Effektiv förmiddag

Denna förmiddag har vart intressant haha. Jag har hunnit med massor. Till att börja med vill jag säga att Kevin var jätteduktig inatt. Han åt sista gången 7 igår och sen åkte vi lite bil efter det. Då somnade han som vanligt och när vi kom hem trodde jag att han ville ha lite mat men han bara sov vidare så vi lade oss vi med. Han vaknade vid 1 inatt. Han höll sig från att äta i 6 timmar och sov 5-6 timmar. Sen vaknade han 5 imorse så han sover längre och längre om nätterna/kvällarna vilket är skönt för mig haha.

Idag har han dock haft ont i magen antar jag. Han har gråtit till och från oavbrutet i flera timmar. Det har vart ganska jobbigt och jag har verkligen försökt med allt. Masserat magen, ryggslutet, retat ändan lite ifall att han kanske vela bajsade men det kom inget. När jag går omkring med han med hans mage mot mitt bröst och sjunger så somnar han, eller iaf blir lugnare en stund för att sedan börja gråta igen.

Han somnade vid 11 så jag passade på att träna lite granna, duscha och städa lite. Det gäller att vara effektiv när han väl sover för han kan sova 10 minuter lika gärna som 5 timmar så hehe. Nu sover han igen och då passar jag på att vara här hehe.

Ska snart mata honom och sen åka in till stan med Emma. Hon skulle shoppa lite och ville ha sällskap och vi har ju inget annat för oss så ;)

jag återkommer när jag kommit hem.
puss och kram

Postat av: Malin

Hej:)jobbigt att han har magsmärtor, stackars liten då...



tänkte höra med dig om Louise ska ha barn?ja frågade henne på fb men hon svarade inte, undrar om du kanske vet nåt?

kramen

2010-08-11 @ 00:35:15
URL: http://malinodessi.blogg.se/
Postat av: c

vad har du för mailadress?

2010-08-11 @ 09:16:31


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0