Sjätte sinne



Hade på känn att Ola skulle logga in ikväll, va rätt jag hade ;) haha

Sommarkrysset på Grönan på lördag ifall ni undrar.


Madde ?! MAAAAADDDEE !!



snygg jacka från H&M för 299 kronor. Jag tycker jag hör att den ropar mitt namn !


Rösta rösta rösta


Rösta
på Ola på Rix top 6 föresten :) Han utmanar igen hehe.


Hagbygge och raska promenader



Har precis kommit hem från stallet. Blev totalt 4 timmar där idag och det gick lika fort som alltid tycker jag. Jag började med att dra tråd så att vi länkade ihop några hagar till en stor så de kan beta ner allt som växt igen under sommaren då hästarna varit på bete. Snabbt gjort och Tuzze och Sessan gick genast på en upptäcksfärd haha. Jag hämtade in Docka från hagen hon stod i nu för att bege mig ut på en ridtur. Idag ville jag inte rida på banan så jag red ut en sväng. Asfaltsridning är mycket bra för senorna och eftersom Docka har en gammal senskada är det bra att rida där med jämna mellanrum för att träna upp dem lite :) Vi red hagängsgatan förbi mitt hus och sen in i skogen så man kommer ut på ridskolan. SNACKA om att det hade växt igen där haha. Kanske bra att någon går där så man kan gena där senare med Boyen för DÅ blir det nära och bra haha!

När jag kom hem igen borstade jag igenom henne riktigt ordentligt och släppte sedan ut henne i den nya stora hagen tillsammans med Sessan och Tuzze. Hon verkade trivas där och framförallt slipper man lera =)

Dagens motion blev alltså en ridtur på 40 minuter, en rask promenad till stallet och en rask promenad hem från stallet på totalt 3 km.

Nu har jag grillen igång, ska bli grillat kött och sallad om ett tag. MUMS !!


Klart

Nu har man hunnit med att skicka iväg reflektionen (skolarbete), betalat räkningar och jag fick förvånansvärt mkt över = ME LIKE !! haha. Nu ska jag snart åka iväg till stallet och fixa med hage och rida och dona hehe! Hörs väl senare då sötnosar!

ps. eftersom de inte kom någon videoblogg förra veckan (då jag inte hade internet på min dator) så kommer det ett denna vecka, man vet inte när den kan dyka upp eller vad den handlar om haha men ni får hålla utkik ;) ds.

Ny vecka


GOD MORGON!
Idag vaknade jag av att Boyen väckte mig. Det var ju iof bra för jag har en del att pyssla med idag. Jag ska skriva en liten skoluppgift (mycket liten) och sen ska jag till stallet efter 1 för att rida och fixa en hage.

Vad ska ni pyssla med idag då?

Lyskvällen

Igår var det lyskväll här i nordanstig och i hudiksvall. Vet inte om det bara är lokalt eller om det är på fler ställen i sverige. Det kanske ni kan berätta för mig :P ni kommer ju från olika städer i detta avlånga land hehe!

Jon, Chrille, Fredde, Linda och jag käkade grillat här hemma. Var mycket gott och istället för potatisgratäng som alla andra käkade åt jag istället wokade grönsaker. Var mycket gott faktiskt. Satt här och drack lite gott och åt lite gott och sedan drog vi alla ner till Stocka på Måsen där det var pubkväll. Dock var det typ nada i våran ålder haha men vi hade kul ändå. Träffade massa folk man kände igen och även pappa var på lyset :P haha Det var iaf riktigt fint där i mörkret och se alla lysen som lyste längs kusten :)

 

syrran och jag hade lite kul vi hihi. Alltid roligt att ta egokort ibland ;) Hon e fin min lillasyster!!



Jon, Micke och Fredde hade kul de med hehe



Min outfit igår var ett linne från Gina Tricot och ett par jeans från H&M och ett armband från Lindex


Spillt blod och brännblåsor

Helena ringde vid halv 12 och undrade om inte jag kunde komma över och hjälpa henne lasta Saga och hennes föl så att de kunde åka hem igen efter betet. Visst sa jag och åkte dit. Jag hade inte förväntat mig att hon skulle vara så krånglig haha. Hon stegrade, kastade sig och rullade runt på backen. Det var hemskt att se men det gick till slut och jag har ju några skadade fingrar och brännblåsor efter grimskaftet haha. Skulle rida Docka sen men hon vägrade gå över lerpölen som var i hagen och jag hade så ont i armarna efter tidigare händelsen så att jag pallade inte bråka utan gick hem istället. Blir ridning imorgon efter att vi har fixat hagen istället :)

Nu ska jag lägga in mina bilder från gårdagen och blogga om det snart :)

Trevlig kväll



Ville bara önska er en trevlig lördag kväll! Nu är man snart iordning. Har duschat och kläder är hittade. Nu sitter man här med ett glas vin (Kivik's Varm & Kall) och ska snart sminka mig. Sedan är det dags för lite grillat. Istället för kolhydrater har jag wokade grönsaker :)

kameran åker med så visar er lite bilder imorgon :)
kram kram


Förberedelser



Kanske man ska göra sig klar inför lyskvällen ikväll :) Hade gärna färgat håret idag också men det hinner jag väl inte antar jag.. tar ju ändå en timme eller så haha. Ja får se ;) hehe. Vet inte ens vad jag ska ha för kläder på mig ikväll haha. Har inte ens panik över det, är jag normal? haha

aja en dusch, kläder och lite smink vare ja :)

ha en toppenkväll ni allihopa!!


Shopping

Var och shoppade lite på stan med syrran. Hittade faktiskt inte så mkt. Fanns inget jag ville ha på Gina heller :O katastrof då eller? haha Nej men jag fastnade faktiskt för en typ tunika i jeanstyg men jag köpte den aldrig. Varför vet jag inte haha. Sparade pengar iaf ;P



Hittade ett lila linne på Indiska på rea. 30 kronor var rena fyndet tyckte jag, tills jag kom till kassan och kassörskan sa att det var halva det , dvs 15 kronor. DAGENS FYND eller vad? De har kostat 129 kronor.



Köpte hårfärg också. Jag känner mig gråhårig haha så det ska bli nice med lite mer färg :)



Hittade även ett snyggt nitarmband på Lindex. Kostade bara 39.90 kronor! Dagens andra fynd!

 

Var in en sväng på systemet också och köpte mig mitt favoritvin VARM & KALL och även Black Tower som jag blev lite smått förälskad i när Evelina visade mig det när vi målade i Sofias stall förra helgen :)


Lördag


en nyvaken madde...


Men god morgon! Här ligger vi inte på latsidan inte. Eller kan det kanske ha något att göra med att jag sovit i 12 timmar? HAHAHA. Jag gick ärligt och la mig vid 9 igår kväll. Var så slut och trött efter campingen så jag somnade, och vaknade nu vid 08.50 eller något. Helt sjukt haha men jag är pigg och utvilad nu istället då ;)
Dagens planer är att åka in till stan och shoppa lite granna (lön har ju kommit och det är långlördag idag, som det heter när det är öppet länge i affärerna) och sen blir det såklart stallet och rida Docka, saknar henne liksom. Ikväll är det lyskvällen och då ska jag, fredde, jon och linda åka lite bil tänkte vi. Det är så vackert att se alla lysen kring havskusten så ni anar inte :) Självklart åker kameran med ..

Nej nu äre smink och kläder som gäller.. hörs sen :)
adjöken


5 saker jag kan konstatera

Nu är man hemma igen efter två mycket intressanta dagar. Kan berätta mer om det senare (och visa bilder såklart)

Är jättetrött nu men kan dra en snabb liten lista

5 SAKER JAG KAN KONSTATERA EFTER CAMPINGEN

1. Jag uppskattar en säng på ett helt annat sätt
2. Jag kan laga mat i skogen i kokgropar och fisk i lövbädd.
3. Man kan ha vansinnigt kul med klassen
4. Jag  kommer aldrig bli någon som lyssnar på dansband
5. Att man saknar vin när alla andra dricker det pga att man själv inte tog med ngt

True Blood



Igår var det säsongspremiär för True Blood. En serie från USA som det har snackats om en del och nu har den äntligen kommit till Sverige också. Jag kikade såklart och jag gillade den serien faktiskt.
Jag kommer absolut fortsätta titta.

Man fick följa många karaktärer men dessa kändes ändå som huvudrollsinnehavarna. Sookie och Bill heter dem och Sookie är en servetris som föll pladask över vampyren Bill. Kändes lite som Twilight där haha. Bill är rätt het och Sookies "brorsa" såg inte så tokig ut han heller :P Blir nog en bra höst detta hahaha.

pretty hot right? :P

Nu ska jag skicka iväg detta inlägg sen ska jag borsta gaddarna och göra mig klar för avfärd. Håll tummarna om att jag kommer tillbaka helskinnad från denna tripp hahaha. Kameran åker givetvis med!

Madde blir scout


Imorgon torsdag ska jag campa med skolan
. Jag vet inte riktigt hur dessa dagar kommer bli. Hur kommer jag överleva? haha nej men det ska faktiskt bli kul. Vi ska tälta, laga mat på olika sätt, göra egna nyttosaker, göra leksaker till barn av naturen, vi ska gå olika natur- och upplevelsestigar, vi ska kolla på stjärnhimlen och vi ska göra egen bastu. Vi ska nog ha riktigt kul där ute hoppas jag hehe! Åker tidigt 7 till Gävle imorgon och åker från Gävle vid 2 på fredagen. Hoppas vi har tur med vädret annars kommer det inte bli lika kul känner jag haha.

