Home sweet home

Oj jag vet inte vart jag ska börja. Detta kan bli ett långt inlägg (som vanligt när man vart på Olaspelningar..)
Jag åkte x-tåget ner till Gävle, mötte Alexandra och Pernilla där. Vi gick runt staden en sväng, in på systemet bland annat och så knatade vi iväg till vandrarhemmet vi skulle bo på för natten. Checkade in och snubben där var hur rolig som helst btw. Han hörde och såg (?) våra systemkassar så han sa
-" ni vet att det är alkoholförbud här va?"
 Vi tittade på varandra och vart helt tysta tills han utbras
-" haha nej skojar bara med er, jag hörde hur det klirra när ni kom"
 
 
Vi gick och köpte oss lite mat och sedan packade vi upp och gjorde oss iordning för kvällen. Vi knatade iväg till Jessica och Micks, som bodde på ett annat hotell, där vi förfestade en timme eller så innan vi slutligen gick till Heartbreak Hotell där Ola då skulle spela för kvällen. Det var inte så mycket folk där men det var bra nog varmt. FY FAN !!! haha. Där träffade jag även söta Annica (dock bara som hastigast tyvärr...) och sedan intog man raden längst fram vid scenen. Jag vägrar betala för att inte se honom om ni förstår vad jag menar. Vi stod där ett tag innan ett band började spela (farbror fläsk?) som var helt okej. Dock hörde man inte ett skit av vad han sjöng typ. En basist där var hur söt som helst (a) Jag tror också att han såg min urringning HAHA (BAD !!! )
  
Efter att de spelat några låtar kom äntligen Ola ut på scenen. Detta är bland hans första gig i år så han var i extas kan man säga. Dessutom hade sötnosen skaffat ny frilla. Typ plattat och uppsatt i tofs (a la Nick Carter som han så fint sa...) han var ganska gullig (HÖRRU OLA?!) hahaha. Han spelade 4 låtar men tyvärr var ljudet så jävla kasst. Man hörde inte mycket av vad han sjöng och det var så högt att man fortfarande hör små surr i öronen (hej tinnitus? ) Iaf var han lika bra som alltid. STORT minus till alla jävla fjortisbrudar som bara ska kladda på honom. Hade de inte haft alkohol i kroppen hade de inte vågat säga hej till honom heller. BLÄ !!

Efter spelningen hämtade vi våra jackor och gick ut till baksidan för att kunna snacka med honom lite. Han kom ut efter en halvtimme typ och det var tur att det var varmt ute (så man slapp frysa menar jag....) Där stod vi och snackade ett bra tag om allt möjligt ( :P ) HAHA självklart nämnde han guldfisken även denna gång.. han bah slog till mig och sa
-"hörru guldfisken" HAHAHAHA
tack lixom :P men han var supersöt som vanligt :D orkar inte berätta allt som ni kanske förstår. Tog dock inga bilder på honom där inne mer än en .. Massa brudar hade groggar bakom mig och jag ville inte riskera att de tömde drinkarna över min kamera så jag får kort av Jessica sen (som jag visar här sen) Hoppas kortet på mig och Ola blev bra hahaha! Har en känsla av att det blev minst lika mobbat som alla de andra korten men men ;) minnet är iaf toppen haha!

idag har vi bara solat och slappat :D nice.
Hoppas ni mår bra
kramis

Postat av: Emelie

Åh, va roligt det lät hehe Hälsade du nåt från mig?

2009-05-30 @ 17:08:13
URL: http://starblind.blogg.se/
Postat av: JessicaViberg

låter som du hade en kanonkväll! :)

2009-05-30 @ 20:38:06
URL: http://jessicaviberg.blogg.se/
Postat av: Annica

Gogumman=))

Hoppas ni hade en kanon kväll...

Vi kände oss lite utanför som va nykter..=) de kan man ju inte säga om dom andra där tror ja..hehe..



puss å kram

2009-05-31 @ 19:52:01
URL: http://annicalindstrom.blogg.se/


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0