Hektisk morgon

Började med att man vaknade tidigt för en gång skull. Satt och njöt av frukosten medan radion var på då man fick höra ett trafikmeddelande om att hästar var lös på E4:an. Fick panik och ringde Helena (som jag har Docka hos..) och fick veta att det var våra hästar som vart lös men att alla kommit tillbaka utom en. Vi åkte runt och letade lilla Fia och jag hittade henne till slut på en äng bakom ett tomt hus. Hon ville däremot inte komma till mig utan bestämde sig för att krångla sådär en 2 timmar innan hon slutligen kom fram så man kunde ta henne då Helena kom ridandes på Mirre. Slutet gott, allting gott :)

Hem och in i duschen för vad hade jag för kläder tror ni? jo leggins haha och det var snö upp till mitten av mina lår där på ängarna.


Nu har jag dock suttit med skolarbete ett tag. Anmält mig till tentan (tack gode gud att jag kom ihåg att anmäla mig haha) och skrivit ut massa nya papper. Bland annat boken Allt om näringslära som vi ska läsa. Det är ju liksom så där en 140 sidor som vi skall kunna. Bara att sätta igång med andra ord ;)

vi hörs lite senare, då med bilder på magen (i min nya mammatröja) och med bilder på vagnen som vi ska köpa. Även eventuellt från dopet om jag får lägga ut för syrran :)

Postat av: Deniesé

sv: haha ja en aning pinsamt :P

2010-02-15 @ 18:49:14
URL: http://liketolive.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0