ja inte rört på mig lika mkt som ja inte går ner så många cm -.- haha

så om ca 2 veckor får ja väl se ; ) haha


Ett brev på posten

image294Fick en liten present på posten idag av YvesRocher :)
Tråkigt att man inte gillar så intensivröd bara haha
men den luktar gott och är fin röd egentligen !
Fick ni en likadan? Synd att jag inte fick en rosa istället (a) haha

Naturlig skönhet

196285-291

Jag länge tyckt att Hayden Panettiere från serien Heroes är hur fin som helst. Nu har hon gjort reklam för väskföretaget Dooney & Bourke som har rätt fina väskor. Jag tycker bilderna är hur fina som helst och Hayden är juh verkligen är skönhet eller vad säger ni?

  

Scrapbook

196285-290

Idag kom jag äntligen iväg för att köpa mig en scrapbook till mina bilder jag framkallade för ett tag sedan. Den jag köpte ser ungefär ut som den på bilden. Helt svarta sidor vilket är enkelt, snyggt och elegant haha! Min bok var i måtten 24 x 34 cm och kostade 49 kronor på Ö&B vilket är rena kapet enligt mig.
Nu ska här klistras och pysslas ;)
















att blogga

Jag har haft det rätt jobbigt den senaste tiden fast jag kanske inte visat det ^^
Men när jag inte längre får skriva vad jag själv tycker och tänker utan att bli påhoppad
så har det väl gått för långt? Att skriva sina åsikter om saker och ting är väl vad bloggande handlar om?
jag har iallafall tänkt igenom detta nu och har kommit fram till att INGEN ska egentligen berätta för mig vad jag ska blogga om och inte? Det är mitt beslut.. det är däremot erat beslut om ni läser eller inte ^^

jag kommer därför fortsätta blogga OM precis vad f*n jag vill ;)

puss på er

Skräll

Jag kan ärligt säga att det som hände igår på mello var det värsta på länge. Asså de två låtarna som gick vidare var enligt mig dem två tråkigaste.. VAD TÄNKER FOLK MED ??? Ola förtjänade en plats i globen !! men det kommer fler chanser I guess :)

Idag händer inget speciellt.. ska träna lite och så bara :) haha

va händer för eran del? :)

Glädje

åh jag är så glad för mammas skull! Hon började med GI-metoden hon med och har kört snart en vecka med det och hon ser redan resultat. Det är så roligt eftersom hon har vart överviktig mer eller mindre hela sitt liv och jag hoppas verkligen att hon lyckas gå ner några kilon och må bättre nu.

och angående ikväll. behöver jag säga att jag är nervös? haha Det är nu eller aldrig typ.

rösta gärna på ola :)
099-23001 i omgång 1 och
099-23002 i omgång 2 :)

Besvikelse


Idag fick jag äntligen mitt paket med kläder. En stor besvikelse var att de
underbara skorna var slut :O Dem überfina skorna lixom.. finns dock i vitt
men dem var inte lika fina. Tröjorna var jättefina men dock lite för stora i storlekarna
så jag kommer inte kunna ha dessa så länge till eftersom jag går ner så mycket i vikt nu
men jag får väl ha dem som oversize tröjor /klänningar eller sälja :)



Uppmärksamma

image288

Jag tycker ni ska uppmärksamma Olas bidrag i melodifestivalen i kiruna på lördag den 8 mars.
Han är såå värd att gå vidare till finalen i globen och varje röst är värd massor

SNÄLLA lägg en röst på ola och "love in stereo"

Ring 099-23001 i första heatet som är mot Caracola
och går Ola vidare därifrån så ringer ni 099-23002
då han tävlar mot antingen sibel eller The poodles / E-Type


snälla snälla snälla (a)










bilden tillhör Vibbe :)

Påverkad av media

image287
Kollde precis på Du blir va du äter på trean vilket jag tycker hjälper mig lite nu när jag tränar så mycket
och så. Dels för att man faktiskt får hjälp och tips om bra mat men att man faktiskt
får se människor som lyckats gått
ner diverse kilo och cm på de 8 veckor som programmet pågår. 
Det är alltid lika roligt tycker jag och man blir peppad 
att träna och så.
Iallafall jag blir det och nu ska jag träna en timme eller så tänkte jag :) skönt skönt

Happy day, oh happy day

Idag har jag vart ett lyckorus hela dagen lång. Vaknade efter ett par underbara drömmar (a), solen lyste så var ut på en långpromenad med Boyen, käkade god mat, mitt paket med kläder hade kommit, hade turen med mig på chatten ;) kanske äre idag man skulle köpt en lott :O haha

Fler sånna här dagar TACK :)

Årets första glass

image286
Provade årets första köpa glass igår :)
Solen lyste och det var underbart väder så jag och Fredde köpte oss en varsin glass helt enkelt. För min del blev det "Solero strawberry banana smoothie" och mitt betyg blir 3/5
Jag tyckte det smakade för mycket banan för min smak men ändå lätt och läskande.