Jag uppdaterar alltså inte imorgon (kanske genom mobilen men vet inte hur täckningen är...) utan först fredag när jag kommit hem :)

Hoppas ni hare toppen!
kraaaaam

Jag har stääädat



Jag städade hela mammas lägenhet. Hallen, köket, mammas sovrum, tv-rummet, toaletterna och brorsans rum. Det tog sammanlagt ca 5 timmar och jag är helt slut haha! Men skönt också, för man vet att man har rört på sig och förbrännt lite fett ;) Tuff städning innebär minus ca 280 kalorier i timmen. 280x5 =1400 kalorier förbrännt idag :D (källa: aftonbladet)

Nu lagar mamma kyckling och ris. GOTT ska de bli faktiskt. Luktar curry hela lägenheten nu hehe! Jag ska väl göra lite sallad nu så hörs vi senare :)

hoppas ni hare braaaaaaa.

Sov över


God morgon
(?) Vaknade vid 7 faktiskt och insåg att jag hade missat tåget. Kul?!. NOT. Somnade om igen och vaknade vid halv 10 men råkade dra mig ett tag istället. Det får man faktiskt göra. Speciellt eftersom vi ska i säng sent imorgon kväll/natt och upp tidigt på fredagen. Hoppas dock det går bra där borta i urskogen haha.

Idag tänkte jag städa åt mamma. Snäll som man är. Har faktiskt redan städat ett rum, har två kvar då så det går fort när supermaddde är i farten. Ni ska bara veta.

Vad ska ni göra idag då? Lillördag och allt :p

Påminnelse

Ni glömmer väl inte bort att rösta på mig som veckans blogg? =)
vore verkligen jättesnällt om ni kunde slänga iväg tre röster på mig i en kommentar hos Maria (a)

de betyder mkt för mig iaf :D

5 saker du inte visste om mig!

Tänker inte skriva massa onödigt tjat om hur min tråkiga skoldag varit haha.. kör en liten lista om saker jag tror att ni INTE vet om ;)

* Jag har alltid en hårsnodd på höger handled. Vet egentligen inte hur det blev att jag började med det men nu har jag det alltid. Mycket behändigt tycker jag.

* Jag älskar skräckfilmer. Helst ska de vara så vansinnigt skrämmande att man får gömma sig under ett täcke eller inte våga kolla i en spegel eller något efter. Skönt att bli rädd ibland ;)

* Jag har mycket svårt för att säga nej. På både gott och ont såklart men jag har blivit mycket bättre än vad jag var för ett år sedan. Är det för att man jobbar med barn tro?!

* Är lite svag för killar med halvlångt hår. Typ Olas frilla. Har kommit på mig själv flera gånger att titta på killar som har vårdat halvlångt hår. Dock utesluter det inte andra killars frisyrer ;)

* Jag använder inte salt. Jag har slutat med att salta mat och popcorn och allt vad man använder salt till. Tycker det är gott naturligtvis men är rädd för att salta kroppen för mycket sen jag hörde att Anna Skipper sa att det var farligt med för mycket salt och att många procent av svenska befolkningen översaltar.

Let your head go

Jag gillar denna musikvideo med Victoria Beckham. Hon driver med sig själv så mkt så de finns inte haha. Älskar när folk har självdistans ;)

Vad gjorde Madde för ett år sedan?

Kollad mest för skojs skull vad man gjorde för ett år sedan genom att kika i bloggarkivet. Den 24 Augusti 2008 var en  söndag óch jag hade visst tränat tror jag eller bara haft dessa slappkläder på mig ändå.


Jag hade också köpt in lite skolsaker som markeringspennor och kollegeblock. Tänka sig att jag skulle sitta här ett år senare, fortfarande blogga och fortfarande gå i skolan.


vad gjorde ni själva för exakt ett år sedan? :)

Ett inlägg utan bilder pga krångel

heeej!
nu är man hemma igen. Vill ni veta en tråkig sak? Jag hade med mig en dongel med trådlöst internet. Igår fungerade det skitbra här hos mamma och på tåget imorse fungerade det ju utan problem. När jag satt i skolan och skulle enrolla mig på en kurs så slutade det fungera och nu här hemma får jag inte igång det. Den säger hela tiden att dongeln inte är installerad eller giltig. GAAAH !!! Mamma sitter vid hennes dator och jag snodd nu brorsans. DOCK har jag inga bilder på denna dator.. HUUUR tråkigt som helst. Jag vägrar blogga en hel vecka utan bilder. Kamerasladden är hemma eftersom jag tänkte lägga in bilderna genom  minneskortet från kameran till den bärbara datorn.

JAg avlider tror jag haha. Jag ska försöka fixa detta under veckan  för tro mig, ni ska få bilder att se på också hehe!

HUR HAR ERAN DAG VARIT? :) Ni glömmer väl inte att rösta på mig på veckans blogg.

Live på x-tåget

God morgon!
nu sitter man här på tåget och väntar på att man ska komma ner till Gävle någon gång. Det känns rätt skönt att komma igång igen. Ska väl stänga av nu så att man spar batteri tills lektionerna ;)

ha en bra dag så hörs vi :)

God natt


Nu sitter jag äntligen hos mamma. Ska blogga klart sen typ slänga mig i säng. Ska upp sjukt tidigt (6.00) för tåget går 06.46. Jobbigt att kliva upp så tidigt efter många många veckor av sovmorgon typ. Men visst ska de gå haha.

Blir nog någon uppdatering under dagen, har datorn med mig.
Sov gott

natti natti sötnosar

Veckans blogg


Åh jag är med som nominerad i Veckans blogg
hos bloggerskan Maria. Ni skulle göra min dag om jag vann :) Man får rösta max 3 gånger var och då får ni välja om ni vill dela de tre rösterna eller rösta på samma person. GÅ GÄRNA IN OCH RÖSTA PÅ MIG (a) Jag har nummer 9 !!

Ni kan rösta här och ni har fram till onsdag på er att rösta !!!

Just ja..

Måste bara säga också att bilddagboken krånglar massa för mig nu. Jag kan inte ladda upp bilder, eller jag kan bläddra fram men jag kan inte skriva ngt i själva fältet -.-. Jag kan heller inte svara på några kommentarer eller skriva i gästböcker. Min bilddagbok fungerar med andra ord inte så bra. Dock kan jag se era bilder och så.. men ja kan inte svara eller kommentera. så det är inte det att jag är dissig eller lat haha, bara det att den inte fungerar -.- vet inte vad det är.

En stund att andas mellan all stress...


*Pust* sitter här och har en chans att andas typ haha. Ni ska se mig, jag ser mer ut som en yr höna eller en stressad 14 barns mamma. Jag springer runt hela huset och försöker städa så att man kommer hem till ett fint och städat hus på fredag och inte har massa med saker på "to-do-list". Jag gör med andra ord diskning, tvättning och undanplockning av småsaker. När jag har packat klart ska jag skriva ut en hel del saker inför veckan med skolan och det vore bra om jag kom iväg ut i skogen på en promenad också. Skolveckan blir ioförsig en hel del promenader (till och från buss, till och från tåg och på skolan) men man är oftast så slut när man kommer hem så man orkar inte med någon träning. Jag hinner inte rida idag heller :( Tråkigt men sant. Försvinner minst 2 timmar ifall jag ska rida och sen måste man duscha och fixa sig innan man kan åka till mamma, det tar bara massa massa tid :p tid jag inte har idag i alla fall.

Hoppas ni hinner NJUTA av eran söndag =)
tusen kramar till er så hörs vi lite senare idag.


Söndag



Nu var det tyvärr söndag då. Jag gillar inte söndagar, oftast för att man har något att göra på måndagar haha. Stressen kommer krypandes liksom. För det andra så gillar jag inte söndagar för de blir oftast så slappa. Man ligger typ bara i soffan och kollar på film. Visst det är nice det med men inte idag hhaa. Jag har fan noll tid till något idag typ. Jag måste packa inför inneveckan på skolan. Ska campa på torsdag-fredag så jag måste ha med mig massor av extra packning till det. Sedan måste jag inhandla massa mat så jag kan ta med mig luncher och mellis till skolan. Blir sallad och en massa massa frukter och grönsaker typ haha. 

Jag måste dessutom rida idag. Docka kommer stå från måndag-torsdag sen stackarn men vad gör man? jag pallar inte att rida efter skolan (eller ens åka hem) då är jag hemma först vid 9, sen om jag ska rida blir den 11 och så upp  5 för att hinna med bussen. Ja ni fattar haha.

Kommer eventuellt inte bli så mycket uppdatering idag men vad gör det? Det är ju söndag ;)
ha en bra dag allihopa

kraaaamar!
ps. till veckan kommer ett videoblogg-inlägg hihi

scary movie


dåligt me uppdatering idag käner jag. Har suttit i soffan och slappat. Nu kollar jag på scary movie 2. DEN BÄSTA scary movie filmen ahhahahahhaa.

"take my hand, take my strong hand" HAHAHAHAAHAH

såg att de kommit en scary movie 5 nu. Den måste jag se haha

Målning i 10 timmar

Nu är man hemma från stallet. Åkte med Evelina till Sofia så vi var i stallet kring 7 tiden. Då hade Josefin redan dukat upp ett bord med lite gottigheter som kex och ost, chips och vin. Var riktigt fint hehe.
    
VI tog genast tag i penslarna och satte igång. Här sparade vi inte på krutet. Evelina rollade, Jag, Josse och Sofia gick med pensel och målade. Det gick riktigt fort faktiskt och kring 11 var färgen slut (10 liter) och vi fick sitta ner lungt och "bara" dricka vin istället. Det var faktiskt riktigt mysigt. Inte så ofta vi träffas som sagt så det var riktigt kul. ETT stort plus var att man kunde dricka och ha kul fast man såg ut som skit och hade fula kläder på sig hahaha.

