Drömmar

Inatt har jag drömt en massa konstiga drömmar! Det började med att jag var någonstans (kände inte igen någon där men jag kände alla där i drömmen) och då hade det vart ett mord där. Någon hade styckat en tjej och vi skulle utreda vem som hade gjort det. Efter ett tag kom vi fram till att det var en kille som var nära vän med oss. Jag blev såklart livrädd och vi bad honom att "turn himself in" men han vägrade så när han skulle sätta sig i bilen och åka så sköt en andra kompis mot honom. När den andra killen sköt den första så sköt den tredje killen den andra killen. Då sköt tjejen som var brevid mig den tredje killen och sen sköt hon sig själv. Där satt jag mitt mellan allt med blod fulla kroppen och fyra döda kompisar. Hur skulle man förklara detta?! Jag var livrädd och jag bara sprang ner för trapporna och försökte tänka ut hur jag skulle förklara detta. Jag skulle  nog bli rentvådd eftersom jag inte hade hållt i något vapen så mina fingeravtryck fanns ingenstans men ändå. Jag vaknade och drömde en annan sak


Mord: att bevittna ett mord betyder att avundsjuka personer önskar dig olycka

Mördare: om du ser en mördare i en dröm är det någon som försöker att smutskasta dig

Pistol: ett pistolskott är ett förebud om framgång, men du måste fortsätta att arbeta mycket hårt.

Känns ju positivt det här, my lucky day?! Äh allvarligt så bryr jag mig faktiskt inte så mkt. Att en fiende önskar mig olycka är jag van. Häxan och hennes kompanjoner gör ju det varje dag och än har det inte hänt ngt :P Pistolerna kanske klassar ut mördarna? ja menar de var 3 mördare och 3 pistoler haha! plus minus noll.
då drömde jag att jag var en sjöjungfru. Rött hår ibland och brunt ibland och stjärt á la Ariel liksom. Jag var helt plötsligt på något ställe där jag var jagad av ALLA. Alla ville fånga mig för jag var tydligen värt mer än guld per kilo. Jag försökte lägga mig i gräs och gömma mig men det gick inge bra för de såg mig hela tiden. De åkte båt och då hade han sin son med sig (som var i minålder) och han såg mig flera gånger men sa inget. TACK haha. Sen när jag skulle hoppa i havet så kom det två kärringar efter mig. De skulle också fånga mig och jag dök i vattnet och simmade på. Sjöjungfrur är ju rätt snabba ju men de där tanterna var typ lika snabba som mig. Jag bara sam och sam och sam. Helt galet men jag kom undan till slut. Sen vaknade jag.

Som ni märker är det helt galna drömmar. JAg har aldrig drömt såhär "verkligt" och jobbigt på samma gång. Dock e jag impad över mig själv för jag kämpade för överlevnad.. annars brukar jag ge mig ganska fort eller säga till mig själv att vakna haha. JAg brukar ge upp med andra ord, det gjorde jag inte inatt.Båt: Vanligtvis symboliserar vattnet, som båten glider fram på i drömmen, det mörka och okända och båten dig själv och dina förhoppningar. Är det ljust omkring dig tyder det på att allt går dig väl i händer. (det var ljust och det var en vit båt och klart vatten...)

Jagad: Om du blir jagad i en dröm betyder det att du bör ge dig till tåls i vardagslivet

klart vatten: en ny strategi leder till önskat resultat.

 

jag hittar dock ingenting om vad sjöjungfru betyder. Det verkar inte vara vanligt att man drömmer om dem med andra ord haha... iaf inte att man är någon kankse.


Postat av: Emelie

jag måste fråga dig en sak.. kan skicka privatmedelanden på ola.cd eller nå....

2009-09-28 @ 10:54:11
URL: http://starblind.blogg.se/
Postat av: Mirre

det är skumt det där med drömmar..hehe. Kolla gärna in min blogg och följ den på blogglovin! kramis

2009-09-28 @ 12:38:52
URL: http://mlg.webblogg.se/
Postat av: Anonym

vem är häxan?

2009-09-28 @ 13:33:00
Postat av: Deniesé

sv: haha jag kunde ju inte sova så kunde lika gärna ta och träna lite :P

2009-09-28 @ 17:33:40
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: Madeilene

*Anonym: haha de håller jag för mig själv ;) *

2009-09-28 @ 18:27:38
URL: http://justmadde.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0