Onsdag

Hello!
Sorry för dålig uppdatering igår men jag hade fasen inte tid. Först pluggade jag hela förmiddagen, gjorde klart ett temaarbete och skickade in det och sen åkte jag direkt till stallet för att sko Docka. Hann inte mer än hem förrän det var dags att åka till Ljusdal på storseans med Terry Evans. Fick ingen kontakt denna gång heller men jag lärde mig att man ska lita på intutionen och ja, jag hade rätt i vem som skulle få kontakt. När jag satte mig ner så bara fick jag en känsla att han i rött framför mig skulle få kontakt och det fick han också. Intution eller bara tur? Jag tror det första haha ;)

Kom hem rätt sent, typ halv 12 och då var det bara hoppa i säng för jag hade ju en körlektion nu på morgonen. Fredde åkte med idag och det gick bra det med hehe ;) Nu kör jag mer i stan vilket känns skitbra! Allt tekniskt sitter nu liksom så nu är det bara regler som behöver nötas in. Vart det är högerregeln och så vidare. Men det går framåt med stora steg och jag känner mer och mer för varje lektion att jag kommer klara den där jävla uppkörningen haha! *hoppas vi*

Nu sitter jag här vid min rosa lilla dator och ska väl publicera detta inlägg sen gå ut och gå en sväng med Boyen. Måste passa på medan solen är uppe och visar sig. D-vitamin är ju bra grejer ni vet haha ;)



                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0