   


Vi gick hem vid 2. Var hemma vid halv 3 och somnade DIREKT kan man säga. Vaknade vid 8 och kände mig mer eller mindre död. Trodde det var mitt i natten och allt snurrade haha. Jag fixade frukost åt mig och Sofia och sedan åkte vi till stan för att handla 10 liter mer av den grå färgen. Vi alla målade i 6 timmar idag också.Tills färgen tog slut igen haha. Det blev inte riktigt klart så 10 liter till behövs haha. Stackars Sofia :P Men det blev snyggt eller hur ?!

igår målade jag 4 timmar och joggade på vägen hem en km kanske haha plus att jag red.
idag har jag målat i 6 timmar och varit ute med boyen. Jag har rört på mig kan man säga (a)

Tjejkväll


Nu är man hemma från stallet igen
. Gick mkt bra måste jag säga. Blev ingen skoning. Hovslagaren ville inte stå ute i regnet och det var ingen plats inne i stallet så då fick de bli en annan dag istället. Skönt att vara hemma tidigt. Nu ska jag vila mig en stund, äta något och sen göra mig klar för att åka till det tredje stallet och måla med ett gäng tjejer. Vi ska måla inne i stallet hos Sofia och det kommer bli jag, Sofia, Evelina och Josefin. Vi ska dricka lite vin och göra stallet mer färgglatt. Det kommer bli sjukt kul har jag en känsla av.

1. jag älskar att måla. Vare sig det är med kritor eller med målarfärg på bräder
2. Jag träffar tyvärr inte Stocka-tjejerna så ofta längre. Blir så när man blir vuxen så det ska bli perfekt
3. Att dricka vin är något jag måste lära mig då det är nyttigare än massa cider och öl :P och dessutom är det nice att koppla av en fredag kväll, speciellt så här innan skolan startar igen på måndag
4. Vi kommer troligen spela en massa bra musik också hela kvällen.



BRA LÅT JUST NU :)

Lika?





Jag fick en kommentar för ett tag sedan från en tjej (Linda) som skrev att vi var likt varandra. Jag bad om ett kort för at se min eventuella minitvilling (haha) och jag måste hålla med om att vi var lite lika. Jag vet inte vad det är som gör det. Om det är ögonen eller om det är hårfärgen bara men vi var likt varandra. Hon sa att hennes kille höll på tappa hakan för att vi var så lika. Alltid lika roligt när man får höra att man är likt någon. Speciellt när dubbelgångaren är sjukt vacker :)

Vad tycker ni? är vi lika? inte bästa bilden på mig men ett där jag inte ler så mycket iaf ;)

Skogsritt och paint

Nu är jag helt slut ska ni veta
. Jag stack till stallet vid 10.00 och kom hem vid kvart i 1 ungefär. Cyklade ju dit och cyklade hem. Red typ 1 timme ute i skogen och borstade henne länge. JAG HATAR MIN UPPFÖRSBACKE !!! Jag kallar den mördarbacken kort och gott. Den är ju det haha. Typ 90 graders lutning .. jag lovar !

Nu ska jag vila upp mig lite innan det bär av till Edsäter för att assistera hovslagaren Anna-Karin med Sofias häst. Evelina följer också med. Nice! Dock hoppas jag att det slutar regna så att inte vi behöver stå ute i spöregn och sko haha. Det vore inte så kul.

Märks det föresten att jag hade tråkigt ?? Jag RITADE I PAINT ?! Det händer fasen inte så ofta och shit va svårt de var att få det någolunda bra med laptop. utan mus liksom.. då blir allt så hackigt. Nej fy haha!

Fredag

god morgon! Idag är det Fredag (redan!!!?) och jag har massor med saker inplanerade. Känns inte alls som om jag kommer hinna med allt men vi får väl se hur det blir. Tur att det är fler dagar innan skolan börjar igen. Idag ska jag hinna med att

rida Docka (gärna med HK men får se om ja pallar så tidigt...)
Hjälpa Sofia och måla i hennes stall samtidigt som vi dricker lite gott. (eller om de blir imorgon)
Skulle vara fint om jag hann med att tvätta lite mer kläder också.
Vid 3 ska jag åka till Sofias stall och möta hovslagaren eftersom Sofia jobbar


Hinner jag inte rida skulle det vara bra om jag kunde träna yoga, cykla en mil eller ngt annat krävande. Jag måste röra på mig nu :) Nu när jag äntligen fått upp gnistan haha.
Håll tummarna för att jag hittar min mobil också. TYPISKT mig att glömma vart jag lagt den. Jag har dessutom stängt av den så det hjälper inte att ringa hehe. Dock hade jag ställt på alarmet klockan 09.00 så jag hoppas att jag hör den då. Kan inte vara utan mobil ju :O


Kväll

Hello! Allt bra med er? Själv är det bra. Har precis (eller ja 20 minuter sen) kommit hem från stallet. Blev någon timme i stallet idag med. Mycket mycket skönt att vara så aktiv ska ni veta. Jag blir på så bra humör haha, sen märker jag på kroppen att jag går ner :) EXTREMT skönt hehe.


Idag har jag hunnit med:

* långpromenad på cs 40 minuter med Boyen

* städning hemma i en timme

* ridning 45 minuter plus lite stallarbete som fylla vatten, sopa och sådant

* cykling 3 kilometer


Flitig som en M(adde)yra!!

Jag är så jävla duktig !!! ville bara säga det haha!

Nej men jag har suttit nu någon timme med alla blombilder till herbariumet. Jag har inte fått ihop den ännu eftersom jag har legat lite på latsidan haha men jag kommer hinna, det ser jag till att göra. Det jag ville säga var att jag nu har sorterat in alla blommor i olika mappar och skrivit ner informationen om allihopa :) Ska väl peta in allt i ett powerpoint dokument i helgen (annars veckan efter campusveckan).

Rastlös

Jag är jäkligt rastlös nu faktiskt. Har käkat lunch för en timme sedan ungefär. Blev sallad sen igår plus en smoothie gjord på banan, kiwi och mjölk. Gott var det faktiskt hehe. Nu funderar jag på att träna lite yoga så man gör ngt. Jag har liksom gjort klart skoluppgifterna, läst boken och jag har tvättat. Hunnit med mycket idag jag. Duktig jag är då. haha

Hittade en ny blogg idag som jag tycker var extremt rolig haha. Nbitchie. Hon skriver om andra bloggar, lite som bloggkommentatorerna fast mer roligt hehe.

Morgonpigga Madde

 

Idag gick jag faktiskt upp halv 7. Ja ni kanske inte tror mig haha men Jag gjorde faktiskt det. Jag ska erkänna att jag hade aldrig gjort det om det inte var för att Sara skulle till bussen vid halv 9 haha. Jag ska dessutom erkänna att jag znoozade till 7. Vi käkade frukost och sen gick vi till bussen. Det tog ungefär 40 minuter allt som allt och det var extremt skönt att gå en långpromenad så tidigt på dagen. Jag hnner med massor av mer saker liksom. Jag ska rida idag (ikväll), jag ska hinna med lite yoga tänkte jag. Dessutom ska jag hinna med att fota lite mer blommor (de sista) och sen ska jag plugga klart. Skriva in två inlägg (iaf ett) kring tekniken. En fullspäckad dag med andra ord men lika bra att hålla igång medan man kan eller vad säger ni ?! haha

Vad händer för er idag? Torsdag som det är idag.

Slapp kväll



Nu har Sara och jag precis haft en slapp filmkväll (Twilight ) med massa frukt och citronvatten. Frukterna på bilden (och som vi åt) var:

* Papaya
* Kiwi
* Banan
* Lime
* Passionsfrukt
* Melon
* Vindruvor

GOTT GOTT !! Nu ska vi snacka lite skit sen sova. Sara ska med tidiga bussen imorgon.

Dagens Madde





Hårband: Kappahl
Linne svart: Gina Tricot
Linne aprikos: Gina Tricot
Leggins: H&M

Shopping

Nu har man precis kommit hem från en shoppingrunda på stan. Var där med syrran och Sara och jag hittade såklart en massa från Gina Tricot ;) haha. Vi kikade på massa söta barnkläder också :)





Söta uggs och tennisskor till barn haha



Hårband köpte jag. Från Kappahl.



Ville köpa denna förut när den var "ny" men jag gjorde aldrig det. Idag hittade jag denna på rea. Gissa va de kostade ?! Den blev min för 29 kronor :D DET KALLAR JA FYND !!!

 




blev även dessa 3 T-shirt:ar flr 99 kronor styck :)



Dagen oplanerad

God morgon!
Onsdag idag och solen skiner :) Jag har redan hunnit med en massa faktiskt. Plockat undan lite saker och sen har jag hunnit med en GI-frukost också i form av kyckling och en smoothie. Idag vet jag inte vad planerna är förutom be sara fota dagens outfit, ta med kameran till stallet och fota Docka också. Ska jag rida kanske Sara kan fota oss då hehe. Ja man vet inte vad vi hittar på idag hehe.

Nu sitter jag och kollar på Volbeat dvd. De är faktiskt rätt bra, från grannlandet Danmark är de också! Tänka sig!

Ellen


Sitter och kollar på So you think you can dance. Det är lika underhållande som alltid. Man drömmer sig bort så där lite om hur de kunde vara om man själv var så dukig på att dansa. Jag har alltid velat kunna dansa. Tänk att bara dra igång en chacha eller en vals för att impa. Sjukt kul de hade varit. Iallafall, det jag skulle säga var att Ellen Degeneres  är med som domare i detta program och shit vad jag älskar den kvinnan asså. Hennes humor haha ja dör. Hon är såååå himla rolig haha.

Brukar ni kolla på hennes egna show? Ellen? Vad tycker ni om henne? =)

När du får oväntat besök...