Finns även i smaken "blackberry banana smoothie" undra om man inte ska prova den med ;) haha






bild från gb.se


Är jag för bra ?!

Jag sökte juh till undersköterskeutbildningen i grannkommun för ett tag sedan kanske ni minns? men eftersom jag bor i en annan kommun så måste min hemkommun betala först och idag ringde syon från min kommun och berättade om beskedet.

Jag fick nämligen INTE gå utbildningen.

Anledningen var att jag hade FÖR BRA betyg ?! och rektorn tyckte inte att jag skulle "slösa" bort min tid till undersköterska utan utbilda mig till något annat. HALLÅ!?! vad vet han om det? jag var lixom därför inte i den prioriterade målgruppen för utbildningen. Men egentligen, vad har dem för rätt att säga vad jag ska göra med mina betyg eller inte? Jag trodde att poängen med höga betyg var att kunna söka exakt VAD man ville? eller har jag fel?

iallafall skiter ja fullständigt i det där nu.. (vad annat kan ja göra ? ) får förklara för chefen på jobbet att jag blev nekad utbildningen och hoppas jag får sommarjobba där ändå en sista gång.. lite tragiskt ändå :/
sen ska jag nu den 17 mars söka till förskolelärare på distans i Gävle.. om ja fan inte kommer in där då vet jag inte vad !! DUBBELMORAL blir det väl då?

plötsligt var det inte så roligt att höra att man var "för bra" !! 

mer och mer

Detta med GI går juh faktiskt himla bra. Att jag lyckats hålla det i 5 veckor är för mig en himla stor vinst, på alla sätt och vis eftersom jag inte har klarat av att hålla en "diet" i mer än 2 veckor annars. Man pallar inte mer och lägger av. Dock har jag fuskat rejält denna vecka. Har käkat godis, läsk, vitt bröd, kroketter ja you name it ^^ Dessutom på det fick ja juh mens vilket gör att jag blir mer svullen tills den är helt över -.-

MEN trots det har jag gått ner 8 cm till sen förra veckan :) känns bra med tanke på att måttbandet skulle ha visat mer om jag inte fuskat och svullnat upp pga m !! så ja jag är nöjd :) nu äre bara att kämpa på resterande veckor på mars haha


Spelberoende

Okej.  jag erkänner... jag är spelberoende.. haha näe det är jag inte. Men man skulle kunna tro det
med tanke på hur många spel jag faktiskt har till datorn. Grejen är dock den att jag aldrig brukar spela. Finner mig inte ha tid till det. Nu när jag insåg att det faktiskt är liten tid kvar på min "arbetslöshet" så köpte jag hem tre spel till så jag kan roa mig lite under de timmar jag har NADA att göra här hemma. Spelen är köpta på cdon.com och är

1.     2.    3.  
1 Playboy the mansion gold edition
2. Drömjobbet i Rosemond valley
3. CSI exclusive
( CSI + CSI dark motives + CSI miami )

Får väl se hur dem är att spela, läre väl komma med en liten recention senare ;)

kram på er

och så var man där igen...

Jag vet inte jag men finns det något värre än lingonveckan?
ja menar man känner sig ständigt äcklig, man har ont i magen och ryggen och man måste
hela tiden på toa ? -.- näe fyyy fasen haha

Iallafall har jag bara slappat idag. vaknade vid 10-tiden, spelade lite sims och sen städade jag lite
var och handlade på ica och käkade Tacos hos jonken hehe.
Nu är jag hemma igen och ska göra mig trött så jag kan somna normalt inatt eftersom jag ska jobba imorgon
får väl se hur det går HAHA. aja hare bra

puss madde

Jobb

Idag blire bloggtorka må ni tro... Jag ska nämligen jobba och kommer då hem vid 10-tiden.
Liiiite tråkigt men roligt med pengar juh hehe.

ja ha en bra lördag kväll !!

va ska ni göra föresten? :)


RSS 2.0