Ingen höjdare


Jag provade ett av de nya teérna jag köpte igår och den var faktiskt ingen höjdare. Jag sockrar aldrig mitt te utan dricker det naturellt liksom och detta var surt som sjutton och smakade konstigt. Vet inte om det smakar bättre ifall man sockrar det lite granna eller om det är själva teét som är så. Har ni smakat det någon gång? Tyckte ni det var surt?Låter otroligt gott och den luktade underbart men smakade pyton tyvärr...


Postat av: Becca & baby

Du får lukta på det istället :DSv: Får kika på jysk :)Tack :) Jo, min pojkvän ville inte veta kön så jag fick klara mig och köpa lite mer neutrala kläder och sånt ;) Vad tror du själv att det blir? :)

2010-03-15 @ 14:37:28
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: Becca & baby

Sv: Jag var säker på att få en son under hela graviditeten förutom en vecka typ, så chansen är stor att det blir en pojk om du tror det ;)

2010-03-15 @ 16:47:59
URL: http://grrsexymama.blogg.se/
Postat av: lolla

hallojsan

jag är juh åxå en teälskare men detta te har jag aldrig smakat....och gör nog det inte heller :) efter din kommentar,usch inte vill man dricka surt te...

jag använder heller aldrig sockker i teet.

kram lolla

2010-03-15 @ 17:51:27
URL: http://lollashus.blogg.se/
Postat av: Therese

jag har inte smakat just den där smaken men en annan från samma märke (chai) det är jätte gott! :) jag tkr socker tar fram smaken i téer, tkr det inte smakar så mkt utan vad det än är för märke och smak..

2010-03-15 @ 19:55:53
URL: http://theresesilen.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0