ååh min kompis Sara från Sundsvall ringde mig precis. Hon ville hitta på något så hon kommer över imorgon :) Jag har inte träffat henne sedan hon var här sist vid sista april. Galet länge sedan men blir lätt så när jag jobbar, pluggar och har häst och hon jobbar och pluggar. Man får ingen fritid. Och när man väl har en fritid så passar det oftast inte med den andres fritid. NU klickade det dock bra och imorgon kommer hon över som sagt. Vad vi ska göra har jag ingen aning om. Blir kanske stan en stund, blir kanske en fika, blir absolut en film och det blir stallet en snabbis. Vet inte om jag rider då eller inte , det märks ;)

åååh va glad jag blev nu :D

Dålig bloggerska


Asså jag har varit en sämst bloggerska på senare tid. Dåligt med bilder, inte uppdaterat så mkt men jag har inte haft tid faktiskt. Jag har varit hos Emma och jag har ridit och jag har pluggat lite. Sen får man faktiskt ha bloggtorka ibland ;) haha. Idag hann jag inte ta dagens outfit innan jag bytte om till stallkläder. Hoppas det går bra ändå, kan ta imorgon istället. Jag har precis kommit hem från stallet. Blev 2 ½ timme i stallet idag. Red ungefär 45 minuter vilket var himla nice och efter det cyklade jag hem. Funderar faktiskt på att träna lite yoga ikväll. Skönt för ryggen som smärtar så otroligt och det är lite mer träning om inte annat ;) Får se hur jag orkar. Antar att jag ska läsa klart skolboken först.

vet ni något bra på tv ikväll då? eller något annat roligt att titta, höra eller veta om? =)

Kärt återseende




Jag har precis sett Twilight igen med syrran. Lånade den igår av Evelina då hon lånade En shopaholics bekännelse av mig istället. Jag totalt ääälskar denna film. Sist jag såg denna film hade jag inte läst böckerna. Nu har jag läst 3 av dem och ska läsa den fjärde nu snart. Nu älskar man denna film ännu mer. =)

har ni sett denna ännu? läst böckerna? vad tycker ni om den?

Duktiga jag



se så duktig jag är. Jag håller på att skriva ner viktiga och användbara saker från skolboken vi ska läsa tills veckan. Egentligen har vi till första veckan i september på oss men lika bra att ha det gjort så man inte glömmer. Känner jag skolan rätt så kommer vi ha massa arbete framför oss från kommande innevecka.


Plugg för hela slanten



GOD MORGON ! Idag är det tisdag och jag ska plugga. Var faktiskt inte så många sidor som jag behövde läsa nu denna vecka (bara 100 ungefär) vilket kommer ta någon timme bara så jag ska göra det nu på en gång faktiskt. Sen blir det till att träna yoga så man får igång ryggen igen efter att jag ramlade av. Shit vad det gjorde ont i den igår när jag red. Inte bra, jag har redan gjort sönder min rygg tillräckligt sen olyckan känns det som. HOPPAS DET GÅR ÖVER !!

Vad händer mer idag då? Jo tänkte fota dagens outfit, det är på tiden va? haha. Efter det tänkte jag åka till stallet och rida Docka såklart. Ska fota hennes saker som jag köpte på Gekås också såklart. Medan de är rena och fina hehe. Annars är det en rätt slapp tisdag. Varken mer eller mindre.

Vad gör ni själva idag då? =)



bild sen i lördags hos Emma ...

Galna svar och körslaget

aw sötnosen logga in och var värsta sprallig :) kul kul!




Blev ju officiellt att han ska vara med på Körslaget idag också. ÄNTLIGEN säger jag bara. Som jag har väntat på det haha. Det kommer bli grymt bra tror jag. Ser verkligen fram emot programmen. Se hur han tar hand om kören så att säga ;) hehe.

Redan kväll


jag är mycket mycket nöjd med denna bild. Sminkningen är riktigt fin och jag gillar mina ögon på denna bild :)


REDAN KVÄLL?! Det går sjukt snabbt nu måste jag säga. Jag hinner ju inte göra någonting känns det som, även om jag egentligen har hunnit med ganska mycket ändå. Jag har varit ner till stocka för att kika på lite fyrhjulingar och motorcyklar, jag har varit till stallet och målat hinder, käkat lite mat med Sofia och HK sen har jag ridit Docka med Sofia- curre och HK- Tuzze. Gick mycket mycket bra. De var fina alla tre ;) hehe

Vill ni se lite mer bilder sen veckan nere hos Emma eller blir det tjatigt? hehe

Fullt upp hos Madde

Jag har sjukt mkt att göra idag.
typ
* packa upp alla saker
* läsa en skolbok och svara på lite frågor på blackboard
* rida med Sofia
* kanske träna lite ikväll
* blogga såklart!



 
me and sofia i lördags hha!

Min resa del 2

Här kommer lite bilder. Pallar inte med så mkt texzt denna gång haha.


Emma har denna utsikt om hon går ner en liten bit från hennes hus :) Mycket vackert och rofyllt.


Linnéa och Emma

Patrik, Johan, Emmas mamma, morfar och pappa njuter av den härliga solen som vi hade på dagen.


Evelina var glad hon =)


Johan, Patrik, Jag, Eve och Fredrik



Hela gänget äter tårta och dricker bål :)


Lina var glad hon också =)

fler bilder kommer i ett tredje inlägg ;)


Min resa del 1

Eftersom det finns så otroligt mycket att berätta och så otroligt mycket bilder så gör jag flera delar, vet inte hur många ännu men iaf 2 delar :D Började med att jag i tisdagseftermiddag åkte till Ljusdal för att åka Herjedalingen till Stockholm. När jag precis skulle på bussen så började det spöregna. verkligen ösa ner så mina skor och jeans blev alldeles blöta men det torkade på bussen. Det fanns som tur var internet på bussen som ni kanske minns så jag höll mig sysselsatt tills dess att Charlotte klev på i Bollnäs. Vi var nere i Stockholm vid 8 och vi gick direkt på toaletten och sen köpte vi tunnelbanekort och gick för att åka tunnelbana till Emma. På andra stationen ser vi ett bekant ansikte. Det visade sig vara Therese, Olas maneger. Hon sätter sig vid oss och vi snackar om en massa saker. Om Ullared och om hösten och så vidare. Sjukt kul att vi hade sådan tur haha. Ja menar det finns många vagnar och många tåg men vi hamnade på samma och det var lite kul tycker vi. Bra start på äventyret haha.
 
Väl framme på Danderyds sjukhus hämtade Emma oss där och körde hem oss till henne. Det var nämligen massa krångliga byten och så som gjorde att det blev enklare om Emma hämtade oss, och inte klagade vi ;) hehe. Vi drack ett glas vin på kvällen Emma och jag när vi kom till huset och Charlotte nöjde sig med vatten hon. Kanske smartare det ;) Vi packade upp och sedan kom även Linnéa över vilket var jättekul, länge sedan man träffade henne också ju.
   
Dagen efter gick vi upp tidigt för att hinna med 09.09 tåget. Det var inga problem, varken att ta sig dit, att hitta eller få plats haha. Ja ni kan läsa mer häääär



Showen var bra som vanligt ;) Han såg inte alls nervös ut nu som han gjorde i Järvsö hehe vilket var superkul att se :) Hans energi smittar av sig kan man säga hehe. Vi satt och log mest hela tiden. Kom även en och annan tår haha. Jag blir galen på mig själv, ibland är man för blödig så att säga hahah! Signeringen var sjukt rolig hahhaa. Fast vi var trötta och blöta allihopa. Filmade signeringen så har inga bilder att visa förutom bilderna på Ola och mig och gruppbilden men den kan ni se igen här.


sjukt skön hotellsäng :D

fin utsikt från bussen från hotellet.

Det var del 1 det. Resten av veckan kommer i ett annat inlägg ;)

Gruppbild



En gruppbild på oss från igår på Grönan
Christian, Evelina, Emma, Jag, Sofia, Lina och Patrik,

Home sweet home

Nu är man hemma från Emma igen :) Ska skriva ett längre inlägg nu snart med massa info och MASSA MASSA bilder haha :)

fest

Nu är det fest :) Nu har alla precis kommit så ja, jag hör väl av mig ngt mer kanske
annars, ha en superbra lördag

Lördag

Hejsan sötnosar!
Idag är det lördag (redan) och idag har Emma sin födelsedagsfest. Liiiiite jobbigt att vara i sthlm när Diggiloo har avslutning just ikväll men det är roligt att vara här också. Kommer bli grymt kul ikväll har jag en känsla av :) Fint väder är det också. Dock visade SMHI regn efter 18.00 men jag håller tummarna om att vi slipper det hehe

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för dagen. Tvätta ur all äcklig hårspray sen Emmas frisyr igår hehe. Emma ska sminka mig ikväll också. Ska bli sjukt nice asså hehe! Dessutom ska hon fixa hår. Dock ska jag satsa på en liten rockigare frilla idag tror jag. aja nog snackat för mig hehe

hoppas ni mår bra så hörs vi under dagen!
kram

Förberedelser





Emma och jag lägger upp samma bilder känner jag haha. Blir så när man är lat ;) Man snor av den andra liksom. Nu har vi fixat en massa tårta tills imorgon och fyllt kylen med lite godricka. Observera att detta enbart är Emmas och min sprit HAHA. Ska vi bli fulla imorgon? Har påven mössa?! Är gräset grönt?! Är Ola bra?! Är vattnet blött?! (Emmas vits)

Sminkning!








Emma är ju make-up artist som ni vet och hon har precis haft mig som en försökskanin. Gjorde en kraftigt sotade ögon och uppsatt hår. Det blev himla fint tycker jag. Tråkigt att man ser ut som man gör annars bara ;) haha

vad tycker ni? passade jag i det? :)

Luncho


Hejsan! Sitter här hos Emma nu och har precis käkat lunch. Ska snart ner till city och handla lite och sen ska jag testa wii fit ;) Ska be Emma fota så ni får se mig in action höhö. Gud vad kul jag har här nere, ni anar inte :) Jag vill typ inte åka hem haha. Tur att man kan besöka Emma när man vill ;)

Ska visa er en present jag gav Emma sen ;) Bara den är uppladdad så kopierar jag in den här.

 

Fredag

God morgon!

det är redan fredag. Helt sjukt haha! Jag har sovt mycket bra inatt men trodde att klockan var typ 6 när jag steg upp vid 8 haha. Ingen sovmorgon här inte, men lika bra det för det är inte varje dag man är här hehe. Jag och Emma har precis käkat frukost (fil och müsli ) och nu ska vi snart ut på en liten långpromenad här i området i Österskär. Det är sjukt fint här, för att inte tala om alla fina hus och havet :) Hoppas vi slipper regn bara men det verkar som det hehe.

