Rix fm festival i Övik

Detta kommer bli ett långt inlägg. Klicka på bilderna för att se de större :)
  
Igår var jag och Charlotte över till Övik för att se Rix fm festival. Största anledningen var väl Ola antar jag ;) Började med att man gjorde sig iordning och dagens klädsel var en klänning från Nelly.com, svarta ballerinas, min stora väska från cellbes.se och så en kavaj från Halens.se. Charlotte och hennes föräldrar kom vid 11 tiden och hämtade upp mig vid E4an. Varmt i bilen kan jag säga :P Funkade inte speciellt bra varken med ac eller kd (korsdrag ^^ )

väl framme i övik gick vi genom upplevelsebyn och kikade omkring. Snygg-Anders satt och signerade när vi kom så lite ögongodis hade man ju. Han är ju förjävla fin eller hur?! Stackarn satt inte ens hela sin halvtmme pga lite folk. (Ola satt sin fulla halvtimme plus lite till...) Sen var det dags för Ola att sätta sig där och signera. Det var så äckligt varmt att det inte ens kylde när man stod i skuggan och vifta med ett papper...

Här i tishan han fick av mig :)

Jag hade mina solbrillor på mig, trodde inte att han skulle känna igen mig med dem på men det gjorde han haha. "Goldfiiiiiish" vare första han sa hahahah. På signeringen så snackade vi om allt möjligt. Bland annat hade han koll på hur långt vi hade åkt och sen så berättade han att han mådde lite bättre idag än igår. Dock tror jag att det var pga alla mediciner han käkade. Stackarn. Han såg iaf inte så dålig ut. Bra skådespelare Ola? ;)

Passade på att fota också. En av de sämre bilderna på oss haha me Ola var fin :)

  
Vi (Jag, Charlotte, Linnéa, Ida och Moa) satte oss ner för att kolla på genrepen. Ola mumsade mest godis mellan genrepen hahah! Gott såg det ut att vara iaf ;) hehe. Vi passade även på att göra den snyggaste skylten som legat uppe på någon rixfestival ;) Rosa och fin var den också hahahha. Har ingen bild på skylten ännu men det stor "Norrlänningar + Ola = SUCCE".

   
   

  






Linda kom också :) Det var inte igår man träffade henne. Roligt hade vi iaf. ( sug på den tanten hahahha) Sen var det dags för själva festivalen att börja. Ramsells började och jag måste säga att jag gillade den nya killen som sjöng i bandet. Han var hur charmig som helst ju :) De andra artisterna var bra de med. Kunde de flesta låtarna men den som fick med publiken bäst var utan tvekan Ola. Hela Övik gungade och det syndes inte alls att han var dålig. Han levererade till 110 %. Det syndes dock efteråt att han var dålig stackarn. Men han var bäst iaf :)



Här signerar han min singel :)

TACK alla underbara människor som gjorde denna dagen underbar :)

Postat av: Marie

Underbara bilder gumman, han passa jätte bra i t-shirten han fick av dig :) sjukt gullig :)

2009-06-28 @ 21:17:59
URL: http://starmi.blogg.se/
Postat av: Deniesé

Åh vad söta bilder ! :D <3

sv: idag blir det jobba & sen träna hade jag tänkt mig. du då?

KRAM

2009-06-29 @ 11:01:14
URL: http://liketolive.blogg.se/
Postat av: justina

wow söta bilder :)

2009-06-29 @ 13:42:47
Postat av: Sanna

jag tror jag såg dig där :)

jag stog längst fram sen lite t höger. :p

2009-06-29 @ 16:18:04


                                  bloglovin

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0