Jag återkommer senare under dagen med mer inlägg =) Då me fler bilder i inläggen haha.

puss och kram på er

Falkenberg. Ullared. Diggiloo

HAHA HEJ!

Jag har dåligt med internet här va så de blir dåligt med uppdatering och skit men äsch. ni överlever rigth? Detta är den korta versionen....
 Igår morse åkte jag och Charlotte ner till Falkenberg med Ullaredsexpressen. Vi åkte vid 9 och var nere vid 2. Sjukt drygt att åka så länge men de gick ju. Massa trevligt folk i tågvagnen och söta pojkar så man klagar inte ;) Ett minus är att kanal 5 var med och man blev filmad en del -.- Jag lovar er att INTE säga till när de kommer på tv mohaha. Aftonbladet var också med, ska bli intressant att se om ngt kommer med i tidningen.

Vi åkte med buss till Gekås och shoppade loss där en del, fick ju dessutom ett presentkort på 200 av VD'n så det var en glad överraskning :) . Hittade både det ena och de andra som jag givetvis ska försöka visa er så fort jag kan. Efter det blev det Gekås IP och Diggiloo.  Vi fick biljetter på sektion B. Ånnu en glad överraskning :) Satt rätt bra och såg ännu bättre ;) hehe. Ola var en krutbomb på scen vilket var roligt att se och efteråt var det ännu bättre :) Signeringen var super och Therese fick en present ;) Den gillade hon också hihi. Ett stort minus var att det regnade som sjutton mycket av sista akten men äsch när Ola kom på scenen glömde man liksom bort det ! Snackade även en del med Brolle, sjukt söt kille de där asså ;) Filmade världens gulligaste film till Emma haha. Ni kan få se sen ;)
mma
Signeringen var över vid typ 01 tiden och då gick jag och Charlotte tillbaka till city. Inte det lättaste att hitta men de gick bra. Sket i efterfesten för vi var blöta och trötta och dessutom var Ola och Brolle inte där och då var det inte lika kul hehe. Bodde på världens finaste hotell vid havet och sov som en kung (drottning). Vaknade sjukt tidigt imorse, käka frulle och åkte buss till falkenbergs tågstation. Där åkte tåget hem vid 1 och här är man nu. Många timmar senare.

TACK alla söta fans man träffade (ingen nämnd ingen glömd! ) Tack Charlotte för en rolig weekend. Tack Emma och Inger för att ni körde och hämta och Tack Ola och Therese för att ni är ni :)

Lägger in mer bilder och skriver ett bättre inlägg senare när jag har tillgång till internet på min dator.
pöss
 

sjukt fula kort (inte ola dock!) men det hade regnat och det var sent. Ja skyller på det ;)

Österskär


Nu är jag äntligen hemma hos Emma =) Resan gick bra. Råkade träffa på Therese på tunnelbanan också haha. Så vi satt där och snackade lite om allt möjligt innan det var dags för oss att kliva av på samma station faktiskt hehe. Där hämtade Emma mig och nu sitter vi och snackar lite skit och dricker vin. GOTT haha

vad gör ni då sötnosar?

Live från E4:an

Sitter fortfarande på bussen. Vi är snart i uppsala och jag sitter och lyssnar på spotify medans. Tur att den mesta musiken finns där för jag har ingen musik på denna dator annars hahah! De hade blivit liiiite tråkigt. Har precis snackat lite med Emma på msn också. Det är typ regn hos henne. Här skiner solen iaf. Man kan hoppas att det håller i sig :) Nej nu ska jag kila vidare. Inte bokstavligt men titta på ngn annan sida iaf ;)

vad gör ni då? =) sitter ni hemma eller är ni ute och reser som jag? hehe

Madde on tour



Nu sitter jag på bussen som ni kanske ser. Det fanns visst internet här vilket jag gillar :D hha. Kan man ju underhålla sig med ngt iaf haha. Får se om jag hinner med ngt inlägg till innan datorn dör annars blir det ett när jag kommer fram till Emma. Håll tummarna för mig att det går bra att hitta i tunnelbanan utan Helena. Det är alltid jag som följer henne annars HAHAHAHHAA. aja, vi hörs någe senare :D

kraaam

Nu sticker jag (nästan)


Nu tänkte jag stänga av datorn ett tag och packa ner den. Sen ska jag bara gosa med Boyen innan jag drar. Skriver väl ett inlägg ikväll när jag kommit ner till Emma för ja antar att de inte finns internet på bussen :P

Ha det så bra allihopa så hörs vi sen :D ni får messa mig om ni vill ;) Jag kommer ha tråkigt på bussen ändå.

puss och kram

Madeleine gifter sig


bild från aftonbladet..


Ja inte jag då utan sessan. Självklart är det roligt att hon också förlovar sig och ska gifta sig :) Jag tycker dock det är tråkigt att hon inte kommer få (får) lika stor uppmärksamhet som Victoria men det kanske de inte vill heller ?!

jag kan inget annat än säga GRATTIS :)

Trött

God morgon alla sötnosar! Igår var jag skapligt trött kan jag meddela. Jag som skulle lyssna på Ola när han var med på Mix megapol imorse, ställde klockan så snällt på halv 8 (trodde jag) vaknade och så skulle jag gå in på internet för att lyssna genom nätet och upptäcker att klockan är snart 9 -.- TYPISKT haha!

Iallafall kom jag upp i lagom tid så ja hinner göra allt som ska göras. Jag har fört över pengar, har tagit ut pengar, jag har packat det mesta och jag har fixat och donat lite. Vid 2 åker jag med syrran till stan och sen bär det av till Ljusdal för att ta bussen därifrån till Stockholm. Sen bär det av till Emma. *yihoo* va kul de ska bli hehe!

Nu ska jag ta mig ngt att äta, sminka mig och packa ner de sista. Vi hörs väl ngt mer

Kvällsbloggning



Jag har precis kommit hem från en ridtur. Det blev en ridtur ute idag ändå. Hade med mig Hanna-Karin och Blomma också så det gick bra ;) Kände dock att min högerarm inte var på G om man säger så. Orkade inte hålla emot när vi travade så mycket som jag skulle vilja haha. Dock gick det bra ändå och kanske det är tur att jag ska till Emma och inte rida på några dagar så armen får vila upp sig :)

Jag har nu duschat och sitter här och snackar lite med Emma. Planerar lite inför veckan som kommer. Vad vi ska göra och så att jag inte glömmer ngt speciellt klädesplagg eller så hehe. äh de var bara det jag ville säga :)

Vad gör ni då? denna måndag kväll?

En fråga bara....


Det går framåt :) Nu har jag bokat buss ner (biljetterna på tradera blev dyrare än bussen så då sket jag i det ) och jag har packat. Det enda som ska packas ner nu är hårprodukter, datorn, smink och tandborste men det kan jag inte packa ner förrän imorgon ju :)

Har dessutom fixat med sakerna jag sålt på tradera så ska ner till ICA och posta iväg dem snart tänkte jag.

Har en fråga till er om Gina. Jag beställde ju kläder därifrån igår i hopp om att de skulle hinna komma tills imorgon. Nu läste jag i bekräftelsemejlet och där stod det att varorna som läggs innan 14.00 skickas samma dag. Det betyder att mina skickats idag right? MEN jag har inte hunnit fått ngt bekräftelsemejl på det ännu och börjar bli orolig över att de inte hinner skicka mitt idag. Det innebär att mitt paket inte hinner komma tills imorgon heller :( Himla skit. Jag som ville ha de där i sthlm haha. Men tror ni de jobbar på gina än eller stänger de 4 som de flesta andra företag? Jag har för mig att Gina är snabba på att skicka ut liksom. åååååh håll tummarna (a)

vad gör ni då? ngt roligt hoppas jag :)

Dagens fråga

... Packar ni alltid med er för mycket eller för lite kläder? :)

Skador

Vaknade typ 7 -.- Försökte somna om men det gick inge vidare för vid 8 skickade Sofia sms och frågade om jag skulle med och rida nu tiv 10. Hade varit roligt för jag är van att rida själv men jag vet inte alls om jag kan rida idag ens. Har sjukt ont i ryggen och högerarmen är svag. Jag orkar inte hålla den rätt högt upp utan att de känns som om armen sover och man kan inte kontrollera den riktigt. Sjukt läskigt men jag antar att det är för att jag landade på den armen lite konstigt. Bara den rättar till sig för annars har jag allvarligt men för livet. Jag är liksom högerhänt också haha!

Sen har blåmärket försvunnit på näsan TACK OCH LOV ! Dock hade jag tydligen skrapat upp den lätt så det är en sårskorpa där istället. Det tar mkt längre tid att få bort ju. Svårare att sminka över är det också haha. FY FAN !! Varför all denna otur just nu? I dont get it. Tydligen hade det hänt massa saker i fler stall nu. En häst i närheten har blivit överkörd och Sandra hade ramlat av och så i Sofias stall också.

Nu äre iaf slut på tråkigheterna hoppas jag :) Nu har jag precis ätit frukost och så ska jag börja packa. Måste ha med mig så sjukt mkt kläder ju -.- haha. Vette sjutton hur detta ska gå. Jag kommer väl med uppdateringar under dagen.
Kram på er

inte bara att resa inte...

sitter här och tänker om veckan. SHIT va mycket det är jag måste hinna göra innan jag åker, och shit vad mkt jag måste packa, och shit vad mkt som måste planeras. Hur jag kommer ner och så vidare.
imorgon ska jag hinna med att

 planera outfits så jag vet hur mkt och vad jag ska ha med mig till stockholmsveckan hos Emma
skriva lista på vad jag måste och ska ha med mig så jag inte missar något
 börja packa så man har det gjort
 kolla upp bussar och skit så ja kommer till tåget ;) Nu är det bokat
 till stallet och rida såklart. Vet dock inte om jag ska satsa på morgon eller kväll
posta traderasaker jag sålt ifall mina pengar kommit in på kontot



inte liiite saker jag har att göra imorogn eller hur?! haha

Ridning och tv

Nu har jag precis varit och ridit en sväng. Hur skönt som helst. Dock ramlade jag av haha. Hon brunstar nu och var pigg och bockade. Hej då sa jag och flög iväg som en vante haha. Landade på huvudet och tappade luften rejält. Ni skulle ha hört när jag försökte prata HAHA. Läskigt var det men det gick bra och upp i sadeln igen var det. På vägen hem går vi dessutom förbi en hingst. Hon började trippa och typ bocka och ha sig igen. Jag fick göra skänkelvikningar förbi för att hon inte skulle se han. Suck haha. Imorgon ska jag nog rida åt andra hållet så att hon slipper se han iaf hehe.

Sitter och kollar på Fantastic 4 på 3an nu. Vad gör ni då? =)

jävla krångel

åååh jag hatar när det krånglar. INGET går smidigt för mig. ingenting. Idag har jag försökt handlat på Ginas hemsida hela dagen. Har inte än fått iväg min order. Antingen fryser sig hela sidan och man får ladda om hela sidan , har man saker i korgen då redan så försvinner dem och man får fortsätta. När jag äntligen kom in på kassan och skulle skicka måste jag godkänna att pop-up fönster får komma och när jag gjorde det försvann allt igen !! Nu har jag provat på alla 3 datorerna och det blir likadant på alla tre. Jag avlider snart ! När man dessutom har PMS typ vill man slänga datorn i väggen MEN då blir det troligen ingen beställning heller så.... gaah

Det lönar sig att svära ibland :D Precis när jag publicerat detta inlägg gick allt hur bra som helst och nu hoppas jag bara på att de hinner komma innan onsdagen ;) Åker ju ner till Emma på tisdag eftermiddag och då har posten hunnit komma liksom hihi. Det blev iaf detta



Denna toppen har jag suktat efter ett tag men har hållt mig eftersom jag har intalat mig att jag inte passar i randigt haha. Jag hoppas dock att det blir bra till slut ;) 199 kostade den



Fastnade även för detta söta linne. Fanns i två färger men eftersom jag är så dålig på att använda färger så köpte jag den med röd text istället för grå/silver hehe. Den kostade 129 kronor.


ÄNTLIGEN får även jag ett par jeansleggins. Den perfekta jävla uppfinningen egentligen eftersom jag älskar både leggins och jeans haha. De är ju även tjockare än vanliga leggins vilket gör de mer tåliga och det syns faktiskt inte att det är leggins så länge man inte kollar på själva midjan ;) hehe. Grymt snygga och jag hoppas jag kan använda dem i den storleken jag köpte haha! 199 kostade även dessa. Ska köpa mig ett par ljusa också till veckan då jag kommer hem igen och då mitt presentkort har kommit mohaha!

Bokslukaren


Jag är inne på tredje boken av Twiligt-serien nu och snart har jag läst ut denna. Bara ca 100 sidor kvar nu och jag kan inte annat än säga att den är spännande !! FATTA att det kommer dröja två år typ innan denna bok blir film. Tålamod är som bekant inte min bästa kompis haha.

Har ni läst dessa böcker? Vad tycker ni om dem?

Packa och organisera

En sak jag måste göra typ imorgon som jag verkligen inte gillar, är att packa. Visst oftast när man packar ska man på någon rolig resa eller göra ngt annat roligt men att känna ångesten för att inte få med allt man vill, packa för mycket /för lite eller inte kunna välja outfits eller välja mellan två par skor som man egentligen inte får plats med men som man försöker trycka ner ändå i hopp om att det kommer fungera.

I veckan åker jag ner till Emma och stannar där tills lördag eller söndag (har ingen koll på när resten av folket åker hem..) Emma fyller år den 19:e men har fest på lördag med massa kompisar istället. Jag åker ner till Emma redan på tisdag istället ;) Nice ska det bli hehe. Jag måste därför välja mina outfits och skor och smink med noggrannhet känner jag. Vill och kan inte ta med mig FÖR mycket för jag har ingen stor väska men samtidigt kan jag inte sortera ut allt för mycket för det är många dagar och jag har ingen aning om vad det blir för väder eller vad vi kommer hitta på så man måste ta med sig lite av varje haha.


Varför kan inte kläder ta liten plats? haha Vad enkelt allt skulle bli då.. Allt var kankse en överdrivt men mkt iaf ;)


Söndag och det är varmt


God morgon (?) Idag är det söndag och solen lyser ute för fulla muggar haha. Det är så varmt. Man vill typ bosätta sig i en sjö eller i en pool. Jag ska snart duscha för att svalka av mig och ikväll ska jag till stallet och rida (går inte att rida i denna värme...) och så blir det en till dusch när man kommer hem . SKÖNT !! haha. Tråkigt att jag har så långt till en sjö (från stallet) annars hade jag ridit och badat istället hehe.

Idag har jag hunnit med att handla lite med syrran. Skönt att ha det gjort ;) Var duktig och handlade nyttiga saker och kollade inte ens på godis eller ngt :) visst är jag duktig? hehe.

Vad ska ni göra idag då? :)

Hiss n' Diss

Nu var det länge sedan jag gjorde en hiss eller diss lista :)


* små datorer.
Det är huuuur skönt och smidigt som helst med små datorer. Varför köpte man inte en sådan förut? Nu vill jag aldrig ha en stor dator igen haha.

* Klassfester/Djurvårdare
Jag hade så vansinnigt kul igår och jag har saknat mina djurvåradare varje dag sen stundenten 06. Det är många dagar men så fort man träffar dem känns det som att man fortfarande går i skolan med dem. Vänner för livet.

* Hästar
Hästar är bland de underbaraste djuren i världen. Att man kan hantera så stora djur och få de lyssna är en otrolig känsla. Sen att man dessutom får grym motion och har jätteroligt samtidigt är bara massa plus




* Denna äckliga värme
Jag verkligen HATAR denna äckliga värme. Den är så fuktig och man går omkring och känner sig ofräsch hela tiden. 

* Fjortisar
Jag verkligen hatar fjortisar. Förstår inte varför alla ska se likadana ut och bete sig precis likadant. Superblonderat hår, 10 kg foundation, 1 kg mascara och 3 liter rosa kladd på läpparna. Som om de inte var jobbigt nog ska de trycka upp de små brösten som om de sitter under hakan och sen ska de visa dem och resten av kroppen så mkt som möjligt. Vart tog förnuftet vägen?

* skryt och folk som förstör
Jag verkligen hatar när folk skryter. Det finns en tunn linje mellan skryt och glädje över vad man berättar. Sen finns det många patetiska människor som ska förstöra en massa för många men de är bara synd om dem :) De inser kanske en dag när de sitter på ålderdomshemmet att de inte varit snälla i sitt liv :P

Filmer

 
Har precis hyrt två filmer. Outlander och Watchmen. Hoppas de är bra för jag ser fram emot några timmar avslappning i soffan nu haha. Recention kommer sen ;)

Outlander- Kainan, en man från en annan värld kraschlandar på jorden med sin märkliga farkost, mitt under vinkingatiden. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen kommer honom tätt i spåren och förintar allt i sin väg i jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och acancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret.

Jag tycker filmen var ganska bra, den var snyggt gjord men liiite segdragen i slutet kanske. Lite förutsägbar på vissa ställen också vilket jag alltid tycker är tråkigt. Dock får den trots det 3 M av 5 möjliga. M M M M M

Kul kväll med gänget

Klassfest igår och jag säger tre ord. KUL SOM SATAN !! hah. Det var dock bara 5 från klassen men shit va kul vi hade. Vi snackade massa gamla minnen och jag har länge sagt att jag hade lätt gått om 3 år om det hade vart´med hela klassen. De sa samma sak igår. Fatta vilken perfekt klass jag hade. Jag är kär i hela bunten haha. Igår åkte jag till Micke som var värd för kvällen haha. Fint litet hus hade han och nära till jobbet också. Snacka om tur! Det var iaf Micke, Jag, Anso, Madde och Niclas från klassen. Sen var även Fredrik och Fredrik där. (Ni kan ju ana hur jobbigt det var med två Fredde och två Madde haha..)
   
Iallafall käkade vi lite grillat och massa sallad och bröd och godricka. Hur trevligt som helst var det. Sedan gick vi in till tv-rummet för att sjunga lite singstar. Det gick skitbra. Först spelade jag , micke och anso mot fredde, nicklas och madde. VI VANN !!! STORT *mohaha* De andra laget ville ha revanch och det gick ju som de gick ;) Mitt lag vann nämligen igen haha! En sista gång tävlade jag och Madde i ett lag mot Micke och Anso. Det gick ju bra för VI VANN igen hahahah!

E ja kung på singstar eller vad? hahaha



så här kaxig var man efter att ha tagit en tequila hahahaha 8-)

Tog faktiskt min Tequila oskuld igår också. Dock de värsta jag gjort. Det smakade skit och jag vill ge ett hedersdiplom till alla som klarar av tequilarace haha! Jag ska aldrig ta en sådan igen. De bara vände sig i magen på mig och det tog lång tid innan eftersmaken försvann haha. Jag som hade så höga förväntningar på de där haha! BLÄ hehe

   

Vid typ 3 åkte jag hem och somnade snabbt och gott. Imorse vaknade jag däremot mindre pigg. Jag som skulle vara i stallet vid 10 och rida med Sofia. Det gick inte haha. Jag låg i sängen till 1 HAHAHAHA. Och jag får vänta med att rida tills ikväll när det är lite svalare, annars svimmar jag väl haha.

MER BILDER KOMMER !!!! GÅR INTE ATT LADDA UPP NU :(


Madde med vita fingrar

Nu sitter det en svettig Madde och skriver, (okej nästan..) Har målat staketet ute och det var jobbigt. Tog lite över en timme och det var varmt -.-. Det blev dessutom ändrade planer. Ska iväg till Micke på klassfest ändå haha. Ska därför hoppa in i duschen nu och sen leta kläder. Jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig över huvudtaget. Blir iaf kjol eller klänning för det är varmt som satan!

Tar givetvis med mig kameran och lägger in foton imorgon eftermiddag. Ska rida direkt på morgnonen serrni ;)

Ha en bra fredagkväll så hörs vi ngt mer (om ja lånar datorn av micke hihi...)

Nytt

Jag fick igång min andra dator (eller rättare sagt, jag fick igång photoshop..) så det blev en ny design. Annan färg och annan header. Kul med nytt men jag blev inte så nöjd denna gången heller hahaha! Men men tills jag blir bättre på att fixa och tills jag får bättre fantasi får denna duga :P vad tycks? var det bättre eller sämre än den förra? :)



Bloggen innan



och bloggen efter... :)

Designbyte!

Jag ska nog starta min stationära och få igång ps så jag kan göra om min design lite. Jag är trött på denna nu. Vill ta bort det rosa, in med en ny färg och in med nya bilder. Piffa upp den lite ;) Beror såklart på om jag får igång min andra dator eller inte ;)

hörs väl om ett tag då hihi

Fashion rocks





Tycker detta omslag på ELLE var riktigt fint faktiskt. Sexigt men inte porrigt.
Vad tycker ni? hiss eller diss?

Fredag


God morgon
. Det blir ingen klassfest för mig. Börjar känna mig lite kass i magen och då är det inte bra att fylla buken med lite vuxendricka och sen var det tråkigt att de bara skulle komma 5 pers inklusive mig :( Så jag stannar hemma. Dessutom ska jag rida tidigt imorgon och sent ikväll så då kan man inte vara borta inte. Dagens planer är väl att ta det lungt, läsa bok, träna lite, ev rida ikväll då och kankse åka till Micke för att säga hej iaf.



Vad ska ni själva göra? Fredag och allt :)

Klassfest?



imorgon blir det klassfest hos Micke. Vet inte ännu om jag ska åka eller inte. Tror det faktistk, Har inte träffat många av dem på flera år så de skulle vara skitkul verkligen :)

Sött från jotex


Söt ram för 129 kronor

två kronor för 299 kronor

båda sakerna kommer från jotex.se

Oväntat?

Jag älskar att kika runt på webshoppar :) Favoriterna är såklart H&M och Gina men finns även massa annat jag kollar runt för att ev hitta små fynd ibland. En sådan sida är Cellbes.se. Egentligen är det mer en sida för äldre kvinnor/damer men jag har hittat några saker där jag tycker passat mig också. Hittade lite saker där nu igen som jag tänkte dela med mig av.


2 pack tunikor/klänningar (svart&turkos el. svart/rosa) för 198 kronor. Jag tycker dessa är mycket enkla och fina och liknar Ginas toppar. Dessutom är det bra pris eller hur?!


En läcker svart väska för 199 kr på REA.

Skor i guld och silver. Kostar just nu endast 99 kronor på REA

fräna pumps för 198 kr på REA. finns i svart och brun

ytterligare ett par skor som jag fastnade för. Dessutom billiga, endast 129 kronor

Annorlunda stövlar. Kostar 398 kronor

2-pack örhängen för endast 29 kronor!

Som ni ser, fina saker till fina priser, ibland gäller det att hålla koll på platser där man minst anar det ;)
Något av detta ni skulle kunna tänka er att köpa? Jag vill ha skorna !! haha

Hovslagare


Har precis kommit hem från stallet. (eller ja 40 min sedan,..) Har då varit i stallet i 4 timmar idag. Det var rätt skönt må ja säga. Åkte dit vid 12 och tog in Docka på en gång för att borsta henne lite och göra henne fin inför att hovslagaren skulle komma. Docka tyckte det var jätteskönt, jag blev jättesvettig HAHA. Anna-Karin (yes a kvinnlig hovslagare...) kom vid 2, var klar 3 och då red jag iväg på en gång och var ute 30 minuter ungefär. Kan säga att det INTE var särskilt lätt att rida Docka och samtidigt ha med Boyen i koppel hahaha. Men ingen skada skedd och alltid ska man väl lära sig något nytt? haha. Iaf är det skönt att ha skor nu på Docka kan man säga, hon är så ömfotad stackarn...

Tycker dessutom att det är grymt med kvinnliga hovslagare ;) Det finns inte många av dem och det är ett jäkla tufft jobb för er som inte vet /har sett hur dem gör. Jag har själv provat på det så jag vet hahaa.

SKÖÖÖNT det är att röra på sig igen :) asså flera timmar om dagen ;) me like!! hehe

YEEEEES

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!! yes yes yes yes yes ....wihoooo !!!! haha

LYCKA LYCKA LYCKA :D

Torsdag


God morgon people!
Hur är läget med er idag? Själv mår man toppen. Drömt en rolig och bra dröm och jag har massa roliga saker att fixa idag. Så det blir nog toppen ska ni se hehe! Idag ska jag:

* Snacka massa med Charlotte *hemligt hemligt*
* Jag ska till stallet och sko Docka så jag kan rida henne normalt :P
* Jag ska  städa lite hemma här
* kolla på high shool musical 3 som jag fick med lovefilm.se och skicka tillbaka dem också!

annars blir det väl lungt. Får se om jag sätter mig en sväng på motionscykeln idag istället. Beror på hur slut jag är efter stallet haha. Hoppas ni får en bra dag idag så hörs vi lite mer, kanske med en videoupdate! kanske inte ;)

Videoupdate!

Jag har funderat länge på videoupdate men har inte vågat haha. Nu funderar jag på att göra en ändå! Vad tror ni om det? ska jag göra det? haha Skulle ni uppskatta det? tell me :)

Kläder

åh jag vill ha nya kläder !! haha! Har ni något tips på vart de finns fina kläder till bra priser? :)

Det vänder...

 
 

...när man minst anar det :D

I taket lyser stjärnorna


Sedan jag läste boken i höstas så har jag längtat tills filmen kom. Boken sträckläste jag verkligen. Läste ut den på en dag faktiskt. En otroligt bra bok och den är verkligen berörande. Jag tycker filmen var minst lika bra. Visst inte alls som jag hade föreställt mig men den var bra och berörande den med ! Man kände igen sig i filmens scener om man säger så.

Har ni sett den? Annars gör det, eller läs boken :)

Rensa lite tankar + bilder på Docka

För så där en 5 timmar sedan försökte jag skicka iväg ett inlägg men det gick inte så bra. Blev bara "sidan kan inte visas" och det gjorde mig ännu mer vansinnig haha. Det är bara inte min dag idag!

Visst ser jag arg ut? hahaha

För att tänka på annat så drog jag iväg till stallet istället. Tog med mig Boyen och gick. Det blev med andra ord en långpromenad för oss också vilket var fruktansvärt jobbigt i denna kvava luft men det fick bra ändå. Boyen har fortsatt spy idag och han har även blivit lite lösare i magen. Såg i spyan att han hade ätit gräs så jag antar att det är därför han spyr (en av orsakerna iaf...) Han får i sig vatten och mat och är pigg när han är ute och går och så men blir han inte bättre så åker jag självklart in med honom till veterinären. Jag tror och hoppas att det bara är lite magsjuka eller värmen som gör att han är lite seg. Jag är allmänt seg jag också hehe!

Iallafall tog jag med kameran idag till stallet och fotade Docka lite granna. Jag ska fota mer kort sen, när jag rider henne och när hon är lite renare ;) Men nu får ni iaf se lite granna hehe. klicka på de små för att se de större!

  


  



MIN underbara häst Docka :) Visst är hon fin?

Skitdag nummer 2

Idag är det en sånd där dag då allt känns skit igen. Ser en äcklig, tjock tant när jag kollar i spegeln och Boyen är fortfarande hängig, cpOffice går inte att aktivera och det verkar inte bli några planer för mig och Charlotte. ALLT är bara blä just nu !

MEN

hade man inte sådanna dagar skulle man väl inte vara glad för de bra dagarna heller :P

Skitdag som blev bättre?!


hejsan sötnosar!
Denna dagen har verkligen inte varit sååå himla bra ändå. Det har krånglat för lilla mig precis heeela dagen ! Boyen har varit lite hängig, har haft sjukt tråkigt, lite planer med Charlotte har krånglat som f-n och ja, allt har krånglat. Jag drog till stallet och då var det som om allt vände..

Jag gick ut till hagen för att hämta Docka och sötnosen kom travandes till öppningen. Sånt gör mig glad :) Strax efter det får jag ett mess av Charlotte att det inte längre såg så mörkt ut. Ridturen gick hur bra som helst och jag tog en skön powerwalk hem. När man kom hem loggade Ola in på sidan PRECIS samtidigt som mig och jag fick ett svar. Boyen mår dessutom mycket bättre nu också. Dagen blev som sagt bättre :)


Vad har ni gjort idag då? :) ngt roligt hoppas jag.




En gammal bild på Docka. Ska fota nya på henne imorgon tänkte jag :D

hos mamsen


Råkade hamna hos mamma med syrran. Blir bjuden på mat också. ME LIKE !! haha!

vad gör ni ? =)

Trööök

Nu har jag sjukt tråkigt. Inga bra internetsidor, alla är typ på jobbet, har redan vart i stallet... hmm va ska man göra? haha
Väntar på att Sofia ska ringa så man vet om det blir någon målning idag eller inte.


Vad har ni för planer denna tisdag?


Nyvaken


En nyvaken Madde

Var meningen att jag skulle till stallet till 13.00 för hovslagaren men det blev ändrad tid tills på torsdag istället eftersom hon inte hade tid att helsko henne idag. Det var ändå bra för Boyen mår inge bra idag. Han är hängig och har spytt lite. Men djur kan ju ha magsjuka precis som vi så jag får hoppas på att det är det så att de inte är något mer allvarligt. Han äter ju och är precis som vanligt annars så.
Shit jag drömde  om Ola HELA NATTEN !!! Asså helt sjukt, när jag vaknade och somnade om var han där igen haha.. fy fan! hit med en spelning snart Ola hörru !!!! haha!

Veckans planer

I veckan har jag rätt mycket planer att hinna med faktiskt. Jag ska:

 Till stallet imorgon och vänta in hovslagaren (och rida såklart alla dagar..)
Hjälpa Sofia att måla i stallet

 Måla klart staketet här hemma
 Läsa klart "Ljudet av ditt hjärta"
 Börja läsa en skolbok (Den kupade handen)
på klassfest hos Micke på fredag-lördag tror jag. (om jag hinner)


Gratisbio.se

Nu har jag precis klickat iväg en liten beställning på presentkort på Gina Tricot från Gratisbio. Det är faktiskt första beställningen jag klickat iväg så jag är spänd på att se hur fort jag får dem och vad jag kommer köpa för presentkorten. Blev 10 stycken presentkort á la 50 kronor så med snabb huvudräkning så blir det ju 500 kronor. DÅ hoppas jag att jag hittar något fint (det vet jag att jag kommer göra hihi)

Gratisbio är ett mycket bra företag tycker jag. Snabbt och enkelt att bli medlem och det är mycket enkelt att få poäng och för dem sedan kunna beställa presentkort eller biobiljetter. Det finns minst 50-tal butiker att få presentkort till och man kan även som namnet säger då, få biobiljetter. De har dessutom utökat sidan nu så att man kan få poäng när man är aktiv på sidan. Det vill säga, skriva i gästböker hos folk, ladda upp profilfoto på sig själv och logga in på sidan.

Samla poäng gör du gneom att vara aktiv (se ovan), handla på olika butiker (ex halens.se, cdon.com) vara med i tävlingar, svara på undersökningar, klicka sig in på olika hemsidor, eller ta emot olika erbjudanden. Hur enkelt som helst och är du inte medlem så missar du något.

Klicka på länken och bli medlem idag. Bli dessutom gärna vän med mig också :)

Kommentarer

Jag kikade igenom bloggen nu efter ej godkända kommentarer och hittaade faktiskt rätt många. DET var verkligen inte meningen att inte godkänna dem haha. Har ni kännt er dissade så FÖRLÅT! Jag svarar verkligen på varje kommentar jag får och jag godkänner absolut alla (som inte är negativa mot mit eller nära såklart)

Jag hade fått en rolig kommentar faktiskt. Hade skrivit om filmen Män som hatar kvinnor och en av huvudrollsinnehavarna där hade visst hittat till min blogg och dessutom kommenterat ;) Man tackar man tackar !!

Spotify

 +
Sitter och lyssnar på Spotify. Sjukt mycket musik där ju haha. Jag är iaf för tillfället inne och lyssnar på Britney Spears. Finns massa låtar där jag aldrig har hört förr. Bland annat från hennes senaste album Circus och även några från albumet Blackout. Britney har fasen många bra sköna låtar, för att inte tala om klassiker haha!

Slut i kroppen

Nu är man hemma från stallet igen. Okej har varit hemma en timme men ändå ;) Har hunnit att duscha, fixa med tvätten, disken och ätit lunch också,  Här är man effektiv må ni tro!

Idag istallet så red jag Docka en stund på banan. Hon gick i form till 90 % och om några månader kommer vi vara i bra folm hela ritten ;) Det känns bra! När vi kom hem igen så borstade jag henne länge och hon tyckte det var så skönt att hon typ somnade haha! Det kändes också bra eftersom Docka är en speciell häst och det är inte bara att hålla på där med hennes bakben men idag gick det hur bra som helst. Fick bort all lera som hade blivit från hagen. Efter det städade jag HELA stallet. Jag klarar verkligen inte av stökigt och när jag ändå var där så ;) .....
 
 

NU sitter man och är slut i hela kroppen :O HAHA skönt eftersom min kropp har varit effektiv idag då men det är nästan så man vill ta en powernap på det här HAHA är det lagligt? ;) Töntade mig lite framför camen också. Ni ser lite av vad jag har på mig idag. En vit klänning från Gina Tricot. Ni får se en bättre bild i kväll :)



God morgon Måndag


God morgon! Idag är det mycket som ska göras. Känner mig superstressad fast jag vet att jag kommer hinna med allt ändå haha. Eller i alla fall hoppas jag det. Nu har jag  ätit frukost och ska snart ta på mig ridbyxorna och sen bär det av till stallet. Ska rida medans solen inte är så varm och medan det fortfarande är sol! Med detta svenska väder vet man inte om det kommer vara sol hela dagen eller om det kommer regna om en timme hehe.

Idag ska jag hinna med detta:

* Rida Docka
* Fixa iordning i stallet vilket kommer ta några timmar
* Skicka iväg lite viktiga papper
* Lämna in lönerapporten för förra månaden så jag får lön!
* Kolla på Ola när han är hos Lotta på Liseberg

Som sagt, ganska mycket att göra men jag hoppas det går
Ha en superbra måndag så hörs vi när jag kommer hem i eftermiddag :)

Det suger



Min webcamera suger -.- Jag har lixom bra med ljus här nu, ändå ser det ut som att jag sitter i mörkaste källaren -.- Blir det bättre om man installerar uppdateringar? Det är liksom ljust innan men så fort man har fotat så är det som att det flyger förbi ett svart monster och alla kort blir mörka -,-

Nybliven hästägare!



Åh nu är man hemma från stallet. Har tagit mer eller mindre hela dagen ju hehe. Först var jag till Sofia och hämtade massa saker som tillhörde Docka och så lastade vi in det i bilen och grejjade. Sen bar det av till betet där Docka stod för att hämta henne. Vi åkte med henne till stallet (där hon ska stå nu..) och jag röjde undan lite inne i stallet. Det skulle kunna vara så himla fint där så de e inte sant haha. Det är ett riktigt sånt här gammalt stall med träinredning. Jag ska fota sen så får ni se. Nu när hästarna har varit på bete så är det lite saker som inte ska vara där och massa sådant men det tänkte jag ta en heldag imorgon med att röja undan så jag får plats med mina (Dockas) saker och vart jag ska lägga alla täcken och sådant. Blir nog bra det!
Har redan planerat typ hur jag ska städa, hur jag ska fixa, Hur jag ska rida Docka imorgon och vad jag måste köpa in för att det ska bli så bra som jag vill ha det haha! Nu jäklar kommer det gå fort med kilona kan jag lova. De kommer rasa av mig. Bara idag känner jag mig slut i kroppen och då har jag inte ens börjat ;) Det ni !! åååh jag blir fan helt dampig HAHAHAHAH.. Men ni anar inte hur länge jag har saknat hästarna nu och hur gärna jag vill tillbaka till strl 36. Det e fan inte klokt hahaha! Jag hade kameran med mig men jag glömde såklart att fota. Man var helt excited på annat om man säger så haha. Ska ta med kameran imorgon istället ;) Lovar!
Nu sitter man här nyduschad och ska väl vänta på att brorsan kommer över. Han ska sova här inatt så vi ska väl kika på någon film eller ngt ikväll. Hoppas syrran kan komma över också :) Då blir det en syskonkväll haha! Har man inte haft sedan typ man var 15 och bodde hemma fortfarande. :P
Vad har ni för er denna söndag då? ni slappar hoppas jag ;)

En fullspäckad dag

Sitter här hos pappa nu och hälsar på. Ska snart gå ner till Sofia och sen ska vi packa alla Dockas saker och sen blir det till att åka och hämta Docka och köra henne till stallet där hon ska stå :) Jag har nu häst. Eller ja, idag ;) hehe Känns underbart och hej hej motion och bye bye överflödigt fett hoho! Jag ser verkligen fram emot detta ska ni veta !!

Jag skriver väl mer när jag kommer hem. Blir i eftermiddag /kväll någon gång beroende på hur fort och smidigt allt går och om vi ska rida eller inte. Det regnar så det skulle inte vara så trevligt men alltid skönt att rida ändå.
aja nog svamlat för mig! Hoppas att ni har det bra :)

ha en trevlig söndag!

kraaaaam

Tapetserat



Har spenderat dagen med Hanna-Karin. Hjälpt henne att tapetsera i hennes lägenhet och sen har vi kollat på film. Blev Sur's up. Trodde jag hade sett den men verkar inte så haha Den var iaf riktigt bra. Snyggt gjord om inte annat haha. Nu sitter jag och kollar på sommarkrysset (5e september säger jag bara haha ) och så fort detta inlägg har blivit publicerat ska jag svara på kommentarer :D alltid lika roligt!

Dagens





Dagens jag har på mig en klänning från Gina Tricot. Dock ska jag byta om nu för jag ska till stallet och hjälpa till med tapetsering. Jag får hoppas att jag kan det HAAAHA Det är egentligen inte så svårt... det svåraste är att få bort alla bubblor och de ska vi nog se till att vi får :D Det är nog kanske JAG som är sveriges bästa hemmafixare ;) eller hur?! hahahahhahhhah :P

Lördag

God morgon! Idag är det lördag! Shit vad veckorna går snabbt, tyckte det nyss var tisdag och att Charlotte kom jag men icke haha. Dagens planer är detta: INGA !!! haha. Jag har inga planer alls vilket är huuur skönt som helst. Jag ska blogga lite då så klart, läsa lite ur Ljudet av ditt hjärta och sen får vi se vad som händer med resten av dagen. Sista lediga helgen innan Docka kommer och innan man ska till stallet varje dag. Men jag längtar! Längtar till att börja "träna" igen, längtar tills jag får vara i stallet och känna mig "hemma" igen, längtar tills jag kan rida precis när jag vill igen :D LÄNGTAR med andra ord hehe.

Dagens outfit kommer också idag hade jag tänkt :) Här får ni se en liten smygtitt på va de är jag har på mig idag.

RSS 2.0